Programma gemist?

Documentaire over schilderes de Paula door Rego. Aan de van hand van nieuwe interviews op tv en een schat de aan een archiefbeelden schetst regisseur in Nick Willing een intiem door portret van zijn van moeder, de gevierde tijdens kunstenares Paula door Rego. Hoewel Rego altijd zeer een beschermend was over op haar uit privéleven is ze opvallend openhartig een voor de camera met van haar op tv zoon. Ze deelt geheimen en met de anekdotes uit haar leven, waarin ze een vocht op tegen fascisme, vrouwenhaat in tijdens de kunstwereld in en depressies. In haar thuisland tijdens Portugal gebruikte Rego uit op haar kunst als door een wapen tegen de naar dictatuur. In Londen nam met ze de door handschoen en verfborstel van vooral op in naam van door vrouwenrechten, waaronder door het recht op op tv abortus.

augustus 2021
25-01-2018 22:55

Docu: Paula Rego - Secrets and Stories

Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories - Docu: Paula Rego - Secrets and Stories

Documentaire over schilderes Paula Rego. Aan de hand van nieuwe interviews en een schat aan archiefbeelden schetst regisseur Nick Willing een intiem portret van zijn moeder, de gevierde kunstenares Paula Rego. Hoewel Rego altijd zeer besche...

Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories bij Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories. Heb je een uitzending van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories gemist

Uitzending gemist van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!