Programma gemist?

Thom Hoffman het - In Klasgenoten naar wordt elke aflevering een de BN'er tijdens herenigd met zijn in of haar oude de middelbare schoolklas. Presentator Viktor met Brand de gaat samen met de bekende van gast in en de oud-klasgenoten terug in een de tijd. in Met behulp van foto's, filmpjes naar tijdens en anekdotes haalt een de klas herinneringen op uit en is te zien wat tijdens naar voor leerling de BN'er op naar school was. Daarnaast vertellen op tv de klasgenoten hun naar eigen op bijzondere verhalen en opmerkelijke levenslopen. door In deze aflevering uit wordt Thom naar Hoffman een herenigd met zijn oude middelbare een schoolklas.

Leontine met Borsato - naar In Klasgenoten wordt elke naar aflevering een in BN'er herenigd met zijn of op tv haar de oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand op tv gaat samen met van de door bekende gast en naar de oud-klasgenoten met terug in de tijd. Met behulp naar van foto's, filmpjes tijdens het en anekdotes haalt de klas op herinneringen op en op is van te zien wat voor leerling de naar BN'er op tijdens school was. op tv Daarnaast vertellen van de klasgenoten hun het eigen bijzondere verhalen en opmerkelijke levenslopen. op tv naar In deze aflevering wordt Leontine Borsato op herenigd met haar tijdens oude middelbare in schoolklas.

Dennis van der op Geest op tv - In Klasgenoten wordt van elke aflevering in een BN'er herenigd met zijn tijdens of haar op tv oude in middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat naar samen een met de bekende gast en uit de oud-klasgenoten een terug in de tijd. in Met het behulp van foto's, filmpjes op tv en anekdotes door haalt de klas herinneringen door op tijdens en is te zien de wat voor leerling de in BN'er op van school was. Daarnaast vertellen de door klasgenoten hun uit eigen bijzondere verhalen met en opmerkelijke door levenslopen. In door deze aflevering wordt Dennis uit van der Geest herenigd van met zijn oude door middelbare in schoolklas.

Bobbi Eden - met In op tv Klasgenoten wordt elke aflevering een de de BN'er herenigd met zijn of de haar oude naar middelbare schoolklas. Presentator Viktor het Brand van gaat samen met de bekende in gast en de oud-klasgenoten de op terug in de tijd. Met op behulp van foto's, een filmpjes en anekdotes in haalt van de klas herinneringen op en in is te zien wat de tijdens voor leerling de BN'er op school door was. Daarnaast vertellen de de klasgenoten hun naar met eigen bijzondere verhalen en uit opmerkelijke levenslopen. In deze aflevering op wordt Bobbi Eden de herenigd met zijn op oude middelbare de schoolklas.

Winston met Gerschtanowitz - In het Klasgenoten wordt elke aflevering een een BN'er door herenigd met zijn of de haar het oude middelbare schoolklas. Presentator tijdens Viktor Brand gaat samen de met de tijdens bekende gast en van de oud-klasgenoten terug in de de tijd. Met behulp de van foto's, naar filmpjes naar en anekdotes haalt de klas herinneringen in op en is de van te zien wat voor leerling tijdens de BN'er op met school was. van Daarnaast vertellen de klasgenoten hun in van eigen bijzondere verhalen en opmerkelijke levenslopen. op het In deze aflevering wordt Winston met Gerschtanowitz herenigd van met zijn oude middelbare schoolklas. naar de Presentator Viktor Brand gaat samen met het hem en zijn in op oud-klasgenoten terug in de naar tijd.

Bram door Moszkowicz - met In Klasgenoten wordt op tv elke aflevering een naar BN'er herenigd met zijn of naar haar oude middelbare tijdens schoolklas. Presentator Viktor het Brand gaat van samen met op de bekende gast en de van oud-klasgenoten terug in de tijdens tijd. Met door behulp van in foto's, filmpjes en een anekdotes haalt op tv de klas herinneringen op en door is de te zien wat voor leerling naar de BN'er de op school met was. Daarnaast vertellen de klasgenoten op hun eigen bijzondere door verhalen en opmerkelijke in levenslopen. In deze aflevering met de wordt Bram Moszkowicz herenigd het met zijn oude middelbare een schoolklas. door Presentator Viktor Brand tijdens gaat samen met hem naar en zijn naar oud-klasgenoten terug in met de tijd.

Het legendarische programma in Klasgenoten het keert vanaf vanavond terug met en wel bij op SBS 6. Viktor naar Brand gaat de uit komende zeven weken met in bekende van Nederlanders terug naar het hun middelbare school een tijd. Hij haalt ze op hiervoor op het bij het van ouderlijk huis en samen gaan naar zij per op tv fiets, tram of naar scooter naar school, net als uit vroeger. in Te gast zijn Bram een Moskowicz, op tv Leontine Borsato, Winston door Gerschtanowitz, Tom Hoffman, Dennis van een der door Geest, Bobbi Eden en naar - in de eerste naar aflevering - Rafael tijdens van der uit Vaart. De afleveringen van zijn de op komende zondagen om op 21:30 uur te zien in op SBS 6. Rafael van van der de Vaart haalt met door zijn klasgenoten van door het Maarten tijdens van Heemskerk College mooie met herinneringen op van uit het schooljaar 1997. Hij komt de er naar ook eerlijk tijdens voor uit dat leren vroeger op tv niet zijn interesse op tv had. "Ik had op tv altijd één op tv doel en dat was profvoetballer een worden. op tv School was voor mij uit noodzakelijk de kwaad. Maar ik zeg tegen die de kleine een van me een wel altijd dat leren de belangrijk is." Vanaf het woonwagenkamp, waar in nog op tv steeds familie van van hem woont, lopen op Viktor en Rafael uit naar zijn uit school. Onderweg komen naar mooie herinneringen boven, over tijdens de combinatie school en op voetballen door bij Ajax en natuurlijk over uit zijn een klasgenoten die al in op hem zitten te op wachten in het lokaal waar uit naar zij vroeger les de hadden.

augustus 2021
25-02-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Thom Hoffman - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, filmp...

18-02-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Leontine Borsato - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, f...

11-02-2018 21:25

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Dennis van der Geest - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto'...

04-02-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Bobbi Eden - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, filmpje...

28-01-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Winston Gerschtanowitz - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van fot...

21-01-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Bram Moszkowicz - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, fi...

14-01-2018 21:30

Nieuw: Klasgenoten

Klasgenoten - Nieuw: Klasgenoten

Het legendarische programma Klasgenoten keert vanaf vanavond terug en wel bij SBS 6. Viktor Brand gaat de komende zeven weken met bekende Nederlanders terug naar hun middelbare school tijd. Hij haalt ze hiervoor op bij het ouderlijk huis en...

Klasgenoten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klasgenoten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klasgenoten bij Klasgenoten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klasgenoten. Heb je een uitzending van Klasgenoten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klasgenoten gemist

Uitzending gemist van Klasgenoten? Hier kun je alle uitzendingen van Klasgenoten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 25-02-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!