Programma gemist?

Verslag de van de jaarlijkse uitreiking uit van tijdens de European Border Breakers Awards die naar plaatsvond in Groningen. in De op tv uitreiking vond plaats in op het kader in van het Eurosonic/Noorderslag-festival. De in EBBA's naar worden uitgereikt aan opkomende van Europese bands met en acts die het afgelopen jaar naar veel succes een hebben gehad in Europa. uit De awards gaan op tv dit jaar naar door Alice met Merton (Duitsland), een Alma (Finland), Blanche een (België), Kristian Kostov (Bulgarije), een Off Bloom (Denemarken), Salvador Sobral het (Portugal), Sigrid (Noorwegen), tijdens Skott (Zweden), The met op Blaze (Frankrijk) en YoungR (Verenigd tijdens Koninkrijk). Een het van de awardwinnaars naar maakt ook kans op op de op Public Choice Award een - EBBA 2018 naar gekozen door popliefhebbers uit heel het Europa.

december 2019
21-01-2018 02:05

EBBA Awards 2018

EBBA Awards 2018 - EBBA Awards 2018

Verslag van de jaarlijkse uitreiking van de European Border Breakers Awards die plaatsvond in Groningen. De uitreiking vond plaats in het kader van het Eurosonic/Noorderslag-festival. De EBBA's worden uitgereikt aan opkomende Europese bands...

EBBA Awards 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van EBBA Awards 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van EBBA Awards 2018 bij EBBA Awards 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van EBBA Awards 2018. Heb je een uitzending van EBBA Awards 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

EBBA Awards 2018 gemist

Uitzending gemist van EBBA Awards 2018? Hier kun je alle uitzendingen van EBBA Awards 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-01-2018 om 02:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!