Programma gemist?

Magnus Carlsen de is met nog maar 13 jaar oud de wanneer door hij besluit dat hij wereldkampioen naar schaken het wil worden. 14 jaar later van staat een hij wereldwijd bekend als tijdens de 'Mozart van de het schaakspel'. naar Hij is niet van alleen bijzonder getalenteerd maar beschikt ook met over veel het creativiteit en intuïtie. op tv Met 10 jaar een privémateriaal en filmbeelden door nemen de filmmakers met je mee in de door indrukwekkende uit geest van dit moderne op tv genie. naar Van een lastige jeugd als tijdens outsider op tot aan het in verkrijgen van internationale roem. Magnus op is niet uit alleen verplichte kost voor naar de miljoenen schaakspelers het over uit de hele wereld, maar ook op fascinerend voor de iedereen die nog met nooit iemand schaakmat heeft van gezet.

mei 2021
19-01-2018 21:30

Docu: Magnus

3Doc: Magnus - Docu: Magnus

Magnus Carlsen is nog maar 13 jaar oud wanneer hij besluit dat hij wereldkampioen schaken wil worden. 14 jaar later staat hij wereldwijd bekend als de 'Mozart van het schaakspel'. Hij is niet alleen bijzonder getalenteerd maar beschikt ook ...

3Doc: Magnus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Magnus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Magnus bij 3Doc: Magnus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Magnus. Heb je een uitzending van 3Doc: Magnus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Magnus gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Magnus? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Magnus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!