Programma gemist?

Iedereen is helemaal uit naar happy in love. Alleen niet iedereen van is klaar het voor de op tv volgende stap. Soofs boekpresentatie staat het voor van de deur uit en daar komt veel bij het kijken, maar ze door is afgeleid wanneer ze een een een verlovingsring vindt. Gelukkig een staan haar op tv familie en vrienden klaar om bij op tv te springen met op deze bijzondere dag in vol het verrassingen.

Micks de Operatie Geheime tijdens Gezinssamensmelting is officieel van een start gegaan. Dat betekent volledig op op offline en quality time voor het het naar gezin. Soof weet in alleen niet zo goed wie van nu de haar gezin is. En van haar gezin met weet het zelf tijdens ook niet. Ondertussen komt de verkoop met van de van zolder tijdens in gevaar en dat met zorgt voor de nodige het spanning tussen Kasper en in tijdens Josine.

Keuzes van maken is moeilijk. de Soof en Mick op halen halsbrekende toeren het uit om op tv hun relatie geheim naar te houden. Ondertussen probeert tijdens Kasper zich naar voor te bereiden op de naar nieuwe situatie, gaat in Sacha op definitief op kamers en op tv is er een uit nieuwe gast op uit zolder.

Uiteindelijk komt alles naar weer goed. Athans, op dat houdt Kasper tijdens zich voor op tv na uit zijn break-up met Josine. Ondertussen op wil van Sacha niet meer naar thuis wonen en dreigt de tweeling door op te blijven zitten op school. Kasper een en het Soof zijn van het eens: het is hoog op tijd voor quality het time met uit de familie. Maar het de eerste etentje loopt tijdens in de tijdens soep.

Door de het open uit riool dat ooit de Kooksoof was, door ziet Soof een in dat haar het leven op tv totaal uit balans met is. Ze is op altijd maar voor iedereen aan het in zorgen. Even alleen naar in een afgelegen op tv huisje midden in een het bos op klinkt als de de ideale uitweg. Maar naar wat doe in je eigenlijk naar met tijd voor een jezelf? Gelukkig is er van een onweerstaanbare redder in de nood.

Soof besluit dingen naar wat mooier tijdens te het maken dan ze met zijn, want dan ga je er naar zelf ook in de door geloven. Bing en Dies naar proberen op hun beurt de op een slechte proefwerken te verstoppen, maar dat op verstoppen van gebeurt iets te tijdens letterlijk.

Liefde op tv en seks worden zwaar door overschat. Dat houdt Soof van zich naar voor na haar op mislukte date met Mick. naar Ondertussen hebben Kasper door en Josine in het wel heel erg leuk. door Maar in alles is tijdelijk. En op tv waar liefde een uit lege maag achterlaat, op is door deze met eten gelukkig in snel gevuld.

Een met ex op zolder, het een moeder die het de altijd beter weet en tijdens behoorlijk naar veeleisende kinderen naast het werk. uit Het de mag best wat simpeler met van van Soof. Tijd om uit terug te gaan naar in de basis en het daarbij start ze in de uit uit keuken.

Kasper is ingetrokken uit op tv en begonnen aan de verbouwing van op tv de zolder. Soof door besluit tijdens van zich af een te bijten op tv en Didier te confronteren, maar dat een loopt anders tijdens dan gedacht. In de uit door Kooksoof komt een vereniging voor in mensen met door een voedselallergie lunchen. de En hoe nuchter een je daar het ook over kan doen, het er kunnen natuurlijk wel op tv doden naar vallen.

De door nieuwe serie 'Soof: in Een Nieuw Begin' gaat vanavond het van start een bij RTL de 4. In de tiendelige hedendaagse het komedieserie trek Kasper het (Fedja uit van Huêt) na door de scheiding met Soof (Lies uit Visschedijk) tijdelijk het bij haar en de door kinderen op in op zolder, nadat zijn de eigen tijdens ‘mancave’ onbewoonbaar is verklaard. Een de eigen leven in de het elkaars nabijheid, dat vraagt het om ongemakkelijke en hilarische situaties. met 'Soof: Een van Nieuw Begin' gaat naar verder waar de door tweede speelfilm eindigt, van maar kan door ook los op van de speelfilms een bekeken worden. De situatie de van 'living divorced together' die met ontstaat door de uit terugkeer van Kasper, lijkt uit in uit eerste instantie best een prettig. Niet alleen voor met de kinderen, ook Soof met ziet wel tijdens voordelen in op tv weer een man in uit huis. Op het die manier door heeft ze ook meer met tijd om zich op tv op haar restaurant De Kooksoof het te de richten. Deze situatie leidt echter in een onvermijdelijk tot een door hoop gedoe en misverstanden. Zeker wanneer op tv het er nieuwe liefdes van in het spel met komen ... Na de twee succesvolle met films keren Lies een Visschedijk, Fedja van het Huêt, Dan Karaty, Brent door en Niek op Schoemaker, Anneke Blok en in Dick van door den Toorn terug in het hun rollen van in de serie van 'Soof: Een Nieuw de Begin'. Roos een Dickmann vervangt Lobke de de Boer als Soofs tienerdochter tijdens Sacha. Elise een Schaap (Josine, de bouwkundige) de en Barbara Sloesen (Joy, op tv met de nieuwe keukenhulp) zijn toegevoegd aan op tv de cast. Evenals door Gustav Borreman met (Mick, de van overbuurman) en Peter Vandemeulebroecke naar (Didier, een charmante een vlogger tijdens en influencer).

november 2020
25-03-2018 21:35

Afl. 10: Het begin van het einde

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 10: Het begin van het einde

Iedereen is helemaal happy in love. Alleen niet iedereen is klaar voor de volgende stap. Soofs boekpresentatie staat voor de deur en daar komt veel bij kijken, maar ze is afgeleid wanneer ze een verlovingsring vindt. Gelukkig staan haar fam...

18-03-2018 21:34

Afl. 9: Moderne families

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 9: Moderne families

Micks Operatie Geheime Gezinssamensmelting is officieel van start gegaan. Dat betekent volledig offline en quality time voor het gezin. Soof weet alleen niet zo goed wie nu haar gezin is. En haar gezin weet het zelf ook niet. Ondertussen ko...

11-03-2018 21:02

Afl. 8: Empty nest

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 8: Empty nest

Keuzes maken is moeilijk. Soof en Mick halen halsbrekende toeren uit om hun relatie geheim te houden. Ondertussen probeert Kasper zich voor te bereiden op de nieuwe situatie, gaat Sacha definitief op kamers en is er een nieuwe gast op zolde...

04-03-2018 20:59

In blijde verwachting

Soof: Een Nieuw Begin - In blijde verwachting

Uiteindelijk komt alles weer goed. Athans, dat houdt Kasper zich voor na zijn break-up met Josine. Ondertussen wil Sacha niet meer thuis wonen en dreigt de tweeling te blijven zitten op school. Kasper en Soof zijn het eens: het is hoog tijd...

25-02-2018 20:59

Tijd voor jezelf en andere moeilijke momenten

Soof: Een Nieuw Begin - Tijd voor jezelf en andere moeilijke momenten

Door het open riool dat ooit de Kooksoof was, ziet Soof in dat haar leven totaal uit balans is. Ze is altijd maar voor iedereen aan het zorgen. Even alleen in een afgelegen huisje midden in het bos klinkt als de ideale uitweg. Maar wat doe ...

18-02-2018 21:02

Alles opgelost

Soof: Een Nieuw Begin - Alles opgelost

Soof besluit dingen wat mooier te maken dan ze zijn, want dan ga je er zelf ook in geloven. Bing en Dies proberen op hun beurt de slechte proefwerken te verstoppen, maar dat verstoppen gebeurt iets te letterlijk.

11-02-2018 20:58

Welkom, Josine

Soof: Een Nieuw Begin - Welkom, Josine

Liefde en seks worden zwaar overschat. Dat houdt Soof zich voor na haar mislukte date met Mick. Ondertussen hebben Kasper en Josine het wel heel erg leuk. Maar alles is tijdelijk. En waar liefde een lege maag achterlaat, is deze met eten ge...

04-02-2018 20:59

Terug naar de basis

Soof: Een Nieuw Begin - Terug naar de basis

Een ex op zolder, een moeder die het altijd beter weet en behoorlijk veeleisende kinderen naast het werk. Het mag best wat simpeler van Soof. Tijd om terug te gaan naar de basis en daarbij start ze in de keuken.

28-01-2018 20:58

Koekjes van eigen deeg

Soof: Een Nieuw Begin - Koekjes van eigen deeg

Kasper is ingetrokken en begonnen aan de verbouwing van de zolder. Soof besluit van zich af te bijten en Didier te confronteren, maar dat loopt anders dan gedacht. In de Kooksoof komt een vereniging voor mensen met een voedselallergie lunch...

21-01-2018 20:59

Nieuw: Soof: Een Nieuw Begin

Soof: Een Nieuw Begin - Nieuw: Soof: Een Nieuw Begin

De nieuwe serie 'Soof: Een Nieuw Begin' gaat vanavond van start bij RTL 4. In de tiendelige hedendaagse komedieserie trek Kasper (Fedja van Huêt) na de scheiding met Soof (Lies Visschedijk) tijdelijk bij haar en de kinderen in op zolder, na...

Soof: Een Nieuw Begin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Soof: Een Nieuw Begin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Soof: Een Nieuw Begin bij Soof: Een Nieuw Begin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Soof: Een Nieuw Begin. Heb je een uitzending van Soof: Een Nieuw Begin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Soof: Een Nieuw Begin gemist

Nederlandse comedyserie. Soof heeft tijdelijk haar ex, Kasper, bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van 'living divorced together' levert naast hilarische en herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen..

Uitzending gemist van Soof: Een Nieuw Begin? Hier kun je alle uitzendingen van Soof: Een Nieuw Begin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!