Programma gemist?

De in KRO-NCRV komt van vanavond met Maigret in Montmartre, een door nieuw van deel in de Britse misdaadserie tijdens met van Rowan 'Mr. Bean' met Atkinson in de hoofdrol van als een inspecteur Jules Maigret. Op een in avond komt een zichtbaar beschonken het jonge vrouw op langs bij op tv Maigret op het in commissariaat. Arlette een werkt als danseres en door animeermeisje in een beruchte met club in Montmartre. Ze door beweert op tv een gesprek overhoord te de hebben waarin sprake was met van van een moordpoging op op een gravin. Maigret en de zijn team op hechten weinig geloof met aan haar verhaal, in en ze druipt af. het Wanneer de volgende dag uit tijdens haar levenloze lichaam wordt op tv aangetroffen, zet op tv Maigret alles op naar alles om te achterhalen wat er uit gebeurd tijdens is met de een jonge vrouw.

Vanavond is het het door eerste deel van het van tweede seizoen van de Britse van misdaadserie in Maigret te zien op tijdens NPO 1. Net als door van vorig jaar bestaat ook dit met seizoen met uit twee afleveringen. Het het is nog niet bekend wanneer de het tweede deel een uit wordt uitgezonden. In Maigret's Night at uit the Crossroads wordt het door lijk van de van diamantair Isaac Goldberg het in uit Maigrets auto op het platteland tijdens dichtbij door Parijs aangetroffen. Daarop gaat naar Maigret op zoek uit naar zijn moordenaar. Hij van ondervraagt een de mysterieuze Carl Anderson urenlang het zonder een bekentenis het te krijgen, de maar uit Anderson blijkt niet de enige te uit zijn naar die iets te een verbergen heeft.

mei 2021
25-07-2018 20:40

Nieuw: Maigret in Montmartre

Detectives: Maigret - Nieuw: Maigret in Montmartre

De KRO-NCRV komt vanavond met Maigret in Montmartre, een nieuw deel in de Britse misdaadserie met Rowan 'Mr. Bean' Atkinson in de hoofdrol als inspecteur Jules Maigret. Op een avond komt een zichtbaar beschonken jonge vrouw langs bij Maigr...

17-01-2018 21:25

Terug: Maigret

Detectives: Maigret - Terug: Maigret

Vanavond is het eerste deel van het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Maigret te zien op NPO 1. Net als vorig jaar bestaat ook dit seizoen uit twee afleveringen. Het is nog niet bekend wanneer het tweede deel wordt uitgezonden. In ...

Detectives: Maigret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Maigret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Maigret bij Detectives: Maigret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Maigret. Heb je een uitzending van Detectives: Maigret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Maigret gemist

Uitzending gemist van Detectives: Maigret? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Maigret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-07-2018 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!