Programma gemist?

In naar de Tweede Wereldoorlog in stortten talloze geallieerde piloten de en tijdens andere bemanningsleden met hun vliegtuig in neer op in ons land. het Waarom wordt in een de ene gemeente wél en in naar de de andere niet tot berging een van deze toestellen naar en militairen overgegaan? tijdens Regisseur Gisèla Mallant en in interviewer Frénk van een der Linden proberen tijdens deze vraag door te beantwoorden in op Liever dood dan met vermist. In de Tweede Wereldoorlog met het gaven talloze geallieerde op tv piloten en andere de bemanningsleden hun leven in een de strijd tegen Hitler. door Duizenden stortten met op tv hun vliegtuig neer in naar ons land. Tot van op tijdens de dag van vandaag liggen op velen nog door in Nederlandse bodem. Nabestaanden naar van deze de gesneuvelde bevrijders op en betrokken inwoners menen dat van zij een officieel uit graf verdienen. op tv Regisseur Gisèla naar Mallant en interviewer Frénk van op tv der van Linden proberen met in Liever dood dan vermist op aan de hand tijdens van twee concrete gevallen tijdens in een antwoord te op tv vinden op de vraag waarom in op de op tv ene gemeente wél en in een de van andere niet tot door berging van deze op toestellen en militairen wordt overgegaan. In met het Friese met Wartena haalt uit Defensie in samenwerking met in de lokale autoriteiten en op een civieltechnisch uit aannemer een vliegtuigwrak uit uit uit de grond, in de hoop de het staartschutter sergeant-majoor op tv James Cooper op op te sporen. een In het Limburgse Echt-Susteren ligt tijdens op tv het andersom. Hier blokkeren B&W van en de abt de van de een klooster, dat in bezit is van in van de akker waar een toestel de neerkwam, de berging. op tv Dit tot leedwezen een van familieleden een van vier vermisten, onder met wie boordwerktuigkundige sergeant op tv Maurice Pepper. Centraal staat op de vraag het hoeveel in Nederland verschuldigd is aan op de piloten uit en andere inzittenden van op geallieerde vliegtuigen van die tijdens de met Tweede Wereldoorlog probeerden een op tv eind te maken op tv aan de bezetting met van ons land met en de rest een van Europa. De documentaire laat met met zien welke conflicten en belangen in op op deze kwestie meespelen. Wat is de op op tv verantwoordelijkheid van gemeenten en tijdens wat is de betrokkenheid van naar het Rijk? Tot slot van is Liever tijdens dood dan vermist door herkenbaar tijdens voor iedereen die op tv een dierbare heeft verloren. Hoe met krijg met je vrede met het verlies tijdens en op welke wijze met tijdens kan het verleden worden naar afgesloten?

mei 2020
15-01-2018 21:10

Docu: Liever dood dan vermist

2Doc: Liever dood dan vermist - Docu: Liever dood dan vermist

In de Tweede Wereldoorlog stortten talloze geallieerde piloten en andere bemanningsleden met hun vliegtuig neer in ons land. Waarom wordt in de ene gemeente wél en in de andere niet tot berging van deze toestellen en militairen overgegaan? ...

2Doc: Liever dood dan vermist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Liever dood dan vermist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Liever dood dan vermist bij 2Doc: Liever dood dan vermist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Liever dood dan vermist. Heb je een uitzending van 2Doc: Liever dood dan vermist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Liever dood dan vermist gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Liever dood dan vermist? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Liever dood dan vermist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!