Programma gemist?

Documentaire over schilderes op tv een Paula Rego. Aan de hand de van nieuwe uit interviews en een op tv schat aan archiefbeelden schetst uit regisseur Nick Willing het een van intiem portret van zijn moeder, de door gevierde kunstenares Paula het het Rego. Hoewel Rego altijd van zeer beschermend was over haar uit privéleven uit is ze opvallend op tv openhartig voor de camera van een haar zoon. Ze op tv het deelt geheimen en tijdens anekdotes uit haar leven, de waarin ze vocht door tegen fascisme, op vrouwenhaat in de kunstwereld uit en depressies. In van haar thuisland Portugal de gebruikte Rego het haar kunst als in een wapen tegen de op tv dictatuur. In Londen nam het ze de handschoen en naar verfborstel vooral op het in naam het van vrouwenrechten, het waaronder het recht op op abortus.

februari 2020
25-01-2018 22:55

Docu: Paula Rego - Secrets and Stories

Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories - Docu: Paula Rego - Secrets and Stories

Documentaire over schilderes Paula Rego. Aan de hand van nieuwe interviews en een schat aan archiefbeelden schetst regisseur Nick Willing een intiem portret van zijn moeder, de gevierde kunstenares Paula Rego. Hoewel Rego altijd zeer besche...

Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories bij Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories. Heb je een uitzending van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories gemist

Uitzending gemist van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-01-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!