Programma gemist?

Ook door deze week zien het we de intelligente Sytse. Na op zijn allereerste in date-ervaring gaat hij nu uit opnieuw door het avontuur aan. Hij heeft een autisme en naar het Syndroom van van Charge, waardoor hij een slechtziend en tijdens slechthorend is. Verder het zien we op de altijd vrolijke Hanneke. Deze creatieve op 25-jarige Groningse heeft naar een lichte de verstandelijke beperking en door is in al een tijd lang op door zoek met naar haar prins in op het witte paard. tijdens Haar zoektocht het naar de liefde wordt naar bemoeilijkt door van de wijnvlek in haar de gezicht, iets wat haar erg naar onzeker in maakt. Tot het slot zien we Michael, een goedlachse uit jongen die het door leven ziet als van één groot uit feest. Hij is op veganistisch, op is verslaafd aan tijdens achtbanen en zoekt iemand die op zich kan vinden in door zijn manier door van leven. Met uit zijn vrienden op tv kan hij alles delen, behalve van als in het op relaties door aankomt. Hij met vindt het hoog tijd op tv worden voor een leuke in relatie en daarom van schrijft uit hij zich in bij een de datingbureau.

We het zien net als in met de vorige aflevering naar de 25-jarige in Esther. Esther het heeft een licht tijdens verstandelijke beperking en vindt het tijdens erg lastig met om op mannen door af te tijdens stappen. Toch zou de een actieve Esther niets de liever willen dan op een vriend door aan haar zijde uit met wie ze dingen kan ondernemen. in Ook zien van we de 28-jarige het Britt uit Leiden. Ze uit leidt aan het spierdystrofie en is daardoor een gebonden aan de een rolstoel. tijdens Ondanks haar beperking in staat ze volop van in het leven en houdt in tijdens ze er een rijk op tv sociaal leven op op tv na. Toch wil het haar de niet lukken om naar tijdens haar ware Jacob in aan de haak te slaan. tijdens Ze vindt het het lastig om op mannen tijdens af tijdens te stappen met omdat ze bang is dat een ze eerst haar de beperking zien en de daarna pas haar innerlijk. op tv Daarom door heeft ze zich online het ingeschreven bij het een datingbureau. Tot uit slot zien we Sytse. de Sytse is een intelligente op tv jongeman van 31 door op tv jaar die Letterkunde tijdens aan de Radboud Universiteit in een Nijmegen studeert. Hij de heeft een vorm van een autisme en het naar het syndroom van Charge. Hij een zit letterlijk van met zijn neus in in de boeken, want één uit van de kenmerken tijdens van dit syndroom op is slechtziendheid. in Dit syndroom met in combinatie met autisme maakt het van hem extra lastig een om een een vrouw aan te spreken tijdens tijdens en daarom schakelt van hij hulp in.

In naar de vorige aflevering tijdens zag je op tv hoe Demi haar eerste een date ooit volbracht in en nu van gaat ze opnieuw het het avontuur aan. Door op haar slechtziendheid vindt door ze het lastig om door contact op te leggen met vrouwen. Daarom in heeft ze zich ingeschreven in bij het een datingbureau. op tv Ook zien we de 37-jarige in Daniel. door Doordat Daniel spasme van heeft is hij met moeilijk te verstaan en dat bemoeilijkt het zijn zoektocht een in de uit liefde. Hij is met gek op paarden door en hij werkt op een uit met manege. In zijn een vrije tijd doet een hij aan western rijden, maar het tijdens is deze cowboy door helaas nog tijdens niet van gelukt om een vrouw te vangen. tijdens naar Tot slot zien we de tijdens 25-jarige Esther. Esther met is een de vrolijke, lieve op vrouw met een uit licht verstandelijke beperking. een Ze werkt in van een kringloopwinkel en helpt haar de klanten met alle liefde, in tijdens maar toch gaat het de haar in de liefde zelf het iets moeilijker op af.

De 28-jarige Bas het heeft het het Goldenharsyndroom door en is doof. Hij door is op zoek uit naar een de vrouw die bereid is gebarentaal te het leren, omdat hij het zelf het moeite heeft met uit praten. Hij vergelijkt zichtzelf in met een 'The Beast' en hij zou niets met liever naar willen dan een Belle uit aan zijn zijde. Ook de zien we met de tijdens 21-jarige Demi. Demi is het een zogenoemde albino en is door daardoor uit slechtziend. Dat met betekent echter niet naar dat ze niet weet in hoe haar droomvrouw eruit moet in zien. door Omdat het nog niet de helemaal op tv wil vlotten schrijft ze van zich in bij een datingbureau. uit met Tot slot zien we van Tom. Tom is 34 uit jaar naar en hij heeft in een licht verstandelijke beperking en een het vorm van op tv autisme. Hij woont van in een seniorenflat en in het vindt het geweldig om tijdens zich te met ontfermen over de ouderen. Hij heeft van het cognitieve de denkvermogen van op een tienjarige, maar desalniettemin weet naar door hij maar al te met goed waar uit hij naar op zoek is: op Een mooie, slanke op tv vrouw met blond met haar.

De 28-jarige Bas in heeft het Goldenharsyndroom naar op en hij is doof. Daardoor op heeft hij altijd zijn door tolk van Nettie aan zijn in zijde staan. Ondanks zijn zichtbare met het beperking, heeft hij een rijk sociaal naar leven. een Er mist echter nog één met met ding, en dat van is een lieve, spontane vrouw een waarmee hij zijn leven een kan tijdens delen. Verder tijdens zien we de tijdens 21-jarige Haarlemse Pien. Pien in heeft een niet-aangeboren-hersenletsel op nadat een cyste zich in uit haar door hersenen heeft genesteld. naar Daardoor is met ze slechts 1.40 meter de lang, en heeft ze tijdens een slecht door oriëntatie vermogen. Omdat op Pien daardoor van niet alleen de straat op kan het de is ze afhankelijk van haar familie. uit Ze hoopt uit een het meisje tegen te komen het die haar beperking accepteert en tijdens van haar voor altijd de weg uit kan wijzen. van Tot slot van zien we de 33-jarige tijdens Danny. Danny heeft de een licht de verstandelijke beperking. Daarnaast wordt een zijn zoektocht uit nóg iets lastiger, aangezien hij geboren een is als meisje. een met Hij zoekt iemand die zijn transitie het volledig accepteert en op kan begrijpen, op tv en door daarom heeft hij de hulp op tv ingeschakeld met van een datingbureau.

We van kijken hoe de met 23-jarige Robin zijn in allereerste date ooit tegemoet met gaat. naar Robin heeft het syndroom met van Down, net uit als zijn tweelingbroer Sander. Sander tijdens heeft vorige uit week zijn eerste uit date gehad, van en met op tv succes! Robin kan naar natuurlijk niet achterblijven en daarom van neemt ook hij het een sprong in in het een diepe. Daarnaast zien we door hoe het alle andere kandidaten op tv verder is vergaan op tv in hun zoektocht de naar de liefde. tijdens met Wat heeft de zoektocht de ze opgeleverd?

Vorige naar week zagen we hoe een Sander en Robin, tijdens de tweelingbroertjes een met het syndroom door van Down, samen op liefdesavontuur door gingen. door Nu is de uit beurt echter in aan Sander alleen. De 23-jarige met Zeeuw de woont begeleid op zichzelf in en werkt in een van bakkerij. Hij naar is een naar echte gentleman en heeft op tv veel praatjes, toch kan hij tijdens nog in wel een op tv duwtje in de op rug gebruiken als het op van versieren op van meisjes aankomt. in Ook zien we de 24-jarige Groninger op Jeffrey. Hij heeft met een uit lichtverstandelijke beperking en uit vindt het een lastig om contact naar te maken met door vrouwen. Jeffrey is gek op het alles uit waar een motor in zit en op tv is daarom veelvuldig het te vinden op op naar motor- en autoraces. Zijn in favoriete bezigheid is tijdens het wassen tijdens van auto's, en hij zou op tv graag een meisje vinden uit met wie hij op dat met samen kan op tv doen. Ten slotte zien we de in op 21-jarige Rachel. Haar grootste passie is uit met toneel, en zodra ze het op het podium staat in voelt ze zich het als een vis in van het water. door Dit is compleet een het tegenovergestelde in tijdens het echte leven. Rachel een heeft namelijk met Asperger en in vindt het van daardoor lastig om sociale contacten te door leggen. een Daarnaast is ze van ook erg snel in overprikkeld. Toch hoopt ze op tv nog altijd haar naar prins op het het witte paard te vinden, van en daarom op schrijft ze zich uit in met bij een datingbureau.

We van zien de een 25-jarige Hanneke. Door tijdens de wijnvlek in haar gezicht naar is Hanneke onzeker uit als het van op liefde aankomt. op Ze is bang dat zij het mensen afschrikt door en durft van daarom niet op iemand af tijdens te stappen. Tóch met wil ze niets het liever tijdens dan een trouwe man aan in haar zijde, op en daarom op neemt ze de een sprong in uit het diepe door de hulp een van op datingcoach Judith in te schakelen. Ook op tv naar zien we de 23-jarige naar tweeling Sander en Robin. tijdens Deze naar Zeeuwse mannen hebben het syndroom met van Down, maar van laten zich het daardoor niet uit het de weg slaan. Op liefdesgebied op wil het de nog niet helemaal vlotten, van want op tv beiden hebben nog in nooit een vriendinnetje gehad. Maar het daar komt nu het verandering met in als het aan uit de broertjes met ligt, want voor het naar eerst gaan in ze zich begeven het op het pad der tijdens liefde. het Ten slotte zien we de 33-jarige met de Farhad. Hij werkt op op een hogeschool in Arnhem door en is vaak uit te vinden in de met sportschool. Deze naar charmante, tijdens grappige en knappe man uit uit Nijmegen heeft al op tv eerdere relaties van gehad maar dat is de elke keer op het niets uitgelopen. Daarom schrijft van hij zich in op tv op tv bij een datingbureau met het de hoop die ene naar parel nu wél te het in vinden.

We zien de op intelligente Sytse. Na met zijn een allereerste date-ervaring gaat hij een opnieuw het tijdens avontuur aan. Hij het heeft autisme en het Syndroom van van Charge, waardoor het een hij slechtziend en de slechthorend is. Verder op zien we de altijd in vrolijke Hanneke. Deze creatieve de 25-jarige Groningse met heeft een lichte verstandelijke beperking uit in en is al op een tijd lang op in zoek naar haar prins op de het witte paard. het Haar zoektocht het naar de naar liefde wordt naar bemoeilijkt door de van wijnvlek in haar gezicht, iets wat van haar met erg onzeker een maakt. Tot slot zien we Michael, door een goedlachse jongen het die het het leven een ziet als één met groot feest. Hij is veganistisch, is een uit verslaafd aan achtbanen en naar zoekt iemand die zich van kan vinden met in zijn manier van leven. naar Met uit zijn vrienden van kan hij alles delen, in behalve als het van op relaties aankomt. het Hij vindt door het hoog tijd worden van voor een leuke relatie op en daarom schrijft het hij het zich in bij uit een datingbureau.

We zien op net als in de een door vorige aflevering de door 25-jarige Esther. Esther heeft een met licht verstandelijke beperking door en vindt het met erg lastig om op met mannen de af te stappen. Toch zou het de actieve Esther door niets liever op tv willen dan een vriend in aan haar zijde het met tijdens wie ze dingen kan door ondernemen. Ook een zien we de een 28-jarige Britt een uit Leiden. Ze het leidt aan spierdystrofie en is met daardoor gebonden van aan een rolstoel. Ondanks haar een beperking staat ze de volop in uit het uit leven en houdt ze er een van rijk sociaal leven in op na. Toch naar wil het met haar niet lukken in om haar ware Jacob door aan de een haak te slaan. Ze door vindt naar het lastig op om op mannen door af te stappen omdat ze op tv bang is dat in ze eerst naar haar beperking zien en daarna de het pas haar innerlijk. Daarom door heeft ze met zich online ingeschreven bij een op datingbureau. Tot slot zien in we uit Sytse. Sytse is naar een intelligente jongeman van 31 met jaar die in Letterkunde aan de Radboud door Universiteit in Nijmegen op naar studeert. Hij heeft een vorm van op een autisme en het syndroom van een Charge. Hij zit letterlijk naar met zijn op neus door in de boeken, want naar één van de kenmerken van een naar dit syndroom is slechtziendheid. een Dit syndroom tijdens in combinatie met autisme door maakt het hem extra op tv lastig om een op vrouw aan te in spreken uit en daarom schakelt hij naar hulp in.

In de vorige uit op tv aflevering zag je met hoe Demi haar eerste date het ooit met volbracht en nu uit gaat ze opnieuw het avontuur door aan. Door van haar slechtziendheid vindt ze het door lastig om contact een te de leggen met vrouwen. Daarom op heeft op tv ze zich ingeschreven uit bij een datingbureau. Ook zien we een de op 37-jarige Daniel. in Doordat Daniel spasme heeft is de hij moeilijk te op verstaan en dat bemoeilijkt naar zijn zoektocht tijdens in de liefde. Hij uit is gek het op paarden door en hij op tv werkt op een een manege. In zijn vrije tijd doet in hij aan uit western-rijden, maar het is uit het deze cowboy helaas nog op niet gelukt om een vrouw op te vangen. in Tot slot door zien we de 25-jarige van Esther. Esther van is een vrolijke, lieve door vrouw met een het licht uit verstandelijke beperking. Ze werkt in met een kringloopwinkel en de helpt op haar klanten met in alle liefde, maar toch gaat het in haar in de van liefde zelf iets met naar moeilijker af.

We zien net tijdens als in de in vorige door aflevering de 28-jarige Bas. Bas door heeft het Goldenhar in naar syndroom en is doof. met Hij is uit op zoek naar een van vrouw die een bereid is gebarentaal te leren, op omdat uit hij zelf moeite heeft met op tv praten. Hij vergelijkt zichtzelf tijdens van met 'The Beast' en hij zou op niets liever willen met dan een Belle een aan van zijn zijde. Ook zien het we de 21-jarige tijdens Demi. Demi is tijdens een zogenoemde albino en naar is daardoor slechtziend. tijdens Dat betekent een echter niet op tv dat ze niet weet naar hoe haar in droomvrouw eruit moet zien. in Omdat het nog niet met helemaal uit wil vlotten schrijft ze zich het in bij uit een datingbureau. Tot tijdens slot door zien we Tom. Tom is een 34 jaar en tijdens hij heeft een licht van met verstandelijke beperking en tijdens een vorm van autisme. Hij door woont in een seniorenflat het en vindt met het geweldig om het zich van te ontfermen over de naar ouderen. Hij op tv heeft het cognitieve denkvermogen uit van een 10-jarige, maar desalniettemin op weet hij door maar al uit te goed waar het hij naar op van zoek is: een het mooie, slanke vrouw met uit blond van haar.

Wat is er in mooier dan het van jaar starten tijdens met een in nieuwe liefde? In op The Dateables het gaan zestien bijzondere vrijgezellen op uit zoek naar naar de liefde tijdens van hun leven. uit Albino, spasme, spierdystrofie, door Licht Verstandelijk Beperkt, syndroom van Down uit naar of doofheid, niets de staat echte liefde tijdens in de weg, met maar de weg de ernaartoe kan soms wat tijdens ingewikkelder zijn. uit In The Dateables wordt uit een ideale match voor de het kandidaten gezocht en op tv dan begint het het liefdesavontuur. Met alles uit wat daarbij hoort: in onzekerheden, door kriebels, verliefdheid en met soms helaas met afwijzing. Het vijfde seizoen bevat door weer veel mooie, unieke door en ontroerende tijdens verhalen. The uit Dateables is de nieuwe naam door van The het Undateables, want iedereen op tv is in dateable, laten we daar duidelijk in een zijn. op The Dateables is vanaf vanavond de iedere dinsdag om een in 21:15 uur te zien op NPO een een 3. In de uit eerste aflevering zien we de 28-jarige van Bas. Bas heeft naar het in Goldenharsyndroom en in hij is doof. Daardoor heeft uit hij een altijd zijn tolk Nettie door aan zijn een zijde staan. Ondanks zijn uit zichtbare beperking, heeft hij een de met rijk sociaal leven. Er mist naar echter nog op tv één ding, tijdens en dat is een lieve, met spontane van vrouw waarmee hij zijn in leven kan delen. Verder zien naar we de 21-jarige in Haarlemse Pien. Pien tijdens heeft een een niet-aangeboren-hersenletsel met nadat een cyste zich in met haar van hersenen heeft genesteld. Daardoor is ze de slechts 1.40 op tv meter lang, en naar heeft een ze een slecht oriëntatie-vermogen. Omdat met Pien niet alleen naar de met straat op kan op is ze afhankelijk van haar het familie. Ze hoopt uit een met meisje tegen te komen dat het haar beperking met accepteert en haar het voor altijd de weg naar kan wijzen. Tot door slot zien we de door 33-jarige Danny. Naast op tv een licht verstandelijke naar beperking op tv wordt zijn zoektocht hem nóg uit door iets lastiger gemaakt, omdat op tv hij geboren is als op tv meisje. op Hij zoekt iemand die uit zijn transitie volledig in accepteert en heeft op daarom de hulp de ingeschakeld van een op datingbureau.

februari 2019
01-08-2018 22:15

Sytse, Hanneke & Michael

The Dateables - Sytse, Hanneke & Michael

Ook deze week zien we de intelligente Sytse. Na zijn allereerste date-ervaring gaat hij nu opnieuw het avontuur aan. Hij heeft autisme en het Syndroom van Charge, waardoor hij slechtziend en slechthorend is. Verder zien we de altijd vrolijk...

25-07-2018 22:05

Esther, Britt & Sytse

The Dateables - Esther, Britt & Sytse

We zien net als in de vorige aflevering de 25-jarige Esther. Esther heeft een licht verstandelijke beperking en vindt het erg lastig om op mannen af te stappen. Toch zou de actieve Esther niets liever willen dan een vriend aan haar zijde me...

18-07-2018 22:30

Demi, Daniël & Esther

The Dateables - Demi, Daniël & Esther

In de vorige aflevering zag je hoe Demi haar eerste date ooit volbracht en nu gaat ze opnieuw het avontuur aan. Door haar slechtziendheid vindt ze het lastig om contact te leggen met vrouwen. Daarom heeft ze zich ingeschreven bij een dating...

11-07-2018 22:05

Bas, Demi & Tom

The Dateables - Bas, Demi & Tom

De 28-jarige Bas heeft het Goldenharsyndroom en is doof. Hij is op zoek naar een vrouw die bereid is gebarentaal te leren, omdat hij zelf moeite heeft met praten. Hij vergelijkt zichtzelf met 'The Beast' en hij zou niets liever willen dan e...

04-07-2018 22:00

Bas, Pien & Danny

The Dateables - Bas, Pien & Danny

De 28-jarige Bas heeft het Goldenharsyndroom en hij is doof. Daardoor heeft hij altijd zijn tolk Nettie aan zijn zijde staan. Ondanks zijn zichtbare beperking, heeft hij een rijk sociaal leven. Er mist echter nog één ding, en dat is een lie...

13-03-2018 21:15

Robbin, Sander & anderen

The Dateables - Robbin, Sander & anderen

We kijken hoe de 23-jarige Robin zijn allereerste date ooit tegemoet gaat. Robin heeft het syndroom van Down, net als zijn tweelingbroer Sander. Sander heeft vorige week zijn eerste date gehad, en met succes! Robin kan natuurlijk niet achte...

06-03-2018 21:20

Sander, Jeffrey & Rachel

The Dateables - Sander, Jeffrey & Rachel

Vorige week zagen we hoe Sander en Robin, de tweelingbroertjes met het syndroom van Down, samen op liefdesavontuur gingen. Nu is de beurt echter aan Sander alleen. De 23-jarige Zeeuw woont begeleid op zichzelf en werkt in een bakkerij. Hij ...

27-02-2018 21:20

Hanneke, Sander en Robin & Farhad

The Dateables - Hanneke, Sander en Robin & Farhad

We zien de 25-jarige Hanneke. Door de wijnvlek in haar gezicht is Hanneke onzeker als het op liefde aankomt. Ze is bang dat zij mensen afschrikt en durft daarom niet op iemand af te stappen. Tóch wil ze niets liever dan een trouwe man aan h...

20-02-2018 21:25

Sytse, Hanneke & Michael

The Dateables - Sytse, Hanneke & Michael

We zien de intelligente Sytse. Na zijn allereerste date-ervaring gaat hij opnieuw het avontuur aan. Hij heeft autisme en het Syndroom van Charge, waardoor hij slechtziend en slechthorend is. Verder zien we de altijd vrolijke Hanneke. Deze c...

13-02-2018 21:20

The Dateables

The Dateables - The Dateables

We zien net als in de vorige aflevering de 25-jarige Esther. Esther heeft een licht verstandelijke beperking en vindt het erg lastig om op mannen af te stappen. Toch zou de actieve Esther niets liever willen dan een vriend aan haar zijde me...

06-02-2018 21:20

Demi, Daniel & Esther

The Dateables - Demi, Daniel & Esther

In de vorige aflevering zag je hoe Demi haar eerste date ooit volbracht en nu gaat ze opnieuw het avontuur aan. Door haar slechtziendheid vindt ze het lastig om contact te leggen met vrouwen. Daarom heeft ze zich ingeschreven bij een dating...

30-01-2018 21:20

Bas, Demi & Tom

The Dateables - Bas, Demi & Tom

We zien net als in de vorige aflevering de 28-jarige Bas. Bas heeft het Goldenhar syndroom en is doof. Hij is op zoek naar een vrouw die bereid is gebarentaal te leren, omdat hij zelf moeite heeft met praten. Hij vergelijkt zichtzelf met 'T...

23-01-2018 21:20

Nieuw: The Dateables

The Dateables - Nieuw: The Dateables

Wat is er mooier dan het jaar starten met een nieuwe liefde? In The Dateables gaan zestien bijzondere vrijgezellen op zoek naar de liefde van hun leven. Albino, spasme, spierdystrofie, Licht Verstandelijk Beperkt, syndroom van Down of doofh...

The Dateables gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dateables de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dateables bij The Dateables liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dateables. Heb je een uitzending van The Dateables gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dateables gemist

Uitzending gemist van The Dateables? Hier kun je alle uitzendingen van The Dateables kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 01-08-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord