Programma gemist?

In de documentaire op tv in Waiting for the sun belandt een tijdens vader uit uit een Chinees gezin in door de dodencel. Zijn in het kinderen komen terecht in uit een weeshuis, uit Sun Village, waar een ze onder de de hoede van mevrouw de Zhang voor zichzelf leren zorgen. Wanneer hun de vader ter dood op tv is veroordeeld, worden naar drie tijdens Chinese broertjes en zusjes op tv door hun familie op in de steek uit gelaten. Niemand wil een voor door kinderen met zo’n schandelijke achtergrond zorgen. tijdens Niemand op tv behalve mevrouw Zhang, een naar oudere voormalige gevangenisbewaakster op tv die de afgelopen 25 een jaar het uit weeshuis Sun op tv Village heeft gerund voor uit kinderen van ouders die een zijn veroordeeld of tijdens van van ouders die zijn geëxecuteerd. In naar China van zitten er meer op mensen in de een dodencel dan waar ook ter wereld. op tv De kinderen door van door de veroordeelden worden meestal uit aan hun in lot overgelaten. Ze zijn met gestigmatiseerd en leven op straat op en als ze met tijdens geluk hebben, belanden van ze bij mevrouw Zhang. De kinderen in van mevrouw Zhang komen door op uit heel China en naar hebben verschillende achtergronden, maar een wat een hen bindt is verlangen op naar hun ouders. het Ook hebben ze in ieder voor zich in hun nieuwe op tv vrienden nodig om de de wereld waar ze in van terecht zijn gekomen op tv te begrijpen. door Veel kinderen kunnen net naar hun met veters strikken wanneer op tv ze in Sun Village terecht met komen. Noodgedwongen groeien van ze in snel op en leren een ze voor zich het zelf te zorgen. Regisseur door Kaspar Astrup Schröder volgt door twee de jaar lang het tijdens leven van een groepje kinderen in door het tehuis uit van met Oma Zhang en het laat de emoties zien van enkele op tv van de tijdens belangrijkste met en bepalende momenten in het leven tijdens van naar deze kinderen.

juni 2020
16-01-2018 23:20

Docu: Waiting for the Sun

2Doc: Waiting for the Sun - Docu: Waiting for the Sun

In de documentaire Waiting for the sun belandt een vader uit een Chinees gezin in de dodencel. Zijn kinderen komen terecht in een weeshuis, Sun Village, waar ze onder de hoede van mevrouw Zhang voor zichzelf leren zorgen. Wanneer hun vader...

2Doc: Waiting for the Sun gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Waiting for the Sun de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Waiting for the Sun bij 2Doc: Waiting for the Sun liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Waiting for the Sun. Heb je een uitzending van 2Doc: Waiting for the Sun gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Waiting for the Sun gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Waiting for the Sun? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Waiting for the Sun kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-01-2018 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!