Programma gemist?

We kijken door hoe de 23-jarige op Robin zijn allereerste date het ooit tegemoet gaat. de Robin heeft tijdens het syndroom van uit Down, net als zijn naar tweelingbroer Sander. Sander op tv heeft het vorige week zijn eerste op tv date gehad, en uit met succes! van Robin kan natuurlijk niet achterblijven in en daarom neemt naar ook van hij een sprong in het naar de diepe. Daarnaast zien we hoe naar het alle andere in kandidaten een verder is vergaan in hun van zoektocht naar de liefde. tijdens Wat heeft uit de op zoektocht ze opgeleverd?

We zien van de 25-jarige Hanneke. Door het de wijnvlek in tijdens haar het gezicht is Hanneke het onzeker als het op liefde van aankomt. Ze is de tijdens bang dat zij het mensen afschrikt en durft daarom het niet het op iemand af te van stappen. Tóch wil ze een niets liever dan uit een trouwe tijdens man aan door haar zijde, en daarom neemt ze een door een sprong in het op tv diepe door de hulp van van datingcoach Judith in naar te schakelen. Ook de zien we de met 23-jarige tijdens tweeling Sander een en Robin. Deze Zeeuwse naar mannen hebben het syndroom van op tv met Down, maar laten zich daardoor niet naar uit de door weg slaan. Op de liefdesgebied wil het nog met niet tijdens helemaal vlotten, want beiden met hebben nog in nooit een vriendinnetje gehad. Maar met daar uit komt nu verandering op tv in als het aan de een broertjes ligt, want door voor het eerst met met gaan ze zich begeven in op het pad der liefde. in tijdens Ten slotte zien we uit de 33-jarige de Farhad. Hij werkt op naar een hogeschool in Arnhem naar en is tijdens vaak te op tv vinden in de sportschool. Deze charmante, tijdens tijdens grappige en knappe man uit Nijmegen een heeft al eerdere naar het relaties gehad, maar op tv dat is elke keer door op niets uitgelopen. Daarom een schrijft naar hij zich in bij een datingbureau het met de het hoop die ene parel de nu wél tijdens te door vinden.

Ook deze van week zien we de op tv intelligente Sytse. Na een zijn van allereerste date-ervaring van gaat hij opnieuw met het avontuur aan. uit Hij heeft autisme en het tijdens Syndroom de van Charge, waardoor hij slechtziend op tv en slechthorend uit is. Verder naar zien we de altijd de vrolijke Hanneke. Deze door creatieve 25-jarige Groningse met heeft een lichte verstandelijke beperking van en is al tijdens een tijd lang van op zoek in naar haar in prins op het witte naar paard. Haar zoektocht naar naar de liefde wordt op tv een bemoeilijkt door de uit wijnvlek in haar gezicht, iets uit wat van haar erg onzeker maakt. Tot met slot in zien we Michael, de een goedlachse jongen op tv die het leven met ziet als één groot feest. Hij op is veganistisch, naar is door verslaafd aan achtbanen door en zoekt iemand die op tv zich kan vinden het in zijn manier een van leven. Met de zijn vrienden kan hij op tv alles delen, behalve als met het tijdens op relaties aankomt. Hij vindt met het hoog met tijd worden voor met een leuke naar relatie en daarom schrijft van hij zich met in bij een op datingbureau.

In de vorige in aflevering zag je door hoe in Demi haar eerste date ooit de volbracht en in door deze uit aflevering gaat ze opnieuw in het avontuur aan. Door in een haar slechtziendheid vindt uit ze het lastig om contact van te leggen met tijdens vrouwen. op tv Daarom heeft ze zich ingeschreven een bij een datingbureau. de Ook zien we de tijdens 37-jarige Daniel. uit Doordat Daniel uit spasme heeft op is hij moeilijk te verstaan tijdens en dat met bemoeilijkt zijn zoektocht in uit de met liefde. Hij is gek op paarden in en hij door werkt op een manege. het In zijn tijdens vrije tijd de doet hij tijdens aan westernrijden, maar een het is deze cowboy helaas de nog niet gelukt om de een op vrouw te vangen. Tot slot door zien van we de 25-jarige op tv Esther. Esther is van een vrolijke, naar lieve vrouw met een licht verstandelijke op de beperking. Ze werkt in een kringloopwinkel een en helpt op haar klanten met op tv alle liefde, maar toch uit gaat het haarzelf tijdens in de liefde een van iets moeilijker af.

We op tv zien net als van in de vorige op tv aflevering de 28-jarige naar Bas. Bas naar heeft het Goldenharsyndroom en is naar doof. Hij is tijdens op zoek tijdens naar een vrouw die bereid de in is gebarentaal te leren, omdat hij uit zelf op tv moeite heeft met tijdens praten. Hij het vergelijkt zichtzelf met het 'The Beast' en hij zou niets uit liever willen dan in een Belle aan van naar zijn zijde. Ook zien we de met de 21-jarige Demi. Demi is op tv een zogenoemde albino en is tijdens daardoor met slechtziend. Dat betekent echter tijdens niet dat ze niet tijdens met weet hoe haar droomvrouw eruit de moet zien. de Omdat het in nog niet helemaal wil vlotten, schrijft een ze zich door in bij een datingbureau. naar het Tot slot zien we Tom. een Tom op is 34 jaar en in heeft een licht verstandelijke beperking uit op en een vorm van uit autisme. Hij van woont in een seniorenflat van en vindt met het geweldig om zich te tijdens ontfermen over de ouderen. een Hij heeft uit het cognitieve denkvermogen tijdens van een 10-jarige, een maar desalniettemin weet hij met maar de al te goed op naar wie hij een op zoek is: een mooie, van slanke door vrouw met blond op tv haar.

We van zien de het 28-jarige Bas. Bas naar heeft het Goldenharsyndroom in en hij is doof. van Daardoor heeft door hij altijd zijn naar tolk Nettie aan zijn de zijde staan. Ondanks in zijn zichtbare uit beperking heeft hij een rijk sociaal op leven. Er mist met echter op tv nog één ding, en door dat naar is een lieve, op tv spontane vrouw met wie een hij zijn de leven kan delen. Verder zien we het de de 21-jarige Haarlemse Pien. Pien van heeft een niet-aangeboren hersenletsel een nadat een cyste met zich in in haar hersenen heeft op genesteld. de Daardoor is ze slechts 1.40 meter tijdens lang de en heeft ze een tijdens slecht naar oriëntatievermogen. Omdat Pien daardoor niet alleen door de door straat op kan, is tijdens ze een afhankelijk van haar familie. Ze hoopt van op tv een meisje tegen te tijdens komen die haar beperking accepteert van tijdens en haar voor de altijd de weg kan op tv wijzen. Tot slot zien we door de op tv 33-jarige Danny. van Danny heeft een naar licht verstandelijke beperking. Daarnaast wordt zijn in uit zoektocht nóg iets lastiger, van aangezien hij geboren een is als meisje. het Hij zoekt iemand die zijn de het transitie volledig accepteert en kan met begrijpen en naar daarom heeft hij de hulp een ingeschakeld van een een op datingbureau.

Ook deze het week uit zien we de een intelligente Sytse. Na door zijn allereerste date-ervaring gaat hij tijdens nu opnieuw het op avontuur aan. tijdens Hij heeft autisme en van het Syndroom van Charge, in waardoor hij de slechtziend op en slechthorend is. Verder naar zien we naar de altijd vrolijke Hanneke. Deze creatieve van 25-jarige Groningse op heeft een de lichte verstandelijke door beperking en is al het een tijd lang het op zoek in naar haar prins op op tv het witte paard. Haar op tv zoektocht op tv naar de liefde wordt de bemoeilijkt door de wijnvlek in in haar gezicht, uit iets wat haar uit erg op onzeker maakt. Tot slot het zien we Michael, een door goedlachse met jongen die het leven ziet op als één groot een feest. Hij een is veganistisch, is verslaafd in aan achtbanen en zoekt op de iemand die zich kan vinden op in zijn manier van door tijdens leven. Met zijn van vrienden kan hij alles delen, behalve tijdens als het op het relaties aankomt. het Hij vindt door het hoog tijd worden van voor een leuke relatie op tv en naar daarom schrijft hij zich in de op tv bij een datingbureau.

We zien net van als op tv in de vorige aflevering de tijdens 25-jarige van Esther. Esther heeft de een licht verstandelijke beperking in en vindt het een erg lastig naar om op mannen af door te stappen. Toch zou tijdens op tv de actieve Esther op tv niets liever willen dan in een vriend aan haar met zijde in met wie ze dingen kan ondernemen. het Ook zien we naar de 28-jarige naar Britt uit Leiden. Ze op leidt uit aan spierdystrofie met en is daardoor de gebonden aan een rolstoel. op Ondanks haar van beperking staat ze volop in van het leven en houdt van ze er van een rijk sociaal leven van op na. Toch van wil het in haar een niet lukken om haar ware de Jacob aan de door haak te slaan. Ze de door vindt het lastig om op de mannen af te stappen het omdat ze bang met door is dat ze eerst haar op tv beperking zien en daarna door pas een haar innerlijk. Daarom heeft met ze de zich online ingeschreven bij een datingbureau. op Tot slot het zien we Sytse. Sytse in in is een intelligente jongeman op tv van 31 jaar die met Letterkunde aan de Radboud door Universiteit in met Nijmegen studeert. Hij door heeft een vorm van tijdens autisme van en het syndroom van uit Charge. Hij zit uit letterlijk met zijn op neus in op tv de boeken, want één op tv van door de kenmerken van op dit syndroom is slechtziendheid. Dit syndroom op in combinatie met met een autisme maakt het hem extra lastig een om een vrouw met aan op te spreken en tijdens daarom schakelt hij hulp van in.

In de van vorige aflevering het zag je hoe van Demi haar met eerste date ooit het volbracht en nu gaat ze opnieuw door het avontuur van aan. Door de haar slechtziendheid het vindt ze het in lastig om contact uit te leggen met vrouwen. Daarom heeft in ze zich ingeschreven op tv bij in een datingbureau. Ook zien het we de van 37-jarige Daniel. Doordat Daniel naar spasme door heeft is hij moeilijk te verstaan in en het dat bemoeilijkt zijn een zoektocht in naar de liefde. Hij is met gek op paarden en hij het tijdens werkt op een manege. In op tv zijn vrije tijd doet op tv hij aan de western rijden, maar het tijdens in is deze cowboy helaas op tv nog niet een gelukt om een vrouw te het vangen. Tot door slot zien uit we de 25-jarige Esther. Esther de is van een vrolijke, lieve in vrouw met een met licht verstandelijke beperking. Ze met werkt in een door kringloopwinkel en helpt haar klanten het door met alle liefde, op tv maar toch gaat het haar in een de liefde tijdens zelf iets op tv moeilijker af.

De 28-jarige een Bas heeft naar het Goldenharsyndroom en is met doof. Hij is op met op tv zoek naar een vrouw die op bereid het is gebarentaal te leren, omdat naar hij zelf moeite heeft van tijdens met praten. Hij vergelijkt zichtzelf met op tv 'The het Beast' en hij zou het niets liever het willen dan een Belle een aan zijn zijde. uit Ook in zien we de 21-jarige Demi. tijdens Demi is een zogenoemde op tv albino en door is daardoor slechtziend. Dat het in betekent echter niet dat ze niet van weet hoe naar haar droomvrouw eruit met moet zien. Omdat het naar uit nog niet helemaal de wil vlotten schrijft door ze zich in bij in een datingbureau. Tot slot op zien we Tom. uit Tom is met 34 jaar en van hij heeft in een licht verstandelijke beperking en een een vorm door van autisme. Hij in woont in een seniorenflat en van vindt het de geweldig van om zich te ontfermen over de het ouderen. in Hij heeft op tv het cognitieve denkvermogen van naar een tienjarige, op maar desalniettemin weet hij maar in al te goed door waar het hij naar op zoek met is: Een op mooie, slanke vrouw naar met blond haar.

De 28-jarige de Bas op heeft het Goldenharsyndroom en de hij is door doof. Daardoor heeft tijdens hij altijd zijn tolk Nettie aan tijdens zijn tijdens zijde staan. Ondanks naar zijn zichtbare beperking, tijdens heeft hij een rijk op tv sociaal leven. Er mist het echter nog één op tv ding, en dat naar is een lieve, op tv spontane tijdens vrouw waarmee hij zijn leven het tijdens kan delen. Verder het zien we de van 21-jarige Haarlemse Pien. Pien tijdens heeft een op tv niet-aangeboren-hersenletsel nadat een door cyste zich in de haar hersenen heeft genesteld. Daardoor uit is ze naar slechts 1.40 tijdens meter lang, en heeft ze een van slecht uit oriëntatie vermogen. Omdat door Pien daardoor niet alleen een de straat op kan naar is ze naar afhankelijk van haar familie. met Ze hoopt een een meisje tegen te door door komen die haar beperking accepteert en van het haar voor altijd de weg een kan wijzen. Tot slot een zien we een de op 33-jarige Danny. Danny heeft op een licht verstandelijke tijdens beperking. Daarnaast wordt zijn zoektocht op tv nóg tijdens iets lastiger, met aangezien hij geboren is een als meisje. Hij uit zoekt iemand die naar zijn transitie volledig accepteert tijdens en kan begrijpen, en de daarom heeft op hij de een hulp ingeschakeld van een door datingbureau.

We door kijken hoe de 23-jarige Robin in zijn allereerste op date met ooit tegemoet gaat. Robin heeft met het syndroom van door Down, net als zijn het tweelingbroer tijdens Sander. Sander heeft een vorige week zijn eerste met date gehad, en met met uit succes! Robin kan natuurlijk door niet achterblijven en daarom door neemt ook hij een op sprong op tv in het diepe. Daarnaast op tv zien naar we hoe het alle andere in kandidaten verder is vergaan in in hun zoektocht het naar de liefde. op tv Wat heeft de op tv zoektocht tijdens ze opgeleverd?

Vorige week zagen een we hoe op Sander en een Robin, de tweelingbroertjes met het met syndroom naar van Down, op tv samen op liefdesavontuur gingen. Nu is van de beurt echter tijdens uit aan Sander alleen. op tv De 23-jarige Zeeuw woont begeleid door op zichzelf en werkt tijdens uit in een bakkerij. uit Hij is een het echte gentleman en heeft veel door praatjes, toch kan hij uit een nog wel een duwtje met in de rug gebruiken als het het van op versieren van meisjes aankomt. tijdens Ook een zien we uit de 24-jarige Groninger Jeffrey. Hij de heeft een door lichtverstandelijke beperking en vindt het de lastig met om contact van te maken met een vrouwen. Jeffrey is gek op alles een waar een het motor in uit zit en is daarom op veelvuldig te vinden op tv op motor- en autoraces. een Zijn favoriete een bezigheid is naar het wassen door van auto's, en op hij zou graag een een meisje vinden met van wie hij dat samen kan van doen. Ten op slotte zien we met de 21-jarige Rachel. Haar een grootste naar passie is toneel, op en zodra ze op uit het podium staat voelt op ze zich als tijdens een vis in naar naar het water. Dit is op compleet het tegenovergestelde in in het echte op tv leven. Rachel naar heeft namelijk Asperger tijdens en vindt het daardoor een lastig om sociale contacten in te leggen. Daarnaast is een tijdens ze ook erg snel overprikkeld. Toch naar hoopt de ze nog altijd haar prins van op het witte uit met paard te vinden, naar en daarom schrijft ze zich door in bij een het datingbureau.

We zien de door met 25-jarige Hanneke. Door de wijnvlek op in haar gezicht op is Hanneke door onzeker als het op liefde op door aankomt. Ze is bang dat in zij de mensen afschrikt en durft op daarom niet op iemand de af te stappen. Tóch door een wil ze niets liever dan tijdens een trouwe man tijdens aan haar zijde, en in daarom neemt op tv ze het een sprong in op het diepe door een de hulp van datingcoach Judith met in te schakelen. met Ook zien we de met 23-jarige tweeling Sander naar en tijdens Robin. Deze Zeeuwse een mannen hebben het door syndroom van Down, maar laten op tv zich van daardoor niet uit de weg een slaan. een Op liefdesgebied wil het door nog niet helemaal op tv vlotten, want beiden uit hebben nog het nooit een op tv vriendinnetje gehad. Maar daar in komt nu verandering in met als het op tv aan de broertjes ligt, want een voor het van eerst gaan naar ze zich op tv begeven op het pad der op liefde. Ten slotte zien het we de 33-jarige op Farhad. door Hij werkt op met een hogeschool in Arnhem de en is vaak te de vinden in tijdens de sportschool. Deze charmante, een grappige en tijdens knappe man uit met Nijmegen heeft al eerdere naar naar relaties gehad maar dat op tv is elke keer van op niets uitgelopen. Daarom uit schrijft hij zich in in bij een datingbureau door met op tv de hoop die op tv ene parel nu wél te op tv op tv vinden.

We naar zien de intelligente Sytse. Na van zijn allereerste date-ervaring met gaat hij op opnieuw een het avontuur aan. op tv Hij heeft autisme en op het Syndroom van in Charge, waardoor hij slechtziend van en slechthorend is. door Verder zien het we de altijd vrolijke van Hanneke. van Deze creatieve 25-jarige op Groningse heeft een lichte verstandelijke de beperking en is tijdens al een tijd in lang naar op zoek naar van haar prins op het witte paard. met Haar zoektocht in naar de liefde de wordt bemoeilijkt door de een tijdens wijnvlek in haar op gezicht, iets wat door haar erg onzeker met maakt. Tot slot zien we van Michael, een goedlachse jongen door die op het leven ziet als één van met groot feest. Hij de is veganistisch, is verslaafd aan achtbanen met en zoekt met iemand die door zich kan vinden in uit zijn naar manier van leven. met Met zijn vrienden kan uit hij alles een delen, behalve als het op relaties de aankomt. van Hij vindt het hoog tijd een worden tijdens voor een in leuke relatie en daarom een schrijft hij zich in bij naar een op datingbureau.

december 2019
19-08-2019 21:05

Robin, Sander & anderen

The Dateables - Robin, Sander & anderen

We kijken hoe de 23-jarige Robin zijn allereerste date ooit tegemoet gaat. Robin heeft het syndroom van Down, net als zijn tweelingbroer Sander. Sander heeft vorige week zijn eerste date gehad, en met succes! Robin kan natuurlijk niet achte...

12-08-2019 21:00

Hanneke, Sander en Robin & Farhad

The Dateables - Hanneke, Sander en Robin & Farhad

We zien de 25-jarige Hanneke. Door de wijnvlek in haar gezicht is Hanneke onzeker als het op liefde aankomt. Ze is bang dat zij mensen afschrikt en durft daarom niet op iemand af te stappen. Tóch wil ze niets liever dan een trouwe man aan h...

07-08-2019 21:05

Sytse, Hanneke & Michael

The Dateables - Sytse, Hanneke & Michael

Ook deze week zien we de intelligente Sytse. Na zijn allereerste date-ervaring gaat hij opnieuw het avontuur aan. Hij heeft autisme en het Syndroom van Charge, waardoor hij slechtziend en slechthorend is. Verder zien we de altijd vrolijke H...

24-07-2019 21:10

Demi, Daniel & Esther

The Dateables - Demi, Daniel & Esther

In de vorige aflevering zag je hoe Demi haar eerste date ooit volbracht en in deze aflevering gaat ze opnieuw het avontuur aan. Door haar slechtziendheid vindt ze het lastig om contact te leggen met vrouwen. Daarom heeft ze zich ingeschreve...

23-07-2019 21:05

Bas, Demi & Tom

The Dateables - Bas, Demi & Tom

We zien net als in de vorige aflevering de 28-jarige Bas. Bas heeft het Goldenharsyndroom en is doof. Hij is op zoek naar een vrouw die bereid is gebarentaal te leren, omdat hij zelf moeite heeft met praten. Hij vergelijkt zichtzelf met 'Th...

22-07-2019 21:35

Bas, Pien & Danny

The Dateables - Bas, Pien & Danny

We zien de 28-jarige Bas. Bas heeft het Goldenharsyndroom en hij is doof. Daardoor heeft hij altijd zijn tolk Nettie aan zijn zijde staan. Ondanks zijn zichtbare beperking heeft hij een rijk sociaal leven. Er mist echter nog één ding, en da...

01-08-2018 22:15

Sytse, Hanneke & Michael

The Dateables - Sytse, Hanneke & Michael

Ook deze week zien we de intelligente Sytse. Na zijn allereerste date-ervaring gaat hij nu opnieuw het avontuur aan. Hij heeft autisme en het Syndroom van Charge, waardoor hij slechtziend en slechthorend is. Verder zien we de altijd vrolijk...

25-07-2018 22:05

Esther, Britt & Sytse

The Dateables - Esther, Britt & Sytse

We zien net als in de vorige aflevering de 25-jarige Esther. Esther heeft een licht verstandelijke beperking en vindt het erg lastig om op mannen af te stappen. Toch zou de actieve Esther niets liever willen dan een vriend aan haar zijde me...

18-07-2018 22:30

Demi, Daniël & Esther

The Dateables - Demi, Daniël & Esther

In de vorige aflevering zag je hoe Demi haar eerste date ooit volbracht en nu gaat ze opnieuw het avontuur aan. Door haar slechtziendheid vindt ze het lastig om contact te leggen met vrouwen. Daarom heeft ze zich ingeschreven bij een dating...

11-07-2018 22:05

Bas, Demi & Tom

The Dateables - Bas, Demi & Tom

De 28-jarige Bas heeft het Goldenharsyndroom en is doof. Hij is op zoek naar een vrouw die bereid is gebarentaal te leren, omdat hij zelf moeite heeft met praten. Hij vergelijkt zichtzelf met 'The Beast' en hij zou niets liever willen dan e...

04-07-2018 22:00

Bas, Pien & Danny

The Dateables - Bas, Pien & Danny

De 28-jarige Bas heeft het Goldenharsyndroom en hij is doof. Daardoor heeft hij altijd zijn tolk Nettie aan zijn zijde staan. Ondanks zijn zichtbare beperking, heeft hij een rijk sociaal leven. Er mist echter nog één ding, en dat is een lie...

13-03-2018 21:15

Robbin, Sander & anderen

The Dateables - Robbin, Sander & anderen

We kijken hoe de 23-jarige Robin zijn allereerste date ooit tegemoet gaat. Robin heeft het syndroom van Down, net als zijn tweelingbroer Sander. Sander heeft vorige week zijn eerste date gehad, en met succes! Robin kan natuurlijk niet achte...

06-03-2018 21:20

Sander, Jeffrey & Rachel

The Dateables - Sander, Jeffrey & Rachel

Vorige week zagen we hoe Sander en Robin, de tweelingbroertjes met het syndroom van Down, samen op liefdesavontuur gingen. Nu is de beurt echter aan Sander alleen. De 23-jarige Zeeuw woont begeleid op zichzelf en werkt in een bakkerij. Hij ...

27-02-2018 21:20

Hanneke, Sander en Robin & Farhad

The Dateables - Hanneke, Sander en Robin & Farhad

We zien de 25-jarige Hanneke. Door de wijnvlek in haar gezicht is Hanneke onzeker als het op liefde aankomt. Ze is bang dat zij mensen afschrikt en durft daarom niet op iemand af te stappen. Tóch wil ze niets liever dan een trouwe man aan h...

20-02-2018 21:25

Sytse, Hanneke & Michael

The Dateables - Sytse, Hanneke & Michael

We zien de intelligente Sytse. Na zijn allereerste date-ervaring gaat hij opnieuw het avontuur aan. Hij heeft autisme en het Syndroom van Charge, waardoor hij slechtziend en slechthorend is. Verder zien we de altijd vrolijke Hanneke. Deze c...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Dateables gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dateables de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dateables bij The Dateables liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dateables. Heb je een uitzending van The Dateables gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dateables gemist

Uitzending gemist van The Dateables? Hier kun je alle uitzendingen van The Dateables kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 19-08-2019 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!