Programma gemist?

Verslag naar van de 17e editie van van het Musical Awards naar Gala. Frits op tv Sissing presenteert van deze groots opgezette in liveshow vanuit het Circustheater tijdens in Scheveningen, een waar dit de jaar de prestigieuze awards voor Nederlands van grootste musicalsterren en door de beste een producties worden van uitgereikt. De afgelopen maanden bezocht de het naar vakjury alle musicalproducties en in december op 2017 uit werden de nominaties bekend door gemaakt. Categorieën waarin tijdens de prijzen verdeeld met worden in zijn onder andere Beste musical, Beste het vrouwelijke hoofdrol en door bijrol, Beste uit mannelijke hoofdrol de en bijrol en tijdens Aanstormend talent. Tijdens het door Musical Awards Gala worden de niet alleen prijzen naar uitgereikt, een ook zullen er exclusieve fragmenten de van het nieuwe tijdens musicalseizoen worden op getoond. de De musicals On Your op tv Feet!, From Sammy with Love, het Disney’s The Lion naar op King, The Full Monty, My in Fair Lady, Was op tv Getekend Annie M.G. in Schmidt, Fiddler on the van Roof en Soldaat op tv van Oranje - van De Musical verzorgen op tijdens door de awardshow uit unieke optredens.

oktober 2020
24-01-2018 21:30

Live: Musical Awards Gala 2018

Musical Awards Gala 2018 - Live: Musical Awards Gala 2018

Verslag van de 17e editie van het Musical Awards Gala. Frits Sissing presenteert deze groots opgezette liveshow vanuit het Circustheater in Scheveningen, waar dit jaar de prestigieuze awards voor Nederlands grootste musicalsterren en de bes...

Musical Awards Gala 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Musical Awards Gala 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Musical Awards Gala 2018 bij Musical Awards Gala 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Musical Awards Gala 2018. Heb je een uitzending van Musical Awards Gala 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Musical Awards Gala 2018 gemist

Uitzending gemist van Musical Awards Gala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Musical Awards Gala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-01-2018 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!