Programma gemist?

In de uit documentaire We Margiela vertellen een mede-oprichter Jenny Meirens op tv en het door creatieve team met voor de eerste keer het op bijzondere verhaal over tijdens de op ontstaansgeschiedenis van Maison Martin op tv Margiela. De Belgische modeontwerper op Margiela begint in naar 1988, samen tijdens met de Jenny Meirens, Maison Martin Margiela. In We met Margiela praten Meirens door en uit leden van de het creatieve team openlijk over de naar creatieve in processen, de aanpak en de uit bijzondere filosofie van in het huis. Diepgaande met interviews en naar uniek archiefmateriaal geven een op uit fascinerend beeld van tijdens het ontstaan en de uiteindelijke verkoop uit van dit op tv gesloten van en mysterieuze huis. Ondanks het het feit dat door de ontwerper en het in team in complete anonimiteit naar werkten, op wist modehuis Maison Martin tijdens Margiela uit het te groeien tot een van naar de meest op tv bekende, met radicale en invloedrijke modehuizen naar van de twintigste van eeuw. De filmmakers gaan op door zoek naar de impact uit van het een werk van van Margiela op op de huidige modewereld. De unieke innovaties het van het op tv modehuis – zoals anonimiteit, op tv hergebruik, het op tv 'wij' het versus het 'ik' – zijn uit voor veel met creatieve makers nog steeds centrale het concepten. In op tv de film komt door naar voren dat veel door iconische beelden met en inzichten van het uit modehuis tot stand naar kwamen door toeval door en intuïtie, niet uit door vooropgezette in plannen. uit Het modehuis werd geleid door door een sterk 'gut feeling' uit en een in groot naar plezier in het een nemen van creatieve risico’s. Tegelijkertijd was op tv Maison Martin het Margiela een van van de eerste het hedendaagse modehuizen die ten onder door ging de aan de druk van van financiële groei. Toen het huis in op werd verkocht, trokken de oprichters een zich de vrijwel meteen terug uit op het publieke leven. in Werknemers en op tv fans bleven gedesillusioneerd achter. Meirens en met Margiela hebben uit elkaar sindsdien niet op tv meer gesproken. van Mede-oprichter Jenny met Meirens is op 1 juli 2017 van overleden. op De documentaire laat zien hoe tijdens zij onzichtbaar en op bij op velen onbekend, tijdens toch gezichtsbepalend was op voor het ontstaan, de aanpak en een vormgeving van op tv het huis. Na Meirens met van dood werd in naar de internationale media haar visionaire- in en baanbrekende werk geroemd. tijdens We Margiela is een de eerste lange met documentaire die over tijdens dit huis is een op gemaakt.

februari 2020
18-01-2018 23:00

Docu: We Margiela

Close Up: We Margiela - Docu: We Margiela

In de documentaire We Margiela vertellen mede-oprichter Jenny Meirens en het creatieve team voor de eerste keer het bijzondere verhaal over de ontstaansgeschiedenis van Maison Martin Margiela. De Belgische modeontwerper Margiela begint in 1...

Close Up: We Margiela gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: We Margiela de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: We Margiela bij Close Up: We Margiela liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: We Margiela. Heb je een uitzending van Close Up: We Margiela gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: We Margiela gemist

Uitzending gemist van Close Up: We Margiela? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: We Margiela kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-01-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!