Programma gemist?

In op de Tweede op tv Wereldoorlog stortten talloze geallieerde piloten door en het andere bemanningsleden met een hun vliegtuig neer in ons tijdens land. van Waarom wordt in de een ene gemeente een wél en in het de andere niet op tv tot berging van deze toestellen en het tijdens militairen overgegaan? Regisseur Gisèla tijdens Mallant en met interviewer Frénk van op der Linden proberen deze een vraag te beantwoorden het in Liever dood uit dan vermist. In de op Tweede Wereldoorlog gaven talloze geallieerde door piloten en naar andere bemanningsleden hun tijdens leven in de in strijd tegen Hitler. op Duizenden door stortten met hun met vliegtuig neer in ons land. het Tot op de dag met van in vandaag liggen velen nog in op Nederlandse van bodem. Nabestaanden van van deze gesneuvelde door bevrijders en betrokken inwoners menen een dat zij een het officieel met graf verdienen. Regisseur Gisèla de Mallant en interviewer met Frénk van op der Linden proberen in Liever dood het een dan vermist aan de hand met van twee concrete gevallen op tv van een antwoord te vinden op in de vraag waarom in in de ene gemeente tijdens wél van en in de op andere niet tot op berging van deze toestellen en met de militairen wordt overgegaan. In het een Friese Wartena uit haalt Defensie in samenwerking met de met lokale autoriteiten en op tv een de civieltechnisch aannemer een de vliegtuigwrak uit de uit grond, in de uit hoop de staartschutter naar sergeant-majoor James naar Cooper op te sporen. In uit het Limburgse tijdens Echt-Susteren ligt het andersom. Hier tijdens uit blokkeren B&W en de naar abt van een klooster, dat naar in tijdens bezit is een van de akker waar een toestel uit neerkwam, de in berging. het Dit tot leedwezen van familieleden van door tijdens vier vermisten, onder wie boordwerktuigkundige de sergeant Maurice Pepper. Centraal staat uit de in vraag hoeveel Nederland met verschuldigd is aan de uit piloten en andere inzittenden met van geallieerde op tv vliegtuigen het die tijdens de in Tweede Wereldoorlog probeerden een eind te door maken aan de op van bezetting van ons land en van de door rest van Europa. De de documentaire laat met zien welke conflicten en op belangen in deze met kwestie meespelen. Wat is de de verantwoordelijkheid een van gemeenten met en wat is de betrokkenheid van het het in Rijk? Tot slot is met Liever dood dan vermist op tv herkenbaar voor iedereen tijdens die een dierbare heeft in verloren. Hoe het krijg je het vrede met het verlies het en met op welke wijze uit kan het verleden op worden afgesloten?

november 2020
15-01-2018 21:10

Docu: Liever dood dan vermist

2Doc: Liever dood dan vermist - Docu: Liever dood dan vermist

In de Tweede Wereldoorlog stortten talloze geallieerde piloten en andere bemanningsleden met hun vliegtuig neer in ons land. Waarom wordt in de ene gemeente wél en in de andere niet tot berging van deze toestellen en militairen overgegaan? ...

2Doc: Liever dood dan vermist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Liever dood dan vermist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Liever dood dan vermist bij 2Doc: Liever dood dan vermist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Liever dood dan vermist. Heb je een uitzending van 2Doc: Liever dood dan vermist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Liever dood dan vermist gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Liever dood dan vermist? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Liever dood dan vermist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!