Programma gemist?

Verslag op tv van de 17e editie het van het Musical Awards met Gala. Frits de Sissing presenteert deze een groots op tv opgezette liveshow vanuit het Circustheater van in Scheveningen, waar de dit jaar de prestigieuze een awards op voor Nederlands grootste een musicalsterren en de beste de producties worden uitgereikt. De naar afgelopen maanden bezocht de de vakjury alle door musicalproducties en door in december 2017 werden van de nominaties met bekend gemaakt. Categorieën waarin met de tijdens prijzen verdeeld worden zijn onder op tv andere Beste musical, op tv Beste met vrouwelijke hoofdrol en bijrol, Beste van mannelijke hoofdrol en bijrol met en Aanstormend talent. naar van Tijdens het Musical Awards Gala tijdens worden uit niet alleen prijzen uitgereikt, ook op zullen er exclusieve fragmenten op tv door van het nieuwe musicalseizoen op worden getoond. De met musicals On Your de Feet!, From van Sammy with Love, tijdens Disney’s The Lion King, The Full een Monty, My in Fair Lady, van Was Getekend Annie door M.G. Schmidt, Fiddler on de the Roof en Soldaat uit van Oranje het - De Musical uit verzorgen tijdens op de awardshow unieke van optredens.

februari 2021
24-01-2018 21:30

Live: Musical Awards Gala 2018

Musical Awards Gala 2018 - Live: Musical Awards Gala 2018

Verslag van de 17e editie van het Musical Awards Gala. Frits Sissing presenteert deze groots opgezette liveshow vanuit het Circustheater in Scheveningen, waar dit jaar de prestigieuze awards voor Nederlands grootste musicalsterren en de bes...

Musical Awards Gala 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Musical Awards Gala 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Musical Awards Gala 2018 bij Musical Awards Gala 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Musical Awards Gala 2018. Heb je een uitzending van Musical Awards Gala 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Musical Awards Gala 2018 gemist

Uitzending gemist van Musical Awards Gala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Musical Awards Gala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-01-2018 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!