Programma gemist?

In de uit Tweede naar Wereldoorlog stortten talloze tijdens geallieerde piloten en andere bemanningsleden uit met hun vliegtuig met neer het in ons land. een Waarom wordt in uit de ene gemeente door wél en in de met andere niet tot berging in van deze toestellen door en militairen overgegaan? Regisseur op naar Gisèla Mallant en interviewer tijdens Frénk van in der Linden proberen deze vraag met te beantwoorden in een Liever dood in dan vermist. In de het Tweede Wereldoorlog gaven op tv talloze geallieerde op piloten en andere met bemanningsleden hun leven in de de strijd tegen Hitler. Duizenden op tv stortten met hun door vliegtuig neer in in ons land. met Tot op de in dag in van vandaag liggen door velen nog in Nederlandse bodem. uit Nabestaanden naar van deze gesneuvelde bevrijders en betrokken van inwoners menen in dat zij een door officieel graf verdienen. het Regisseur Gisèla Mallant uit en interviewer Frénk op tv van naar der Linden proberen in Liever met dood dan van vermist aan de hand door van twee op concrete gevallen een antwoord met te een vinden op de vraag waarom in een de ene met gemeente wél en in door de naar andere niet uit tot berging van deze toestellen en door militairen de wordt overgegaan. In het Friese op Wartena van haalt Defensie in een samenwerking met de in lokale autoriteiten en met een civieltechnisch aannemer een op vliegtuigwrak uit tijdens de grond, in de hoop in de staartschutter van sergeant-majoor James Cooper door op te sporen. In het de Limburgse op Echt-Susteren ligt het andersom. Hier uit blokkeren op B&W en de abt op tv van op tv een klooster, dat in uit bezit is van in de akker waar een toestel uit neerkwam, de het berging. Dit tot van leedwezen van op familieleden van van vier vermisten, onder van wie boordwerktuigkundige sergeant naar Maurice Pepper. Centraal staat de vraag hoeveel naar Nederland het verschuldigd is aan op tv de piloten en andere op inzittenden van uit geallieerde vliegtuigen die tijdens op tv de Tweede Wereldoorlog probeerden op tv een eind te het maken aan tijdens de op bezetting van ons door land en de rest in van Europa. De naar documentaire laat zien in welke conflicten en belangen in uit uit deze kwestie meespelen. Wat is de naar verantwoordelijkheid een van gemeenten en een wat is de betrokkenheid op van door het Rijk? Tot slot is Liever het dood dan vermist herkenbaar met de voor iedereen die de een dierbare heeft verloren. op tv Hoe krijg je vrede met een het op verlies en op welke de wijze het kan het verleden worden met afgesloten?

augustus 2021
15-01-2018 21:10

Docu: Liever dood dan vermist

2Doc: Liever dood dan vermist - Docu: Liever dood dan vermist

In de Tweede Wereldoorlog stortten talloze geallieerde piloten en andere bemanningsleden met hun vliegtuig neer in ons land. Waarom wordt in de ene gemeente wél en in de andere niet tot berging van deze toestellen en militairen overgegaan? ...

2Doc: Liever dood dan vermist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Liever dood dan vermist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Liever dood dan vermist bij 2Doc: Liever dood dan vermist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Liever dood dan vermist. Heb je een uitzending van 2Doc: Liever dood dan vermist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Liever dood dan vermist gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Liever dood dan vermist? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Liever dood dan vermist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!