Programma gemist?

In uit de documentaire We van Margiela vertellen mede-oprichter op Jenny Meirens tijdens en het creatieve team op tv voor de eerste in keer het van bijzondere verhaal over op tv de ontstaansgeschiedenis van Maison Martin Margiela. het De Belgische in modeontwerper van Margiela begint in 1988, met samen met met Jenny Meirens, Maison Martin van Margiela. In We door Margiela praten Meirens en het leden van het creatieve team tijdens openlijk het over de creatieve processen, de tijdens aanpak en de in met bijzondere filosofie van het huis. op tv Diepgaande interviews uit en uniek op tv archiefmateriaal geven een fascinerend tijdens beeld van tijdens het ontstaan en de tijdens uiteindelijke verkoop van dit door gesloten en mysterieuze huis. met een Ondanks het feit dat de ontwerper in en het van team een in complete anonimiteit werkten, wist modehuis een Maison tijdens Martin Margiela uit een te groeien tot het een van de meest bekende, het radicale en met invloedrijke modehuizen van de met het twintigste eeuw. De filmmakers gaan op op zoek door naar de impact de van het werk uit van Margiela op de in huidige modewereld. De unieke uit innovaties een van het modehuis – zoals uit anonimiteit, hergebruik, het door 'wij' versus het in 'ik' – zijn uit voor veel tijdens creatieve makers nog de steeds centrale concepten. In uit de film naar komt naar voren van dat veel iconische beelden uit en het inzichten van het uit modehuis tot stand kwamen door van toeval en door intuïtie, niet door tijdens vooropgezette plannen. Het modehuis werd van geleid door een op sterk 'gut feeling' door en het een groot plezier in door het nemen van het creatieve risico’s. Tegelijkertijd tijdens was Maison Martin een Margiela een van de eerste naar hedendaagse op tv modehuizen die ten uit onder ging tijdens aan de druk van van financiële groei. Toen het het huis werd het verkocht, trokken naar de oprichters zich vrijwel op meteen terug uit het het publieke leven. Werknemers uit en fans bleven in gedesillusioneerd achter. Meirens en op tv Margiela hebben door elkaar sindsdien niet op meer het gesproken. Mede-oprichter Jenny Meirens tijdens is op 1 uit juli 2017 door overleden. De documentaire tijdens laat zien hoe zij met onzichtbaar en bij velen het onbekend, op toch gezichtsbepalend was voor het op ontstaan, de aanpak en in vormgeving van het naar de huis. Na Meirens tijdens dood werd in de uit internationale media haar visionaire- en uit baanbrekende werk geroemd. uit We op Margiela is de door eerste lange documentaire die over naar dit met huis is op tv gemaakt.

december 2021
18-01-2018 23:00

Docu: We Margiela

Close Up: We Margiela - Docu: We Margiela

In de documentaire We Margiela vertellen mede-oprichter Jenny Meirens en het creatieve team voor de eerste keer het bijzondere verhaal over de ontstaansgeschiedenis van Maison Martin Margiela. De Belgische modeontwerper Margiela begint in 1...

Close Up: We Margiela gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: We Margiela de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: We Margiela bij Close Up: We Margiela liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: We Margiela. Heb je een uitzending van Close Up: We Margiela gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: We Margiela gemist

Uitzending gemist van Close Up: We Margiela? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: We Margiela kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-01-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!