Programma gemist?

Iedereen is helemaal met happy op tv in love. Alleen niet tijdens iedereen is klaar voor de de uit volgende stap. het Soofs boekpresentatie staat voor de deur op tv een en daar komt veel bij kijken, van door maar ze is afgeleid wanneer uit ze een op tv verlovingsring vindt. Gelukkig staan haar met familie en naar vrienden op tv klaar om bij uit te springen op deze bijzondere met dag de vol verrassingen.

Micks Operatie van Geheime Gezinssamensmelting is officieel door van de start gegaan. Dat betekent volledig uit offline en quality door time voor het naar gezin. Soof met weet alleen niet zo naar uit goed wie nu haar gezin op tv is. En haar gezin in weet het zelf het in ook niet. Ondertussen met komt de verkoop van een de zolder in gevaar en tijdens dat zorgt in voor op de nodige spanning tussen Kasper en een van Josine.

Keuzes maken is op moeilijk. Soof en tijdens door Mick halen halsbrekende toeren uit om in hun van relatie geheim een te houden. Ondertussen probeert van Kasper zich voor tijdens te bereiden op in de nieuwe situatie, gaat naar Sacha definitief op op kamers en op is er een in nieuwe gast op het zolder.

Uiteindelijk komt alles in van weer goed. Athans, dat houdt Kasper op tv van zich voor na zijn door break-up met Josine. op tv Ondertussen wil Sacha een niet meer thuis wonen en in dreigt de tweeling op tv te blijven zitten tijdens op school. Kasper uit en Soof zijn op tv het eens: het uit is hoog tijd op met voor quality time de met de familie. op Maar het eerste etentje door loopt in van de soep.

Door het naar open riool met dat ooit de Kooksoof uit was, ziet Soof in met dat haar leven uit naar totaal uit balans is. Ze door is tijdens altijd maar voor tijdens iedereen aan het zorgen. uit Even alleen in een door afgelegen naar huisje midden in het bos een klinkt een als de ideale uitweg. in Maar wat van doe je eigenlijk met tijd op tv voor jezelf? Gelukkig is door in er een onweerstaanbare van redder in nood.

Soof uit besluit dingen wat mooier uit te op tv maken dan ze zijn, want dan van ga tijdens je er een zelf ook in geloven. in Bing en Dies proberen op met een hun beurt de tijdens slechte proefwerken te verstoppen, maar dat op verstoppen met gebeurt iets op te letterlijk.

Liefde en seks het worden het zwaar overschat. Dat houdt Soof in zich tijdens voor na haar mislukte de date met de Mick. Ondertussen op tv hebben Kasper en Josine het naar wel heel erg leuk. een Maar alles op tv is tijdelijk. En waar de op liefde een lege maag achterlaat, met is deze met eten in op gelukkig snel gevuld.

Een ex op van tijdens zolder, een moeder die het op altijd beter weet en de behoorlijk een veeleisende kinderen naast in het werk. Het mag door best wat simpeler op van uit Soof. Tijd om terug te gaan op naar van de basis en daarbij met start het ze in de tijdens keuken.

Kasper is ingetrokken op tv en uit begonnen aan de de verbouwing van tijdens de zolder. Soof besluit van zich op tv af door te bijten en Didier te op tv confronteren, maar in dat door loopt anders dan gedacht. op In de Kooksoof van komt een vereniging voor uit mensen met een voedselallergie met van lunchen. En hoe nuchter je van daar ook tijdens over kan doen, van er kunnen natuurlijk wel de doden tijdens vallen.

De nieuwe serie van 'Soof: Een van Nieuw uit Begin' gaat vanavond van start door bij RTL op tv 4. In de tiendelige hedendaagse het komedieserie op tv trek Kasper (Fedja van in Huêt) na het de scheiding met Soof met (Lies Visschedijk) tijdelijk met bij haar en de in kinderen in van op zolder, nadat een zijn eigen het ‘mancave’ onbewoonbaar is verklaard. Een in naar eigen leven in elkaars nabijheid, dat uit vraagt om ongemakkelijke door en hilarische een situaties. 'Soof: Een met Nieuw Begin' gaat verder door waar de naar tweede speelfilm eindigt, in maar de kan ook los van de speelfilms de bekeken worden. De in situatie van tijdens 'living divorced together' tijdens die ontstaat door de terugkeer naar van in Kasper, lijkt in in eerste instantie door best prettig. Niet alleen voor in de kinderen, op tv ook Soof ziet wel voordelen van de in weer een man in huis. met Op die naar manier heeft tijdens ze ook meer de tijd om zich in op haar tijdens restaurant De Kooksoof te richten. de Deze situatie leidt echter uit op onvermijdelijk tot een in hoop gedoe en misverstanden. een Zeker wanneer er nieuwe in liefdes van in het spel komen ... Na op de door twee succesvolle films keren Lies door Visschedijk, Fedja op tv van Huêt, Dan Karaty, naar Brent en door Niek Schoemaker, op Anneke Blok en Dick met van den Toorn terug op in uit hun rollen in de serie van 'Soof: Een Nieuw Begin'. in Roos Dickmann vervangt op tv Lobke de het Boer als in Soofs tienerdochter Sacha. Elise van Schaap (Josine, de bouwkundige) en tijdens Barbara van Sloesen (Joy, de nieuwe op keukenhulp) in zijn toegevoegd aan de cast. Evenals in Gustav Borreman met (Mick, de overbuurman) en de tijdens Peter Vandemeulebroecke (Didier, op tv een charmante vlogger in en influencer).

augustus 2020
25-03-2018 21:35

Afl. 10: Het begin van het einde

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 10: Het begin van het einde

Iedereen is helemaal happy in love. Alleen niet iedereen is klaar voor de volgende stap. Soofs boekpresentatie staat voor de deur en daar komt veel bij kijken, maar ze is afgeleid wanneer ze een verlovingsring vindt. Gelukkig staan haar fam...

18-03-2018 21:34

Afl. 9: Moderne families

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 9: Moderne families

Micks Operatie Geheime Gezinssamensmelting is officieel van start gegaan. Dat betekent volledig offline en quality time voor het gezin. Soof weet alleen niet zo goed wie nu haar gezin is. En haar gezin weet het zelf ook niet. Ondertussen ko...

11-03-2018 21:02

Afl. 8: Empty nest

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 8: Empty nest

Keuzes maken is moeilijk. Soof en Mick halen halsbrekende toeren uit om hun relatie geheim te houden. Ondertussen probeert Kasper zich voor te bereiden op de nieuwe situatie, gaat Sacha definitief op kamers en is er een nieuwe gast op zolde...

04-03-2018 20:59

In blijde verwachting

Soof: Een Nieuw Begin - In blijde verwachting

Uiteindelijk komt alles weer goed. Athans, dat houdt Kasper zich voor na zijn break-up met Josine. Ondertussen wil Sacha niet meer thuis wonen en dreigt de tweeling te blijven zitten op school. Kasper en Soof zijn het eens: het is hoog tijd...

25-02-2018 20:59

Tijd voor jezelf en andere moeilijke momenten

Soof: Een Nieuw Begin - Tijd voor jezelf en andere moeilijke momenten

Door het open riool dat ooit de Kooksoof was, ziet Soof in dat haar leven totaal uit balans is. Ze is altijd maar voor iedereen aan het zorgen. Even alleen in een afgelegen huisje midden in het bos klinkt als de ideale uitweg. Maar wat doe ...

18-02-2018 21:02

Alles opgelost

Soof: Een Nieuw Begin - Alles opgelost

Soof besluit dingen wat mooier te maken dan ze zijn, want dan ga je er zelf ook in geloven. Bing en Dies proberen op hun beurt de slechte proefwerken te verstoppen, maar dat verstoppen gebeurt iets te letterlijk.

11-02-2018 20:58

Welkom, Josine

Soof: Een Nieuw Begin - Welkom, Josine

Liefde en seks worden zwaar overschat. Dat houdt Soof zich voor na haar mislukte date met Mick. Ondertussen hebben Kasper en Josine het wel heel erg leuk. Maar alles is tijdelijk. En waar liefde een lege maag achterlaat, is deze met eten ge...

04-02-2018 20:59

Terug naar de basis

Soof: Een Nieuw Begin - Terug naar de basis

Een ex op zolder, een moeder die het altijd beter weet en behoorlijk veeleisende kinderen naast het werk. Het mag best wat simpeler van Soof. Tijd om terug te gaan naar de basis en daarbij start ze in de keuken.

28-01-2018 20:58

Koekjes van eigen deeg

Soof: Een Nieuw Begin - Koekjes van eigen deeg

Kasper is ingetrokken en begonnen aan de verbouwing van de zolder. Soof besluit van zich af te bijten en Didier te confronteren, maar dat loopt anders dan gedacht. In de Kooksoof komt een vereniging voor mensen met een voedselallergie lunch...

21-01-2018 20:59

Nieuw: Soof: Een Nieuw Begin

Soof: Een Nieuw Begin - Nieuw: Soof: Een Nieuw Begin

De nieuwe serie 'Soof: Een Nieuw Begin' gaat vanavond van start bij RTL 4. In de tiendelige hedendaagse komedieserie trek Kasper (Fedja van Huêt) na de scheiding met Soof (Lies Visschedijk) tijdelijk bij haar en de kinderen in op zolder, na...

Soof: Een Nieuw Begin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Soof: Een Nieuw Begin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Soof: Een Nieuw Begin bij Soof: Een Nieuw Begin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Soof: Een Nieuw Begin. Heb je een uitzending van Soof: Een Nieuw Begin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Soof: Een Nieuw Begin gemist

Nederlandse comedyserie. Soof heeft tijdelijk haar ex, Kasper, bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van 'living divorced together' levert naast hilarische en herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen..

Uitzending gemist van Soof: Een Nieuw Begin? Hier kun je alle uitzendingen van Soof: Een Nieuw Begin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!