Programma gemist?

Magnus Carlsen is in nog maar 13 uit jaar oud wanneer de uit hij besluit dat hij wereldkampioen met schaken tijdens wil worden. 14 jaar later naar staat van hij wereldwijd bekend als de 'Mozart uit van het schaakspel'. het Hij is de niet alleen bijzonder naar getalenteerd maar beschikt op ook over veel creativiteit tijdens van en intuïtie. Met 10 jaar privémateriaal met en van filmbeelden nemen uit de filmmakers je mee het in de indrukwekkende met geest van dit moderne genie. een van Van een lastige jeugd op als outsider tot aan het het verkrijgen van internationale op tv naar roem. Magnus is niet alleen verplichte door kost op tv voor de miljoenen schaakspelers naar over de op hele wereld, uit maar ook fascinerend voor iedereen op die nog in nooit iemand tijdens schaakmat heeft gezet.

januari 2020
19-01-2018 21:30

Docu: Magnus

3Doc: Magnus - Docu: Magnus

Magnus Carlsen is nog maar 13 jaar oud wanneer hij besluit dat hij wereldkampioen schaken wil worden. 14 jaar later staat hij wereldwijd bekend als de 'Mozart van het schaakspel'. Hij is niet alleen bijzonder getalenteerd maar beschikt ook ...

3Doc: Magnus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Magnus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Magnus bij 3Doc: Magnus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Magnus. Heb je een uitzending van 3Doc: Magnus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Magnus gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Magnus? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Magnus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!