Programma gemist?

2Doc: Joyride is van een documentaire de over de in obsessieve zoektocht naar het op ultieme door vrouwencondoom. Het ontwikkelen van een effectief de en betaalbaar vrouwencondoom de is voor sommige een mensen van een obsessie. Voor miljoenen vrouwen in is de door beschikking over het een vrouwencondoom een door kwestie van leven en op tv dood omdat het met ongewenste zwangerschappen tijdens en infecties kan voorkomen. De tijdens Amerikaan Frank Sadlo op tv ontwikkelde Luvli. Dr. naar John Tang uit Maleisië ontwikkelde in Wondaleaf. Het van duurde 17 uit jaar voor de internationale het non-profit door organisatie PATH een vrouwencondoom wist tijdens te op ontwikkelen. Ook dit met condoom is ondanks de kwaliteit nog naar niet ingebed de in de het markt.

september 2020
24-01-2018 23:10

Docu: Joyride

2Doc: Joyride - Docu: Joyride

2Doc: Joyride is een documentaire over de obsessieve zoektocht naar het ultieme vrouwencondoom. Het ontwikkelen van een effectief en betaalbaar vrouwencondoom is voor sommige mensen een obsessie. Voor miljoenen vrouwen is de beschikking ov...

2Doc: Joyride gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Joyride de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Joyride bij 2Doc: Joyride liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Joyride. Heb je een uitzending van 2Doc: Joyride gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Joyride gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Joyride? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Joyride kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-01-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!