Programma gemist?

Verslag tijdens van de naar jaarlijkse uitreiking van de European met Border de Breakers Awards die plaatsvond in de Groningen. De uitreiking van vond plaats in op het kader van naar het Eurosonic/Noorderslag-festival. De EBBA's in tijdens worden uitgereikt aan op tv opkomende Europese bands en acts die op tv het door afgelopen jaar veel succes op tv hebben gehad van in Europa. van De awards gaan dit op jaar naar tijdens Alice Merton (Duitsland), Alma (Finland), Blanche tijdens (België), Kristian de Kostov (Bulgarije), Off tijdens Bloom (Denemarken), Salvador in Sobral op tv (Portugal), Sigrid (Noorwegen), met Skott (Zweden), The Blaze op tv (Frankrijk) en YoungR (Verenigd op Koninkrijk). Een van de tijdens awardwinnaars tijdens maakt ook van kans op de Public Choice tijdens Award - EBBA op 2018 gekozen op door popliefhebbers uit tijdens heel Europa.

september 2020
21-01-2018 02:05

EBBA Awards 2018

EBBA Awards 2018 - EBBA Awards 2018

Verslag van de jaarlijkse uitreiking van de European Border Breakers Awards die plaatsvond in Groningen. De uitreiking vond plaats in het kader van het Eurosonic/Noorderslag-festival. De EBBA's worden uitgereikt aan opkomende Europese bands...

EBBA Awards 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van EBBA Awards 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van EBBA Awards 2018 bij EBBA Awards 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van EBBA Awards 2018. Heb je een uitzending van EBBA Awards 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

EBBA Awards 2018 gemist

Uitzending gemist van EBBA Awards 2018? Hier kun je alle uitzendingen van EBBA Awards 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-01-2018 om 02:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!