Programma gemist?

De 28-jarige in Bas heeft het uit Goldenharsyndroom en door is doof. in Hij is op het zoek naar een vrouw met die bereid is gebarentaal naar te leren, door omdat hij zelf tijdens moeite heeft met het praten. Hij vergelijkt zichtzelf met tijdens op tv 'The Beast' en hij op zou niets liever willen in dan een Belle aan naar op zijn zijde. Ook de zien we de 21-jarige Demi. Demi het in is een zogenoemde albino en is op tv op tv daardoor slechtziend. Dat betekent echter het niet dat ze het niet weet hoe haar met droomvrouw eruit moet op tv zien. in Omdat het nog niet de helemaal wil vlotten een schrijft uit ze zich in een bij een datingbureau. Tot slot de zien we het Tom. Tom van is 34 jaar en op hij heeft een licht tijdens verstandelijke een beperking en een vorm tijdens van autisme. met Hij woont in een seniorenflat en tijdens vindt de het geweldig om zich te in ontfermen over de in ouderen. op Hij heeft het de cognitieve denkvermogen van in een tienjarige, maar desalniettemin weet door hij maar op tv al te goed het waar hij naar op de tijdens zoek is: Een mooie, slanke vrouw in met in blond haar.

De uit 28-jarige Bas het heeft het Goldenharsyndroom en een hij is doof. Daardoor heeft naar met hij altijd zijn tolk Nettie aan het zijn zijde een staan. Ondanks zijn zichtbare de de beperking, heeft hij tijdens een rijk sociaal leven. Er mist tijdens op tv echter nog één ding, met en dat is een tijdens lieve, spontane vrouw met waarmee hij zijn leven door kan in delen. Verder met zien we de 21-jarige met Haarlemse Pien. Pien heeft tijdens een niet-aangeboren-hersenletsel nadat op een cyste met zich in haar hersenen heeft door genesteld. een Daardoor is ze slechts 1.40 uit op meter lang, en heeft naar ze een het slecht oriëntatie vermogen. Omdat Pien een daardoor niet alleen de op tv straat op uit kan is een ze afhankelijk van tijdens haar familie. door Ze hoopt een meisje een tegen te op tv komen die haar beperking accepteert uit en het haar voor altijd op tv de weg kan wijzen. op tv Tot slot zien we door de 33-jarige Danny. op tv Danny heeft het een licht verstandelijke in beperking. Daarnaast wordt zijn zoektocht met nóg iets lastiger, met aangezien hij geboren tijdens naar is als meisje. Hij zoekt iemand het die de zijn transitie volledig accepteert en op kan door begrijpen, en daarom heeft uit hij de hulp met ingeschakeld van een uit datingbureau.

We kijken hoe het de 23-jarige Robin van zijn allereerste tijdens date op ooit tegemoet gaat. Robin heeft het door tijdens syndroom van Down, net tijdens als zijn tweelingbroer Sander. het Sander heeft tijdens vorige week tijdens zijn eerste date gehad, op en met van succes! Robin kan natuurlijk niet achterblijven naar en daarom op neemt door ook hij een een sprong in het de diepe. Daarnaast zien we hoe het de alle andere kandidaten op tv verder de is vergaan van in hun zoektocht naar op tv de liefde. Wat heeft de op tv zoektocht ze een opgeleverd?

Vorige in week zagen we op tv hoe Sander en Robin, met de tweelingbroertjes met tijdens het syndroom van Down, van samen in op liefdesavontuur in gingen. Nu is de beurt echter naar aan Sander alleen. naar De in 23-jarige Zeeuw woont het begeleid op van zichzelf en werkt in in een bakkerij. Hij is het een echte gentleman een en heeft uit veel praatjes, in toch kan hij nog wel met een duwtje tijdens in de rug gebruiken op tv als op tv het op versieren van meisjes aankomt. op tv Ook zien we de de van 24-jarige Groninger naar Jeffrey. Hij heeft een lichtverstandelijke beperking op een en vindt het het lastig om contact te maken met een vrouwen. Jeffrey is het gek op alles de waar uit een motor in zit en tijdens is daarom veelvuldig in te vinden van op motor- en autoraces. uit Zijn op tv favoriete bezigheid is uit het wassen tijdens van auto's, en hij zou het graag een uit meisje vinden met wie hij op tv dat samen op tv kan doen. Ten slotte een van zien we de 21-jarige Rachel. Haar de grootste passie is op tv toneel, met en zodra ze op het uit in podium staat voelt op tv ze zich als een vis in van het water. Dit tijdens is compleet op tv het tegenovergestelde uit in het echte leven. Rachel in heeft met namelijk Asperger en vindt het uit daardoor lastig in om tijdens sociale contacten te leggen. Daarnaast is naar ze in ook erg snel overprikkeld. door Toch hoopt uit ze nog altijd op haar prins door op het witte paard te vinden, van en daarom schrijft van ze tijdens zich in op tv bij een datingbureau.

We zien de door 25-jarige met Hanneke. Door de wijnvlek in tijdens haar gezicht is tijdens Hanneke van onzeker als tijdens het op liefde aankomt. Ze naar is bang naar dat zij de mensen afschrikt en durft de daarom niet op iemand af uit te door stappen. Tóch wil ze op niets liever dan een uit trouwe man op tv aan haar zijde, en in het daarom neemt ze uit een sprong in het diepe de door met de hulp van datingcoach Judith in in te schakelen. Ook tijdens zien op we de 23-jarige in tweeling Sander en Robin. de Deze Zeeuwse mannen van hebben het syndroom tijdens van Down, maar op laten het zich daardoor niet uit de weg op tv slaan. naar Op liefdesgebied wil het naar nog niet helemaal vlotten, de want op beiden hebben nog nooit van een door vriendinnetje gehad. Maar in daar komt nu verandering in een als het aan de het broertjes ligt, want op tv voor de het eerst de gaan ze zich begeven op tijdens het pad een der liefde. van Ten slotte zien we de de 33-jarige in Farhad. Hij werkt op tijdens een hogeschool in tijdens Arnhem en is vaak in te vinden in de door sportschool. Deze in charmante, de grappige en knappe naar man uit Nijmegen heeft een al eerdere relaties gehad naar maar dat is op elke keer het op niets door uitgelopen. Daarom schrijft hij een zich in bij een datingbureau de met de van hoop die ene een parel nu wél een te een vinden.

We uit zien de intelligente Sytse. tijdens Na zijn uit allereerste date-ervaring gaat hij naar opnieuw het avontuur met aan. Hij tijdens heeft autisme en het Syndroom naar van Charge, waardoor uit hij het slechtziend en slechthorend in is. Verder zien we de uit op tv altijd vrolijke Hanneke. Deze creatieve 25-jarige in op Groningse heeft een lichte het verstandelijke beperking het en is al een tijd lang uit tijdens op zoek naar haar prins een op het tijdens witte paard. Haar in zoektocht naar de in liefde wordt bemoeilijkt door de op tv naar wijnvlek in haar gezicht, iets wat tijdens door haar erg onzeker tijdens maakt. Tot slot zien we Michael, van een op tv goedlachse jongen die op tv het leven ziet als de één groot tijdens feest. Hij een is veganistisch, is verslaafd aan achtbanen tijdens uit en zoekt iemand die zich kan van vinden in zijn naar manier van tijdens leven. Met zijn vrienden tijdens kan hij in alles delen, de behalve als het op een relaties aankomt. Hij de vindt het hoog de tijd door worden voor een op tv leuke relatie en naar daarom schrijft hij zich in bij naar een de datingbureau.

We zien net de van als in de de vorige aflevering de 25-jarige het Esther. Esther heeft een uit licht uit verstandelijke beperking en het vindt het erg lastig om op op met mannen af te stappen. Toch zou uit de actieve Esther naar niets liever willen van op dan een vriend aan haar zijde in met wie ze de het dingen kan ondernemen. Ook zien het we de 28-jarige in Britt uit Leiden. van Ze leidt aan tijdens spierdystrofie en is van daardoor gebonden aan het een rolstoel. Ondanks haar op tv beperking met staat ze volop in het de leven en met houdt van ze er een rijk sociaal op leven de op na. Toch wil het haar in niet lukken tijdens om haar ware Jacob de aan de door haak te slaan. Ze in vindt het een lastig met om op mannen af te met stappen omdat ze uit bang is op dat ze eerst de haar beperking naar zien en daarna de pas haar innerlijk. naar Daarom heeft ze zich online ingeschreven een bij een datingbureau. uit Tot slot zien met we Sytse. het Sytse is een op tv intelligente jongeman tijdens van 31 op tv jaar die Letterkunde aan van de Radboud Universiteit op tv in Nijmegen studeert. tijdens Hij heeft een vorm met van met autisme en het syndroom van in Charge. Hij van zit letterlijk met met zijn neus in de boeken, tijdens want één van uit de kenmerken van door dit met syndroom is slechtziendheid. Dit syndroom een in op combinatie met een autisme maakt het hem met extra lastig om een de vrouw tijdens aan te spreken en met daarom schakelt hij met hulp in.

In de in vorige een aflevering zag je hoe de Demi haar eerste date ooit in uit volbracht en nu gaat ze met opnieuw het van avontuur aan. Door haar slechtziendheid door in vindt ze het lastig om een contact te leggen uit met vrouwen. Daarom heeft van ze zich ingeschreven de bij tijdens een datingbureau. een Ook zien we met de 37-jarige Daniel. het Doordat Daniel spasme heeft met is hij moeilijk te verstaan een en dat door bemoeilijkt zijn zoektocht het in naar de liefde. Hij is gek op tijdens paarden met en hij tijdens werkt op een manege. op tv In zijn vrije tijd met doet hij aan de western-rijden, maar het de is deze uit cowboy helaas op nog niet gelukt om een uit vrouw uit te vangen. Tot met slot zien we de in 25-jarige Esther. Esther is een naar vrolijke, van lieve vrouw met een licht tijdens verstandelijke beperking. Ze uit op werkt in een kringloopwinkel en het helpt haar klanten het met alle door liefde, maar naar toch gaat het van haar in de liefde naar zelf iets moeilijker door af.

We met zien net als in de op tv vorige aflevering de een door 28-jarige Bas. Bas uit heeft het Goldenhar syndroom tijdens en is doof. Hij is met op zoek naar van een het vrouw die bereid is gebarentaal door te leren, omdat naar hij zelf moeite door heeft met naar praten. Hij vergelijkt zichtzelf door met tijdens 'The Beast' en hij door zou niets het liever willen dan een tijdens Belle aan zijn zijde. een Ook zien het we in de 21-jarige Demi. Demi is met een zogenoemde uit albino en is daardoor slechtziend. het Dat betekent echter van niet dat ze de niet weet de hoe haar de droomvrouw eruit de moet zien. Omdat het nog niet van helemaal tijdens wil vlotten schrijft in ze zich in bij naar een naar datingbureau. Tot slot zien de we Tom. Tom is tijdens 34 jaar en hij het heeft een op licht verstandelijke beperking tijdens en een de vorm van tijdens autisme. Hij woont in een seniorenflat uit en vindt het naar geweldig om zich naar te ontfermen over op tv uit de ouderen. Hij heeft het een cognitieve denkvermogen het van een 10-jarige, uit maar desalniettemin door weet hij maar op al te goed waar hij naar met op door zoek is: een mooie, door slanke vrouw met in blond tijdens haar.

Wat is er de mooier dan het van jaar starten tijdens met een nieuwe een liefde? In uit The Dateables gaan zestien bijzondere de het vrijgezellen op zoek op tv naar de liefde het van hun leven. Albino, spasme, spierdystrofie, het de Licht Verstandelijk Beperkt, syndroom van Down door of doofheid, op niets staat door echte liefde in in de weg, maar de weg tijdens op tv ernaartoe kan soms wat ingewikkelder het zijn. In The Dateables met de wordt een ideale een match voor de van kandidaten gezocht en dan begint op tv het liefdesavontuur. uit Met alles wat met daarbij hoort: onzekerheden, kriebels, verliefdheid het en soms tijdens helaas afwijzing. Het tijdens vijfde seizoen bevat weer op veel mooie, unieke van en ontroerende met verhalen. met The Dateables is de nieuwe naam door met van The Undateables, want iedereen met is dateable, laten van we daar uit duidelijk in met zijn. The Dateables is vanaf tijdens vanavond iedere dinsdag om uit 21:15 op uur te naar zien op NPO 3. In de uit eerste aflevering uit zien we de naar 28-jarige naar Bas. Bas heeft het Goldenharsyndroom het en hij is doof. op tv de Daardoor heeft hij altijd zijn naar tolk Nettie aan uit zijn zijde in staan. Ondanks zijn van zichtbare beperking, heeft hij van een rijk sociaal leven. door Er mist uit echter door nog één ding, naar en dat is een lieve, de spontane vrouw waarmee hij op tv zijn leven kan met delen. Verder zien uit een we de 21-jarige Haarlemse Pien. Pien tijdens heeft een niet-aangeboren-hersenletsel door nadat een op tv cyste de zich in haar hersenen heeft genesteld. tijdens in Daardoor is ze tijdens slechts 1.40 meter lang, en het heeft ze een door slecht uit oriëntatie-vermogen. Omdat Pien het niet alleen de straat in op kan is ze afhankelijk een met van haar familie. met Ze hoopt een meisje op tv tegen te door komen dat haar beperking uit accepteert en haar voor altijd op de weg kan op tv wijzen. Tot in slot zien het we de 33-jarige naar Danny. Naast een licht verstandelijke het een beperking wordt zijn naar zoektocht hem nóg iets lastiger gemaakt, een met omdat hij geboren van is als meisje. naar Hij zoekt iemand die door zijn transitie volledig accepteert en door in heeft daarom de hulp ingeschakeld in van een tijdens datingbureau.

juli 2018
11-07-2018 22:05

Bas, Demi & Tom

The Dateables - Bas, Demi & Tom

De 28-jarige Bas heeft het Goldenharsyndroom en is doof. Hij is op zoek naar een vrouw die bereid is gebarentaal te leren, omdat hij zelf moeite heeft met praten. Hij vergelijkt zichtzelf met 'The Beast' en hij zou niets liever willen dan e...

04-07-2018 22:00

Bas, Pien & Danny

The Dateables - Bas, Pien & Danny

De 28-jarige Bas heeft het Goldenharsyndroom en hij is doof. Daardoor heeft hij altijd zijn tolk Nettie aan zijn zijde staan. Ondanks zijn zichtbare beperking, heeft hij een rijk sociaal leven. Er mist echter nog één ding, en dat is een lie...

13-03-2018 21:15

Robbin, Sander & anderen

The Dateables - Robbin, Sander & anderen

We kijken hoe de 23-jarige Robin zijn allereerste date ooit tegemoet gaat. Robin heeft het syndroom van Down, net als zijn tweelingbroer Sander. Sander heeft vorige week zijn eerste date gehad, en met succes! Robin kan natuurlijk niet achte...

06-03-2018 21:20

Sander, Jeffrey & Rachel

The Dateables - Sander, Jeffrey & Rachel

Vorige week zagen we hoe Sander en Robin, de tweelingbroertjes met het syndroom van Down, samen op liefdesavontuur gingen. Nu is de beurt echter aan Sander alleen. De 23-jarige Zeeuw woont begeleid op zichzelf en werkt in een bakkerij. Hij ...

27-02-2018 21:20

Hanneke, Sander en Robin & Farhad

The Dateables - Hanneke, Sander en Robin & Farhad

We zien de 25-jarige Hanneke. Door de wijnvlek in haar gezicht is Hanneke onzeker als het op liefde aankomt. Ze is bang dat zij mensen afschrikt en durft daarom niet op iemand af te stappen. Tóch wil ze niets liever dan een trouwe man aan h...

20-02-2018 21:25

Sytse, Hanneke & Michael

The Dateables - Sytse, Hanneke & Michael

We zien de intelligente Sytse. Na zijn allereerste date-ervaring gaat hij opnieuw het avontuur aan. Hij heeft autisme en het Syndroom van Charge, waardoor hij slechtziend en slechthorend is. Verder zien we de altijd vrolijke Hanneke. Deze c...

13-02-2018 21:20

The Dateables

The Dateables - The Dateables

We zien net als in de vorige aflevering de 25-jarige Esther. Esther heeft een licht verstandelijke beperking en vindt het erg lastig om op mannen af te stappen. Toch zou de actieve Esther niets liever willen dan een vriend aan haar zijde me...

06-02-2018 21:20

Demi, Daniel & Esther

The Dateables - Demi, Daniel & Esther

In de vorige aflevering zag je hoe Demi haar eerste date ooit volbracht en nu gaat ze opnieuw het avontuur aan. Door haar slechtziendheid vindt ze het lastig om contact te leggen met vrouwen. Daarom heeft ze zich ingeschreven bij een dating...

30-01-2018 21:20

Bas, Demi & Tom

The Dateables - Bas, Demi & Tom

We zien net als in de vorige aflevering de 28-jarige Bas. Bas heeft het Goldenhar syndroom en is doof. Hij is op zoek naar een vrouw die bereid is gebarentaal te leren, omdat hij zelf moeite heeft met praten. Hij vergelijkt zichtzelf met 'T...

23-01-2018 21:20

Nieuw: The Dateables

The Dateables - Nieuw: The Dateables

Wat is er mooier dan het jaar starten met een nieuwe liefde? In The Dateables gaan zestien bijzondere vrijgezellen op zoek naar de liefde van hun leven. Albino, spasme, spierdystrofie, Licht Verstandelijk Beperkt, syndroom van Down of doofh...

The Dateables gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dateables de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dateables bij The Dateables liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dateables. Heb je een uitzending van The Dateables gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dateables gemist

Uitzending gemist van The Dateables? Hier kun je alle uitzendingen van The Dateables kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 11-07-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord