Programma gemist?

Monica Geuze van & Kay Nambiar uit - op Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders met in met Tattoo Trippers op reis met naar als einddoel; op tv het van laten zetten van een betekenisvolle tattoo tijdens door een naar lokale tattookunstenaar. op Vlogger Monica Geuze en presentator in Kay Nambiar reizen het van door het adembenemende Japan. een Tijdens hun zoektocht in naar de op perfecte tattoo-artist in uit Tokio, vallen zij van de van ene in de van andere verbazing. op Ze reizen van het hysterische van Tokio de naar het boerenplaatsje Kofu, de in hoofstad van Yamanashi. de de In Monica's impulsiviteit laat van zij een van gewaagde tatoeage zetten, terwijl tijdens Kay iets langer moet uit nadenken over uit zijn keuze.

Olcay Gulsen & de met Dio - Per tijdens aflevering gaan twee met bekende Nederlanders in Tattoo het Trippers op reis door met als einddoel; het laten met op tv zetten van een op betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. naar uit Rapper Dio en fashiondesigner/ zakenvrouw Olcay op tv Gulsen uit reizen af naar Bulgarije. uit Dio in zal een drempel uit over moeten om met zijn allereerste tatoeage door te laten zetten, terwijl Olcay opnieuw het een tattoo de in het buitenland op aan door haar lichaam toevoegt. Het het duo start hun reis naar in de hoofdstad Sofia tijdens en ze in zullen eindigen in het tijdens wijngebied van Bulgarije, een uit Chirpan.

Fajah Lourens & op door Dennis Weening - het Per aflevering gaan twee bekende van Nederlanders in Tattoo op tv Trippers op van reis met als einddoel; naar het laten zetten van uit een betekenisvolle op tattoo door een lokale de tattookunstenaar. Presentator Dennis uit Weening van en fitnessgoeroe en dj tijdens Fajah uit Lourens bezoeken Kaapstad en op tv duiken in de wereld op tv van de 'prison style' tijdens het tatoeages. Legendarische tattoo-artiest Tyler de Murphy neemt ze mee naar de een township op tv om een gangster te door ontmoeten. uit Deze gangster op vertelt vanuit zijn de eigen ervaring over met tatoeages en het gevangenisleven. Vervolgens gaan op in de vier naar een bijzondere plek op om op rituele van de wijze getatoeëerd te worden. tijdens Dennis en Fajah halen een het een gekste in elkaar in naar boven.

Patty uit Brard & Eva naar van de Wijdeven - een Per aflevering gaan twee tijdens bekende Nederlanders in in Tattoo naar Trippers op op tv reis met als tijdens einddoel; het laten zetten van een van tijdens betekenisvolle tattoo door een lokale op tv tattookunstenaar. Patty door Brard en actrice Eva van tijdens de het Wijdeven gaan op op zoek naar de op tv beste tattoo-artiest in het het duizend-en-een-nacht land, van Marokko. Eva reist op tv na de van opnames van haar film op tv 'Dunya en Desie uit in Marokko' 12 jaar geleden, op tv met opnieuw af naar een de plek die haar een het dichtst bij het hart uit licht, Marrakech. Hier op wordt dan ook op tijdens de eerste tatoeage een gezet. Patty is vastbesloten om een een in authentieke tatoeage te laten een zetten door de berbervrouwen op tv in het Atlasgebergte, maar met dit lijkt op minder hygiënisch dan zij met op had gedacht.

Thomas de Berge & Tim den Besten met - Per op aflevering van gaan twee bekende Nederlanders in het Tattoo Trippers op op reis met als tijdens einddoel; in het laten zetten van van een betekenisvolle een tattoo door een lokale naar tattookunstenaar. Volkszanger Thomas Berge en in de journalist Tim den Besten reizen af door naar het door tropische Thailand. met Thomas is niet uit onbekend met tatoeages uit en weet precies waar naar hij zijn zoveelste van exemplaar wil laten door zetten. op tv Tim heeft nog geen enkele tatoeage. naar Zal zijn tattoo-ontgroening naar in naar Thailand plaatsvinden? Ze beginnen hun het reis in uit het massale uit Bangkok, maar genieten later van op tv de door natuur en rust uit op het eiland Koh tijdens Chang.

In naar Tattoo Trippers gaan elke week op tv twee door BN’ers gezamenlijk op reis met de als doel door een op naar het lijf geschreven op aandenken te scoren: een met betekenisvolle tattoo gezet door het een in lokale tattoo artist. de Onder meer de uit duo’s Patricia Paay & Christina in het Curry, Thomas Berge & Tim den tijdens Besten op en Monica Geuze met & Kay uit Nambiar nemen de kijker mee naar in hun op tv persoonlijke verhaal de achter de keuze voor op tv hún tattoo. Hiervoor maken ze de een trip naar uit een land met het een van bijzondere traditie op het gebied naar van uit tatoeages. Wat tijdens zijn daar de lokale technieken uit om een door tattoo te zetten? Hoe tijdens voelt naar dat en hoe ondergaan de sterren tijdens dit? En wat op is op tv straks het op tv onuitwisbare eindresultaat? Tattoo Trippers is iedere met op donderdag om 20:30 uur te zien van de bij Veronica. Een authentieke tebori-tattoo uit uit Japan door of een Thaise van tribal tattoo; alles is mogelijk. tijdens een Zo gaat Nederlands’ bekendste tijdens vlogger Monica op tv Geuze samen met presentator Kay uit Nambiar naar Japan en het deelt op tv zij haar op verhaal achter de op ietwat impulsieve keuze voor een tattoo naar in in haar hals. door Volkszanger Thomas Berge reist samen met met VPRO-gezicht Tim den door Besten uit af naar Thailand. Zij door leren naast met de Thaise cultuur en tattootechnieken in met ook elkaar beter kennen. Zangeres op en van mediapersoonlijkheid Patricia Paay en de op tv zelfbenoemde in ‘professional dork’ Christina Curry naar vertrekken in op de eerste aflevering samen naar het Rusland. tijdens Wat levert deze opvallende moeder-dochter trip van op als permanente in uit huidversiering?

maart 2021
27-09-2018 00:05

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Monica Geuze & Kay Nambiar - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Vlogger Monica Geuze en presentator Kay...

24-09-2018 00:50

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Olcay Gulsen & Dio - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Rapper Dio en fashiondesigner/ zakenvrouw Olcay...

01-03-2018 22:20

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Fajah Lourens & Dennis Weening - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Presentator Dennis Weening en fitne...

22-02-2018 22:20

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Patty Brard & Eva van de Wijdeven - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Patty Brard en actrice Eva van d...

01-02-2018 20:30

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Thomas Berge & Tim den Besten - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Volkszanger Thomas Berge en journali...

25-01-2018 20:30

Nieuw: Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Nieuw: Tattoo Trippers

In Tattoo Trippers gaan elke week twee BN’ers gezamenlijk op reis met als doel een op het lijf geschreven aandenken te scoren: een betekenisvolle tattoo gezet door een lokale tattoo artist. Onder meer de duo’s Patricia Paay & Christina Curr...

Tattoo Trippers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tattoo Trippers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tattoo Trippers bij Tattoo Trippers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tattoo Trippers. Heb je een uitzending van Tattoo Trippers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tattoo Trippers gemist

Uitzending gemist van Tattoo Trippers? Hier kun je alle uitzendingen van Tattoo Trippers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 27-09-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!