Programma gemist?

Verslag tijdens van de een jaarlijkse uitreiking van in de European Border Breakers op Awards die plaatsvond naar in Groningen. De uitreiking vond door plaats in het door kader van van het Eurosonic/Noorderslag-festival. het De EBBA's worden uitgereikt aan in opkomende op tv Europese bands en acts naar die op tv het afgelopen jaar veel succes hebben een gehad in van Europa. De awards gaan naar dit jaar een naar Alice Merton tijdens (Duitsland), Alma (Finland), Blanche met (België), Kristian Kostov een (Bulgarije), uit Off Bloom (Denemarken), Salvador Sobral van (Portugal), Sigrid met (Noorwegen), Skott (Zweden), met The Blaze een (Frankrijk) en YoungR (Verenigd Koninkrijk). door Een op van de awardwinnaars in maakt ook tijdens kans op de Public de Choice Award - met EBBA 2018 gekozen door in popliefhebbers uit in heel Europa.

mei 2021
21-01-2018 02:05

EBBA Awards 2018

EBBA Awards 2018 - EBBA Awards 2018

Verslag van de jaarlijkse uitreiking van de European Border Breakers Awards die plaatsvond in Groningen. De uitreiking vond plaats in het kader van het Eurosonic/Noorderslag-festival. De EBBA's worden uitgereikt aan opkomende Europese bands...

EBBA Awards 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van EBBA Awards 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van EBBA Awards 2018 bij EBBA Awards 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van EBBA Awards 2018. Heb je een uitzending van EBBA Awards 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

EBBA Awards 2018 gemist

Uitzending gemist van EBBA Awards 2018? Hier kun je alle uitzendingen van EBBA Awards 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-01-2018 om 02:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!