Programma gemist?

Verslag tijdens van de op tv 17e editie van het Musical Awards de Gala. uit Frits Sissing presenteert deze groots van opgezette door liveshow vanuit het Circustheater uit in Scheveningen, waar dit het in jaar de prestigieuze een awards voor Nederlands grootste musicalsterren het en met de beste producties worden de uitgereikt. De afgelopen maanden bezocht van de vakjury alle van musicalproducties en in het december uit 2017 werden de nominaties op tv bekend gemaakt. Categorieën waarin de tijdens naar prijzen verdeeld worden het zijn onder andere Beste musical, in Beste vrouwelijke hoofdrol op en bijrol, Beste van mannelijke hoofdrol uit en bijrol en naar Aanstormend talent. Tijdens het in Musical Awards Gala worden tijdens niet naar alleen prijzen uitgereikt, ook zullen uit er naar exclusieve fragmenten van het nieuwe het musicalseizoen worden de getoond. De musicals On met Your Feet!, From met Sammy with de Love, in Disney’s The Lion King, The naar Full Monty, op tv My Fair tijdens Lady, Was Getekend Annie van M.G. Schmidt, Fiddler on met the Roof en Soldaat uit van Oranje tijdens - De op tv Musical verzorgen op tijdens de awardshow op tv unieke optredens.

januari 2020
24-01-2018 21:30

Live: Musical Awards Gala 2018

Musical Awards Gala 2018 - Live: Musical Awards Gala 2018

Verslag van de 17e editie van het Musical Awards Gala. Frits Sissing presenteert deze groots opgezette liveshow vanuit het Circustheater in Scheveningen, waar dit jaar de prestigieuze awards voor Nederlands grootste musicalsterren en de bes...

Musical Awards Gala 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Musical Awards Gala 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Musical Awards Gala 2018 bij Musical Awards Gala 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Musical Awards Gala 2018. Heb je een uitzending van Musical Awards Gala 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Musical Awards Gala 2018 gemist

Uitzending gemist van Musical Awards Gala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Musical Awards Gala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-01-2018 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!