Programma gemist?

Op door het vliegveld een van Addis Abeba is iets geks tijdens aan de hand: op tv op tv er wordt een vliegtuig de volgeladen met naar voedsel bestemd voor rijke met landen, terwijl een ander uit vliegtuig door voedselhulp komt brengen. uit Daar wil regisseur Joakim Demmer het het van fijne van weten. Hij begint in aan een een zoektocht die zes jaar een zal duren, waarin hij van samen naar de schaduwkanten van een globalisering, armoedebestrijding naar en de wereldwijde run op door landbouwgrond uit probeert te ontrafelen. De op tv vele buitenlandse investeerders die door op uitnodiging van op tv de Ethiopische op regering en met hulp de van de tijdens Wereldbank, dit Afrikaanse land in economisch komen ontwikkelen tijdens zijn succesvol. tijdens Tenminste, als je de op economische statistieken moet geloven, maar een tegelijkertijd door ontwrichten zij het land volkomen. op tv op tv Het begint met een boer die naar niet door begrijpt waarom de de regering zijn grond aan buitenlanders met weggeeft. door En een medewerker van door een nationaal natuurpark, van die van ziet hoe het op park steeds kleiner wordt, terwijl op tv de van plantage groeit. Gaandeweg worden van de getuigenissen steeds in verontrustender. Landroof, uitbuiting, geweld, een zelfs verkrachting en moord: tijdens de in honger naar boerenland leidt uit tot gruwelijke op misstanden. En plaatselijke naar journalisten die een de achtergronden daarvan proberen te door onderzoeken, tijdens worden geïntimideerd en met bedreigd. Joakim Demmer geeft een de slachtoffers van dit op tv onrecht een stem. Zij het zijn van de angst voorbij, want 'Dead in donkeys fear no hyenas' een het [Dode ezels vrezen geen door hyena’s] aldus uit de medewerker van het natuurpark, met die inmiddels in de de gevangenis zit. Maar de Demmer geeft ook het met investeerders en vertegenwoordigers van de Wereldbank door gelegenheid hun kant door van de een zaak de naar voren te brengen. Met van de onmisbare hulp van op tv Argaw Asine, op een Ethiopisch onderzoeksjournalist die op inmiddels in zijn land heeft moeten op verlaten, schetst in Demmer zorgvuldig de oorzaken en de de achtergronden van de de explosieve situatie van in Ethiopië. Die door leiden van regelmatig tot gewelduitbarstingen en die met in het korte nieuwsberichten in westerse media een vaak zonder uitleg in of naar context worden samengevat tijdens als etnisch uit geweld.

september 2021
17-01-2018 23:00

Docu: Dead Donkeys Fear No Hyenas

2Doc: Dead donkeys fear no hyenas - Docu: Dead Donkeys Fear No Hyenas

Op het vliegveld van Addis Abeba is iets geks aan de hand: er wordt een vliegtuig volgeladen met voedsel bestemd voor rijke landen, terwijl een ander vliegtuig voedselhulp komt brengen. Daar wil regisseur Joakim Demmer het fijne van weten. ...

2Doc: Dead donkeys fear no hyenas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas bij 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas. Heb je een uitzending van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Dead donkeys fear no hyenas gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Dead donkeys fear no hyenas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-01-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!