Programma gemist?

De KRO-NCRV komt naar vanavond met het Maigret in met Montmartre, een nieuw deel in in de Britse misdaadserie op tv met Rowan 'Mr. tijdens Bean' met Atkinson in de hoofdrol van als van inspecteur Jules Maigret. Op een avond komt op met een zichtbaar beschonken jonge tijdens vrouw langs bij op tv Maigret op het commissariaat. de Arlette werkt op tv als danseres en in animeermeisje in een beruchte club in in Montmartre. door Ze beweert een van gesprek de overhoord te hebben waarin sprake was de van een moordpoging naar op een gravin. naar Maigret en in zijn team hechten weinig op tv geloof aan op haar verhaal, en uit ze tijdens druipt af. Wanneer de volgende dag tijdens uit haar levenloze lichaam wordt tijdens aangetroffen, zet Maigret alles op van alles om te op van achterhalen wat er gebeurd is van met de jonge met vrouw.

Vanavond de is het eerste deel met van het tweede seizoen tijdens van tijdens de Britse naar misdaadserie Maigret te zien in op NPO 1. Net als door vorig jaar bestaat door ook dit seizoen naar uit twee afleveringen. de Het is nog door niet bekend wanneer uit het uit tweede deel wordt uitgezonden. In naar Maigret's tijdens Night at the Crossroads wordt het het lijk van de het diamantair van Isaac Goldberg in tijdens Maigrets auto op het uit platteland dichtbij Parijs naar aangetroffen. op tv Daarop gaat Maigret een op zoek naar zijn moordenaar. Hij op tv ondervraagt de het mysterieuze Carl Anderson urenlang op tv door zonder een bekentenis te naar krijgen, maar Anderson door blijkt niet de enige de te op zijn die iets tijdens te verbergen heeft.

oktober 2019
25-07-2018 20:40

Nieuw: Maigret in Montmartre

Detectives: Maigret - Nieuw: Maigret in Montmartre

De KRO-NCRV komt vanavond met Maigret in Montmartre, een nieuw deel in de Britse misdaadserie met Rowan 'Mr. Bean' Atkinson in de hoofdrol als inspecteur Jules Maigret. Op een avond komt een zichtbaar beschonken jonge vrouw langs bij Maigr...

17-01-2018 21:25

Terug: Maigret

Detectives: Maigret - Terug: Maigret

Vanavond is het eerste deel van het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Maigret te zien op NPO 1. Net als vorig jaar bestaat ook dit seizoen uit twee afleveringen. Het is nog niet bekend wanneer het tweede deel wordt uitgezonden. In ...

Detectives: Maigret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Maigret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Maigret bij Detectives: Maigret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Maigret. Heb je een uitzending van Detectives: Maigret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Maigret gemist

Uitzending gemist van Detectives: Maigret? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Maigret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-07-2018 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!