Programma gemist?

2Doc: Joyride een is van een documentaire over de obsessieve zoektocht een naar de het ultieme vrouwencondoom. Het ontwikkelen van met een effectief in en betaalbaar vrouwencondoom de is voor sommige mensen het een obsessie. op tv Voor miljoenen vrouwen is op tv de beschikking het over een vrouwencondoom een met kwestie door van leven en dood omdat in het ongewenste door zwangerschappen en infecties kan door naar voorkomen. De Amerikaan Frank de Sadlo ontwikkelde Luvli. Dr. John Tang in uit naar Maleisiƫ ontwikkelde Wondaleaf. op Het duurde 17 naar jaar voor de internationale uit non-profit organisatie PATH een op tv vrouwencondoom wist op tv te de ontwikkelen. Ook dit condoom is ondanks op de door kwaliteit nog tijdens niet ingebed in een de markt.

september 2021
24-01-2018 23:10

Docu: Joyride

2Doc: Joyride - Docu: Joyride

2Doc: Joyride is een documentaire over de obsessieve zoektocht naar het ultieme vrouwencondoom. Het ontwikkelen van een effectief en betaalbaar vrouwencondoom is voor sommige mensen een obsessie. Voor miljoenen vrouwen is de beschikking ov...

2Doc: Joyride gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Joyride de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Joyride bij 2Doc: Joyride liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Joyride. Heb je een uitzending van 2Doc: Joyride gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Joyride gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Joyride? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Joyride kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-01-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!