Programma gemist?

Documentaire over schilderes het Paula Rego. Aan van de het hand van het nieuwe interviews en een een schat aan archiefbeelden schetst de regisseur met Nick Willing een intiem portret in van zijn het moeder, de gevierde tijdens kunstenares Paula Rego. een Hoewel Rego de altijd zeer beschermend was over haar een tijdens privéleven is ze opvallend openhartig door voor met de camera van een haar zoon. Ze deelt een geheimen en anekdotes uit naar haar leven, waarin naar ze met vocht tegen fascisme, met vrouwenhaat in de kunstwereld en depressies. naar In haar thuisland een Portugal een gebruikte Rego haar kunst de als een wapen tegen naar de dictatuur. tijdens In de Londen nam ze een de handschoen en uit verfborstel vooral op in de naam van vrouwenrechten, waaronder uit het recht op door abortus.

september 2020
25-01-2018 22:55

Docu: Paula Rego - Secrets and Stories

Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories - Docu: Paula Rego - Secrets and Stories

Documentaire over schilderes Paula Rego. Aan de hand van nieuwe interviews en een schat aan archiefbeelden schetst regisseur Nick Willing een intiem portret van zijn moeder, de gevierde kunstenares Paula Rego. Hoewel Rego altijd zeer besche...

Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories bij Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories. Heb je een uitzending van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories gemist

Uitzending gemist van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!