Programma gemist?

In maart gaan het we in terug naar de wijk Wielenpôlle, met op tv de armste en de de gezelligste buurt van door Leeuwarden. In de rest de van Nederland wordt van er op 21 maart in tijdens gestemd voor de gemeenteraad, maar op tv in het Leeuwarden gingen de op bewoners in november al naar de het stembus. op tv Hoe gaat het met door de vertrouwde gezichten op uit een Wielenpôlle? En welk effect heeft in de nieuwe politieke uit werkelijkheid op de wijk? een Piet tijdens Kramer, ook wel de met 'burgemeester van de het Wielenpôlle', neemt uit afscheid van het vrijwilligerswerk met dat hij al 55 een jaar voor de een een wijk heeft gedaan. naar Iedereen is er, en ook het burgemeester Fred Crone het komt een op het feest uit in Buurthuis Kobbekooi. Wie op komt er nog op voor op tv de in belangen van de bewoners, het nu Piet op niet meer tijdens meedoet?

In maart gaan op tv we het terug naar het de wijk Wielenpôlle, de uit armste en de uit gezelligste buurt met van Leeuwarden. In de rest uit van Nederland naar wordt er door op 21 maart gestemd voor de van gemeenteraad, naar maar in Leeuwarden op tv gingen de de bewoners in november al naar de met stembus. met Hoe gaat op tv het met de vertrouwde gezichten in uit met Wielenpôlle? En welk effect heeft in de uit nieuwe politieke werkelijkheid op op de wijk? De vorige op tv wethouder heeft tijdens ervoor gezorgd dat de subsidie in uit voor het proefproject door Big Society is gestopt. Het project een dat op ervoor zorgde in dat Edward een opleiding kon van volgen en weer het aan het op werk kwam. op tv De PvdA heeft tijdens het best aardig het gedaan in Leeuwarden, gaat Lutz met Jacobi het goedmaken voor van de naar Wielenpôllers? Maatschappelijk werker door Bea porbeert de op een nieuwe op manier toch weer geld op tv los te een peuteren voor de uit wijk. En Siep koopt een op nieuwe een auto.

In maart op tv gaan we terug tijdens naar de wijk Wielenpôlle, uit de armste een en de gezelligste buurt het van tijdens Leeuwarden. In de rest van naar het Nederland wordt er tijdens op 21 maart gestemd voor de van met gemeenteraad, maar in Leeuwarden tijdens gingen de bewoners in het november al met naar de de stembus. Hoe gaat op tv het met de tijdens vertrouwde gezichten uit naar Wielenpôlle? En welk effect met heeft de nieuwe het politieke werkelijkheid op tijdens de wijk? op tv Wie gaan er stemmen door vandaag? En wat is uit hun verwachting voor de van wijk? Ook met ontmoeten we in Kasia, afkomstig van uit Polen. Haar dochter Zuzanna met is veertien van en heeft het heel op erg een moeilijk thuis. Zuzanna wil beroemd op tv worden op social media, op tv maar haar moeder door een ziet daar helemaal niets in en met vindt haar de veel te jong voor naar alle grote plannen. een En we zien uit hoe Natasja nu tijdens met officieel aan het op tv werk gaat als op tv thuiskapper, zonder schulden.

In maart in gaan we terug in naar de het wijk Wielenpôlle, de armste in en de gezelligste buurt naar van Leeuwarden. in In de rest van op Nederland wordt er een op 21 het maart gestemd voor door de gemeenteraad, met maar in Leeuwarden gingen de uit op tv bewoners in november al naar op tv de stembus. Hoe gaat op het met van de vertrouwde gezichten met uit Wielenpôlle? in En welk effect heeft van de nieuwe politieke werkelijkheid met op de in wijk? Ook de met SP in heeft Wielenpôlle gevonden, ook al naar doet op die partij in op tv Leeuwarden niet mee van aan de verkiezingen. SP'ers gaan langs op de deuren om de te horen met met welke op problemen de het mensen kampen. Op het spel op staat de subsidie de voor het proefproject Big op tijdens Society. Door dit project kon Edward met een een opleiding volgen een en ging hij op tv na jarenlang thuisgezeten met te hebben aan het in werk bij met een koeriersbedrijf. Maar nu is uit die zaak failliet van en zit door Edward aan de grond. met Komt tijdens hij weer aan door het werk?

In op maart gaan met we terug naar de de wijk Wielenpôlle, de armste en van de gezelligste buurt de van een Leeuwarden. In de door rest van Nederland wordt er door op 21 maart door gestemd voor de naar gemeenteraad, maar op in naar Leeuwarden gingen de bewoners op tv in november al naar de op tv stembus. Hoe uit gaat tijdens het met de vertrouwde een gezichten uit door Wielenpôlle? En welk effect heeft de op tv nieuwe politieke werkelijkheid op tv op in de wijk? In tijdens de vorige serie een werd duidelijk dat op tv Angela wel alle met papieren heeft om met aan de opleiding van in de door verslavingszorg te beginnen, maar het niet het met geld. DUO heeft laten door weten dat ze door geen studiefinanciering met meer krijgt omdat ze het te oud is. Maar na tijdens de uitzending van in januari heeft het DUO nog eens goed een naar de regels met gekeken. Kan Angela met nu toch op tv naar op tv school?

In de de rest van een Nederland wordt door er op 21 maart door gestemd voor de op tv gemeenteraad, maar het in Leeuwaarden gingen de bewoners in op tv november tijdens al naar de tijdens stembus. Hoe met gaat het met de tijdens vertrouwde gezichten uit Wielenpôlle? De in documentaireserie Typisch... begon een op naar 22 januari met drie naar weken lang afleveringen het vanuit de het Friese wijk. De komende weken naar is Wielenpôlle, samen het met op tv Tuinzigt, opnieuw te zien in van Typisch op tv Verkiezingen. Welk effect met heeft de nieuwe politieke werkelijkheid door op de wijk? tijdens Een groot deel een van de bewoners uit van Wielenpôlle gaat de helemaal niet stemmen, maar van de lokale politieke van partijen proberen daar uit in verandering in te brengen. Actieve in leden van naar 50+ en de van FNP komen flyeren het en doen ook een op tv schenking aan de liefdadigheidsactie door van Rinus. tijdens Aan de rand op van de wijk de woont Paul de van Berlo, hij is uit lijstduwer de van het CDA in Leeuwarden. naar Hij houdt het zielsveel van heavy met metal en is overtuigd een niet-christelijk, uit maar staat wel achter de christelijke de waarden van het tijdens met CDA.

Wekenlang op hebben de bewoners het hier naar door toegeleefd: de winterfair. Een kerstmarkt, van waar iedereen tijdens naar toegaat een of aan meewerkt. Oud-bewoner Ronald de Hilbert komt met speciaal uit Sneek over. op tv Hij zou het liefste het weer in van de wijk van willen gaan wonen. De het countrydancers hebben van wekenlang geoefend. Maar op dan slaat op tv het weer om met en er wordt zware het sneeuw verwacht. het Iedereen houdt zijn hart op vast.

De kennis van door Hendrik door van den Bos van op tv auto's door is fenomenaal. Ondanks zijn door ernstige ziekte helpt hij zijn naar vriend Tjerk regelmatig tijdens op bij het klussen aan van auto's. Repareren een doet ie niet meer, uit maar hij fungeert een graag als door vraagbaak. Edward zit in grote de problemen. door Zijn werkgever is failliet op en hij heeft nog negen naar euro met op de met rekening. Maar dan komen de mensen naar uit op tv Leeuwarden hem te door hulp.

Emiel tijdens Stoffers (37)woont op in het randje van de Wielenpôlle. uit Hij met is met zijn rockband tijdens de tijdens Hunekop een beroemdheid in Friesland. Maar naar Emiel heeft een de naar droom: bekend worden in in Australië. Samen met zijn vriend naar Frerik wil hij een daar een maand met van bivakkeren en zoveel mogelijk optredens van regelen. Hij vertelt door ons zijn levensverhaal uit en we volgen hem in bij de zijn voorbereidingen voor het een grote avontuur. Ondertussen probeert in Angela verslavingsdeskundige in te worden en dat het is niet makkelijk het als je naar geen geld van hebt.

Siep kan niet van lezen of schrijven, in hij woont uit zijn hele leven al de in de Wielenpôlle. met Wekelijks doet hij met vrijwilligerswerk in op de wijk. Hij het is van getrouwd met Petra, die gek is van op haar door hond en kat. het Siep heeft met aan drie uur op tv slaap genoeg en gaat 's van nachts vaak een pierenwaaien. Hij rijdt het dan de naar het industrieterrein en tijdens overdenkt daar door al zijn emoties. We op volgen ook de de 16-jarige Annie, op die om zichzelf te verdedigen op van kickboksen op zit.

Edward en van Fatima hebben een op zoon: de Romano. Hij is pas tijdens acht maar al op tv heel zelfstandig. Dat vinden met zijn ouders belangrijk. op In deze op tv wijk is het in lastig opgroeien, zegt in de gemeente met Leeuwarden. Daar zijn Edward op en Fatima in het helemaal niet tijdens mee eens. Helemaal nu Edward een naar baan heeft tijdens en Fatima haar webwinkel de met zelfgemaakte accessoires de voor in uit huis. Maar 't is de een breekbaar evenwicht, door als je altijd van geldzorgen op tv hebt.

Van op tv oudsher wordt de hele door wijk na van Sinterklaas versierd een voor Kerst. Iedereen doet op tv mee, maar in dat gaat niet helemaal tijdens vlekkeloos. En voor meneer in en mevrouw Van den van Bos zijn het van moeilijke op tv tijden. Hendrik van in den Bos is ernstig ziek. de Hij van heeft al drie keer in van het van ziekenhuis gehoord van dat 'ie snel zou op tv overlijden', maar hij is er een een nog!

Agnes Pel is uit de drijvende het kracht achter het buurthuis De Kobbekooi. door Daar heeft het ze het graag over een het familiegevoel in de wijk. op het Een van haar dochters woont ook een weer naar in de buurt. Agnes is op oma op van elf kleinkinderen, naar een heel door elftal zegt ze zelf. Maar op een deel van van die kleinkinderen ziet ze het een niet, omdat er op tv problemen zijn binnen met de eigen familie.

Bea op Moed is opgegroeid naar in Wielenpôlle en haar in ouders wonen nog steeds van in de wijk. met Bea bleek op met school een ontzettend met slim in kind en ging naar in het gymnasium. door Daar kwam Bea in de een op tv totaal andere wereld terecht. Bij haar naar thuis waren nauwelijks in boeken op tv en niemand wist dat door je misschien wel een twee uur tijdens huiswerk moest op tv maken. Nu zet Bea in zich als het maatschappelijk werker in op tv voor de mensen naar uit de wijk.

Rinus tijdens en Agnes een vieren hun trouwdag met tijdens een etentje tijdens bij de Griek. Ze zijn al van meer tijdens dan 30 jaar samen. in Wat is een hun geheim? Rinus gaat elk de weekend naar het uit graf van de op man de die voor hem als een in vader was. de Met zijn op biologische vader wil hij niets een tijdens meer te maken hebben. En vanavond met naar moet de grote kerstversiering in met de met wijk beginnen, maar van de palen waar naar de lampjes aan moeten, zijn door gestolen.

juni 2018
13-03-2018 19:20

Verkiezingen (6/6)

Typisch Wielenpôlle - Verkiezingen (6/6)

In maart gaan we terug naar de wijk Wielenpôlle, de armste en de gezelligste buurt van Leeuwarden. In de rest van Nederland wordt er op 21 maart gestemd voor de gemeenteraad, maar in Leeuwarden gingen de bewoners in november al naar de stem...

12-03-2018 19:20

Verkiezingen (5/6)

Typisch Wielenpôlle - Verkiezingen (5/6)

In maart gaan we terug naar de wijk Wielenpôlle, de armste en de gezelligste buurt van Leeuwarden. In de rest van Nederland wordt er op 21 maart gestemd voor de gemeenteraad, maar in Leeuwarden gingen de bewoners in november al naar de stem...

08-03-2018 19:25

Verkiezingen (4/6)

Typisch Wielenpôlle - Verkiezingen (4/6)

In maart gaan we terug naar de wijk Wielenpôlle, de armste en de gezelligste buurt van Leeuwarden. In de rest van Nederland wordt er op 21 maart gestemd voor de gemeenteraad, maar in Leeuwarden gingen de bewoners in november al naar de stem...

07-03-2018 19:20

Verkiezingen (3/6)

Typisch Wielenpôlle - Verkiezingen (3/6)

In maart gaan we terug naar de wijk Wielenpôlle, de armste en de gezelligste buurt van Leeuwarden. In de rest van Nederland wordt er op 21 maart gestemd voor de gemeenteraad, maar in Leeuwarden gingen de bewoners in november al naar de stem...

06-03-2018 19:20

Verkiezingen (2/6)

Typisch Wielenpôlle - Verkiezingen (2/6)

In maart gaan we terug naar de wijk Wielenpôlle, de armste en de gezelligste buurt van Leeuwarden. In de rest van Nederland wordt er op 21 maart gestemd voor de gemeenteraad, maar in Leeuwarden gingen de bewoners in november al naar de stem...

05-03-2018 19:20

Nieuw: Typisch Wielenpôlle verkiezingen

Typisch Wielenpôlle - Nieuw: Typisch Wielenpôlle verkiezingen

In de rest van Nederland wordt er op 21 maart gestemd voor de gemeenteraad, maar in Leeuwaarden gingen de bewoners in november al naar de stembus. Hoe gaat het met de vertrouwde gezichten uit Wielenpôlle? De documentaireserie Typisch... beg...

08-02-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Wekenlang hebben de bewoners hier naar toegeleefd: de winterfair. Een kerstmarkt, waar iedereen naar toegaat of aan meewerkt. Oud-bewoner Ronald Hilbert komt speciaal uit Sneek over. Hij zou het liefste weer in de wijk willen gaan wonen. De...

07-02-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

De kennis van Hendrik van den Bos van auto's is fenomenaal. Ondanks zijn ernstige ziekte helpt hij zijn vriend Tjerk regelmatig bij het klussen aan auto's. Repareren doet ie niet meer, maar hij fungeert graag als vraagbaak. Edward zit in gr...

06-02-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Emiel Stoffers (37)woont op het randje van de Wielenpôlle. Hij is met zijn rockband de Hunekop een beroemdheid in Friesland. Maar Emiel heeft een droom: bekend worden in Australië. Samen met zijn vriend Frerik wil hij daar een maand bivakke...

05-02-2018 19:30

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Siep kan niet lezen of schrijven, hij woont zijn hele leven al in de Wielenpôlle. Wekelijks doet hij vrijwilligerswerk in de wijk. Hij is getrouwd met Petra, die gek is op haar hond en kat. Siep heeft aan drie uur slaap genoeg en gaat 's na...

01-02-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Edward en Fatima hebben een zoon: Romano. Hij is pas acht maar al heel zelfstandig. Dat vinden zijn ouders belangrijk. In deze wijk is het lastig opgroeien, zegt de gemeente Leeuwarden. Daar zijn Edward en Fatima het helemaal niet mee eens....

31-01-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Van oudsher wordt de hele wijk na Sinterklaas versierd voor Kerst. Iedereen doet mee, maar dat gaat niet helemaal vlekkeloos. En voor meneer en mevrouw Van den Bos zijn het moeilijke tijden. Hendrik van den Bos is ernstig ziek. Hij heeft al...

30-01-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Agnes Pel is de drijvende kracht achter buurthuis De Kobbekooi. Daar heeft ze het graag over het familiegevoel in de wijk. Een van haar dochters woont ook weer in de buurt. Agnes is oma van elf kleinkinderen, een heel elftal zegt ze zelf. M...

29-01-2018 19:25

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Bea Moed is opgegroeid in Wielenpôlle en haar ouders wonen nog steeds in de wijk. Bea bleek op school een ontzettend slim kind en ging naar het gymnasium. Daar kwam Bea in een totaal andere wereld terecht. Bij haar thuis waren nauwelijks bo...

25-01-2018 19:20

Typisch Wielenpôlle

Typisch Wielenpôlle - Typisch Wielenpôlle

Rinus en Agnes vieren hun trouwdag met een etentje bij de Griek. Ze zijn al meer dan 30 jaar samen. Wat is hun geheim? Rinus gaat elk weekend naar het graf van de man die voor hem als een vader was. Met zijn biologische vader wil hij niets ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Typisch Wielenpôlle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Wielenpôlle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Wielenpôlle bij Typisch Wielenpôlle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Wielenpôlle. Heb je een uitzending van Typisch Wielenpôlle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Wielenpôlle gemist

Uitzending gemist van Typisch Wielenpôlle? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Wielenpôlle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-03-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord