Programma gemist?

Liefde op kent geen leeftijd, daarom is op tv door de 65e jarige Frank een op zoek naar tijdens een leuke op vrouw. Hij mag kiezen uit drie op met prachtige dames. Met de wie gaat hij op date? met Anne is op zoek op naar uit een leuke jongen met wie tijdens ze kan van lachen. Misschien een zit hij door wel achter het door hart!

Jan uit mag een keuze uit maken uit drie leuke meisjes een een die verstopt zitten achter het hart. het Met wie tijdens gaat hij op met date? Richard is op tv al een tijdje op van zoek uit naar de liefde, op maar het wil maar het niet met lukken. Hij mag met kiezen uit drie bijzondere en leuke naar in jongens. Wordt het een door match?

De tijdens mooie Sanne mag kiezen in uit uit drie leuke jongemannen. Henk heeft uit op met zijn 52e de liefde nog altijd een van niet gevonden. Misschien op brengt Gordon daar verandering in, met want tijdens hij heeft drie prachtige dames uit achter het hart een klaargezet.

Jasper durft het niet van zo goed op vrouwen uit af te stappen, daarom het heeft Gordon drie leuke uit meiden achter het een op tv hart gezet voor hem. Maar het op tv uiteindelijke tijdens keuzemoment verloopt dramatisch. Edwin de heeft tijdens alleen nog maar een vriendinnetje met gehad, terwijl op tv hij toch echt homo is. het Hij door mag kiezen uit de drie superleuke jongens. van Wordt dit de eerste homomatch door in de in geschiedenis van in dit programma?

Danny heeft tijdens nog nooit een de vriendinnetje gehad. Brengen op de drie door meiden aan de naar andere kant van het op hart daar van verandering in? De vrolijke de Lisanne is al een uit tijdje op het zoek de naar een man. Wie het weet vindt ze naar die vanavond wel, naar want ze mag door kiezen uit drie leuke het mannen.

Hét tijdens datingprogramma van de Nederlandse in televisie naar keert na 25 jaar terug. In tijdens een nieuw jasje, een maar volledig het volgens het oude concept, de met presenteert Gordon 'Op Goed in Geluk' vanaf uit vanavond iedere zaterdag om de 22:25 uur op uit RTL 4. 'Op op Goed Geluk' was eind tijdens jaren 80 door een grote hit. met Carry Tefsen ontving in vrijgezellen die op zoek waren in naar de liefde. In naar de revival in ontvangt Gordon onder naar andere single tijdens Iris. Door middel van tijdens het stellen van scherpe in vragen op maakt ze haar keuze uit uit drie het voor haar in niet zichtbare mannen. Welke man valt op tv het meest in van de smaak de en mag naar met haar in op date? Naast Iris maakt ook tijdens de de Rijswijkse volkszanger Jeffrey zijn door opwachting. een Hij mag kiezen uit drie met vrouwen die achter op het gesloten in hart zitten. een Wanner het hart opengaat staan Iris in en Jeffrey oog in in oog met de de door tijdens hun uitgekozen date. In op dezelfde aflevering tijdens komen ze in terug om te door vertellen hoe hun tijdens date is verlopen en of naar er van liefde is opgebloeid. Gordon vindt uit het in fantastisch dat hij dit programma van mag presenteren: op "Ik door was vroeger echt tijdens fan van dit in programma. Ik gun het mensen dat van in ze de ware vinden, en van als 'Op Goed in Geluk' naar ze net dat zetje kan met geven is het uit geslaagd. Dat op tv het kan is een bewezen door deelnemers uit 1991, het Eline en van Robin zijn een dankzij het programma het al 25 naar jaar samen, dat is toch met fantastisch?"

november 2019
24-02-2018 22:21

Afl. 6

Op Goed Geluk - Afl. 6

Liefde kent geen leeftijd, daarom is de 65e jarige Frank op zoek naar een leuke vrouw. Hij mag kiezen uit drie prachtige dames. Met wie gaat hij op date? Anne is op zoek naar een leuke jongen met wie ze kan lachen. Misschien zit hij wel ach...

17-02-2018 22:26

Afl. 5

Op Goed Geluk - Afl. 5

Jan mag een keuze maken uit drie leuke meisjes die verstopt zitten achter het hart. Met wie gaat hij op date? Richard is al een tijdje op zoek naar de liefde, maar het wil maar niet lukken. Hij mag kiezen uit drie bijzondere en leuke jongen...

10-02-2018 22:27

Afl. 4

Op Goed Geluk - Afl. 4

De mooie Sanne mag kiezen uit drie leuke jongemannen. Henk heeft op zijn 52e de liefde nog altijd niet gevonden. Misschien brengt Gordon daar verandering in, want hij heeft drie prachtige dames achter het hart klaargezet.

03-02-2018 22:23

Afl. 3

Op Goed Geluk - Afl. 3

Jasper durft niet zo goed op vrouwen af te stappen, daarom heeft Gordon drie leuke meiden achter het hart gezet voor hem. Maar het uiteindelijke keuzemoment verloopt dramatisch. Edwin heeft alleen nog maar een vriendinnetje gehad, terwijl h...

27-01-2018 22:26

Afl. 2

Op Goed Geluk - Afl. 2

Danny heeft nog nooit een vriendinnetje gehad. Brengen de drie meiden aan de andere kant van het hart daar verandering in? De vrolijke Lisanne is al een tijdje op zoek naar een man. Wie weet vindt ze die vanavond wel, want ze mag kiezen uit...

20-01-2018 22:25

Afl. 1

Op Goed Geluk - Afl. 1

Hét datingprogramma van de Nederlandse televisie keert na 25 jaar terug. In een nieuw jasje, maar volledig volgens het oude concept, presenteert Gordon 'Op Goed Geluk' vanaf vanavond iedere zaterdag om 22:25 uur op RTL 4. 'Op Goed Geluk' w...

Op Goed Geluk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op Goed Geluk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op Goed Geluk bij Op Goed Geluk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op Goed Geluk. Heb je een uitzending van Op Goed Geluk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op Goed Geluk gemist

Datingprogramma waarin Gordon vrijgezelle mensen koppelt aan een potentiële nieuwe liefde, zonder dat ze elkaar zien. Door het stellen van scherpzinnige vragen probeert de vrijgezel de juiste keuze te maken uit drie kandidaten. Na zijn of haar keuze worden ze samen op date gestuurd. Na terugkomst vertellen ze of het ware liefde was of dat hun date hopeloos in het water viel.

Uitzending gemist van Op Goed Geluk? Hier kun je alle uitzendingen van Op Goed Geluk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 24-02-2018 om 22:21 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!