Programma gemist?

In de documentaire het We Margiela op tv vertellen van mede-oprichter Jenny Meirens en het creatieve naar team in voor de eerste keer uit het bijzondere verhaal tijdens over op tv de ontstaansgeschiedenis van op Maison Martin Margiela. de De Belgische modeontwerper op tv Margiela begint in 1988, een samen met Jenny op tv Meirens, Maison Martin Margiela. In We tijdens Margiela tijdens praten Meirens en leden van de het creatieve team op tv openlijk over de in in creatieve processen, de aanpak en de de bijzondere filosofie in van door het huis. Diepgaande interviews en door uniek archiefmateriaal geven een met fascinerend beeld van in het op ontstaan en door de uiteindelijke verkoop op van dit gesloten van en mysterieuze huis. Ondanks het feit met door dat de ontwerper het en het team in de complete anonimiteit werkten, uit wist modehuis Maison op tv Martin Margiela uit te een groeien tot naar een van van de meest bekende, naar radicale en invloedrijke modehuizen van in de twintigste de eeuw. De filmmakers gaan op op zoek naar de impact uit van het werk tijdens van Margiela op op tv een de huidige modewereld. De unieke innovaties met van het modehuis met – zoals uit anonimiteit, het hergebruik, het 'wij' versus het tijdens 'ik' – zijn tijdens voor tijdens veel creatieve makers nog steeds centrale in het concepten. In de film het komt naar uit voren dat veel iconische beelden uit en inzichten van op het een modehuis tot stand kwamen door toeval op de en intuïtie, niet door vooropgezette plannen. door Het modehuis werd in geleid op door een sterk 'gut feeling' de en de een groot plezier naar in het nemen van creatieve in van risico’s. Tegelijkertijd was Maison Martin in Margiela een van de naar eerste op tv hedendaagse modehuizen die ten onder uit ging door aan de druk in van financiële groei. een Toen het huis werd de verkocht, trokken de oprichters op tv zich vrijwel meteen terug naar uit het het publieke leven. Werknemers een en fans op bleven gedesillusioneerd achter. Meirens tijdens en Margiela hebben op tv elkaar sindsdien niet op meer gesproken. Mede-oprichter tijdens Jenny Meirens is op van 1 juli tijdens 2017 overleden. De documentaire in laat zien hoe in zij onzichtbaar naar en van bij velen onbekend, toch gezichtsbepalend was op voor het ontstaan, de de door aanpak en vormgeving van met het huis. Na op tv Meirens op tv dood werd in uit de internationale media haar visionaire- en tijdens tijdens baanbrekende werk geroemd. We Margiela is op de de eerste lange tijdens documentaire die over dit huis is de tijdens gemaakt.

oktober 2020
18-01-2018 23:00

Docu: We Margiela

Close Up: We Margiela - Docu: We Margiela

In de documentaire We Margiela vertellen mede-oprichter Jenny Meirens en het creatieve team voor de eerste keer het bijzondere verhaal over de ontstaansgeschiedenis van Maison Martin Margiela. De Belgische modeontwerper Margiela begint in 1...

Close Up: We Margiela gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: We Margiela de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: We Margiela bij Close Up: We Margiela liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: We Margiela. Heb je een uitzending van Close Up: We Margiela gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: We Margiela gemist

Uitzending gemist van Close Up: We Margiela? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: We Margiela kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-01-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!