Programma gemist?

Aflevering 3 - naar In het Holland gaat voor het Goud nemen olympisch kampioenen zoals op tv met Pieter van den Hoogenband, Gianni een Romme en op Marit Bouwmeester de kijker op tv mee met hun in olympische de herinneringen. Elke reis eindigt op de van exacte locatie waar een het een Holland Heineken House tijdens met de de Olympische Spelen was van gevestigd. Schaatser Stefan Groothuis wist met een de met steun van zijn vrouw een een depressie te de overwinnen, waardoor van hij in op tv Sotchi een gouden medaille op de naar 1000 meter won. op tv Maar naast de op tv gouden uit medailles had Sotchi met ook een heel ander gezicht, in dat van doping tijdens en mensenrechten. Gerard door Dielissen met van NOC*NSF vertelt de hoe hij de met Nederlandse waarden probeerde te beschermen. van op Zeilster Marit Bouwmeester vertelt hoe in zij in naar de steek is naar gelaten door haar coach, maar in toch goud uit won.

In tijdens aanloop naar van de Olympische Spelen in Pyeongchang op tv zendt op tv SBS 6 de documentaireserie door Holland gaat voor Goud het uit. Dit programma door gaat over het het Holland met Heineken House. Al 25 jaar komen een sporters en op bezoekers van op de Olympische Spelen op hier samen en wordt lief op en leed met op tv uit elkaar gedeeld. In deze driedelige door reeks wordt aangetoond op tv hoe een klein een land in groot is geworden met tijdens de viering van het grootste uit en belangrijkste op tv sportevenement met ter wereld. De afleveringen zijn door drie de zondagen rond 23:00 met uur op SBS 6 te zien. In de Holland gaat voor van tijdens Goud nemen olympisch kampioenen tijdens zoals Pieter van de den Hoogenband, het Gianni Romme en Marit naar Bouwmeester de kijker mee het met hun olympische herinneringen. een de De sporters bezoeken samen met mensen in die het Holland in Heineken House van op tv de grond hebben in op tv gekregen zes olympische steden op vijf in continenten. Zo op tv krijgt de kijker van te van zien hoe de groei uit van het Holland Heineken House op tv parallel liep aan uit de op grootste Nederlandse sportsuccessen van een de uit afgelopen 25 jaar. uit Elke reis eindigt op uit de exacte naar locatie waar het op Holland Heineken House tijdens door de Olympische Spelen een was gevestigd. Op die tijdens locatie wordt met door elke atleet een teruggeblikt op de een bijzondere sport- en huldigingsmomenten van naar hen. in Ook worden naar de olympisch kampioenen uit verrast met beelden in van zichzelf, waardoor ze naar de emoties die ze op tv toen beleefden weer naar even terughalen. een Holland gaat uit voor Goud is een serie naar vol met op geschiedenis en emotie. Daarnaast de is te zien in hoe typisch in Nederlandse eigenschappen naar zoals standvastigheid, ondernemerschap op en nuchterheid de gemeenschappelijke op deler blijken voor uit de onstuitbare groei uit van het Nederlandse sportsucces en met het Holland uit Heineken op tv House.

maart 2021
04-02-2018 22:50

Holland gaat voor Goud

Holland gaat voor Goud - Holland gaat voor Goud

Aflevering 3 - In Holland gaat voor Goud nemen olympisch kampioenen zoals Pieter van den Hoogenband, Gianni Romme en Marit Bouwmeester de kijker mee met hun olympische herinneringen. Elke reis eindigt op de exacte locatie waar het Holland H...

21-01-2018 22:55

Nieuw: Holland gaat voor Goud

Holland gaat voor Goud - Nieuw: Holland gaat voor Goud

In aanloop naar de Olympische Spelen in Pyeongchang zendt SBS 6 de documentaireserie Holland gaat voor Goud uit. Dit programma gaat over het Holland Heineken House. Al 25 jaar komen sporters en bezoekers van de Olympische Spelen hier samen ...

Holland gaat voor Goud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland gaat voor Goud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland gaat voor Goud bij Holland gaat voor Goud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland gaat voor Goud. Heb je een uitzending van Holland gaat voor Goud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland gaat voor Goud gemist

Uitzending gemist van Holland gaat voor Goud? Hier kun je alle uitzendingen van Holland gaat voor Goud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-02-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!