Programma gemist?

Verslag van de op tv tijdens 17e editie van met het Musical Awards Gala. Frits naar Sissing uit presenteert deze groots opgezette liveshow op tv vanuit het Circustheater in naar tijdens Scheveningen, waar dit jaar de prestigieuze door awards de voor Nederlands grootste musicalsterren en in door de beste producties tijdens worden uitgereikt. De afgelopen maanden uit bezocht de in vakjury alle musicalproducties en op in december 2017 op tv werden de nominaties bekend op gemaakt. Categorieën waarin de in prijzen verdeeld worden door zijn op onder andere Beste van musical, Beste het vrouwelijke hoofdrol en bijrol, Beste mannelijke een hoofdrol op en bijrol het en Aanstormend talent. Tijdens het het Musical Awards Gala worden op tv het niet alleen prijzen uitgereikt, ook de zullen er exclusieve fragmenten op tv uit van het nieuwe musicalseizoen worden uit getoond. van De musicals On Your Feet!, in From Sammy with Love, in in Disney’s The Lion King, een The Full met Monty, My Fair Lady, uit Was Getekend op Annie M.G. Schmidt, Fiddler on the naar het Roof en Soldaat in van Oranje - De Musical verzorgen uit tijdens de awardshow met unieke naar optredens.

juli 2020
24-01-2018 21:30

Live: Musical Awards Gala 2018

Musical Awards Gala 2018 - Live: Musical Awards Gala 2018

Verslag van de 17e editie van het Musical Awards Gala. Frits Sissing presenteert deze groots opgezette liveshow vanuit het Circustheater in Scheveningen, waar dit jaar de prestigieuze awards voor Nederlands grootste musicalsterren en de bes...

Musical Awards Gala 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Musical Awards Gala 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Musical Awards Gala 2018 bij Musical Awards Gala 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Musical Awards Gala 2018. Heb je een uitzending van Musical Awards Gala 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Musical Awards Gala 2018 gemist

Uitzending gemist van Musical Awards Gala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Musical Awards Gala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-01-2018 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!