Programma gemist?

2Doc: Joyride is met een documentaire naar over de obsessieve naar zoektocht op naar het ultieme vrouwencondoom. Het ontwikkelen de van een effectief en van een betaalbaar vrouwencondoom is voor met sommige mensen een obsessie. Voor het miljoenen vrouwen is in de in beschikking over een vrouwencondoom een door kwestie op tv van leven en van dood omdat het ongewenste de zwangerschappen en infecties het kan voorkomen. De Amerikaan van Frank Sadlo ontwikkelde naar Luvli. Dr. naar John Tang uit Maleisië ontwikkelde uit Wondaleaf. Het op tv duurde 17 jaar in voor de internationale non-profit van organisatie PATH naar een met vrouwencondoom wist te ontwikkelen. door Ook dit condoom uit is ondanks de tijdens kwaliteit nog niet ingebed naar in door de markt.

januari 2021
24-01-2018 23:10

Docu: Joyride

2Doc: Joyride - Docu: Joyride

2Doc: Joyride is een documentaire over de obsessieve zoektocht naar het ultieme vrouwencondoom. Het ontwikkelen van een effectief en betaalbaar vrouwencondoom is voor sommige mensen een obsessie. Voor miljoenen vrouwen is de beschikking ov...

2Doc: Joyride gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Joyride de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Joyride bij 2Doc: Joyride liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Joyride. Heb je een uitzending van 2Doc: Joyride gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Joyride gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Joyride? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Joyride kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-01-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!