Programma gemist?

Liefdesshow het waarin elke week het twee vrijgezellen op op tv zoek gaan naar ware naar liefde. tijdens Elke single kan kiezen door uit drie potentiële partners. Ze een zien elkaar niet de tot naar de daadwerkelijke match er in is.

Liefdesshow waarin door elke op tv week twee vrijgezellen op zoek een gaan naar ware liefde. in Elke single in kan kiezen met uit drie potentiële partners. op Ze zien op tv elkaar niet tot de de daadwerkelijke met match er is.

Liefdesshow het waarin elke van week twee vrijgezellen op zoek het gaan naar ware liefde. in Elke van single kan kiezen uit drie op tv potentiële partners. uit Ze naar zien elkaar niet tot de naar daadwerkelijke match er met is.

De liefdesshow op tv Op Goed Geluk op tv keert vanavond van terug op op tv televisie. Paul de Leeuw uit neemt het presentatiestokje naar van het programma uit de in jaren 80 van en 90 met over van Gordon, uit die er in 2018 al de een de comeback mee maakte. Carry de Tefsen presenteerde het naar jarenlang in de de vorige eeuw. Elke week gaan een op twee vrijgezellen op zoek gaan naar op ware liefde. Elke een single door kan kiezen uit drie potentiële de partners die ze uit leren kennen door door het naar stellen van de vragen. Ze zien elkaar niet tot naar door de daadwerkelijke match er de is. Dan gaat de van waaier omhoog in en ziet het kersverse het liefdeskoppel elkaar voor het op tv eerst. met Het stel gaat daarna direct uit op met citytrip, waar het ze later in tijdens de aflevering verslag van komen doen. Bekijk in het interview met van Paul de een Leeuw over Op Goed op tijdens Geluk op gids.tv/v180979/op-goed-geluk

Liefde uit kent geen leeftijd, op daarom is de 65e door jarige het Frank op zoek naar naar een leuke vrouw. van Hij mag kiezen het uit drie prachtige van dames. Met wie gaat hij in op op tv date? Anne is op zoek met naar een het leuke jongen met de wie ze kan lachen. naar Misschien op zit hij wel door achter het door hart!

Jan mag op tv een op keuze maken uit drie leuke in meisjes die door verstopt zitten achter het hart. tijdens Met wie gaat met hij op date? een Richard is een al een tijdje op naar zoek naar het de uit liefde, maar het van wil maar niet lukken. Hij mag van kiezen uit door drie bijzondere van en leuke jongens. door Wordt het een op tv match?

De tijdens mooie Sanne mag kiezen uit een drie leuke jongemannen. de tijdens Henk heeft op zijn het 52e de tijdens liefde nog altijd niet gevonden. een Misschien brengt Gordon daar uit verandering in, want met hij door heeft drie prachtige door dames achter het hart de klaargezet.

Jasper durft niet een zo goed op een vrouwen af te op op stappen, daarom heeft Gordon drie leuke naar meiden achter op het hart tijdens gezet voor hem. Maar op het uiteindelijke op tv keuzemoment verloopt dramatisch. Edwin heeft tijdens alleen nog maar een een vriendinnetje naar gehad, in terwijl hij toch echt met homo is. Hij mag in kiezen tijdens uit drie superleuke jongens. uit Wordt dit van de eerste homomatch met in de geschiedenis van dit naar programma?

Danny heeft op nog uit nooit een vriendinnetje gehad. op tv Brengen de drie meiden aan een de tijdens andere kant van tijdens het hart daar verandering op tv in? De het vrolijke Lisanne is al tijdens een tijdje op zoek in tijdens naar een man. Wie weet vindt op tv ze die op tv vanavond met wel, want ze mag kiezen uit met drie leuke met mannen.

Hét door datingprogramma van de tijdens Nederlandse televisie keert na 25 op jaar terug. van In op tv een nieuw jasje, maar volledig met volgens het oude concept, naar presenteert Gordon 'Op met in Goed Geluk' vanaf vanavond de iedere zaterdag om 22:25 tijdens uur op door RTL 4. 'Op op tv Goed Geluk' was eind jaren 80 door een grote tijdens hit. Carry Tefsen op ontving op vrijgezellen die op zoek waren met naar de liefde. uit In de revival op tv ontvangt Gordon uit onder andere single uit Iris. Door middel van het door met stellen van scherpe vragen maakt ze op tv haar naar keuze uit drie voor op haar niet zichtbare mannen. een Welke man uit valt het een meest in de smaak de en mag met op haar op door date? Naast Iris maakt ook het de Rijswijkse op volkszanger Jeffrey zijn de opwachting. op Hij mag kiezen in uit drie vrouwen die achter het naar gesloten een hart zitten. Wanner het hart in opengaat de staan Iris van en Jeffrey oog in oog uit met de door met hun uitgekozen date. In van dezelfde aflevering komen in ze uit terug om te naar vertellen hoe hun date naar is een verlopen en of de er liefde is opgebloeid. Gordon een vindt het fantastisch op tv dat tijdens hij dit programma een mag presenteren: "Ik was vroeger echt tijdens fan van van dit op tv programma. Ik gun naar het mensen dat ze met de ware vinden, en als uit 'Op Goed op Geluk' ze net met dat uit zetje kan geven is het geslaagd. in Dat het in kan is bewezen door op tv deelnemers uit 1991, het Eline met en Robin zijn naar dankzij het programma met al 25 jaar samen, dat de is op tv toch fantastisch?"

februari 2021
12-03-2020 16:00

Afl. 2

Op Goed Geluk - Afl. 2

Liefdesshow waarin elke week twee vrijgezellen op zoek gaan naar ware liefde. Elke single kan kiezen uit drie potentiële partners. Ze zien elkaar niet tot de daadwerkelijke match er is.

11-03-2020 20:30

Afl. 2

Op Goed Geluk - Afl. 2

Liefdesshow waarin elke week twee vrijgezellen op zoek gaan naar ware liefde. Elke single kan kiezen uit drie potentiële partners. Ze zien elkaar niet tot de daadwerkelijke match er is.

05-03-2020 16:07

Afl. 1

Op Goed Geluk - Afl. 1

Liefdesshow waarin elke week twee vrijgezellen op zoek gaan naar ware liefde. Elke single kan kiezen uit drie potentiële partners. Ze zien elkaar niet tot de daadwerkelijke match er is.

04-03-2020 20:30

Terug: Op Goed Geluk

Op Goed Geluk - Terug: Op Goed Geluk

De liefdesshow Op Goed Geluk keert vanavond terug op televisie. Paul de Leeuw neemt het presentatiestokje van het programma uit de jaren 80 en 90 over van Gordon, die er in 2018 al een comeback mee maakte. Carry Tefsen presenteerde het jare...

24-02-2018 22:21

Afl. 6

Op Goed Geluk - Afl. 6

Liefde kent geen leeftijd, daarom is de 65e jarige Frank op zoek naar een leuke vrouw. Hij mag kiezen uit drie prachtige dames. Met wie gaat hij op date? Anne is op zoek naar een leuke jongen met wie ze kan lachen. Misschien zit hij wel ach...

17-02-2018 22:26

Afl. 5

Op Goed Geluk - Afl. 5

Jan mag een keuze maken uit drie leuke meisjes die verstopt zitten achter het hart. Met wie gaat hij op date? Richard is al een tijdje op zoek naar de liefde, maar het wil maar niet lukken. Hij mag kiezen uit drie bijzondere en leuke jongen...

10-02-2018 22:27

Afl. 4

Op Goed Geluk - Afl. 4

De mooie Sanne mag kiezen uit drie leuke jongemannen. Henk heeft op zijn 52e de liefde nog altijd niet gevonden. Misschien brengt Gordon daar verandering in, want hij heeft drie prachtige dames achter het hart klaargezet.

03-02-2018 22:23

Afl. 3

Op Goed Geluk - Afl. 3

Jasper durft niet zo goed op vrouwen af te stappen, daarom heeft Gordon drie leuke meiden achter het hart gezet voor hem. Maar het uiteindelijke keuzemoment verloopt dramatisch. Edwin heeft alleen nog maar een vriendinnetje gehad, terwijl h...

27-01-2018 22:26

Afl. 2

Op Goed Geluk - Afl. 2

Danny heeft nog nooit een vriendinnetje gehad. Brengen de drie meiden aan de andere kant van het hart daar verandering in? De vrolijke Lisanne is al een tijdje op zoek naar een man. Wie weet vindt ze die vanavond wel, want ze mag kiezen uit...

20-01-2018 22:25

Afl. 1

Op Goed Geluk - Afl. 1

Hét datingprogramma van de Nederlandse televisie keert na 25 jaar terug. In een nieuw jasje, maar volledig volgens het oude concept, presenteert Gordon 'Op Goed Geluk' vanaf vanavond iedere zaterdag om 22:25 uur op RTL 4. 'Op Goed Geluk' w...

Op Goed Geluk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op Goed Geluk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op Goed Geluk bij Op Goed Geluk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op Goed Geluk. Heb je een uitzending van Op Goed Geluk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op Goed Geluk gemist

Datingprogramma waarin Gordon vrijgezelle mensen koppelt aan een potentiële nieuwe liefde, zonder dat ze elkaar zien. Door het stellen van scherpzinnige vragen probeert de vrijgezel de juiste keuze te maken uit drie kandidaten. Na zijn of haar keuze worden ze samen op date gestuurd. Na terugkomst vertellen ze of het ware liefde was of dat hun date hopeloos in het water viel.

Uitzending gemist van Op Goed Geluk? Hier kun je alle uitzendingen van Op Goed Geluk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!