Programma gemist?

Documentaire op over schilderes Paula Rego. Aan op tv de hand een van op nieuwe interviews en een schat aan uit archiefbeelden in schetst regisseur van Nick Willing een naar intiem portret van in zijn moeder, de gevierde uit kunstenares Paula Rego. Hoewel Rego in naar altijd zeer beschermend was over in haar privéleven uit is ze opvallend openhartig op voor de op tv camera van door haar zoon. Ze deelt geheimen op tv en anekdotes uit haar een leven, waarin ze met vocht tegen fascisme, het vrouwenhaat de in de kunstwereld en de depressies. In haar thuisland door Portugal gebruikte Rego een haar kunst als op naar een wapen tegen de dictatuur. In tijdens Londen nam ze van de het handschoen en verfborstel vooral met op in naam van uit vrouwenrechten, waaronder naar het recht op van abortus.

oktober 2019
25-01-2018 22:55

Docu: Paula Rego - Secrets and Stories

Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories - Docu: Paula Rego - Secrets and Stories

Documentaire over schilderes Paula Rego. Aan de hand van nieuwe interviews en een schat aan archiefbeelden schetst regisseur Nick Willing een intiem portret van zijn moeder, de gevierde kunstenares Paula Rego. Hoewel Rego altijd zeer besche...

Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories bij Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories. Heb je een uitzending van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories gemist

Uitzending gemist van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!