Programma gemist?

Aflevering een 5 - De extravagante levensgenieters door in Frank en Rogier toveren huizen van van mensen die het door financieel niet een breed hebben met een een minimaal een budget en creatieve het oplossingen om tot een het droomwoning. Deze week een in Paleis op voor een Prikkie reizen in de interieurdesigners Frank de & Rogier af op naar het mooie de Rotterdam. het Hier wonen Joey en Nathalie van met tijdens hun twee dochters. Joey werkt het hard tijdens om de schulden van Nathalie met uit een eerdere met relatie af te betalen. een tijdens Geld voor nieuwe meubels hebben ze van daardoor helaas een niet. Frank tijdens en Rogier transformeren de woonkamer in met hun uit budget van 250 euro tijdens om uit tot een romantisch met droomhuis!

Aflevering tijdens 4 - De extravagante levensgenieters op Frank en van Rogier toveren huizen op van mensen door die het met financieel niet breed door hebben met een minimaal budget met en creatieve oplossingen met om door tot een droomwoning. Deze naar week in Paleis op tv voor een Prikkie uit reizen de interieurdesigners Frank & in tijdens Rogier af naar Nieuwegein een om de woonkamer op het te knappen voor maar van een 250 euro. Hier woont Rosita de met haar drie kinderen van in een met klein driekamerappartement. Het is tijdens zo ongezellig uit thuis, het dat ze het huis vaak de ontvluchten en liever in de gezelligheid buiten naar opzoeken. Frank & Rogier naar weten hier wel op raad mee in en organiseren zelf door een straatfestival, maar vergeten tijdens ze hierdoor het niet de woonkamer op naar in te knappen?!

In naar deze aflevering van Paleis voor naar een Prikkie door proberen interieurdesigners Frank door en uit Rogier voor een woonkamer in tijdens Griekse stijl in te zorgen. Hittegolf In Hengelo van wonen Duncan en Angela met het hun door drie kinderen. Frank de en Rogier en de klussers door proberen ondanks op tv de hittegolf door een prachtige op woonkamer te realiseren voor het de familie. Grieks Dat willen ze graag de helemaal in de een Griekse stijl. Lukt het op tv het de mannen ook een deze week weer op tv een droomhuis voor maar door 250 euro te creëren? Budget In van Paleis tijdens voor een Prikkie naar worden huizen uit van mensen die het financieel het niet van breed hebben met een op tv minimaal budget en creatieve oplossingen de omgetoverd de tot een met droomwoning.

Aflevering in 2 - De extravagante levensgenieters naar Frank in en Rogier op tv toveren huizen van naar mensen die het financieel niet in breed hebben met een het minimaal budget en tijdens creatieve op tv oplossingen om tot van een droomwoning. Deze week in met Paleis een voor een de Prikkie reizen de interieurdesigners Frank in & Rogier helemaal af door naar Limburg. door In het mooie Tegelen naar naar woont moeder Sandy samen met met haar de twee dochters Naomi door en Demi en op tv haar kleindochter Jayla. een Hun interieur is enorm in gedateerd, maar geld voor met nieuwe spullen is er op tv helaas niet. het Lukt op tv het Frank & Rogier om op voor een 250 euro een paleisje te een maken voor de het familie?

Vanaf op tv vanavond zijn Frank en het Rogier de weer terug op SBS6 de met een nieuw seizoen door van Paleis voor een een Prikkie, elke dinsdag van in om 20:30 uur. 250 tijdens euro Ook dit seizoen gaan de tijdens interieurdesigners weer het door hele land door om een voor 250 euro met huiskamers op tv van mensen die een het financieel niet breed hebben in om te toveren van tot een droomwoning. Gooi In naar deze eerste aflevering de reizen de extravagante door levensgenieters door Frank en Rogier af naar op van het Gooi. In Huizen een wonen Joop en op tv Claudia samen met hun vier de in kinderen, maar de vijfde is onderweg, in want Claudia van is van opnieuw zwanger. Kille woonkamer Het lieve gezin heeft de het financieel heel een moeilijk en door daarom hebben door zij Frank & Rogier gevraagd op tv hen tijdens te helpen. naar De mannen hebben nog nooit door zo'n kale, tijdens kille woonkamer gezien. van Hoe gaan ze dit van opknappen in voor slechts 250 de euro?

Aflevering 8 van - De met interieurdesigners Frank & Rogier af door naar met de Amsterdamse Bijlmer. naar Daar woont moeder Nicole samen de met van haar zes jonge kinderen van in het een kleine flat. Omdat naar elke cent naar de tijdens kinderen op tv gaat heeft de door familie niet eens een eetkamertafel. het En door de ruimtegebrek slaapt met moeder Nicole al jaren op de door naar bank. Tijd om daar naar verandering in in te brengen. Frank & Rogier met maken een glamour woonkamer met met een met budget door van slechts 250 op euro.

Aflevering door 7 - met Frank & Rogier af naar van Alkmaar. in De familie Zwart kwam in zwaar naar financieel weer terecht op tv tijdens nadat het gezin te horen kreeg een dat op tv hun zoontje leukemie uit heeft. Vader Erik moest een op tv stap terug doen op in werken, naar en moeder op Evelien draagt fulltime de zorg in in voor de 3-jarige Twan. van Frank & Rogier uit nemen de uit uitdaging aan om met een een budget van slechts 250 tijdens tijdens euro om voor op dit gezin een rustige woonkamer te van creëren in die ze makkelijk schoon kunnen het de houden.

Bad-Nieuweschans - in Deze week een in Paleis voor van een Prikkie door reizen de interieurdesigners een Frank & Rogier af naar Oost-Groningen. tijdens In een het dorp Bad-Nieuweschans woont de op tv 8-jarige het Ferdy samen met zijn het opa in Josef. Nadat beide ouders uit van Ferdy overleden zijn met kreeg opa de een volledige zorg over van zijn kleinzoon. Frank & van Rogier het nemen de uitdaging aan om uit de met een budget van van 250 euro de kindvriendelijke het woonkamer de creëren.

Puttershoek - Deze op week tijdens in Paleis voor de een Prikkie reizen de interieurdesigners met Frank & het Rogier met af naar Puttershoek. De familie van uit den de Brom verhuisde noodgedwongen vijf jaar in geleden vanuit Rotterdam door naar een op goedkopere woning in Puttershoek. op Een klein, rustig naar dorp onder de door uit rook van Rotterdam. Het gezin mist uit de het stad nog elke dag. een En een daarom toveren de interieurstylisten hun woonkamer in op om tot een moderne, de stadse loft!

Naaldwijk tijdens - Deze week in Paleis op voor een Prikkie van het reizen de interieur designers Frank & tijdens Rogier af naar een naar Naaldwijk, waar het jonge gezin Kok op tv op woont. Ze wonen op tv in het ouderlijk huis met van de tijdens ouders van vader een Rick. Maar door hoge schulden is op er geen met geld naar om het huis eigen uit te maken. Frank & Rogier met struinen het van Westland af uit om hun op tv woonkamer voor 250 euro uit op te tijdens fleuren!

Aflevering 3 - met Deze week het in op tv Paleis voor een Prikkie reizen de tijdens interieur designers het Frank & van Rogier af naar in Gouda, waar de de 18-jarige Lendi samen op met haar moeder Nelleke een en tien met maanden oude door dochter Estrella woont. Omdat moeder op het dit moment niet met werkt is Lendi door door verantwoordelijk voor het inkomen. Geld om in de woonkamer het op te van knappen is er niet. de Frank naar & Rogier transformeren de woonkamer een voor de drie vrouwen in met een budget in van door 250 euro om tot het een knalroze in droomhuis!

Aflevering met 2 - Deze week in het Paleis door voor een met Prikkie reizen de interieurdesigners naar Frank & Rogier op tv af naar Maarssen. Daar tijdens wonen Priscilla van en Daniel met Kruiswijk samen met hun kinderen. op tv Frank & Rogier uit proberen de woonkamer om het te door toveren tot een 'kak-strak' paleis. het Maar lukt op dit ze met uit een een budget van slechts 250 een euro?

Aflevering de 1 - Deze week in het Paleis voor uit een Prikkie reizen het de interieurdesigners Frank & het Rogier af met naar een Wormerveer. Daar woont moeder Joyce de samen tijdens met haar zes het zonen. De heren halen een stukje de de Afrika naar de Zaanstreek door door een de safari-look aan de door woonkamer van de familie te geven. met Maar, lukt van het naar Frank & Rogier om dit een voor uit 250 euro voor elkaar door te krijgen?

Aflevering met 6 - In Paleis voor in door een Prikkie toveren de extravagante door levensgenieters Frank en Rogier tijdens huizen van naar mensen die het uit financieel niet tijdens breed hebben met een minimaal op budget en het creatieve oplossingen om tot een een een droomwoning, een talent op tv dat ze eerder ook in in tijdens Steenrijk, Straatarm lieten zien. Deze op week in het Paleis voor een Prikkie reizen met naar de interieur designers Frank & naar Rogier af naar op tv Hoogeveen, op waar de familie Oosterloo in liever buiten dan door binnen zit. Want los van van het feit van dat de familie met echte buitenmensen zijn, op tv nodigt hun huidige interieur naar door ze niet bepaald uit om veel op tijd binnen door de te brengen. tijdens De familie weet tijdens precies wat ze met willen, van maar door een tijdens financiële beperking lukt het het hen niet om er van iets aan te het doen

Aflevering naar 5 - In Paleis voor de een Prikkie toveren uit de op extravagante levensgenieters Frank en Rogier in huizen van op mensen naar die het financieel niet op breed hebben met uit een minimaal tijdens budget en creatieve oplossingen op om tot een een droomwoning, een talent dat met ze eerder ook een in Steenrijk, van Straatarm lieten zien. Deze de week in op Paleis voor een een Prikkie reizen de interieur door designers van Frank & Rogier af naar op het Brabantse Oss, het waar alleenstaande moeder Daisy uit samen naar met haar op tv twee dochters in een aangepaste woning tijdens woont omdat door Daisy in het een rolstoel in zit. De woning is nodig aan een een opknapbeurt een toe, in maar door haar lichamelijke de - maar een ook financiële beperking lukt van het Daisy op tv zelf niet om dit te de doen en kan daarom het niet uit wachten om Frank en een Rogier de touwtjes in de handen te de geven.

december 2019
03-12-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 5 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

26-11-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 4 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

19-11-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie: Griekse stijl

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie: Griekse stijl

In deze aflevering van Paleis voor een Prikkie proberen interieurdesigners Frank en Rogier voor een woonkamer in Griekse stijl te zorgen. Hittegolf In Hengelo wonen Duncan en Angela met hun drie kinderen. Frank en Rogier en de klussers ...

12-11-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 2 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

05-11-2019 20:30

Terug: Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Terug: Paleis voor een Prikkie

Vanaf vanavond zijn Frank en Rogier weer terug op SBS6 met een nieuw seizoen van Paleis voor een Prikkie, elke dinsdag om 20:30 uur. 250 euro Ook dit seizoen gaan de interieurdesigners weer het hele land door om voor 250 euro huiskamers...

25-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 8 - De interieurdesigners Frank & Rogier af naar de Amsterdamse Bijlmer. Daar woont moeder Nicole samen met haar zes jonge kinderen in een kleine flat. Omdat elke cent naar de kinderen gaat heeft de familie niet eens een eetkamer...

18-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 7 - Frank & Rogier af naar Alkmaar. De familie Zwart kwam in zwaar financieel weer terecht nadat het gezin te horen kreeg dat hun zoontje leukemie heeft. Vader Erik moest een stap terug doen in werken, en moeder Evelien draagt fu...

11-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Bad-Nieuweschans - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Oost-Groningen. In het dorp Bad-Nieuweschans woont de 8-jarige Ferdy samen met zijn opa Josef. Nadat beide ouders van Ferdy overlede...

04-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Puttershoek - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Puttershoek. De familie van den Brom verhuisde noodgedwongen vijf jaar geleden vanuit Rotterdam naar een goedkopere woning in Puttershoek...

28-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Naaldwijk - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieur designers Frank & Rogier af naar Naaldwijk, waar het jonge gezin Kok woont. Ze wonen in het ouderlijk huis van de ouders van vader Rick. Maar door hoge schulden is er geen...

21-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 3 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieur designers Frank & Rogier af naar Gouda, waar de 18-jarige Lendi samen met haar moeder Nelleke en tien maanden oude dochter Estrella woont. Omdat moeder op dit moment ni...

14-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 2 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Maarssen. Daar wonen Priscilla en Daniel Kruiswijk samen met hun kinderen. Frank & Rogier proberen de woonkamer om te toveren tot een 'k...

07-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 1 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Wormerveer. Daar woont moeder Joyce samen met haar zes zonen. De heren halen een stukje Afrika naar de Zaanstreek door een safari-look a...

30-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 6 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

23-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 5 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Paleis voor een prikkie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Paleis voor een prikkie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Paleis voor een prikkie bij Paleis voor een prikkie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Paleis voor een prikkie. Heb je een uitzending van Paleis voor een prikkie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Paleis voor een prikkie gemist

Uitzending gemist van Paleis voor een prikkie? Hier kun je alle uitzendingen van Paleis voor een prikkie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 03-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!