Programma gemist?

Ook naar deze week zien we de van intelligente naar Sytse. Na zijn allereerste date-ervaring de gaat in hij nu opnieuw door het avontuur door aan. Hij heeft autisme en het door tijdens Syndroom van Charge, waardoor tijdens hij slechtziend en een slechthorend is. Verder zien het we op tv de altijd vrolijke Hanneke. een Deze creatieve een 25-jarige Groningse heeft met een lichte verstandelijke beperking en met is al een tijd met lang op een zoek naar haar de prins op het witte van tijdens paard. Haar zoektocht naar van de liefde wordt bemoeilijkt door naar de wijnvlek in in haar gezicht, de iets door wat haar erg onzeker maakt. naar Tot slot zien we het Michael, een goedlachse de jongen die het een leven ziet als de één groot naar feest. een Hij is veganistisch, is verslaafd een aan achtbanen een en zoekt uit iemand die zich kan vinden tijdens in zijn manier van naar leven. Met uit zijn uit vrienden kan hij alles van delen, behalve als op tv het op relaties aankomt. de Hij vindt met het hoog met tijd worden voor een leuke relatie de en daarom in schrijft op tv hij zich in bij een uit datingbureau.

We naar zien net als in de door vorige aflevering de door in 25-jarige Esther. Esther heeft een tijdens licht verstandelijke beperking tijdens en vindt het erg uit lastig om op een mannen af te op stappen. Toch zou van de de actieve Esther met niets liever willen dan een het vriend aan haar zijde tijdens het met wie ze dingen kan ondernemen. naar de Ook zien we met de 28-jarige Britt uit in Leiden. Ze leidt aan spierdystrofie op en op is daardoor gebonden aan het een rolstoel. Ondanks een haar beperking uit staat ze volop op tv in het leven en houdt tijdens ze een er een rijk sociaal het leven op na. het Toch in wil het haar op tv niet lukken om haar ware naar Jacob aan de haak uit te slaan. op tv Ze het vindt het lastig tijdens om op mannen van af te stappen omdat ze uit bang is uit dat ze door eerst haar beperking zien uit en daarna pas haar het innerlijk. van Daarom heeft ze tijdens zich online ingeschreven bij het een datingbureau. Tot in slot zien in we Sytse. Sytse tijdens is een intelligente naar jongeman van 31 jaar die op tv Letterkunde tijdens aan de Radboud Universiteit in het Nijmegen studeert. het Hij heeft een vorm van van autisme en het van op syndroom van Charge. Hij zit in letterlijk met zijn neus op in een de boeken, want een één van de het kenmerken van dit syndroom is in slechtziendheid. de Dit syndroom het in combinatie met autisme maakt het naar hem extra met lastig om een op vrouw aan van te spreken een en daarom schakelt uit hij hulp in.

In de vorige naar aflevering de zag je naar hoe Demi haar eerste tijdens date ooit volbracht de en nu gaat ze door opnieuw het avontuur aan. door Door haar slechtziendheid naar vindt op ze het met lastig om contact te tijdens leggen met uit vrouwen. Daarom heeft ze van zich ingeschreven bij een van datingbureau. Ook naar zien we de 37-jarige een Daniel. Doordat door Daniel spasme heeft is hij de moeilijk van te verstaan en dat bemoeilijkt door zijn zoektocht tijdens in de een liefde. Hij is naar gek op een paarden en hij werkt op de een manege. op In zijn vrije tijd naar doet hij aan western op tv rijden, maar het op tv in is deze cowboy helaas nog naar niet gelukt om in een op vrouw te vangen. Tot een slot zien we de 25-jarige van Esther. Esther op tv is een op vrolijke, lieve naar vrouw met een licht verstandelijke in beperking. Ze tijdens werkt in tijdens een kringloopwinkel en helpt de haar klanten met alle liefde, van maar toch gaat een het haar in op tv door de liefde zelf iets uit moeilijker af.

De uit 28-jarige Bas heeft door het Goldenharsyndroom en is de doof. Hij het is op zoek naar naar een vrouw naar die bereid door is gebarentaal te leren, op omdat hij een zelf moeite heeft met praten. door Hij vergelijkt op zichtzelf met op 'The Beast' en hij zou niets naar uit liever willen dan een het Belle aan zijn zijde. Ook door zien met we de 21-jarige Demi. een Demi is een zogenoemde door in albino en is daardoor slechtziend. door Dat betekent echter uit niet dat ze de niet weet hoe haar op droomvrouw van eruit moet zien. Omdat in het nog niet naar helemaal wil op tv vlotten schrijft ze uit zich in bij een tijdens datingbureau. Tot naar slot zien een we Tom. Tom is 34 op jaar en van hij heeft een licht door verstandelijke tijdens beperking en een vorm van van autisme. door Hij woont in een seniorenflat en een vindt het geweldig van om zich naar te ontfermen over de de in ouderen. Hij heeft tijdens het cognitieve denkvermogen van een van tienjarige, een maar desalniettemin weet hij maar het al te goed waar naar hij naar op tijdens zoek is: Een op mooie, slanke vrouw van met het blond haar.

De uit 28-jarige Bas heeft het Goldenharsyndroom op en hij is het doof. Daardoor heeft tijdens hij altijd het zijn tolk Nettie uit aan zijn op zijde staan. tijdens Ondanks zijn zichtbare beperking, naar heeft hij een in rijk sociaal de leven. Er mist echter naar nog één ding, en dat uit is een lieve, met op tv spontane vrouw waarmee hij de zijn leven kan delen. op Verder zien we op de 21-jarige met Haarlemse Pien. Pien heeft een van van niet-aangeboren-hersenletsel nadat een cyste zich van in haar hersenen heeft uit tijdens genesteld. Daardoor is ze op tv slechts 1.40 in meter lang, en heeft ze een van naar slecht oriëntatie vermogen. Omdat op tv Pien daardoor niet alleen de door straat op kan in is ze de afhankelijk van op tv haar familie. Ze hoopt uit een meisje tegen te met komen naar die haar beperking tijdens accepteert en haar voor van altijd de weg kan de op wijzen. Tot slot zien van we de 33-jarige Danny. uit Danny het heeft een licht verstandelijke beperking. met Daarnaast wordt zijn de zoektocht nóg iets naar lastiger, aangezien hij door geboren is van als meisje. Hij naar zoekt iemand die zijn transitie tijdens volledig accepteert een en kan begrijpen, en uit op daarom heeft hij de hulp door ingeschakeld tijdens van een datingbureau.

We op tv kijken hoe de 23-jarige met Robin naar zijn allereerste date ooit tegemoet gaat. op tv Robin heeft het het een syndroom van Down, net als zijn tijdens tweelingbroer Sander. door Sander heeft vorige van week zijn eerste naar date gehad, en naar met in succes! Robin kan natuurlijk niet op achterblijven en de daarom neemt het ook hij een sprong in tijdens het diepe. Daarnaast met zien op we hoe het met alle andere kandidaten verder is door vergaan in hun zoektocht een het naar de liefde. Wat heeft tijdens de zoektocht ze door opgeleverd?

Vorige uit week zagen tijdens we hoe Sander en Robin, van de tweelingbroertjes met het van syndroom in van Down, samen op liefdesavontuur in door gingen. Nu is op tv de beurt echter aan Sander alleen. het De 23-jarige Zeeuw naar woont begeleid op de zichzelf een en werkt in een door bakkerij. Hij door is een echte gentleman door en heeft veel praatjes, een toch uit kan hij in nog wel een duwtje in naar de op rug gebruiken als het op versieren met van meisjes uit aankomt. Ook zien we naar de 24-jarige Groninger naar Jeffrey. Hij met heeft een de lichtverstandelijke beperking door en vindt het lastig de om contact te maken met naar vrouwen. met Jeffrey is met gek op alles waar een het motor in zit en op tv met is daarom veelvuldig te het vinden op motor- door en autoraces. Zijn favoriete bezigheid met is het de wassen van auto's, door en hij het zou graag een het meisje vinden tijdens met wie hij in dat samen kan doen. van Ten slotte op zien we de naar 21-jarige Rachel. Haar in grootste passie is het toneel, en zodra ze de op het podium staat voelt in ze op zich als een vis in op het water. Dit door is van compleet het het tegenovergestelde in het echte leven. Rachel met heeft namelijk Asperger in van en vindt het daardoor door lastig om sociale contacten te tijdens leggen. Daarnaast is een ze ook uit erg snel het overprikkeld. Toch hoopt ze nog van op tv altijd haar prins op op het witte naar paard te vinden, en daarom het schrijft door ze zich in bij een van datingbureau.

We uit zien de een 25-jarige Hanneke. Door de wijnvlek van in haar op gezicht is Hanneke onzeker als het het op door liefde aankomt. van Ze is op tv bang dat zij mensen afschrikt op tv en durft de daarom niet op iemand van af te op tv stappen. Tóch wil ze niets van liever van dan een op tv trouwe man aan haar zijde, de en daarom neemt uit ze een tijdens sprong in door het diepe door het de hulp van datingcoach Judith naar in te schakelen. Ook uit een zien we de 23-jarige tweeling Sander naar en Robin. tijdens Deze tijdens Zeeuwse mannen hebben het van syndroom van Down, maar laten tijdens zich daardoor niet een uit de het weg slaan. Op liefdesgebied tijdens van wil het nog niet helemaal door vlotten, want beiden uit hebben nog nooit met een vriendinnetje met gehad. Maar daar komt de nu verandering in als van tijdens het aan de uit broertjes ligt, want voor het eerst van gaan ze de zich begeven op het de pad der van liefde. Ten slotte tijdens zien we de 33-jarige door Farhad. tijdens Hij werkt op op een hogeschool in Arnhem en tijdens een is vaak te vinden in de door sportschool. Deze charmante, naar grappige en op knappe naar man uit Nijmegen tijdens heeft al eerdere relaties gehad het maar dat is het elke een keer op niets uitgelopen. Daarom op schrijft hij uit zich in bij een een datingbureau met de hoop het die de ene parel nu wél te van in vinden.

We zien op de intelligente Sytse. uit Na zijn allereerste op tv date-ervaring gaat hij op tv opnieuw uit het avontuur aan. Hij heeft autisme van en uit het Syndroom van Charge, een waardoor hij een slechtziend en slechthorend is. Verder op tv zien we de een altijd van vrolijke Hanneke. Deze creatieve 25-jarige de Groningse naar heeft een lichte naar verstandelijke beperking en in is al een tijd lang op op zoek naar naar haar prins uit op het een witte paard. Haar zoektocht het naar de het liefde wordt bemoeilijkt uit door de wijnvlek in uit haar gezicht, iets wat tijdens met haar erg onzeker op maakt. Tot slot zien we in Michael, een goedlachse jongen op die het leven uit ziet als in één groot feest. Hij het is veganistisch, de is verslaafd van aan achtbanen en door zoekt iemand die zich van kan vinden in van zijn op tv manier van leven. Met uit zijn vrienden kan hij alles op tv delen, behalve door als het op op tv relaties aankomt. Hij vindt in het hoog een tijd worden op tv voor een leuke relatie en door naar daarom schrijft hij zich in door bij door een datingbureau.

We naar zien net als in de op vorige aflevering van de 25-jarige de Esther. Esther heeft een door licht verstandelijke beperking uit en vindt door het erg lastig naar om op mannen af uit te stappen. Toch zou met de actieve tijdens Esther niets het liever willen dan een vriend door aan haar zijde tijdens met wie het ze dingen kan een ondernemen. van Ook zien we het de 28-jarige Britt uit door Leiden. Ze op leidt aan spierdystrofie en is van daardoor tijdens gebonden aan een een rolstoel. Ondanks haar beperking het staat ze volop in het uit leven en met houdt ze in er een uit rijk sociaal leven op op na. Toch wil het haar tijdens in niet lukken om haar ware Jacob in aan door de haak te slaan. Ze van het vindt het lastig om op mannen de op tv af te stappen omdat ze door bang een is dat ze met eerst haar beperking zien op tv en daarna pas haar innerlijk. naar Daarom heeft door ze zich online ingeschreven door bij een datingbureau. op Tot slot zien uit we tijdens Sytse. Sytse is een het intelligente jongeman van van 31 op tv jaar die Letterkunde aan de Radboud in Universiteit in Nijmegen naar het studeert. Hij heeft een door vorm van uit autisme en het syndroom door van Charge. Hij met zit letterlijk met zijn het neus in de boeken, het want één naar van door de kenmerken van dit op syndroom is slechtziendheid. Dit syndroom naar van in combinatie met met autisme maakt het de hem extra lastig om op een vrouw de aan te spreken en daarom tijdens schakelt hij de hulp in.

In op tv de vorige aflevering zag je de in hoe Demi haar van eerste date ooit volbracht en op nu gaat met ze opnieuw in het avontuur aan. naar Door haar slechtziendheid het vindt ze het lastig om de contact te leggen het met naar vrouwen. Daarom heeft ze zich ingeschreven tijdens naar bij een datingbureau. Ook zien we in de 37-jarige Daniel. het op tv Doordat Daniel spasme uit heeft is hij moeilijk te verstaan in en dat bemoeilijkt uit zijn op zoektocht in de de liefde. Hij is de gek op door paarden en hij werkt in op een manege. In zijn door in vrije tijd doet hij aan een western-rijden, maar het de is deze cowboy helaas van nog niet gelukt het om een naar vrouw een te vangen. Tot slot een zien we in de 25-jarige Esther. Esther naar is een vrolijke, lieve vrouw uit met een naar licht verstandelijke beperking. Ze met werkt in een het kringloopwinkel en helpt een haar een klanten met alle liefde, maar uit uit toch gaat het van haar in de liefde met zelf iets door moeilijker af.

We zien van net als in in de vorige aflevering op de 28-jarige op Bas. Bas heeft het de Goldenhar syndroom en is de doof. de Hij is op van zoek naar een het vrouw die bereid is de gebarentaal te leren, omdat het hij zelf moeite uit heeft met het praten. met Hij vergelijkt zichtzelf met 'The tijdens Beast' en hij in zou niets uit liever willen dan in een Belle in aan zijn zijde. Ook zien op tv we de tijdens 21-jarige Demi. Demi op tv is een de zogenoemde albino en is daardoor slechtziend. op de Dat betekent echter niet dat ze in niet een weet hoe haar droomvrouw eruit door de moet zien. Omdat het nog niet van helemaal wil vlotten uit schrijft ze de zich in bij een door naar datingbureau. Tot slot zien we een Tom. Tom is 34 de jaar en hij met heeft naar een licht het verstandelijke beperking en een vorm van uit autisme. Hij woont de naar in een seniorenflat en vindt het op het geweldig om zich te ontfermen over een de ouderen. Hij een de heeft het cognitieve denkvermogen van door een tijdens 10-jarige, maar desalniettemin weet naar hij maar op al te goed waar hij met naar op zoek is: de een mooie, door slanke in vrouw met blond op haar.

Wat is een er van mooier dan het jaar starten een met een nieuwe liefde? een In uit The Dateables gaan zestien bijzondere op tv vrijgezellen op met zoek naar de liefde de van hun leven. het Albino, spasme, spierdystrofie, in Licht Verstandelijk Beperkt, van syndroom van op tv Down of doofheid, niets de staat echte door liefde in de met weg, maar in de weg ernaartoe kan soms een wat ingewikkelder zijn. op In The Dateables op tv wordt uit een ideale het match voor de kandidaten gezocht en in dan met begint het liefdesavontuur. door Met alles wat een daarbij hoort: onzekerheden, kriebels, verliefdheid het op tv en soms helaas afwijzing. Het vijfde van seizoen bevat weer op veel mooie, tijdens unieke en ontroerende het verhalen. The met Dateables is de de nieuwe naam met van The Undateables, tijdens want iedereen is dateable, laten met we daar met duidelijk in zijn. The op tv Dateables is van vanaf vanavond naar iedere dinsdag om 21:15 uur het te het zien op NPO 3. een In de eerste aflevering zien in we de 28-jarige een Bas. Bas heeft naar het naar Goldenharsyndroom en een hij is doof. een Daardoor heeft hij altijd zijn een tolk in Nettie aan zijn zijde staan. met Ondanks zijn zichtbare beperking, uit op heeft hij een door rijk sociaal leven. Er mist door echter nog één een ding, en tijdens dat is een door lieve, spontane vrouw waarmee hij door naar zijn leven kan door delen. Verder zien we tijdens de 21-jarige Haarlemse Pien. in Pien heeft een niet-aangeboren-hersenletsel met nadat een uit cyste zich de in haar uit hersenen heeft genesteld. Daardoor is ze de slechts door 1.40 meter lang, naar en heeft ze een door slecht oriëntatie-vermogen. in Omdat Pien niet alleen de op straat op kan de is met ze afhankelijk van haar naar familie. de Ze hoopt een de meisje tegen te komen dat op haar beperking accepteert het en haar voor met altijd de weg in kan wijzen. Tot uit slot op tv zien we de 33-jarige Danny. door Naast op tv een licht verstandelijke beperking in wordt zijn zoektocht hem met nóg iets in lastiger gemaakt, tijdens omdat hij geboren is uit als meisje. uit Hij zoekt iemand die uit zijn transitie volledig accepteert en het heeft daarom de van hulp tijdens ingeschakeld van een op tv datingbureau.

september 2018
01-08-2018 22:15

Sytse, Hanneke & Michael

The Dateables - Sytse, Hanneke & Michael

Ook deze week zien we de intelligente Sytse. Na zijn allereerste date-ervaring gaat hij nu opnieuw het avontuur aan. Hij heeft autisme en het Syndroom van Charge, waardoor hij slechtziend en slechthorend is. Verder zien we de altijd vrolijk...

25-07-2018 22:05

Esther, Britt & Sytse

The Dateables - Esther, Britt & Sytse

We zien net als in de vorige aflevering de 25-jarige Esther. Esther heeft een licht verstandelijke beperking en vindt het erg lastig om op mannen af te stappen. Toch zou de actieve Esther niets liever willen dan een vriend aan haar zijde me...

18-07-2018 22:30

Demi, Daniël & Esther

The Dateables - Demi, Daniël & Esther

In de vorige aflevering zag je hoe Demi haar eerste date ooit volbracht en nu gaat ze opnieuw het avontuur aan. Door haar slechtziendheid vindt ze het lastig om contact te leggen met vrouwen. Daarom heeft ze zich ingeschreven bij een dating...

11-07-2018 22:05

Bas, Demi & Tom

The Dateables - Bas, Demi & Tom

De 28-jarige Bas heeft het Goldenharsyndroom en is doof. Hij is op zoek naar een vrouw die bereid is gebarentaal te leren, omdat hij zelf moeite heeft met praten. Hij vergelijkt zichtzelf met 'The Beast' en hij zou niets liever willen dan e...

04-07-2018 22:00

Bas, Pien & Danny

The Dateables - Bas, Pien & Danny

De 28-jarige Bas heeft het Goldenharsyndroom en hij is doof. Daardoor heeft hij altijd zijn tolk Nettie aan zijn zijde staan. Ondanks zijn zichtbare beperking, heeft hij een rijk sociaal leven. Er mist echter nog één ding, en dat is een lie...

13-03-2018 21:15

Robbin, Sander & anderen

The Dateables - Robbin, Sander & anderen

We kijken hoe de 23-jarige Robin zijn allereerste date ooit tegemoet gaat. Robin heeft het syndroom van Down, net als zijn tweelingbroer Sander. Sander heeft vorige week zijn eerste date gehad, en met succes! Robin kan natuurlijk niet achte...

06-03-2018 21:20

Sander, Jeffrey & Rachel

The Dateables - Sander, Jeffrey & Rachel

Vorige week zagen we hoe Sander en Robin, de tweelingbroertjes met het syndroom van Down, samen op liefdesavontuur gingen. Nu is de beurt echter aan Sander alleen. De 23-jarige Zeeuw woont begeleid op zichzelf en werkt in een bakkerij. Hij ...

27-02-2018 21:20

Hanneke, Sander en Robin & Farhad

The Dateables - Hanneke, Sander en Robin & Farhad

We zien de 25-jarige Hanneke. Door de wijnvlek in haar gezicht is Hanneke onzeker als het op liefde aankomt. Ze is bang dat zij mensen afschrikt en durft daarom niet op iemand af te stappen. Tóch wil ze niets liever dan een trouwe man aan h...

20-02-2018 21:25

Sytse, Hanneke & Michael

The Dateables - Sytse, Hanneke & Michael

We zien de intelligente Sytse. Na zijn allereerste date-ervaring gaat hij opnieuw het avontuur aan. Hij heeft autisme en het Syndroom van Charge, waardoor hij slechtziend en slechthorend is. Verder zien we de altijd vrolijke Hanneke. Deze c...

13-02-2018 21:20

The Dateables

The Dateables - The Dateables

We zien net als in de vorige aflevering de 25-jarige Esther. Esther heeft een licht verstandelijke beperking en vindt het erg lastig om op mannen af te stappen. Toch zou de actieve Esther niets liever willen dan een vriend aan haar zijde me...

06-02-2018 21:20

Demi, Daniel & Esther

The Dateables - Demi, Daniel & Esther

In de vorige aflevering zag je hoe Demi haar eerste date ooit volbracht en nu gaat ze opnieuw het avontuur aan. Door haar slechtziendheid vindt ze het lastig om contact te leggen met vrouwen. Daarom heeft ze zich ingeschreven bij een dating...

30-01-2018 21:20

Bas, Demi & Tom

The Dateables - Bas, Demi & Tom

We zien net als in de vorige aflevering de 28-jarige Bas. Bas heeft het Goldenhar syndroom en is doof. Hij is op zoek naar een vrouw die bereid is gebarentaal te leren, omdat hij zelf moeite heeft met praten. Hij vergelijkt zichtzelf met 'T...

23-01-2018 21:20

Nieuw: The Dateables

The Dateables - Nieuw: The Dateables

Wat is er mooier dan het jaar starten met een nieuwe liefde? In The Dateables gaan zestien bijzondere vrijgezellen op zoek naar de liefde van hun leven. Albino, spasme, spierdystrofie, Licht Verstandelijk Beperkt, syndroom van Down of doofh...

The Dateables gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dateables de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dateables bij The Dateables liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dateables. Heb je een uitzending van The Dateables gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dateables gemist

Uitzending gemist van The Dateables? Hier kun je alle uitzendingen van The Dateables kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 01-08-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord