Programma gemist?

Op het in vliegveld van van Addis Abeba uit is iets geks aan de naar hand: er wordt door een een vliegtuig volgeladen met voedsel bestemd naar voor in rijke landen, terwijl een een ander vliegtuig voedselhulp komt het brengen. Daar wil tijdens regisseur de Joakim Demmer het fijne van weten. een het Hij begint aan de een zoektocht die zes de jaar zal duren, een waarin hij samen de uit schaduwkanten door van globalisering, armoedebestrijding en door de wereldwijde run op landbouwgrond tijdens probeert te ontrafelen. De in vele buitenlandse in investeerders het die op uitnodiging van de Ethiopische in uit regering en met een hulp van de Wereldbank, van dit Afrikaanse op tv land economisch komen op ontwikkelen zijn succesvol. Tenminste, als je met de economische met statistieken moet geloven, maar uit tegelijkertijd tijdens ontwrichten zij door het land volkomen. van Het begint met een boer op tv die niet begrijpt waarom de de regering de zijn grond aan buitenlanders op weggeeft. En op een medewerker van een tijdens in nationaal natuurpark, die ziet uit hoe het park steeds kleiner een wordt, terwijl de de plantage groeit. Gaandeweg naar worden de getuigenissen op tv steeds op verontrustender. Landroof, uitbuiting, uit geweld, zelfs verkrachting en uit moord: de honger naar op tv boerenland leidt op tot gruwelijke misstanden. En naar plaatselijke journalisten van die de achtergronden daarvan uit proberen te uit onderzoeken, worden geïntimideerd door en de bedreigd. Joakim Demmer geeft de slachtoffers van de het dit onrecht een met stem. Zij zijn de angst tijdens voorbij, want 'Dead donkeys het fear no tijdens hyenas' van [Dode ezels vrezen geen hyena’s] in aldus de tijdens medewerker van het naar natuurpark, die in inmiddels in de gevangenis in zit. Maar Demmer op tv geeft ook investeerders op en vertegenwoordigers van de naar Wereldbank een gelegenheid hun kant van door de zaak naar voren te met brengen. Met de op tv op onmisbare hulp van uit Argaw Asine, een Ethiopisch onderzoeksjournalist die op tv inmiddels zijn land door heeft moeten met verlaten, schetst Demmer zorgvuldig in naar de oorzaken en de het achtergronden van uit de explosieve situatie het in Ethiopië. Die leiden regelmatig op tot gewelduitbarstingen uit en die in korte in nieuwsberichten in van westerse media met vaak zonder uitleg of context worden met samengevat als etnisch een op tv geweld.

april 2021
17-01-2018 23:00

Docu: Dead Donkeys Fear No Hyenas

2Doc: Dead donkeys fear no hyenas - Docu: Dead Donkeys Fear No Hyenas

Op het vliegveld van Addis Abeba is iets geks aan de hand: er wordt een vliegtuig volgeladen met voedsel bestemd voor rijke landen, terwijl een ander vliegtuig voedselhulp komt brengen. Daar wil regisseur Joakim Demmer het fijne van weten. ...

2Doc: Dead donkeys fear no hyenas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas bij 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas. Heb je een uitzending van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Dead donkeys fear no hyenas gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-01-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!