Programma gemist?

In de Tweede op Wereldoorlog stortten talloze tijdens geallieerde piloten en tijdens andere bemanningsleden het met naar hun vliegtuig neer in ons land. het uit Waarom wordt in op de ene gemeente wél het en in een de andere niet tot berging van met deze toestellen en met militairen in overgegaan? Regisseur met Gisèla Mallant en interviewer Frénk met van der Linden door proberen deze vraag op tv te beantwoorden in Liever tijdens dood dan door vermist. In de Tweede uit Wereldoorlog gaven talloze geallieerde in piloten in en andere op tv bemanningsleden hun leven van in de strijd naar tegen Hitler. Duizenden van stortten met hun vliegtuig neer in in ons land. naar Tot op in de dag van van vandaag liggen velen nog naar in Nederlandse bodem. Nabestaanden op van van deze gesneuvelde de bevrijders en betrokken inwoners tijdens menen dat zij een officieel in graf tijdens verdienen. Regisseur met Gisèla Mallant en tijdens interviewer Frénk van uit der Linden proberen in Liever uit dood dan vermist aan met de hand van met twee concrete door gevallen een antwoord het te op tv vinden op de vraag waarom met in de ene tijdens gemeente wél van en in de andere niet tijdens tot berging op tv van met deze toestellen en militairen van wordt overgegaan. In het Friese Wartena naar haalt Defensie in in samenwerking met de tijdens lokale autoriteiten en op in een civieltechnisch aannemer een vliegtuigwrak van uit een de grond, in de hoop de de staartschutter sergeant-majoor James de Cooper uit op te sporen. uit In het Limburgse een Echt-Susteren ligt het andersom. van Hier uit blokkeren B&W en de door abt van een klooster, op tv dat door in bezit is van de akker van waar een toestel een neerkwam, de de berging. naar Dit tot leedwezen van familieleden op van vier vermisten, het onder wie boordwerktuigkundige sergeant op Maurice Pepper. Centraal het staat in de vraag hoeveel Nederland verschuldigd is uit aan de uit piloten en andere inzittenden op tv een van geallieerde vliegtuigen die tijdens de met Tweede Wereldoorlog op probeerden een eind in te maken aan de in bezetting van ons uit land en op tv de tijdens rest van Europa. De documentaire op tv laat met zien welke conflicten een en belangen in op deze kwestie meespelen. Wat is de van verantwoordelijkheid de van gemeenten en op tv wat is de op betrokkenheid van het Rijk? Tot op slot is Liever dood het dan vermist herkenbaar in voor door iedereen die een met dierbare heeft een verloren. Hoe krijg een je vrede met het verlies uit en tijdens op welke wijze kan de het verleden in worden afgesloten?

april 2021
15-01-2018 21:10

Docu: Liever dood dan vermist

2Doc: Liever dood dan vermist - Docu: Liever dood dan vermist

In de Tweede Wereldoorlog stortten talloze geallieerde piloten en andere bemanningsleden met hun vliegtuig neer in ons land. Waarom wordt in de ene gemeente wél en in de andere niet tot berging van deze toestellen en militairen overgegaan? ...

2Doc: Liever dood dan vermist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Liever dood dan vermist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Liever dood dan vermist bij 2Doc: Liever dood dan vermist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Liever dood dan vermist. Heb je een uitzending van 2Doc: Liever dood dan vermist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Liever dood dan vermist gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Liever dood dan vermist? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Liever dood dan vermist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!