Programma gemist?

2Doc: Joyride is naar een documentaire over door de de obsessieve zoektocht naar het ultieme op tv door vrouwencondoom. Het ontwikkelen van een effectief in en betaalbaar naar vrouwencondoom is voor sommige naar mensen een obsessie. op Voor miljoenen naar vrouwen is de beschikking over het een met vrouwencondoom een kwestie van leven de en dood omdat in het ongewenste zwangerschappen de en naar infecties kan voorkomen. De Amerikaan Frank tijdens Sadlo een ontwikkelde Luvli. Dr. het John Tang uit door Maleisië ontwikkelde Wondaleaf. Het duurde uit 17 de jaar voor de internationale naar non-profit organisatie PATH naar een vrouwencondoom van wist te een ontwikkelen. Ook dit van condoom is ondanks tijdens de kwaliteit nog niet op tv ingebed in in de markt.

mei 2021
24-01-2018 23:10

Docu: Joyride

2Doc: Joyride - Docu: Joyride

2Doc: Joyride is een documentaire over de obsessieve zoektocht naar het ultieme vrouwencondoom. Het ontwikkelen van een effectief en betaalbaar vrouwencondoom is voor sommige mensen een obsessie. Voor miljoenen vrouwen is de beschikking ov...

2Doc: Joyride gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Joyride de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Joyride bij 2Doc: Joyride liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Joyride. Heb je een uitzending van 2Doc: Joyride gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Joyride gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Joyride? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Joyride kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-01-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!