Programma gemist?

Op het door vliegveld van naar Addis Abeba is met iets geks aan op tv de hand: er uit wordt een naar vliegtuig volgeladen met voedsel bestemd een voor rijke landen, de terwijl een ander vliegtuig naar voedselhulp komt de brengen. uit Daar wil regisseur Joakim Demmer het in fijne van in weten. Hij een begint aan een zoektocht de die de zes jaar zal naar duren, waarin hij samen in de schaduwkanten van globalisering, armoedebestrijding van en de de wereldwijde run op landbouwgrond de probeert te in ontrafelen. De van vele buitenlandse investeerders die uit op uitnodiging van de tijdens Ethiopische door regering en met het hulp van de Wereldbank, dit Afrikaanse tijdens land economisch tijdens komen ontwikkelen de zijn succesvol. Tenminste, uit als je de economische uit statistieken moet geloven, tijdens maar tegelijkertijd ontwrichten in zij het land tijdens volkomen. Het in begint met een boer die met niet begrijpt waarom een de regering van zijn grond aan een buitenlanders door weggeeft. En een medewerker van op tv een uit nationaal natuurpark, die ziet hoe het van park steeds het kleiner wordt, terwijl de uit tijdens plantage groeit. Gaandeweg worden de het getuigenissen steeds van verontrustender. Landroof, uit uitbuiting, geweld, zelfs verkrachting en moord: naar de honger naar het boerenland leidt naar tot gruwelijke misstanden. de En plaatselijke journalisten die het de achtergronden daarvan naar proberen te onderzoeken, van een worden geïntimideerd en bedreigd. Joakim Demmer geeft op de slachtoffers het van dit onrecht een van stem. Zij een zijn de het angst voorbij, want 'Dead uit donkeys het fear no hyenas' [Dode met ezels vrezen geen hyena’s] op aldus de medewerker van met het natuurpark, die van inmiddels in de een met gevangenis zit. Maar Demmer geeft ook het investeerders en vertegenwoordigers op van de Wereldbank het gelegenheid van hun kant van de op tv zaak het naar voren te brengen. Met de in onmisbare hulp met van Argaw naar Asine, een de Ethiopisch onderzoeksjournalist die inmiddels uit zijn land heeft uit moeten verlaten, schetst Demmer uit zorgvuldig de oorzaken en met de achtergronden van uit de explosieve situatie van in Ethiopië. het Die op tv leiden regelmatig tot gewelduitbarstingen en die van van in korte nieuwsberichten de in westerse media vaak zonder uitleg tijdens of van context worden samengevat als etnisch op tv in geweld.

januari 2021
17-01-2018 23:00

Docu: Dead Donkeys Fear No Hyenas

2Doc: Dead donkeys fear no hyenas - Docu: Dead Donkeys Fear No Hyenas

Op het vliegveld van Addis Abeba is iets geks aan de hand: er wordt een vliegtuig volgeladen met voedsel bestemd voor rijke landen, terwijl een ander vliegtuig voedselhulp komt brengen. Daar wil regisseur Joakim Demmer het fijne van weten. ...

2Doc: Dead donkeys fear no hyenas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas bij 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas. Heb je een uitzending van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Dead donkeys fear no hyenas gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-01-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!