Programma gemist?

In in maart gaan we de terug naar de wijk met Wielenpôlle, de een armste en de gezelligste buurt in van tijdens Leeuwarden. In de naar rest van uit Nederland wordt er op 21 maart tijdens gestemd voor het de gemeenteraad, maar de in Leeuwarden gingen de van bewoners op tv in november op tv al naar de stembus. Hoe gaat het het met op tv de uit vertrouwde gezichten uit Wielenpôlle? En de welk effect heeft naar de met nieuwe politieke werkelijkheid op een de wijk? Piet op Kramer, ook op tv wel de 'burgemeester van de de Wielenpôlle', neemt afscheid van op tv het het vrijwilligerswerk dat een hij al 55 in jaar voor de wijk uit heeft gedaan. met Iedereen is er, en door ook burgemeester Fred tijdens Crone komt door op het feest in Buurthuis Kobbekooi. naar Wie komt in er nog op de voor door de belangen van de bewoners, uit nu Piet niet op meer een meedoet?

In tijdens maart gaan we terug de naar van de wijk Wielenpôlle, de armste van en de gezelligste buurt uit op van Leeuwarden. In de rest van in tijdens Nederland wordt er in op 21 maart gestemd voor de op naar gemeenteraad, maar in Leeuwarden gingen de het bewoners in tijdens november een al naar de stembus. het Hoe gaat met het met de vertrouwde op gezichten uit in Wielenpôlle? En welk effect heeft de het uit nieuwe politieke werkelijkheid op de op tv wijk? het De vorige wethouder heeft de ervoor gezorgd dat op tv de subsidie voor met het proefproject Big Society is in gestopt. Het tijdens project dat ervoor door zorgde dat het Edward een opleiding kon volgen tijdens en uit weer aan het in werk kwam. De door PvdA heeft het best aardig de uit gedaan in Leeuwarden, gaat de Lutz Jacobi het het goedmaken voor de op Wielenpôllers? Maatschappelijk in werker Bea porbeert op een op nieuwe door manier toch weer geld los een te peuteren voor tijdens de wijk. En Siep tijdens koopt een de nieuwe op auto.

In in maart gaan we op tv terug naar de wijk Wielenpôlle, uit de de armste en de op gezelligste buurt van een Leeuwarden. In de uit rest van in Nederland wordt er op 21 maart van gestemd voor van de gemeenteraad, maar tijdens in van Leeuwarden gingen de bewoners uit in november al naar met de stembus. naar Hoe gaat het met de van vertrouwde gezichten door uit Wielenpôlle? En welk op tv effect heeft een de naar nieuwe politieke werkelijkheid op tv op de wijk? Wie gaan er naar stemmen vandaag? En naar de wat is hun verwachting met voor de wijk? op Ook ontmoeten we Kasia, afkomstig in uit Polen. door Haar dochter Zuzanna op is veertien op tv en heeft het heel met erg met moeilijk thuis. Zuzanna wil beroemd met worden op social door media, met maar haar moeder ziet daar helemaal op niets in tijdens en vindt haar naar veel te op jong voor alle grote uit plannen. En op we zien hoe op tv Natasja nu op tv officieel aan het werk tijdens gaat als thuiskapper, zonder naar schulden.

In maart het gaan we terug naar uit de wijk Wielenpôlle, van de met armste en de gezelligste buurt in van Leeuwarden. In naar de rest van op Nederland wordt met er op 21 maart op gestemd voor de uit gemeenteraad, maar een in op tv Leeuwarden gingen de bewoners in in november al naar een de de stembus. Hoe gaat tijdens het met de een vertrouwde gezichten uit Wielenpôlle? naar En welk effect heeft in de door nieuwe politieke werkelijkheid op de wijk? uit Ook de SP uit heeft Wielenpôlle gevonden, door ook al doet op tv die partij in op tv Leeuwarden niet met mee tijdens aan de verkiezingen. SP'ers gaan langs op tv de deuren de om te horen met in welke problemen de een mensen met kampen. Op het spel staat op tv de subsidie voor op tv het uit proefproject Big het Society. Door dit project kon van Edward een een opleiding volgen naar en ging hij de na jarenlang thuisgezeten te hebben naar aan het werk naar bij een met koeriersbedrijf. Maar nu van is die naar zaak failliet en van zit Edward aan de grond. van Komt hij weer aan door het tijdens werk?

In maart gaan uit het we terug naar de de wijk Wielenpôlle, de armste een en de de gezelligste buurt van Leeuwarden. tijdens In de rest van door Nederland op tv wordt er op 21 maart van gestemd voor in de op gemeenteraad, maar in Leeuwarden met gingen de de bewoners in november al naar de van stembus. Hoe naar gaat het naar met de vertrouwde gezichten uit tijdens Wielenpôlle? En welk tijdens effect heeft op tv de met nieuwe politieke werkelijkheid op de wijk? uit In de vorige met serie werd duidelijk in dat Angela wel op tv alle naar papieren heeft om door aan de opleiding de in de in verslavingszorg te beginnen, maar niet het de geld. in DUO heeft laten weten door dat ze geen van studiefinanciering meer krijgt omdat van ze het te oud op tv is. Maar na de met uitzending in januari heeft in DUO nog met eens goed naar in de regels gekeken. Kan Angela tijdens nu toch naar tijdens het school?

In de rest een van op tv Nederland wordt een er op 21 maart gestemd van voor de van gemeenteraad, maar in van Leeuwaarden gingen de bewoners de in november al door naar de tijdens stembus. Hoe in gaat het met de een vertrouwde gezichten uit Wielenpôlle? een De documentaireserie op tv Typisch... begon op 22 januari op met drie weken naar lang afleveringen de vanuit de Friese in wijk. De uit komende weken met is Wielenpôlle, samen met Tuinzigt, opnieuw op tv te naar zien in van Typisch Verkiezingen. Welk effect uit heeft de nieuwe politieke van werkelijkheid op de op wijk? Een groot deel het van de uit bewoners van Wielenpôlle gaat helemaal op tv naar niet stemmen, maar de lokale politieke in partijen proberen met daar verandering in in te brengen. een Actieve leden van naar 50+ en uit de FNP komen uit flyeren en doen het ook een schenking aan op de liefdadigheidsactie van Rinus. Aan met de rand van van het de wijk woont Paul van de Berlo, op hij is lijstduwer van het CDA de tijdens in Leeuwarden. Hij houdt zielsveel van op tv door heavy metal en is overtuigd niet-christelijk, uit maar staat wel met in achter de christelijke waarden van van het in CDA.

Wekenlang hebben op tv de bewoners van hier naar toegeleefd: de winterfair. met Een kerstmarkt, een waar door iedereen naar toegaat of aan meewerkt. in Oud-bewoner Ronald tijdens Hilbert komt speciaal uit een Sneek over. uit Hij zou van het liefste tijdens weer in de de wijk willen gaan wonen. De countrydancers het hebben wekenlang geoefend. met een Maar dan slaat in het weer om en er het wordt naar zware sneeuw verwacht. Iedereen op houdt zijn hart door vast.

De kennis van tijdens Hendrik op tv van den Bos van auto's naar is het fenomenaal. Ondanks zijn ernstige ziekte van helpt hij zijn in door vriend Tjerk regelmatig bij het klussen in aan door auto's. Repareren doet de ie niet meer, op tv maar hij fungeert graag van als op vraagbaak. Edward zit in grote naar problemen. Zijn in werkgever is failliet en een hij heeft van nog negen euro op tv op de rekening. Maar dan met komen de mensen een op tv uit Leeuwarden hem de te hulp.

Emiel op tv Stoffers (37)woont op het van randje een van de Wielenpôlle. Hij is met door zijn rockband op de Hunekop een naar beroemdheid in van Friesland. Maar Emiel heeft een een het droom: bekend worden in Australië. Samen met naar met zijn vriend Frerik de wil hij daar een op tv maand bivakkeren en naar zoveel mogelijk optredens regelen. uit in Hij vertelt ons zijn een levensverhaal en we op volgen hem bij zijn de voorbereidingen voor naar het grote een avontuur. Ondertussen probeert Angela verslavingsdeskundige te door worden en dat de is naar niet makkelijk als je in geen geld op tv hebt.

Siep in kan niet de lezen of schrijven, hij de woont zijn tijdens hele leven al in de Wielenpôlle. de Wekelijks het doet hij vrijwilligerswerk naar in de wijk. uit Hij is getrouwd tijdens met Petra, die gek is in op haar hond het op tv en kat. Siep heeft aan drie een uur slaap naar genoeg een en gaat 's met nachts vaak pierenwaaien. Hij rijdt dan op naar met het industrieterrein en overdenkt het daar al zijn emoties. de We in volgen ook door de 16-jarige Annie, die met om zichzelf te verdedigen op tijdens kickboksen in zit.

Edward uit en Fatima hebben een het zoon: uit Romano. Hij is pas de acht maar al heel van zelfstandig. van Dat vinden zijn met ouders belangrijk. In in deze wijk is het lastig met opgroeien, zegt de door gemeente Leeuwarden. Daar zijn op Edward en een Fatima van het helemaal niet in mee eens. Helemaal met nu Edward een baan heeft en het uit Fatima haar webwinkel met zelfgemaakte de accessoires voor in in huis. de Maar 't is een breekbaar evenwicht, tijdens als je altijd door geldzorgen op hebt.

Van van oudsher wordt de in hele wijk na een Sinterklaas versierd voor Kerst. een Iedereen doet mee, op tv maar de dat gaat niet helemaal op vlekkeloos. En het voor meneer en van mevrouw Van den Bos zijn het het moeilijke tijden. Hendrik een van den Bos op is door ernstig ziek. Hij heeft al de drie keer in een het ziekenhuis op tv gehoord op tv dat 'ie snel zou van overlijden', maar in hij is er de nog!

Agnes de Pel is de drijvende kracht de achter buurthuis De een uit Kobbekooi. Daar heeft ze het het graag over het familiegevoel een in de op tv wijk. Een van tijdens haar dochters woont ook naar weer in de met buurt. Agnes naar is oma van elf het met kleinkinderen, een heel elftal in zegt ze zelf. Maar tijdens een deel een van die kleinkinderen ziet de ze niet, omdat met er een problemen zijn binnen de op tv eigen familie.

Bea Moed is de opgegroeid in Wielenpôlle in en het haar ouders wonen in nog steeds in in de wijk. een Bea bleek op school een ontzettend naar slim in kind en ging naar naar het van gymnasium. Daar kwam Bea in een door totaal andere op wereld tijdens terecht. Bij haar thuis waren tijdens nauwelijks boeken in en niemand wist dat je een misschien van wel twee uur huiswerk moest in een maken. Nu zet Bea de zich als in maatschappelijk werker in op tv voor de mensen op tv uit de wijk.

Rinus de en Agnes vieren hun door trouwdag met naar een etentje bij de in Griek. Ze van zijn al meer dan 30 naar op tv jaar samen. Wat van is hun geheim? Rinus gaat elk naar op weekend naar het graf het van de man die op tv voor de hem als een vader was. Met de zijn op biologische vader wil van hij niets meer van te maken hebben. de En vanavond moet tijdens de grote kerstversiering op in de wijk op beginnen, maar de palen waar tijdens de op tv lampjes aan moeten, zijn het gestolen.

maart 2018
13-03-2018 19:20

Verkiezingen (6/6)

Typisch Wielenpôlle - Verkiezingen (6/6)

In maart gaan we terug naar de wijk Wielenpôlle, de armste en de gezelligste buurt van Leeuwarden. In de rest van Nederland wordt er op 21 maart gestemd voor de gemeenteraad, maar in Leeuwarden gingen de bewoners in november al naar de stem...

12-03-2018 19:20

Verkiezingen (5/6)

Typisch Wielenpôlle - Verkiezingen (5/6)

In maart gaan we terug naar de wijk Wielenpôlle, de armste en de gezelligste buurt van Leeuwarden. In de rest van Nederland wordt er op 21 maart gestemd voor de gemeenteraad, maar in Leeuwarden gingen de bewoners in november al naar de stem...

08-03-2018 19:25

Verkiezingen (4/6)

Typisch Wielenpôlle - Verkiezingen (4/6)

In maart gaan we terug naar de wijk Wielenpôlle, de armste en de gezelligste buurt van Leeuwarden. In de rest van Nederland wordt er op 21 maart gestemd voor de gemeenteraad, maar in Leeuwarden gingen de bewoners in november al naar de stem...

07-03-2018 19:20

Verkiezingen (3/6)

Typisch Wielenpôlle - Verkiezingen (3/6)

In maart gaan we terug naar de wijk Wielenpôlle, de armste en de gezelligste buurt van Leeuwarden. In de rest van Nederland wordt er op 21 maart gestemd voor de gemeenteraad, maar in Leeuwarden gingen de bewoners in november al naar de stem...

06-03-2018 19:20

Verkiezingen (2/6)

Typisch Wielenpôlle - Verkiezingen (2/6)

In maart gaan we terug naar de wijk Wielenpôlle, de armste en de gezelligste buurt van Leeuwarden. In de rest van Nederland wordt er op 21 maart gestemd voor de gemeenteraad, maar in Leeuwarden gingen de bewoners in november al naar de stem...

05-03-2018 19:20

Nieuw: Typisch Wielenpôlle verkiezingen

Typisch Wielenpôlle - Nieuw: Typisch Wielenpôlle verkiezingen

In de rest van Nederland wordt er op 21 maart gestemd voor de gemeenteraad, maar in Leeuwaarden gingen de bewoners in november al naar de stembus. Hoe gaat het met de vertrouwde gezichten uit Wielenpôlle? De documentaireserie Typisch... beg...

08-02-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Wekenlang hebben de bewoners hier naar toegeleefd: de winterfair. Een kerstmarkt, waar iedereen naar toegaat of aan meewerkt. Oud-bewoner Ronald Hilbert komt speciaal uit Sneek over. Hij zou het liefste weer in de wijk willen gaan wonen. De...

07-02-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

De kennis van Hendrik van den Bos van auto's is fenomenaal. Ondanks zijn ernstige ziekte helpt hij zijn vriend Tjerk regelmatig bij het klussen aan auto's. Repareren doet ie niet meer, maar hij fungeert graag als vraagbaak. Edward zit in gr...

06-02-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Emiel Stoffers (37)woont op het randje van de Wielenpôlle. Hij is met zijn rockband de Hunekop een beroemdheid in Friesland. Maar Emiel heeft een droom: bekend worden in Australië. Samen met zijn vriend Frerik wil hij daar een maand bivakke...

05-02-2018 19:30

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Siep kan niet lezen of schrijven, hij woont zijn hele leven al in de Wielenpôlle. Wekelijks doet hij vrijwilligerswerk in de wijk. Hij is getrouwd met Petra, die gek is op haar hond en kat. Siep heeft aan drie uur slaap genoeg en gaat 's na...

01-02-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Edward en Fatima hebben een zoon: Romano. Hij is pas acht maar al heel zelfstandig. Dat vinden zijn ouders belangrijk. In deze wijk is het lastig opgroeien, zegt de gemeente Leeuwarden. Daar zijn Edward en Fatima het helemaal niet mee eens....

31-01-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Van oudsher wordt de hele wijk na Sinterklaas versierd voor Kerst. Iedereen doet mee, maar dat gaat niet helemaal vlekkeloos. En voor meneer en mevrouw Van den Bos zijn het moeilijke tijden. Hendrik van den Bos is ernstig ziek. Hij heeft al...

30-01-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Agnes Pel is de drijvende kracht achter buurthuis De Kobbekooi. Daar heeft ze het graag over het familiegevoel in de wijk. Een van haar dochters woont ook weer in de buurt. Agnes is oma van elf kleinkinderen, een heel elftal zegt ze zelf. M...

29-01-2018 19:25

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Bea Moed is opgegroeid in Wielenpôlle en haar ouders wonen nog steeds in de wijk. Bea bleek op school een ontzettend slim kind en ging naar het gymnasium. Daar kwam Bea in een totaal andere wereld terecht. Bij haar thuis waren nauwelijks bo...

25-01-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Rinus en Agnes vieren hun trouwdag met een etentje bij de Griek. Ze zijn al meer dan 30 jaar samen. Wat is hun geheim? Rinus gaat elk weekend naar het graf van de man die voor hem als een vader was. Met zijn biologische vader wil hij niets ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Typisch Wielenpôlle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Wielenpôlle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Wielenpôlle bij Typisch Wielenpôlle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Wielenpôlle. Heb je een uitzending van Typisch Wielenpôlle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Wielenpôlle gemist

Uitzending gemist van Typisch Wielenpôlle? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Wielenpôlle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-03-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord