Programma gemist?

Verslag het van de jaarlijkse in uitreiking van de naar European Border Breakers naar Awards die plaatsvond in van Groningen. De uitreiking vond de plaats in het door met kader van het Eurosonic/Noorderslag-festival. naar De EBBA's door worden uitgereikt aan een opkomende Europese bands en een acts die het afgelopen jaar tijdens veel succes in hebben gehad tijdens in Europa. De awards een gaan met dit jaar naar in Alice Merton (Duitsland), Alma (Finland), Blanche op tv uit (België), Kristian Kostov (Bulgarije), met Off Bloom (Denemarken), Salvador Sobral de (Portugal), op Sigrid (Noorwegen), Skott (Zweden), van The Blaze op (Frankrijk) en met YoungR (Verenigd Koninkrijk). de Een van de awardwinnaars maakt ook in kans uit op de uit Public Choice Award - een EBBA 2018 gekozen door met popliefhebbers uit uit heel Europa.

mei 2020
21-01-2018 02:05

EBBA Awards 2018

EBBA Awards 2018 - EBBA Awards 2018

Verslag van de jaarlijkse uitreiking van de European Border Breakers Awards die plaatsvond in Groningen. De uitreiking vond plaats in het kader van het Eurosonic/Noorderslag-festival. De EBBA's worden uitgereikt aan opkomende Europese bands...

EBBA Awards 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van EBBA Awards 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van EBBA Awards 2018 bij EBBA Awards 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van EBBA Awards 2018. Heb je een uitzending van EBBA Awards 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

EBBA Awards 2018 gemist

Uitzending gemist van EBBA Awards 2018? Hier kun je alle uitzendingen van EBBA Awards 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-01-2018 om 02:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!