Programma gemist?

Monica uit Geuze & Kay Nambiar een - Per aflevering door gaan op tv twee bekende Nederlanders in Tattoo naar Trippers op reis in met als einddoel; het met laten zetten in van een betekenisvolle tattoo het door een een lokale tattookunstenaar. Vlogger Monica door met Geuze en presentator Kay Nambiar tijdens reizen op door het adembenemende op Japan. Tijdens hun uit zoektocht naar de perfecte tattoo-artist in het Tokio, vallen zij de in van de ene uit in de andere verbazing. Ze reizen met van het van hysterische Tokio naar van het de boerenplaatsje Kofu, de hoofstad van uit Yamanashi. In de Monica's impulsiviteit op laat zij een gewaagde tatoeage van zetten, terwijl het Kay iets langer moet nadenken in over de zijn keuze.

Olcay Gulsen in & Dio - op tv Per aflevering gaan twee naar bekende Nederlanders in naar Tattoo Trippers op naar reis het met als einddoel; het laten tijdens het zetten van een betekenisvolle door tattoo door een lokale in tattookunstenaar. Rapper Dio uit en fashiondesigner/ zakenvrouw Olcay tijdens Gulsen reizen af tijdens naar uit Bulgarije. Dio zal een drempel uit over moeten om het zijn allereerste naar tatoeage door te laten zetten, terwijl door Olcay opnieuw een tattoo in de het buitenland het aan op haar lichaam toevoegt. Het duo start uit hun reis het in het de hoofdstad Sofia tijdens en ze zullen eindigen in een het op wijngebied van Bulgarije, door Chirpan.

Fajah Lourens & door Dennis Weening van - tijdens Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders de in tijdens Tattoo Trippers op in reis met als een einddoel; het laten zetten van met een een betekenisvolle tattoo door van een lokale het tattookunstenaar. Presentator Dennis Weening uit en fitnessgoeroe en de dj Fajah Lourens bezoeken Kaapstad met tijdens en duiken in het de wereld van de 'prison op style' tatoeages. Legendarische tijdens tattoo-artiest Tyler van Murphy neemt ze mee tijdens naar een township naar om een in gangster te ontmoeten. met Deze gangster vertelt vanuit naar zijn eigen ervaring over het tatoeages een en het gevangenisleven. Vervolgens gaan naar de de vier naar een bijzondere op tv plek om op rituele door wijze getatoeëerd te uit worden. Dennis tijdens en Fajah halen van het gekste in elkaar op tv naar in boven.

Patty Brard in & het Eva van de een Wijdeven - Per de aflevering gaan twee door bekende Nederlanders in Tattoo tijdens Trippers op reis op tv met als met einddoel; het laten zetten van een in naar betekenisvolle tattoo door uit een lokale tattookunstenaar. in Patty Brard en actrice Eva het van de Wijdeven gaan op op in zoek naar de de beste tattoo-artiest in het duizend-en-een-nacht een land, Marokko. tijdens Eva reist na de op uit opnames van haar uit film 'Dunya en Desie in Marokko' door 12 jaar door geleden, opnieuw af naar uit de plek van die haar het dichtst in een bij het hart licht, Marrakech. Hier van wordt dan naar ook de het eerste tatoeage gezet. Patty is een vastbesloten om tijdens een authentieke uit tatoeage te laten zetten de door de berbervrouwen het in het Atlasgebergte, maar door op dit lijkt minder hygiënisch naar dan zij had in gedacht.

Thomas de Berge & Tim de den Besten het - Per aflevering gaan op tv twee bekende Nederlanders in Tattoo met Trippers op van reis met met als einddoel; het het laten zetten van een tijdens betekenisvolle tattoo door de een lokale tattookunstenaar. Volkszanger door Thomas Berge en het door journalist Tim den Besten uit reizen af naar in het tropische Thailand. Thomas uit is met niet onbekend met tatoeages en een weet precies waar tijdens hij de zijn zoveelste exemplaar wil laten het zetten. Tim met heeft nog geen enkele tatoeage. op tv op tv Zal zijn tattoo-ontgroening in Thailand op tv plaatsvinden? Ze beginnen naar hun reis in het door van massale Bangkok, maar genieten op tv later van op tv de natuur en rust op het in eiland Koh naar Chang.

In Tattoo op Trippers het gaan elke week twee BN’ers gezamenlijk het op reis op tv met als doel een op tv op op het lijf naar geschreven aandenken te scoren: een betekenisvolle het naar tattoo gezet door een een lokale tattoo artist. Onder meer in de in duo’s Patricia Paay & Christina de Curry, Thomas Berge met & Tim een den Besten en het Monica Geuze & Kay een Nambiar naar nemen de een kijker mee in hun naar persoonlijke verhaal achter de van keuze voor hún het tattoo. Hiervoor maken ze op van een trip naar een land een met een naar bijzondere traditie op het gebied met van tatoeages. met Wat zijn door daar de lokale technieken op tv om een tattoo te op tv een zetten? Hoe voelt dat in en hoe ondergaan de uit sterren dit? En wat uit is het straks het onuitwisbare eindresultaat? tijdens Tattoo op tv Trippers is iedere donderdag een om 20:30 in uur te zien een bij Veronica. Een op tv authentieke tebori-tattoo uit tijdens Japan of een Thaise tijdens tribal tattoo; een alles is mogelijk. Zo gaat Nederlands’ op tv bekendste door vlogger Monica Geuze in samen met presentator in Kay Nambiar naar het Japan en deelt zij tijdens haar van verhaal achter de op tv ietwat impulsieve keuze voor een tattoo de in van haar hals. Volkszanger op Thomas Berge reist samen op met VPRO-gezicht Tim op tv den uit Besten af naar Thailand. Zij leren het naast de Thaise het van cultuur en tattootechnieken ook elkaar beter uit kennen. in Zangeres en mediapersoonlijkheid een Patricia Paay en de met zelfbenoemde ‘professional dork’ Christina van Curry vertrekken tijdens in de eerste uit aflevering samen naar naar Rusland. Wat door levert deze van opvallende moeder-dochter trip op als permanente in een huidversiering?

februari 2020
27-09-2018 00:05

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Monica Geuze & Kay Nambiar - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Vlogger Monica Geuze en presentator Kay...

24-09-2018 00:50

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Olcay Gulsen & Dio - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Rapper Dio en fashiondesigner/ zakenvrouw Olcay...

01-03-2018 22:20

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Fajah Lourens & Dennis Weening - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Presentator Dennis Weening en fitne...

22-02-2018 22:20

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Patty Brard & Eva van de Wijdeven - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Patty Brard en actrice Eva van d...

01-02-2018 20:30

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Thomas Berge & Tim den Besten - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Volkszanger Thomas Berge en journali...

25-01-2018 20:30

Nieuw: Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Nieuw: Tattoo Trippers

In Tattoo Trippers gaan elke week twee BN’ers gezamenlijk op reis met als doel een op het lijf geschreven aandenken te scoren: een betekenisvolle tattoo gezet door een lokale tattoo artist. Onder meer de duo’s Patricia Paay & Christina Curr...

Tattoo Trippers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tattoo Trippers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tattoo Trippers bij Tattoo Trippers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tattoo Trippers. Heb je een uitzending van Tattoo Trippers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tattoo Trippers gemist

Uitzending gemist van Tattoo Trippers? Hier kun je alle uitzendingen van Tattoo Trippers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 27-09-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!