Programma gemist?

Thom op Hoffman - In Klasgenoten de wordt elke op tv aflevering een door BN'er herenigd met zijn of van haar oude in middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand met gaat door samen met de bekende de gast en de oud-klasgenoten op naar terug in de met tijd. Met behulp in van foto's, filmpjes en anekdotes naar haalt de klas herinneringen de op op en is te zien wat het voor leerling de tijdens BN'er op in school met was. Daarnaast vertellen de klasgenoten hun met eigen in bijzondere verhalen naar en opmerkelijke levenslopen. op tv In deze aflevering wordt Thom door Hoffman herenigd met in zijn oude een middelbare schoolklas.

Leontine in Borsato - tijdens In Klasgenoten wordt elke aflevering met een een BN'er herenigd met op tv zijn of haar oude het middelbare schoolklas. Presentator de Viktor Brand op gaat samen met de bekende door gast en de op oud-klasgenoten terug in de uit tijd. Met met behulp van foto's, een filmpjes en anekdotes haalt uit de klas de herinneringen de op en is te zien wat het voor leerling de tijdens BN'er op school op tv met was. Daarnaast vertellen de klasgenoten hun door eigen met bijzondere verhalen en opmerkelijke levenslopen. tijdens van In deze aflevering met wordt Leontine Borsato herenigd met naar haar oude middelbare door schoolklas.

Dennis van op tv der Geest - van In Klasgenoten in wordt elke aflevering een naar BN'er herenigd met zijn met of in haar oude middelbare uit schoolklas. Presentator van Viktor Brand gaat met samen met de met bekende gast en de oud-klasgenoten de terug in de tijd. door Met behulp van met foto's, filmpjes met en naar anekdotes haalt de klas herinneringen op uit en naar is te zien wat van voor het leerling de BN'er op school het was. in Daarnaast vertellen de klasgenoten door hun eigen bijzondere tijdens verhalen en het opmerkelijke levenslopen. In uit deze aflevering wordt Dennis door van der Geest herenigd het met zijn oude op tv middelbare het schoolklas.

Bobbi op tv Eden - In Klasgenoten op tv wordt door elke aflevering een BN'er herenigd uit met uit zijn of haar oude middelbare schoolklas. de Presentator in Viktor Brand gaat samen het met het de bekende gast van en de oud-klasgenoten terug het in de tijd. Met behulp in door van foto's, filmpjes uit en anekdotes haalt de de klas herinneringen op tv op en is te door zien wat voor leerling op tv de door BN'er op school was. op tv Daarnaast vertellen de in klasgenoten hun eigen het bijzondere verhalen en op opmerkelijke levenslopen. In deze met aflevering wordt Bobbi Eden tijdens door herenigd met zijn oude middelbare in schoolklas.

Winston uit Gerschtanowitz - door In Klasgenoten wordt tijdens elke aflevering een BN'er herenigd met een op tv zijn of haar oude middelbare schoolklas. uit Presentator Viktor Brand uit de gaat samen met de bekende gast het en de oud-klasgenoten naar terug met in de tijd. Met behulp uit het van foto's, filmpjes door en anekdotes haalt de klas herinneringen op op en is een te zien door wat voor leerling op de BN'er op van school was. Daarnaast op tv vertellen de het klasgenoten hun eigen bijzondere verhalen tijdens en opmerkelijke levenslopen. op tv In met deze aflevering wordt op Winston Gerschtanowitz herenigd op met zijn oude middelbare op tv schoolklas. Presentator Viktor Brand van door gaat samen met hem en van zijn oud-klasgenoten terug in op van de tijd.

Bram een Moszkowicz - van In Klasgenoten wordt elke aflevering uit een BN'er herenigd naar met zijn of uit haar tijdens oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor op tv Brand gaat samen met het de bekende van gast en de oud-klasgenoten het naar terug in de tijd. Met de behulp van foto's, filmpjes op en anekdotes een haalt de uit klas herinneringen op en de is te zien wat een voor van leerling de in BN'er op school was. met Daarnaast vertellen de tijdens klasgenoten hun eigen bijzondere verhalen door en uit opmerkelijke levenslopen. In deze aflevering de wordt uit Bram Moszkowicz herenigd met van zijn het oude middelbare schoolklas. Presentator op Viktor Brand het gaat samen met hem en zijn van oud-klasgenoten terug in met de met tijd.

Het legendarische programma op Klasgenoten keert vanaf op tv vanavond op tv terug en wel bij SBS in 6. met Viktor Brand gaat de door komende een zeven weken met bekende Nederlanders met terug uit naar hun middelbare school tijd. een Hij haalt ze uit hiervoor door op bij het ouderlijk huis de en samen gaan tijdens zij het per fiets, tram door of scooter naar school, net als op vroeger. Te gast het zijn tijdens Bram Moskowicz, Leontine met Borsato, Winston Gerschtanowitz, door Tom Hoffman, Dennis van der de Geest, in Bobbi Eden en - in in de eerste door aflevering - tijdens Rafael van der door Vaart. De afleveringen zijn naar de komende zondagen uit om 21:30 uur tijdens te zien op tijdens SBS 6. Rafael van tijdens in der Vaart haalt uit met zijn klasgenoten van het het Maarten van Heemskerk College van mooie herinneringen op de op tv uit het schooljaar 1997. Hij komt uit er ook eerlijk het voor in uit dat de leren vroeger niet zijn interesse uit had. "Ik had altijd uit één het doel en dat was profvoetballer door worden. van School was voor mij uit noodzakelijk kwaad. Maar uit ik met zeg tegen die kleine van een me wel altijd dat van leren in belangrijk is." Vanaf het tijdens woonwagenkamp, waar nog steeds familie op tv naar van hem woont, lopen Viktor met en Rafael naar zijn door school. Onderweg komen uit mooie herinneringen boven, de in over de combinatie school in en voetballen naar bij Ajax en natuurlijk over tijdens zijn door klasgenoten die al op in hem zitten te door wachten in uit het lokaal waar zij een vroeger les van hadden.

december 2020
25-02-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Thom Hoffman - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, filmp...

18-02-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Leontine Borsato - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, f...

11-02-2018 21:25

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Dennis van der Geest - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto'...

04-02-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Bobbi Eden - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, filmpje...

28-01-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Winston Gerschtanowitz - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van fot...

21-01-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Bram Moszkowicz - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, fi...

14-01-2018 21:30

Nieuw: Klasgenoten

Klasgenoten - Nieuw: Klasgenoten

Het legendarische programma Klasgenoten keert vanaf vanavond terug en wel bij SBS 6. Viktor Brand gaat de komende zeven weken met bekende Nederlanders terug naar hun middelbare school tijd. Hij haalt ze hiervoor op bij het ouderlijk huis en...

Klasgenoten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klasgenoten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klasgenoten bij Klasgenoten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klasgenoten. Heb je een uitzending van Klasgenoten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klasgenoten gemist

Uitzending gemist van Klasgenoten? Hier kun je alle uitzendingen van Klasgenoten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 25-02-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!