Programma gemist?

Documentaire het over schilderes Paula Rego. naar Aan de hand het van nieuwe interviews met en een schat een aan archiefbeelden schetst regisseur door Nick met Willing een intiem portret van door zijn op tv moeder, de gevierde een kunstenares Paula Rego. Hoewel Rego van met altijd zeer beschermend was over haar de privéleven is ze een opvallend openhartig naar voor de camera op van haar zoon. Ze op tv van deelt geheimen en in anekdotes uit haar leven, door waarin ze vocht op tegen fascisme, vrouwenhaat tijdens in de tijdens kunstwereld en depressies. In in haar thuisland met Portugal gebruikte Rego haar kunst het als op tv een wapen tegen tijdens de dictatuur. In een Londen nam ze door de handschoen en verfborstel door vooral op in naar naam van vrouwenrechten, waaronder het uit recht van op abortus.

september 2021
25-01-2018 22:55

Docu: Paula Rego - Secrets and Stories

Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories - Docu: Paula Rego - Secrets and Stories

Documentaire over schilderes Paula Rego. Aan de hand van nieuwe interviews en een schat aan archiefbeelden schetst regisseur Nick Willing een intiem portret van zijn moeder, de gevierde kunstenares Paula Rego. Hoewel Rego altijd zeer besche...

Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories bij Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories. Heb je een uitzending van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories gemist

Uitzending gemist van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!