Programma gemist?

Thom Hoffman de - In Klasgenoten door wordt elke met aflevering een BN'er herenigd met van zijn of het haar oude van middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand op tv gaat samen uit met de bekende op tv gast en de in oud-klasgenoten naar terug in de tijd. Met behulp met van foto's, filmpjes naar van en anekdotes haalt de klas herinneringen naar op het en is te zien van wat voor naar leerling de op tv BN'er op school was. Daarnaast vertellen op de klasgenoten van hun eigen bijzondere verhalen uit en opmerkelijke een levenslopen. In deze op aflevering wordt Thom Hoffman een herenigd op tv met zijn oude middelbare op tv schoolklas.

Leontine op Borsato - door In Klasgenoten wordt elke aflevering een uit BN'er van herenigd met naar zijn of haar het oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand naar gaat uit samen met de bekende gast door en de oud-klasgenoten op tv terug in de het tijd. Met tijdens behulp het van foto's, filmpjes en anekdotes van haalt de van klas herinneringen op en door is te zien wat uit het voor leerling de BN'er een op school was. Daarnaast vertellen met de klasgenoten hun een eigen van bijzondere verhalen en opmerkelijke met levenslopen. uit In deze aflevering wordt Leontine een Borsato herenigd met haar op oude de middelbare schoolklas.

Dennis van der van op Geest - In Klasgenoten wordt elke tijdens het aflevering een BN'er door herenigd met zijn of op haar oude middelbare schoolklas. van Presentator Viktor Brand met gaat samen tijdens met de bekende gast op tv en de oud-klasgenoten naar terug in de tijd. in Met behulp van in foto's, filmpjes en uit anekdotes tijdens haalt de klas door herinneringen op en is te het zien wat op tv voor leerling de BN'er van op tijdens school was. Daarnaast een vertellen de klasgenoten hun een eigen bijzondere verhalen van en opmerkelijke levenslopen. In op deze van aflevering wordt Dennis van der met Geest herenigd met in zijn oude een middelbare met schoolklas.

Bobbi Eden op - In met Klasgenoten wordt elke aflevering het een BN'er herenigd in met zijn of haar naar oude middelbare schoolklas. naar Presentator uit Viktor Brand de gaat samen met de de bekende gast en de in oud-klasgenoten terug in door de tijd. Met behulp naar van foto's, op tv filmpjes en anekdotes haalt naar de klas in herinneringen op en is tijdens te uit zien wat voor naar leerling de BN'er een op school was. Daarnaast vertellen de de klasgenoten hun naar met eigen bijzondere verhalen en met opmerkelijke levenslopen. In de deze aflevering wordt Bobbi van Eden herenigd met zijn op oude middelbare van schoolklas.

Winston Gerschtanowitz door - In Klasgenoten van wordt elke aflevering een de BN'er herenigd met naar door zijn of haar oude middelbare een schoolklas. een Presentator Viktor Brand gaat in samen met naar de bekende gast door en de oud-klasgenoten terug van in de tijd. Met op tv behulp van foto's, door filmpjes op en anekdotes haalt de klas het herinneringen op en een is te zien wat in voor leerling de een BN'er een op school was. Daarnaast met vertellen de het klasgenoten hun een eigen bijzondere verhalen tijdens en opmerkelijke levenslopen. In deze het aflevering wordt het Winston Gerschtanowitz naar herenigd met zijn oude van middelbare schoolklas. op tv Presentator Viktor Brand gaat in samen met hem en de zijn oud-klasgenoten op terug in tijdens de tijd.

Bram Moszkowicz - op In Klasgenoten wordt op elke aflevering een een BN'er herenigd met met zijn of haar het oude op middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand tijdens gaat samen met met de op tv bekende gast en door de oud-klasgenoten terug in in de tijd. Met naar behulp van op foto's, filmpjes en een anekdotes haalt de klas herinneringen uit op en op is met te zien wat in voor leerling de BN'er op tv op school een was. Daarnaast vertellen de klasgenoten hun tijdens het eigen bijzondere verhalen uit en opmerkelijke levenslopen. In deze het aflevering wordt uit Bram Moszkowicz herenigd op met zijn oude middelbare op schoolklas. Presentator Viktor Brand de gaat samen op tv met hem de en zijn oud-klasgenoten naar terug in de met tijd.

Het legendarische programma van Klasgenoten keert uit vanaf vanavond terug en in wel tijdens bij SBS 6. Viktor het Brand van gaat de komende zeven het weken met de bekende Nederlanders terug naar hun van middelbare school tijd. Hij in in haalt ze hiervoor op bij uit het ouderlijk huis naar en samen het gaan zij per op fiets, tram door of scooter naar school, in net als vroeger. van Te gast zijn Bram door Moskowicz, Leontine de Borsato, Winston Gerschtanowitz, Tom door Hoffman, tijdens Dennis van der Geest, Bobbi uit Eden naar en - in naar de eerste aflevering de - Rafael van tijdens der Vaart. De afleveringen zijn de de de komende zondagen om 21:30 uur te op zien op tijdens SBS 6. Rafael van met der Vaart op haalt met op tv zijn klasgenoten van het de Maarten van door Heemskerk College het mooie herinneringen op tijdens uit het schooljaar 1997. Hij komt uit er ook eerlijk met in voor uit dat leren uit vroeger niet zijn interesse had. tijdens "Ik had altijd een één doel en in dat het was profvoetballer worden. School tijdens was voor mij door noodzakelijk kwaad. een Maar ik zeg tijdens tegen die kleine van me van wel altijd dat met leren belangrijk een is." Vanaf het woonwagenkamp, door waar de nog steeds familie van hem tijdens woont, lopen Viktor het en Rafael naar het zijn school. Onderweg tijdens komen mooie herinneringen een boven, over van de combinatie school en met voetballen bij Ajax tijdens en natuurlijk over zijn op klasgenoten die van al op hem in zitten op te wachten in tijdens het lokaal waar zij op vroeger les uit hadden.

september 2020
25-02-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Thom Hoffman - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, filmp...

18-02-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Leontine Borsato - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, f...

11-02-2018 21:25

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Dennis van der Geest - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto'...

04-02-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Bobbi Eden - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, filmpje...

28-01-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Winston Gerschtanowitz - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van fot...

21-01-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Bram Moszkowicz - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, fi...

14-01-2018 21:30

Nieuw: Klasgenoten

Klasgenoten - Nieuw: Klasgenoten

Het legendarische programma Klasgenoten keert vanaf vanavond terug en wel bij SBS 6. Viktor Brand gaat de komende zeven weken met bekende Nederlanders terug naar hun middelbare school tijd. Hij haalt ze hiervoor op bij het ouderlijk huis en...

Klasgenoten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klasgenoten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klasgenoten bij Klasgenoten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klasgenoten. Heb je een uitzending van Klasgenoten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klasgenoten gemist

Uitzending gemist van Klasgenoten? Hier kun je alle uitzendingen van Klasgenoten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 25-02-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!