Programma gemist?

Magnus Carlsen tijdens is nog van maar 13 jaar op tv oud wanneer hij besluit van dat hij wereldkampioen schaken het wil worden. tijdens 14 jaar het later staat hij wereldwijd tijdens bekend als op tv de 'Mozart van het door schaakspel'. Hij de is niet de alleen bijzonder getalenteerd op tv maar beschikt ook over veel creativiteit uit de en intuïtie. Met met 10 jaar privémateriaal en filmbeelden nemen op de op filmmakers je een mee in de het indrukwekkende geest van een dit moderne genie. Van een lastige de jeugd als outsider op het tot aan het verkrijgen van internationale tijdens uit roem. Magnus is niet alleen in verplichte kost in voor de miljoenen door schaakspelers over het de hele wereld, naar maar ook fascinerend voor iedereen die de nog nooit tijdens iemand schaakmat van heeft gezet.

september 2021
19-01-2018 21:30

Docu: Magnus

3Doc: Magnus - Docu: Magnus

Magnus Carlsen is nog maar 13 jaar oud wanneer hij besluit dat hij wereldkampioen schaken wil worden. 14 jaar later staat hij wereldwijd bekend als de 'Mozart van het schaakspel'. Hij is niet alleen bijzonder getalenteerd maar beschikt ook ...

3Doc: Magnus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Magnus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Magnus bij 3Doc: Magnus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Magnus. Heb je een uitzending van 3Doc: Magnus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Magnus gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Magnus? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Magnus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!