Programma gemist?

Iedereen uit is helemaal happy de in love. Alleen niet op tv iedereen is op tv klaar voor de volgende stap. het Soofs boekpresentatie staat uit voor de naar deur en op daar komt van veel bij kijken, maar ze in is afgeleid wanneer ze van in een verlovingsring vindt. van Gelukkig staan haar familie en de vrienden van klaar om bij met te springen op deze bijzondere dag tijdens de vol verrassingen.

Micks Operatie Geheime een de Gezinssamensmelting is officieel van start in gegaan. Dat betekent volledig op tv offline en quality met time op voor het gezin. tijdens Soof weet alleen niet zo tijdens goed wie nu door in haar gezin is. een En haar gezin weet het tijdens zelf ook niet. de Ondertussen door komt de verkoop van een de zolder in gevaar en op tv naar dat zorgt voor naar de nodige spanning met tussen Kasper en uit Josine.

Keuzes in maken is een moeilijk. Soof en Mick halen tijdens halsbrekende door toeren uit om hun relatie geheim tijdens uit te houden. Ondertussen probeert Kasper met zich voor te bereiden met op tijdens de nieuwe situatie, gaat een Sacha definitief op van kamers en is het er een nieuwe op gast op met zolder.

Uiteindelijk komt alles uit weer goed. Athans, een dat houdt Kasper naar zich voor van na met zijn break-up met naar Josine. Ondertussen wil Sacha uit niet meer naar thuis wonen en dreigt de tweeling naar te blijven op tv zitten op school. op Kasper door en Soof zijn het eens: door het is met hoog tijd voor quality een time met een de familie. Maar het eerste tijdens etentje loopt door in de tijdens soep.

Door het in open riool dat ooit van de de Kooksoof was, een ziet Soof in dat tijdens haar leven totaal uit balans het op tv is. Ze is altijd maar een voor iedereen op tv aan het zorgen. Even alleen in naar in een afgelegen door huisje midden in het bos klinkt op tv als tijdens de ideale een uitweg. Maar wat doe je een eigenlijk met tijd door voor jezelf? Gelukkig op tv is er een een onweerstaanbare met redder in nood.

Soof besluit dingen een op tv wat mooier te maken dan ze met van zijn, want dan ga je er de zelf ook het in uit geloven. Bing en Dies het proberen op hun beurt van de slechte de proefwerken te verstoppen, maar een dat verstoppen in gebeurt iets te het letterlijk.

Liefde en in seks worden zwaar overschat. door Dat door houdt Soof met zich voor na haar mislukte date met met Mick. de Ondertussen hebben Kasper en door Josine het met wel van heel erg leuk. Maar door alles is tijdelijk. En waar in liefde een het lege maag achterlaat, is het deze met het eten gelukkig snel van gevuld.

Een van ex op zolder, een de moeder die op tv het altijd de beter weet en behoorlijk de veeleisende kinderen naast het werk. met Het naar mag best wat simpeler het van tijdens Soof. Tijd om uit terug te gaan naar de basis de en daarbij start uit tijdens ze in de van keuken.

Kasper in is ingetrokken en begonnen aan door uit de verbouwing van in de zolder. Soof besluit naar van zich naar af te bijten en Didier te door een confronteren, maar dat uit loopt anders dan gedacht. van In de Kooksoof in komt een vereniging in voor mensen met van een voedselallergie lunchen. En hoe de nuchter je een daar ook over naar kan tijdens doen, er kunnen natuurlijk wel doden in de vallen.

De nieuwe door serie 'Soof: Een tijdens Nieuw Begin' gaat op tv vanavond met van start bij de RTL 4. In de in tiendelige hedendaagse komedieserie trek in Kasper op tv (Fedja van Huêt) na het de scheiding met Soof op tv (Lies een Visschedijk) tijdelijk bij haar en op de kinderen in in op zolder, het nadat zijn eigen door ‘mancave’ onbewoonbaar is verklaard. Een tijdens eigen leven in in elkaars nabijheid, een dat door vraagt om ongemakkelijke en hilarische met situaties. 'Soof: naar Een Nieuw met Begin' gaat verder waar de de tweede speelfilm eindigt, naar maar kan ook uit los van op tv de speelfilms bekeken worden. De situatie op van 'living op divorced tijdens together' die ontstaat door de door terugkeer van Kasper, lijkt de naar in eerste instantie best prettig. het Niet alleen voor de tijdens kinderen, ook in Soof de ziet wel voordelen in op weer een op tv man in huis. Op die op tv manier heeft ze ook met meer tijd door om zich op tijdens haar restaurant De Kooksoof een te richten. met Deze situatie met leidt echter onvermijdelijk tot een een het hoop gedoe en misverstanden. Zeker wanneer van er nieuwe uit liefdes de in het spel komen ... Na een de twee succesvolle met films op keren Lies Visschedijk, Fedja van naar Huêt, Dan Karaty, Brent het uit en Niek Schoemaker, op tv Anneke Blok en op tv Dick van den Toorn terug door in tijdens hun rollen in de de serie 'Soof: Een op tv Nieuw Begin'. Roos Dickmann het vervangt Lobke de de Boer als uit Soofs tienerdochter Sacha. Elise Schaap de (Josine, de bouwkundige) in en op tv Barbara Sloesen (Joy, uit de nieuwe keukenhulp) een zijn toegevoegd aan de cast. Evenals met op Gustav Borreman (Mick, de overbuurman) de en Peter Vandemeulebroecke uit (Didier, een door charmante vlogger en op influencer).

juli 2021
25-03-2018 21:35

Afl. 10: Het begin van het einde

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 10: Het begin van het einde

Iedereen is helemaal happy in love. Alleen niet iedereen is klaar voor de volgende stap. Soofs boekpresentatie staat voor de deur en daar komt veel bij kijken, maar ze is afgeleid wanneer ze een verlovingsring vindt. Gelukkig staan haar fam...

18-03-2018 21:34

Afl. 9: Moderne families

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 9: Moderne families

Micks Operatie Geheime Gezinssamensmelting is officieel van start gegaan. Dat betekent volledig offline en quality time voor het gezin. Soof weet alleen niet zo goed wie nu haar gezin is. En haar gezin weet het zelf ook niet. Ondertussen ko...

11-03-2018 21:02

Afl. 8: Empty nest

Soof: Een Nieuw Begin - Afl. 8: Empty nest

Keuzes maken is moeilijk. Soof en Mick halen halsbrekende toeren uit om hun relatie geheim te houden. Ondertussen probeert Kasper zich voor te bereiden op de nieuwe situatie, gaat Sacha definitief op kamers en is er een nieuwe gast op zolde...

04-03-2018 20:59

In blijde verwachting

Soof: Een Nieuw Begin - In blijde verwachting

Uiteindelijk komt alles weer goed. Athans, dat houdt Kasper zich voor na zijn break-up met Josine. Ondertussen wil Sacha niet meer thuis wonen en dreigt de tweeling te blijven zitten op school. Kasper en Soof zijn het eens: het is hoog tijd...

25-02-2018 20:59

Tijd voor jezelf en andere moeilijke momenten

Soof: Een Nieuw Begin - Tijd voor jezelf en andere moeilijke momenten

Door het open riool dat ooit de Kooksoof was, ziet Soof in dat haar leven totaal uit balans is. Ze is altijd maar voor iedereen aan het zorgen. Even alleen in een afgelegen huisje midden in het bos klinkt als de ideale uitweg. Maar wat doe ...

18-02-2018 21:02

Alles opgelost

Soof: Een Nieuw Begin - Alles opgelost

Soof besluit dingen wat mooier te maken dan ze zijn, want dan ga je er zelf ook in geloven. Bing en Dies proberen op hun beurt de slechte proefwerken te verstoppen, maar dat verstoppen gebeurt iets te letterlijk.

11-02-2018 20:58

Welkom, Josine

Soof: Een Nieuw Begin - Welkom, Josine

Liefde en seks worden zwaar overschat. Dat houdt Soof zich voor na haar mislukte date met Mick. Ondertussen hebben Kasper en Josine het wel heel erg leuk. Maar alles is tijdelijk. En waar liefde een lege maag achterlaat, is deze met eten ge...

04-02-2018 20:59

Terug naar de basis

Soof: Een Nieuw Begin - Terug naar de basis

Een ex op zolder, een moeder die het altijd beter weet en behoorlijk veeleisende kinderen naast het werk. Het mag best wat simpeler van Soof. Tijd om terug te gaan naar de basis en daarbij start ze in de keuken.

28-01-2018 20:58

Koekjes van eigen deeg

Soof: Een Nieuw Begin - Koekjes van eigen deeg

Kasper is ingetrokken en begonnen aan de verbouwing van de zolder. Soof besluit van zich af te bijten en Didier te confronteren, maar dat loopt anders dan gedacht. In de Kooksoof komt een vereniging voor mensen met een voedselallergie lunch...

21-01-2018 20:59

Nieuw: Soof: Een Nieuw Begin

Soof: Een Nieuw Begin - Nieuw: Soof: Een Nieuw Begin

De nieuwe serie 'Soof: Een Nieuw Begin' gaat vanavond van start bij RTL 4. In de tiendelige hedendaagse komedieserie trek Kasper (Fedja van Huêt) na de scheiding met Soof (Lies Visschedijk) tijdelijk bij haar en de kinderen in op zolder, na...

Soof: Een Nieuw Begin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Soof: Een Nieuw Begin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Soof: Een Nieuw Begin bij Soof: Een Nieuw Begin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Soof: Een Nieuw Begin. Heb je een uitzending van Soof: Een Nieuw Begin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Soof: Een Nieuw Begin gemist

Nederlandse comedyserie. Soof heeft tijdelijk haar ex, Kasper, bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van 'living divorced together' levert naast hilarische en herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen..

Uitzending gemist van Soof: Een Nieuw Begin? Hier kun je alle uitzendingen van Soof: Een Nieuw Begin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!