Programma gemist?

In door de documentaire door Waiting for the sun belandt een in vader uit een in Chinees gezin een in de met dodencel. Zijn kinderen komen terecht uit op in een weeshuis, Sun Village, waar tijdens ze onder een de de hoede van mevrouw Zhang door voor zichzelf leren zorgen. Wanneer hun op vader het ter dood is op veroordeeld, worden naar drie Chinese broertjes tijdens en zusjes door hun familie in een de een steek gelaten. Niemand wil voor tijdens kinderen uit met zo’n schandelijke achtergrond zorgen. het Niemand behalve mevrouw naar naar Zhang, een oudere voormalige gevangenisbewaakster die met de afgelopen 25 het de jaar het weeshuis op Sun Village heeft gerund voor kinderen van het van ouders die zijn van veroordeeld of van ouders die een zijn op tv geëxecuteerd. In China zitten het er meer naar mensen in de dodencel met dan waar ook ter wereld. met De met kinderen van de veroordeelden tijdens worden meestal op aan hun lot overgelaten. met Ze zijn gestigmatiseerd en in leven van op straat en als ze de geluk hebben, belanden van ze bij mevrouw de Zhang. De kinderen van het mevrouw op Zhang komen uit de heel China en hebben verschillende van achtergronden, door maar wat hen bindt is uit verlangen naar hun met ouders. Ook hebben de ze ieder van voor zich hun op nieuwe vrienden een nodig om de wereld waar de ze naar in terecht zijn op gekomen te door begrijpen. Veel kinderen kunnen net hun op op tv veters strikken wanneer ze in uit Sun Village terecht in komen. Noodgedwongen groeien in ze snel op een en leren ze voor de zich zelf te op van zorgen. Regisseur Kaspar Astrup Schröder volgt uit twee jaar lang het door leven van een van groepje de kinderen in in het tehuis van Oma van Zhang en laat de emoties tijdens zien van in enkele van de een belangrijkste en bepalende momenten door in het op leven tijdens van deze kinderen.

september 2020
16-01-2018 23:20

Docu: Waiting for the Sun

2Doc: Waiting for the Sun - Docu: Waiting for the Sun

In de documentaire Waiting for the sun belandt een vader uit een Chinees gezin in de dodencel. Zijn kinderen komen terecht in een weeshuis, Sun Village, waar ze onder de hoede van mevrouw Zhang voor zichzelf leren zorgen. Wanneer hun vader...

2Doc: Waiting for the Sun gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Waiting for the Sun de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Waiting for the Sun bij 2Doc: Waiting for the Sun liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Waiting for the Sun. Heb je een uitzending van 2Doc: Waiting for the Sun gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Waiting for the Sun gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Waiting for the Sun? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Waiting for the Sun kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-01-2018 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!