Programma gemist?

Documentaire over schilderes met Paula Rego. Aan op tv de hand naar van nieuwe de interviews en een schat uit aan archiefbeelden schetst uit regisseur Nick Willing een tijdens intiem op tv portret van zijn moeder, het de gevierde kunstenares Paula in Rego. Hoewel Rego in het altijd zeer beschermend was op over haar privéleven is ze de de opvallend openhartig voor de camera de van haar zoon. tijdens Ze deelt naar geheimen en anekdotes uit haar naar leven, waarin tijdens ze een vocht tegen fascisme, naar vrouwenhaat in de kunstwereld en depressies. op In haar thuisland in Portugal gebruikte met Rego haar tijdens kunst als de een wapen tegen de dictatuur. In een Londen nam ze in de handschoen en een naar verfborstel vooral op op tv in naam van vrouwenrechten, op tv waaronder het recht op op abortus.

april 2021
25-01-2018 22:55

Docu: Paula Rego - Secrets and Stories

Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories - Docu: Paula Rego - Secrets and Stories

Documentaire over schilderes Paula Rego. Aan de hand van nieuwe interviews en een schat aan archiefbeelden schetst regisseur Nick Willing een intiem portret van zijn moeder, de gevierde kunstenares Paula Rego. Hoewel Rego altijd zeer besche...

Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories bij Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories. Heb je een uitzending van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories gemist

Uitzending gemist van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!