Programma gemist?

In in maart gaan we terug naar door de uit wijk Wielenpôlle, de in armste en de gezelligste van buurt van door Leeuwarden. In de rest naar van Nederland een wordt er op op 21 maart een gestemd voor de gemeenteraad, maar van in Leeuwarden gingen naar de bewoners in november in al naar de een stembus. Hoe uit gaat het met de een vertrouwde gezichten tijdens uit naar Wielenpôlle? En welk effect heeft een de nieuwe politieke door werkelijkheid op de op wijk? Piet Kramer, ook door wel de 'burgemeester door van de Wielenpôlle', het neemt het afscheid van het vrijwilligerswerk dat het hij al op tv 55 jaar voor de naar wijk heeft op gedaan. Iedereen van is er, en ook burgemeester met door Fred Crone komt op op het feest in Buurthuis Kobbekooi. tijdens Wie komt het er nog de op voor met de belangen van de bewoners, met nu Piet niet uit meer een meedoet?

In de maart gaan we door terug naar de wijk op tv Wielenpôlle, de armste door en van de gezelligste buurt van Leeuwarden. In met naar de rest van Nederland wordt op er op een 21 maart gestemd voor het de gemeenteraad, maar in met door Leeuwarden gingen de uit bewoners in november al naar uit de stembus. Hoe gaat een het met de een vertrouwde gezichten van uit door Wielenpôlle? En welk naar effect heeft de nieuwe politieke met werkelijkheid op de het wijk? De vorige wethouder een heeft het ervoor gezorgd dat de subsidie in voor het tijdens proefproject Big in Society is uit gestopt. Het project dat op tv ervoor zorgde dat Edward het een opleiding uit kon volgen en op tv weer aan het een werk kwam. De het PvdA heeft uit het best aardig gedaan in met Leeuwarden, gaat Lutz Jacobi het het goedmaken voor het op de Wielenpôllers? Maatschappelijk werker Bea tijdens porbeert op op tv een nieuwe manier toch weer de geld los te het peuteren in voor de wijk. uit En Siep koopt een nieuwe uit een auto.

In in maart gaan we tijdens terug naar het de wijk Wielenpôlle, van de armste en de in gezelligste buurt met van Leeuwarden. In van de rest van op tv Nederland wordt er op 21 met maart gestemd de voor de tijdens gemeenteraad, maar in Leeuwarden gingen tijdens de tijdens bewoners in november al naar de de stembus. op tv Hoe gaat het met de in vertrouwde gezichten uit uit het Wielenpôlle? En welk effect op heeft de nieuwe politieke naar werkelijkheid in op de wijk? Wie het gaan er stemmen naar vandaag? En van wat is hun verwachting voor naar de wijk? Ook ontmoeten naar met we Kasia, afkomstig uit Polen. door Haar de dochter Zuzanna is uit veertien en heeft op tv het heel erg moeilijk thuis. op tv Zuzanna wil beroemd de worden op van social media, maar haar naar moeder ziet daar helemaal door niets in en van van vindt haar veel te jong op tv voor alle grote met plannen. een En we zien van hoe Natasja nu officieel aan het met werk gaat als tijdens thuiskapper, zonder van schulden.

In tijdens maart gaan we terug naar met de de wijk Wielenpôlle, de de armste en de gezelligste buurt het naar van Leeuwarden. In het de rest van Nederland wordt er tijdens op 21 maart tijdens gestemd voor de in gemeenteraad, maar in op tv Leeuwarden gingen door de de bewoners in november al naar een de stembus. Hoe het gaat een het met de vertrouwde gezichten uit met Wielenpôlle? een En welk effect het heeft de nieuwe op politieke werkelijkheid op de wijk? in Ook de SP uit de heeft Wielenpôlle gevonden, ook al op tv doet die de partij in Leeuwarden het niet mee aan tijdens de verkiezingen. in SP'ers gaan langs naar de deuren om te horen met op tv welke problemen in de mensen kampen. van Op het uit spel staat de subsidie op tv voor het van proefproject Big tijdens Society. Door dit project op kon Edward een uit opleiding volgen en het ging hij na tijdens jarenlang thuisgezeten te op tv hebben aan het werk van bij een van koeriersbedrijf. Maar nu is die een naar zaak failliet en tijdens zit Edward aan de grond. Komt in hij weer met aan het met werk?

In naar maart gaan met we terug naar de wijk een Wielenpôlle, de van armste en de gezelligste een buurt van Leeuwarden. een In de rest een van Nederland op tv wordt er op 21 uit maart gestemd met voor de gemeenteraad, maar op in Leeuwarden gingen naar de naar bewoners in november al naar de op uit stembus. Hoe gaat het het met de in vertrouwde gezichten uit Wielenpôlle? op tv En welk effect heeft door de nieuwe politieke werkelijkheid op tv op de in wijk? In de naar vorige serie werd op duidelijk naar dat Angela wel alle papieren uit heeft om aan op tv de opleiding door in de verslavingszorg naar te beginnen, maar het niet het geld. DUO heeft in laten weten op dat ze geen van studiefinanciering tijdens meer krijgt omdat ze te het oud is. Maar uit na de uitzending in de januari heeft op DUO nog eens goed tijdens in naar de regels van gekeken. Kan Angela door nu toch naar op tv school?

In het de rest van Nederland wordt door er op tijdens 21 maart gestemd voor tijdens de de gemeenteraad, maar in in Leeuwaarden gingen door de bewoners in november al naar het de het stembus. Hoe gaat het op tv met de vertrouwde gezichten het uit Wielenpôlle? De in op tv documentaireserie Typisch... begon de op 22 januari met drie van weken lang afleveringen vanuit op naar de Friese wijk. De het komende weken is Wielenpôlle, samen een met Tuinzigt, van opnieuw te tijdens zien in Typisch Verkiezingen. Welk effect met van heeft de nieuwe politieke werkelijkheid een op de wijk? tijdens Een het groot deel van met de bewoners van Wielenpôlle gaat uit helemaal met niet stemmen, maar de lokale tijdens politieke partijen proberen daar een verandering in in te op brengen. Actieve leden van 50+ en uit tijdens de FNP komen flyeren het en doen ook een de schenking aan in de liefdadigheidsactie van in Rinus. Aan de tijdens rand van de in wijk woont Paul met van Berlo, hij in is lijstduwer van het CDA door uit in Leeuwarden. Hij houdt zielsveel van op tv heavy een metal en het is overtuigd niet-christelijk, de maar staat wel achter de christelijke van waarden van het op de CDA.

Wekenlang door hebben de tijdens bewoners hier naar de toegeleefd: de winterfair. Een kerstmarkt, waar van uit iedereen naar toegaat of aan meewerkt. het Oud-bewoner Ronald Hilbert naar komt speciaal een uit Sneek in over. Hij van zou het liefste weer op in de wijk willen gaan naar wonen. De countrydancers uit hebben wekenlang door geoefend. Maar in dan slaat het weer de om en er het wordt met zware sneeuw verwacht. Iedereen houdt met zijn hart in vast.

De in kennis van Hendrik van den uit Bos van een auto's door is fenomenaal. Ondanks zijn ernstige naar ziekte helpt hij zijn op met vriend Tjerk regelmatig bij in het klussen aan auto's. Repareren met doet ie een niet meer, maar van hij fungeert graag met als in vraagbaak. Edward zit in grote een problemen. Zijn werkgever is uit het failliet en hij op heeft nog negen op euro op de rekening. Maar uit dan uit komen de mensen in uit Leeuwarden hem te op hulp.

Emiel met Stoffers (37)woont op het randje het van de in Wielenpôlle. Hij is door met zijn op rockband de Hunekop een in beroemdheid in Friesland. Maar de van Emiel heeft een droom: bekend worden op tv uit in Australië. Samen met een zijn vriend Frerik op wil hij daar een maand in bivakkeren en uit zoveel op mogelijk optredens regelen. Hij het vertelt ons door zijn levensverhaal en we op volgen hem bij op zijn voorbereidingen uit voor het grote avontuur. het Ondertussen probeert Angela verslavingsdeskundige van te worden de en dat is met niet makkelijk als je op tv geen geld in hebt.

Siep kan in niet lezen of schrijven, de hij door woont zijn hele leven al door in tijdens de Wielenpôlle. Wekelijks in doet hij vrijwilligerswerk naar in de wijk. Hij is in van getrouwd met Petra, die de gek is door op haar hond en kat. Siep door uit heeft aan drie uur slaap genoeg door tijdens en gaat 's nachts vaak in pierenwaaien. Hij rijdt dan van naar het industrieterrein een en overdenkt uit daar al een zijn emoties. in We volgen ook de door 16-jarige Annie, die met om zichzelf te verdedigen op een een kickboksen zit.

Edward en Fatima de hebben een zoon: tijdens Romano. Hij is de een pas acht maar al een heel zelfstandig. een Dat vinden zijn van ouders belangrijk. In deze wijk een is het lastig een opgroeien, door zegt de gemeente van Leeuwarden. Daar zijn Edward uit en Fatima het door helemaal niet mee op eens. Helemaal nu Edward de een van baan heeft en Fatima haar door webwinkel op tv met zelfgemaakte accessoires voor in uit huis. Maar 't uit is een breekbaar op tv evenwicht, als je tijdens altijd de geldzorgen hebt.

Van oudsher door wordt het de hele wijk na Sinterklaas een versierd voor Kerst. Iedereen op tv doet door mee, maar dat gaat niet naar een helemaal vlekkeloos. En tijdens voor meneer en mevrouw Van het den het Bos zijn het moeilijke tijden. Hendrik op van het den Bos is ernstig met ziek. Hij heeft door al drie keer in tijdens het het ziekenhuis gehoord dat 'ie snel op zou overlijden', naar maar op hij is er met nog!

Agnes Pel is de op tv de drijvende kracht van achter buurthuis De Kobbekooi. Daar naar heeft ze het graag van over het naar familiegevoel in de wijk. van door Een van haar dochters woont ook het weer in de op tv tijdens buurt. Agnes is op tv oma van elf tijdens kleinkinderen, een heel elftal zegt ze van zelf. door Maar een deel de van die kleinkinderen ziet ze tijdens naar niet, omdat er problemen de zijn binnen de eigen tijdens familie.

Bea de Moed is opgegroeid in van Wielenpôlle en haar ouders naar van wonen nog steeds in door de wijk. Bea bleek op de school een naar ontzettend slim in kind en van ging naar het uit gymnasium. Daar kwam Bea in een door totaal andere wereld het terecht. de Bij haar thuis waren de nauwelijks boeken en niemand op tv het wist dat je uit misschien wel twee uur huiswerk naar moest maken. Nu uit zet Bea zich een als maatschappelijk uit werker in voor tijdens de mensen uit uit de wijk.

Rinus en tijdens Agnes vieren hun op trouwdag door met een etentje bij de Griek. met in Ze zijn al meer dan het 30 jaar naar samen. Wat is hun van geheim? Rinus het gaat elk weekend naar naar het graf van de met man naar die voor hem naar als een vader was. Met op zijn biologische in vader wil hij tijdens niets meer naar te maken door hebben. En vanavond moet op de grote in kerstversiering in de wijk door beginnen, maar de palen op waar de lampjes aan uit moeten, zijn van gestolen.

december 2018
13-03-2018 19:20

Verkiezingen (6/6)

Typisch Wielenpôlle - Verkiezingen (6/6)

In maart gaan we terug naar de wijk Wielenpôlle, de armste en de gezelligste buurt van Leeuwarden. In de rest van Nederland wordt er op 21 maart gestemd voor de gemeenteraad, maar in Leeuwarden gingen de bewoners in november al naar de stem...

12-03-2018 19:20

Verkiezingen (5/6)

Typisch Wielenpôlle - Verkiezingen (5/6)

In maart gaan we terug naar de wijk Wielenpôlle, de armste en de gezelligste buurt van Leeuwarden. In de rest van Nederland wordt er op 21 maart gestemd voor de gemeenteraad, maar in Leeuwarden gingen de bewoners in november al naar de stem...

08-03-2018 19:25

Verkiezingen (4/6)

Typisch Wielenpôlle - Verkiezingen (4/6)

In maart gaan we terug naar de wijk Wielenpôlle, de armste en de gezelligste buurt van Leeuwarden. In de rest van Nederland wordt er op 21 maart gestemd voor de gemeenteraad, maar in Leeuwarden gingen de bewoners in november al naar de stem...

07-03-2018 19:20

Verkiezingen (3/6)

Typisch Wielenpôlle - Verkiezingen (3/6)

In maart gaan we terug naar de wijk Wielenpôlle, de armste en de gezelligste buurt van Leeuwarden. In de rest van Nederland wordt er op 21 maart gestemd voor de gemeenteraad, maar in Leeuwarden gingen de bewoners in november al naar de stem...

06-03-2018 19:20

Verkiezingen (2/6)

Typisch Wielenpôlle - Verkiezingen (2/6)

In maart gaan we terug naar de wijk Wielenpôlle, de armste en de gezelligste buurt van Leeuwarden. In de rest van Nederland wordt er op 21 maart gestemd voor de gemeenteraad, maar in Leeuwarden gingen de bewoners in november al naar de stem...

05-03-2018 19:20

Nieuw: Typisch Wielenpôlle verkiezingen

Typisch Wielenpôlle - Nieuw: Typisch Wielenpôlle verkiezingen

In de rest van Nederland wordt er op 21 maart gestemd voor de gemeenteraad, maar in Leeuwaarden gingen de bewoners in november al naar de stembus. Hoe gaat het met de vertrouwde gezichten uit Wielenpôlle? De documentaireserie Typisch... beg...

08-02-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Wekenlang hebben de bewoners hier naar toegeleefd: de winterfair. Een kerstmarkt, waar iedereen naar toegaat of aan meewerkt. Oud-bewoner Ronald Hilbert komt speciaal uit Sneek over. Hij zou het liefste weer in de wijk willen gaan wonen. De...

07-02-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

De kennis van Hendrik van den Bos van auto's is fenomenaal. Ondanks zijn ernstige ziekte helpt hij zijn vriend Tjerk regelmatig bij het klussen aan auto's. Repareren doet ie niet meer, maar hij fungeert graag als vraagbaak. Edward zit in gr...

06-02-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Emiel Stoffers (37)woont op het randje van de Wielenpôlle. Hij is met zijn rockband de Hunekop een beroemdheid in Friesland. Maar Emiel heeft een droom: bekend worden in Australië. Samen met zijn vriend Frerik wil hij daar een maand bivakke...

05-02-2018 19:30

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Siep kan niet lezen of schrijven, hij woont zijn hele leven al in de Wielenpôlle. Wekelijks doet hij vrijwilligerswerk in de wijk. Hij is getrouwd met Petra, die gek is op haar hond en kat. Siep heeft aan drie uur slaap genoeg en gaat 's na...

01-02-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Edward en Fatima hebben een zoon: Romano. Hij is pas acht maar al heel zelfstandig. Dat vinden zijn ouders belangrijk. In deze wijk is het lastig opgroeien, zegt de gemeente Leeuwarden. Daar zijn Edward en Fatima het helemaal niet mee eens....

31-01-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Van oudsher wordt de hele wijk na Sinterklaas versierd voor Kerst. Iedereen doet mee, maar dat gaat niet helemaal vlekkeloos. En voor meneer en mevrouw Van den Bos zijn het moeilijke tijden. Hendrik van den Bos is ernstig ziek. Hij heeft al...

30-01-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Agnes Pel is de drijvende kracht achter buurthuis De Kobbekooi. Daar heeft ze het graag over het familiegevoel in de wijk. Een van haar dochters woont ook weer in de buurt. Agnes is oma van elf kleinkinderen, een heel elftal zegt ze zelf. M...

29-01-2018 19:25

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Bea Moed is opgegroeid in Wielenpôlle en haar ouders wonen nog steeds in de wijk. Bea bleek op school een ontzettend slim kind en ging naar het gymnasium. Daar kwam Bea in een totaal andere wereld terecht. Bij haar thuis waren nauwelijks bo...

25-01-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Rinus en Agnes vieren hun trouwdag met een etentje bij de Griek. Ze zijn al meer dan 30 jaar samen. Wat is hun geheim? Rinus gaat elk weekend naar het graf van de man die voor hem als een vader was. Met zijn biologische vader wil hij niets ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Typisch Wielenpôlle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Wielenpôlle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Wielenpôlle bij Typisch Wielenpôlle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Wielenpôlle. Heb je een uitzending van Typisch Wielenpôlle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Wielenpôlle gemist

Uitzending gemist van Typisch Wielenpôlle? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Wielenpôlle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-03-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord