Programma gemist?

In van de documentaire We Margiela vertellen tijdens mede-oprichter een Jenny Meirens en een het creatieve team voor op tv de eerste keer het de bijzondere op tv verhaal over de naar ontstaansgeschiedenis van naar Maison Martin Margiela. De Belgische van modeontwerper Margiela begint de in 1988, op samen met Jenny in Meirens, Maison Martin Margiela. In tijdens We uit Margiela praten Meirens en in leden van het een creatieve team de openlijk over de met creatieve processen, de aanpak met en de uit bijzondere filosofie van het van huis. Diepgaande interviews en uniek van archiefmateriaal uit geven een met fascinerend beeld van tijdens het ontstaan en de in uiteindelijke verkoop op tv van dit gesloten en mysterieuze in huis. Ondanks door het feit de dat de ontwerper en het tijdens team in complete een anonimiteit werkten, wist met modehuis Maison Martin de Margiela uit te het groeien op tot een van met de meest bekende, radicale en invloedrijke van naar modehuizen van de een twintigste eeuw. De filmmakers gaan op naar zoek naar de impact de van door het werk van een Margiela op de huidige modewereld. op De unieke op tv innovaties van naar het modehuis op tv – zoals anonimiteit, hergebruik, door het 'wij' op versus het 'ik' de – zijn voor veel een creatieve makers nog steeds uit centrale concepten. tijdens In de de film komt naar voren naar dat veel iconische beelden op tv en inzichten naar van het naar modehuis tot stand kwamen met door toeval een en intuïtie, niet een door vooropgezette plannen. Het modehuis in werd naar geleid door een sterk tijdens 'gut feeling' en een groot een plezier in de het nemen in van creatieve risico’s. Tegelijkertijd was Maison op Martin de Margiela een van de naar eerste hedendaagse modehuizen op tv die op tv ten onder ging aan de uit druk van financiële het groei. Toen het het huis werd verkocht, in trokken een de oprichters zich vrijwel meteen in terug uit op tv het publieke leven. Werknemers en op in fans bleven gedesillusioneerd achter. Meirens in en in Margiela hebben elkaar sindsdien niet meer met gesproken. Mede-oprichter Jenny op Meirens de is op het 1 juli 2017 overleden. De op documentaire op tv laat zien hoe zij onzichtbaar op tv en bij velen in onbekend, toch gezichtsbepalend in was met voor het ontstaan, de aanpak het en vormgeving van op het huis. in Na Meirens dood werd door in door de internationale media haar de visionaire- en baanbrekende door werk geroemd. met We Margiela is de eerste lange van documentaire van die over dit huis met is de gemaakt.

december 2019
18-01-2018 23:00

Docu: We Margiela

Close Up: We Margiela - Docu: We Margiela

In de documentaire We Margiela vertellen mede-oprichter Jenny Meirens en het creatieve team voor de eerste keer het bijzondere verhaal over de ontstaansgeschiedenis van Maison Martin Margiela. De Belgische modeontwerper Margiela begint in 1...

Close Up: We Margiela gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: We Margiela de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: We Margiela bij Close Up: We Margiela liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: We Margiela. Heb je een uitzending van Close Up: We Margiela gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: We Margiela gemist

Uitzending gemist van Close Up: We Margiela? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: We Margiela kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-01-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!