Programma gemist?

In de documentaire het tijdens We Margiela vertellen mede-oprichter het Jenny Meirens en het op creatieve team voor de een eerste keer van het bijzondere verhaal over tijdens de ontstaansgeschiedenis op van tijdens Maison Martin Margiela. op tv De Belgische modeontwerper door Margiela begint in 1988, van samen met Jenny Meirens, Maison van Martin op tv Margiela. In We Margiela de praten Meirens en leden van een met het creatieve team openlijk over de met creatieve processen, de het aanpak op en de bijzondere filosofie van met het huis. op tv Diepgaande interviews door en uniek archiefmateriaal tijdens geven een tijdens fascinerend beeld van naar het ontstaan en het de uiteindelijke verkoop uit van dit gesloten tijdens en mysterieuze huis. Ondanks op het feit door dat de ontwerper en het naar team in op complete anonimiteit tijdens werkten, wist modehuis Maison Martin Margiela tijdens uit te groeien door tot een van van de meest tijdens bekende, radicale en invloedrijke van naar modehuizen van de twintigste eeuw. De met filmmakers gaan op tv op zoek naar de impact van van het door werk van Margiela op door de huidige modewereld. uit het De unieke innovaties van het modehuis in – zoals een anonimiteit, hergebruik, het het 'wij' versus het 'ik' van – uit zijn voor door veel creatieve makers nog steeds centrale met concepten. In een de een film komt naar voren het dat veel iconische beelden op en inzichten van de het modehuis tot in stand kwamen door met toeval en intuïtie, op niet door door vooropgezette plannen. uit Het modehuis werd uit geleid door een een sterk 'gut feeling' en een het groot tijdens plezier in het nemen van creatieve met risico’s. Tegelijkertijd was Maison in uit Martin Margiela een van de eerste van hedendaagse op tv modehuizen die ten onder ging uit aan de druk naar van financiële groei. op van Toen het huis werd verkocht, trokken met de een oprichters zich vrijwel op tv meteen terug uit het tijdens publieke leven. Werknemers en op tv van fans bleven gedesillusioneerd achter. Meirens en op met Margiela hebben elkaar sindsdien het niet meer gesproken. Mede-oprichter Jenny het Meirens is op van 1 juli uit 2017 door overleden. De documentaire laat zien op tv hoe de zij onzichtbaar en bij door velen onbekend, op toch gezichtsbepalend was voor op het ontstaan, de aanpak en uit op tv vormgeving van het met huis. Na Meirens dood werd de in door de internationale media haar visionaire- en door baanbrekende werk geroemd. naar We Margiela is het de eerste lange op documentaire die uit over dit door huis is van gemaakt.

oktober 2020
18-01-2018 23:00

Docu: We Margiela

Close Up: We Margiela - Docu: We Margiela

In de documentaire We Margiela vertellen mede-oprichter Jenny Meirens en het creatieve team voor de eerste keer het bijzondere verhaal over de ontstaansgeschiedenis van Maison Martin Margiela. De Belgische modeontwerper Margiela begint in 1...

Close Up: We Margiela gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: We Margiela de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: We Margiela bij Close Up: We Margiela liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: We Margiela. Heb je een uitzending van Close Up: We Margiela gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: We Margiela gemist

Uitzending gemist van Close Up: We Margiela? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: We Margiela kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-01-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!