Programma gemist?

Op in het vliegveld van Addis Abeba uit de is iets geks aan de hand: de er wordt een de vliegtuig volgeladen door met voedsel bestemd voor naar van rijke landen, terwijl een ander vliegtuig tijdens voedselhulp komt brengen. een Daar wil het regisseur Joakim Demmer het in het fijne van weten. Hij begint het aan een zoektocht die door zes jaar zal de het duren, waarin hij samen de de schaduwkanten van globalisering, armoedebestrijding de op tv en de wereldwijde run op landbouwgrond tijdens van probeert te ontrafelen. De vele van buitenlandse investeerders die het op uitnodiging van op tv de Ethiopische regering en tijdens met hulp van de tijdens Wereldbank, het dit Afrikaanse land een economisch komen ontwikkelen zijn succesvol. door Tenminste, als je door de de economische statistieken moet geloven, tijdens maar tegelijkertijd het ontwrichten zij door het land volkomen. Het begint op tv met een op tv boer die niet begrijpt waarom door de regering zijn uit grond aan naar buitenlanders weggeeft. En een in medewerker op van een nationaal natuurpark, van die ziet uit hoe het park steeds kleiner van wordt, terwijl met de plantage groeit. tijdens Gaandeweg worden de uit getuigenissen steeds verontrustender. Landroof, door uitbuiting, geweld, zelfs het verkrachting en uit moord: de honger de naar door boerenland leidt tot gruwelijke misstanden. En van plaatselijke journalisten die door de achtergronden door daarvan proberen te door onderzoeken, worden de geïntimideerd en op tv bedreigd. Joakim Demmer geeft de de slachtoffers van dit onrecht tijdens een stem. door Zij zijn uit de angst voorbij, want 'Dead uit donkeys fear no op hyenas' [Dode ezels op vrezen geen door hyena’s] aldus de tijdens medewerker van op tv het natuurpark, die inmiddels in naar de gevangenis zit. Maar tijdens Demmer in geeft ook op investeerders en vertegenwoordigers de van de Wereldbank met gelegenheid hun kant in van de zaak naar een voren te tijdens brengen. Met de onmisbare hulp uit van tijdens Argaw Asine, een Ethiopisch onderzoeksjournalist het die inmiddels uit zijn land heeft moeten van verlaten, schetst Demmer de zorgvuldig in de oorzaken en de op achtergronden van de met explosieve situatie in naar Ethiopië. Die uit leiden regelmatig tot gewelduitbarstingen de en die in korte in nieuwsberichten in op westerse media vaak zonder uitleg tijdens de of context worden samengevat met als etnisch door geweld.

mei 2021
17-01-2018 23:00

Docu: Dead Donkeys Fear No Hyenas

2Doc: Dead donkeys fear no hyenas - Docu: Dead Donkeys Fear No Hyenas

Op het vliegveld van Addis Abeba is iets geks aan de hand: er wordt een vliegtuig volgeladen met voedsel bestemd voor rijke landen, terwijl een ander vliegtuig voedselhulp komt brengen. Daar wil regisseur Joakim Demmer het fijne van weten. ...

2Doc: Dead donkeys fear no hyenas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas bij 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas. Heb je een uitzending van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Dead donkeys fear no hyenas gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-01-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!