Programma gemist?

Iedereen is uit helemaal happy in een love. met Alleen niet iedereen de is klaar voor de volgende stap. op tv Soofs boekpresentatie op tv staat voor een de deur en daar op tv komt veel bij kijken, op tv maar ze op is afgeleid wanneer uit ze een verlovingsring vindt. van Gelukkig staan op haar familie en op tv vrienden met klaar om bij met te springen op deze bijzondere een dag vol naar verrassingen.

Micks naar Operatie Geheime de Gezinssamensmelting is officieel het van start gegaan. een Dat betekent volledig de offline en quality time tijdens voor het met gezin. Soof weet alleen niet uit zo goed wie een nu haar gezin in is. En haar in gezin weet het zelf tijdens ook in niet. Ondertussen een komt de verkoop in van de zolder in gevaar met en in dat zorgt voor de nodige spanning naar tussen van Kasper en met Josine.

Keuzes een maken is moeilijk. Soof met en in Mick halen halsbrekende toeren uit om op hun relatie geheim naar met te houden. Ondertussen probeert Kasper van zich het voor te bereiden de op de nieuwe situatie, gaat Sacha van definitief een op kamers en door is er naar een nieuwe gast op met zolder.

Uiteindelijk komt alles uit weer de goed. Athans, uit dat houdt Kasper zich voor de na zijn break-up met naar het Josine. Ondertussen wil Sacha het niet meer thuis uit wonen en naar dreigt de tweeling uit te blijven zitten de op school. Kasper en Soof met zijn het eens: van het naar is hoog tijd voor naar quality time met de familie. de Maar de het eerste etentje naar loopt in de door soep.

Door op het open naar riool dat ooit de Kooksoof was, in ziet Soof door in dat haar op leven totaal de uit balans is. door Ze is altijd maar het voor uit iedereen aan het de zorgen. Even alleen in de een afgelegen huisje midden in de het bos klinkt met als de van ideale uitweg. Maar op tv wat tijdens doe je eigenlijk met in tijd voor jezelf? Gelukkig is van er een onweerstaanbare het redder in op tv nood.

Soof besluit dingen met een wat mooier te naar maken dan ze zijn, want dan van ga je er van een zelf ook in geloven. Bing en op tv een Dies proberen op op hun beurt de slechte proefwerken te uit verstoppen, maar dat met verstoppen van gebeurt iets naar te letterlijk.

Liefde en seks naar worden zwaar overschat. op tv naar Dat houdt Soof zich voor na het haar mislukte tijdens date in met Mick. Ondertussen hebben Kasper met en Josine op het wel heel erg leuk. op tv Maar op tv alles is in tijdelijk. En waar liefde een in lege maag achterlaat, is op tv deze op met eten gelukkig snel door gevuld.

Een ex door op zolder, een moeder op die het een altijd beter weet tijdens en behoorlijk veeleisende naar kinderen naast een het werk. Het mag met best wat simpeler van in Soof. in Tijd om terug uit te gaan naar naar de basis op en daarbij start ze in van de een keuken.

Kasper door is ingetrokken en in begonnen aan de uit verbouwing van de zolder. een Soof besluit van zich met af te bijten van en Didier te een confronteren, een maar dat loopt anders dan door gedacht. In het de op Kooksoof komt een vereniging voor mensen het met op tv een voedselallergie lunchen. En hoe het nuchter je daar in ook naar over kan doen, er een kunnen natuurlijk wel tijdens doden op tv vallen.

De op tv nieuwe serie een 'Soof: Een Nieuw Begin' gaat vanavond door van van start bij RTL tijdens 4. In de het tiendelige hedendaagse komedieserie trek in Kasper (Fedja van de Huêt) na het de scheiding met Soof naar (Lies van Visschedijk) tijdelijk bij haar en de naar kinderen in op door zolder, nadat van zijn eigen ‘mancave’ met onbewoonbaar is met verklaard. Een eigen op leven in elkaars nabijheid, op dat op tv vraagt om ongemakkelijke het en hilarische situaties. 'Soof: naar Een Nieuw Begin' naar gaat verder in waar de tweede speelfilm eindigt, maar uit de kan ook los tijdens van de speelfilms bekeken worden. De situatie door in van 'living divorced op tv together' die ontstaat door de terugkeer een van naar Kasper, lijkt in eerste instantie van best prettig. Niet op tv alleen voor een de kinderen, ook Soof een de ziet wel voordelen in door weer een man met in huis. op Op die manier heeft met ze ook meer tijd het om zich op tv op haar restaurant in De Kooksoof te richten. Deze met situatie op tv leidt echter onvermijdelijk tot een naar een hoop gedoe en misverstanden. Zeker wanneer naar de er nieuwe liefdes in op het spel komen ... Na van de twee succesvolle films het keren Lies tijdens Visschedijk, met Fedja van Huêt, op tv Dan Karaty, Brent en Niek Schoemaker, uit Anneke Blok en het Dick op van den op Toorn terug in hun rollen op in de op tv serie 'Soof: van Een Nieuw Begin'. Roos Dickmann vervangt op tv Lobke het de Boer een als Soofs tienerdochter Sacha. Elise in Schaap (Josine, de de bouwkundige) en in Barbara Sloesen (Joy, het de nieuwe keukenhulp) zijn toegevoegd door aan de op cast. Evenals Gustav Borreman (Mick, een de naar overbuurman) en het Peter Vandemeulebroecke (Didier, een naar charmante vlogger en in influencer).

september 2019
25-03-2018 21:35

Afl. 10: Het begin van het einde

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 10: Het begin van het einde

Iedereen is helemaal happy in love. Alleen niet iedereen is klaar voor de volgende stap. Soofs boekpresentatie staat voor de deur en daar komt veel bij kijken, maar ze is afgeleid wanneer ze een verlovingsring vindt. Gelukkig staan haar fam...

18-03-2018 21:34

Afl. 9: Moderne families

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 9: Moderne families

Micks Operatie Geheime Gezinssamensmelting is officieel van start gegaan. Dat betekent volledig offline en quality time voor het gezin. Soof weet alleen niet zo goed wie nu haar gezin is. En haar gezin weet het zelf ook niet. Ondertussen ko...

11-03-2018 21:02

Afl. 8: Empty nest

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 8: Empty nest

Keuzes maken is moeilijk. Soof en Mick halen halsbrekende toeren uit om hun relatie geheim te houden. Ondertussen probeert Kasper zich voor te bereiden op de nieuwe situatie, gaat Sacha definitief op kamers en is er een nieuwe gast op zolde...

04-03-2018 20:59

In blijde verwachting

Soof: Een Nieuw Begin - In blijde verwachting

Uiteindelijk komt alles weer goed. Athans, dat houdt Kasper zich voor na zijn break-up met Josine. Ondertussen wil Sacha niet meer thuis wonen en dreigt de tweeling te blijven zitten op school. Kasper en Soof zijn het eens: het is hoog tijd...

25-02-2018 20:59

Tijd voor jezelf en andere moeilijke momenten

Soof: Een Nieuw Begin - Tijd voor jezelf en andere moeilijke momenten

Door het open riool dat ooit de Kooksoof was, ziet Soof in dat haar leven totaal uit balans is. Ze is altijd maar voor iedereen aan het zorgen. Even alleen in een afgelegen huisje midden in het bos klinkt als de ideale uitweg. Maar wat doe ...

18-02-2018 21:02

Alles opgelost

Soof: Een Nieuw Begin - Alles opgelost

Soof besluit dingen wat mooier te maken dan ze zijn, want dan ga je er zelf ook in geloven. Bing en Dies proberen op hun beurt de slechte proefwerken te verstoppen, maar dat verstoppen gebeurt iets te letterlijk.

11-02-2018 20:58

Welkom, Josine

Soof: Een Nieuw Begin - Welkom, Josine

Liefde en seks worden zwaar overschat. Dat houdt Soof zich voor na haar mislukte date met Mick. Ondertussen hebben Kasper en Josine het wel heel erg leuk. Maar alles is tijdelijk. En waar liefde een lege maag achterlaat, is deze met eten ge...

04-02-2018 20:59

Terug naar de basis

Soof: Een Nieuw Begin - Terug naar de basis

Een ex op zolder, een moeder die het altijd beter weet en behoorlijk veeleisende kinderen naast het werk. Het mag best wat simpeler van Soof. Tijd om terug te gaan naar de basis en daarbij start ze in de keuken.

28-01-2018 20:58

Koekjes van eigen deeg

Soof: Een Nieuw Begin - Koekjes van eigen deeg

Kasper is ingetrokken en begonnen aan de verbouwing van de zolder. Soof besluit van zich af te bijten en Didier te confronteren, maar dat loopt anders dan gedacht. In de Kooksoof komt een vereniging voor mensen met een voedselallergie lunch...

21-01-2018 20:59

Nieuw: Soof: Een Nieuw Begin

Soof: Een Nieuw Begin - Nieuw: Soof: Een Nieuw Begin

De nieuwe serie 'Soof: Een Nieuw Begin' gaat vanavond van start bij RTL 4. In de tiendelige hedendaagse komedieserie trek Kasper (Fedja van Huêt) na de scheiding met Soof (Lies Visschedijk) tijdelijk bij haar en de kinderen in op zolder, na...

Soof: Een Nieuw Begin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Soof: Een Nieuw Begin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Soof: Een Nieuw Begin bij Soof: Een Nieuw Begin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Soof: Een Nieuw Begin. Heb je een uitzending van Soof: Een Nieuw Begin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Soof: Een Nieuw Begin gemist

Nederlandse comedyserie. Soof heeft tijdelijk haar ex, Kasper, bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van 'living divorced together' levert naast hilarische en herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen..

Uitzending gemist van Soof: Een Nieuw Begin? Hier kun je alle uitzendingen van Soof: Een Nieuw Begin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord