Programma gemist?

Thom in Hoffman - In Klasgenoten het wordt elke van aflevering een uit BN'er herenigd met zijn of haar in van oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor uit Brand gaat samen de met de het bekende gast en de op tv oud-klasgenoten de terug in de van tijd. Met behulp van foto's, op tv filmpjes en anekdotes haalt door de klas een herinneringen op op en is van te zien wat voor leerling de het BN'er op school door was. op Daarnaast vertellen de klasgenoten hun tijdens eigen het bijzondere verhalen en opmerkelijke de levenslopen. In een deze aflevering wordt Thom tijdens Hoffman de herenigd met zijn oude middelbare op schoolklas.

Leontine Borsato - met met In Klasgenoten wordt elke tijdens aflevering een een BN'er herenigd met zijn of haar een uit oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand op tv gaat samen met op tv de in bekende gast en de een oud-klasgenoten terug op in de tijd. Met op tv behulp het van foto's, filmpjes en van anekdotes haalt de klas herinneringen met op en is tijdens te zien wat de voor leerling de in BN'er op op school de was. Daarnaast vertellen met de klasgenoten hun eigen bijzondere tijdens verhalen tijdens en opmerkelijke levenslopen. In deze op aflevering naar wordt Leontine Borsato uit herenigd met haar oude middelbare op tv schoolklas.

Dennis van door der Geest - In met het Klasgenoten wordt elke de aflevering een BN'er herenigd met van zijn of haar oude naar in middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat een samen met in de bekende tijdens gast en de oud-klasgenoten terug tijdens in tijdens de tijd. Met behulp van een van foto's, filmpjes en anekdotes haalt de van klas herinneringen op naar en is van te in zien wat voor leerling de BN'er in op school was. met door Daarnaast vertellen de klasgenoten hun een eigen bijzondere verhalen uit en opmerkelijke levenslopen. het In deze aflevering wordt op door Dennis van der naar Geest herenigd met op zijn oude middelbare uit schoolklas.

Bobbi tijdens Eden - In uit Klasgenoten wordt elke aflevering uit een BN'er herenigd met van naar zijn of haar oude op tv middelbare schoolklas. op tv Presentator Viktor Brand gaat samen door met in de bekende gast en de de oud-klasgenoten tijdens terug in de met tijd. Met behulp van foto's, tijdens filmpjes en anekdotes met haalt de door klas herinneringen op en is door te tijdens zien wat voor het leerling de BN'er op in school was. Daarnaast naar vertellen de op tv klasgenoten hun eigen naar bijzondere verhalen en opmerkelijke levenslopen. het In deze door aflevering wordt Bobbi op Eden tijdens herenigd met zijn oude middelbare tijdens schoolklas.

Winston de Gerschtanowitz - van In Klasgenoten wordt het elke aflevering een BN'er herenigd tijdens met door zijn of haar oude uit middelbare schoolklas. Presentator Viktor tijdens Brand gaat samen van met de bekende uit gast met en de oud-klasgenoten terug in tijdens de tijd. het Met behulp op tv van foto's, filmpjes het en anekdotes haalt de klas herinneringen op tv op en in is te zien wat uit voor leerling de uit BN'er op school door was. van Daarnaast vertellen de de klasgenoten hun eigen bijzondere verhalen met en opmerkelijke van levenslopen. In deze aflevering door wordt Winston in Gerschtanowitz herenigd de met zijn in oude middelbare schoolklas. Presentator uit Viktor Brand het gaat samen met hem en van zijn uit oud-klasgenoten terug in de de tijd.

Bram een Moszkowicz - In Klasgenoten naar wordt elke tijdens aflevering een BN'er herenigd uit met zijn of op tv haar oude de middelbare schoolklas. Presentator naar Viktor Brand gaat samen met in de bekende gast op op tv en de oud-klasgenoten op tv terug in de tijd. Met met behulp van foto's, filmpjes de en anekdotes de haalt de de klas herinneringen een op en is te zien wat de voor leerling de op in BN'er op school op was. Daarnaast vertellen de naar klasgenoten hun eigen tijdens bijzondere verhalen naar en opmerkelijke levenslopen. tijdens In deze aflevering door wordt Bram Moszkowicz herenigd met in zijn oude middelbare naar schoolklas. door Presentator Viktor Brand gaat samen met het de hem en zijn oud-klasgenoten terug een in de door tijd.

Het met legendarische programma Klasgenoten keert door vanaf vanavond tijdens terug en wel de bij SBS een 6. Viktor Brand een gaat de komende zeven weken op tv met bekende op Nederlanders terug naar naar hun middelbare school tijd. uit Hij haalt ze hiervoor door op bij in het uit ouderlijk huis en samen gaan zij in per fiets, tram een of de scooter naar van school, net als vroeger. met Te gast zijn Bram door Moskowicz, Leontine het Borsato, Winston Gerschtanowitz, tijdens Tom Hoffman, Dennis van een der tijdens Geest, Bobbi Eden en - de in met de eerste aflevering - Rafael met van der Vaart. De op afleveringen zijn door de komende zondagen om een 21:30 uur te naar de zien op SBS 6. Rafael van een der Vaart uit haalt de met zijn klasgenoten op van het Maarten van Heemskerk College de een mooie herinneringen op uit het schooljaar van 1997. Hij naar komt er ook met eerlijk een voor uit dat leren in vroeger niet zijn interesse had. tijdens "Ik had op tv altijd één door doel en dat was op profvoetballer uit worden. School was voor mij van noodzakelijk kwaad. Maar ik tijdens zeg tegen die het kleine van op tv me wel het altijd dat leren belangrijk is." Vanaf het het woonwagenkamp, waar van nog steeds naar familie van op hem woont, lopen Viktor en op tv Rafael naar zijn op tv school. Onderweg tijdens komen mooie door herinneringen boven, over door de combinatie school en voetballen naar door bij Ajax en natuurlijk met over zijn klasgenoten die op al op de hem zitten te wachten de in het lokaal waar de zij een vroeger les tijdens hadden.

oktober 2019
25-02-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Thom Hoffman - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, filmp...

18-02-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Leontine Borsato - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, f...

11-02-2018 21:25

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Dennis van der Geest - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto'...

04-02-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Bobbi Eden - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, filmpje...

28-01-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Winston Gerschtanowitz - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van fot...

21-01-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Bram Moszkowicz - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, fi...

14-01-2018 21:30

Nieuw: Klasgenoten

Klasgenoten - Nieuw: Klasgenoten

Het legendarische programma Klasgenoten keert vanaf vanavond terug en wel bij SBS 6. Viktor Brand gaat de komende zeven weken met bekende Nederlanders terug naar hun middelbare school tijd. Hij haalt ze hiervoor op bij het ouderlijk huis en...

Klasgenoten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klasgenoten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klasgenoten bij Klasgenoten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klasgenoten. Heb je een uitzending van Klasgenoten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klasgenoten gemist

Uitzending gemist van Klasgenoten? Hier kun je alle uitzendingen van Klasgenoten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 25-02-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!