Programma gemist?

Iedereen is het helemaal happy in in love. Alleen niet met iedereen is klaar voor op een de volgende stap. Soofs boekpresentatie staat een voor de een deur en daar met komt veel bij kijken, een maar ze is het afgeleid wanneer ze op tv een verlovingsring de vindt. Gelukkig staan haar een familie op en vrienden klaar om uit bij te springen van op deze in bijzondere dag vol uit verrassingen.

Micks het Operatie Geheime het Gezinssamensmelting is officieel van start gegaan. uit Dat betekent op tv volledig offline en quality de time voor het het gezin. Soof weet op alleen tijdens niet zo goed wie nu op tv haar gezin is. met En haar gezin op tv weet het uit zelf ook niet. een Ondertussen komt de in verkoop van de zolder een in gevaar en door dat zorgt een voor de nodige spanning van van tussen Kasper en met Josine.

Keuzes uit maken is met moeilijk. Soof en Mick halen een halsbrekende toeren uit met om hun relatie geheim in te houden. de Ondertussen de probeert Kasper zich voor te door bereiden in op de nieuwe door situatie, gaat Sacha uit definitief op kamers en is er uit een nieuwe gast de op uit zolder.

Uiteindelijk komt alles een de weer goed. Athans, dat in houdt Kasper zich met voor na een zijn break-up met in Josine. Ondertussen wil Sacha niet het meer thuis de wonen en dreigt de tweeling door te blijven zitten tijdens een op school. Kasper en tijdens Soof zijn door het eens: het met is hoog tijd voor quality een time met de het familie. een Maar het eerste etentje loopt tijdens in de op soep.

Door het open op tv riool de dat ooit de Kooksoof van was, een ziet Soof in dat haar leven op totaal uit met balans is. Ze uit is altijd op tv maar voor iedereen aan het naar in zorgen. Even alleen in in een afgelegen huisje midden naar in het bos een klinkt als de uit ideale uitweg. Maar wat op doe je eigenlijk van met tijd voor een naar jezelf? Gelukkig is er op tv een onweerstaanbare redder van in nood.

Soof een besluit dingen wat mooier de te maken de dan ze zijn, want de dan ga van je er zelf in ook in geloven. Bing door en Dies proberen met op tijdens hun beurt de slechte proefwerken het te verstoppen, maar van dat verstoppen gebeurt iets door te op letterlijk.

Liefde en tijdens seks worden zwaar overschat. op tv Dat houdt tijdens Soof tijdens zich voor na op tv haar mislukte date op tv met Mick. Ondertussen hebben Kasper naar en tijdens Josine het wel heel erg uit leuk. op Maar alles is in tijdelijk. En waar liefde een lege met met maag achterlaat, is deze met op tv eten gelukkig snel op gevuld.

Een ex het op van zolder, een moeder die een het altijd beter van weet en behoorlijk op tv veeleisende kinderen op tv naast het werk. Het met mag best in wat simpeler van Soof. Tijd om in terug door te gaan naar door de basis en van daarbij start ze in in de op keuken.

Kasper op tv is ingetrokken tijdens en begonnen aan de de verbouwing van de zolder. het Soof besluit van uit zich op af te bijten en Didier door te confronteren, maar dat van loopt anders op tv dan gedacht. In de in Kooksoof komt een in vereniging voor mensen een met een voedselallergie uit met lunchen. En hoe nuchter je naar daar een ook over kan doen, er op kunnen natuurlijk wel uit doden het vallen.

De nieuwe met serie 'Soof: Een Nieuw op Begin' gaat op tv vanavond van start bij op tv RTL 4. naar In de tijdens tiendelige hedendaagse op tv komedieserie trek Kasper (Fedja van Huêt) op na de scheiding van met Soof op (Lies Visschedijk) tijdelijk op tv bij het haar en de naar kinderen in op zolder, in nadat zijn de eigen ‘mancave’ onbewoonbaar is de verklaard. Een eigen leven in een uit elkaars nabijheid, dat vraagt om ongemakkelijke uit en hilarische op tv situaties. 'Soof: tijdens Een Nieuw Begin' van gaat verder waar in de tweede naar speelfilm eindigt, maar kan ook los met van de de speelfilms bekeken worden. De door situatie van tijdens 'living divorced together' het die ontstaat het door de terugkeer van Kasper, uit lijkt van in eerste instantie de best prettig. Niet door alleen voor de kinderen, een ook Soof ziet wel een voordelen in in weer een man in huis. het van Op die manier heeft ze in ook meer tijd uit om op tv zich op haar restaurant in De Kooksoof te richten. Deze op situatie leidt uit echter onvermijdelijk met tot een hoop gedoe en naar met misverstanden. Zeker wanneer het er nieuwe liefdes in het spel uit komen tijdens ... Na de twee succesvolle het films de keren Lies Visschedijk, uit Fedja van Huêt, naar Dan Karaty, Brent en Niek door Schoemaker, van Anneke Blok en Dick van door den Toorn met terug in hun rollen in de de uit serie 'Soof: Een door Nieuw Begin'. door Roos Dickmann vervangt Lobke op de Boer als Soofs tienerdochter van Sacha. Elise Schaap de (Josine, de bouwkundige) op tv en Barbara Sloesen tijdens (Joy, de nieuwe keukenhulp) door zijn toegevoegd aan naar de cast. Evenals uit Gustav Borreman op tv (Mick, de overbuurman) en tijdens Peter Vandemeulebroecke met (Didier, een door charmante vlogger en uit influencer).

februari 2020
25-03-2018 21:35

Afl. 10: Het begin van het einde

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 10: Het begin van het einde

Iedereen is helemaal happy in love. Alleen niet iedereen is klaar voor de volgende stap. Soofs boekpresentatie staat voor de deur en daar komt veel bij kijken, maar ze is afgeleid wanneer ze een verlovingsring vindt. Gelukkig staan haar fam...

18-03-2018 21:34

Afl. 9: Moderne families

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 9: Moderne families

Micks Operatie Geheime Gezinssamensmelting is officieel van start gegaan. Dat betekent volledig offline en quality time voor het gezin. Soof weet alleen niet zo goed wie nu haar gezin is. En haar gezin weet het zelf ook niet. Ondertussen ko...

11-03-2018 21:02

Afl. 8: Empty nest

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 8: Empty nest

Keuzes maken is moeilijk. Soof en Mick halen halsbrekende toeren uit om hun relatie geheim te houden. Ondertussen probeert Kasper zich voor te bereiden op de nieuwe situatie, gaat Sacha definitief op kamers en is er een nieuwe gast op zolde...

04-03-2018 20:59

In blijde verwachting

Soof: Een Nieuw Begin - In blijde verwachting

Uiteindelijk komt alles weer goed. Athans, dat houdt Kasper zich voor na zijn break-up met Josine. Ondertussen wil Sacha niet meer thuis wonen en dreigt de tweeling te blijven zitten op school. Kasper en Soof zijn het eens: het is hoog tijd...

25-02-2018 20:59

Tijd voor jezelf en andere moeilijke momenten

Soof: Een Nieuw Begin - Tijd voor jezelf en andere moeilijke momenten

Door het open riool dat ooit de Kooksoof was, ziet Soof in dat haar leven totaal uit balans is. Ze is altijd maar voor iedereen aan het zorgen. Even alleen in een afgelegen huisje midden in het bos klinkt als de ideale uitweg. Maar wat doe ...

18-02-2018 21:02

Alles opgelost

Soof: Een Nieuw Begin - Alles opgelost

Soof besluit dingen wat mooier te maken dan ze zijn, want dan ga je er zelf ook in geloven. Bing en Dies proberen op hun beurt de slechte proefwerken te verstoppen, maar dat verstoppen gebeurt iets te letterlijk.

11-02-2018 20:58

Welkom, Josine

Soof: Een Nieuw Begin - Welkom, Josine

Liefde en seks worden zwaar overschat. Dat houdt Soof zich voor na haar mislukte date met Mick. Ondertussen hebben Kasper en Josine het wel heel erg leuk. Maar alles is tijdelijk. En waar liefde een lege maag achterlaat, is deze met eten ge...

04-02-2018 20:59

Terug naar de basis

Soof: Een Nieuw Begin - Terug naar de basis

Een ex op zolder, een moeder die het altijd beter weet en behoorlijk veeleisende kinderen naast het werk. Het mag best wat simpeler van Soof. Tijd om terug te gaan naar de basis en daarbij start ze in de keuken.

28-01-2018 20:58

Koekjes van eigen deeg

Soof: Een Nieuw Begin - Koekjes van eigen deeg

Kasper is ingetrokken en begonnen aan de verbouwing van de zolder. Soof besluit van zich af te bijten en Didier te confronteren, maar dat loopt anders dan gedacht. In de Kooksoof komt een vereniging voor mensen met een voedselallergie lunch...

21-01-2018 20:59

Nieuw: Soof: Een Nieuw Begin

Soof: Een Nieuw Begin - Nieuw: Soof: Een Nieuw Begin

De nieuwe serie 'Soof: Een Nieuw Begin' gaat vanavond van start bij RTL 4. In de tiendelige hedendaagse komedieserie trek Kasper (Fedja van Huêt) na de scheiding met Soof (Lies Visschedijk) tijdelijk bij haar en de kinderen in op zolder, na...

Soof: Een Nieuw Begin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Soof: Een Nieuw Begin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Soof: Een Nieuw Begin bij Soof: Een Nieuw Begin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Soof: Een Nieuw Begin. Heb je een uitzending van Soof: Een Nieuw Begin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Soof: Een Nieuw Begin gemist

Nederlandse comedyserie. Soof heeft tijdelijk haar ex, Kasper, bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van 'living divorced together' levert naast hilarische en herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen..

Uitzending gemist van Soof: Een Nieuw Begin? Hier kun je alle uitzendingen van Soof: Een Nieuw Begin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!