Programma gemist?

In de tijdens documentaire We Margiela een vertellen mede-oprichter Jenny Meirens van en het het creatieve op tv team voor de op eerste keer het bijzondere het verhaal over de ontstaansgeschiedenis op van in Maison Martin Margiela. De Belgische met modeontwerper met Margiela begint in 1988, samen met de van Jenny Meirens, Maison Martin een Margiela. In We Margiela praten Meirens naar en leden van op tv het tijdens creatieve team openlijk over op de creatieve processen, de op aanpak tijdens en de uit bijzondere filosofie van het huis. naar Diepgaande op tv interviews en uniek archiefmateriaal geven op een fascinerend van beeld van op tv het ontstaan en de uiteindelijke met verkoop van met dit gesloten en mysterieuze huis. uit van Ondanks het feit dat op tv de ontwerper tijdens en het team in op tv complete anonimiteit de werkten, wist modehuis uit Maison Martin Margiela uit op tv te groeien tot een door van de van meest bekende, radicale en uit invloedrijke met modehuizen van de twintigste naar eeuw. De filmmakers gaan op zoek uit naar tijdens de impact met van het werk van Margiela op op de huidige modewereld. op De unieke de innovaties uit van het modehuis – zoals de anonimiteit, op hergebruik, het 'wij' versus het het 'ik' – zijn voor de veel creatieve op tv makers op nog steeds centrale concepten. In met de film met komt naar voren dat veel op iconische beelden en met inzichten van het op modehuis naar tot stand de kwamen door toeval de en intuïtie, niet door in vooropgezette plannen. tijdens Het modehuis werd geleid in door een sterk 'gut feeling' in en een groot de plezier in met het nemen door van creatieve risico’s. Tegelijkertijd de was Maison Martin Margiela een met een van de eerste een hedendaagse modehuizen die ten onder ging tijdens aan de op druk in van financiële groei. Toen uit het huis werd naar verkocht, trokken de met oprichters zich vrijwel meteen met terug uit het het publieke leven. Werknemers de en fans naar bleven gedesillusioneerd achter. van Meirens en Margiela hebben elkaar door sindsdien niet meer het gesproken. naar Mede-oprichter Jenny van Meirens is op 1 juli 2017 een overleden. tijdens De documentaire laat het zien hoe zij onzichtbaar en uit bij velen onbekend, door met toch gezichtsbepalend was door voor het ontstaan, de aanpak door en vormgeving van met het huis. Na Meirens in de dood werd in de internationale de media haar visionaire- en de baanbrekende werk geroemd. de We Margiela het is met de eerste lange documentaire op die over dit huis de is tijdens gemaakt.

oktober 2019
18-01-2018 23:00

Docu: We Margiela

Close Up: We Margiela - Docu: We Margiela

In de documentaire We Margiela vertellen mede-oprichter Jenny Meirens en het creatieve team voor de eerste keer het bijzondere verhaal over de ontstaansgeschiedenis van Maison Martin Margiela. De Belgische modeontwerper Margiela begint in 1...

Close Up: We Margiela gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: We Margiela de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: We Margiela bij Close Up: We Margiela liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: We Margiela. Heb je een uitzending van Close Up: We Margiela gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: We Margiela gemist

Uitzending gemist van Close Up: We Margiela? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: We Margiela kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-01-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!