Programma gemist?

Thom uit Hoffman - In uit Klasgenoten wordt elke aflevering een naar BN'er op herenigd met zijn of haar van van oude middelbare schoolklas. het Presentator Viktor Brand gaat samen tijdens met de bekende gast op en de op tv oud-klasgenoten terug in de met tijd. van Met behulp van foto's, op tv filmpjes en anekdotes uit haalt de klas herinneringen uit op en op is op te zien wat voor leerling de op tv van BN'er op school was. Daarnaast vertellen de de met klasgenoten hun eigen met bijzondere verhalen van en opmerkelijke levenslopen. In deze aflevering van een wordt Thom Hoffman herenigd op met zijn oude middelbare een schoolklas.

Leontine Borsato - een naar In Klasgenoten wordt elke op aflevering een BN'er een herenigd met zijn of haar op tv het oude middelbare schoolklas. Presentator tijdens Viktor Brand gaat samen op met de bekende uit gast en de naar oud-klasgenoten terug in de van tijd. Met behulp in van foto's, filmpjes een en anekdotes haalt op van de klas herinneringen op en op is het te zien wat van voor leerling de BN'er op school in door was. Daarnaast vertellen de klasgenoten hun met eigen bijzondere in verhalen op en opmerkelijke levenslopen. op tv In deze aflevering met wordt Leontine Borsato door herenigd met haar tijdens oude middelbare schoolklas.

Dennis van met der Geest op tv - In Klasgenoten op tv wordt elke aflevering uit een BN'er herenigd naar met zijn of haar naar oude middelbare schoolklas. Presentator naar Viktor Brand gaat tijdens samen op met de bekende uit gast en uit de oud-klasgenoten terug in de op tijd. Met door behulp van foto's, met filmpjes en anekdotes tijdens haalt de klas herinneringen op van en door is te zien wat voor het leerling de het BN'er op school was. met Daarnaast vertellen de uit uit klasgenoten hun eigen bijzondere verhalen in en opmerkelijke het levenslopen. In in deze aflevering wordt Dennis van in der op Geest herenigd met zijn door oude middelbare naar schoolklas.

Bobbi Eden - van het In Klasgenoten wordt met elke aflevering een BN'er met herenigd met van zijn of haar oude met middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand tijdens gaat samen met uit de bekende gast op tv van en de oud-klasgenoten terug in de door uit tijd. Met behulp van het foto's, filmpjes van en anekdotes haalt de klas herinneringen in op tv op en is te in zien wat voor leerling de naar BN'er op school van was. Daarnaast vertellen uit de door klasgenoten hun eigen bijzondere verhalen tijdens en opmerkelijke levenslopen. uit In deze van aflevering wordt Bobbi Eden de herenigd met van zijn oude in middelbare schoolklas.

Winston Gerschtanowitz op - uit In Klasgenoten wordt elke de aflevering een uit BN'er herenigd met zijn het of haar oude het middelbare schoolklas. het Presentator Viktor Brand de gaat samen met de bekende gast van en de tijdens oud-klasgenoten terug in met de het tijd. Met behulp van uit foto's, filmpjes en naar anekdotes haalt naar de klas herinneringen op op tv en is te zien wat in voor leerling de naar BN'er met op school was. Daarnaast het vertellen door de klasgenoten hun eigen bijzondere verhalen de en opmerkelijke levenslopen. de het In deze aflevering wordt met Winston Gerschtanowitz herenigd met met zijn van oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor uit Brand gaat samen op met de hem en zijn oud-klasgenoten terug tijdens in de in tijd.

Bram Moszkowicz door - de In Klasgenoten wordt elke aflevering een het door BN'er herenigd met zijn of naar haar oude middelbare schoolklas. een Presentator Viktor Brand op tv gaat samen het met de de bekende gast de en de oud-klasgenoten terug uit in de tijd. Met behulp door tijdens van foto's, filmpjes het en anekdotes haalt de klas met herinneringen op het en is op tv te zien wat voor leerling de door BN'er op school uit was. naar Daarnaast vertellen de klasgenoten van hun eigen in bijzondere verhalen en opmerkelijke levenslopen. tijdens In met deze aflevering wordt Bram de Moszkowicz herenigd met door zijn een oude middelbare schoolklas. Presentator tijdens Viktor Brand gaat samen het met hem en zijn door oud-klasgenoten terug in naar de uit tijd.

Het legendarische op programma Klasgenoten de keert vanaf vanavond terug en op tv wel bij SBS op 6. op Viktor Brand gaat de komende het naar zeven weken met in bekende Nederlanders terug door naar hun middelbare school tijd. Hij een haalt naar ze hiervoor op bij het het ouderlijk huis met en samen gaan zij van tijdens per fiets, tram of scooter op tv naar school, door net als van vroeger. Te gast zijn Bram uit Moskowicz, Leontine Borsato, Winston het in Gerschtanowitz, Tom Hoffman, Dennis van der met Geest, Bobbi een Eden en - in uit de eerste aflevering de naar - Rafael van der tijdens Vaart. De afleveringen zijn met de komende op zondagen om 21:30 uur te de zien op SBS naar 6. Rafael van met uit der Vaart haalt met tijdens zijn klasgenoten van het Maarten in het van Heemskerk College mooie herinneringen de op met uit het schooljaar 1997. Hij komt door er ook met eerlijk een voor uit dat leren vroeger op niet zijn interesse door had. "Ik had altijd op tv één doel en tijdens dat was de profvoetballer worden. School van was een voor mij noodzakelijk kwaad. Maar ik tijdens zeg op tv tegen die kleine van van me door wel altijd dat met leren belangrijk is." Vanaf het woonwagenkamp, tijdens waar nog steeds familie het op van hem woont, lopen van Viktor en Rafael naar in zijn school. door Onderweg komen mooie herinneringen boven, tijdens over met de combinatie school en de voetballen met bij Ajax en in natuurlijk over zijn de klasgenoten die al op hem zitten tijdens te op tv wachten in het uit lokaal waar zij vroeger les tijdens in hadden.

april 2021
25-02-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Thom Hoffman - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, filmp...

18-02-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Leontine Borsato - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, f...

11-02-2018 21:25

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Dennis van der Geest - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto'...

04-02-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Bobbi Eden - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, filmpje...

28-01-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Winston Gerschtanowitz - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van fot...

21-01-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Bram Moszkowicz - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, fi...

14-01-2018 21:30

Nieuw: Klasgenoten

Klasgenoten - Nieuw: Klasgenoten

Het legendarische programma Klasgenoten keert vanaf vanavond terug en wel bij SBS 6. Viktor Brand gaat de komende zeven weken met bekende Nederlanders terug naar hun middelbare school tijd. Hij haalt ze hiervoor op bij het ouderlijk huis en...

Klasgenoten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klasgenoten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klasgenoten bij Klasgenoten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klasgenoten. Heb je een uitzending van Klasgenoten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klasgenoten gemist

Uitzending gemist van Klasgenoten? Hier kun je alle uitzendingen van Klasgenoten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 25-02-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!