Programma gemist?

Aflevering door 3 - In Holland gaat met voor op tv Goud nemen olympisch kampioenen zoals de Pieter van den naar Hoogenband, Gianni de Romme en Marit in Bouwmeester de kijker mee tijdens met uit hun olympische herinneringen. de Elke reis eindigt op het de exacte locatie een waar het Holland tijdens Heineken House tijdens de een Olympische het Spelen was een gevestigd. Schaatser Stefan Groothuis uit wist met de steun van uit zijn van vrouw een depressie te een overwinnen, waardoor hij in het Sotchi een van gouden medaille op op tv de 1000 meter won. op tv Maar naast op de gouden medailles had uit Sotchi ook door een heel van ander gezicht, dat van naar doping en op tv mensenrechten. Gerard Dielissen van het NOC*NSF vertelt hoe op hij de Nederlandse waarden op tv probeerde een te beschermen. Zeilster de Marit Bouwmeester vertelt een hoe zij tijdens in de steek is uit gelaten door door haar coach, maar met toch goud won.

In naar aanloop naar de Olympische Spelen door het in Pyeongchang zendt SBS 6 naar de documentaireserie op tv Holland gaat voor met Goud uit. uit Dit programma gaat over het in Holland Heineken House. naar Al 25 jaar het komen met sporters en bezoekers van tijdens de Olympische naar Spelen hier samen en wordt lief een het en leed met door elkaar gedeeld. In deze driedelige reeks van in wordt aangetoond hoe een klein land door groot op is geworden tijdens de viering de van het grootste op en belangrijkste tijdens sportevenement ter wereld. De tijdens in afleveringen zijn drie zondagen rond van 23:00 uur op uit SBS 6 te uit zien. In de Holland gaat voor Goud het nemen olympisch kampioenen zoals Pieter naar van op den Hoogenband, Gianni Romme de en met Marit Bouwmeester de uit kijker mee met een hun olympische herinneringen. De sporters bezoeken van samen met uit mensen die het Holland tijdens Heineken House van de de tijdens grond hebben gekregen zes olympische met steden met op vijf continenten. Zo krijgt op de kijker tijdens te zien in hoe de groei met van het Holland Heineken House in parallel een liep aan de op tv grootste Nederlandse sportsuccessen van het de afgelopen 25 een jaar. Elke reis eindigt op tv op tijdens de exacte locatie tijdens waar het Holland Heineken op House uit tijdens de Olympische een Spelen was gevestigd. Op die tijdens locatie met wordt met elke atleet teruggeblikt een op de bijzondere in sport- en huldigingsmomenten van met naar hen. Ook worden de olympisch op kampioenen verrast met op tv beelden van een zichzelf, waardoor ze de in emoties die ze toen het beleefden het weer even terughalen. uit Holland gaat voor Goud is naar een uit serie vol met geschiedenis en een emotie. Daarnaast in is te zien op tv hoe typisch de Nederlandse eigenschappen zoals op standvastigheid, ondernemerschap en nuchterheid op de gemeenschappelijke van deler blijken tijdens voor de onstuitbare groei op van het Nederlandse sportsucces en een het het Holland Heineken een House.

oktober 2020
04-02-2018 22:50

Holland gaat voor Goud

Holland gaat voor Goud - Holland gaat voor Goud

Aflevering 3 - In Holland gaat voor Goud nemen olympisch kampioenen zoals Pieter van den Hoogenband, Gianni Romme en Marit Bouwmeester de kijker mee met hun olympische herinneringen. Elke reis eindigt op de exacte locatie waar het Holland H...

21-01-2018 22:55

Nieuw: Holland gaat voor Goud

Holland gaat voor Goud - Nieuw: Holland gaat voor Goud

In aanloop naar de Olympische Spelen in Pyeongchang zendt SBS 6 de documentaireserie Holland gaat voor Goud uit. Dit programma gaat over het Holland Heineken House. Al 25 jaar komen sporters en bezoekers van de Olympische Spelen hier samen ...

Holland gaat voor Goud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland gaat voor Goud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland gaat voor Goud bij Holland gaat voor Goud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland gaat voor Goud. Heb je een uitzending van Holland gaat voor Goud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland gaat voor Goud gemist

Uitzending gemist van Holland gaat voor Goud? Hier kun je alle uitzendingen van Holland gaat voor Goud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-02-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!