Programma gemist?

De KRO-NCRV komt door van vanavond met Maigret het in Montmartre, een nieuw deel een in uit de Britse misdaadserie van met Rowan 'Mr. Bean' van Atkinson in de hoofdrol als tijdens inspecteur Jules Maigret. Op naar een avond van komt een zichtbaar door beschonken jonge vrouw in langs bij Maigret op uit tijdens het commissariaat. Arlette werkt tijdens als danseres en animeermeisje in tijdens de een beruchte club in Montmartre. de Ze beweert in een gesprek overhoord te de hebben waarin met sprake was van een met moordpoging op op tv een gravin. Maigret en van zijn team hechten weinig uit geloof aan haar met de verhaal, en ze druipt de af. Wanneer de volgende dag op naar haar levenloze lichaam wordt aangetroffen, uit zet uit Maigret alles op alles om te met op tv achterhalen wat er gebeurd is met op een de jonge vrouw.

Vanavond is van het eerste in deel van in het tweede seizoen van de Britse een misdaadserie in Maigret te op tv zien op NPO 1. Net op tv als vorig jaar uit bestaat de ook dit seizoen uit twee op afleveringen. Het is nog de door niet bekend wanneer het tweede deel met wordt uitgezonden. In door Maigret's Night at the van Crossroads een wordt het lijk van de door diamantair met Isaac Goldberg in Maigrets tijdens auto op op het platteland dichtbij op tv Parijs aangetroffen. het Daarop gaat Maigret op een zoek naar met zijn moordenaar. Hij ondervraagt de de mysterieuze Carl in Anderson urenlang zonder een bekentenis door te krijgen, naar maar in Anderson blijkt niet de enige de te zijn die door iets te verbergen het heeft.

juni 2020
25-07-2018 20:40

Nieuw: Maigret in Montmartre

Detectives: Maigret - Nieuw: Maigret in Montmartre

De KRO-NCRV komt vanavond met Maigret in Montmartre, een nieuw deel in de Britse misdaadserie met Rowan 'Mr. Bean' Atkinson in de hoofdrol als inspecteur Jules Maigret. Op een avond komt een zichtbaar beschonken jonge vrouw langs bij Maigr...

17-01-2018 21:25

Terug: Maigret

Detectives: Maigret - Terug: Maigret

Vanavond is het eerste deel van het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Maigret te zien op NPO 1. Net als vorig jaar bestaat ook dit seizoen uit twee afleveringen. Het is nog niet bekend wanneer het tweede deel wordt uitgezonden. In ...

Detectives: Maigret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Maigret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Maigret bij Detectives: Maigret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Maigret. Heb je een uitzending van Detectives: Maigret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Maigret gemist

Uitzending gemist van Detectives: Maigret? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Maigret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-07-2018 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!