Programma gemist?

Aflevering 3 - de In Holland uit gaat voor naar Goud nemen olympisch kampioenen het zoals Pieter in van den tijdens Hoogenband, Gianni Romme en Marit naar Bouwmeester de kijker het mee met hun olympische naar herinneringen. Elke reis de van eindigt op de exacte locatie het waar het Holland Heineken een House tijdens de naar Olympische tijdens Spelen was gevestigd. een Schaatser Stefan het Groothuis wist met de steun tijdens van zijn vrouw een een uit depressie te overwinnen, waardoor hij van in Sotchi uit een gouden medaille tijdens op de 1000 met meter won. Maar op tv naast de gouden van medailles had Sotchi op tv ook een heel ander het gezicht, dat naar van doping en mensenrechten. tijdens Gerard Dielissen op van NOC*NSF vertelt hoe hij op op de Nederlandse waarden probeerde te beschermen. het Zeilster een Marit Bouwmeester vertelt hoe zij naar in de een steek is van gelaten door haar coach, op tv maar toch goud een won.

In aanloop van naar de Olympische met Spelen in Pyeongchang zendt tijdens op tv SBS 6 de documentaireserie Holland door gaat een voor Goud uit. Dit door programma gaat over uit het Holland Heineken House. Al op 25 jaar de komen op tv sporters en bezoekers van op tv de Olympische Spelen in hier samen en de wordt lief en leed naar met elkaar tijdens gedeeld. In deze driedelige reeks uit wordt aangetoond hoe van uit een klein land groot uit is geworden tijdens met de viering van het grootste de en belangrijkste sportevenement in in ter wereld. De het afleveringen zijn drie zondagen rond 23:00 met uur uit op SBS de 6 te zien. In naar Holland gaat voor Goud naar nemen olympisch kampioenen met zoals Pieter van van den Hoogenband, Gianni Romme en het met Marit Bouwmeester de kijker mee met op tv door hun olympische herinneringen. op tv De sporters bezoeken samen met mensen uit die het naar Holland met Heineken House van de grond hebben tijdens gekregen zes olympische van steden op naar vijf continenten. Zo uit krijgt de uit kijker te de zien hoe de groei van het naar Holland Heineken House op tv parallel een liep aan de grootste Nederlandse met een sportsuccessen van de afgelopen tijdens 25 jaar. het Elke reis eindigt op de een exacte locatie het waar het de Holland Heineken House naar tijdens de Olympische Spelen op was gevestigd. Op het die locatie van wordt met elke atleet teruggeblikt het op de naar bijzondere sport- en huldigingsmomenten van uit hen. de Ook worden de olympisch kampioenen op verrast een met beelden van zichzelf, de waardoor ze naar de emoties die op tv ze toen beleefden weer even op tv terughalen. Holland op tv gaat tijdens voor Goud is op een serie vol een met geschiedenis en tijdens emotie. Daarnaast is te zien het hoe typisch de Nederlandse eigenschappen zoals standvastigheid, uit ondernemerschap en nuchterheid tijdens de gemeenschappelijke door deler blijken door voor de onstuitbare groei op van het Nederlandse sportsucces uit en een het Holland Heineken de House.

juli 2020
04-02-2018 22:50

Holland gaat voor Goud

Holland gaat voor Goud - Holland gaat voor Goud

Aflevering 3 - In Holland gaat voor Goud nemen olympisch kampioenen zoals Pieter van den Hoogenband, Gianni Romme en Marit Bouwmeester de kijker mee met hun olympische herinneringen. Elke reis eindigt op de exacte locatie waar het Holland H...

21-01-2018 22:55

Nieuw: Holland gaat voor Goud

Holland gaat voor Goud - Nieuw: Holland gaat voor Goud

In aanloop naar de Olympische Spelen in Pyeongchang zendt SBS 6 de documentaireserie Holland gaat voor Goud uit. Dit programma gaat over het Holland Heineken House. Al 25 jaar komen sporters en bezoekers van de Olympische Spelen hier samen ...

Holland gaat voor Goud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland gaat voor Goud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland gaat voor Goud bij Holland gaat voor Goud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland gaat voor Goud. Heb je een uitzending van Holland gaat voor Goud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland gaat voor Goud gemist

Uitzending gemist van Holland gaat voor Goud? Hier kun je alle uitzendingen van Holland gaat voor Goud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-02-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!