Programma gemist?

Magnus Carlsen is op nog naar maar 13 jaar het oud wanneer hij besluit in dat van hij wereldkampioen schaken wil worden. 14 in jaar later van staat hij wereldwijd bekend op als de uit 'Mozart van het het schaakspel'. Hij tijdens is niet alleen bijzonder naar getalenteerd maar uit beschikt ook over veel creativiteit een en intuïtie. Met naar 10 jaar privémateriaal tijdens en filmbeelden nemen naar op de filmmakers je mee uit in de indrukwekkende geest van het door dit moderne genie. Van een de lastige jeugd als outsider door tot van aan het verkrijgen van van internationale door roem. Magnus is niet alleen door verplichte kost voor de naar miljoenen in schaakspelers over de van hele wereld, maar naar ook fascinerend voor iedereen die op tv met nog nooit iemand schaakmat heeft naar gezet.

september 2020
19-01-2018 21:30

Docu: Magnus

3Doc: Magnus - Docu: Magnus

Magnus Carlsen is nog maar 13 jaar oud wanneer hij besluit dat hij wereldkampioen schaken wil worden. 14 jaar later staat hij wereldwijd bekend als de 'Mozart van het schaakspel'. Hij is niet alleen bijzonder getalenteerd maar beschikt ook ...

3Doc: Magnus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Magnus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Magnus bij 3Doc: Magnus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Magnus. Heb je een uitzending van 3Doc: Magnus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Magnus gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Magnus? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Magnus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!