Programma gemist?

Liefdesshow op waarin elke door week twee vrijgezellen op door zoek gaan naar ware met liefde. naar Elke single kan kiezen uit drie tijdens potentiële door partners. Ze op tv zien elkaar niet op tv tot de daadwerkelijke match er op tv is.

Liefdesshow waarin elke een week twee door vrijgezellen op zoek gaan tijdens naar ware op liefde. Elke een single kan kiezen uit een drie potentiële partners. naar Ze zien elkaar niet een tijdens tot de daadwerkelijke match tijdens er is.

Liefdesshow het waarin elke week een twee vrijgezellen op zoek gaan in naar ware op tv liefde. een Elke single kan kiezen uit door drie het potentiële partners. Ze zien elkaar niet op tv tot de daadwerkelijke tijdens match er een is.

De liefdesshow Op tijdens Goed op Geluk keert vanavond met terug op tijdens televisie. Paul de Leeuw neemt van het presentatiestokje van op het programma uit de in jaren 80 door en naar 90 over van Gordon, op tv die er in op 2018 al een in comeback mee maakte. door Carry Tefsen van presenteerde het jarenlang met in de vorige eeuw. Elke week de gaan twee vrijgezellen op de zoek door gaan naar ware liefde. Elke uit single kan kiezen op uit op drie potentiële op partners die ze leren op kennen door het stellen van door vragen. Ze een zien elkaar niet op tot de daadwerkelijke op match er is. op tv Dan gaat de tijdens waaier omhoog en ziet het het kersverse liefdeskoppel naar elkaar voor het in eerst. Het naar stel gaat daarna direct in op citytrip, waar een tijdens ze later in de aflevering verslag van van komen doen. Bekijk van het met interview met met Paul de Leeuw over Op Goed op Geluk op naar gids.tv/v180979/op-goed-geluk

Liefde de kent geen leeftijd, daarom van is de 65e de jarige Frank op uit zoek naar een een leuke vrouw. in Hij mag kiezen door uit drie prachtige dames. Met het door wie gaat hij op date? Anne met is op zoek met naar een tijdens leuke jongen met wie door ze kan lachen. met tijdens Misschien zit hij wel achter op tv het met hart!

Jan met mag een keuze maken door uit drie tijdens leuke meisjes die verstopt met zitten achter door het hart. op tv Met wie gaat hij op date? door Richard is uit al een tijdje op de zoek naar met de tijdens liefde, maar het wil maar van niet lukken. Hij de mag kiezen uit de drie bijzondere de en leuke tijdens jongens. Wordt het een met match?

De het mooie Sanne mag kiezen met uit drie leuke in jongemannen. Henk heeft op van op tv zijn 52e de naar liefde nog altijd niet gevonden. Misschien met brengt Gordon door daar door verandering in, want hij heeft drie een prachtige dames achter het het tijdens hart klaargezet.

Jasper durft met niet zo goed op tijdens vrouwen af te op stappen, naar daarom heeft Gordon drie door leuke meiden achter het door een hart gezet voor hem. uit Maar het uiteindelijke keuzemoment in verloopt uit dramatisch. Edwin heeft tijdens alleen nog maar een tijdens vriendinnetje gehad, terwijl op hij toch met echt homo is. Hij mag in kiezen uit drie superleuke van jongens. Wordt uit dit de uit eerste homomatch in door de geschiedenis naar van dit programma?

Danny uit heeft nog een nooit een vriendinnetje gehad. Brengen de de de drie meiden aan de andere in kant van de het hart het daar verandering in? De vrolijke Lisanne op tv is al een tijdens tijdje van op zoek naar een door man. Wie weet tijdens vindt tijdens ze die vanavond wel, want met ze mag kiezen in uit drie leuke de mannen.

Hét van datingprogramma van de Nederlandse naar televisie keert na van 25 jaar terug. In op het een nieuw jasje, maar het volledig volgens het oude concept, de presenteert op Gordon 'Op Goed door Geluk' vanaf vanavond iedere zaterdag op om 22:25 uur op op RTL tijdens 4. 'Op Goed met Geluk' was eind met jaren 80 een grote het hit. naar Carry Tefsen ontving met vrijgezellen die op de zoek waren naar de het liefde. In de een revival ontvangt Gordon onder het andere single tijdens Iris. Door middel van het door stellen van scherpe uit vragen maakt door ze haar keuze uit een drie naar voor haar niet zichtbare mannen. het Welke naar man valt een het meest in de van smaak en mag met op haar op date? door Naast Iris het maakt ook de Rijswijkse door volkszanger Jeffrey zijn opwachting. van Hij door mag kiezen naar uit drie vrouwen die achter het een de gesloten hart zitten. Wanner het hart met opengaat staan Iris op tv en Jeffrey op tv oog in oog van met de op door hun uitgekozen in date. In dezelfde door aflevering komen in ze terug om te vertellen naar hoe hun date de is verlopen en of op tv uit er liefde is opgebloeid. van Gordon vindt het fantastisch op tv dat van hij dit programma mag de presenteren: "Ik was vroeger echt op tv fan van dit van programma. Ik in gun het de mensen dat ze de ware met in vinden, en als 'Op Goed naar Geluk' ze van net dat zetje kan op tv geven is door het geslaagd. Dat het kan een is de bewezen door van deelnemers uit 1991, de Eline en Robin zijn de dankzij het programma de al 25 het jaar samen, dat is de toch fantastisch?"

juni 2021
12-03-2020 16:00

Afl. 2

Op Goed Geluk - Afl. 2

Liefdesshow waarin elke week twee vrijgezellen op zoek gaan naar ware liefde. Elke single kan kiezen uit drie potentiële partners. Ze zien elkaar niet tot de daadwerkelijke match er is.

11-03-2020 20:30

Afl. 2

Op Goed Geluk - Afl. 2

Liefdesshow waarin elke week twee vrijgezellen op zoek gaan naar ware liefde. Elke single kan kiezen uit drie potentiële partners. Ze zien elkaar niet tot de daadwerkelijke match er is.

05-03-2020 16:07

Afl. 1

Op Goed Geluk - Afl. 1

Liefdesshow waarin elke week twee vrijgezellen op zoek gaan naar ware liefde. Elke single kan kiezen uit drie potentiële partners. Ze zien elkaar niet tot de daadwerkelijke match er is.

04-03-2020 20:30

Terug: Op Goed Geluk

Op Goed Geluk - Terug: Op Goed Geluk

De liefdesshow Op Goed Geluk keert vanavond terug op televisie. Paul de Leeuw neemt het presentatiestokje van het programma uit de jaren 80 en 90 over van Gordon, die er in 2018 al een comeback mee maakte. Carry Tefsen presenteerde het jare...

24-02-2018 22:21

Afl. 6

Op Goed Geluk - Afl. 6

Liefde kent geen leeftijd, daarom is de 65e jarige Frank op zoek naar een leuke vrouw. Hij mag kiezen uit drie prachtige dames. Met wie gaat hij op date? Anne is op zoek naar een leuke jongen met wie ze kan lachen. Misschien zit hij wel ach...

17-02-2018 22:26

Afl. 5

Op Goed Geluk - Afl. 5

Jan mag een keuze maken uit drie leuke meisjes die verstopt zitten achter het hart. Met wie gaat hij op date? Richard is al een tijdje op zoek naar de liefde, maar het wil maar niet lukken. Hij mag kiezen uit drie bijzondere en leuke jongen...

10-02-2018 22:27

Afl. 4

Op Goed Geluk - Afl. 4

De mooie Sanne mag kiezen uit drie leuke jongemannen. Henk heeft op zijn 52e de liefde nog altijd niet gevonden. Misschien brengt Gordon daar verandering in, want hij heeft drie prachtige dames achter het hart klaargezet.

03-02-2018 22:23

Afl. 3

Op Goed Geluk - Afl. 3

Jasper durft niet zo goed op vrouwen af te stappen, daarom heeft Gordon drie leuke meiden achter het hart gezet voor hem. Maar het uiteindelijke keuzemoment verloopt dramatisch. Edwin heeft alleen nog maar een vriendinnetje gehad, terwijl h...

27-01-2018 22:26

Afl. 2

Op Goed Geluk - Afl. 2

Danny heeft nog nooit een vriendinnetje gehad. Brengen de drie meiden aan de andere kant van het hart daar verandering in? De vrolijke Lisanne is al een tijdje op zoek naar een man. Wie weet vindt ze die vanavond wel, want ze mag kiezen uit...

20-01-2018 22:25

Afl. 1

Op Goed Geluk - Afl. 1

Hét datingprogramma van de Nederlandse televisie keert na 25 jaar terug. In een nieuw jasje, maar volledig volgens het oude concept, presenteert Gordon 'Op Goed Geluk' vanaf vanavond iedere zaterdag om 22:25 uur op RTL 4. 'Op Goed Geluk' w...

Op Goed Geluk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op Goed Geluk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op Goed Geluk bij Op Goed Geluk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op Goed Geluk. Heb je een uitzending van Op Goed Geluk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op Goed Geluk gemist

Datingprogramma waarin Gordon vrijgezelle mensen koppelt aan een potentiële nieuwe liefde, zonder dat ze elkaar zien. Door het stellen van scherpzinnige vragen probeert de vrijgezel de juiste keuze te maken uit drie kandidaten. Na zijn of haar keuze worden ze samen op date gestuurd. Na terugkomst vertellen ze of het ware liefde was of dat hun date hopeloos in het water viel.

Uitzending gemist van Op Goed Geluk? Hier kun je alle uitzendingen van Op Goed Geluk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!