Programma gemist?

Magnus tijdens Carlsen is een nog maar 13 in jaar oud wanneer hij besluit dat tijdens hij wereldkampioen op schaken uit wil worden. 14 jaar later van staat hij wereldwijd bekend in als met de 'Mozart van een het schaakspel'. in Hij is niet alleen een bijzonder getalenteerd tijdens maar beschikt ook over naar veel creativiteit en intuïtie. Met in 10 jaar een privémateriaal en het filmbeelden nemen de filmmakers je met in mee in de indrukwekkende geest van op dit moderne het genie. in Van een lastige jeugd tijdens als outsider met tot aan het verkrijgen van internationale uit roem. Magnus is op tv niet alleen op tv verplichte door kost voor de miljoenen schaakspelers het over de hele wereld, het maar door ook fascinerend een voor iedereen die nog in nooit iemand schaakmat heeft van gezet.

januari 2021
19-01-2018 21:30

Docu: Magnus

3Doc: Magnus - Docu: Magnus

Magnus Carlsen is nog maar 13 jaar oud wanneer hij besluit dat hij wereldkampioen schaken wil worden. 14 jaar later staat hij wereldwijd bekend als de 'Mozart van het schaakspel'. Hij is niet alleen bijzonder getalenteerd maar beschikt ook ...

3Doc: Magnus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Magnus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Magnus bij 3Doc: Magnus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Magnus. Heb je een uitzending van 3Doc: Magnus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Magnus gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Magnus? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Magnus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!