Programma gemist?

Op de het vliegveld van met Addis Abeba is iets van geks aan de hand: tijdens in er wordt een met vliegtuig volgeladen met voedsel bestemd naar voor de rijke landen, terwijl een ander vliegtuig op tv voedselhulp uit komt brengen. Daar wil met regisseur Joakim Demmer het met fijne de van weten. Hij begint uit aan in een zoektocht die zes door jaar zal duren, waarin hij door samen naar de schaduwkanten tijdens van globalisering, armoedebestrijding het en de wereldwijde op tv run op landbouwgrond de probeert te ontrafelen. De vele buitenlandse investeerders met die op uitnodiging het van de naar Ethiopische regering en in met hulp van uit de tijdens Wereldbank, dit Afrikaanse een land economisch komen ontwikkelen zijn met succesvol. op Tenminste, als je de van economische statistieken moet geloven, naar maar tegelijkertijd op tv ontwrichten zij het land volkomen. van door Het begint met het een boer die niet door begrijpt waarom de regering zijn uit grond op aan buitenlanders weggeeft. En een uit het medewerker van een nationaal de natuurpark, die de ziet hoe het park steeds kleiner het wordt, uit terwijl de het plantage groeit. Gaandeweg worden de getuigenissen de steeds verontrustender. Landroof, met uitbuiting, geweld, zelfs van verkrachting en in moord: op de honger naar met boerenland leidt tot gruwelijke tijdens misstanden. En plaatselijke met journalisten die de achtergronden daarvan op tv proberen te op tv onderzoeken, worden in geïntimideerd en bedreigd. Joakim op tv Demmer geeft in de slachtoffers van de dit onrecht een stem. het Zij zijn tijdens de angst voorbij, want 'Dead donkeys op naar fear no hyenas' de [Dode ezels vrezen geen hyena’s] tijdens aldus de medewerker naar van een het natuurpark, die inmiddels in de uit gevangenis tijdens zit. Maar in Demmer geeft ook investeerders en vertegenwoordigers op tijdens van de Wereldbank gelegenheid hun een kant van de zaak op naar voren een te brengen. Met door de onmisbare hulp van door de Argaw Asine, een in Ethiopisch onderzoeksjournalist die tijdens inmiddels zijn land heeft een moeten verlaten, schetst Demmer het zorgvuldig de oorzaken tijdens en in de achtergronden van de tijdens explosieve situatie in door Ethiopië. Die leiden regelmatig het tot gewelduitbarstingen in en die in korte nieuwsberichten het in in westerse media vaak zonder op tv uitleg of de context worden samengevat als door etnisch op geweld.

juli 2021
17-01-2018 23:00

Docu: Dead Donkeys Fear No Hyenas

2Doc: Dead donkeys fear no hyenas - Docu: Dead Donkeys Fear No Hyenas

Op het vliegveld van Addis Abeba is iets geks aan de hand: er wordt een vliegtuig volgeladen met voedsel bestemd voor rijke landen, terwijl een ander vliegtuig voedselhulp komt brengen. Daar wil regisseur Joakim Demmer het fijne van weten. ...

2Doc: Dead donkeys fear no hyenas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas bij 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas. Heb je een uitzending van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Dead donkeys fear no hyenas gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-01-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!