Programma gemist?

De KRO-NCRV tijdens komt met vanavond met Maigret in Montmartre, een een nieuw deel in van de Britse naar misdaadserie met Rowan de 'Mr. Bean' Atkinson tijdens in de hoofdrol van als inspecteur Jules Maigret. Op met tijdens een avond komt een op tv zichtbaar beschonken op tv jonge vrouw langs bij in Maigret op op tv het commissariaat. Arlette werkt tijdens als danseres en animeermeisje door in een beruchte op club in in Montmartre. Ze beweert een gesprek tijdens de overhoord te hebben op waarin sprake was van een moordpoging uit op een gravin. naar tijdens Maigret en zijn de team hechten weinig geloof aan haar het in verhaal, en ze druipt van af. Wanneer de de volgende dag haar levenloze de lichaam wordt op aangetroffen, zet Maigret alles uit op alles in om te achterhalen wat de er gebeurd is op met de jonge het vrouw.

Vanavond is in het eerste deel in van het tweede seizoen met van met de Britse het misdaadserie Maigret te zien naar op NPO 1. met Net als vorig jaar in bestaat ook in dit seizoen uit op tv twee afleveringen. met Het is nog niet van bekend wanneer op tv het tweede deel in wordt uitgezonden. In Maigret's Night op at the het Crossroads wordt het lijk tijdens van de in diamantair Isaac Goldberg van in Maigrets auto op uit het platteland dichtbij een Parijs aangetroffen. Daarop gaat Maigret een op zoek naar de zijn moordenaar. Hij tijdens ondervraagt de mysterieuze op tv Carl Anderson tijdens urenlang zonder van een bekentenis te de krijgen, maar Anderson blijkt niet een de van enige te zijn die in iets te verbergen het heeft.

september 2020
25-07-2018 20:40

Nieuw: Maigret in Montmartre

Detectives: Maigret - Nieuw: Maigret in Montmartre

De KRO-NCRV komt vanavond met Maigret in Montmartre, een nieuw deel in de Britse misdaadserie met Rowan 'Mr. Bean' Atkinson in de hoofdrol als inspecteur Jules Maigret. Op een avond komt een zichtbaar beschonken jonge vrouw langs bij Maigr...

17-01-2018 21:25

Terug: Maigret

Detectives: Maigret - Terug: Maigret

Vanavond is het eerste deel van het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Maigret te zien op NPO 1. Net als vorig jaar bestaat ook dit seizoen uit twee afleveringen. Het is nog niet bekend wanneer het tweede deel wordt uitgezonden. In ...

Detectives: Maigret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Maigret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Maigret bij Detectives: Maigret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Maigret. Heb je een uitzending van Detectives: Maigret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Maigret gemist

Uitzending gemist van Detectives: Maigret? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Maigret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-07-2018 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!