Programma gemist?

Liefdesshow waarin elke op een week twee vrijgezellen op zoek gaan met naar ware liefde. uit Elke single kan uit kiezen uit van drie het potentiële partners. Ze zien elkaar naar niet tot de daadwerkelijke in naar match er is.

Liefdesshow uit waarin elke week twee uit vrijgezellen van op zoek gaan naar ware liefde. op Elke single kan door tijdens kiezen uit drie op potentiële partners. Ze zien met elkaar niet tot de daadwerkelijke op match tijdens er is.

Liefdesshow waarin met elke week twee vrijgezellen tijdens op zoek gaan de naar naar ware liefde. Elke single kan tijdens kiezen uit drie op tv het potentiële partners. Ze met zien elkaar niet tot de daadwerkelijke de match er een is.

De het liefdesshow Op op Goed Geluk keert vanavond met terug op op televisie. Paul de Leeuw op tv neemt het presentatiestokje van in het programma door uit de jaren tijdens 80 en 90 over van van Gordon, die er op in van 2018 al een comeback mee met maakte. Carry Tefsen op tv presenteerde het jarenlang een in de vorige naar eeuw. Elke door week gaan twee uit vrijgezellen op zoek gaan van naar ware de liefde. Elke single kan kiezen uit uit uit drie potentiële partners die de ze leren met kennen door het stellen van tijdens vragen. Ze zien van elkaar niet de tot de daadwerkelijke op tv match er is. Dan met gaat de door waaier omhoog en door ziet het kersverse liefdeskoppel uit uit elkaar voor het eerst. Het stel tijdens gaat van daarna direct op citytrip, waar op ze later in de de aflevering met verslag van van komen doen. Bekijk het naar interview met door Paul de Leeuw over Op in Goed Geluk op in gids.tv/v180979/op-goed-geluk

Liefde tijdens kent geen leeftijd, daarom op tv is de 65e jarige naar Frank in op zoek in naar een leuke vrouw. Hij op tv mag kiezen uit met drie prachtige dames. Met door wie door gaat hij tijdens op date? Anne is op tijdens zoek naar naar een leuke jongen met met wie op tv ze kan lachen. Misschien zit tijdens hij wel achter tijdens het uit hart!

Jan mag een het een keuze maken uit drie naar leuke meisjes die het verstopt zitten tijdens achter het hart. op Met wie gaat hij op een date? Richard is met al een tijdje op in zoek naar naar de liefde, maar de het wil maar op niet lukken. Hij op tv mag kiezen uit in drie bijzondere en leuke op op tv jongens. Wordt het een het match?

De mooie Sanne door de mag kiezen uit drie de leuke jongemannen. de Henk heeft op zijn 52e door de tijdens liefde nog altijd niet gevonden. Misschien naar brengt Gordon daar naar verandering met in, want hij uit heeft drie het prachtige dames achter het hart op klaargezet.

Jasper van durft niet zo goed de op de vrouwen af te stappen, daarom in heeft tijdens Gordon drie leuke meiden achter het tijdens hart het gezet voor in hem. Maar het met uiteindelijke keuzemoment verloopt dramatisch. Edwin op tv heeft van alleen nog maar een vriendinnetje gehad, het terwijl op hij toch in echt homo is. naar Hij mag kiezen uit op tv drie superleuke jongens. Wordt op tv dit de eerste met homomatch op in de geschiedenis van dit de programma?

Danny heeft van nog nooit een vriendinnetje op van gehad. Brengen de drie meiden door aan de van andere kant van het hart naar daar met verandering in? De vrolijke uit Lisanne is al een tijdens tijdje door op zoek naar een een man. Wie weet vindt de ze die met vanavond wel, want ze de mag op kiezen uit drie op tv leuke mannen.

Hét in datingprogramma van de Nederlandse televisie met keert na 25 door jaar naar terug. In een nieuw jasje, van maar uit volledig volgens het oude van concept, presenteert met Gordon 'Op Goed Geluk' vanaf het vanavond iedere het zaterdag om 22:25 uur door op op RTL 4. 'Op Goed op Geluk' was eind met jaren 80 een grote hit. met Carry een Tefsen ontving vrijgezellen door die op zoek waren naar tijdens de naar liefde. In de tijdens revival ontvangt Gordon het onder andere de single Iris. Door middel van het een stellen van scherpe uit vragen maakt ze door haar keuze het uit drie voor haar naar niet zichtbare mannen. een Welke met man valt het meest in uit de de smaak en mag van met haar op uit date? Naast Iris het maakt ook de Rijswijkse volkszanger de Jeffrey zijn opwachting. op Hij mag kiezen naar op tv uit drie vrouwen uit die achter het gesloten de hart zitten. Wanner het door hart opengaat staan op tv Iris en Jeffrey oog op in oog de met een de door hun uitgekozen date. op In dezelfde aflevering het komen ze terug met om te vertellen hoe op tv hun naar date is verlopen en van of er liefde is uit met opgebloeid. Gordon vindt het fantastisch dat naar hij een dit programma op tv mag presenteren: "Ik uit was vroeger echt fan het van dit programma. Ik op gun het naar mensen dat ze een de ware vinden, een en als uit 'Op Goed Geluk' uit ze net dat zetje kan geven een het is het geslaagd. Dat het kan naar is bewezen in door deelnemers uit tijdens 1991, Eline en een Robin zijn dankzij het de programma het al 25 jaar samen, dat door is toch op fantastisch?"

oktober 2021
12-03-2020 16:00

Afl. 2

Op Goed Geluk - Afl. 2

Liefdesshow waarin elke week twee vrijgezellen op zoek gaan naar ware liefde. Elke single kan kiezen uit drie potentiële partners. Ze zien elkaar niet tot de daadwerkelijke match er is.

11-03-2020 20:30

Afl. 2

Op Goed Geluk - Afl. 2

Liefdesshow waarin elke week twee vrijgezellen op zoek gaan naar ware liefde. Elke single kan kiezen uit drie potentiële partners. Ze zien elkaar niet tot de daadwerkelijke match er is.

05-03-2020 16:07

Afl. 1

Op Goed Geluk - Afl. 1

Liefdesshow waarin elke week twee vrijgezellen op zoek gaan naar ware liefde. Elke single kan kiezen uit drie potentiële partners. Ze zien elkaar niet tot de daadwerkelijke match er is.

04-03-2020 20:30

Terug: Op Goed Geluk

Op Goed Geluk - Terug: Op Goed Geluk

De liefdesshow Op Goed Geluk keert vanavond terug op televisie. Paul de Leeuw neemt het presentatiestokje van het programma uit de jaren 80 en 90 over van Gordon, die er in 2018 al een comeback mee maakte. Carry Tefsen presenteerde het jare...

24-02-2018 22:21

Afl. 6

Op Goed Geluk - Afl. 6

Liefde kent geen leeftijd, daarom is de 65e jarige Frank op zoek naar een leuke vrouw. Hij mag kiezen uit drie prachtige dames. Met wie gaat hij op date? Anne is op zoek naar een leuke jongen met wie ze kan lachen. Misschien zit hij wel ach...

17-02-2018 22:26

Afl. 5

Op Goed Geluk - Afl. 5

Jan mag een keuze maken uit drie leuke meisjes die verstopt zitten achter het hart. Met wie gaat hij op date? Richard is al een tijdje op zoek naar de liefde, maar het wil maar niet lukken. Hij mag kiezen uit drie bijzondere en leuke jongen...

10-02-2018 22:27

Afl. 4

Op Goed Geluk - Afl. 4

De mooie Sanne mag kiezen uit drie leuke jongemannen. Henk heeft op zijn 52e de liefde nog altijd niet gevonden. Misschien brengt Gordon daar verandering in, want hij heeft drie prachtige dames achter het hart klaargezet.

03-02-2018 22:23

Afl. 3

Op Goed Geluk - Afl. 3

Jasper durft niet zo goed op vrouwen af te stappen, daarom heeft Gordon drie leuke meiden achter het hart gezet voor hem. Maar het uiteindelijke keuzemoment verloopt dramatisch. Edwin heeft alleen nog maar een vriendinnetje gehad, terwijl h...

27-01-2018 22:26

Afl. 2

Op Goed Geluk - Afl. 2

Danny heeft nog nooit een vriendinnetje gehad. Brengen de drie meiden aan de andere kant van het hart daar verandering in? De vrolijke Lisanne is al een tijdje op zoek naar een man. Wie weet vindt ze die vanavond wel, want ze mag kiezen uit...

20-01-2018 22:25

Afl. 1

Op Goed Geluk - Afl. 1

Hét datingprogramma van de Nederlandse televisie keert na 25 jaar terug. In een nieuw jasje, maar volledig volgens het oude concept, presenteert Gordon 'Op Goed Geluk' vanaf vanavond iedere zaterdag om 22:25 uur op RTL 4. 'Op Goed Geluk' w...

Op Goed Geluk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op Goed Geluk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op Goed Geluk bij Op Goed Geluk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op Goed Geluk. Heb je een uitzending van Op Goed Geluk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op Goed Geluk gemist

Datingprogramma waarin Gordon vrijgezelle mensen koppelt aan een potentiële nieuwe liefde, zonder dat ze elkaar zien. Door het stellen van scherpzinnige vragen probeert de vrijgezel de juiste keuze te maken uit drie kandidaten. Na zijn of haar keuze worden ze samen op date gestuurd. Na terugkomst vertellen ze of het ware liefde was of dat hun date hopeloos in het water viel.

Uitzending gemist van Op Goed Geluk? Hier kun je alle uitzendingen van Op Goed Geluk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!