Programma gemist?

In tijdens de documentaire Waiting for the door sun belandt een naar vader uit een op tv Chinees van gezin in de dodencel. door Zijn kinderen komen terecht tijdens in op tv een weeshuis, van Sun Village, waar in ze onder de hoede tijdens van mevrouw Zhang voor zichzelf van leren het zorgen. Wanneer hun vader ter dood met is veroordeeld, worden het uit drie Chinese broertjes en zusjes door de hun in familie in de steek een gelaten. naar Niemand wil voor kinderen met zo’n door schandelijke achtergrond de zorgen. Niemand in behalve mevrouw Zhang, een oudere op voormalige gevangenisbewaakster uit die de door afgelopen 25 jaar met het weeshuis Sun Village heeft met de gerund voor kinderen van op tv ouders die zijn uit veroordeeld of van ouders het die een zijn geëxecuteerd. In China zitten er meer in mensen in in de uit dodencel dan waar ook ter wereld. met De kinderen op van de door veroordeelden worden meestal aan in hun lot overgelaten. Ze de zijn van gestigmatiseerd en leven op straat de en als van ze geluk hebben, in belanden ze bij in mevrouw Zhang. De kinderen van uit mevrouw op Zhang komen uit heel met China met en hebben verschillende achtergronden, maar een wat hen tijdens bindt is verlangen naar naar hun ouders. Ook op hebben ze ieder naar voor zich hun nieuwe door vrienden nodig met om de wereld uit waar ze met in terecht zijn gekomen door te begrijpen. Veel door kinderen kunnen net in hun veters door strikken wanneer ze in op tv Sun Village door terecht komen. Noodgedwongen groeien met ze snel op en van door leren ze voor met zich zelf te zorgen. Regisseur op Kaspar Astrup Schröder de volgt twee door jaar lang het leven van het een van groepje kinderen in het tehuis met van van Oma Zhang en laat de emoties in zien het van enkele van in de belangrijkste en bepalende het momenten in het een leven uit van deze kinderen.

september 2021
16-01-2018 23:20

Docu: Waiting for the Sun

2Doc: Waiting for the Sun - Docu: Waiting for the Sun

In de documentaire Waiting for the sun belandt een vader uit een Chinees gezin in de dodencel. Zijn kinderen komen terecht in een weeshuis, Sun Village, waar ze onder de hoede van mevrouw Zhang voor zichzelf leren zorgen. Wanneer hun vader...

2Doc: Waiting for the Sun gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Waiting for the Sun de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Waiting for the Sun bij 2Doc: Waiting for the Sun liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Waiting for the Sun. Heb je een uitzending van 2Doc: Waiting for the Sun gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Waiting for the Sun gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Waiting for the Sun? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Waiting for the Sun kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-01-2018 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!