Programma gemist?

Aflevering 3 door - het In Holland gaat voor Goud uit nemen olympisch kampioenen zoals uit op tv Pieter van den Hoogenband, Gianni met Romme en Marit een Bouwmeester de het kijker mee met hun naar olympische herinneringen. Elke reis het naar eindigt op de door exacte locatie waar het Holland op tv Heineken House tijdens de een Olympische Spelen uit was gevestigd. Schaatser Stefan uit Groothuis naar wist met de op steun van zijn vrouw tijdens een depressie van te overwinnen, waardoor door hij in Sotchi een gouden op medaille een op de 1000 meter won. een Maar naast de van met gouden medailles had Sotchi ook een de heel ander op gezicht, dat van doping de naar en mensenrechten. Gerard Dielissen van NOC*NSF uit vertelt hoe hij op de Nederlandse waarden een naar probeerde te beschermen. Zeilster Marit op tv Bouwmeester door vertelt hoe zij in de steek van is door gelaten door haar op coach, maar uit toch goud won.

In op tv aanloop naar de Olympische Spelen door in een Pyeongchang zendt SBS 6 het de documentaireserie Holland tijdens gaat voor naar Goud uit. Dit programma gaat uit tijdens over het Holland Heineken House. het Al 25 jaar komen op tv sporters op tv en bezoekers met van de Olympische Spelen hier het samen en wordt lief naar uit en leed met op tv elkaar gedeeld. In deze driedelige naar reeks wordt aangetoond hoe op een op tv klein land groot is geworden naar tijdens de van viering van het op tv grootste naar en belangrijkste sportevenement ter wereld. De het uit afleveringen zijn drie zondagen tijdens rond 23:00 uur op SBS uit 6 te zien. In naar tijdens Holland gaat voor Goud nemen een olympisch kampioenen zoals Pieter naar van den met Hoogenband, in Gianni Romme en door Marit Bouwmeester de kijker mee met op tv hun op tv olympische herinneringen. De met sporters bezoeken samen een met mensen die door het Holland Heineken House een van de grond hebben een gekregen een zes olympische steden de op vijf continenten. het Zo krijgt de tijdens kijker te zien hoe door de groei van het naar op tv Holland Heineken House parallel op tv liep aan door de grootste Nederlandse uit sportsuccessen van de afgelopen het 25 jaar. Elke op reis eindigt op door de exacte locatie waar het de Holland Heineken House met tijdens de Olympische tijdens Spelen was gevestigd. door tijdens Op die locatie wordt een met elke atleet de teruggeblikt op de bijzondere uit sport- en huldigingsmomenten van door hen. Ook in worden de olympisch op kampioenen verrast het met beelden van zichzelf, de waardoor uit ze de emoties die ze op tv toen beleefden weer even van terughalen. Holland door gaat voor Goud is de op een serie vol met geschiedenis door en emotie. in Daarnaast is naar te zien hoe een typisch Nederlandse eigenschappen zoals in standvastigheid, ondernemerschap en een nuchterheid de van gemeenschappelijke deler blijken uit voor de onstuitbare groei van het op met Nederlandse sportsucces en het in Holland Heineken naar House.

december 2021
04-02-2018 22:50

Holland gaat voor Goud

Holland gaat voor Goud - Holland gaat voor Goud

Aflevering 3 - In Holland gaat voor Goud nemen olympisch kampioenen zoals Pieter van den Hoogenband, Gianni Romme en Marit Bouwmeester de kijker mee met hun olympische herinneringen. Elke reis eindigt op de exacte locatie waar het Holland H...

21-01-2018 22:55

Nieuw: Holland gaat voor Goud

Holland gaat voor Goud - Nieuw: Holland gaat voor Goud

In aanloop naar de Olympische Spelen in Pyeongchang zendt SBS 6 de documentaireserie Holland gaat voor Goud uit. Dit programma gaat over het Holland Heineken House. Al 25 jaar komen sporters en bezoekers van de Olympische Spelen hier samen ...

Holland gaat voor Goud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland gaat voor Goud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland gaat voor Goud bij Holland gaat voor Goud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland gaat voor Goud. Heb je een uitzending van Holland gaat voor Goud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland gaat voor Goud gemist

Uitzending gemist van Holland gaat voor Goud? Hier kun je alle uitzendingen van Holland gaat voor Goud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-02-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!