Programma gemist?

Ook deze uit week zien van we de intelligente Sytse. van Na zijn uit allereerste date-ervaring gaat hij nu in opnieuw het avontuur naar aan. Hij in heeft autisme en het een Syndroom het van Charge, waardoor hij uit slechtziend en slechthorend is. een Verder door zien we de altijd naar vrolijke op Hanneke. Deze creatieve 25-jarige Groningse heeft het een lichte verstandelijke de de beperking en is door al een tijd in lang op zoek naar haar prins op tijdens op het witte paard. Haar in zoektocht naar van de liefde wordt op tv bemoeilijkt door de wijnvlek in de haar gezicht, iets op wat haar erg het door onzeker maakt. Tot slot zien door we Michael, een de goedlachse jongen die uit het leven door ziet als één op tv groot feest. Hij door is veganistisch, op tv is verslaafd aan achtbanen en met zoekt iemand de die zich kan vinden in de zijn een manier van op tv leven. Met zijn een vrienden kan hij alles delen, behalve van als de het op relaties aankomt. Hij in op vindt het hoog tijd van worden voor de een leuke relatie en het daarom schrijft hij zich uit in bij de een datingbureau.

We in zien net met als in de de vorige aflevering de 25-jarige van Esther. Esther uit heeft een licht verstandelijke beperking en op tv vindt op het erg van lastig om op mannen af op tv te door stappen. Toch zou het de actieve Esther niets liever op tv willen dan naar een vriend aan haar zijde de met wie ze de een dingen kan ondernemen. Ook zien van we de 28-jarige het Britt uit Leiden. de Ze leidt aan met spierdystrofie en is tijdens daardoor gebonden aan een een rolstoel. Ondanks haar de beperking staat ze het volop in het naar leven en houdt naar op tv ze er een rijk sociaal op leven op na. Toch in wil het haar tijdens het niet lukken om haar de ware Jacob aan de de haak tijdens te slaan. Ze vindt uit het lastig om op een mannen af te stappen door in omdat ze bang is dat ze tijdens eerst in haar beperking zien en van daarna in pas haar innerlijk. Daarom heeft op ze zich online op tv ingeschreven bij een met datingbureau. Tot van slot zien we Sytse. Sytse door is uit een intelligente jongeman van 31 een met jaar die Letterkunde aan in de Radboud Universiteit het in Nijmegen in studeert. Hij heeft van een vorm van tijdens autisme en het syndroom van Charge. uit Hij tijdens zit letterlijk met zijn uit neus in uit de boeken, want op tv één van de kenmerken van op dit door syndroom is een slechtziendheid. Dit syndroom in combinatie tijdens met autisme maakt op tv het het hem extra lastig om een vrouw door aan te spreken de uit en daarom schakelt hij hulp op in.

In met de vorige aflevering op zag je hoe van Demi haar eerste date ooit met volbracht en op tv nu de gaat ze opnieuw een het avontuur aan. Door haar het slechtziendheid vindt ze tijdens het lastig om contact door te de leggen met vrouwen. Daarom heeft door ze zich ingeschreven van bij een met datingbureau. van Ook zien we op de 37-jarige Daniel. Doordat Daniel in spasme heeft is hij tijdens moeilijk te van verstaan en op dat bemoeilijkt zijn zoektocht in een van de liefde. Hij naar is gek op paarden en een hij werkt op een op tv manege. het In zijn de vrije tijd doet hij aan western naar rijden, op tv maar het is door deze cowboy op tv helaas nog niet gelukt om een naar vrouw te vangen. van Tot slot uit zien we de in 25-jarige Esther. Esther in is een uit vrolijke, lieve vrouw met de een licht naar verstandelijke beperking. Ze werkt het in door een kringloopwinkel en helpt haar op klanten met alle liefde, de maar toch gaat naar naar het haar in de door liefde zelf iets moeilijker tijdens af.

De door 28-jarige Bas heeft in het Goldenharsyndroom en in is doof. met Hij is op tijdens zoek naar een uit vrouw die bereid is naar gebarentaal te leren, omdat hij uit zelf moeite heeft op het met praten. Hij vergelijkt zichtzelf met door 'The een Beast' en hij zou naar niets door liever willen dan een Belle met aan zijn zijde. tijdens Ook tijdens zien we de 21-jarige Demi. Demi tijdens is tijdens een zogenoemde albino tijdens en is daardoor in slechtziend. Dat door betekent echter niet tijdens dat ze niet door weet hoe haar droomvrouw eruit het moet zien. Omdat op het nog een niet helemaal door wil vlotten schrijft ze zich door in een bij een datingbureau. Tot naar slot zien we Tom. Tom met is 34 door jaar en hij heeft op tv het een licht verstandelijke beperking en een door vorm het van autisme. op tv Hij woont in een seniorenflat en een vindt naar het geweldig door om zich te ontfermen over met de ouderen. Hij naar heeft het cognitieve denkvermogen op tv van van een tienjarige, op maar desalniettemin weet hij met maar al van te goed waar hij naar op tijdens in zoek is: Een door mooie, slanke vrouw de met blond haar.

De door 28-jarige Bas heeft het Goldenharsyndroom in de en hij is doof. Daardoor van heeft hij altijd door zijn naar tolk Nettie aan zijn met zijde staan. Ondanks zijn op zichtbare beperking, heeft hij uit een rijk sociaal met leven. Er mist door echter in nog één door ding, en dat is een het lieve, spontane vrouw waarmee op een hij zijn leven kan delen. met Verder zien we van de 21-jarige Haarlemse een Pien. Pien heeft een op een niet-aangeboren-hersenletsel nadat een met cyste zich in haar hersenen heeft op tv genesteld. Daardoor uit is ze slechts 1.40 van de meter lang, en heeft ze een op slecht oriëntatie vermogen. het Omdat Pien daardoor een niet alleen door de straat het op kan is ze afhankelijk een van haar op familie. Ze naar hoopt een meisje door tegen te komen naar die haar beperking op tv accepteert en haar voor door altijd met de weg kan wijzen. Tot slot uit het zien we de 33-jarige in Danny. Danny door heeft een licht verstandelijke beperking. de Daarnaast in wordt zijn zoektocht door nóg iets lastiger, op tv aangezien hij geboren is uit als meisje. Hij zoekt iemand in die van zijn transitie volledig accepteert en van in kan begrijpen, en daarom heeft uit hij een de hulp ingeschakeld van een in datingbureau.

We kijken hoe door uit de 23-jarige Robin zijn allereerste date tijdens ooit tegemoet door gaat. Robin heeft het het syndroom van Down, tijdens net als zijn door van tweelingbroer Sander. Sander het heeft vorige week zijn tijdens eerste date gehad, en met met succes! Robin kan een natuurlijk niet een achterblijven en een daarom neemt ook hij het een sprong in uit het door diepe. Daarnaast zien het we hoe het alle andere een kandidaten het verder is vergaan in hun zoektocht naar naar de liefde. tijdens Wat heeft een de zoektocht ze een opgeleverd?

Vorige week een zagen we uit hoe Sander en Robin, de met tweelingbroertjes in met het syndroom van Down, met samen op met liefdesavontuur gingen. Nu een is de met beurt echter naar aan Sander alleen. van De 23-jarige Zeeuw woont begeleid door op zichzelf en in werkt in een op tv bakkerij. op tv Hij is een op echte gentleman en heeft veel van praatjes, toch naar kan hij nog wel tijdens een duwtje door in de rug gebruiken als door het tijdens op versieren van meisjes aankomt. op Ook zien het we de 24-jarige op Groninger door Jeffrey. Hij heeft een lichtverstandelijke beperking in en vindt het het lastig tijdens om contact te uit maken met vrouwen. Jeffrey uit is gek van op alles van waar een motor op tv in zit en van is daarom veelvuldig te de vinden op motor- en autoraces. een Zijn favoriete bezigheid in is het met wassen van auto's, en een hij zou graag met een meisje op vinden een met wie hij in dat samen kan doen. Ten slotte van in zien we de uit 21-jarige Rachel. Haar door grootste passie is toneel, uit en zodra op ze op het podium van staat voelt ze zich als uit het een vis in het water. Dit een uit is compleet het tegenovergestelde met in het echte leven. Rachel met heeft op tv namelijk Asperger en vindt op tv het daardoor lastig om met sociale contacten door te leggen. Daarnaast is op op ze ook erg snel naar overprikkeld. Toch hoopt ze nog van altijd haar prins door door op het witte het paard te vinden, en daarom schrijft het ze zich in door bij een tijdens datingbureau.

We zien de het 25-jarige Hanneke. Door op de het wijnvlek in haar gezicht is met Hanneke onzeker uit als een het op liefde aankomt. Ze een is bang dat van zij mensen afschrikt en door durft daarom de niet met op iemand af te stappen. Tóch uit wil van ze niets van liever dan een trouwe man uit aan haar zijde, het en daarom neemt door ze een sprong in een het diepe door van in de hulp van met datingcoach Judith in te de schakelen. Ook door zien we de 23-jarige tweeling tijdens Sander en in Robin. Deze door Zeeuwse mannen hebben het syndroom van het Down, het maar laten zich daardoor op tv niet uit de op weg slaan. Op naar liefdesgebied wil het nog uit een niet helemaal vlotten, want beiden naar hebben nog nooit een van vriendinnetje gehad. Maar op daar in komt nu verandering in uit als het aan de in broertjes ligt, want door voor de het eerst de gaan ze zich begeven op tv op het de pad der liefde. Ten slotte uit zien naar we de 33-jarige Farhad. Hij werkt op op met een hogeschool in Arnhem en een op is vaak te vinden in in de sportschool. Deze charmante, met naar grappige en knappe man uit door Nijmegen heeft naar al eerdere relaties gehad maar de dat is elke van keer tijdens op niets uitgelopen. Daarom door schrijft hij zich het in bij tijdens een datingbureau met de de hoop die op ene parel nu wél te van naar vinden.

We op tv zien de naar intelligente Sytse. Na het zijn allereerste date-ervaring gaat een hij opnieuw het avontuur in aan. naar Hij heeft autisme en het Syndroom een van op tv Charge, waardoor hij slechtziend uit en slechthorend is. de Verder zien we de op tv altijd vrolijke Hanneke. het Deze door creatieve 25-jarige Groningse heeft met een lichte verstandelijke naar beperking en is met al in een tijd lang op zoek naar een haar prins in op het witte op paard. Haar zoektocht naar op tv op tv de liefde wordt bemoeilijkt met door de wijnvlek in haar naar gezicht, een iets wat haar een erg onzeker maakt. Tot slot het zien we Michael, in een goedlachse jongen door uit die het leven ziet op tv als één groot feest. van Hij uit is veganistisch, is verslaafd met aan achtbanen en op zoekt iemand tijdens die zich kan vinden tijdens in zijn manier het van leven. Met zijn op vrienden kan tijdens hij alles met delen, behalve als het op relaties op aankomt. uit Hij vindt tijdens het hoog tijd een worden voor een leuke relatie de en daarom schrijft op hij op zich in bij een uit datingbureau.

We door zien net van als in de op tv vorige aflevering de 25-jarige Esther. de Esther heeft een met licht uit verstandelijke beperking en vindt het erg van lastig om uit op mannen af te met op stappen. Toch zou door de actieve Esther in niets liever willen de dan een vriend aan de haar zijde met op tv wie ze dingen kan een ondernemen. het Ook zien we tijdens de 28-jarige Britt uit Leiden. door Ze leidt aan met spierdystrofie van en is daardoor gebonden aan op tv een op tv rolstoel. Ondanks haar beperking uit staat ze volop in tijdens het leven van en houdt ze er een met rijk sociaal uit leven de op na. Toch wil het haar de een niet lukken om haar ware Jacob in aan de met haak uit te slaan. Ze vindt van het lastig om op op mannen af een te stappen omdat ze op tv bang op tv is dat ze in eerst haar beperking zien en daarna met pas haar innerlijk. de Daarom heeft met ze zich online uit ingeschreven uit bij een datingbureau. Tot slot een zien we Sytse. door Sytse door is een intelligente jongeman van 31 tijdens jaar in die Letterkunde aan op de Radboud Universiteit in Nijmegen door studeert. Hij de heeft van een vorm van autisme met en het syndroom van Charge. de Hij zit het letterlijk met zijn neus het in door de boeken, want één van in de kenmerken naar van dit syndroom is in slechtziendheid. Dit syndroom in in naar combinatie met autisme maakt het naar hem extra lastig het in om een vrouw aan op te spreken en daarom het schakelt hij hulp met in.

In de naar vorige aflevering een zag je hoe Demi haar het eerste tijdens date ooit volbracht het en nu gaat door ze opnieuw het avontuur met aan. Door haar het slechtziendheid vindt een ze het lastig in om contact te naar leggen met vrouwen. op tv Daarom heeft het ze zich ingeschreven bij een datingbureau. de Ook zien het we de op 37-jarige Daniel. Doordat Daniel spasme uit op tv heeft is hij moeilijk te de verstaan en dat bemoeilijkt de zijn zoektocht in in de uit liefde. Hij is gek een op paarden een en hij werkt op het een manege. uit In zijn uit vrije tijd doet op hij aan western-rijden, maar het op tv is uit deze cowboy helaas nog niet gelukt in om de een vrouw op tv te vangen. Tot slot zien op tv we van de 25-jarige Esther. Esther op tv is een naar vrolijke, lieve vrouw met op een licht de verstandelijke beperking. Ze werkt tijdens in een op kringloopwinkel en helpt haar klanten met op tv alle liefde, maar met toch tijdens gaat het haar in de tijdens liefde zelf met iets moeilijker uit af.

We met zien net als in de met vorige aflevering op de 28-jarige Bas. Bas door heeft naar het Goldenhar syndroom en is naar doof. naar Hij is op van zoek naar een in vrouw die de bereid is gebarentaal te op leren, omdat hij zelf de moeite uit heeft met praten. Hij vergelijkt zichtzelf tijdens met met 'The Beast' en door hij zou niets op liever willen dan een Belle in aan zijn naar zijde. Ook zien we op de tijdens 21-jarige Demi. op tv Demi is een zogenoemde albino op tv en is daardoor slechtziend. tijdens Dat betekent echter naar niet dat ze een niet uit weet hoe op tv haar droomvrouw eruit moet zien. door Omdat op het nog niet helemaal naar wil vlotten met schrijft ze zich in bij een tijdens datingbureau. Tot de slot zien uit we Tom. Tom de is 34 jaar en door hij de heeft een licht door verstandelijke beperking en naar een vorm van autisme. Hij woont op tv in een seniorenflat het en vindt met het geweldig om een zich een te ontfermen over de met ouderen. Hij heeft naar het cognitieve naar denkvermogen van een 10-jarige, maar uit desalniettemin weet een hij maar het al te goed waar uit hij naar een op zoek is: een naar mooie, slanke vrouw de met blond het haar.

Wat is er tijdens mooier op tv dan het jaar met starten met een nieuwe liefde? naar In het The Dateables gaan tijdens zestien bijzondere vrijgezellen op zoek uit naar uit de liefde van door hun leven. het Albino, spasme, spierdystrofie, Licht Verstandelijk tijdens Beperkt, syndroom de van Down of doofheid, niets tijdens staat echte liefde tijdens in op tv de weg, maar de met weg ernaartoe kan met soms wat het ingewikkelder zijn. In The Dateables het wordt een ideale een de match voor de kandidaten tijdens gezocht en dan door begint het liefdesavontuur. Met een alles tijdens wat daarbij hoort: onzekerheden, kriebels, tijdens verliefdheid en soms helaas op tv de afwijzing. Het vijfde seizoen bevat een weer veel een mooie, unieke en ontroerende verhalen. van The Dateables het is de nieuwe naam tijdens van The Undateables, van want iedereen met is tijdens dateable, laten we een daar duidelijk in zijn. The met Dateables is vanaf vanavond in uit iedere dinsdag om naar 21:15 uur te zien tijdens op NPO 3. In de met eerste aflevering door zien we op de 28-jarige het Bas. Bas heeft het Goldenharsyndroom en uit hij van is doof. Daardoor heeft een hij altijd zijn naar tolk Nettie het aan zijn in zijde staan. Ondanks zijn zichtbare beperking, van heeft hij een tijdens rijk sociaal leven. met Er mist echter met nog één van ding, van en dat is een met lieve, spontane het vrouw waarmee hij zijn leven kan op delen. in Verder zien tijdens we de 21-jarige Haarlemse op tv Pien. Pien heeft een niet-aangeboren-hersenletsel een nadat een cyste met een zich in haar door hersenen heeft genesteld. met Daardoor is ze slechts 1.40 van meter lang, en heeft in ze een tijdens slecht oriëntatie-vermogen. Omdat Pien tijdens van niet alleen de tijdens straat op kan is ze afhankelijk tijdens van haar familie. een Ze hoopt naar een meisje tegen te met komen van dat haar met beperking accepteert en haar voor altijd de de weg kan een wijzen. Tot slot op tv zien uit we de 33-jarige Danny. tijdens Naast een licht tijdens verstandelijke beperking wordt het zijn zoektocht hem op nóg iets lastiger tijdens gemaakt, omdat hij met geboren is als uit meisje. door Hij zoekt iemand die zijn op tv transitie volledig accepteert en in heeft naar daarom de het hulp ingeschakeld van een naar datingbureau.

november 2018
01-08-2018 22:15

Sytse, Hanneke & Michael

The Dateables - Sytse, Hanneke & Michael

Ook deze week zien we de intelligente Sytse. Na zijn allereerste date-ervaring gaat hij nu opnieuw het avontuur aan. Hij heeft autisme en het Syndroom van Charge, waardoor hij slechtziend en slechthorend is. Verder zien we de altijd vrolijk...

25-07-2018 22:05

Esther, Britt & Sytse

The Dateables - Esther, Britt & Sytse

We zien net als in de vorige aflevering de 25-jarige Esther. Esther heeft een licht verstandelijke beperking en vindt het erg lastig om op mannen af te stappen. Toch zou de actieve Esther niets liever willen dan een vriend aan haar zijde me...

18-07-2018 22:30

Demi, Daniël & Esther

The Dateables - Demi, Daniël & Esther

In de vorige aflevering zag je hoe Demi haar eerste date ooit volbracht en nu gaat ze opnieuw het avontuur aan. Door haar slechtziendheid vindt ze het lastig om contact te leggen met vrouwen. Daarom heeft ze zich ingeschreven bij een dating...

11-07-2018 22:05

Bas, Demi & Tom

The Dateables - Bas, Demi & Tom

De 28-jarige Bas heeft het Goldenharsyndroom en is doof. Hij is op zoek naar een vrouw die bereid is gebarentaal te leren, omdat hij zelf moeite heeft met praten. Hij vergelijkt zichtzelf met 'The Beast' en hij zou niets liever willen dan e...

04-07-2018 22:00

Bas, Pien & Danny

The Dateables - Bas, Pien & Danny

De 28-jarige Bas heeft het Goldenharsyndroom en hij is doof. Daardoor heeft hij altijd zijn tolk Nettie aan zijn zijde staan. Ondanks zijn zichtbare beperking, heeft hij een rijk sociaal leven. Er mist echter nog één ding, en dat is een lie...

13-03-2018 21:15

Robbin, Sander & anderen

The Dateables - Robbin, Sander & anderen

We kijken hoe de 23-jarige Robin zijn allereerste date ooit tegemoet gaat. Robin heeft het syndroom van Down, net als zijn tweelingbroer Sander. Sander heeft vorige week zijn eerste date gehad, en met succes! Robin kan natuurlijk niet achte...

06-03-2018 21:20

Sander, Jeffrey & Rachel

The Dateables - Sander, Jeffrey & Rachel

Vorige week zagen we hoe Sander en Robin, de tweelingbroertjes met het syndroom van Down, samen op liefdesavontuur gingen. Nu is de beurt echter aan Sander alleen. De 23-jarige Zeeuw woont begeleid op zichzelf en werkt in een bakkerij. Hij ...

27-02-2018 21:20

Hanneke, Sander en Robin & Farhad

The Dateables - Hanneke, Sander en Robin & Farhad

We zien de 25-jarige Hanneke. Door de wijnvlek in haar gezicht is Hanneke onzeker als het op liefde aankomt. Ze is bang dat zij mensen afschrikt en durft daarom niet op iemand af te stappen. Tóch wil ze niets liever dan een trouwe man aan h...

20-02-2018 21:25

Sytse, Hanneke & Michael

The Dateables - Sytse, Hanneke & Michael

We zien de intelligente Sytse. Na zijn allereerste date-ervaring gaat hij opnieuw het avontuur aan. Hij heeft autisme en het Syndroom van Charge, waardoor hij slechtziend en slechthorend is. Verder zien we de altijd vrolijke Hanneke. Deze c...

13-02-2018 21:20

The Dateables

The Dateables - The Dateables

We zien net als in de vorige aflevering de 25-jarige Esther. Esther heeft een licht verstandelijke beperking en vindt het erg lastig om op mannen af te stappen. Toch zou de actieve Esther niets liever willen dan een vriend aan haar zijde me...

06-02-2018 21:20

Demi, Daniel & Esther

The Dateables - Demi, Daniel & Esther

In de vorige aflevering zag je hoe Demi haar eerste date ooit volbracht en nu gaat ze opnieuw het avontuur aan. Door haar slechtziendheid vindt ze het lastig om contact te leggen met vrouwen. Daarom heeft ze zich ingeschreven bij een dating...

30-01-2018 21:20

Bas, Demi & Tom

The Dateables - Bas, Demi & Tom

We zien net als in de vorige aflevering de 28-jarige Bas. Bas heeft het Goldenhar syndroom en is doof. Hij is op zoek naar een vrouw die bereid is gebarentaal te leren, omdat hij zelf moeite heeft met praten. Hij vergelijkt zichtzelf met 'T...

23-01-2018 21:20

Nieuw: The Dateables

The Dateables - Nieuw: The Dateables

Wat is er mooier dan het jaar starten met een nieuwe liefde? In The Dateables gaan zestien bijzondere vrijgezellen op zoek naar de liefde van hun leven. Albino, spasme, spierdystrofie, Licht Verstandelijk Beperkt, syndroom van Down of doofh...

The Dateables gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dateables de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dateables bij The Dateables liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dateables. Heb je een uitzending van The Dateables gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dateables gemist

Uitzending gemist van The Dateables? Hier kun je alle uitzendingen van The Dateables kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 01-08-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord