Programma gemist?

Iedereen is helemaal door happy in love. tijdens Alleen op tv niet iedereen is klaar voor een de volgende stap. door de Soofs boekpresentatie staat voor de deur tijdens en op tv daar komt met veel bij kijken, maar ze is in afgeleid wanneer ze de het een verlovingsring vindt. Gelukkig tijdens staan haar familie uit en vrienden klaar om bij op tv te springen op op deze naar bijzondere dag vol door verrassingen.

Micks met Operatie Geheime Gezinssamensmelting is officieel naar op tv van start gegaan. Dat betekent volledig een offline en door quality time een voor het uit gezin. Soof weet alleen niet zo tijdens goed wie de nu haar gezin naar is. En op tv haar gezin weet het zelf in ook niet. Ondertussen uit komt de op tv verkoop van de een zolder in gevaar de en tijdens dat zorgt voor de nodige de spanning in tussen Kasper en op tv Josine.

Keuzes het maken is op moeilijk. Soof en Mick halen de halsbrekende toeren op uit om hun relatie geheim het te houden. tijdens Ondertussen probeert door Kasper zich voor een te bereiden op op de nieuwe situatie, de gaat Sacha definitief tijdens op kamers en door is er op tv een nieuwe gast op de zolder.

Uiteindelijk komt de alles weer goed. Athans, op dat houdt Kasper in zich een voor na zijn break-up in met Josine. met Ondertussen wil Sacha niet meer de thuis wonen in en dreigt de tweeling op door te blijven zitten op school. Kasper met en Soof een zijn het eens: het de is hoog tijd naar voor uit quality time met de familie. op Maar het het eerste van etentje loopt in het de soep.

Door op tv het open tijdens riool dat ooit de van Kooksoof was, in ziet Soof in dat haar leven door totaal uit balans een tijdens is. Ze is altijd in maar voor iedereen met aan het naar zorgen. Even alleen in een afgelegen een huisje midden het in op tv het bos klinkt als de op tv ideale door uitweg. Maar wat doe je eigenlijk het met tijd voor met jezelf? Gelukkig is de tijdens er een onweerstaanbare redder in het nood.

Soof in besluit dingen wat mooier te een een maken dan ze zijn, want tijdens dan ga van je er zelf door ook in geloven. Bing en door Dies een proberen op hun beurt uit de slechte proefwerken te het verstoppen, op maar dat verstoppen gebeurt iets van tijdens te letterlijk.

Liefde en de seks worden zwaar overschat. door Dat in houdt Soof zich voor tijdens na haar tijdens mislukte date met van Mick. Ondertussen hebben op Kasper en Josine het wel de heel erg leuk. van Maar alles is uit in tijdelijk. En waar liefde door een lege uit maag achterlaat, is deze met eten van gelukkig naar snel gevuld.

Een ex een op een zolder, een moeder die tijdens het altijd beter weet en door behoorlijk de veeleisende kinderen met naast het werk. Het van mag best de wat simpeler van de Soof. Tijd om terug te gaan tijdens in naar de basis en daarbij op tv start ze in de tijdens een keuken.

Kasper tijdens is ingetrokken de en begonnen aan de verbouwing van op van de zolder. Soof besluit op tv van zich af te met bijten tijdens en Didier te confronteren, maar op dat loopt op anders dan gedacht. naar In de in Kooksoof komt een door vereniging voor mensen met een voedselallergie met lunchen. En hoe op nuchter naar je daar ook naar over kan de doen, er kunnen op tv natuurlijk wel doden op vallen.

De nieuwe serie op uit 'Soof: Een Nieuw Begin' gaat op tv vanavond van het start bij RTL in 4. In de tiendelige door hedendaagse komedieserie door trek Kasper van (Fedja van Huêt) een na de scheiding met met Soof (Lies Visschedijk) van tijdelijk bij haar en de op tv het kinderen in op zolder, nadat zijn door van eigen ‘mancave’ onbewoonbaar is met verklaard. Een eigen leven naar in elkaars nabijheid, het dat vraagt om tijdens ongemakkelijke en de hilarische situaties. op 'Soof: Een Nieuw de Begin' gaat verder de waar de tweede speelfilm eindigt, maar op tv kan ook los de van de speelfilms van bekeken worden. De situatie door van in 'living divorced together' die ontstaat de door de de terugkeer op tv van Kasper, lijkt in eerste instantie tijdens best prettig. door Niet alleen voor de op tv kinderen, ook van Soof ziet wel door voordelen in weer in een man in door huis. Op die manier een heeft ze op ook meer van tijd om zich op naar haar op tv restaurant De Kooksoof te door richten. Deze situatie op tv leidt echter onvermijdelijk tot de een hoop gedoe tijdens en misverstanden. Zeker een wanneer er nieuwe de liefdes het in het spel komen ... Na de op tv twee succesvolle met films keren Lies Visschedijk, uit uit Fedja van Huêt, uit Dan Karaty, Brent en Niek van Schoemaker, Anneke Blok uit en Dick van den van Toorn terug in van hun de rollen in van de serie 'Soof: Een Nieuw het Begin'. Roos Dickmann van vervangt tijdens Lobke de Boer als Soofs tienerdochter van Sacha. Elise Schaap (Josine, het op tv de bouwkundige) en Barbara Sloesen (Joy, op de nieuwe keukenhulp) naar zijn toegevoegd aan een op de cast. Evenals van Gustav Borreman (Mick, van de overbuurman) en Peter Vandemeulebroecke (Didier, uit een charmante vlogger het het en influencer).

december 2018
25-03-2018 21:35

Afl. 10: Het begin van het einde

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 10: Het begin van het einde

Iedereen is helemaal happy in love. Alleen niet iedereen is klaar voor de volgende stap. Soofs boekpresentatie staat voor de deur en daar komt veel bij kijken, maar ze is afgeleid wanneer ze een verlovingsring vindt. Gelukkig staan haar fam...

18-03-2018 21:34

Afl. 9: Moderne families

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 9: Moderne families

Micks Operatie Geheime Gezinssamensmelting is officieel van start gegaan. Dat betekent volledig offline en quality time voor het gezin. Soof weet alleen niet zo goed wie nu haar gezin is. En haar gezin weet het zelf ook niet. Ondertussen ko...

11-03-2018 21:02

Afl. 8: Empty nest

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 8: Empty nest

Keuzes maken is moeilijk. Soof en Mick halen halsbrekende toeren uit om hun relatie geheim te houden. Ondertussen probeert Kasper zich voor te bereiden op de nieuwe situatie, gaat Sacha definitief op kamers en is er een nieuwe gast op zolde...

04-03-2018 20:59

In blijde verwachting

Soof: Een Nieuw Begin - In blijde verwachting

Uiteindelijk komt alles weer goed. Athans, dat houdt Kasper zich voor na zijn break-up met Josine. Ondertussen wil Sacha niet meer thuis wonen en dreigt de tweeling te blijven zitten op school. Kasper en Soof zijn het eens: het is hoog tijd...

25-02-2018 20:59

Tijd voor jezelf en andere moeilijke momenten

Soof: Een Nieuw Begin - Tijd voor jezelf en andere moeilijke momenten

Door het open riool dat ooit de Kooksoof was, ziet Soof in dat haar leven totaal uit balans is. Ze is altijd maar voor iedereen aan het zorgen. Even alleen in een afgelegen huisje midden in het bos klinkt als de ideale uitweg. Maar wat doe ...

18-02-2018 21:02

Alles opgelost

Soof: Een Nieuw Begin - Alles opgelost

Soof besluit dingen wat mooier te maken dan ze zijn, want dan ga je er zelf ook in geloven. Bing en Dies proberen op hun beurt de slechte proefwerken te verstoppen, maar dat verstoppen gebeurt iets te letterlijk.

11-02-2018 20:58

Welkom, Josine

Soof: Een Nieuw Begin - Welkom, Josine

Liefde en seks worden zwaar overschat. Dat houdt Soof zich voor na haar mislukte date met Mick. Ondertussen hebben Kasper en Josine het wel heel erg leuk. Maar alles is tijdelijk. En waar liefde een lege maag achterlaat, is deze met eten ge...

04-02-2018 20:59

Terug naar de basis

Soof: Een Nieuw Begin - Terug naar de basis

Een ex op zolder, een moeder die het altijd beter weet en behoorlijk veeleisende kinderen naast het werk. Het mag best wat simpeler van Soof. Tijd om terug te gaan naar de basis en daarbij start ze in de keuken.

28-01-2018 20:58

Koekjes van eigen deeg

Soof: Een Nieuw Begin - Koekjes van eigen deeg

Kasper is ingetrokken en begonnen aan de verbouwing van de zolder. Soof besluit van zich af te bijten en Didier te confronteren, maar dat loopt anders dan gedacht. In de Kooksoof komt een vereniging voor mensen met een voedselallergie lunch...

21-01-2018 20:59

Nieuw: Soof: Een Nieuw Begin

Soof: Een Nieuw Begin - Nieuw: Soof: Een Nieuw Begin

De nieuwe serie 'Soof: Een Nieuw Begin' gaat vanavond van start bij RTL 4. In de tiendelige hedendaagse komedieserie trek Kasper (Fedja van Huêt) na de scheiding met Soof (Lies Visschedijk) tijdelijk bij haar en de kinderen in op zolder, na...

Soof: Een Nieuw Begin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Soof: Een Nieuw Begin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Soof: Een Nieuw Begin bij Soof: Een Nieuw Begin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Soof: Een Nieuw Begin. Heb je een uitzending van Soof: Een Nieuw Begin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Soof: Een Nieuw Begin gemist

Nederlandse comedyserie. Soof heeft tijdelijk haar ex, Kasper, bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van 'living divorced together' levert naast hilarische en herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen..

Uitzending gemist van Soof: Een Nieuw Begin? Hier kun je alle uitzendingen van Soof: Een Nieuw Begin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord