Programma gemist?

Iedereen is helemaal de happy in het love. Alleen niet op tv iedereen is klaar met voor de met volgende stap. van Soofs boekpresentatie staat met voor de deur en in daar komt veel bij door kijken, het maar ze is op tv afgeleid wanneer ze een een verlovingsring vindt. Gelukkig de staan haar familie een en vrienden op klaar om bij te springen met op deze bijzondere een dag vol in verrassingen.

Micks Operatie de Geheime een Gezinssamensmelting is officieel uit van start gegaan. Dat betekent volledig het in offline en quality naar time voor het gezin. in Soof weet alleen niet door zo goed wie van nu haar gezin in is. En de haar gezin weet de het zelf ook naar niet. Ondertussen komt de de verkoop van naar de zolder door in gevaar en dat zorgt voor van de nodige tijdens spanning tijdens tussen Kasper en naar Josine.

Keuzes maken is met moeilijk. tijdens Soof en Mick halen tijdens halsbrekende toeren in uit om uit hun relatie geheim te houden. naar Ondertussen probeert Kasper zich door voor te bereiden uit op op de nieuwe situatie, gaat uit Sacha definitief op met kamers van en is er een nieuwe gast op tv op een zolder.

Uiteindelijk komt op alles weer goed. op Athans, dat houdt in Kasper zich met voor na zijn break-up tijdens met Josine. Ondertussen wil in Sacha tijdens niet meer de thuis wonen en dreigt de tweeling uit te van blijven zitten op school. Kasper door en Soof het zijn uit het eens: het is hoog uit tijd een voor quality time met met de familie. van Maar het eerste etentje tijdens loopt in met de soep.

Door naar het open riool dat ooit van de uit Kooksoof was, ziet Soof in op dat haar het leven totaal uit balans van is. Ze de is altijd tijdens maar voor iedereen naar aan het op tv zorgen. Even alleen in een afgelegen het huisje midden in tijdens het bos met klinkt als de het ideale uitweg. Maar wat het doe je eigenlijk uit met tijd voor de jezelf? Gelukkig van is er een onweerstaanbare uit redder in de nood.

Soof besluit tijdens dingen wat mooier te naar maken dan naar ze zijn, want dan met ga het je er met zelf ook in geloven. Bing de en Dies proberen op tijdens op hun beurt de slechte proefwerken uit te verstoppen, de maar dat een verstoppen gebeurt iets te op letterlijk.

Liefde en seks met worden zwaar van overschat. Dat houdt Soof uit zich voor met na in haar mislukte date met Mick. Ondertussen uit tijdens hebben Kasper en Josine het wel het door heel erg leuk. Maar alles een is op tijdelijk. En waar op tv liefde een lege maag achterlaat, naar is deze de met eten gelukkig snel met gevuld.

Een op ex op zolder, een moeder een die het het altijd beter weet en in behoorlijk uit veeleisende kinderen naast het het werk. Het met mag best het wat simpeler van Soof. Tijd op tv om terug te de gaan naar naar de basis met en daarbij start de ze in de tijdens keuken.

Kasper van is ingetrokken en begonnen aan met de van verbouwing van met de zolder. Soof besluit van tijdens zich af te bijten tijdens en van Didier te confronteren, op tv maar dat loopt anders tijdens dan gedacht. In de van in Kooksoof komt een vereniging naar voor mensen met een uit voedselallergie lunchen. En hoe de nuchter een je daar naar ook over kan doen, er kunnen een natuurlijk wel een doden tijdens vallen.

De nieuwe het serie op 'Soof: Een Nieuw Begin' gaat vanavond met van door start bij RTL 4. In op tv de met tiendelige hedendaagse komedieserie trek Kasper op (Fedja van uit Huêt) na in de scheiding met Soof (Lies door Visschedijk) het tijdelijk bij tijdens haar en de kinderen in door op zolder, van nadat zijn eigen ‘mancave’ op tv onbewoonbaar is verklaard. Een op eigen leven op in elkaars in nabijheid, dat de vraagt om ongemakkelijke op tv en hilarische situaties. 'Soof: op Een Nieuw met Begin' gaat verder waar de tweede tijdens speelfilm van eindigt, maar de kan ook los van de van speelfilms op tv bekeken worden. De situatie op tv van 'living divorced van together' die ontstaat door de terugkeer van van Kasper, lijkt uit in eerste instantie met tijdens best prettig. Niet alleen voor de de kinderen, door ook Soof ziet wel voordelen de in weer een van man in door huis. uit Op die manier heeft ze ook van in meer tijd om zich op met haar restaurant uit De Kooksoof op te richten. Deze situatie leidt met echter onvermijdelijk tot een op tv hoop de gedoe en misverstanden. een Zeker wanneer de er nieuwe liefdes in het van spel komen het ... Na de twee succesvolle films door keren naar Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, een met Dan Karaty, Brent tijdens en Niek Schoemaker, Anneke Blok en door Dick van den het Toorn terug in het hun rollen de in de serie met 'Soof: Een Nieuw uit Begin'. Roos op Dickmann vervangt Lobke de Boer een op tv als Soofs tienerdochter naar Sacha. Elise Schaap (Josine, de bouwkundige) de en Barbara Sloesen in (Joy, de tijdens nieuwe keukenhulp) uit zijn toegevoegd aan de cast. Evenals in Gustav Borreman (Mick, tijdens de van overbuurman) en Peter op tv Vandemeulebroecke (Didier, een charmante vlogger door en op influencer).

december 2019
25-03-2018 21:35

Afl. 10: Het begin van het einde

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 10: Het begin van het einde

Iedereen is helemaal happy in love. Alleen niet iedereen is klaar voor de volgende stap. Soofs boekpresentatie staat voor de deur en daar komt veel bij kijken, maar ze is afgeleid wanneer ze een verlovingsring vindt. Gelukkig staan haar fam...

18-03-2018 21:34

Afl. 9: Moderne families

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 9: Moderne families

Micks Operatie Geheime Gezinssamensmelting is officieel van start gegaan. Dat betekent volledig offline en quality time voor het gezin. Soof weet alleen niet zo goed wie nu haar gezin is. En haar gezin weet het zelf ook niet. Ondertussen ko...

11-03-2018 21:02

Afl. 8: Empty nest

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 8: Empty nest

Keuzes maken is moeilijk. Soof en Mick halen halsbrekende toeren uit om hun relatie geheim te houden. Ondertussen probeert Kasper zich voor te bereiden op de nieuwe situatie, gaat Sacha definitief op kamers en is er een nieuwe gast op zolde...

04-03-2018 20:59

In blijde verwachting

Soof: Een Nieuw Begin - In blijde verwachting

Uiteindelijk komt alles weer goed. Athans, dat houdt Kasper zich voor na zijn break-up met Josine. Ondertussen wil Sacha niet meer thuis wonen en dreigt de tweeling te blijven zitten op school. Kasper en Soof zijn het eens: het is hoog tijd...

25-02-2018 20:59

Tijd voor jezelf en andere moeilijke momenten

Soof: Een Nieuw Begin - Tijd voor jezelf en andere moeilijke momenten

Door het open riool dat ooit de Kooksoof was, ziet Soof in dat haar leven totaal uit balans is. Ze is altijd maar voor iedereen aan het zorgen. Even alleen in een afgelegen huisje midden in het bos klinkt als de ideale uitweg. Maar wat doe ...

18-02-2018 21:02

Alles opgelost

Soof: Een Nieuw Begin - Alles opgelost

Soof besluit dingen wat mooier te maken dan ze zijn, want dan ga je er zelf ook in geloven. Bing en Dies proberen op hun beurt de slechte proefwerken te verstoppen, maar dat verstoppen gebeurt iets te letterlijk.

11-02-2018 20:58

Welkom, Josine

Soof: Een Nieuw Begin - Welkom, Josine

Liefde en seks worden zwaar overschat. Dat houdt Soof zich voor na haar mislukte date met Mick. Ondertussen hebben Kasper en Josine het wel heel erg leuk. Maar alles is tijdelijk. En waar liefde een lege maag achterlaat, is deze met eten ge...

04-02-2018 20:59

Terug naar de basis

Soof: Een Nieuw Begin - Terug naar de basis

Een ex op zolder, een moeder die het altijd beter weet en behoorlijk veeleisende kinderen naast het werk. Het mag best wat simpeler van Soof. Tijd om terug te gaan naar de basis en daarbij start ze in de keuken.

28-01-2018 20:58

Koekjes van eigen deeg

Soof: Een Nieuw Begin - Koekjes van eigen deeg

Kasper is ingetrokken en begonnen aan de verbouwing van de zolder. Soof besluit van zich af te bijten en Didier te confronteren, maar dat loopt anders dan gedacht. In de Kooksoof komt een vereniging voor mensen met een voedselallergie lunch...

21-01-2018 20:59

Nieuw: Soof: Een Nieuw Begin

Soof: Een Nieuw Begin - Nieuw: Soof: Een Nieuw Begin

De nieuwe serie 'Soof: Een Nieuw Begin' gaat vanavond van start bij RTL 4. In de tiendelige hedendaagse komedieserie trek Kasper (Fedja van Huêt) na de scheiding met Soof (Lies Visschedijk) tijdelijk bij haar en de kinderen in op zolder, na...

Soof: Een Nieuw Begin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Soof: Een Nieuw Begin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Soof: Een Nieuw Begin bij Soof: Een Nieuw Begin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Soof: Een Nieuw Begin. Heb je een uitzending van Soof: Een Nieuw Begin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Soof: Een Nieuw Begin gemist

Nederlandse comedyserie. Soof heeft tijdelijk haar ex, Kasper, bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van 'living divorced together' levert naast hilarische en herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen..

Uitzending gemist van Soof: Een Nieuw Begin? Hier kun je alle uitzendingen van Soof: Een Nieuw Begin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!