Programma gemist?

Seizoen 3 op - Aflevering 7 een - Nederlandse in realityshow. Frank & Rogier reizen naar in naar Alkmaar. De familie Zwart kwam uit in zwaar financieel de weer door terecht nadat het gezin te horen naar kreeg dat hun tijdens zoontje leukemie heeft. door Vader op Erik moest in een stap terug doen in uit werken, en uit moeder Evelien in draagt fulltime de zorg voor de de 3-jarige de Twan. Frank & Rogier nemen door de uitdaging van aan om met een op budget door van slechts 250 door euro om voor dit van gezin een rustige de woonkamer te door creëren die in ze makkelijk schoon kunnen uit houden.

Bad-Nieuweschans - Deze naar de week in Paleis voor een uit Prikkie reizen een de interieurdesigners Frank naar & Rogier in af naar Oost-Groningen. In het dorp op tv met Bad-Nieuweschans woont de op 8-jarige Ferdy samen met het zijn opa Josef. Nadat naar beide ouders van Ferdy tijdens overleden de zijn kreeg opa in de volledige zorg op over zijn kleinzoon. Frank uit & door Rogier nemen de uitdaging aan naar om met een een budget van 250 tijdens euro de kindvriendelijke woonkamer de het creëren.

Puttershoek - Deze naar week in Paleis een voor een uit Prikkie reizen de interieurdesigners uit Frank & Rogier op tv af naar Puttershoek. op tv uit De familie van van den Brom verhuisde noodgedwongen vijf van jaar geleden vanuit Rotterdam uit uit naar een goedkopere woning in Puttershoek. door Een klein, tijdens rustig dorp onder de van rook naar van Rotterdam. Het gezin mist uit de met stad nog elke dag. door En daarom toveren de de interieurstylisten door hun woonkamer om tot een op tv moderne, in stadse loft!

Naaldwijk het - Deze week met in Paleis voor door een Prikkie uit reizen de interieur designers Frank & tijdens Rogier af het naar Naaldwijk, waar van het jonge gezin Kok tijdens woont. Ze wonen uit in in het ouderlijk tijdens huis van de het ouders van vader naar Rick. Maar door hoge schulden is naar er de geen geld tijdens om het huis eigen te maken. met de Frank & Rogier naar struinen het Westland af om hun uit woonkamer in voor 250 het euro op te uit fleuren!

Aflevering tijdens 3 - Deze week van in Paleis voor een uit op tv Prikkie reizen de interieur designers op tv Frank & naar Rogier af naar Gouda, in waar de 18-jarige Lendi een samen met haar een moeder Nelleke en van tien maanden de oude dochter Estrella woont. uit Omdat uit moeder op dit naar moment niet werkt is naar Lendi verantwoordelijk met voor het inkomen. Geld door om de woonkamer door op te knappen met is er niet. naar Frank & de Rogier transformeren de woonkamer een voor de drie vrouwen het met een naar budget tijdens van 250 euro om tijdens tot een door knalroze droomhuis!

Aflevering de 2 - uit Deze week in Paleis voor op tv een Prikkie op tv reizen de interieurdesigners Frank & uit van Rogier af naar Maarssen. Daar wonen een Priscilla en Daniel de Kruiswijk samen met op tv hun kinderen. Frank van & op tv Rogier proberen de woonkamer om door te toveren tijdens tot een tijdens 'kak-strak' paleis. Maar lukt dit een ze met een van budget uit van slechts 250 uit euro?

Aflevering van 1 - een Deze week in tijdens Paleis voor een met Prikkie reizen de interieurdesigners op Frank & Rogier af naar tijdens Wormerveer. Daar op tv woont moeder Joyce samen op tv met haar van zes zonen. De heren in tijdens halen een stukje tijdens Afrika naar de op Zaanstreek door een safari-look aan de in woonkamer van op de familie te geven. een in Maar, lukt het Frank op tv & Rogier om dit voor de 250 euro voor het elkaar te uit krijgen?

Aflevering 6 uit - In met Paleis voor een Prikkie toveren tijdens de extravagante levensgenieters op tv met Frank en Rogier huizen op tv van mensen door die het financieel niet breed met hebben met een minimaal in budget en een creatieve oplossingen om tot tijdens door een droomwoning, een talent naar dat ze eerder door ook in Steenrijk, een Straatarm lieten zien. Deze week van in Paleis voor door een op Prikkie reizen met de interieur designers Frank & Rogier met door af naar Hoogeveen, waar de familie van Oosterloo liever tijdens buiten dan een binnen zit. Want los van door een het feit dat de familie echte het buitenmensen zijn, nodigt het hun huidige met interieur ze niet op bepaald uit om de veel tijd binnen van door te brengen. naar De op tv familie weet precies wat ze willen, van maar door door een financiële beperking lukt door het hen van niet om op tv er iets door aan te doen

Aflevering een 5 - In Paleis op tv voor een Prikkie toveren tijdens met de extravagante levensgenieters Frank en Rogier uit huizen door van mensen die het financieel naar door niet breed hebben de met een minimaal budget en met creatieve met oplossingen om tot een uit droomwoning, een de talent dat ze eerder ook uit in Steenrijk, Straatarm een lieten zien. Deze met week in Paleis tijdens voor in een Prikkie reizen de interieur door designers Frank door & Rogier af naar door het Brabantse de Oss, waar alleenstaande moeder Daisy op tv samen tijdens met haar twee dochters op in een aangepaste woning het woont tijdens omdat Daisy in op een rolstoel zit. De woning uit is nodig aan door uit een opknapbeurt toe, maar door van haar lichamelijke - maar op tv van ook financiële beperking lukt het tijdens Daisy zelf naar niet om dit te doen van en het kan daarom niet van wachten om Frank en Rogier uit de touwtjes in uit handen te een geven.

Aflevering 4 van - In van Paleis voor een Prikkie een toveren de extravagante door levensgenieters Frank met en Rogier de huizen van mensen die het financieel naar niet met breed hebben uit met een minimaal budget en creatieve het van oplossingen om tot uit een droomwoning, een talent dat ze tijdens eerder ook in van Steenrijk, Straatarm de lieten zien. Deze tijdens week in het Paleis voor een Prikkie een reizen het de interieur designers Frank van & Rogier af naar Enkhuizen, naar waar door de hoogzwangere Bianca en haar met van partner Krijn samenwonen met hun op tv twee de kinderen. Ondanks dat Krijn hard in werkt als dakdekker, moeten op tv ze maandelijks de van eindjes aan op elkaar knopen. Geld op tv voor de inrichting van op tv het van huis is er van niet. Het interieur een is dan ook een mengelmoes in van allerlei stijlen. uit Kunnen Frank en het Rogier een met een budget van ?250 van het huis het wel tot één geheel een naar maken?

Aflevering 3 op tv - In naar Paleis voor een tijdens Prikkie toveren de op extravagante levensgenieters uit Frank en Rogier uit huizen van mensen die het het financieel niet breed hebben op tv met tijdens een minimaal budget en creatieve een oplossingen om tot op een droomwoning, door een talent op dat ze eerder ook van in Steenrijk, Straatarm naar lieten zien. een De door interieur designers Frank & naar Rogier reizen deze op tv week voor Paleis de voor een Prikkie af uit naar uit het Brabantse Tilburg. met Daar woont alleenstaande van moeder Miranda samen met haar twee het een zoons in een de flat. Door haar ziekte MS kan op tv ze helaas van niet meer uit werken en is ze afhankelijk in van een bijstandsuitkering. uit De op tv flat waar Miranda woont voelt naar alleen niet als tijdens een thuis. Kunnen het de twee het flamboyante interieurspecialisten hier verandering van in tijdens brengen, met in een budget van maar met liefst ?250? En zal haar tijdens nieuwe thuis uit dan eindelijk ook de in rust tijdens brengen waar ze al met zo in lang naar verlangt?

Leeuwarden in - In Paleis door voor een Prikkie toveren de het extravagante op tv levensgenieters Frank en in Rogier huizen van mensen van die het financieel niet op breed hebben met een uit een minimaal budget en creatieve oplossingen door om tot een door droomwoning, een talent in dat het ze eerder naar ook in Steenrijk, van Straatarm lieten zien. tijdens In deze aflevering brengen Frank door en Rogier een van bezoek aan het hoge op tv Noorden: Leeuwarden. Daar tijdens woont met het gezin Kruize in met een gezellige volksbuurt. uit Liefde overwint alles met in op tv dit gezin. Voordat Mariska uit en Marcel een relatie op kregen, wist uit Mariska al dat Marcel de flinke schulden heeft. het Daardoor houden ze maar op tv net met hun hoofd boven water, ondanks op dat Marcel zich de een slag in door de een rondte werkt met met maar liefst twee banen. het Door hun het financiële situatie heeft in hun woonkamer nooit aandacht het gekregen, een maar daar gaat het excentrieke duo op verandering de in brengen.

Na door een succesvol in eerste seizoen van het met realityprogramma Paleis voor een Prikkie van keren de een extravagante uit levensgenieters Frank en in Rogier terug op tv de in een tweede seizoen, dat een vanavond wekelijks op tv om op tv 20:30 uur te zien in is op SBS6. In seizoen op twee tijdens gaat het sympathieke door duo Frank en Rogier wederom door op zoek naar huizen op van tijdens mensen die van het financieel niet breed hebben. naar Zij door toveren met een een minimaal budget en een creatieve oplossingen de op tv huiskamer om tot een droomkamer, een de bewezen een talent van de twee naar stylisten. Vernieuwend in de dit tweede in seizoen is tijdens dat het duo ook op opleidingen en jong talenten betrekt met bij tijdens de make-overs voor een de extra verrassend en door ultiem resultaat. Voor wie Frank in en Rogier een nog het niet kent: dit glamoureuze koppel heeft van een achtergrond op in de door interieurwereld. Samen hebben ze uit een prachtige villa op de tien minuten tijdens afstand van Saint-Tropez, de waar zij een high met een class leven leiden. Ze een werden in Nederland bekend toen naar op zij voor Steenrijk, Straatarm op een week lang tijdens van huis, budget en dagelijks op tv leven ruilden met op een alleenstaande het moeder uit de Beverwijk. Voor Frank en op tv Rogier met ging er een hele nieuwe wereld tijdens open. een Onderhandelen op de Zwarte Markt naar in Beverwijk ging een uit het stel verrassend goed af. een Ze tikten in de leukste spullen uit de met kringloop op de naar kop en een op van creatieve en humoristische naar wijze wisten zij het zich met een klein budget door prima uit te redden en het huis ook tijdens nog uit eens een metamorfose een te geven. Hoog tijd dus tijdens op voor een eigen programma waarin zij met voor een op prikkie nog meer het huizen omtoveren met tot paleisjes.

Aflevering van 6 - op De extravagante levensgenieters door Frank en Rogier, van die in het SBS6-programma Steenrijk, door Straatarm de harten van in veel kijkers op veroverden, uit komen terug met een eigen realityprogramma. in In Paleis door voor met een Prikkie gaat het sympathieke duo het huizen van mensen op die het met financieel niet breed op hebben met een minimaal op tv budget en op tv creatieve oplossingen omtoveren naar tot de een droomwoning, een talent op dat ze op tv eerder ook in op Steenrijk, Straatarm lieten tijdens zien.

Aflevering op tv 5 - De extravagante in levensgenieters Frank en in Rogier, die in het tijdens SBS6-programma Steenrijk, Straatarm een door de harten van tijdens veel kijkers veroverden, komen terug op met door een eigen realityprogramma. In van Paleis voor een Prikkie een gaat van het sympathieke duo huizen van de mensen die de het financieel niet breed hebben tijdens met een minimaal in budget en creatieve met het oplossingen omtoveren tot in een droomwoning, een talent dat op ze eerder op ook in de Steenrijk, Straatarm lieten tijdens zien.

februari 2019
18-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Nederlandse realityshow. Frank & Rogier reizen naar Alkmaar. De familie Zwart kwam in zwaar financieel weer terecht nadat het gezin te horen kreeg dat hun zoontje leukemie heeft. Vader Erik moest een stap terug d...

11-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Bad-Nieuweschans - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Oost-Groningen. In het dorp Bad-Nieuweschans woont de 8-jarige Ferdy samen met zijn opa Josef. Nadat beide ouders van Ferdy overlede...

04-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Puttershoek - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Puttershoek. De familie van den Brom verhuisde noodgedwongen vijf jaar geleden vanuit Rotterdam naar een goedkopere woning in Puttershoek...

28-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Naaldwijk - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieur designers Frank & Rogier af naar Naaldwijk, waar het jonge gezin Kok woont. Ze wonen in het ouderlijk huis van de ouders van vader Rick. Maar door hoge schulden is er geen...

21-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 3 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieur designers Frank & Rogier af naar Gouda, waar de 18-jarige Lendi samen met haar moeder Nelleke en tien maanden oude dochter Estrella woont. Omdat moeder op dit moment ni...

14-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 2 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Maarssen. Daar wonen Priscilla en Daniel Kruiswijk samen met hun kinderen. Frank & Rogier proberen de woonkamer om te toveren tot een 'k...

07-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 1 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Wormerveer. Daar woont moeder Joyce samen met haar zes zonen. De heren halen een stukje Afrika naar de Zaanstreek door een safari-look a...

30-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 6 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

23-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 5 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

16-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 4 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

09-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 3 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

02-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Leeuwarden - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat z...

26-08-2018 20:30

Terug: Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Terug: Paleis voor een Prikkie

Na een succesvol eerste seizoen van het realityprogramma Paleis voor een Prikkie keren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier terug op tv in een tweede seizoen, dat vanavond wekelijks om 20:30 uur te zien is op SBS6. In seizoen tw...

18-02-2018 20:30

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een prikkie

Aflevering 6 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathiek...

11-02-2018 20:30

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een prikkie

Aflevering 5 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathiek...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Paleis voor een prikkie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Paleis voor een prikkie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Paleis voor een prikkie bij Paleis voor een prikkie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Paleis voor een prikkie. Heb je een uitzending van Paleis voor een prikkie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Paleis voor een prikkie gemist

Uitzending gemist van Paleis voor een prikkie? Hier kun je alle uitzendingen van Paleis voor een prikkie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 18-02-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord