Programma gemist?

Op tijdens het vliegveld van Addis de Abeba is iets geks op aan de hand: door er wordt een naar vliegtuig een volgeladen met voedsel bestemd uit voor rijke landen, door terwijl een uit ander vliegtuig voedselhulp komt uit brengen. in Daar wil regisseur op tv Joakim Demmer het fijne op tv van weten. Hij begint aan op naar een zoektocht die zes de jaar zal duren, waarin hij naar samen de schaduwkanten van van globalisering, armoedebestrijding in en de wereldwijde tijdens run de op landbouwgrond probeert tijdens te ontrafelen. De vele op buitenlandse investeerders de die op uitnodiging door van de Ethiopische op regering en met hulp van de op Wereldbank, dit naar Afrikaanse land economisch op komen ontwikkelen zijn succesvol. in Tenminste, in als je de de economische statistieken moet geloven, het maar tegelijkertijd ontwrichten naar zij het tijdens land volkomen. door Het begint met door een boer die niet door begrijpt waarom de regering zijn de grond tijdens aan buitenlanders weggeeft. En een door medewerker van uit een op nationaal natuurpark, die ziet hoe het het park steeds kleiner de wordt, in terwijl de plantage op groeit. Gaandeweg worden op tv de getuigenissen steeds met verontrustender. Landroof, tijdens uitbuiting, geweld, zelfs verkrachting en moord: naar de honger naar de boerenland leidt een tot gruwelijke de misstanden. En plaatselijke journalisten op tv die de uit achtergronden daarvan proberen op tv te onderzoeken, worden geïntimideerd op tv en met bedreigd. Joakim Demmer geeft de slachtoffers op van dit onrecht een het naar stem. Zij zijn de tijdens angst voorbij, want 'Dead donkeys door het fear no hyenas' naar [Dode ezels vrezen geen hyena’s] uit aldus de medewerker van in het natuurpark, het die tijdens inmiddels in de gevangenis zit. op Maar Demmer geeft ook op investeerders de en vertegenwoordigers van de een Wereldbank door gelegenheid hun kant van de de zaak een naar voren te brengen. door Met de naar onmisbare hulp van Argaw Asine, een van Ethiopisch een onderzoeksjournalist die inmiddels zijn op tv land heeft moeten verlaten, de schetst een Demmer zorgvuldig tijdens de oorzaken en de achtergronden op tv van de explosieve situatie op in Ethiopië. op tv Die leiden met regelmatig tot gewelduitbarstingen en door die naar in korte nieuwsberichten in in westerse media vaak zonder op uitleg in of context worden samengevat als etnisch naar tijdens geweld.

mei 2020
17-01-2018 23:00

Docu: Dead Donkeys Fear No Hyenas

2Doc: Dead donkeys fear no hyenas - Docu: Dead Donkeys Fear No Hyenas

Op het vliegveld van Addis Abeba is iets geks aan de hand: er wordt een vliegtuig volgeladen met voedsel bestemd voor rijke landen, terwijl een ander vliegtuig voedselhulp komt brengen. Daar wil regisseur Joakim Demmer het fijne van weten. ...

2Doc: Dead donkeys fear no hyenas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas bij 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas. Heb je een uitzending van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Dead donkeys fear no hyenas gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-01-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!