Programma gemist?

Liefde kent geen de leeftijd, daarom is van de 65e jarige op tv Frank op met zoek naar uit een leuke vrouw. Hij mag door in kiezen uit drie prachtige het dames. Met het wie gaat hij het op date? Anne is op de zoek naar een een leuke jongen de met wie ze kan het lachen. Misschien de zit hij wel achter het het op hart!

Jan mag een door op tv keuze maken uit drie leuke meisjes op die verstopt zitten door achter het hart. uit Met wie gaat de in hij op date? Richard is al uit een op tv tijdje op zoek naar naar de liefde, maar op het wil maar niet in lukken. Hij met mag kiezen uit drie tijdens bijzondere tijdens en leuke door jongens. Wordt het een uit match?

De mooie van Sanne uit mag kiezen uit in drie leuke jongemannen. Henk op heeft op de zijn 52e de liefde door nog altijd van niet gevonden. Misschien brengt tijdens Gordon daar verandering tijdens in, want hij in heeft drie prachtige dames tijdens achter het hart uit klaargezet.

Jasper durft de niet zo naar goed op vrouwen af een te stappen, daarom tijdens heeft Gordon drie op tv leuke de meiden achter het hart gezet naar voor op hem. Maar het tijdens uiteindelijke keuzemoment verloopt dramatisch. Edwin tijdens heeft alleen nog maar een op tv een vriendinnetje gehad, terwijl hij uit toch door echt homo is. Hij mag door kiezen uit drie superleuke in jongens. Wordt op dit de op tv eerste homomatch naar in de geschiedenis van de dit programma?

Danny heeft nog tijdens nooit een vriendinnetje door gehad. Brengen de naar drie tijdens meiden aan naar de andere kant tijdens van het hart op daar verandering in? De vrolijke tijdens Lisanne is al een een tijdje op tijdens zoek uit naar een man. Wie weet op vindt ze de die vanavond wel, in want ze door mag kiezen uit drie leuke tijdens mannen.

Hét datingprogramma het van van de Nederlandse televisie keert op na 25 het jaar terug. In een nieuw op jasje, op maar volledig volgens tijdens het oude concept, presenteert Gordon 'Op een Goed Geluk' vanaf in vanavond iedere de zaterdag om op tv 22:25 uur op RTL naar 4. 'Op een Goed Geluk' was naar eind jaren 80 een een grote hit. Carry Tefsen ontving het vrijgezellen die het op zoek waren naar van de liefde. In het door de revival ontvangt Gordon op tv onder andere op single Iris. Door van middel van het door stellen van scherpe vragen maakt ze op haar op keuze uit naar drie voor haar niet zichtbare mannen. naar Welke naar man valt het meest in in de smaak naar en mag met haar het op date? Naast de tijdens Iris maakt ook de in Rijswijkse volkszanger Jeffrey zijn opwachting. van Hij de mag kiezen met uit drie vrouwen met die achter het gesloten hart een zitten. een Wanner het hart opengaat staan van Iris en het Jeffrey oog in in oog met de door in hun uitgekozen met date. In door dezelfde aflevering komen ze terug op om te op vertellen hoe hun in date is op tv verlopen en of er liefde tijdens is opgebloeid. Gordon vindt uit het fantastisch dat een hij dit op programma mag het presenteren: "Ik was vroeger in echt fan van dit op programma. naar Ik gun het het mensen dat ze de uit ware vinden, en van als 'Op van Goed Geluk' ze uit net dat naar zetje kan geven is het geslaagd. een Dat het kan het is bewezen van door deelnemers uit door 1991, Eline en de Robin op zijn dankzij het programma al een 25 door jaar samen, dat is tijdens toch fantastisch?"

februari 2020
24-02-2018 22:21

Afl. 6

Op Goed Geluk - Afl. 6

Liefde kent geen leeftijd, daarom is de 65e jarige Frank op zoek naar een leuke vrouw. Hij mag kiezen uit drie prachtige dames. Met wie gaat hij op date? Anne is op zoek naar een leuke jongen met wie ze kan lachen. Misschien zit hij wel ach...

17-02-2018 22:26

Afl. 5

Op Goed Geluk - Afl. 5

Jan mag een keuze maken uit drie leuke meisjes die verstopt zitten achter het hart. Met wie gaat hij op date? Richard is al een tijdje op zoek naar de liefde, maar het wil maar niet lukken. Hij mag kiezen uit drie bijzondere en leuke jongen...

10-02-2018 22:27

Afl. 4

Op Goed Geluk - Afl. 4

De mooie Sanne mag kiezen uit drie leuke jongemannen. Henk heeft op zijn 52e de liefde nog altijd niet gevonden. Misschien brengt Gordon daar verandering in, want hij heeft drie prachtige dames achter het hart klaargezet.

03-02-2018 22:23

Afl. 3

Op Goed Geluk - Afl. 3

Jasper durft niet zo goed op vrouwen af te stappen, daarom heeft Gordon drie leuke meiden achter het hart gezet voor hem. Maar het uiteindelijke keuzemoment verloopt dramatisch. Edwin heeft alleen nog maar een vriendinnetje gehad, terwijl h...

27-01-2018 22:26

Afl. 2

Op Goed Geluk - Afl. 2

Danny heeft nog nooit een vriendinnetje gehad. Brengen de drie meiden aan de andere kant van het hart daar verandering in? De vrolijke Lisanne is al een tijdje op zoek naar een man. Wie weet vindt ze die vanavond wel, want ze mag kiezen uit...

20-01-2018 22:25

Afl. 1

Op Goed Geluk - Afl. 1

Hét datingprogramma van de Nederlandse televisie keert na 25 jaar terug. In een nieuw jasje, maar volledig volgens het oude concept, presenteert Gordon 'Op Goed Geluk' vanaf vanavond iedere zaterdag om 22:25 uur op RTL 4. 'Op Goed Geluk' w...

Op Goed Geluk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op Goed Geluk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op Goed Geluk bij Op Goed Geluk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op Goed Geluk. Heb je een uitzending van Op Goed Geluk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op Goed Geluk gemist

Datingprogramma waarin Gordon vrijgezelle mensen koppelt aan een potentiële nieuwe liefde, zonder dat ze elkaar zien. Door het stellen van scherpzinnige vragen probeert de vrijgezel de juiste keuze te maken uit drie kandidaten. Na zijn of haar keuze worden ze samen op date gestuurd. Na terugkomst vertellen ze of het ware liefde was of dat hun date hopeloos in het water viel.

Uitzending gemist van Op Goed Geluk? Hier kun je alle uitzendingen van Op Goed Geluk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 24-02-2018 om 22:21 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!