Programma gemist?

Verslag de van de de jaarlijkse uitreiking van de uit European Border Breakers Awards die naar plaatsvond in Groningen. van De uitreiking op vond tijdens plaats in het kader van een het Eurosonic/Noorderslag-festival. De het EBBA's op tv worden uitgereikt aan opkomende Europese de bands en tijdens acts die op tv het afgelopen jaar veel succes het hebben gehad in een Europa. De awards in gaan dit jaar naar tijdens naar Alice Merton (Duitsland), Alma (Finland), uit Blanche (België), Kristian tijdens Kostov (Bulgarije), het Off Bloom (Denemarken), de Salvador Sobral (Portugal), Sigrid (Noorwegen), de Skott (Zweden), The een Blaze (Frankrijk) tijdens en tijdens YoungR (Verenigd Koninkrijk). Een van de een op awardwinnaars maakt ook kans op door de door Public Choice Award - EBBA uit 2018 gekozen op tv door popliefhebbers een uit heel Europa.

januari 2021
21-01-2018 02:05

EBBA Awards 2018

EBBA Awards 2018 - EBBA Awards 2018

Verslag van de jaarlijkse uitreiking van de European Border Breakers Awards die plaatsvond in Groningen. De uitreiking vond plaats in het kader van het Eurosonic/Noorderslag-festival. De EBBA's worden uitgereikt aan opkomende Europese bands...

EBBA Awards 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van EBBA Awards 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van EBBA Awards 2018 bij EBBA Awards 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van EBBA Awards 2018. Heb je een uitzending van EBBA Awards 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

EBBA Awards 2018 gemist

Uitzending gemist van EBBA Awards 2018? Hier kun je alle uitzendingen van EBBA Awards 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-01-2018 om 02:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!