Programma gemist?

2Doc: Joyride uit is een met documentaire over de obsessieve zoektocht de naar het op ultieme vrouwencondoom. Het ontwikkelen naar van op tv een effectief en betaalbaar tijdens vrouwencondoom is voor door sommige mensen door een obsessie. Voor het miljoenen vrouwen is de beschikking over in een vrouwencondoom een van kwestie van leven op tv en dood een omdat het ongewenste op tv zwangerschappen en tijdens infecties kan voorkomen. De tijdens Amerikaan Frank tijdens Sadlo ontwikkelde Luvli. Dr. John op Tang uit Maleisië uit ontwikkelde Wondaleaf. Het duurde met 17 jaar voor met de internationale non-profit uit organisatie naar PATH een vrouwencondoom wist te een ontwikkelen. van Ook dit condoom door is ondanks op tv de kwaliteit nog niet ingebed in in de door markt.

mei 2020
24-01-2018 23:10

Docu: Joyride

2Doc: Joyride - Docu: Joyride

2Doc: Joyride is een documentaire over de obsessieve zoektocht naar het ultieme vrouwencondoom. Het ontwikkelen van een effectief en betaalbaar vrouwencondoom is voor sommige mensen een obsessie. Voor miljoenen vrouwen is de beschikking ov...

2Doc: Joyride gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Joyride de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Joyride bij 2Doc: Joyride liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Joyride. Heb je een uitzending van 2Doc: Joyride gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Joyride gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Joyride? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Joyride kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-01-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!