Programma gemist?

Liefdesshow op waarin elke week twee vrijgezellen het door op zoek gaan naar tijdens ware liefde. Elke single door kan naar kiezen uit drie potentiële partners. tijdens Ze zien in elkaar niet tot de een daadwerkelijke op match er is.

Liefdesshow van waarin elke op tv week twee vrijgezellen op zoek gaan op tv naar naar ware liefde. Elke single het kan kiezen uit drie door potentiële partners. Ze op tv zien elkaar niet een naar tot de daadwerkelijke match er uit is.

Liefdesshow door waarin elke week twee op tv vrijgezellen tijdens op zoek gaan naar door ware liefde. Elke single op kan kiezen uit drie in het potentiële partners. Ze zien tijdens elkaar niet tijdens tot de daadwerkelijke match er tijdens is.

De liefdesshow op tv Op Goed het Geluk keert vanavond terug een op de televisie. Paul de Leeuw neemt van het presentatiestokje van op het programma op uit de met jaren 80 en in 90 over van Gordon, die er op tv uit in 2018 al een uit comeback mee op tv maakte. Carry Tefsen een presenteerde het jarenlang in de de vorige in eeuw. Elke week gaan twee vrijgezellen in op zoek gaan in naar ware uit liefde. Elke single kan de kiezen uit tijdens drie potentiële partners met die ze op leren kennen door het stellen van van vragen. Ze in zien elkaar niet tot naar de het daadwerkelijke match er is. met Dan gaat de waaier op omhoog en ziet met het door kersverse liefdeskoppel elkaar naar voor het eerst. op tv Het stel gaat daarna het direct op tv op citytrip, waar ze later de in de aflevering met verslag tijdens van komen doen. Bekijk in het interview met Paul de Leeuw van over een Op Goed Geluk naar op gids.tv/v180979/op-goed-geluk

Liefde met kent geen leeftijd, door daarom is de 65e jarige door de Frank op zoek door naar een leuke vrouw. met Hij mag kiezen uit drie het op prachtige dames. Met wie gaat een hij op date? Anne door is op zoek tijdens naar een leuke van jongen met wie de ze met kan lachen. uit Misschien zit hij wel achter uit het op tv hart!

Jan mag naar een keuze naar maken uit drie leuke meisjes naar tijdens die verstopt zitten van achter het hart. Met een wie gaat hij op date? door Richard een is al een tijdje van op zoek naar het de liefde, maar het de wil op tv maar niet lukken. Hij tijdens mag in kiezen uit drie bijzondere en leuke uit van jongens. Wordt het met een match?

De in mooie Sanne mag door kiezen uit het drie leuke jongemannen. Henk heeft de op zijn in 52e de liefde nog door altijd niet in gevonden. Misschien brengt Gordon daar van verandering in, want de hij tijdens heeft drie prachtige dames de achter het het hart klaargezet.

Jasper durft op niet het zo goed op de vrouwen af te stappen, op daarom heeft Gordon drie uit leuke meiden achter het uit het hart gezet voor hem. Maar in het uiteindelijke keuzemoment verloopt het dramatisch. Edwin in heeft alleen nog een maar een vriendinnetje gehad, op terwijl naar hij toch echt op homo is. Hij door mag kiezen uit drie op superleuke jongens. op Wordt dit de eerste op homomatch in de geschiedenis met naar van dit programma?

Danny heeft nog op op tv nooit een vriendinnetje in gehad. Brengen de drie de meiden aan de tijdens andere kant van het hart een daar verandering op tv in? De op vrolijke Lisanne de is al een tijdje op zoek de met naar een man. Wie weet vindt van ze naar die vanavond wel, want in ze mag kiezen uit met drie leuke uit mannen.

Hét een datingprogramma van de Nederlandse televisie naar met keert na 25 op tv jaar terug. In een nieuw jasje, uit maar van volledig volgens het oude door concept, presenteert Gordon naar 'Op naar Goed Geluk' vanaf vanavond iedere zaterdag het op tv om 22:25 uur op met RTL 4. 'Op Goed Geluk' was uit eind jaren een 80 uit een grote hit. door Carry Tefsen ontving vrijgezellen van die op zoek waren tijdens naar in de liefde. In de van revival ontvangt Gordon tijdens onder andere single uit Iris. Door middel van het naar stellen op van scherpe vragen maakt door ze haar keuze een uit drie voor in haar niet zichtbare in mannen. Welke man valt met het meest in de de smaak en tijdens mag met haar een op date? Naast een met Iris maakt ook de Rijswijkse volkszanger tijdens Jeffrey zijn in opwachting. Hij mag kiezen het een uit drie vrouwen die achter uit het gesloten hart zitten. van Wanner het op tv hart opengaat met staan Iris naar en Jeffrey oog in oog met naar de door door hun uitgekozen date. door In dezelfde aflevering komen uit ze terug om een te vertellen de hoe hun date de is verlopen en of naar er een liefde is opgebloeid. Gordon vindt van het tijdens fantastisch dat hij dit programma een mag presenteren: "Ik uit was vroeger een echt fan van dit een programma. Ik uit gun het mensen met dat ze de naar ware met vinden, en als 'Op een Goed Geluk' ze op net dat zetje een kan geven is met het geslaagd. Dat het op tv kan is bewezen door met door deelnemers uit 1991, naar Eline en Robin door zijn dankzij het uit programma al 25 uit jaar samen, dat is toch tijdens fantastisch?"

juli 2020
12-03-2020 16:00

Afl. 2

Op Goed Geluk - Afl. 2

Liefdesshow waarin elke week twee vrijgezellen op zoek gaan naar ware liefde. Elke single kan kiezen uit drie potentiële partners. Ze zien elkaar niet tot de daadwerkelijke match er is.

11-03-2020 20:30

Afl. 2

Op Goed Geluk - Afl. 2

Liefdesshow waarin elke week twee vrijgezellen op zoek gaan naar ware liefde. Elke single kan kiezen uit drie potentiële partners. Ze zien elkaar niet tot de daadwerkelijke match er is.

05-03-2020 16:07

Afl. 1

Op Goed Geluk - Afl. 1

Liefdesshow waarin elke week twee vrijgezellen op zoek gaan naar ware liefde. Elke single kan kiezen uit drie potentiële partners. Ze zien elkaar niet tot de daadwerkelijke match er is.

04-03-2020 20:30

Terug: Op Goed Geluk

Op Goed Geluk - Terug: Op Goed Geluk

De liefdesshow Op Goed Geluk keert vanavond terug op televisie. Paul de Leeuw neemt het presentatiestokje van het programma uit de jaren 80 en 90 over van Gordon, die er in 2018 al een comeback mee maakte. Carry Tefsen presenteerde het jare...

24-02-2018 22:21

Afl. 6

Op Goed Geluk - Afl. 6

Liefde kent geen leeftijd, daarom is de 65e jarige Frank op zoek naar een leuke vrouw. Hij mag kiezen uit drie prachtige dames. Met wie gaat hij op date? Anne is op zoek naar een leuke jongen met wie ze kan lachen. Misschien zit hij wel ach...

17-02-2018 22:26

Afl. 5

Op Goed Geluk - Afl. 5

Jan mag een keuze maken uit drie leuke meisjes die verstopt zitten achter het hart. Met wie gaat hij op date? Richard is al een tijdje op zoek naar de liefde, maar het wil maar niet lukken. Hij mag kiezen uit drie bijzondere en leuke jongen...

10-02-2018 22:27

Afl. 4

Op Goed Geluk - Afl. 4

De mooie Sanne mag kiezen uit drie leuke jongemannen. Henk heeft op zijn 52e de liefde nog altijd niet gevonden. Misschien brengt Gordon daar verandering in, want hij heeft drie prachtige dames achter het hart klaargezet.

03-02-2018 22:23

Afl. 3

Op Goed Geluk - Afl. 3

Jasper durft niet zo goed op vrouwen af te stappen, daarom heeft Gordon drie leuke meiden achter het hart gezet voor hem. Maar het uiteindelijke keuzemoment verloopt dramatisch. Edwin heeft alleen nog maar een vriendinnetje gehad, terwijl h...

27-01-2018 22:26

Afl. 2

Op Goed Geluk - Afl. 2

Danny heeft nog nooit een vriendinnetje gehad. Brengen de drie meiden aan de andere kant van het hart daar verandering in? De vrolijke Lisanne is al een tijdje op zoek naar een man. Wie weet vindt ze die vanavond wel, want ze mag kiezen uit...

20-01-2018 22:25

Afl. 1

Op Goed Geluk - Afl. 1

Hét datingprogramma van de Nederlandse televisie keert na 25 jaar terug. In een nieuw jasje, maar volledig volgens het oude concept, presenteert Gordon 'Op Goed Geluk' vanaf vanavond iedere zaterdag om 22:25 uur op RTL 4. 'Op Goed Geluk' w...

Op Goed Geluk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op Goed Geluk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op Goed Geluk bij Op Goed Geluk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op Goed Geluk. Heb je een uitzending van Op Goed Geluk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op Goed Geluk gemist

Datingprogramma waarin Gordon vrijgezelle mensen koppelt aan een potentiële nieuwe liefde, zonder dat ze elkaar zien. Door het stellen van scherpzinnige vragen probeert de vrijgezel de juiste keuze te maken uit drie kandidaten. Na zijn of haar keuze worden ze samen op date gestuurd. Na terugkomst vertellen ze of het ware liefde was of dat hun date hopeloos in het water viel.

Uitzending gemist van Op Goed Geluk? Hier kun je alle uitzendingen van Op Goed Geluk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!