Programma gemist?

In het de documentaire We het Margiela vertellen een mede-oprichter Jenny Meirens uit en het creatieve team voor de van eerste keer het een bijzondere verhaal het over de van ontstaansgeschiedenis van Maison in Martin Margiela. De Belgische modeontwerper van naar Margiela begint in 1988, samen met op tv van Jenny Meirens, Maison door Martin Margiela. In We Margiela praten Meirens van en het leden van het op creatieve team openlijk met over de creatieve processen, de uit aanpak tijdens en de door bijzondere filosofie van in het huis. Diepgaande een interviews en uniek archiefmateriaal geven op tv een fascinerend beeld van van met het ontstaan en de op tv uiteindelijke verkoop naar van dit gesloten en op tv mysterieuze huis. Ondanks het naar feit op dat de ontwerper en het op tv team in complete anonimiteit op tv werkten, wist uit modehuis naar Maison Martin Margiela uit met te groeien tot tijdens een van de meest het bekende, een radicale en invloedrijke modehuizen van met de twintigste eeuw. De filmmakers van gaan op zoek op tv de naar de impact op tv van het werk van Margiela door op de huidige op tv modewereld. De unieke in innovaties van de het modehuis op tv – zoals anonimiteit, hergebruik, tijdens het 'wij' het versus het 'ik' – zijn van voor veel creatieve makers tijdens nog steeds op centrale concepten. In door de film door komt naar voren dat veel naar iconische beelden van en inzichten van tijdens het modehuis tot een stand kwamen door toeval door en intuïtie, niet van door vooropgezette plannen. in Het modehuis werd tijdens een geleid door een de sterk 'gut feeling' in en een groot plezier in het van op nemen van creatieve risico’s. Tegelijkertijd was Maison tijdens op Martin Margiela een van de op eerste hedendaagse de modehuizen die ten tijdens onder ging naar aan de druk het van financiële groei. Toen het uit huis werd van verkocht, trokken het de oprichters zich vrijwel meteen een terug naar uit het publieke leven. met Werknemers en fans bleven gedesillusioneerd met achter. Meirens op en Margiela hebben op elkaar sindsdien uit niet meer gesproken. in Mede-oprichter Jenny Meirens naar is op 1 juli het 2017 overleden. uit De documentaire laat de zien hoe zij op onzichtbaar en bij een velen onbekend, uit toch gezichtsbepalend was voor de het ontstaan, de aanpak tijdens en vormgeving van het op tv huis. Na in Meirens dood werd in het de internationale media tijdens haar visionaire- op tv en uit baanbrekende werk geroemd. We Margiela een is de eerste lange op tv documentaire die het over op dit huis is het gemaakt.

juni 2021
18-01-2018 23:00

Docu: We Margiela

Close Up: We Margiela - Docu: We Margiela

In de documentaire We Margiela vertellen mede-oprichter Jenny Meirens en het creatieve team voor de eerste keer het bijzondere verhaal over de ontstaansgeschiedenis van Maison Martin Margiela. De Belgische modeontwerper Margiela begint in 1...

Close Up: We Margiela gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: We Margiela de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: We Margiela bij Close Up: We Margiela liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: We Margiela. Heb je een uitzending van Close Up: We Margiela gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: We Margiela gemist

Uitzending gemist van Close Up: We Margiela? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: We Margiela kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-01-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!