Programma gemist?

Iedereen uit is helemaal in happy in love. Alleen niet de iedereen is klaar op voor de volgende stap. in Soofs door boekpresentatie staat voor de deur op tv uit en daar komt de veel bij kijken, door maar ze is in afgeleid wanneer ze een verlovingsring uit vindt. Gelukkig staan tijdens haar familie op tv en vrienden klaar van om bij met te springen op deze bijzondere met dag vol tijdens verrassingen.

Micks Operatie Geheime van Gezinssamensmelting is officieel op met van start gegaan. Dat de betekent volledig offline uit en quality time voor het door van gezin. Soof weet de alleen niet zo goed wie nu van haar gezin is. op En haar gezin uit weet het zelf door ook niet. Ondertussen op tv komt de verkoop naar van de zolder met in in gevaar en dat zorgt voor op tv de nodige spanning van tussen Kasper de en met Josine.

Keuzes maken is uit moeilijk. Soof en door Mick halen halsbrekende de toeren uit om het van hun relatie geheim te door houden. Ondertussen probeert met Kasper zich voor te bereiden in een op de nieuwe situatie, op tv gaat Sacha definitief naar op kamers en het is er tijdens een nieuwe gast op op zolder.

Uiteindelijk tijdens komt alles weer goed. naar Athans, naar dat houdt Kasper zich van voor na van zijn break-up met Josine. Ondertussen wil uit Sacha het niet meer thuis wonen en de dreigt de door tweeling te blijven in zitten op school. door Kasper en Soof zijn het op tv het eens: het de is hoog tijd voor een quality time uit met de familie. Maar het eerste tijdens etentje loopt in de de de soep.

Door door het open het riool dat ooit de Kooksoof was, naar ziet tijdens Soof in naar dat haar leven totaal in uit balans een is. Ze is altijd maar voor de de iedereen aan het zorgen. Even alleen het in naar een afgelegen huisje op midden in op tv het bos klinkt als de ideale door tijdens uitweg. Maar wat doe je eigenlijk met met tijd voor het jezelf? door Gelukkig is er op een onweerstaanbare redder in uit nood.

Soof besluit dingen uit wat mooier te met maken dan ze door zijn, in want dan ga je naar er in zelf ook in geloven. Bing in en op tv Dies proberen op hun beurt de het slechte proefwerken te door verstoppen, maar dat van verstoppen gebeurt een iets te van letterlijk.

Liefde met en seks worden op tv zwaar overschat. Dat houdt naar Soof op zich voor na de haar mislukte date met Mick. in Ondertussen hebben Kasper en van Josine in het wel heel het erg leuk. uit Maar alles is tijdelijk. En waar op met liefde een lege maag achterlaat, van is de deze met eten een gelukkig snel gevuld.

Een door ex op zolder, een op tv moeder die het altijd door beter weet op en behoorlijk veeleisende een kinderen naast het de werk. Het van mag best door wat simpeler van het Soof. Tijd om terug te gaan uit het naar de basis en daarbij tijdens start ze uit in de een keuken.

Kasper op is ingetrokken en begonnen naar aan de verbouwing uit van op de zolder. Soof de besluit van zich met af te bijten en Didier tijdens te het confronteren, maar dat loopt anders dan op naar gedacht. In de de Kooksoof komt een vereniging voor mensen door in met een voedselallergie lunchen. door En hoe nuchter je daar in een ook over kan doen, er de kunnen natuurlijk uit wel doden door vallen.

De nieuwe in serie 'Soof: Een Nieuw van Begin' met gaat vanavond een van start bij een RTL 4. In uit de tiendelige hedendaagse komedieserie een trek Kasper (Fedja op van Huêt) na de scheiding met het met Soof (Lies Visschedijk) een tijdelijk bij haar en de op in kinderen in op zolder, nadat op zijn het eigen ‘mancave’ onbewoonbaar is tijdens verklaard. Een eigen leven op tv in elkaars nabijheid, dat op tv vraagt om ongemakkelijke in op en hilarische situaties. 'Soof: Een Nieuw tijdens Begin' uit gaat verder waar de op tv tweede speelfilm eindigt, maar uit kan naar ook los van de de speelfilms bekeken het worden. De situatie het van 'living divorced together' die ontstaat met door een de terugkeer van naar Kasper, lijkt in eerste op instantie best prettig. Niet op tv alleen in voor de kinderen, ook Soof door ziet wel een voordelen in weer een op man in het huis. Op die manier in heeft ze van ook uit meer tijd om naar zich op haar restaurant op De Kooksoof te richten. op Deze situatie het leidt echter in onvermijdelijk tot een hoop gedoe en op tv in misverstanden. Zeker wanneer door er nieuwe liefdes een in het spel komen ... Na in de twee succesvolle op tv films op keren Lies Visschedijk, Fedja van op tv Huêt, Dan Karaty, uit Brent en Niek Schoemaker, het Anneke de Blok en Dick van den op Toorn in terug in hun op tv rollen in de serie 'Soof: met het Een Nieuw Begin'. Roos Dickmann vervangt de Lobke de de Boer als Soofs tienerdochter de Sacha. Elise Schaap (Josine, op tv de bouwkundige) uit en Barbara Sloesen de (Joy, de nieuwe door keukenhulp) zijn toegevoegd op tv aan de cast. het Evenals de Gustav Borreman (Mick, de overbuurman) tijdens en Peter Vandemeulebroecke naar (Didier, een tijdens charmante vlogger en van influencer).

februari 2019
25-03-2018 21:35

Afl. 10: Het begin van het einde

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 10: Het begin van het einde

Iedereen is helemaal happy in love. Alleen niet iedereen is klaar voor de volgende stap. Soofs boekpresentatie staat voor de deur en daar komt veel bij kijken, maar ze is afgeleid wanneer ze een verlovingsring vindt. Gelukkig staan haar fam...

18-03-2018 21:34

Afl. 9: Moderne families

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 9: Moderne families

Micks Operatie Geheime Gezinssamensmelting is officieel van start gegaan. Dat betekent volledig offline en quality time voor het gezin. Soof weet alleen niet zo goed wie nu haar gezin is. En haar gezin weet het zelf ook niet. Ondertussen ko...

11-03-2018 21:02

Afl. 8: Empty nest

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 8: Empty nest

Keuzes maken is moeilijk. Soof en Mick halen halsbrekende toeren uit om hun relatie geheim te houden. Ondertussen probeert Kasper zich voor te bereiden op de nieuwe situatie, gaat Sacha definitief op kamers en is er een nieuwe gast op zolde...

04-03-2018 20:59

In blijde verwachting

Soof: Een Nieuw Begin - In blijde verwachting

Uiteindelijk komt alles weer goed. Athans, dat houdt Kasper zich voor na zijn break-up met Josine. Ondertussen wil Sacha niet meer thuis wonen en dreigt de tweeling te blijven zitten op school. Kasper en Soof zijn het eens: het is hoog tijd...

25-02-2018 20:59

Tijd voor jezelf en andere moeilijke momenten

Soof: Een Nieuw Begin - Tijd voor jezelf en andere moeilijke momenten

Door het open riool dat ooit de Kooksoof was, ziet Soof in dat haar leven totaal uit balans is. Ze is altijd maar voor iedereen aan het zorgen. Even alleen in een afgelegen huisje midden in het bos klinkt als de ideale uitweg. Maar wat doe ...

18-02-2018 21:02

Alles opgelost

Soof: Een Nieuw Begin - Alles opgelost

Soof besluit dingen wat mooier te maken dan ze zijn, want dan ga je er zelf ook in geloven. Bing en Dies proberen op hun beurt de slechte proefwerken te verstoppen, maar dat verstoppen gebeurt iets te letterlijk.

11-02-2018 20:58

Welkom, Josine

Soof: Een Nieuw Begin - Welkom, Josine

Liefde en seks worden zwaar overschat. Dat houdt Soof zich voor na haar mislukte date met Mick. Ondertussen hebben Kasper en Josine het wel heel erg leuk. Maar alles is tijdelijk. En waar liefde een lege maag achterlaat, is deze met eten ge...

04-02-2018 20:59

Terug naar de basis

Soof: Een Nieuw Begin - Terug naar de basis

Een ex op zolder, een moeder die het altijd beter weet en behoorlijk veeleisende kinderen naast het werk. Het mag best wat simpeler van Soof. Tijd om terug te gaan naar de basis en daarbij start ze in de keuken.

28-01-2018 20:58

Koekjes van eigen deeg

Soof: Een Nieuw Begin - Koekjes van eigen deeg

Kasper is ingetrokken en begonnen aan de verbouwing van de zolder. Soof besluit van zich af te bijten en Didier te confronteren, maar dat loopt anders dan gedacht. In de Kooksoof komt een vereniging voor mensen met een voedselallergie lunch...

21-01-2018 20:59

Nieuw: Soof: Een Nieuw Begin

Soof: Een Nieuw Begin - Nieuw: Soof: Een Nieuw Begin

De nieuwe serie 'Soof: Een Nieuw Begin' gaat vanavond van start bij RTL 4. In de tiendelige hedendaagse komedieserie trek Kasper (Fedja van Huêt) na de scheiding met Soof (Lies Visschedijk) tijdelijk bij haar en de kinderen in op zolder, na...

Soof: Een Nieuw Begin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Soof: Een Nieuw Begin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Soof: Een Nieuw Begin bij Soof: Een Nieuw Begin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Soof: Een Nieuw Begin. Heb je een uitzending van Soof: Een Nieuw Begin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Soof: Een Nieuw Begin gemist

Nederlandse comedyserie. Soof heeft tijdelijk haar ex, Kasper, bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van 'living divorced together' levert naast hilarische en herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen..

Uitzending gemist van Soof: Een Nieuw Begin? Hier kun je alle uitzendingen van Soof: Een Nieuw Begin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord