Programma gemist?

Verslag van de tijdens naar jaarlijkse uitreiking van de European uit Border op tv Breakers Awards die plaatsvond in Groningen. op De op tv uitreiking vond naar plaats in het kader van van het van Eurosonic/Noorderslag-festival. De EBBA's worden uitgereikt aan op opkomende Europese bands uit en acts van die het afgelopen van jaar veel in succes hebben gehad naar in Europa. De uit awards gaan een dit jaar naar op Alice Merton (Duitsland), Alma (Finland), Blanche van een (België), Kristian Kostov (Bulgarije), Off Bloom met (Denemarken), Salvador de Sobral (Portugal), Sigrid de (Noorwegen), de Skott (Zweden), The Blaze (Frankrijk) en een uit YoungR (Verenigd Koninkrijk). Een een van de awardwinnaars tijdens maakt ook kans op op de Public van Choice Award - EBBA van 2018 gekozen door met popliefhebbers een uit heel Europa.

januari 2020
21-01-2018 02:05

EBBA Awards 2018

EBBA Awards 2018 - EBBA Awards 2018

Verslag van de jaarlijkse uitreiking van de European Border Breakers Awards die plaatsvond in Groningen. De uitreiking vond plaats in het kader van het Eurosonic/Noorderslag-festival. De EBBA's worden uitgereikt aan opkomende Europese bands...

EBBA Awards 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van EBBA Awards 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van EBBA Awards 2018 bij EBBA Awards 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van EBBA Awards 2018. Heb je een uitzending van EBBA Awards 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

EBBA Awards 2018 gemist

Uitzending gemist van EBBA Awards 2018? Hier kun je alle uitzendingen van EBBA Awards 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-01-2018 om 02:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!