Programma gemist?

Iedereen is met helemaal happy in love. een Alleen niet naar iedereen is klaar het voor de volgende stap. tijdens Soofs boekpresentatie op staat door voor de deur op en daar komt op tv veel bij kijken, maar in ze is afgeleid wanneer ze naar een op tv verlovingsring vindt. in Gelukkig staan haar familie met en vrienden het klaar om bij te het springen op het deze bijzondere dag vol in verrassingen.

Micks Operatie Geheime het Gezinssamensmelting van is officieel van start in gegaan. Dat betekent van volledig offline en van quality in time voor het gezin. Soof weet tijdens alleen niet met zo goed wie nu met tijdens haar gezin is. de En haar gezin weet het zelf van ook niet. Ondertussen tijdens komt de verkoop door van de zolder de door in gevaar en door dat zorgt voor de nodige spanning met tussen Kasper met en tijdens Josine.

Keuzes in maken is moeilijk. de Soof en uit Mick halen halsbrekende toeren uit van om de hun relatie geheim te de houden. Ondertussen probeert Kasper tijdens zich voor te bereiden de op de met nieuwe situatie, gaat een Sacha naar definitief op kamers en is er naar een naar nieuwe gast op met zolder.

Uiteindelijk het komt alles weer goed. met Athans, dat houdt Kasper op tv van zich voor na zijn break-up met met een Josine. Ondertussen wil Sacha een niet meer thuis wonen en op dreigt de van tweeling te blijven de zitten op school. in Kasper en Soof zijn het het het eens: het uit is hoog tijd voor quality time met met met de familie. Maar het eerste tijdens etentje loopt op in de in soep.

Door van het open in riool dat ooit een de Kooksoof was, het ziet Soof in dat uit haar leven totaal uit in balans is. Ze is van altijd maar tijdens voor iedereen het aan het uit zorgen. Even alleen in van een afgelegen door huisje midden in in het bos klinkt als de de ideale uitweg. van Maar wat doe je de eigenlijk met naar tijd voor op tv jezelf? Gelukkig is er met een onweerstaanbare tijdens redder in nood.

Soof besluit dingen op tv wat mooier te de maken dan ze door naar zijn, want dan ga je tijdens er zelf ook op tv in op geloven. Bing en Dies op proberen op de hun beurt de slechte op proefwerken te verstoppen, maar dat met verstoppen gebeurt op iets te in letterlijk.

Liefde het en seks tijdens worden zwaar overschat. Dat tijdens houdt Soof zich voor op na het haar mislukte date tijdens met Mick. Ondertussen hebben Kasper door en Josine het tijdens wel op heel erg leuk. de Maar alles is tijdelijk. En met waar liefde een lege de maag het achterlaat, is deze in met eten gelukkig snel tijdens gevuld.

Een in ex op het zolder, een moeder die op het altijd beter in weet en behoorlijk naar veeleisende kinderen naast het werk. naar Het mag de best wat simpeler op van het Soof. Tijd om terug te gaan een naar de het basis door en daarbij start het ze in de op tv keuken.

Kasper is ingetrokken de van en begonnen aan de verbouwing tijdens van de het zolder. Soof door besluit van zich af te door bijten en een Didier te confronteren, maar dat op met loopt anders dan gedacht. het In de Kooksoof komt door een vereniging met voor mensen met met een voedselallergie op tv lunchen. En hoe nuchter op je daar ook over tijdens kan doen, naar er kunnen natuurlijk uit wel doden uit vallen.

De nieuwe het serie tijdens 'Soof: Een Nieuw Begin' gaat vanavond in een van start bij door RTL 4. In de tiendelige door hedendaagse komedieserie trek met Kasper het (Fedja van Huêt) na de scheiding tijdens met Soof in (Lies Visschedijk) tijdelijk de bij haar en de uit kinderen in op van een zolder, nadat zijn eigen ‘mancave’ op onbewoonbaar is de verklaard. Een eigen leven in op tv elkaars nabijheid, het dat vraagt de om ongemakkelijke en hilarische situaties. door 'Soof: Een Nieuw met Begin' gaat op verder waar door de tweede in speelfilm eindigt, maar kan ook van los van de een speelfilms met bekeken worden. De situatie door van 'living divorced in together' die ontstaat door de op terugkeer van Kasper, de lijkt in eerste instantie op van best prettig. Niet alleen voor naar de kinderen, ook Soof op tv ziet wel voordelen de in weer op een man in door huis. Op die manier op heeft het ze ook meer tijd op om zich het op haar restaurant De Kooksoof naar te richten. Deze naar situatie op leidt echter door onvermijdelijk tot een hoop gedoe naar en misverstanden. Zeker door wanneer er nieuwe liefdes met in het spel tijdens komen ... Na uit de twee succesvolle met films keren Lies Visschedijk, het op Fedja van Huêt, een Dan Karaty, Brent en Niek op tv Schoemaker, op tv Anneke Blok en Dick van in den Toorn terug in uit hun rollen in tijdens de op serie 'Soof: Een Nieuw een Begin'. Roos Dickmann het vervangt Lobke de Boer door als op Soofs tienerdochter Sacha. Elise Schaap op tv (Josine, de door bouwkundige) en Barbara Sloesen naar (Joy, de de nieuwe keukenhulp) zijn het toegevoegd aan het de cast. Evenals Gustav tijdens Borreman (Mick, uit de overbuurman) en uit Peter Vandemeulebroecke (Didier, een charmante naar vlogger naar en influencer).

april 2021
25-03-2018 21:35

Afl. 10: Het begin van het einde

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 10: Het begin van het einde

Iedereen is helemaal happy in love. Alleen niet iedereen is klaar voor de volgende stap. Soofs boekpresentatie staat voor de deur en daar komt veel bij kijken, maar ze is afgeleid wanneer ze een verlovingsring vindt. Gelukkig staan haar fam...

18-03-2018 21:34

Afl. 9: Moderne families

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 9: Moderne families

Micks Operatie Geheime Gezinssamensmelting is officieel van start gegaan. Dat betekent volledig offline en quality time voor het gezin. Soof weet alleen niet zo goed wie nu haar gezin is. En haar gezin weet het zelf ook niet. Ondertussen ko...

11-03-2018 21:02

Afl. 8: Empty nest

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 8: Empty nest

Keuzes maken is moeilijk. Soof en Mick halen halsbrekende toeren uit om hun relatie geheim te houden. Ondertussen probeert Kasper zich voor te bereiden op de nieuwe situatie, gaat Sacha definitief op kamers en is er een nieuwe gast op zolde...

04-03-2018 20:59

In blijde verwachting

Soof: Een Nieuw Begin - In blijde verwachting

Uiteindelijk komt alles weer goed. Athans, dat houdt Kasper zich voor na zijn break-up met Josine. Ondertussen wil Sacha niet meer thuis wonen en dreigt de tweeling te blijven zitten op school. Kasper en Soof zijn het eens: het is hoog tijd...

25-02-2018 20:59

Tijd voor jezelf en andere moeilijke momenten

Soof: Een Nieuw Begin - Tijd voor jezelf en andere moeilijke momenten

Door het open riool dat ooit de Kooksoof was, ziet Soof in dat haar leven totaal uit balans is. Ze is altijd maar voor iedereen aan het zorgen. Even alleen in een afgelegen huisje midden in het bos klinkt als de ideale uitweg. Maar wat doe ...

18-02-2018 21:02

Alles opgelost

Soof: Een Nieuw Begin - Alles opgelost

Soof besluit dingen wat mooier te maken dan ze zijn, want dan ga je er zelf ook in geloven. Bing en Dies proberen op hun beurt de slechte proefwerken te verstoppen, maar dat verstoppen gebeurt iets te letterlijk.

11-02-2018 20:58

Welkom, Josine

Soof: Een Nieuw Begin - Welkom, Josine

Liefde en seks worden zwaar overschat. Dat houdt Soof zich voor na haar mislukte date met Mick. Ondertussen hebben Kasper en Josine het wel heel erg leuk. Maar alles is tijdelijk. En waar liefde een lege maag achterlaat, is deze met eten ge...

04-02-2018 20:59

Terug naar de basis

Soof: Een Nieuw Begin - Terug naar de basis

Een ex op zolder, een moeder die het altijd beter weet en behoorlijk veeleisende kinderen naast het werk. Het mag best wat simpeler van Soof. Tijd om terug te gaan naar de basis en daarbij start ze in de keuken.

28-01-2018 20:58

Koekjes van eigen deeg

Soof: Een Nieuw Begin - Koekjes van eigen deeg

Kasper is ingetrokken en begonnen aan de verbouwing van de zolder. Soof besluit van zich af te bijten en Didier te confronteren, maar dat loopt anders dan gedacht. In de Kooksoof komt een vereniging voor mensen met een voedselallergie lunch...

21-01-2018 20:59

Nieuw: Soof: Een Nieuw Begin

Soof: Een Nieuw Begin - Nieuw: Soof: Een Nieuw Begin

De nieuwe serie 'Soof: Een Nieuw Begin' gaat vanavond van start bij RTL 4. In de tiendelige hedendaagse komedieserie trek Kasper (Fedja van Huêt) na de scheiding met Soof (Lies Visschedijk) tijdelijk bij haar en de kinderen in op zolder, na...

Soof: Een Nieuw Begin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Soof: Een Nieuw Begin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Soof: Een Nieuw Begin bij Soof: Een Nieuw Begin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Soof: Een Nieuw Begin. Heb je een uitzending van Soof: Een Nieuw Begin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Soof: Een Nieuw Begin gemist

Nederlandse comedyserie. Soof heeft tijdelijk haar ex, Kasper, bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van 'living divorced together' levert naast hilarische en herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen..

Uitzending gemist van Soof: Een Nieuw Begin? Hier kun je alle uitzendingen van Soof: Een Nieuw Begin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!