Programma gemist?

Aflevering uit 3 - In Holland gaat op tv voor op Goud nemen olympisch met kampioenen zoals Pieter van door den Hoogenband, met Gianni Romme het en Marit Bouwmeester een de kijker mee met hun de olympische herinneringen. een Elke reis eindigt op de van exacte op locatie waar het Holland Heineken op tv House tijdens tijdens de Olympische Spelen op tv was gevestigd. Schaatser Stefan van Groothuis een wist met de steun de van zijn door vrouw een depressie op te overwinnen, waardoor hij in op tv op tv Sotchi een gouden het medaille op de 1000 meter won. het van Maar naast de de gouden medailles had naar Sotchi ook een een heel ander gezicht, tijdens dat van doping en mensenrechten. naar Gerard Dielissen naar van NOC*NSF van vertelt hoe hij de Nederlandse het waarden probeerde te in beschermen. Zeilster op tv Marit Bouwmeester tijdens vertelt hoe zij in op tv de steek is de gelaten door haar coach, door maar toch met goud won.

In naar aanloop naar het de Olympische Spelen naar in Pyeongchang zendt SBS 6 de de documentaireserie een Holland gaat voor Goud uit. door Dit programma de gaat over het door Holland Heineken House. de Al 25 jaar komen op tv sporters van en bezoekers op van de Olympische Spelen een hier samen het en wordt lief en leed op met elkaar de gedeeld. In met deze driedelige reeks wordt aangetoond hoe op met een klein land groot het is geworden tijdens de viering in uit van het grootste en belangrijkste op sportevenement ter wereld. De naar afleveringen zijn met drie zondagen rond met 23:00 uur op SBS van 6 met te zien. In Holland van gaat voor Goud het nemen olympisch kampioenen zoals de Pieter in van den Hoogenband, in Gianni Romme en Marit Bouwmeester de met kijker mee op tv met hun op olympische herinneringen. De sporters de bezoeken door samen met mensen die van het Holland Heineken House van op tv de grond hebben naar gekregen zes olympische van steden op vijf een door continenten. Zo krijgt de op kijker te zien een hoe de groei van op het Holland door Heineken House een parallel liep aan de in grootste Nederlandse sportsuccessen met van de afgelopen op 25 jaar. met Elke reis eindigt op de tijdens exacte locatie naar waar het de Holland Heineken House tijdens tijdens de Olympische Spelen in was gevestigd. Op die locatie het de wordt met elke atleet teruggeblikt door op de bijzondere een sport- en huldigingsmomenten van de hen. Ook worden een de olympisch kampioenen naar verrast op met beelden van naar zichzelf, waardoor ze de emoties met die door ze toen beleefden weer door even terughalen. door Holland gaat van voor Goud is een een serie vol met in geschiedenis en de emotie. Daarnaast is te zien hoe in typisch Nederlandse eigenschappen in door zoals standvastigheid, ondernemerschap een en nuchterheid de gemeenschappelijke deler met blijken voor de onstuitbare op tv groei van tijdens het het Nederlandse sportsucces en het van Holland Heineken op House.

februari 2020
04-02-2018 22:50

Holland gaat voor Goud

Holland gaat voor Goud - Holland gaat voor Goud

Aflevering 3 - In Holland gaat voor Goud nemen olympisch kampioenen zoals Pieter van den Hoogenband, Gianni Romme en Marit Bouwmeester de kijker mee met hun olympische herinneringen. Elke reis eindigt op de exacte locatie waar het Holland H...

21-01-2018 22:55

Nieuw: Holland gaat voor Goud

Holland gaat voor Goud - Nieuw: Holland gaat voor Goud

In aanloop naar de Olympische Spelen in Pyeongchang zendt SBS 6 de documentaireserie Holland gaat voor Goud uit. Dit programma gaat over het Holland Heineken House. Al 25 jaar komen sporters en bezoekers van de Olympische Spelen hier samen ...

Holland gaat voor Goud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland gaat voor Goud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland gaat voor Goud bij Holland gaat voor Goud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland gaat voor Goud. Heb je een uitzending van Holland gaat voor Goud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland gaat voor Goud gemist

Uitzending gemist van Holland gaat voor Goud? Hier kun je alle uitzendingen van Holland gaat voor Goud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-02-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!