Programma gemist?

Aflevering op 6 - In Paleis voor door in een Prikkie toveren de in extravagante levensgenieters Frank en Rogier het huizen van een mensen die de het financieel uit niet breed hebben met van een minimaal budget en creatieve een oplossingen om met tot tijdens een droomwoning, een talent dat het ze eerder van ook in Steenrijk, Straatarm lieten in zien. Deze met week in Paleis voor op een een Prikkie reizen door de interieur designers uit Frank & Rogier af naar Hoogeveen, met waar het de familie Oosterloo liever door buiten dan binnen zit. op Want uit los van het feit op dat de familie tijdens echte buitenmensen zijn, uit nodigt tijdens hun huidige interieur ze op tv niet bepaald uit om veel een tijd de binnen door te brengen. De een met familie weet precies het wat ze willen, maar naar door een het financiële beperking lukt het hen niet met om er iets op aan te door doen

Aflevering met 5 - een In Paleis voor een Prikkie uit toveren de extravagante levensgenieters uit Frank met en Rogier huizen van mensen door die het de financieel niet met breed hebben met in een minimaal door budget en creatieve oplossingen in om tot een droomwoning, een uit talent de dat ze eerder ook met in in Steenrijk, Straatarm lieten zien. Deze door week naar in Paleis voor een met Prikkie reizen de interieur designers op Frank & naar Rogier af naar het uit Brabantse tijdens Oss, waar alleenstaande tijdens moeder Daisy samen met haar het twee dochters in op een tijdens aangepaste woning woont omdat Daisy tijdens in een rolstoel tijdens zit. De van woning is de nodig aan de een opknapbeurt toe, maar op tv door haar lichamelijke - maar in het ook financiële beperking lukt het in Daisy een zelf niet om dit de te doen door en kan daarom niet door wachten om door Frank en Rogier de touwtjes in uit het handen te geven.

Aflevering 4 - door naar In Paleis voor een Prikkie een toveren de in extravagante levensgenieters Frank en een Rogier huizen het van mensen die uit het financieel niet in breed hebben met een minimaal met budget en creatieve naar oplossingen om naar tot een droomwoning, van een talent de dat ze op tv eerder ook in Steenrijk, in Straatarm lieten zien. naar Deze week in Paleis voor op een de Prikkie reizen de interieur van designers in Frank & Rogier af het naar Enkhuizen, waar op de hoogzwangere Bianca en haar in partner Krijn samenwonen van met uit hun twee tijdens kinderen. Ondanks dat door Krijn hard werkt als op tv dakdekker, moeten ze maandelijks het de eindjes aan elkaar tijdens knopen. tijdens Geld voor de inrichting uit van een het huis is op er niet. Het interieur is dan de ook met een mengelmoes van allerlei door stijlen. Kunnen uit Frank en Rogier door met een budget van ?250 uit het huis wel tijdens tot één geheel in door maken?

Aflevering 3 van - op tv In Paleis voor de een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters de Frank en Rogier het huizen de van mensen die het financieel in niet breed in hebben met een tijdens minimaal budget de en creatieve oplossingen om op tot een droomwoning, een uit talent dat ze tijdens eerder ook op in Steenrijk, een Straatarm lieten zien. naar De interieur de designers Frank naar & Rogier reizen met deze week voor Paleis voor de een uit Prikkie af naar tijdens het Brabantse Tilburg. Daar woont alleenstaande naar moeder Miranda het samen van met haar twee zoons in een tijdens flat. Door haar de ziekte MS tijdens kan ze het helaas niet meer werken en de is met ze afhankelijk van een van bijstandsuitkering. De flat naar waar Miranda woont een voelt uit alleen niet als een thuis. Kunnen van van de twee flamboyante interieurspecialisten tijdens hier verandering een in brengen, met van een budget van in maar liefst ?250? En het zal haar nieuwe thuis dan uit eindelijk in ook de door rust brengen waar tijdens ze al zo lang een naar verlangt?

Leeuwarden - In door Paleis naar voor een Prikkie van toveren de het extravagante levensgenieters Frank en van Rogier huizen van mensen uit die met het financieel niet door breed hebben met door een minimaal budget en van creatieve oplossingen om naar tot een droomwoning, een op tv talent uit dat ze eerder ook in door Steenrijk, Straatarm tijdens lieten zien. In deze aflevering met brengen Frank en een Rogier uit een bezoek aan het op tv hoge van Noorden: Leeuwarden. Daar in woont het gezin Kruize het in een gezellige volksbuurt. in Liefde overwint alles in naar dit gezin. Voordat tijdens Mariska in en Marcel een relatie kregen, naar wist Mariska al op tijdens dat Marcel flinke schulden uit heeft. Daardoor houden ze maar tijdens net het hun hoofd naar boven water, ondanks dat op tv Marcel zich een slag het in tijdens de rondte werkt met de maar liefst naar twee banen. Door hun financiële situatie met heeft hun woonkamer het nooit aandacht tijdens gekregen, maar door daar gaat het met excentrieke duo verandering in de brengen.

Na een tijdens succesvol eerste seizoen het van het het realityprogramma Paleis voor een Prikkie naar keren tijdens de extravagante levensgenieters Frank tijdens en van Rogier terug op tv in een uit een tweede seizoen, dat vanavond wekelijks op om 20:30 uur te in uit zien is op SBS6. In tijdens seizoen twee gaat het op sympathieke duo Frank uit en op Rogier wederom op zoek in naar huizen van mensen een die het financieel niet van breed hebben. Zij naar toveren met een een minimaal de budget en creatieve oplossingen tijdens de op tv huiskamer om tot een droomkamer, het een bewezen talent van uit de op twee stylisten. Vernieuwend in op dit tweede tijdens seizoen is dat het duo uit tijdens ook opleidingen en jong door talenten betrekt op tv bij de make-overs naar voor een extra verrassend en ultiem uit door resultaat. Voor wie Frank het en Rogier nog het niet kent: dit glamoureuze tijdens koppel heeft door een achtergrond in de interieurwereld. met Samen door hebben ze een prachtige villa op op tv tien minuten door afstand tijdens van Saint-Tropez, waar zij een high met class leven leiden. door met Ze werden in Nederland bekend toen op door zij voor Steenrijk, Straatarm een week een lang van huis, op budget en een dagelijks een leven ruilden met een alleenstaande moeder uit uit Beverwijk. een Voor Frank en naar Rogier ging er een naar naar hele nieuwe wereld open. Onderhandelen de op de Zwarte het Markt in Beverwijk ging naar op het stel verrassend goed op af. Ze tijdens tikten de leukste spullen uit de op van kringloop op de op tv kop en op het creatieve en humoristische wijze wisten een zij een zich met een een klein budget prima te van redden en het huis door ook nog eens met een met metamorfose te geven. Hoog tijd dus door voor een een eigen programma waarin tijdens zij voor een het prikkie nog meer op huizen omtoveren het tot paleisjes.

Aflevering uit 6 - De extravagante levensgenieters door Frank met en Rogier, die tijdens in het SBS6-programma Steenrijk, in Straatarm de harten van op tv tijdens veel kijkers veroverden, in komen terug met een eigen realityprogramma. naar In Paleis door voor op een Prikkie gaat het tijdens sympathieke duo huizen naar van mensen die het van financieel niet naar breed hebben met door een minimaal budget en een creatieve de oplossingen omtoveren tot door een droomwoning, een talent dat ze naar eerder ook op tv in Steenrijk, Straatarm het lieten naar zien.

Aflevering 5 - van De extravagante van levensgenieters Frank en Rogier, een met die in het SBS6-programma Steenrijk, tijdens Straatarm de tijdens harten van veel van kijkers veroverden, op komen terug met naar een eigen realityprogramma. In op Paleis voor een een Prikkie gaat het uit sympathieke duo een huizen van mensen die een het financieel niet breed hebben van met met een minimaal budget het en creatieve oplossingen omtoveren tot op een droomwoning, de een talent dat ze uit eerder het ook in Steenrijk, met Straatarm lieten van zien.

Aflevering 4 de - De extravagante uit levensgenieters in Frank en Rogier, die in het naar SBS6-programma uit Steenrijk, Straatarm de harten de van op veel kijkers veroverden, de komen terug met tijdens een eigen realityprogramma. uit In Paleis voor een Prikkie gaat in op het sympathieke duo huizen op tv van mensen het die het financieel in niet breed hebben met een minimaal uit budget en creatieve op oplossingen omtoveren op tv tot een van droomwoning, een talent dat naar ze eerder door ook in Steenrijk, Straatarm tijdens lieten op tv zien.

Aflevering 3 op tv - De extravagante door levensgenieters Frank en Rogier, uit die naar in het op SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de naar harten van veel kijkers een veroverden, naar komen terug met van een eigen realityprogramma. In Paleis uit voor een Prikkie het gaat het sympathieke duo de huizen van in mensen die het een financieel niet breed in hebben van met een minimaal budget en creatieve het oplossingen omtoveren tot door van een droomwoning, een talent dat ze een eerder op tv ook in Steenrijk, Straatarm het lieten door zien.

Aflevering 2 van - De extravagante op tv levensgenieters Frank van en Rogier, met die in het SBS6-programma een Steenrijk, Straatarm de tijdens harten van uit veel kijkers veroverden, komen van terug met een tijdens eigen realityprogramma. In door Paleis voor een Prikkie tijdens gaat het uit sympathieke duo met huizen van mensen die van het financieel niet breed hebben op tv door met een minimaal budget en creatieve op oplossingen het omtoveren tot een droomwoning. met Deze week reizen de het interieur designers een Frank en Rogier af naar naar door Lelystad. Hier wonen Dave en uit de zwangere Samantha van op tv samen met hun twee kinderen in in een kleine, uitgeleefde met eengezinswoning wonen. Het in gezin moet rondkomen uit een 65 euro per week. Geld voor uit het interieur is de het er niet. Frank en op tv Rogier schieten op tv te hulp en in struinen stad en land af om naar de grote wens een van dit gezin tijdens in op tv vervulling te laten het gaan; een huiskamer tijdens in botanische sferen... een Gaat dit naar lukken met een budget van tijdens 250 tijdens euro?

De een extravagante levensgenieters Frank en Rogier, naar op die in het SBS 6-programma tijdens 'Steenrijk, naar Straatarm' de harten uit van veel kijkers veroverden, komen terug uit met een eigen in realityprogramma. In in Paleis voor naar een Prikkie gaat het uit sympathieke duo huizen tijdens van mensen de die het een financieel niet breed hebben met een de minimaal budget en tijdens creatieve oplossingen omtoveren de tot een droomwoning, op tv een de talent dat ze eerder ook op in van Steenrijk, Straatarm lieten door zien. Paleis voor het een Prikkie wordt vanaf een vanavond het iedere zondag om 20:30 door uur uitgezonden het op SBS 6. Voor wie Frank en een Rogier nog van niet kent: dit glamoureuze door koppel heeft op tv een met achtergrond in de interieur- met en stylingwereld. Samen van hebben ze een door prachtige villa in in Saint Tropez, het waar zij een de high class leven leiden. tijdens Ze werden in een Nederland bekend toen zij voor tijdens 'Steenrijk, Straatarm' een door van week lang van huis, budget en met naar dagelijks leven ruilden met op tv een alleenstaande moeder uit Beverwijk. door uit Voor Frank en Rogier op ging er op een hele nieuwe wereld in open. Onderhandelen tijdens op de Zwarte naar Markt in Beverwijk in ging het stel verrassend een goed af, ze in tikten de leukste met spullen uit uit de kringloop op de de kop en op creatieve en met met humoristische wijze wisten zij zich met in op tv een klein budget prima van te redden en een het huis ook door nog eens een van metamorfose te geven. Hoog tijd de dus voor van een het eigen programma waarin zij de voor een prikkie nog meer de door huizen omtoveren tot van paleisjes. In de eerste aflevering met krijgt de woning van op tv de familie het Sanderman een make-over. uit Zij hebben weinig te van besteden en op houden nooit geld over met om met hun interieur eens van op te knappen. op tv Dit gezin droomt van een wit op uit en strak Jan des uit Bouvrie-achtig interieur. met Aan Frank en Rogier de in schone de taak om met creatieve naar oplossingen het huis op te in pimpen tot tijdens het droomhuis voor de het gezin het Sanderman.

november 2018
30-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 6 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

23-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 5 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

16-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 4 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

09-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 3 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

02-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Leeuwarden - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat z...

26-08-2018 20:30

Terug: Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Terug: Paleis voor een Prikkie

Na een succesvol eerste seizoen van het realityprogramma Paleis voor een Prikkie keren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier terug op tv in een tweede seizoen, dat vanavond wekelijks om 20:30 uur te zien is op SBS6. In seizoen tw...

18-02-2018 20:30

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een prikkie

Aflevering 6 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathiek...

11-02-2018 20:30

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een prikkie

Aflevering 5 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathiek...

04-02-2018 20:30

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een prikkie

Aflevering 4 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathiek...

28-01-2018 20:30

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een prikkie

Aflevering 3 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathiek...

21-01-2018 20:30

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een prikkie

Aflevering 2 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathiek...

14-01-2018 20:30

Nieuw: Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Nieuw: Paleis voor een prikkie

De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS 6-programma 'Steenrijk, Straatarm' de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathieke duo huizen...

Paleis voor een prikkie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Paleis voor een prikkie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Paleis voor een prikkie bij Paleis voor een prikkie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Paleis voor een prikkie. Heb je een uitzending van Paleis voor een prikkie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Paleis voor een prikkie gemist

Uitzending gemist van Paleis voor een prikkie? Hier kun je alle uitzendingen van Paleis voor een prikkie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 30-09-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord