Programma gemist?

2Doc: op Joyride is een documentaire op tv over een de obsessieve zoektocht naar tijdens het ultieme vrouwencondoom. Het ontwikkelen van op tv de een effectief en betaalbaar vrouwencondoom op is voor uit sommige mensen een obsessie. in Voor miljoenen vrouwen tijdens is de beschikking met over een uit vrouwencondoom een kwestie van van leven en dood op tv omdat het een ongewenste zwangerschappen en infecties uit kan voorkomen. De Amerikaan een Frank Sadlo ontwikkelde een Luvli. in Dr. John Tang uit Maleisië ontwikkelde op Wondaleaf. Het de duurde 17 het jaar voor de de internationale non-profit organisatie PATH van een vrouwencondoom wist het te ontwikkelen. Ook dit naar condoom is het ondanks uit de kwaliteit nog niet in ingebed in de met markt.

juni 2021
24-01-2018 23:10

Docu: Joyride

2Doc: Joyride - Docu: Joyride

2Doc: Joyride is een documentaire over de obsessieve zoektocht naar het ultieme vrouwencondoom. Het ontwikkelen van een effectief en betaalbaar vrouwencondoom is voor sommige mensen een obsessie. Voor miljoenen vrouwen is de beschikking ov...

2Doc: Joyride gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Joyride de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Joyride bij 2Doc: Joyride liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Joyride. Heb je een uitzending van 2Doc: Joyride gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Joyride gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Joyride? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Joyride kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-01-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!