Programma gemist?

Liefdesshow waarin elke uit week tijdens twee vrijgezellen op op zoek gaan naar ware liefde. van Elke een single kan kiezen op tv uit drie potentiële van partners. Ze het zien elkaar niet tot de daadwerkelijke de match in er is.

Liefdesshow met waarin elke week van twee vrijgezellen het op zoek gaan door naar ware liefde. Elke het single kan kiezen uit drie van potentiële in partners. Ze zien op elkaar niet tot de daadwerkelijke een match van er is.

Liefdesshow waarin tijdens elke week twee het vrijgezellen op op zoek gaan naar ware liefde. de Elke single door kan kiezen het uit drie potentiële partners. met Ze zien elkaar tijdens niet naar tot de daadwerkelijke match uit er is.

De liefdesshow van Op Goed Geluk op tv keert vanavond terug van op televisie. Paul een de Leeuw een neemt het presentatiestokje van op tv het programma uit het de jaren 80 en met 90 over van een Gordon, die er tijdens in 2018 uit al een een comeback mee maakte. Carry Tefsen de presenteerde het jarenlang tijdens het in de vorige eeuw. Elke week gaan een twee vrijgezellen van op zoek gaan in naar een ware liefde. Elke single kan kiezen het uit drie potentiële op partners die ze van leren kennen door naar het stellen van van vragen. van Ze zien op tv elkaar niet tot de daadwerkelijke de match er is. Dan tijdens naar gaat de waaier omhoog en ziet met het kersverse liefdeskoppel in in elkaar voor het eerst. Het stel op tv gaat daarna direct uit op citytrip, op waar ze later in door de naar aflevering verslag op van komen doen. Bekijk het interview met een Paul de op tv Leeuw over Op van Goed het Geluk op gids.tv/v180979/op-goed-geluk

Liefde op kent geen op leeftijd, daarom is in de 65e jarige van Frank op zoek het naar een leuke vrouw. tijdens Hij mag op kiezen uit drie prachtige dames. Met uit wie gaat hij met op date? Anne in is op tijdens zoek de naar een leuke jongen met wie de ze kan de lachen. tijdens Misschien zit hij wel achter het een tijdens hart!

Jan mag een tijdens keuze de maken uit het drie leuke meisjes die verstopt zitten in achter het hart. naar Met wie gaat naar hij op tijdens date? Richard is in al een naar tijdje op zoek naar in de met liefde, maar het wil maar niet tijdens lukken. een Hij mag kiezen door uit drie bijzondere op tv en leuke jongens. op Wordt het een van match?

De mooie Sanne met mag op tv kiezen uit drie in leuke jongemannen. Henk heeft uit op op zijn 52e de liefde met nog altijd uit niet gevonden. Misschien brengt Gordon daar de verandering in, want een hij in heeft drie prachtige dames achter een met het hart klaargezet.

Jasper op tv durft niet zo goed op door het vrouwen af te stappen, daarom in heeft Gordon van drie leuke meiden achter het door het hart gezet voor het hem. Maar het uiteindelijke keuzemoment verloopt uit dramatisch. Edwin heeft op tv op tv alleen nog maar op tv een vriendinnetje gehad, terwijl op hij toch naar echt homo is. Hij mag een kiezen uit drie superleuke met jongens. Wordt dit op tv de op eerste homomatch in door de geschiedenis van dit tijdens programma?

Danny met heeft nog nooit het een vriendinnetje gehad. de Brengen de drie tijdens meiden aan de de andere kant van het hart met op daar verandering in? De vrolijke Lisanne de is al een het tijdens tijdje op zoek naar op tv een man. Wie weet door vindt ze die vanavond het wel, op want ze mag kiezen op tv uit drie leuke met mannen.

Hét datingprogramma tijdens van op de Nederlandse televisie keert na 25 een jaar terug. In tijdens op tv een nieuw jasje, maar volledig het volgens het een oude concept, presenteert Gordon 'Op naar Goed Geluk' tijdens vanaf vanavond iedere zaterdag met om 22:25 uur een van op RTL 4. 'Op Goed met Geluk' was eind jaren 80 met het een grote hit. in Carry Tefsen ontving vrijgezellen de die op zoek waren naar door de liefde. een In de revival in ontvangt op Gordon onder andere single van Iris. Door de middel van het stellen uit van scherpe vragen maakt een ze haar keuze uit door tijdens drie voor haar niet zichtbare mannen. tijdens Welke man het valt met het meest in de de smaak en mag met de haar door op date? Naast Iris het maakt ook de Rijswijkse volkszanger op tv het Jeffrey zijn opwachting. Hij mag kiezen naar uit drie het vrouwen de die achter het gesloten hart tijdens zitten. Wanner van het hart opengaat staan Iris tijdens tijdens en Jeffrey oog van in oog met de door op hun uitgekozen date. In op tv dezelfde het aflevering komen ze terug een om te vertellen het hoe hun een date is verlopen en of door er van liefde is opgebloeid. Gordon vindt in het tijdens fantastisch dat hij met dit programma mag naar presenteren: "Ik door was vroeger echt fan van dit uit op tv programma. Ik gun het uit mensen dat ze de de ware vinden, met en als 'Op uit Goed Geluk' een ze net dat zetje kan geven tijdens is het in geslaagd. Dat op het kan is door bewezen door deelnemers uit 1991, op Eline en Robin uit zijn dankzij van het programma al 25 in jaar de samen, dat de is toch fantastisch?"

maart 2020
12-03-2020 16:00

Afl. 2

Op Goed Geluk - Afl. 2

Liefdesshow waarin elke week twee vrijgezellen op zoek gaan naar ware liefde. Elke single kan kiezen uit drie potentiële partners. Ze zien elkaar niet tot de daadwerkelijke match er is.

11-03-2020 20:30

Afl. 2

Op Goed Geluk - Afl. 2

Liefdesshow waarin elke week twee vrijgezellen op zoek gaan naar ware liefde. Elke single kan kiezen uit drie potentiële partners. Ze zien elkaar niet tot de daadwerkelijke match er is.

05-03-2020 16:07

Afl. 1

Op Goed Geluk - Afl. 1

Liefdesshow waarin elke week twee vrijgezellen op zoek gaan naar ware liefde. Elke single kan kiezen uit drie potentiële partners. Ze zien elkaar niet tot de daadwerkelijke match er is.

04-03-2020 20:30

Terug: Op Goed Geluk

Op Goed Geluk - Terug: Op Goed Geluk

De liefdesshow Op Goed Geluk keert vanavond terug op televisie. Paul de Leeuw neemt het presentatiestokje van het programma uit de jaren 80 en 90 over van Gordon, die er in 2018 al een comeback mee maakte. Carry Tefsen presenteerde het jare...

24-02-2018 22:21

Afl. 6

Op Goed Geluk - Afl. 6

Liefde kent geen leeftijd, daarom is de 65e jarige Frank op zoek naar een leuke vrouw. Hij mag kiezen uit drie prachtige dames. Met wie gaat hij op date? Anne is op zoek naar een leuke jongen met wie ze kan lachen. Misschien zit hij wel ach...

17-02-2018 22:26

Afl. 5

Op Goed Geluk - Afl. 5

Jan mag een keuze maken uit drie leuke meisjes die verstopt zitten achter het hart. Met wie gaat hij op date? Richard is al een tijdje op zoek naar de liefde, maar het wil maar niet lukken. Hij mag kiezen uit drie bijzondere en leuke jongen...

10-02-2018 22:27

Afl. 4

Op Goed Geluk - Afl. 4

De mooie Sanne mag kiezen uit drie leuke jongemannen. Henk heeft op zijn 52e de liefde nog altijd niet gevonden. Misschien brengt Gordon daar verandering in, want hij heeft drie prachtige dames achter het hart klaargezet.

03-02-2018 22:23

Afl. 3

Op Goed Geluk - Afl. 3

Jasper durft niet zo goed op vrouwen af te stappen, daarom heeft Gordon drie leuke meiden achter het hart gezet voor hem. Maar het uiteindelijke keuzemoment verloopt dramatisch. Edwin heeft alleen nog maar een vriendinnetje gehad, terwijl h...

27-01-2018 22:26

Afl. 2

Op Goed Geluk - Afl. 2

Danny heeft nog nooit een vriendinnetje gehad. Brengen de drie meiden aan de andere kant van het hart daar verandering in? De vrolijke Lisanne is al een tijdje op zoek naar een man. Wie weet vindt ze die vanavond wel, want ze mag kiezen uit...

20-01-2018 22:25

Afl. 1

Op Goed Geluk - Afl. 1

Hét datingprogramma van de Nederlandse televisie keert na 25 jaar terug. In een nieuw jasje, maar volledig volgens het oude concept, presenteert Gordon 'Op Goed Geluk' vanaf vanavond iedere zaterdag om 22:25 uur op RTL 4. 'Op Goed Geluk' w...

Op Goed Geluk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op Goed Geluk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op Goed Geluk bij Op Goed Geluk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op Goed Geluk. Heb je een uitzending van Op Goed Geluk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op Goed Geluk gemist

Datingprogramma waarin Gordon vrijgezelle mensen koppelt aan een potentiële nieuwe liefde, zonder dat ze elkaar zien. Door het stellen van scherpzinnige vragen probeert de vrijgezel de juiste keuze te maken uit drie kandidaten. Na zijn of haar keuze worden ze samen op date gestuurd. Na terugkomst vertellen ze of het ware liefde was of dat hun date hopeloos in het water viel.

Uitzending gemist van Op Goed Geluk? Hier kun je alle uitzendingen van Op Goed Geluk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!