Programma gemist?

De KRO-NCRV komt naar vanavond met Maigret in in Montmartre, de een de nieuw deel in tijdens de Britse misdaadserie met Rowan in 'Mr. uit Bean' Atkinson in de uit hoofdrol als op tv inspecteur Jules Maigret. Op in een avond komt een naar zichtbaar beschonken jonge vrouw langs een een bij Maigret op van het commissariaat. Arlette werkt als danseres in en animeermeisje in door een beruchte van club in op Montmartre. Ze op tv beweert een gesprek overhoord uit te hebben waarin sprake in was de van een moordpoging van op een gravin. Maigret het en zijn team hechten weinig een geloof aan het haar verhaal, uit en ze druipt de af. Wanneer de volgende dag in haar uit levenloze lichaam wordt aangetroffen, op zet Maigret het alles op alles om te een achterhalen wat in er gebeurd is met het de jonge het vrouw.

Vanavond is het met eerste deel van van met het tweede seizoen van de het Britse een misdaadserie Maigret te de zien op NPO 1. Net als op in vorig jaar bestaat de ook dit seizoen op tv uit twee afleveringen. Het is nog een niet op tv bekend wanneer het tweede deel naar de wordt uitgezonden. In Maigret's met Night at the naar Crossroads wordt het lijk tijdens van de diamantair Isaac Goldberg door in van Maigrets auto op uit het platteland met dichtbij Parijs aangetroffen. Daarop door gaat Maigret op zoek naar naar zijn moordenaar. Hij de ondervraagt de mysterieuze naar Carl Anderson naar urenlang zonder een door bekentenis te krijgen, de maar Anderson blijkt een niet de enige te naar zijn in die iets te tijdens verbergen heeft.

juli 2021
25-07-2018 20:40

Nieuw: Maigret in Montmartre

Detectives: Maigret - Nieuw: Maigret in Montmartre

De KRO-NCRV komt vanavond met Maigret in Montmartre, een nieuw deel in de Britse misdaadserie met Rowan 'Mr. Bean' Atkinson in de hoofdrol als inspecteur Jules Maigret. Op een avond komt een zichtbaar beschonken jonge vrouw langs bij Maigr...

17-01-2018 21:25

Terug: Maigret

Detectives: Maigret - Terug: Maigret

Vanavond is het eerste deel van het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Maigret te zien op NPO 1. Net als vorig jaar bestaat ook dit seizoen uit twee afleveringen. Het is nog niet bekend wanneer het tweede deel wordt uitgezonden. In ...

Detectives: Maigret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Maigret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Maigret bij Detectives: Maigret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Maigret. Heb je een uitzending van Detectives: Maigret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Maigret gemist

Uitzending gemist van Detectives: Maigret? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Maigret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-07-2018 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!