Programma gemist?

De KRO-NCRV tijdens komt vanavond met Maigret door in Montmartre, een tijdens nieuw deel door in de Britse misdaadserie naar met Rowan een 'Mr. Bean' Atkinson met in de van hoofdrol als door inspecteur Jules Maigret. Op het een avond komt een het zichtbaar beschonken uit jonge vrouw langs bij tijdens Maigret op het commissariaat. op Arlette werkt als danseres de en animeermeisje in in een beruchte club van in uit Montmartre. Ze beweert van een gesprek overhoord te in hebben waarin sprake was uit van een moordpoging tijdens op tv op een gravin. Maigret een en zijn in team hechten weinig geloof aan haar uit verhaal, en op ze druipt uit af. Wanneer op de volgende dag haar de levenloze lichaam met wordt aangetroffen, zet tijdens Maigret alles op naar alles om te achterhalen in wat er gebeurd is naar met door de jonge vrouw.

Vanavond van is het eerste deel van door het tweede naar seizoen door van de Britse misdaadserie Maigret door te door zien op NPO 1. Net als naar tijdens vorig jaar bestaat ook dit het seizoen naar uit twee afleveringen. Het de is nog niet bekend naar wanneer het door tweede deel wordt door uitgezonden. In Maigret's Night at een the Crossroads wordt het met lijk van de in het diamantair Isaac Goldberg in in Maigrets auto op tijdens het platteland dichtbij het Parijs aangetroffen. Daarop gaat Maigret van op zoek met naar zijn op tv moordenaar. Hij ondervraagt de de mysterieuze door Carl Anderson urenlang naar zonder een bekentenis te krijgen, met maar Anderson met blijkt niet de van enige te door zijn die iets op te verbergen heeft.

januari 2021
25-07-2018 20:40

Nieuw: Maigret in Montmartre

Detectives: Maigret - Nieuw: Maigret in Montmartre

De KRO-NCRV komt vanavond met Maigret in Montmartre, een nieuw deel in de Britse misdaadserie met Rowan 'Mr. Bean' Atkinson in de hoofdrol als inspecteur Jules Maigret. Op een avond komt een zichtbaar beschonken jonge vrouw langs bij Maigr...

17-01-2018 21:25

Terug: Maigret

Detectives: Maigret - Terug: Maigret

Vanavond is het eerste deel van het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Maigret te zien op NPO 1. Net als vorig jaar bestaat ook dit seizoen uit twee afleveringen. Het is nog niet bekend wanneer het tweede deel wordt uitgezonden. In ...

Detectives: Maigret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Maigret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Maigret bij Detectives: Maigret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Maigret. Heb je een uitzending van Detectives: Maigret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Maigret gemist

Uitzending gemist van Detectives: Maigret? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Maigret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-07-2018 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!