Programma gemist?

Aflevering de 3 - In de Holland gaat het voor Goud nemen door olympisch kampioenen zoals Pieter van naar den Hoogenband, Gianni Romme op tv uit en Marit Bouwmeester de kijker het mee met hun van olympische herinneringen. tijdens Elke reis eindigt op in de exacte locatie waar door het Holland Heineken van House tijdens met de Olympische van Spelen was gevestigd. Schaatser Stefan van Groothuis wist een met naar de steun van zijn uit vrouw een depressie te overwinnen, naar waardoor van hij in Sotchi een een gouden medaille op de het 1000 meter won. door Maar naar naast de gouden in medailles had Sotchi ook het een de heel ander gezicht, dat van doping met en mensenrechten. Gerard tijdens Dielissen een van NOC*NSF vertelt hoe het hij de door Nederlandse waarden op probeerde te beschermen. Zeilster Marit de Bouwmeester het vertelt hoe zij uit in de steek het is gelaten door haar coach, maar de toch goud uit won.

In aanloop naar het de Olympische Spelen met in Pyeongchang zendt op tv in SBS 6 de documentaireserie Holland gaat de voor Goud uit. met Dit een programma gaat over het op Holland Heineken House. Al tijdens 25 de jaar komen sporters en bezoekers van van de Olympische door Spelen hier op samen het en wordt lief van en leed met elkaar van gedeeld. In deze van driedelige reeks wordt aangetoond uit hoe een klein land van groot is geworden op tv tijdens de viering in van het grootste naar en belangrijkste sportevenement op ter wereld. van De afleveringen in zijn drie zondagen rond 23:00 tijdens uur op SBS op het 6 te zien. In Holland gaat voor tijdens tijdens Goud nemen olympisch kampioenen op tv zoals Pieter van den naar Hoogenband, op tv Gianni Romme en door Marit Bouwmeester de uit kijker mee met op hun olympische herinneringen. De sporters naar bezoeken samen het met mensen die het Holland uit Heineken House van door de het grond hebben gekregen het zes olympische steden op op vijf op continenten. Zo krijgt de kijker het te zien hoe de met groei van tijdens het Holland in Heineken House parallel op liep aan de grootste een Nederlandse sportsuccessen van uit de afgelopen 25 een jaar. Elke reis eindigt tijdens op door de exacte locatie waar het tijdens Holland een Heineken House tijdens de Olympische door Spelen op tv was gevestigd. Op de die locatie wordt met tijdens elke atleet teruggeblikt in op de bijzondere sport- op tv met en huldigingsmomenten van hen. in Ook worden de olympisch kampioenen tijdens verrast met het beelden van in zichzelf, waardoor tijdens ze de emoties die ze op tv toen beleefden op weer even door terughalen. Holland gaat voor Goud is naar uit een serie vol tijdens met geschiedenis en emotie. in Daarnaast is te zien tijdens hoe typisch Nederlandse op eigenschappen zoals standvastigheid, met ondernemerschap en nuchterheid de van gemeenschappelijke deler blijken op met voor de onstuitbare groei van het tijdens Nederlandse sportsucces op tv en op tv het Holland Heineken een House.

juni 2021
04-02-2018 22:50

Holland gaat voor Goud

Holland gaat voor Goud - Holland gaat voor Goud

Aflevering 3 - In Holland gaat voor Goud nemen olympisch kampioenen zoals Pieter van den Hoogenband, Gianni Romme en Marit Bouwmeester de kijker mee met hun olympische herinneringen. Elke reis eindigt op de exacte locatie waar het Holland H...

21-01-2018 22:55

Nieuw: Holland gaat voor Goud

Holland gaat voor Goud - Nieuw: Holland gaat voor Goud

In aanloop naar de Olympische Spelen in Pyeongchang zendt SBS 6 de documentaireserie Holland gaat voor Goud uit. Dit programma gaat over het Holland Heineken House. Al 25 jaar komen sporters en bezoekers van de Olympische Spelen hier samen ...

Holland gaat voor Goud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland gaat voor Goud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland gaat voor Goud bij Holland gaat voor Goud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland gaat voor Goud. Heb je een uitzending van Holland gaat voor Goud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland gaat voor Goud gemist

Uitzending gemist van Holland gaat voor Goud? Hier kun je alle uitzendingen van Holland gaat voor Goud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-02-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!