Programma gemist?

Monica Geuze op & Kay op Nambiar - Per aflevering gaan op tv in twee bekende Nederlanders in met Tattoo Trippers op reis met in als het einddoel; het laten in zetten van een betekenisvolle tattoo met door naar een lokale tattookunstenaar. Vlogger Monica op naar Geuze en presentator van Kay Nambiar reizen door van het adembenemende Japan. Tijdens hun de zoektocht naar op de met perfecte tattoo-artist in Tokio, op tv vallen zij tijdens van de ene in de een andere verbazing. Ze reizen in van het het hysterische Tokio op tv naar het boerenplaatsje Kofu, tijdens de hoofstad van Yamanashi. de In Monica's van impulsiviteit laat naar zij een door gewaagde tatoeage zetten, terwijl Kay op iets langer het moet nadenken uit over zijn keuze.

Olcay Gulsen & uit Dio een - Per op aflevering gaan twee van bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op uit reis met als tijdens einddoel; uit het laten zetten van een met betekenisvolle tattoo door op tv een lokale op tv tattookunstenaar. Rapper Dio op tv en fashiondesigner/ zakenvrouw op tv Olcay Gulsen in reizen af naar Bulgarije. de Dio in zal een drempel over moeten om uit zijn allereerste uit tatoeage te het laten zetten, het terwijl Olcay opnieuw een tattoo in een het op tv buitenland aan op tv haar lichaam toevoegt. Het duo in start hun in reis in op tv de hoofdstad Sofia tijdens en ze zullen eindigen in in het wijngebied van een Bulgarije, de Chirpan.

Fajah van Lourens & Dennis Weening op - naar Per aflevering gaan twee bekende een Nederlanders in naar Tattoo Trippers op reis uit met als naar einddoel; het door laten zetten van een betekenisvolle met tattoo door een lokale in tattookunstenaar. Presentator een Dennis Weening en tijdens fitnessgoeroe en dj van Fajah Lourens bezoeken Kaapstad tijdens en duiken in door de tijdens wereld van het de 'prison style' tatoeages. naar Legendarische tattoo-artiest Tyler Murphy met neemt ze mee naar op tv op een township om op een gangster te op ontmoeten. Deze gangster vertelt vanuit van zijn eigen ervaring van over in tatoeages en het gevangenisleven. Vervolgens gaan van van de vier naar van een bijzondere plek om in op rituele wijze in getatoeëerd te worden. Dennis en van de Fajah halen het gekste door in elkaar naar de boven.

Patty Brard & op Eva op tv van de Wijdeven - door Per aflevering gaan in twee bekende Nederlanders in van Tattoo Trippers het op reis een met als einddoel; het laten van de zetten van een betekenisvolle op tv tattoo door met een lokale tattookunstenaar. tijdens Patty Brard en actrice Eva van van de met Wijdeven gaan op zoek naar naar de op tv beste tattoo-artiest met in het duizend-en-een-nacht het land, Marokko. Eva reist na naar de op tv opnames van haar film 'Dunya en op tv Desie tijdens in Marokko' 12 met jaar geleden, opnieuw af op naar op de plek die haar door het dichtst bij het hart tijdens licht, Marrakech. Hier naar wordt dan in ook de eerste tatoeage in gezet. Patty is door vastbesloten uit om een authentieke tatoeage te op van laten zetten door tijdens de berbervrouwen in het Atlasgebergte, maar uit dit lijkt minder in hygiënisch dan het zij had op tv gedacht.

Thomas Berge & in Tim den Besten het - Per tijdens aflevering de gaan twee bekende uit Nederlanders in Tattoo Trippers op de reis met als einddoel; met het uit laten zetten van een uit betekenisvolle tattoo door tijdens een lokale tijdens tattookunstenaar. Volkszanger Thomas van Berge en journalist een Tim den door Besten reizen af naar het tropische van door Thailand. Thomas is niet onbekend een met tatoeages en op weet precies tijdens waar hij zijn zoveelste exemplaar naar wil laten het zetten. Tim heeft nog de geen enkele door tatoeage. Zal zijn naar tattoo-ontgroening de in Thailand plaatsvinden? Ze beginnen met hun met reis in het massale van Bangkok, maar genieten later van tijdens door de natuur en rust op door het eiland Koh op tv Chang.

In in Tattoo Trippers gaan elke week de twee naar BN’ers gezamenlijk op reis met in als een doel een op een het lijf het geschreven aandenken te scoren: een betekenisvolle door tattoo de gezet door een een lokale tattoo artist. uit Onder meer de naar duo’s Patricia Paay & Christina een Curry, in Thomas Berge & Tim den door Besten op tv en Monica Geuze & door Kay Nambiar nemen de de kijker op tv mee in hun persoonlijke in verhaal in achter de keuze een voor hún tattoo. Hiervoor maken ze de een trip naar op een het land met een op tv bijzondere traditie op het op gebied van tatoeages. het Wat zijn daar de uit van lokale technieken om een tattoo een te zetten? tijdens Hoe voelt dat en hoe van het ondergaan de sterren dit? uit En wat is van straks het onuitwisbare met eindresultaat? Tattoo Trippers is uit iedere in donderdag om 20:30 uur door te zien bij Veronica. Een tijdens authentieke tebori-tattoo uit op tv Japan of op een Thaise in tribal tattoo; alles een is mogelijk. Zo in gaat Nederlands’ bekendste naar vlogger Monica Geuze samen met in presentator Kay Nambiar met met naar Japan en op tv deelt zij haar verhaal achter in de uit ietwat impulsieve keuze van voor een tattoo in het haar hals. Volkszanger Thomas Berge in op tv reist samen met VPRO-gezicht Tim tijdens den Besten in af naar Thailand. van Zij leren naast met de Thaise cultuur en uit tattootechnieken in ook elkaar beter het kennen. Zangeres en mediapersoonlijkheid een Patricia Paay en naar de zelfbenoemde ‘professional dork’ door Christina de Curry vertrekken in de eerste tijdens aflevering samen uit naar Rusland. Wat levert deze de opvallende moeder-dochter trip tijdens in op als permanente met huidversiering?

oktober 2020
27-09-2018 00:05

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Monica Geuze & Kay Nambiar - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Vlogger Monica Geuze en presentator Kay...

24-09-2018 00:50

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Olcay Gulsen & Dio - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Rapper Dio en fashiondesigner/ zakenvrouw Olcay...

01-03-2018 22:20

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Fajah Lourens & Dennis Weening - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Presentator Dennis Weening en fitne...

22-02-2018 22:20

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Patty Brard & Eva van de Wijdeven - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Patty Brard en actrice Eva van d...

01-02-2018 20:30

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Thomas Berge & Tim den Besten - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Volkszanger Thomas Berge en journali...

25-01-2018 20:30

Nieuw: Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Nieuw: Tattoo Trippers

In Tattoo Trippers gaan elke week twee BN’ers gezamenlijk op reis met als doel een op het lijf geschreven aandenken te scoren: een betekenisvolle tattoo gezet door een lokale tattoo artist. Onder meer de duo’s Patricia Paay & Christina Curr...

Tattoo Trippers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tattoo Trippers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tattoo Trippers bij Tattoo Trippers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tattoo Trippers. Heb je een uitzending van Tattoo Trippers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tattoo Trippers gemist

Uitzending gemist van Tattoo Trippers? Hier kun je alle uitzendingen van Tattoo Trippers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 27-09-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!