Programma gemist?

Verslag uit van de 17e editie de van het de Musical Awards Gala. op Frits Sissing presenteert deze groots het door opgezette liveshow vanuit het Circustheater tijdens in Scheveningen, uit waar dit op tv jaar de prestigieuze awards voor Nederlands een grootste op tv musicalsterren en de een beste producties worden uitgereikt. De in afgelopen maanden op bezocht de vakjury alle tijdens musicalproducties en in tijdens december 2017 een werden de nominaties de bekend gemaakt. met Categorieën waarin de prijzen op tv verdeeld worden zijn onder andere van door Beste musical, Beste door vrouwelijke hoofdrol en bijrol, in Beste mannelijke hoofdrol en op bijrol tijdens en Aanstormend talent. van Tijdens het Musical Awards Gala van worden niet alleen prijzen de uitgereikt, ook tijdens zullen er exclusieve op fragmenten het van het nieuwe tijdens musicalseizoen worden getoond. De de musicals On Your Feet!, From naar Sammy with Love, de Disney’s The Lion op tv King, The Full door Monty, uit My Fair Lady, Was Getekend op tv Annie M.G. Schmidt, met Fiddler een on the Roof en Soldaat de van van Oranje - De Musical tijdens verzorgen tijdens de op tv awardshow met unieke optredens.

juni 2021
24-01-2018 21:30

Live: Musical Awards Gala 2018

Musical Awards Gala 2018 - Live: Musical Awards Gala 2018

Verslag van de 17e editie van het Musical Awards Gala. Frits Sissing presenteert deze groots opgezette liveshow vanuit het Circustheater in Scheveningen, waar dit jaar de prestigieuze awards voor Nederlands grootste musicalsterren en de bes...

Musical Awards Gala 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Musical Awards Gala 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Musical Awards Gala 2018 bij Musical Awards Gala 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Musical Awards Gala 2018. Heb je een uitzending van Musical Awards Gala 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Musical Awards Gala 2018 gemist

Uitzending gemist van Musical Awards Gala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Musical Awards Gala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-01-2018 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!