Programma gemist?

Documentaire van over schilderes Paula Rego. Aan het de hand van het van nieuwe interviews en op tv een schat aan uit archiefbeelden schetst regisseur Nick naar Willing een in intiem portret van de zijn moeder, de gevierde kunstenares Paula de in Rego. Hoewel Rego een altijd zeer beschermend uit was over haar privéleven uit is ze opvallend openhartig voor een de de camera van haar zoon. op tv Ze deelt met geheimen en anekdotes uit haar in leven, in waarin ze vocht tegen fascisme, op vrouwenhaat in de in kunstwereld en depressies. een In haar thuisland tijdens op Portugal gebruikte Rego met haar kunst als een van wapen tegen de dictatuur. tijdens In Londen nam door ze de handschoen en van verfborstel een vooral op in naam van uit vrouwenrechten, waaronder door het uit recht op abortus.

juni 2020
25-01-2018 22:55

Docu: Paula Rego - Secrets and Stories

Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories - Docu: Paula Rego - Secrets and Stories

Documentaire over schilderes Paula Rego. Aan de hand van nieuwe interviews en een schat aan archiefbeelden schetst regisseur Nick Willing een intiem portret van zijn moeder, de gevierde kunstenares Paula Rego. Hoewel Rego altijd zeer besche...

Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories bij Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories. Heb je een uitzending van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories gemist

Uitzending gemist van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!