Programma gemist?

In uit de documentaire Waiting for the op sun het belandt een in vader uit een Chinees gezin in met de een dodencel. Zijn kinderen tijdens komen terecht van in een weeshuis, Sun tijdens Village, waar ze onder van de hoede op tv van mevrouw Zhang voor door zichzelf leren op zorgen. Wanneer hun vader ter dood naar uit is veroordeeld, worden drie Chinese met broertjes en zusjes op tv door hun familie op tv in de steek op gelaten. Niemand een wil voor kinderen met de zo’n schandelijke tijdens achtergrond zorgen. Niemand door behalve mevrouw Zhang, in een oudere voormalige gevangenisbewaakster uit die naar de afgelopen 25 met jaar het weeshuis Sun Village uit heeft gerund voor een kinderen van in ouders die zijn op tv veroordeeld of van ouders die naar zijn geëxecuteerd. In China tijdens op tv zitten er meer mensen het in de dodencel dan waar naar het ook ter wereld. door De kinderen van de veroordeelden worden tijdens meestal aan hun op een lot overgelaten. Ze zijn naar gestigmatiseerd en leven op uit straat en naar als ze geluk hebben, in belanden ze naar bij mevrouw Zhang. De kinderen in van mevrouw Zhang in komen uit heel op China door en hebben verschillende achtergronden, maar op wat hen bindt tijdens is verlangen naar van hun ouders. Ook de hebben ze ieder met voor zich hun uit nieuwe vrienden nodig met om de wereld van waar ze in de terecht zijn gekomen op te begrijpen. met Veel kinderen kunnen net hun op de veters strikken wanneer ze uit in Sun Village terecht komen. de Noodgedwongen groeien ze tijdens het snel op en op tv leren ze voor zich zelf te een zorgen. Regisseur Kaspar Astrup de Schröder volgt twee op jaar lang het op leven van op een groepje kinderen op in het tehuis van op tv op Oma Zhang en naar laat de emoties zien van enkele door van naar de belangrijkste en bepalende in momenten in het uit leven van uit deze kinderen.

november 2019
16-01-2018 23:20

Docu: Waiting for the Sun

2Doc: Waiting for the Sun - Docu: Waiting for the Sun

In de documentaire Waiting for the sun belandt een vader uit een Chinees gezin in de dodencel. Zijn kinderen komen terecht in een weeshuis, Sun Village, waar ze onder de hoede van mevrouw Zhang voor zichzelf leren zorgen. Wanneer hun vader...

2Doc: Waiting for the Sun gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Waiting for the Sun de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Waiting for the Sun bij 2Doc: Waiting for the Sun liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Waiting for the Sun. Heb je een uitzending van 2Doc: Waiting for the Sun gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Waiting for the Sun gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Waiting for the Sun? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Waiting for the Sun kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-01-2018 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!