Programma gemist?

In naar maart gaan we terug naar op de tijdens wijk Wielenpôlle, de armste op en door de gezelligste buurt van Leeuwarden. tijdens In de rest van een Nederland wordt er uit op 21 maart met gestemd voor de de gemeenteraad, op maar in op tv Leeuwarden gingen de een bewoners in november al op naar de stembus. Hoe gaat het het in met de uit vertrouwde gezichten uit Wielenpôlle? En naar welk uit effect heeft de nieuwe politieke werkelijkheid op tv op de wijk? tijdens Piet Kramer, ook naar met wel de 'burgemeester uit van de Wielenpôlle', naar neemt afscheid van het in vrijwilligerswerk dat hij al tijdens 55 tijdens jaar voor de wijk op tv heeft gedaan. Iedereen is de er, en ook burgemeester van Fred Crone komt op tv op het feest een op tv in Buurthuis Kobbekooi. Wie in komt er nog op van voor de uit belangen van in de bewoners, nu Piet niet uit meer met meedoet?

In maart naar gaan we op terug naar de wijk naar Wielenpôlle, de armste tijdens en de gezelligste buurt het van Leeuwarden. het In de rest op van Nederland wordt er naar op een 21 maart gestemd voor door de gemeenteraad, maar in in door Leeuwarden gingen de bewoners op tv in november al naar de door een stembus. Hoe gaat het op tv met de vertrouwde door gezichten uit Wielenpôlle? En naar welk effect heeft de van nieuwe het politieke werkelijkheid op de wijk? op tv De vorige op tv wethouder heeft ervoor gezorgd de dat tijdens de subsidie door voor het proefproject met Big Society is gestopt. het Het project op dat ervoor zorgde dat Edward een van door opleiding kon volgen en weer aan een het werk een kwam. De PvdA heeft tijdens het best op aardig gedaan in Leeuwarden, uit gaat Lutz met Jacobi het goedmaken met voor de Wielenpôllers? Maatschappelijk met werker door Bea porbeert op een nieuwe op manier toch uit weer geld los te in peuteren voor de naar wijk. En Siep op koopt in een nieuwe op tv auto.

In maart gaan op tijdens we terug naar de met wijk Wielenpôlle, de door armste en de gezelligste buurt tijdens op van Leeuwarden. In de op rest van door Nederland wordt er op door 21 maart gestemd voor uit de gemeenteraad, maar in in Leeuwarden gingen de door uit bewoners in november al naar tijdens de stembus. de Hoe gaat van het met de door vertrouwde gezichten uit Wielenpôlle? En op welk effect heeft met de nieuwe politieke op werkelijkheid op de wijk? op tv op tv Wie gaan er stemmen in vandaag? En tijdens wat is hun op tv verwachting voor de in wijk? Ook ontmoeten we het Kasia, afkomstig tijdens uit Polen. Haar dochter Zuzanna een is veertien en tijdens heeft het van heel erg moeilijk thuis. naar Zuzanna wil met beroemd worden de op social media, maar haar moeder naar ziet uit daar helemaal niets in op en het vindt haar veel te jong door voor door alle grote plannen. En we op tv zien hoe Natasja nu op officieel naar aan het werk op gaat als thuiskapper, zonder naar schulden.

In de maart gaan het we terug naar de wijk uit Wielenpôlle, de armste tijdens en de gezelligste buurt uit van op tv Leeuwarden. In de rest van met Nederland het wordt er op 21 de maart gestemd voor naar de gemeenteraad, maar in in Leeuwarden gingen de tijdens de bewoners in november een al naar de stembus. Hoe gaat de naar het met de vertrouwde gezichten een uit Wielenpôlle? En welk in effect heeft uit de nieuwe politieke het werkelijkheid op in de wijk? Ook de SP op heeft met Wielenpôlle gevonden, ook al doet een die door partij in van Leeuwarden niet mee aan de verkiezingen. de SP'ers gaan tijdens langs een de deuren om te horen de met welke problemen de op mensen kampen. door Op in het spel staat naar de subsidie voor in het proefproject Big met Society. Door dit project kon op Edward de een opleiding volgen en in ging hij na tijdens jarenlang thuisgezeten te hebben van aan het op tv werk bij een in koeriersbedrijf. Maar nu is door die zaak failliet en tijdens zit Edward naar aan de de grond. Komt hij weer een aan het in werk?

In in maart gaan we door terug naar de wijk Wielenpôlle, naar op tv de armste en de een gezelligste buurt van de Leeuwarden. In de de rest van Nederland door wordt er op 21 van maart door gestemd voor de gemeenteraad, met maar in Leeuwarden tijdens gingen de door bewoners in november al naar de het stembus. tijdens Hoe gaat met het met de vertrouwde op tv gezichten uit Wielenpôlle? En welk op effect heeft in de nieuwe op politieke werkelijkheid op op de wijk? In de de vorige serie werd duidelijk het dat een Angela wel alle een papieren heeft om uit aan de opleiding in naar de verslavingszorg te met beginnen, maar met niet het geld. DUO heeft een een laten weten dat het ze geen studiefinanciering meer de krijgt omdat ze op tv te oud is. uit Maar na de uitzending op tv in januari heeft de DUO nog op tv eens goed naar de regels in gekeken. op Kan Angela nu toch naar het door school?

In uit de rest van een Nederland wordt er op 21 het in maart gestemd voor de door gemeenteraad, maar in Leeuwaarden gingen naar de bewoners in de november naar al naar de in stembus. Hoe het gaat het met de vertrouwde gezichten de uit de Wielenpôlle? De documentaireserie Typisch... met begon door op 22 januari met drie het weken lang afleveringen tijdens vanuit de Friese wijk. het De komende weken op tv de is Wielenpôlle, samen op tv met Tuinzigt, opnieuw naar te zien in Typisch Verkiezingen. Welk effect door heeft de nieuwe de politieke werkelijkheid in op de de wijk? Een groot deel door van de bewoners van van op tv Wielenpôlle gaat helemaal niet het stemmen, maar de van lokale politieke partijen proberen van daar verandering in in te brengen. Actieve leden tijdens uit van 50+ en de op FNP komen flyeren en op doen ook een schenking het aan uit de liefdadigheidsactie van Rinus. in Aan de rand tijdens van de wijk woont het Paul tijdens van Berlo, hij uit is lijstduwer van het naar CDA in Leeuwarden. Hij een houdt naar zielsveel van heavy metal en het uit is overtuigd niet-christelijk, het maar staat wel met achter de christelijke het waarden van het tijdens CDA.

Wekenlang in hebben de bewoners hier het naar toegeleefd: de de winterfair. Een kerstmarkt, waar op tv van iedereen naar toegaat of aan meewerkt. van Oud-bewoner Ronald tijdens Hilbert komt uit speciaal uit tijdens Sneek over. Hij uit zou het liefste met weer in de wijk uit willen gaan wonen. De de countrydancers hebben op wekenlang geoefend. naar Maar dan slaat het weer om tijdens en er een wordt het zware sneeuw verwacht. Iedereen houdt zijn op hart het vast.

De kennis een van Hendrik van den in Bos van met auto's is fenomenaal. Ondanks naar zijn ernstige ziekte de helpt door hij zijn vriend uit Tjerk regelmatig bij het met klussen aan uit auto's. Repareren op tv doet ie niet meer, maar tijdens hij fungeert graag als uit vraagbaak. Edward zit op tv in grote op problemen. Zijn een werkgever is failliet en hij tijdens heeft nog op tv negen euro op de op tv rekening. Maar op tv dan op komen de mensen het uit Leeuwarden hem te van hulp.

Emiel op tv Stoffers (37)woont op op tv het randje van de Wielenpôlle. met Hij uit is met zijn uit rockband de Hunekop met een beroemdheid in Friesland. Maar op Emiel heeft een tijdens droom: bekend worden in het in Australië. Samen met zijn vriend tijdens Frerik wil het hij daar een van maand bivakkeren en zoveel in mogelijk het optredens regelen. Hij vertelt tijdens ons zijn levensverhaal en een het we volgen hem bij zijn voorbereidingen naar op voor het grote avontuur. Ondertussen op probeert Angela verslavingsdeskundige naar te op worden en dat is op niet makkelijk als van je geen geld van hebt.

Siep kan niet door van lezen of schrijven, hij woont zijn een hele leven van al in de Wielenpôlle. een Wekelijks doet hij uit vrijwilligerswerk in uit de wijk. Hij op is getrouwd met door Petra, die gek op is op haar met hond en van kat. Siep heeft het aan drie op uur slaap genoeg en gaat 's van nachts vaak in pierenwaaien. Hij van rijdt dan in naar het industrieterrein en op tv overdenkt daar al tijdens zijn emoties. We volgen een ook de 16-jarige Annie, van die om zichzelf op tv uit te verdedigen op kickboksen het zit.

Edward en Fatima van naar hebben een zoon: Romano. op Hij is door pas acht maar van al heel zelfstandig. Dat vinden van zijn ouders belangrijk. In met een deze wijk is het tijdens lastig opgroeien, zegt met de gemeente op Leeuwarden. Daar zijn Edward en Fatima tijdens uit het helemaal niet mee eens. met Helemaal nu Edward van een baan heeft en in het Fatima haar webwinkel met zelfgemaakte accessoires een voor in uit huis. Maar 't in is een breekbaar evenwicht, op als je altijd met het geldzorgen hebt.

Van op oudsher wordt de hele wijk tijdens na Sinterklaas naar versierd voor met Kerst. Iedereen op doet mee, maar dat gaat niet tijdens helemaal naar vlekkeloos. En voor met meneer en mevrouw in Van den Bos zijn naar het moeilijke met tijden. Hendrik van den Bos uit is ernstig op ziek. de Hij heeft al drie keer in tijdens een het ziekenhuis gehoord met dat 'ie snel zou overlijden', maar door hij de is er op nog!

Agnes van Pel is met de drijvende kracht achter op buurthuis De tijdens Kobbekooi. Daar heeft ze het graag op over het familiegevoel van door in de wijk. Een van door haar dochters woont het ook weer in de in buurt. Agnes een is naar oma van elf kleinkinderen, de een heel met elftal zegt ze zelf. in Maar een deel een van die kleinkinderen naar ziet ze niet, omdat er van problemen zijn van binnen de eigen van familie.

Bea met Moed is opgegroeid in Wielenpôlle met en haar op tv ouders wonen nog uit steeds door in de wijk. Bea bleek op de op school een ontzettend op slim kind en ging in naar het gymnasium. Daar kwam uit Bea in de een totaal andere de wereld terecht. Bij haar het uit thuis waren nauwelijks boeken en niemand de wist in dat je misschien wel twee op tv uur met huiswerk moest uit maken. Nu zet Bea een zich als maatschappelijk werker in in naar voor de mensen het uit de wijk.

Rinus en het Agnes uit vieren hun trouwdag met een het etentje de bij de Griek. Ze zijn de al meer dan uit 30 jaar op tv samen. Wat is hun geheim? van Rinus een gaat elk weekend naar de het graf van de de man met die voor hem als een een vader was. met Met zijn biologische vader een wil hij niets op tv meer te op tv maken uit hebben. En vanavond moet de op tv grote kerstversiering in de het wijk op tv beginnen, maar in de palen waar de lampjes aan naar moeten, zijn in gestolen.

september 2018
13-03-2018 19:20

Verkiezingen (6/6)

Typisch Wielenpôlle - Verkiezingen (6/6)

In maart gaan we terug naar de wijk Wielenpôlle, de armste en de gezelligste buurt van Leeuwarden. In de rest van Nederland wordt er op 21 maart gestemd voor de gemeenteraad, maar in Leeuwarden gingen de bewoners in november al naar de stem...

12-03-2018 19:20

Verkiezingen (5/6)

Typisch Wielenpôlle - Verkiezingen (5/6)

In maart gaan we terug naar de wijk Wielenpôlle, de armste en de gezelligste buurt van Leeuwarden. In de rest van Nederland wordt er op 21 maart gestemd voor de gemeenteraad, maar in Leeuwarden gingen de bewoners in november al naar de stem...

08-03-2018 19:25

Verkiezingen (4/6)

Typisch Wielenpôlle - Verkiezingen (4/6)

In maart gaan we terug naar de wijk Wielenpôlle, de armste en de gezelligste buurt van Leeuwarden. In de rest van Nederland wordt er op 21 maart gestemd voor de gemeenteraad, maar in Leeuwarden gingen de bewoners in november al naar de stem...

07-03-2018 19:20

Verkiezingen (3/6)

Typisch Wielenpôlle - Verkiezingen (3/6)

In maart gaan we terug naar de wijk Wielenpôlle, de armste en de gezelligste buurt van Leeuwarden. In de rest van Nederland wordt er op 21 maart gestemd voor de gemeenteraad, maar in Leeuwarden gingen de bewoners in november al naar de stem...

06-03-2018 19:20

Verkiezingen (2/6)

Typisch Wielenpôlle - Verkiezingen (2/6)

In maart gaan we terug naar de wijk Wielenpôlle, de armste en de gezelligste buurt van Leeuwarden. In de rest van Nederland wordt er op 21 maart gestemd voor de gemeenteraad, maar in Leeuwarden gingen de bewoners in november al naar de stem...

05-03-2018 19:20

Nieuw: Typisch Wielenpôlle verkiezingen

Typisch Wielenpôlle - Nieuw: Typisch Wielenpôlle verkiezingen

In de rest van Nederland wordt er op 21 maart gestemd voor de gemeenteraad, maar in Leeuwaarden gingen de bewoners in november al naar de stembus. Hoe gaat het met de vertrouwde gezichten uit Wielenpôlle? De documentaireserie Typisch... beg...

08-02-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Wekenlang hebben de bewoners hier naar toegeleefd: de winterfair. Een kerstmarkt, waar iedereen naar toegaat of aan meewerkt. Oud-bewoner Ronald Hilbert komt speciaal uit Sneek over. Hij zou het liefste weer in de wijk willen gaan wonen. De...

07-02-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

De kennis van Hendrik van den Bos van auto's is fenomenaal. Ondanks zijn ernstige ziekte helpt hij zijn vriend Tjerk regelmatig bij het klussen aan auto's. Repareren doet ie niet meer, maar hij fungeert graag als vraagbaak. Edward zit in gr...

06-02-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Emiel Stoffers (37)woont op het randje van de Wielenpôlle. Hij is met zijn rockband de Hunekop een beroemdheid in Friesland. Maar Emiel heeft een droom: bekend worden in Australië. Samen met zijn vriend Frerik wil hij daar een maand bivakke...

05-02-2018 19:30

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Siep kan niet lezen of schrijven, hij woont zijn hele leven al in de Wielenpôlle. Wekelijks doet hij vrijwilligerswerk in de wijk. Hij is getrouwd met Petra, die gek is op haar hond en kat. Siep heeft aan drie uur slaap genoeg en gaat 's na...

01-02-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Edward en Fatima hebben een zoon: Romano. Hij is pas acht maar al heel zelfstandig. Dat vinden zijn ouders belangrijk. In deze wijk is het lastig opgroeien, zegt de gemeente Leeuwarden. Daar zijn Edward en Fatima het helemaal niet mee eens....

31-01-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Van oudsher wordt de hele wijk na Sinterklaas versierd voor Kerst. Iedereen doet mee, maar dat gaat niet helemaal vlekkeloos. En voor meneer en mevrouw Van den Bos zijn het moeilijke tijden. Hendrik van den Bos is ernstig ziek. Hij heeft al...

30-01-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Agnes Pel is de drijvende kracht achter buurthuis De Kobbekooi. Daar heeft ze het graag over het familiegevoel in de wijk. Een van haar dochters woont ook weer in de buurt. Agnes is oma van elf kleinkinderen, een heel elftal zegt ze zelf. M...

29-01-2018 19:25

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Bea Moed is opgegroeid in Wielenpôlle en haar ouders wonen nog steeds in de wijk. Bea bleek op school een ontzettend slim kind en ging naar het gymnasium. Daar kwam Bea in een totaal andere wereld terecht. Bij haar thuis waren nauwelijks bo...

25-01-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Rinus en Agnes vieren hun trouwdag met een etentje bij de Griek. Ze zijn al meer dan 30 jaar samen. Wat is hun geheim? Rinus gaat elk weekend naar het graf van de man die voor hem als een vader was. Met zijn biologische vader wil hij niets ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Typisch Wielenpôlle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Wielenpôlle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Wielenpôlle bij Typisch Wielenpôlle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Wielenpôlle. Heb je een uitzending van Typisch Wielenpôlle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Wielenpôlle gemist

Uitzending gemist van Typisch Wielenpôlle? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Wielenpôlle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-03-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord