Programma gemist?

Iedereen is een helemaal happy in love. door Alleen niet het iedereen is van klaar voor van de volgende stap. op tv Soofs boekpresentatie staat voor tijdens de deur en daar komt op in veel bij kijken, op tv maar ze is afgeleid wanneer ze het een de verlovingsring vindt. Gelukkig tijdens staan haar familie en vrienden een klaar tijdens om bij op te springen op deze van bijzondere dag op tv vol verrassingen.

Micks in Operatie Geheime Gezinssamensmelting is officieel van van start de gegaan. het Dat betekent volledig offline en quality door time voor de het met gezin. Soof weet alleen het niet zo goed met wie nu haar gezin op is. En haar op tv gezin weet het een zelf ook uit niet. Ondertussen komt naar de verkoop van de zolder van in gevaar uit en dat zorgt uit voor de nodige met spanning een tussen Kasper en uit Josine.

Keuzes van maken is moeilijk. Soof van en Mick halen halsbrekende door naar toeren uit om hun relatie op geheim tijdens te houden. Ondertussen uit probeert Kasper zich voor te de bereiden op van de nieuwe de situatie, gaat Sacha definitief naar op kamers en is er naar een uit nieuwe gast op het zolder.

Uiteindelijk met komt alles weer goed. Athans, de dat houdt het Kasper zich voor na op tv zijn break-up met op tv Josine. Ondertussen wil in op Sacha niet meer thuis wonen en met van dreigt de tweeling te blijven zitten door op school. op Kasper en Soof zijn naar het eens: uit het is naar hoog tijd voor quality time met een met de familie. Maar naar het eerste in etentje loopt in de op tv soep.

Door het open de van riool dat ooit de Kooksoof op tv was, door ziet Soof in dat haar leven een totaal uit van balans in is. Ze is met altijd maar voor iedereen met aan het zorgen. Even uit alleen in van een afgelegen van huisje midden in het bos klinkt door als naar de ideale uitweg. Maar wat het van doe je eigenlijk met tijd in voor op tv jezelf? Gelukkig is er op een onweerstaanbare redder in de nood.

Soof door besluit dingen op wat mooier te maken de dan ze zijn, want van dan ga je tijdens er zelf van ook in geloven. Bing naar en Dies proberen naar op de hun beurt de slechte proefwerken te de verstoppen, maar op tv dat verstoppen gebeurt het iets te van letterlijk.

Liefde en van seks worden zwaar een overschat. tijdens Dat houdt Soof de zich voor na haar de mislukte date met Mick. Ondertussen uit hebben een Kasper en Josine het op tv wel heel erg leuk. de Maar alles is de tijdelijk. in En waar een liefde een lege maag door achterlaat, is deze met naar eten gelukkig snel tijdens gevuld.

Een een ex op zolder, een moeder met die het altijd op tv beter weet en door behoorlijk veeleisende met kinderen naast de het werk. Het mag best een door wat simpeler van Soof. Tijd de om terug met te gaan naar de basis de op en daarbij start ze in tijdens de de keuken.

Kasper is de ingetrokken van en begonnen aan de verbouwing van van de zolder. Soof een uit besluit van zich af te bijten het en in Didier te confronteren, maar dat van loopt anders dan tijdens gedacht. In van de Kooksoof komt een een vereniging voor mensen door op tv met een voedselallergie naar lunchen. En hoe nuchter je daar in ook over kan op doen, het er kunnen natuurlijk wel op doden naar vallen.

De de nieuwe serie tijdens 'Soof: Een Nieuw met Begin' gaat vanavond van start op tv bij RTL 4. In een de tiendelige op hedendaagse in komedieserie trek Kasper (Fedja met van Huêt) de na de scheiding van met Soof (Lies Visschedijk) tijdelijk bij op op haar en de kinderen in van op zolder, nadat zijn met eigen ‘mancave’ onbewoonbaar tijdens is verklaard. de Een eigen leven in het elkaars uit nabijheid, dat uit vraagt om ongemakkelijke en in hilarische situaties. 'Soof: uit Een Nieuw Begin' gaat door verder waar de tweede het speelfilm in eindigt, maar kan op ook los van de speelfilms door bekeken door worden. De situatie van op tv 'living divorced together' die ontstaat tijdens door de terugkeer door van Kasper, lijkt naar in eerste naar instantie best prettig. op tv Niet op tv alleen voor de kinderen, in ook Soof een ziet wel voordelen in weer een van man op in huis. uit Op die manier heeft ze ook uit van meer tijd om zich op haar in in restaurant De Kooksoof te richten. in Deze situatie leidt de echter onvermijdelijk een tot een hoop gedoe en een misverstanden. Zeker wanneer het een er nieuwe liefdes in het een spel komen door ... Na de twee het succesvolle films keren Lies op tv Visschedijk, met Fedja van Huêt, Dan Karaty, Brent een een en Niek Schoemaker, Anneke Blok met en Dick door van den Toorn terug in tijdens hun rollen in een een de serie 'Soof: Een door Nieuw Begin'. Roos Dickmann vervangt de Lobke de Boer in als Soofs het tienerdochter Sacha. Elise met Schaap (Josine, de bouwkundige) en op Barbara Sloesen tijdens (Joy, de een nieuwe keukenhulp) op tv zijn toegevoegd aan de cast. Evenals op tv Gustav Borreman tijdens (Mick, de overbuurman) en met Peter Vandemeulebroecke op tv (Didier, tijdens een charmante vlogger en tijdens influencer).

juni 2019
25-03-2018 21:35

Afl. 10: Het begin van het einde

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 10: Het begin van het einde

Iedereen is helemaal happy in love. Alleen niet iedereen is klaar voor de volgende stap. Soofs boekpresentatie staat voor de deur en daar komt veel bij kijken, maar ze is afgeleid wanneer ze een verlovingsring vindt. Gelukkig staan haar fam...

18-03-2018 21:34

Afl. 9: Moderne families

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 9: Moderne families

Micks Operatie Geheime Gezinssamensmelting is officieel van start gegaan. Dat betekent volledig offline en quality time voor het gezin. Soof weet alleen niet zo goed wie nu haar gezin is. En haar gezin weet het zelf ook niet. Ondertussen ko...

11-03-2018 21:02

Afl. 8: Empty nest

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 8: Empty nest

Keuzes maken is moeilijk. Soof en Mick halen halsbrekende toeren uit om hun relatie geheim te houden. Ondertussen probeert Kasper zich voor te bereiden op de nieuwe situatie, gaat Sacha definitief op kamers en is er een nieuwe gast op zolde...

04-03-2018 20:59

In blijde verwachting

Soof: Een Nieuw Begin - In blijde verwachting

Uiteindelijk komt alles weer goed. Athans, dat houdt Kasper zich voor na zijn break-up met Josine. Ondertussen wil Sacha niet meer thuis wonen en dreigt de tweeling te blijven zitten op school. Kasper en Soof zijn het eens: het is hoog tijd...

25-02-2018 20:59

Tijd voor jezelf en andere moeilijke momenten

Soof: Een Nieuw Begin - Tijd voor jezelf en andere moeilijke momenten

Door het open riool dat ooit de Kooksoof was, ziet Soof in dat haar leven totaal uit balans is. Ze is altijd maar voor iedereen aan het zorgen. Even alleen in een afgelegen huisje midden in het bos klinkt als de ideale uitweg. Maar wat doe ...

18-02-2018 21:02

Alles opgelost

Soof: Een Nieuw Begin - Alles opgelost

Soof besluit dingen wat mooier te maken dan ze zijn, want dan ga je er zelf ook in geloven. Bing en Dies proberen op hun beurt de slechte proefwerken te verstoppen, maar dat verstoppen gebeurt iets te letterlijk.

11-02-2018 20:58

Welkom, Josine

Soof: Een Nieuw Begin - Welkom, Josine

Liefde en seks worden zwaar overschat. Dat houdt Soof zich voor na haar mislukte date met Mick. Ondertussen hebben Kasper en Josine het wel heel erg leuk. Maar alles is tijdelijk. En waar liefde een lege maag achterlaat, is deze met eten ge...

04-02-2018 20:59

Terug naar de basis

Soof: Een Nieuw Begin - Terug naar de basis

Een ex op zolder, een moeder die het altijd beter weet en behoorlijk veeleisende kinderen naast het werk. Het mag best wat simpeler van Soof. Tijd om terug te gaan naar de basis en daarbij start ze in de keuken.

28-01-2018 20:58

Koekjes van eigen deeg

Soof: Een Nieuw Begin - Koekjes van eigen deeg

Kasper is ingetrokken en begonnen aan de verbouwing van de zolder. Soof besluit van zich af te bijten en Didier te confronteren, maar dat loopt anders dan gedacht. In de Kooksoof komt een vereniging voor mensen met een voedselallergie lunch...

21-01-2018 20:59

Nieuw: Soof: Een Nieuw Begin

Soof: Een Nieuw Begin - Nieuw: Soof: Een Nieuw Begin

De nieuwe serie 'Soof: Een Nieuw Begin' gaat vanavond van start bij RTL 4. In de tiendelige hedendaagse komedieserie trek Kasper (Fedja van Huêt) na de scheiding met Soof (Lies Visschedijk) tijdelijk bij haar en de kinderen in op zolder, na...

Soof: Een Nieuw Begin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Soof: Een Nieuw Begin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Soof: Een Nieuw Begin bij Soof: Een Nieuw Begin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Soof: Een Nieuw Begin. Heb je een uitzending van Soof: Een Nieuw Begin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Soof: Een Nieuw Begin gemist

Nederlandse comedyserie. Soof heeft tijdelijk haar ex, Kasper, bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van 'living divorced together' levert naast hilarische en herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen..

Uitzending gemist van Soof: Een Nieuw Begin? Hier kun je alle uitzendingen van Soof: Een Nieuw Begin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord