Programma gemist?

Aflevering 4 op tv - In Paleis voor op tv een Prikkie een toveren de extravagante levensgenieters op tv Frank en Rogier op tv huizen van op tv mensen die een het financieel niet breed hebben op met een de minimaal budget op en creatieve oplossingen om tot door een droomwoning, een uit op talent dat ze eerder ook in een Steenrijk, Straatarm een lieten zien. Deze week tijdens in in Paleis voor een met Prikkie reizen de een interieur designers Frank naar & Rogier af tijdens naar Enkhuizen, waar de uit hoogzwangere door Bianca en haar partner Krijn het samenwonen met hun door twee kinderen. door Ondanks dat tijdens Krijn hard werkt als dakdekker, naar moeten ze het maandelijks de eindjes tijdens aan elkaar knopen. het Geld voor de inrichting op van het naar huis is er niet. Het een interieur een is dan ook door een mengelmoes van allerlei uit stijlen. Kunnen Frank van en tijdens Rogier met een in budget van ?250 tijdens het huis wel tot één van geheel op maken?

Aflevering 3 - door In Paleis op voor een Prikkie toveren het de extravagante van levensgenieters tijdens Frank en Rogier huizen van de mensen die door het financieel niet breed naar hebben met uit een minimaal op budget en creatieve naar oplossingen om tot een van droomwoning, een op talent dat ze eerder ook in in met Steenrijk, Straatarm lieten zien. De een interieur met designers Frank & Rogier naar reizen deze een week voor Paleis voor een uit Prikkie af naar op tv naar het Brabantse Tilburg. het Daar woont alleenstaande moeder Miranda het samen met haar twee de zoons in een met flat. in Door haar van ziekte MS kan ze helaas op niet meer werken en tijdens is ze afhankelijk tijdens het van een bijstandsuitkering. De flat waar met door Miranda woont voelt alleen niet naar als op tv een thuis. Kunnen de de twee flamboyante interieurspecialisten hier in verandering in de brengen, met een budget in van tijdens maar liefst ?250? van En zal haar nieuwe thuis het dan eindelijk ook de een rust brengen waar tijdens ze al zo tijdens lang van naar verlangt?

Leeuwarden - een In Paleis met voor een op tv Prikkie toveren de extravagante naar levensgenieters Frank en Rogier door huizen van mensen een die het de financieel niet breed hebben met van een minimaal budget uit uit en creatieve oplossingen om van tot een de droomwoning, een talent dat ze in eerder ook naar in Steenrijk, Straatarm op tv lieten zien. In deze aflevering naar brengen met Frank en Rogier een met bezoek aan door het hoge in Noorden: Leeuwarden. Daar woont het naar gezin Kruize in naar een gezellige het volksbuurt. Liefde overwint op tv alles in dit gezin. Voordat met van Mariska en Marcel een een relatie kregen, een wist Mariska al een dat Marcel flinke schulden heeft. Daardoor op houden op tv ze maar net een hun hoofd van boven water, ondanks dat Marcel een zich een een slag in de door rondte werkt met maar op tv liefst twee tijdens banen. Door hun financiële situatie de heeft naar hun woonkamer nooit aandacht gekregen, door maar daar de gaat het tijdens excentrieke duo verandering in de brengen.

Na op een succesvol eerste seizoen de van het het realityprogramma Paleis voor een Prikkie van keren het de extravagante uit levensgenieters Frank en Rogier tijdens terug op tv het in een naar tweede seizoen, dat een vanavond wekelijks om op 20:30 uur te zien is op in SBS6. In seizoen twee met door gaat het sympathieke duo een Frank en Rogier de wederom op zoek de naar huizen van mensen die van met het financieel niet breed hebben. naar Zij toveren het met een minimaal budget door en creatieve oplossingen de de huiskamer om tot het een droomkamer, naar een bewezen door talent van op de twee stylisten. van Vernieuwend in dit tweede seizoen is een dat een het duo met ook opleidingen en jong talenten de betrekt met bij de make-overs het voor een extra met verrassend en ultiem op resultaat. Voor wie Frank op tv en Rogier nog niet kent: dit het glamoureuze met koppel heeft een achtergrond in een de het interieurwereld. Samen hebben op tv ze een prachtige villa op naar tien een minuten afstand van in Saint-Tropez, waar zij een high het de class leven leiden. Ze in werden in Nederland bekend naar toen zij voor van Steenrijk, Straatarm een week op lang van huis, uit budget op en dagelijks leven ruilden met met een alleenstaande moeder op tv uit Beverwijk. een Voor Frank en Rogier met op ging er een hele nieuwe het wereld open. Onderhandelen op op tv de Zwarte naar Markt in door Beverwijk ging het stel uit verrassend goed af. Ze van tijdens tikten de leukste van spullen uit de kringloop op het de kop en van op de creatieve en humoristische wijze wisten zij uit zich met een met klein budget op tv prima te op redden en door het huis ook nog tijdens eens een naar metamorfose te geven. Hoog tijd dus op voor een eigen een programma uit waarin zij van voor een prikkie het nog meer huizen omtoveren tot de paleisjes.

Aflevering 6 tijdens - De extravagante tijdens levensgenieters Frank en het Rogier, die een in het een SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de in harten van een veel kijkers veroverden, van komen terug met een op eigen realityprogramma. op tv In Paleis voor het een Prikkie gaat het tijdens sympathieke duo huizen van mensen met die tijdens het financieel niet breed hebben naar met een minimaal uit met budget en creatieve op tv oplossingen omtoveren tot een in droomwoning, een op tv talent dat ze eerder de ook in Steenrijk, een Straatarm lieten de zien.

Aflevering 5 - van De extravagante levensgenieters een Frank en van Rogier, door die in het SBS6-programma van Steenrijk, Straatarm de de harten van veel uit kijkers veroverden, op tv komen terug met een eigen realityprogramma. door In op tv Paleis voor de een Prikkie gaat een het sympathieke duo huizen in van mensen die het financieel naar niet op tv breed hebben met een minimaal door budget de en creatieve met oplossingen omtoveren tot een tijdens droomwoning, een talent dat in ze eerder ook in van Steenrijk, Straatarm in lieten met zien.

Aflevering 4 op tv - naar De extravagante levensgenieters Frank en het Rogier, die door in het SBS6-programma Steenrijk, naar Straatarm de harten naar van veel kijkers op tv veroverden, komen terug met de uit een eigen realityprogramma. In Paleis naar voor het een Prikkie gaat het tijdens sympathieke duo huizen door van mensen het die het financieel niet breed hebben uit met een uit minimaal budget en creatieve met in oplossingen omtoveren tot een droomwoning, een met naar talent dat ze uit eerder ook in Steenrijk, Straatarm de lieten op zien.

Aflevering met 3 - De extravagante levensgenieters in Frank en Rogier, op op tv die in het door SBS6-programma Steenrijk, Straatarm het de harten van van veel kijkers veroverden, komen op tv terug met in een eigen realityprogramma. In Paleis de voor het een Prikkie gaat het door sympathieke duo uit huizen van mensen die het naar financieel niet uit breed hebben met met een minimaal een budget en creatieve oplossingen de omtoveren tot tijdens een droomwoning, een de talent dat ze eerder ook in van Steenrijk, Straatarm lieten op op zien.

Aflevering 2 - op tv een De extravagante levensgenieters Frank een en Rogier, die in een het uit SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten een van veel kijkers veroverden, met komen terug met door een in eigen realityprogramma. met In Paleis voor een Prikkie in gaat het sympathieke duo van van huizen van mensen die op het financieel niet breed hebben naar een met een minimaal budget op en creatieve oplossingen omtoveren van tot een met droomwoning. Deze week reizen van de interieur de designers Frank en Rogier op tv af naar Lelystad. Hier het wonen tijdens Dave en de tijdens zwangere Samantha samen met hun op twee kinderen een in een kleine, op uitgeleefde op eengezinswoning wonen. Het gezin door moet rondkomen 65 euro per een week. Geld met voor het naar interieur is er niet. Frank op tv de en Rogier schieten te hulp in en struinen stad en van land af tijdens om de van grote wens van een dit gezin op tv in vervulling te laten gaan; door een een huiskamer in botanische sferen... met Gaat dit het lukken met een budget op tv van 250 in euro?

De het extravagante levensgenieters Frank en Rogier, in in die in het SBS 6-programma het 'Steenrijk, Straatarm' uit de harten van door veel kijkers het veroverden, komen terug met een met eigen realityprogramma. het In Paleis met voor een Prikkie gaat het sympathieke de duo huizen van in mensen die de het in financieel niet breed hebben met een van minimaal op budget en creatieve oplossingen omtoveren tijdens tot een droomwoning, tijdens een talent op dat de ze eerder ook in Steenrijk, het Straatarm lieten een zien. Paleis voor een van Prikkie wordt vanaf op vanavond naar iedere zondag om 20:30 uur uitgezonden naar op SBS 6. Voor naar van wie Frank en Rogier nog niet een het kent: dit glamoureuze koppel heeft een met achtergrond in tijdens de interieur- naar en stylingwereld. op tv Samen hebben ze een prachtige door villa een in Saint Tropez, waar op zij een high class leven het leiden. op Ze werden op tv in Nederland bekend het toen zij voor 'Steenrijk, Straatarm' in een week lang van in huis, budget het en dagelijks in leven ruilden met een alleenstaande op tv moeder uit Beverwijk. tijdens Voor in Frank en op Rogier ging er een hele naar nieuwe wereld open. naar Onderhandelen op de door Zwarte Markt in Beverwijk met ging in het stel verrassend goed van af, ze tikten in de leukste spullen op uit de tijdens kringloop op de kop en van naar op creatieve en humoristische naar wijze wisten tijdens zij zich met een klein op tv budget prima in te redden en uit het huis ook nog op eens een metamorfose van te geven. het Hoog tijd dus voor een een eigen met programma waarin door zij voor een prikkie het nog meer huizen van omtoveren tot paleisjes. In de van eerste aflevering krijgt van de woning een van de familie Sanderman een in met make-over. Zij hebben uit weinig te besteden de en houden nooit met geld over om tijdens hun interieur eens op te knappen. een Dit gezin droomt een van een wit in en een strak Jan een des Bouvrie-achtig interieur. Aan Frank en naar in Rogier de schone taak om met het creatieve oplossingen het de huis op tijdens te pimpen tot door het droomhuis de voor het van gezin Sanderman.

september 2018
16-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 4 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

09-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 3 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

02-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Leeuwarden - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat z...

26-08-2018 20:30

Terug: Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Terug: Paleis voor een Prikkie

Na een succesvol eerste seizoen van het realityprogramma Paleis voor een Prikkie keren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier terug op tv in een tweede seizoen, dat vanavond wekelijks om 20:30 uur te zien is op SBS6. In seizoen tw...

18-02-2018 20:30

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een prikkie

Aflevering 6 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathiek...

11-02-2018 20:30

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een prikkie

Aflevering 5 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathiek...

04-02-2018 20:30

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een prikkie

Aflevering 4 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathiek...

28-01-2018 20:30

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een prikkie

Aflevering 3 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathiek...

21-01-2018 20:30

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een prikkie

Aflevering 2 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathiek...

14-01-2018 20:30

Nieuw: Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Nieuw: Paleis voor een prikkie

De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS 6-programma 'Steenrijk, Straatarm' de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathieke duo huizen...

Paleis voor een prikkie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Paleis voor een prikkie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Paleis voor een prikkie bij Paleis voor een prikkie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Paleis voor een prikkie. Heb je een uitzending van Paleis voor een prikkie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Paleis voor een prikkie gemist

Uitzending gemist van Paleis voor een prikkie? Hier kun je alle uitzendingen van Paleis voor een prikkie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord