Programma gemist?

In op de Tweede in Wereldoorlog stortten talloze geallieerde piloten en het andere bemanningsleden door met hun op vliegtuig neer in ons land. naar Waarom wordt in in de ene de gemeente met wél en in in de andere niet tot op tv berging van deze van toestellen en militairen overgegaan? op tv Regisseur met Gisèla Mallant en interviewer Frénk uit van de der Linden proberen deze vraag te in beantwoorden door in Liever dood in dan vermist. In op tv de Tweede Wereldoorlog gaven tijdens talloze geallieerde piloten op en andere bemanningsleden hun van leven in de strijd op tegen Hitler. Duizenden op tv stortten met hun in vliegtuig neer in in ons door land. Tot op de naar dag van vandaag liggen naar velen nog in naar van Nederlandse bodem. Nabestaanden van deze van gesneuvelde bevrijders en door betrokken inwoners menen dat het zij een officieel uit op tv graf verdienen. Regisseur Gisèla op Mallant en interviewer Frénk van tijdens der Linden proberen in in tijdens Liever dood dan door vermist aan de hand op tv van op twee concrete gevallen tijdens een antwoord te naar vinden op de vraag waarom in met de ene van gemeente wél en in de de andere niet de tot uit berging van deze toestellen en van militairen wordt overgegaan. In naar het Friese het Wartena de haalt Defensie in samenwerking met een de met lokale autoriteiten en van een civieltechnisch aannemer een vliegtuigwrak uit naar de tijdens grond, in de hoop de op staartschutter sergeant-majoor op tv James een Cooper op te sporen. In met het Limburgse de Echt-Susteren ligt het andersom. in Hier blokkeren B&W een en de abt van de van een klooster, dat in bezit is een van op de akker waar een toestel naar neerkwam, met de berging. Dit tot van leedwezen van familieleden van door vier vermisten, op tv onder wie boordwerktuigkundige op sergeant Maurice Pepper. Centraal naar staat op de vraag hoeveel Nederland verschuldigd is een aan de piloten naar en andere inzittenden met van geallieerde vliegtuigen met die tijdens door de Tweede met Wereldoorlog probeerden op tv een eind te maken met aan de bezetting van ons de land en de met rest van naar Europa. een De documentaire laat zien welke de conflicten op tv en belangen in de deze kwestie meespelen. Wat is het de verantwoordelijkheid van gemeenten de en wat door is op tv de betrokkenheid van het met Rijk? Tot slot is Liever dood op tv dan naar vermist herkenbaar voor iedereen op tv die de een dierbare heeft verloren. Hoe krijg op naar je vrede met door het verlies en in op welke wijze uit kan het verleden worden door afgesloten?

januari 2021
15-01-2018 21:10

Docu: Liever dood dan vermist

2Doc: Liever dood dan vermist - Docu: Liever dood dan vermist

In de Tweede Wereldoorlog stortten talloze geallieerde piloten en andere bemanningsleden met hun vliegtuig neer in ons land. Waarom wordt in de ene gemeente wél en in de andere niet tot berging van deze toestellen en militairen overgegaan? ...

2Doc: Liever dood dan vermist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Liever dood dan vermist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Liever dood dan vermist bij 2Doc: Liever dood dan vermist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Liever dood dan vermist. Heb je een uitzending van 2Doc: Liever dood dan vermist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Liever dood dan vermist gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Liever dood dan vermist? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Liever dood dan vermist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!