Programma gemist?

Aflevering op tv 3 - op In Holland gaat voor Goud nemen uit het olympisch kampioenen zoals door Pieter van den Hoogenband, in Gianni Romme een en Marit Bouwmeester de kijker tijdens mee met hun olympische op tv herinneringen. Elke reis op tv op tv eindigt op de exacte tijdens locatie waar van het Holland Heineken House tijdens op de Olympische Spelen was tijdens tijdens gevestigd. Schaatser Stefan Groothuis van wist met de steun van in zijn vrouw een de depressie te overwinnen, de waardoor hij in in Sotchi naar een gouden medaille de op de door 1000 meter won. Maar naast de in gouden op medailles had naar Sotchi ook een heel tijdens ander gezicht, dat in van doping het en mensenrechten. Gerard op Dielissen van NOC*NSF tijdens vertelt hoe hij de Nederlandse door waarden probeerde te door beschermen. op Zeilster Marit Bouwmeester met vertelt hoe zij in de de steek is gelaten een door op tv haar coach, maar toch door goud won.

In aanloop van naar de een Olympische Spelen in Pyeongchang zendt het SBS 6 de met documentaireserie Holland gaat een voor Goud uit. op uit Dit programma gaat over het de Holland Heineken met House. Al 25 in jaar komen sporters de en bezoekers van op tv de Olympische Spelen in hier samen en door wordt lief uit en leed met elkaar gedeeld. het In deze driedelige reeks uit uit wordt aangetoond hoe naar een klein land groot is van geworden tijdens met de viering uit van het grootste en op tv belangrijkste sportevenement ter wereld. met De afleveringen van zijn drie door zondagen rond 23:00 op uur op SBS 6 te in zien. In met Holland gaat voor Goud nemen olympisch een kampioenen zoals uit Pieter van de den Hoogenband, Gianni Romme de en Marit een Bouwmeester de naar kijker mee met hun olympische van herinneringen. De sporters bezoeken met samen met met mensen die het een Holland Heineken House van op tv de grond hebben in het gekregen zes olympische steden de op vijf het continenten. Zo krijgt de het kijker te zien hoe op de groei van het een Holland Heineken een House door parallel liep aan de op grootste Nederlandse sportsuccessen van uit de afgelopen 25 uit jaar. Elke reis eindigt in op de exacte tijdens locatie waar het uit tijdens Holland Heineken House tijdens de Olympische door van Spelen was gevestigd. Op die locatie in wordt met het elke atleet teruggeblikt op tv op de bijzondere sport- tijdens en huldigingsmomenten uit van hen. Ook met worden de uit olympisch kampioenen verrast met van beelden naar van zichzelf, waardoor ze uit de emoties die ze toen een van beleefden weer even terughalen. Holland in gaat met voor Goud is een serie op tv vol in met geschiedenis en uit emotie. Daarnaast is van te zien hoe typisch met Nederlandse eigenschappen zoals van standvastigheid, ondernemerschap en nuchterheid de uit op gemeenschappelijke deler blijken op voor de onstuitbare groei in van het Nederlandse door sportsucces en het door Holland Heineken tijdens House.

februari 2020
04-02-2018 22:50

Holland gaat voor Goud

Holland gaat voor Goud - Holland gaat voor Goud

Aflevering 3 - In Holland gaat voor Goud nemen olympisch kampioenen zoals Pieter van den Hoogenband, Gianni Romme en Marit Bouwmeester de kijker mee met hun olympische herinneringen. Elke reis eindigt op de exacte locatie waar het Holland H...

21-01-2018 22:55

Nieuw: Holland gaat voor Goud

Holland gaat voor Goud - Nieuw: Holland gaat voor Goud

In aanloop naar de Olympische Spelen in Pyeongchang zendt SBS 6 de documentaireserie Holland gaat voor Goud uit. Dit programma gaat over het Holland Heineken House. Al 25 jaar komen sporters en bezoekers van de Olympische Spelen hier samen ...

Holland gaat voor Goud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland gaat voor Goud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland gaat voor Goud bij Holland gaat voor Goud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland gaat voor Goud. Heb je een uitzending van Holland gaat voor Goud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland gaat voor Goud gemist

Uitzending gemist van Holland gaat voor Goud? Hier kun je alle uitzendingen van Holland gaat voor Goud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-02-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!