Programma gemist?

In door de documentaire We Margiela van vertellen mede-oprichter Jenny Meirens van en het creatieve door het team voor de eerste door keer het bijzondere verhaal over door de ontstaansgeschiedenis van een Maison op Martin Margiela. De de Belgische modeontwerper Margiela begint het in in 1988, samen met de Jenny Meirens, Maison Martin tijdens Margiela. In We Margiela praten van Meirens en een leden van het creatieve op tv team openlijk over met de creatieve processen, de naar aanpak op tv en de bijzondere filosofie naar van het huis. Diepgaande een interviews en de uniek archiefmateriaal geven uit een fascinerend beeld in van op het ontstaan en de uiteindelijke van verkoop van dit het gesloten en mysterieuze in huis. Ondanks het een feit dat de ontwerper naar en het team het in complete door anonimiteit werkten, de wist modehuis het Maison Martin Margiela uit te de groeien door tot een van de meest bekende, met radicale en tijdens invloedrijke modehuizen door van de de twintigste eeuw. De filmmakers gaan uit op zoek naar door de impact van het met werk het van Margiela op de huidige modewereld. naar De unieke innovaties het van een het modehuis – zoals anonimiteit, de hergebruik, het naar 'wij' versus het uit 'ik' op – zijn voor veel creatieve in makers uit nog steeds centrale concepten. In de het uit film komt naar voren tijdens dat veel iconische op beelden en door inzichten van het modehuis tot stand van kwamen door op toeval en intuïtie, niet het op tv door vooropgezette plannen. Het naar modehuis werd van geleid door een sterk 'gut feeling' uit en een groot tijdens plezier in in het nemen met van creatieve risico’s. Tegelijkertijd op was Maison Martin naar Margiela een het van de eerste hedendaagse modehuizen die uit op ten onder ging aan op tv de druk naar van financiële groei. Toen het huis het werd verkocht, naar trokken de door oprichters zich vrijwel een meteen terug uit het publieke de van leven. Werknemers en fans bleven gedesillusioneerd op naar achter. Meirens en Margiela hebben naar elkaar sindsdien niet meer een de gesproken. Mede-oprichter Jenny Meirens is op tijdens 1 het juli 2017 overleden. tijdens De documentaire van laat zien hoe zij naar onzichtbaar en bij op tv velen onbekend, toch gezichtsbepalend was op tv de voor het ontstaan, tijdens de aanpak en een vormgeving van het een huis. Na Meirens een dood werd in de op tv internationale media haar visionaire- en de een baanbrekende werk geroemd. op We Margiela is de in eerste lange documentaire die een over dit huis met is op gemaakt.

mei 2020
18-01-2018 23:00

Docu: We Margiela

Close Up: We Margiela - Docu: We Margiela

In de documentaire We Margiela vertellen mede-oprichter Jenny Meirens en het creatieve team voor de eerste keer het bijzondere verhaal over de ontstaansgeschiedenis van Maison Martin Margiela. De Belgische modeontwerper Margiela begint in 1...

Close Up: We Margiela gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: We Margiela de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: We Margiela bij Close Up: We Margiela liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: We Margiela. Heb je een uitzending van Close Up: We Margiela gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: We Margiela gemist

Uitzending gemist van Close Up: We Margiela? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: We Margiela kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-01-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!