Programma gemist?

In de documentaire naar We Margiela vertellen met mede-oprichter op Jenny Meirens tijdens en het creatieve team voor van de tijdens eerste keer het bijzondere op verhaal over de ontstaansgeschiedenis van van een Maison Martin Margiela. De Belgische door modeontwerper Margiela begint in met 1988, tijdens samen met het Jenny Meirens, Maison Martin de Margiela. In We Margiela uit praten Meirens en leden uit van het het creatieve team op openlijk over de creatieve een processen, de aanpak een en de bijzondere filosofie van tijdens naar het huis. Diepgaande interviews en uniek van archiefmateriaal geven een in fascinerend beeld van tijdens het ontstaan op tv en de uiteindelijke verkoop de van van dit gesloten en mysterieuze met huis. tijdens Ondanks het feit dat de ontwerper op en in het team in het complete anonimiteit door werkten, wist modehuis Maison Martin Margiela een tijdens uit te groeien tot een de van de meest op bekende, radicale de en invloedrijke naar modehuizen van de met twintigste eeuw. De filmmakers gaan op zoek in het naar de impact van op tv het werk van Margiela op op een de huidige modewereld. op tv De unieke innovaties van het modehuis het – zoals tijdens anonimiteit, hergebruik, op tv het 'wij' versus het 'ik' tijdens – zijn tijdens voor veel creatieve makers in op tv nog steeds centrale op tv concepten. In de een film komt naar naar voren dat veel iconische het beelden en inzichten op tv van het van modehuis tot stand kwamen de door toeval door en intuïtie, niet door tijdens vooropgezette plannen. naar Het modehuis werd geleid door in een van sterk 'gut feeling' en naar een groot plezier in het het nemen van op creatieve risico’s. Tegelijkertijd was Maison naar op Martin Margiela een van op de eerste hedendaagse modehuizen die op tv ten onder ging in aan de op tv druk van financiële in groei. Toen de het huis werd verkocht, op trokken op tv de oprichters zich in vrijwel meteen terug uit het publieke de leven. Werknemers een en door fans bleven gedesillusioneerd achter. Meirens het en Margiela hebben naar elkaar sindsdien niet in meer gesproken. Mede-oprichter Jenny door Meirens is op op 1 tijdens juli 2017 overleden. De documentaire door laat zien uit hoe zij onzichtbaar op tv en bij velen door onbekend, toch gezichtsbepalend uit was voor het de ontstaan, de aanpak en op vormgeving van het van tijdens huis. Na Meirens dood het werd in de in internationale media haar visionaire- een en baanbrekende het werk geroemd. We Margiela is een de de eerste lange op tv documentaire die over dit huis is naar een gemaakt.

maart 2021
18-01-2018 23:00

Docu: We Margiela

Close Up: We Margiela - Docu: We Margiela

In de documentaire We Margiela vertellen mede-oprichter Jenny Meirens en het creatieve team voor de eerste keer het bijzondere verhaal over de ontstaansgeschiedenis van Maison Martin Margiela. De Belgische modeontwerper Margiela begint in 1...

Close Up: We Margiela gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: We Margiela de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: We Margiela bij Close Up: We Margiela liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: We Margiela. Heb je een uitzending van Close Up: We Margiela gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: We Margiela gemist

Uitzending gemist van Close Up: We Margiela? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: We Margiela kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-01-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!