Programma gemist?

Thom Hoffman de - In Klasgenoten wordt de elke aflevering een het op BN'er herenigd met de zijn of haar uit oude middelbare schoolklas. Presentator op tv Viktor Brand gaat samen met door de de bekende gast en de een oud-klasgenoten terug het in de tijd. Met behulp in naar van foto's, filmpjes en naar anekdotes haalt de klas herinneringen het het op en is te zien wat een voor leerling tijdens de de BN'er op school was. door Daarnaast vertellen de klasgenoten hun op eigen het bijzondere verhalen en opmerkelijke van levenslopen. In deze de aflevering een wordt Thom Hoffman herenigd met zijn tijdens oude middelbare naar schoolklas.

Leontine in Borsato - het In Klasgenoten wordt elke het aflevering een BN'er in herenigd met zijn of van haar oude middelbare de schoolklas. Presentator Viktor het Brand gaat samen in met de bekende gast op tv en de oud-klasgenoten op terug het in de tijd. op Met behulp van foto's, op filmpjes en anekdotes een haalt de klas de herinneringen op en door is te zien een wat voor leerling de met BN'er op op school was. Daarnaast naar vertellen de klasgenoten hun van eigen bijzondere in verhalen en opmerkelijke de levenslopen. In deze aflevering in wordt een Leontine Borsato herenigd met haar naar oude middelbare door schoolklas.

Dennis van met der Geest op tv - In Klasgenoten wordt elke uit aflevering een BN'er op tv herenigd door met zijn of haar van oude middelbare schoolklas. Presentator van Viktor Brand gaat in samen met de het bekende gast en door de oud-klasgenoten terug naar op in de tijd. Met de behulp van foto's, de filmpjes en in anekdotes haalt de van klas herinneringen op naar en is te op zien wat voor leerling de de BN'er uit op school was. op tv Daarnaast vertellen de naar klasgenoten hun eigen in bijzondere verhalen en opmerkelijke levenslopen. In een deze naar aflevering wordt Dennis van der tijdens Geest op tv herenigd met het zijn oude middelbare van schoolklas.

Bobbi Eden tijdens - In Klasgenoten op wordt elke uit aflevering een naar BN'er herenigd met zijn of tijdens haar op tv oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor het Brand gaat samen met van de bekende door gast en de oud-klasgenoten naar op terug in de tijd. Met behulp uit van tijdens foto's, filmpjes en anekdotes naar haalt de naar klas herinneringen van op en is de te zien wat voor op leerling de op BN'er op school van was. Daarnaast vertellen in de klasgenoten hun op eigen bijzondere verhalen en opmerkelijke levenslopen. een In deze aflevering met wordt Bobbi Eden het herenigd met de zijn een oude middelbare schoolklas.

Winston naar Gerschtanowitz - In Klasgenoten wordt een een elke aflevering een BN'er herenigd naar met zijn of op tv haar van oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand naar uit gaat samen met de bekende het gast en de van oud-klasgenoten terug in naar de op tv tijd. Met behulp van foto's, op tv filmpjes en anekdotes haalt uit in de klas herinneringen op en is naar tijdens te zien wat op voor leerling de door BN'er op school was. Daarnaast een vertellen de klasgenoten hun een eigen bijzondere verhalen uit uit en opmerkelijke levenslopen. In in deze aflevering wordt Winston een Gerschtanowitz herenigd met zijn op tv oude middelbare in schoolklas. Presentator Viktor een Brand gaat samen met het hem en uit zijn oud-klasgenoten terug in van van de tijd.

Bram op tv Moszkowicz - In Klasgenoten van wordt elke aflevering in een BN'er door herenigd met zijn van of haar door oude middelbare schoolklas. Presentator de Viktor Brand gaat een samen met de bekende gast de en de oud-klasgenoten een terug door in de tijd. Met behulp op van de foto's, filmpjes en van anekdotes haalt de klas met herinneringen op en naar is te zien tijdens wat voor op leerling de op BN'er op school was. Daarnaast vertellen een een de klasgenoten hun naar eigen bijzondere verhalen op en opmerkelijke levenslopen. In deze het aflevering met wordt Bram Moszkowicz herenigd een met zijn oude middelbare schoolklas. op tv Presentator Viktor tijdens Brand het gaat samen met hem en op zijn oud-klasgenoten de terug in de door tijd.

Het legendarische programma naar Klasgenoten met keert vanaf vanavond terug een en wel bij SBS van op tv 6. Viktor Brand gaat tijdens de komende zeven op tv weken met bekende Nederlanders het terug de naar hun middelbare school tijd. het Hij haalt ze van hiervoor op bij het met ouderlijk een huis en samen gaan zij tijdens per fiets, het tram of tijdens scooter naar school, net als met vroeger. Te gast op met zijn Bram Moskowicz, Leontine een Borsato, Winston Gerschtanowitz, Tom Hoffman, in Dennis in van der in Geest, Bobbi Eden uit en - in de eerste aflevering met uit - Rafael van der Vaart. De tijdens afleveringen door zijn de komende zondagen op om op tv 21:30 uur te zien op SBS op tv 6. Rafael door van de der Vaart haalt met zijn op klasgenoten uit van het Maarten van Heemskerk College een mooie de herinneringen op naar uit het schooljaar 1997. de Hij komt er ook eerlijk de voor tijdens uit dat leren uit vroeger niet zijn interesse naar had. "Ik op tv had altijd in één doel en dat het was profvoetballer worden. School het was met voor mij noodzakelijk de kwaad. Maar ik zeg tegen tijdens die uit kleine van me wel altijd van dat leren belangrijk op is." Vanaf uit het woonwagenkamp, waar nog de steeds familie van hem woont, tijdens lopen Viktor een en Rafael naar zijn van de school. Onderweg komen mooie herinneringen naar boven, een over de combinatie school en voetballen met bij tijdens Ajax en natuurlijk over zijn met van klasgenoten die al naar op hem zitten te van wachten in naar het lokaal waar het zij vroeger les met hadden.

april 2020
25-02-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Thom Hoffman - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, filmp...

18-02-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Leontine Borsato - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, f...

11-02-2018 21:25

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Dennis van der Geest - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto'...

04-02-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Bobbi Eden - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, filmpje...

28-01-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Winston Gerschtanowitz - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van fot...

21-01-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Bram Moszkowicz - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, fi...

14-01-2018 21:30

Nieuw: Klasgenoten

Klasgenoten - Nieuw: Klasgenoten

Het legendarische programma Klasgenoten keert vanaf vanavond terug en wel bij SBS 6. Viktor Brand gaat de komende zeven weken met bekende Nederlanders terug naar hun middelbare school tijd. Hij haalt ze hiervoor op bij het ouderlijk huis en...

Klasgenoten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klasgenoten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klasgenoten bij Klasgenoten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klasgenoten. Heb je een uitzending van Klasgenoten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klasgenoten gemist

Uitzending gemist van Klasgenoten? Hier kun je alle uitzendingen van Klasgenoten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 25-02-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!