Programma gemist?

In naar de documentaire de Waiting for the sun belandt een een vader uit een op tv het Chinees gezin in de naar dodencel. Zijn kinderen komen terecht naar in een uit weeshuis, Sun het Village, waar in ze onder de op hoede van mevrouw Zhang voor op tv zichzelf leren zorgen. Wanneer hun door de vader ter dood is naar veroordeeld, worden op drie Chinese broertjes en zusjes door op op tv hun familie in de steek gelaten. de Niemand de wil voor kinderen met zo’n tijdens uit schandelijke achtergrond zorgen. van Niemand behalve mevrouw Zhang, een een oudere voormalige naar gevangenisbewaakster die de afgelopen 25 op tv door jaar het weeshuis Sun Village heeft door gerund voor het kinderen in van ouders die zijn het veroordeeld of van door ouders die zijn tijdens geëxecuteerd. In China op zitten er meer mensen in door de dodencel dan waar op met ook ter wereld. De kinderen een van de veroordeelden worden de meestal aan hun op tv lot in overgelaten. Ze zijn naar gestigmatiseerd en leven uit op straat en op als ze in geluk hebben, belanden ze bij van mevrouw de Zhang. De kinderen van mevrouw Zhang komen met uit heel door China en hebben de verschillende achtergronden, op tv maar wat hen het bindt is van verlangen naar hun tijdens ouders. Ook hebben op ze ieder voor zich uit hun nieuwe vrienden nodig naar om de wereld met waar in ze in terecht zijn gekomen te van begrijpen. Veel kinderen op tv kunnen het net hun naar veters strikken wanneer het ze in Sun Village terecht komen. de Noodgedwongen het groeien ze snel op en het tijdens leren ze voor naar zich zelf te zorgen. Regisseur Kaspar Astrup de Schröder volgt twee door het jaar lang het leven tijdens van een groepje kinderen in het het op tv tehuis van op Oma Zhang en laat de een emoties in zien van enkele van de het belangrijkste en bepalende op momenten in uit het leven van deze het kinderen.

mei 2021
16-01-2018 23:20

Docu: Waiting for the Sun

2Doc: Waiting for the Sun - Docu: Waiting for the Sun

In de documentaire Waiting for the sun belandt een vader uit een Chinees gezin in de dodencel. Zijn kinderen komen terecht in een weeshuis, Sun Village, waar ze onder de hoede van mevrouw Zhang voor zichzelf leren zorgen. Wanneer hun vader...

2Doc: Waiting for the Sun gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Waiting for the Sun de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Waiting for the Sun bij 2Doc: Waiting for the Sun liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Waiting for the Sun. Heb je een uitzending van 2Doc: Waiting for the Sun gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Waiting for the Sun gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Waiting for the Sun? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Waiting for the Sun kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-01-2018 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!