Programma gemist?

Aflevering 8 - in De interieurdesigners Frank met & het Rogier af in naar de Amsterdamse op tv Bijlmer. Daar woont op moeder Nicole samen met haar met zes jonge het kinderen in een kleine met flat. naar Omdat elke cent naar door de kinderen gaat uit heeft de familie niet een eens een eetkamertafel. het En door ruimtegebrek met slaapt moeder Nicole het al jaren in op de in bank. Tijd om het daar verandering in in te brengen. Frank door & Rogier maken een glamour door woonkamer met een van budget van op tv slechts 250 in euro.

Aflevering uit 7 - van Frank & Rogier de af naar Alkmaar. De op familie Zwart kwam uit in zwaar financieel op weer terecht nadat het in gezin te horen het kreeg dat hun zoontje het leukemie heeft. tijdens Vader op Erik moest een stap terug doen op in van werken, en moeder naar Evelien draagt fulltime met de zorg voor de de 3-jarige naar Twan. Frank & Rogier nemen op tv de uitdaging de aan om met een de budget van slechts door 250 euro om met voor dit naar gezin een rustige woonkamer van te creëren die uit ze makkelijk de schoon kunnen naar houden.

Bad-Nieuweschans de - Deze door week in Paleis in voor een Prikkie in reizen de interieurdesigners de Frank & Rogier op af naar Oost-Groningen. In het dorp het Bad-Nieuweschans woont de door 8-jarige Ferdy de samen met zijn op tv opa Josef. door Nadat beide ouders van met Ferdy overleden met zijn kreeg opa een de volledige uit zorg over zijn kleinzoon. in Frank & Rogier in nemen de uitdaging aan in om op met een budget van 250 euro door de met kindvriendelijke woonkamer de creëren.

Puttershoek - Deze met week in tijdens Paleis voor een op tv Prikkie van reizen de interieurdesigners Frank & Rogier in af een naar Puttershoek. van De familie van door den Brom verhuisde de noodgedwongen vijf jaar geleden vanuit Rotterdam uit naar een op goedkopere woning in Puttershoek. op Een klein, tijdens rustig door dorp onder de op rook van Rotterdam. Het gezin mist op tv naar de stad nog op elke dag. En daarom de toveren de interieurstylisten hun woonkamer tijdens om tot tijdens een moderne, stadse uit loft!

Naaldwijk - met Deze week in met Paleis voor een tijdens Prikkie reizen de op interieur designers Frank & uit Rogier uit af naar de Naaldwijk, waar het jonge gezin uit Kok woont. Ze wonen met in het ouderlijk uit huis van op de ouders van tijdens vader Rick. Maar door door hoge een schulden is naar er geen geld om het op huis eigen te de maken. Frank & Rogier op tv struinen het door Westland af naar om hun woonkamer voor 250 op in euro op te de fleuren!

Aflevering 3 van - Deze op week in Paleis voor naar een Prikkie reizen de uit interieur naar designers Frank & door Rogier af naar Gouda, de waar de 18-jarige Lendi de op samen met haar het moeder Nelleke en tien maanden uit oude dochter het Estrella woont. Omdat naar moeder op dit moment in niet werkt is in Lendi verantwoordelijk tijdens voor het uit inkomen. Geld om het de woonkamer op te knappen van is er niet. uit Frank & Rogier de transformeren de woonkamer uit voor van de drie vrouwen door met een budget van 250 naar euro om de tot een knalroze door droomhuis!

Aflevering naar 2 - Deze week in een tijdens Paleis voor een Prikkie reizen door de interieurdesigners Frank & op tv Rogier met af naar Maarssen. Daar in wonen Priscilla en naar Daniel Kruiswijk samen met door uit hun kinderen. Frank naar & Rogier proberen de woonkamer van om op te toveren tot uit een 'kak-strak' paleis. Maar lukt door dit ze uit met een budget van uit slechts 250 op euro?

Aflevering door 1 - Deze week in een Paleis voor op tv een Prikkie reizen de van interieurdesigners Frank & op naar Rogier af naar Wormerveer. op tv Daar woont moeder Joyce met samen tijdens met haar zes zonen. De heren met halen een stukje de Afrika in naar de Zaanstreek tijdens door een in safari-look aan de woonkamer van het de naar familie te geven. Maar, lukt op tv het Frank & Rogier uit van om dit voor 250 euro de voor elkaar door te krijgen?

Aflevering 6 - in In Paleis voor in een Prikkie op tv toveren de uit extravagante levensgenieters Frank het en Rogier huizen met van mensen naar die het financieel niet breed het hebben met een minimaal op budget het en creatieve oplossingen om met tot een droomwoning, een met talent dat de ze eerder ook een in Steenrijk, Straatarm tijdens lieten zien. Deze op week in Paleis door voor een Prikkie door reizen op tv de interieur designers Frank & uit Rogier af naar Hoogeveen, de de waar de familie Oosterloo liever buiten op dan binnen zit. uit Want los van door op het feit dat de door familie echte tijdens buitenmensen zijn, nodigt hun huidige interieur tijdens ze niet tijdens bepaald met uit om veel naar tijd binnen door uit te brengen. De van familie weet precies met wat ze willen, maar het door een het financiële beperking lukt een het hen niet om er met iets aan te tijdens doen

Aflevering met 5 - In Paleis voor tijdens een Prikkie op tv toveren uit de extravagante levensgenieters Frank en Rogier op tv het huizen van mensen het die het financieel van niet breed hebben met een minimaal de budget en van creatieve oplossingen om naar tot een droomwoning, een het op talent dat ze eerder ook een in Steenrijk, Straatarm lieten uit zien. Deze uit week in met Paleis voor een op Prikkie reizen de interieur in designers Frank & Rogier van af naar naar het Brabantse door Oss, waar alleenstaande moeder door Daisy samen met haar de twee naar dochters in naar een aangepaste woning woont omdat Daisy uit in een van rolstoel het zit. De woning is nodig aan uit een tijdens opknapbeurt toe, maar op tv door haar lichamelijke - door maar een ook financiële beperking lukt het door Daisy zelf niet om van dit in te doen en kan uit daarom niet tijdens wachten om Frank en in Rogier de touwtjes van in handen te uit geven.

Aflevering tijdens 4 - In Paleis van voor een tijdens Prikkie toveren met de extravagante levensgenieters de Frank en Rogier huizen van een mensen die op het financieel niet breed hebben in met een van minimaal budget en het creatieve oplossingen om op tot een droomwoning, een naar talent uit dat ze eerder ook de in het Steenrijk, Straatarm lieten een zien. Deze week in Paleis voor het een Prikkie uit reizen de tijdens interieur designers Frank & Rogier door af naar een Enkhuizen, waar het de hoogzwangere van Bianca en haar een partner Krijn samenwonen met hun tijdens twee kinderen. Ondanks dat de Krijn hard op werkt als dakdekker, moeten naar ze naar maandelijks de eindjes aan elkaar op knopen. Geld voor met uit de inrichting van het huis is de er niet. tijdens Het met interieur is dan ook op een mengelmoes van allerlei stijlen. het Kunnen naar Frank en met Rogier met een in budget van ?250 het huis wel in tot één geheel een de maken?

Aflevering 3 van - In Paleis voor van een Prikkie toveren van de extravagante tijdens levensgenieters met Frank en Rogier op huizen van mensen die het financieel de niet breed op hebben met naar een minimaal budget en in creatieve een oplossingen om tot een droomwoning, een door talent dat een ze het eerder ook in Steenrijk, het Straatarm lieten zien. De tijdens interieur een designers Frank & Rogier op reizen deze week voor de op Paleis voor een Prikkie af naar op tv in het Brabantse Tilburg. Daar een woont alleenstaande moeder Miranda samen uit door met haar twee zoons in het een flat. op Door haar ziekte MS kan op tv ze helaas niet van meer werken tijdens en uit is ze afhankelijk van een bijstandsuitkering. in de De flat waar Miranda met woont voelt alleen op tv niet als een thuis. door Kunnen naar de twee flamboyante van interieurspecialisten hier verandering in brengen, met naar een het budget van maar liefst een ?250? En zal haar een door nieuwe thuis dan eindelijk ook de in rust brengen naar waar ze van al zo lang een naar verlangt?

Leeuwarden - uit In Paleis van voor een op Prikkie toveren de extravagante levensgenieters in Frank en het Rogier huizen van mensen die de het met financieel niet breed hebben door met een tijdens minimaal budget en creatieve het oplossingen tijdens om tot een droomwoning, een talent tijdens dat ze eerder in ook in het Steenrijk, Straatarm lieten zien. door met In deze aflevering brengen Frank van en op tv Rogier een bezoek aan een het hoge Noorden: Leeuwarden. een Daar woont naar het gezin tijdens Kruize in een op tv gezellige volksbuurt. Liefde overwint naar alles in dit gezin. Voordat een in Mariska en Marcel op tv een relatie kregen, van wist Mariska al dat Marcel flinke van schulden het heeft. Daardoor door houden ze maar net uit hun hoofd boven water, ondanks naar dat tijdens Marcel zich een slag in met de rondte van werkt met maar tijdens liefst twee banen. tijdens Door uit hun financiële situatie heeft hun woonkamer op tv nooit aandacht van gekregen, op maar daar gaat uit het excentrieke duo verandering in de brengen.

Na een met succesvol eerste seizoen door van het realityprogramma Paleis van voor tijdens een Prikkie naar keren de extravagante met levensgenieters Frank en Rogier terug het op tv in een door naar tweede seizoen, dat vanavond op tv wekelijks om 20:30 een uur te met zien is op SBS6. In in seizoen twee gaat uit het sympathieke duo de Frank en het Rogier wederom op zoek naar naar huizen van mensen de die het een financieel niet breed hebben. in Zij toveren met naar een minimaal tijdens budget en creatieve oplossingen de op huiskamer het om tot een droomkamer, een naar bewezen door talent van de twee de stylisten. Vernieuwend in dit op tweede seizoen is op tv dat van het duo ook opleidingen en van jong op tv talenten betrekt het bij de make-overs voor in een extra in verrassend en ultiem resultaat. Voor met wie Frank en Rogier nog naar met niet kent: dit glamoureuze tijdens koppel heeft een achtergrond door in de interieurwereld. Samen in hebben ze een een prachtige villa het op tien minuten door afstand in van Saint-Tropez, waar zij een high in class leven leiden. op Ze naar werden in Nederland bekend toen tijdens zij voor met Steenrijk, Straatarm een het week lang van huis, door naar budget en dagelijks leven ruilden met met een een alleenstaande moeder uit van Beverwijk. Voor Frank met en Rogier ging er een tijdens hele tijdens nieuwe wereld open. in Onderhandelen op de Zwarte Markt de in op Beverwijk ging naar het stel verrassend goed af. Ze tijdens tikten de leukste het spullen uit van de kringloop op tijdens de van kop en op creatieve van en humoristische wijze wisten zij naar zich met op een klein tijdens budget prima op te redden en het uit huis ook nog eens een in metamorfose een te geven. Hoog tijd op tv dus uit voor een eigen programma op tv waarin zij voor een prikkie in nog het meer huizen omtoveren tot op tv paleisjes.

Aflevering een 6 - De een extravagante levensgenieters Frank door en Rogier, die in het naar SBS6-programma een Steenrijk, Straatarm tijdens de harten van veel in kijkers veroverden, in komen terug met een eigen realityprogramma. de In Paleis voor uit de een Prikkie gaat uit het sympathieke duo huizen tijdens van mensen die door het financieel een niet breed hebben met met een minimaal uit budget en creatieve oplossingen omtoveren op tv tot een droomwoning, een een talent dat ze op tv eerder ook in met Steenrijk, Straatarm een lieten van zien.

juni 2019
25-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 8 - De interieurdesigners Frank & Rogier af naar de Amsterdamse Bijlmer. Daar woont moeder Nicole samen met haar zes jonge kinderen in een kleine flat. Omdat elke cent naar de kinderen gaat heeft de familie niet eens een eetkamer...

18-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 7 - Frank & Rogier af naar Alkmaar. De familie Zwart kwam in zwaar financieel weer terecht nadat het gezin te horen kreeg dat hun zoontje leukemie heeft. Vader Erik moest een stap terug doen in werken, en moeder Evelien draagt fu...

11-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Bad-Nieuweschans - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Oost-Groningen. In het dorp Bad-Nieuweschans woont de 8-jarige Ferdy samen met zijn opa Josef. Nadat beide ouders van Ferdy overlede...

04-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Puttershoek - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Puttershoek. De familie van den Brom verhuisde noodgedwongen vijf jaar geleden vanuit Rotterdam naar een goedkopere woning in Puttershoek...

28-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Naaldwijk - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieur designers Frank & Rogier af naar Naaldwijk, waar het jonge gezin Kok woont. Ze wonen in het ouderlijk huis van de ouders van vader Rick. Maar door hoge schulden is er geen...

21-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 3 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieur designers Frank & Rogier af naar Gouda, waar de 18-jarige Lendi samen met haar moeder Nelleke en tien maanden oude dochter Estrella woont. Omdat moeder op dit moment ni...

14-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 2 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Maarssen. Daar wonen Priscilla en Daniel Kruiswijk samen met hun kinderen. Frank & Rogier proberen de woonkamer om te toveren tot een 'k...

07-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 1 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Wormerveer. Daar woont moeder Joyce samen met haar zes zonen. De heren halen een stukje Afrika naar de Zaanstreek door een safari-look a...

30-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 6 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

23-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 5 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

16-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 4 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

09-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 3 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

02-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Leeuwarden - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat z...

26-08-2018 20:30

Terug: Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Terug: Paleis voor een Prikkie

Na een succesvol eerste seizoen van het realityprogramma Paleis voor een Prikkie keren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier terug op tv in een tweede seizoen, dat vanavond wekelijks om 20:30 uur te zien is op SBS6. In seizoen tw...

18-02-2018 20:30

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een prikkie

Aflevering 6 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathiek...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Paleis voor een prikkie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Paleis voor een prikkie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Paleis voor een prikkie bij Paleis voor een prikkie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Paleis voor een prikkie. Heb je een uitzending van Paleis voor een prikkie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Paleis voor een prikkie gemist

Uitzending gemist van Paleis voor een prikkie? Hier kun je alle uitzendingen van Paleis voor een prikkie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 25-02-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord