Programma gemist?

Thom van Hoffman - op In Klasgenoten wordt door elke aflevering een BN'er herenigd de met zijn met of haar oude middelbare schoolklas. van op tv Presentator Viktor Brand gaat op tv samen met de bekende gast in een en de oud-klasgenoten uit terug in de tijd. in Met behulp van de foto's, filmpjes de en anekdotes haalt de de klas herinneringen uit op en is te zien de wat voor leerling een de BN'er naar op school was. Daarnaast vertellen een in de klasgenoten hun eigen op bijzondere verhalen en op opmerkelijke levenslopen. In tijdens deze aflevering een wordt Thom Hoffman herenigd met op tv zijn van oude middelbare schoolklas.

Leontine Borsato naar - In Klasgenoten wordt uit het elke aflevering een BN'er door herenigd met zijn of haar op tv oude een middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand een gaat samen de met door de bekende gast met en de oud-klasgenoten terug in naar de op tv tijd. Met behulp van in foto's, filmpjes naar en anekdotes haalt de naar klas herinneringen op tv op en is te zien wat met voor van leerling de BN'er op school met was. Daarnaast van vertellen het de klasgenoten hun eigen bijzondere een verhalen en het opmerkelijke levenslopen. In deze op aflevering wordt Leontine op Borsato herenigd met haar naar door oude middelbare schoolklas.

Dennis van tijdens der met Geest - In door Klasgenoten wordt elke aflevering een op BN'er herenigd met zijn door of op tv haar oude middelbare de schoolklas. Presentator Viktor Brand op gaat samen met de de door bekende gast en de uit oud-klasgenoten terug van in de tijd. Met behulp op tv van foto's, filmpjes en met anekdotes haalt op tv de klas herinneringen op het met en is te in zien wat voor tijdens leerling de BN'er op school was. op Daarnaast vertellen de naar het klasgenoten hun eigen bijzondere verhalen en een opmerkelijke van levenslopen. In deze op aflevering wordt door Dennis van der naar Geest herenigd met zijn op oude middelbare met schoolklas.

Bobbi door Eden - op tv In Klasgenoten wordt elke een aflevering een BN'er herenigd met op op zijn of haar oude middelbare uit schoolklas. met Presentator Viktor Brand gaat op samen met de bekende gast uit en op tv de oud-klasgenoten terug naar in de op tv tijd. Met behulp het van foto's, filmpjes en anekdotes haalt op de klas herinneringen uit op en is de te door zien wat door voor leerling de BN'er op school een was. Daarnaast vertellen het de klasgenoten hun op eigen met bijzondere verhalen van en opmerkelijke levenslopen. In deze aflevering de wordt een Bobbi Eden herenigd met zijn met oude middelbare op schoolklas.

Winston uit Gerschtanowitz - In met Klasgenoten wordt elke in aflevering een uit BN'er herenigd met zijn of haar van oude middelbare uit schoolklas. Presentator op tv Viktor Brand gaat samen uit met de met bekende gast van en de oud-klasgenoten terug met in de tijd. Met tijdens behulp van naar foto's, filmpjes naar en anekdotes haalt de klas herinneringen door op en is het te in zien wat het voor leerling de BN'er het op school van was. Daarnaast vertellen de klasgenoten hun een op tv eigen bijzondere verhalen en opmerkelijke levenslopen. in In uit deze aflevering wordt het Winston Gerschtanowitz herenigd de met zijn oude middelbare schoolklas. een uit Presentator Viktor Brand de gaat samen met van hem en zijn oud-klasgenoten terug in in de met tijd.

Bram Moszkowicz - van In de Klasgenoten wordt elke aflevering een naar BN'er herenigd met in door zijn of haar oude naar middelbare schoolklas. een Presentator Viktor Brand gaat met samen met op tv de bekende gast en de in oud-klasgenoten terug in tijdens de tijd. een Met behulp van tijdens foto's, filmpjes en anekdotes haalt een de klas een herinneringen op en is op tv te zien op tv wat voor leerling de een BN'er op school door het was. Daarnaast vertellen de de klasgenoten hun eigen in bijzondere verhalen en de opmerkelijke levenslopen. In door deze aflevering van wordt Bram Moszkowicz door herenigd met zijn oude middelbare naar schoolklas. Presentator op Viktor Brand gaat samen met op tv op hem en zijn oud-klasgenoten in terug in naar de tijd.

Het legendarische programma het Klasgenoten keert vanaf een vanavond terug de en wel bij SBS op 6. Viktor uit Brand op gaat de komende de zeven weken met bekende Nederlanders tijdens terug naar een hun middelbare school tijd. Hij op haalt ze hiervoor op op bij het de ouderlijk huis in en samen gaan het zij per een fiets, tram of scooter naar uit school, met net als vroeger. naar Te gast zijn Bram naar Moskowicz, Leontine Borsato, in Winston Gerschtanowitz, Tom Hoffman, van de Dennis van der Geest, Bobbi het Eden en door - in de de eerste aflevering - Rafael van van op der Vaart. De het afleveringen zijn de komende zondagen om op met 21:30 uur te met zien op SBS 6. naar Rafael van der in Vaart haalt een met zijn klasgenoten van het Maarten het van uit Heemskerk College het mooie herinneringen op uit het schooljaar naar 1997. Hij komt door er op tv ook eerlijk uit voor uit dat leren de vroeger niet zijn een interesse had. "Ik uit had altijd één doel een en dat in was profvoetballer worden. in School was naar voor mij noodzakelijk kwaad. Maar ik naar op zeg tegen die kleine van door me wel altijd dat het leren belangrijk op is." Vanaf het woonwagenkamp, het waar nog steeds familie op tv van hem woont, naar uit lopen Viktor en van Rafael naar zijn school. Onderweg komen uit mooie herinneringen uit boven, over de combinatie met school tijdens en voetballen bij Ajax het en natuurlijk over zijn het klasgenoten tijdens die al op hem het zitten te wachten de in het lokaal tijdens waar zij vroeger door les van hadden.

augustus 2020
25-02-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Thom Hoffman - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, filmp...

18-02-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Leontine Borsato - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, f...

11-02-2018 21:25

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Dennis van der Geest - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto'...

04-02-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Bobbi Eden - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, filmpje...

28-01-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Winston Gerschtanowitz - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van fot...

21-01-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Bram Moszkowicz - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, fi...

14-01-2018 21:30

Nieuw: Klasgenoten

Klasgenoten - Nieuw: Klasgenoten

Het legendarische programma Klasgenoten keert vanaf vanavond terug en wel bij SBS 6. Viktor Brand gaat de komende zeven weken met bekende Nederlanders terug naar hun middelbare school tijd. Hij haalt ze hiervoor op bij het ouderlijk huis en...

Klasgenoten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klasgenoten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klasgenoten bij Klasgenoten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klasgenoten. Heb je een uitzending van Klasgenoten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klasgenoten gemist

Uitzending gemist van Klasgenoten? Hier kun je alle uitzendingen van Klasgenoten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 25-02-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!