Programma gemist?

In de documentaire in Waiting for the door sun uit belandt een vader uit een tijdens Chinees gezin met in de dodencel. door Zijn kinderen komen uit terecht in een een weeshuis, Sun in Village, waar ze op tv onder de op tv hoede van mevrouw Zhang een voor zichzelf met leren zorgen. Wanneer hun vader op ter dood is veroordeeld, tijdens worden naar drie Chinese broertjes en door zusjes door hun familie in op tv de steek gelaten. de Niemand wil tijdens voor kinderen met een zo’n schandelijke achtergrond met zorgen. Niemand op behalve mevrouw met Zhang, een oudere voormalige gevangenisbewaakster die de de afgelopen een 25 uit jaar het weeshuis Sun Village heeft op tv het gerund voor kinderen de van ouders die zijn veroordeeld de of van ouders die de zijn geëxecuteerd. In China naar zitten van er meer het mensen in de dodencel dan uit waar ook de ter wereld. De kinderen naar van de op veroordeelden worden meestal aan uit hun lot overgelaten. door Ze zijn gestigmatiseerd en met leven op naar straat en als door ze geluk hebben, in belanden ze uit bij mevrouw Zhang. De kinderen van de mevrouw uit Zhang komen uit heel uit China met en hebben verschillende achtergronden, maar tijdens wat hen door bindt is verlangen naar op hun naar ouders. Ook hebben ze op tv ieder voor zich hun nieuwe een vrienden tijdens nodig om de wereld waar een ze in op tv terecht zijn in gekomen te begrijpen. Veel tijdens kinderen kunnen net hun in met veters strikken wanneer ze in Sun van Village een terecht komen. Noodgedwongen groeien ze van snel op het en leren ze een voor uit zich zelf te tijdens zorgen. Regisseur Kaspar Astrup het Schröder volgt twee jaar op lang het leven van met een door groepje kinderen in het door tehuis van Oma Zhang en in laat de een emoties zien het van enkele van een de belangrijkste en door bepalende momenten in het het leven van deze met kinderen.

januari 2021
16-01-2018 23:20

Docu: Waiting for the Sun

2Doc: Waiting for the Sun - Docu: Waiting for the Sun

In de documentaire Waiting for the sun belandt een vader uit een Chinees gezin in de dodencel. Zijn kinderen komen terecht in een weeshuis, Sun Village, waar ze onder de hoede van mevrouw Zhang voor zichzelf leren zorgen. Wanneer hun vader...

2Doc: Waiting for the Sun gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Waiting for the Sun de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Waiting for the Sun bij 2Doc: Waiting for the Sun liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Waiting for the Sun. Heb je een uitzending van 2Doc: Waiting for the Sun gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Waiting for the Sun gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Waiting for the Sun? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Waiting for the Sun kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-01-2018 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!