Programma gemist?

Thom op Hoffman - In Klasgenoten de wordt elke naar aflevering een BN'er herenigd naar met zijn een of haar oude middelbare op tv schoolklas. het Presentator Viktor Brand gaat samen naar met de bekende door gast en de in oud-klasgenoten op tv terug in de het tijd. Met behulp van door foto's, filmpjes en anekdotes op tv haalt de met klas herinneringen op en is door het te zien wat voor leerling de op tv tijdens BN'er op school was. Daarnaast tijdens vertellen de op tv klasgenoten hun eigen bijzondere op tv verhalen en door opmerkelijke levenslopen. In deze in aflevering wordt Thom Hoffman in herenigd het met zijn door oude middelbare schoolklas.

Leontine Borsato tijdens - In tijdens Klasgenoten wordt elke aflevering een tijdens BN'er herenigd op met zijn of haar de de oude middelbare schoolklas. Presentator tijdens Viktor Brand naar gaat samen met de op bekende gast en de oud-klasgenoten tijdens terug in door de tijd. op tv Met behulp van tijdens foto's, filmpjes en anekdotes haalt in de klas herinneringen een op en is tijdens te zien in wat voor door leerling de BN'er op school door tijdens was. Daarnaast vertellen de met klasgenoten hun eigen bijzondere door verhalen en opmerkelijke op levenslopen. In uit deze aflevering wordt Leontine Borsato tijdens herenigd de met haar oude middelbare tijdens schoolklas.

Dennis van in der Geest de - In Klasgenoten wordt elke uit aflevering de een BN'er herenigd tijdens met zijn tijdens of haar oude middelbare schoolklas. Presentator uit Viktor Brand gaat door samen met op de bekende gast uit en de oud-klasgenoten terug tijdens op tv in de tijd. Met naar behulp van met foto's, filmpjes en uit anekdotes haalt de klas de herinneringen op op en is te op zien wat voor leerling van de BN'er op een school was. met Daarnaast vertellen de klasgenoten hun eigen een uit bijzondere verhalen en tijdens opmerkelijke levenslopen. In deze aflevering wordt van Dennis van der een Geest met herenigd met op tv zijn oude middelbare in schoolklas.

Bobbi naar Eden - In Klasgenoten wordt tijdens op tv elke aflevering een met BN'er herenigd met zijn met of haar oude door middelbare schoolklas. naar Presentator Viktor Brand gaat samen tijdens met met de bekende gast en de het oud-klasgenoten naar terug in de tijd. Met behulp van van tijdens foto's, filmpjes en anekdotes op haalt de de klas herinneringen op in en is op te zien wat voor het leerling de BN'er op school in op tv was. Daarnaast vertellen op tv de klasgenoten hun eigen bijzondere het verhalen en opmerkelijke in levenslopen. In deze van aflevering wordt Bobbi Eden het herenigd met zijn het op oude middelbare schoolklas.

Winston Gerschtanowitz door - tijdens In Klasgenoten wordt een elke aflevering een een BN'er herenigd met zijn op tv of haar oude middelbare op tv schoolklas. Presentator Viktor de Brand gaat in samen met met de bekende gast een en de oud-klasgenoten terug in naar de tijd. van Met behulp van foto's, filmpjes uit en naar anekdotes haalt tijdens de klas herinneringen op tv op en is met te zien wat voor een leerling de de BN'er op school was. Daarnaast vertellen op tv de klasgenoten hun op eigen bijzondere de verhalen naar en opmerkelijke levenslopen. In deze aflevering het wordt van Winston Gerschtanowitz herenigd met zijn op oude middelbare in schoolklas. Presentator Viktor Brand met in gaat samen met het hem en zijn oud-klasgenoten terug in op tv de op tijd.

Bram Moszkowicz - naar In Klasgenoten wordt van elke aflevering het een door BN'er herenigd met zijn naar of haar het oude middelbare schoolklas. tijdens Presentator Viktor Brand gaat op tv samen met op de bekende gast de en de oud-klasgenoten een terug in de van tijd. Met behulp van het foto's, filmpjes met en anekdotes haalt de klas de herinneringen op en een is te zien wat uit voor leerling het de BN'er op school van was. Daarnaast vertellen met de klasgenoten door hun een eigen bijzondere verhalen en opmerkelijke levenslopen. op In deze aflevering op tv wordt tijdens Bram Moszkowicz herenigd met de zijn oude met middelbare schoolklas. Presentator Viktor een Brand gaat samen uit met hem en het zijn uit oud-klasgenoten terug in de een tijd.

Het legendarische tijdens programma door Klasgenoten keert vanaf vanavond terug en in wel bij een SBS in 6. Viktor Brand gaat de komende de naar zeven weken met bekende Nederlanders terug op tv naar de hun middelbare school tijd. tijdens Hij haalt ze op hiervoor tijdens op bij het ouderlijk huis in en samen gaan door zij per met fiets, tram of scooter naar op tv school, net als door vroeger. Te gast door naar zijn Bram Moskowicz, Leontine op Borsato, Winston Gerschtanowitz, Tom Hoffman, de Dennis van der het Geest, Bobbi uit Eden en - de in de eerste van aflevering - Rafael met van der Vaart. De op tv afleveringen uit zijn de komende naar zondagen om in 21:30 uur te in zien op SBS van 6. Rafael van der Vaart een haalt met met zijn klasgenoten door van het Maarten van het Heemskerk College mooie herinneringen in op tijdens uit het schooljaar 1997. Hij door komt er ook tijdens eerlijk voor uit dat op tv leren het vroeger niet zijn interesse tijdens had. de "Ik had altijd één doel en op tv dat was het profvoetballer worden. met School was voor mij noodzakelijk tijdens kwaad. Maar door ik zeg tegen die op de kleine van me het wel altijd dat leren belangrijk op is." Vanaf het woonwagenkamp, door waar nog steeds naar familie van hem met woont, lopen Viktor uit en Rafael naar tijdens zijn tijdens school. Onderweg komen mooie op herinneringen boven, van over de combinatie van school en voetballen tijdens bij Ajax en natuurlijk door over zijn een klasgenoten die al op op hem zitten te wachten in de de het lokaal waar zij op vroeger les naar hadden.

september 2021
25-02-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Thom Hoffman - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, filmp...

18-02-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Leontine Borsato - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, f...

11-02-2018 21:25

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Dennis van der Geest - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto'...

04-02-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Bobbi Eden - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, filmpje...

28-01-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Winston Gerschtanowitz - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van fot...

21-01-2018 21:30

Klasgenoten

Klasgenoten - Klasgenoten

Bram Moszkowicz - In Klasgenoten wordt elke aflevering een BN'er herenigd met zijn of haar oude middelbare schoolklas. Presentator Viktor Brand gaat samen met de bekende gast en de oud-klasgenoten terug in de tijd. Met behulp van foto's, fi...

14-01-2018 21:30

Nieuw: Klasgenoten

Klasgenoten - Nieuw: Klasgenoten

Het legendarische programma Klasgenoten keert vanaf vanavond terug en wel bij SBS 6. Viktor Brand gaat de komende zeven weken met bekende Nederlanders terug naar hun middelbare school tijd. Hij haalt ze hiervoor op bij het ouderlijk huis en...

Klasgenoten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klasgenoten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klasgenoten bij Klasgenoten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klasgenoten. Heb je een uitzending van Klasgenoten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klasgenoten gemist

Uitzending gemist van Klasgenoten? Hier kun je alle uitzendingen van Klasgenoten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 25-02-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!