Programma gemist?

Magnus uit Carlsen is de nog maar 13 een jaar oud wanneer op hij besluit dat hij in wereldkampioen schaken wil worden. de 14 jaar later in staat hij wereldwijd bekend met als door de 'Mozart van op tv het schaakspel'. Hij een is niet van alleen bijzonder getalenteerd maar beschikt ook een een over veel creativiteit en in intuïtie. Met 10 jaar privémateriaal uit en filmbeelden nemen van de filmmakers naar je mee in de uit indrukwekkende van geest van een dit moderne genie. Van een in lastige jeugd als outsider op tv uit tot aan het verkrijgen van internationale door roem. Magnus is de niet van alleen verplichte kost voor een de miljoenen in schaakspelers over de op tv hele wereld, in maar ook fascinerend voor het iedereen die nog nooit met iemand schaakmat heeft de gezet.

mei 2020
19-01-2018 21:30

Docu: Magnus

3Doc: Magnus - Docu: Magnus

Magnus Carlsen is nog maar 13 jaar oud wanneer hij besluit dat hij wereldkampioen schaken wil worden. 14 jaar later staat hij wereldwijd bekend als de 'Mozart van het schaakspel'. Hij is niet alleen bijzonder getalenteerd maar beschikt ook ...

3Doc: Magnus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Magnus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Magnus bij 3Doc: Magnus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Magnus. Heb je een uitzending van 3Doc: Magnus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Magnus gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Magnus? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Magnus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!