Programma gemist?

Liefdesshow waarin elke op week twee op tv vrijgezellen een op zoek gaan met naar ware liefde. Elke single kan door met kiezen uit drie potentiële door partners. Ze naar zien elkaar niet tot op de daadwerkelijke uit match er is.

Liefdesshow met waarin elke naar week twee vrijgezellen op uit zoek gaan naar van ware liefde. Elke single naar kan kiezen uit van drie potentiële partners. naar Ze tijdens zien elkaar niet tot de met daadwerkelijke met match er is.

Liefdesshow waarin elke de week twee vrijgezellen uit op zoek op tv gaan uit naar ware liefde. Elke single kan met met kiezen uit drie potentiële partners. Ze door zien elkaar niet naar tot de daadwerkelijke naar in match er is.

De liefdesshow Op een met Goed Geluk keert op vanavond terug op televisie. uit Paul de Leeuw op tv neemt het presentatiestokje van het op programma met uit de jaren van 80 en 90 van over van Gordon, van die er in 2018 al van in een comeback mee maakte. Carry het Tefsen presenteerde het jarenlang tijdens in de uit vorige de eeuw. Elke week gaan twee vrijgezellen tijdens op zoek door gaan naar ware liefde. Elke naar single tijdens kan kiezen uit uit drie potentiële partners die ze een leren kennen op door het stellen met van vragen. tijdens Ze zien elkaar van niet tot de daadwerkelijke match uit er is. met Dan gaat de uit waaier omhoog en ziet in het kersverse liefdeskoppel naar elkaar voor op tv het eerst. naar Het stel gaat van daarna direct op citytrip, waar op tv ze het later in op tv de aflevering verslag de van komen doen. Bekijk het interview met op Paul de Leeuw naar over tijdens Op Goed Geluk op in gids.tv/v180979/op-goed-geluk

Liefde kent geen door leeftijd, daarom tijdens is de een 65e jarige Frank op in zoek naar een uit leuke vrouw. Hij mag op kiezen uit drie uit prachtige dames. in Met wie gaat van hij op date? Anne door tijdens is op zoek naar een leuke in het jongen met wie ze kan lachen. met Misschien een zit hij met wel achter het van hart!

Jan mag een op tv keuze uit maken uit drie leuke op tv meisjes die verstopt zitten op tv achter naar het hart. Met wie gaat tijdens hij op date? op Richard is al uit van een tijdje op zoek in naar de liefde, maar het het wil maar niet door tijdens lukken. Hij mag kiezen op tv uit drie bijzondere en de leuke jongens. Wordt naar het een op match?

De de mooie Sanne mag kiezen uit op drie leuke in jongemannen. Henk van heeft op zijn in 52e de liefde op tv nog altijd niet gevonden. op tv Misschien brengt Gordon door daar verandering in, het want door hij heeft drie prachtige op dames achter het hart uit klaargezet.

Jasper durft uit niet zo in goed op op tv vrouwen af te stappen, de daarom heeft uit Gordon drie leuke een meiden achter het de hart gezet voor hem. van Maar het uit uiteindelijke keuzemoment verloopt dramatisch. Edwin tijdens heeft alleen nog maar van een vriendinnetje op tv gehad, terwijl hij toch op tv echt in homo is. tijdens Hij mag kiezen in uit drie superleuke jongens. een Wordt dit de eerste homomatch naar in de het geschiedenis van naar dit programma?

Danny uit heeft nog nooit in een vriendinnetje een gehad. Brengen de drie meiden op aan van de andere kant van het naar hart daar verandering uit in? De vrolijke Lisanne tijdens is al de een tijdje naar op zoek van naar een man. Wie weet van vindt ze die het vanavond wel, want ze een mag kiezen de uit drie leuke op tv mannen.

Hét datingprogramma van uit de Nederlandse de televisie keert na 25 de jaar terug. in In een nieuw jasje, op tv maar naar volledig volgens het oude concept, de naar presenteert Gordon 'Op de Goed Geluk' vanaf vanavond iedere de zaterdag om 22:25 door uur op RTL op 4. 'Op Goed Geluk' de was van eind jaren 80 een van grote hit. op tv Carry Tefsen ontving vrijgezellen die op op tv zoek waren naar naar de liefde. op In de revival een ontvangt Gordon onder andere op tv single Iris. Door uit op tv middel van het stellen van door scherpe van vragen maakt ze haar keuze uit tijdens drie tijdens voor haar niet met zichtbare mannen. tijdens Welke man valt door het meest in de smaak door en mag met in haar op date? uit Naast Iris de maakt ook in de Rijswijkse volkszanger Jeffrey zijn met opwachting. uit Hij mag kiezen uit drie vrouwen met die achter het naar gesloten hart het zitten. Wanner het hart op tv opengaat staan Iris door en het Jeffrey oog in oog een met de door hun de uitgekozen date. met In dezelfde op tv aflevering komen ze tijdens terug om te door vertellen hoe hun date is een verlopen en door of er liefde tijdens is opgebloeid. Gordon vindt met het fantastisch op dat de hij dit programma mag presenteren: uit "Ik met was vroeger echt een fan van dit naar programma. Ik gun op het mensen dat ze de ware met vinden, en op tv als het 'Op Goed Geluk' ze op tv net dat zetje kan geven uit op is het geslaagd. Dat het kan de is bewezen door de deelnemers uit 1991, het Eline van en Robin zijn van dankzij het programma al tijdens 25 jaar samen, naar dat is uit toch fantastisch?"

oktober 2020
12-03-2020 16:00

Afl. 2

Op Goed Geluk - Afl. 2

Liefdesshow waarin elke week twee vrijgezellen op zoek gaan naar ware liefde. Elke single kan kiezen uit drie potentiële partners. Ze zien elkaar niet tot de daadwerkelijke match er is.

11-03-2020 20:30

Afl. 2

Op Goed Geluk - Afl. 2

Liefdesshow waarin elke week twee vrijgezellen op zoek gaan naar ware liefde. Elke single kan kiezen uit drie potentiële partners. Ze zien elkaar niet tot de daadwerkelijke match er is.

05-03-2020 16:07

Afl. 1

Op Goed Geluk - Afl. 1

Liefdesshow waarin elke week twee vrijgezellen op zoek gaan naar ware liefde. Elke single kan kiezen uit drie potentiële partners. Ze zien elkaar niet tot de daadwerkelijke match er is.

04-03-2020 20:30

Terug: Op Goed Geluk

Op Goed Geluk - Terug: Op Goed Geluk

De liefdesshow Op Goed Geluk keert vanavond terug op televisie. Paul de Leeuw neemt het presentatiestokje van het programma uit de jaren 80 en 90 over van Gordon, die er in 2018 al een comeback mee maakte. Carry Tefsen presenteerde het jare...

24-02-2018 22:21

Afl. 6

Op Goed Geluk - Afl. 6

Liefde kent geen leeftijd, daarom is de 65e jarige Frank op zoek naar een leuke vrouw. Hij mag kiezen uit drie prachtige dames. Met wie gaat hij op date? Anne is op zoek naar een leuke jongen met wie ze kan lachen. Misschien zit hij wel ach...

17-02-2018 22:26

Afl. 5

Op Goed Geluk - Afl. 5

Jan mag een keuze maken uit drie leuke meisjes die verstopt zitten achter het hart. Met wie gaat hij op date? Richard is al een tijdje op zoek naar de liefde, maar het wil maar niet lukken. Hij mag kiezen uit drie bijzondere en leuke jongen...

10-02-2018 22:27

Afl. 4

Op Goed Geluk - Afl. 4

De mooie Sanne mag kiezen uit drie leuke jongemannen. Henk heeft op zijn 52e de liefde nog altijd niet gevonden. Misschien brengt Gordon daar verandering in, want hij heeft drie prachtige dames achter het hart klaargezet.

03-02-2018 22:23

Afl. 3

Op Goed Geluk - Afl. 3

Jasper durft niet zo goed op vrouwen af te stappen, daarom heeft Gordon drie leuke meiden achter het hart gezet voor hem. Maar het uiteindelijke keuzemoment verloopt dramatisch. Edwin heeft alleen nog maar een vriendinnetje gehad, terwijl h...

27-01-2018 22:26

Afl. 2

Op Goed Geluk - Afl. 2

Danny heeft nog nooit een vriendinnetje gehad. Brengen de drie meiden aan de andere kant van het hart daar verandering in? De vrolijke Lisanne is al een tijdje op zoek naar een man. Wie weet vindt ze die vanavond wel, want ze mag kiezen uit...

20-01-2018 22:25

Afl. 1

Op Goed Geluk - Afl. 1

Hét datingprogramma van de Nederlandse televisie keert na 25 jaar terug. In een nieuw jasje, maar volledig volgens het oude concept, presenteert Gordon 'Op Goed Geluk' vanaf vanavond iedere zaterdag om 22:25 uur op RTL 4. 'Op Goed Geluk' w...

Op Goed Geluk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op Goed Geluk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op Goed Geluk bij Op Goed Geluk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op Goed Geluk. Heb je een uitzending van Op Goed Geluk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op Goed Geluk gemist

Datingprogramma waarin Gordon vrijgezelle mensen koppelt aan een potentiële nieuwe liefde, zonder dat ze elkaar zien. Door het stellen van scherpzinnige vragen probeert de vrijgezel de juiste keuze te maken uit drie kandidaten. Na zijn of haar keuze worden ze samen op date gestuurd. Na terugkomst vertellen ze of het ware liefde was of dat hun date hopeloos in het water viel.

Uitzending gemist van Op Goed Geluk? Hier kun je alle uitzendingen van Op Goed Geluk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!