Programma gemist?

Monica in Geuze & Kay Nambiar - een de Per aflevering gaan uit twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op tv op reis met een als het einddoel; het laten naar zetten van een betekenisvolle tattoo met door een van lokale tattookunstenaar. Vlogger Monica een door Geuze en presentator Kay Nambiar uit reizen door het adembenemende door Japan. Tijdens hun naar in zoektocht naar de perfecte tattoo-artist door in een Tokio, vallen zij van de de ene in de op andere uit verbazing. Ze reizen van het hysterische op tv Tokio naar uit het van boerenplaatsje Kofu, de tijdens hoofstad van Yamanashi. door In Monica's impulsiviteit laat zij een naar gewaagde in tatoeage zetten, op tv terwijl Kay iets langer moet nadenken van over de zijn keuze.

Olcay Gulsen & op Dio - Per in aflevering op gaan twee bekende het Nederlanders in Tattoo naar Trippers op reis met als naar einddoel; op tv het laten door zetten van een betekenisvolle op tv tattoo door een lokale uit tattookunstenaar. Rapper door Dio en tijdens fashiondesigner/ zakenvrouw Olcay naar Gulsen reizen af van naar Bulgarije. Dio zal een drempel met over moeten om het uit zijn allereerste tatoeage op te laten zetten, terwijl van Olcay opnieuw een tattoo op tv in het door buitenland aan haar naar lichaam toevoegt. Het duo start de hun naar reis in de hoofdstad Sofia met en het ze zullen eindigen in het naar tijdens wijngebied van Bulgarije, op Chirpan.

Fajah met Lourens & Dennis de Weening - het Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders de door in Tattoo Trippers tijdens op reis met als einddoel; het een naar laten zetten van uit een betekenisvolle tattoo door een van lokale tattookunstenaar. Presentator tijdens Dennis Weening op en fitnessgoeroe het en dj Fajah Lourens in bezoeken Kaapstad en duiken een in de wereld naar van de tijdens 'prison style' met tatoeages. Legendarische tattoo-artiest Tyler Murphy met neemt ze in mee naar een een township om een door gangster te met ontmoeten. Deze gangster vertelt naar vanuit zijn het eigen ervaring over tatoeages en het door gevangenisleven. Vervolgens gaan een de vier het naar uit een bijzondere plek om op door rituele op wijze getatoeëerd te worden. Dennis het en Fajah halen op tv het gekste in door elkaar door naar boven.

Patty Brard in & Eva van op tv de Wijdeven op tv - Per aflevering gaan met twee bekende in Nederlanders in Tattoo Trippers een op reis met als in de einddoel; het laten zetten van een op met betekenisvolle tattoo door een lokale op tv tattookunstenaar. een Patty Brard en actrice Eva met van de op Wijdeven gaan op zoek het naar de beste het tattoo-artiest in het naar duizend-en-een-nacht land, Marokko. Eva naar reist na de op opnames door van haar een film 'Dunya en op tv Desie in Marokko' 12 jaar geleden, op tv opnieuw af door naar de plek op tv die haar het dichtst de bij het hart met licht, Marrakech. uit Hier door wordt dan ook de een eerste tatoeage gezet. Patty een is door vastbesloten om een authentieke tatoeage te uit laten zetten door met de berbervrouwen een in het op tv Atlasgebergte, maar dit lijkt minder uit hygiënisch dan in zij het had gedacht.

Thomas van Berge & door Tim den Besten het - Per aflevering gaan twee op tv bekende Nederlanders in een Tattoo tijdens Trippers op reis de met als einddoel; het op laten zetten van uit een betekenisvolle tattoo naar door een lokale tattookunstenaar. de Volkszanger Thomas Berge in en journalist Tim den het Besten op tv reizen af naar uit het tropische Thailand. Thomas is een naar niet onbekend met op tatoeages en weet precies waar hij van zijn tijdens zoveelste exemplaar de wil laten zetten. Tim het heeft nog geen enkele tatoeage. op tv Zal zijn in tattoo-ontgroening in de Thailand plaatsvinden? Ze tijdens beginnen hun reis tijdens in het massale Bangkok, maar de genieten later van van op de natuur en rust uit op het eiland Koh uit Chang.

In Tattoo Trippers uit het gaan elke week twee BN’ers door gezamenlijk op reis met de als doel een de op het naar lijf geschreven aandenken naar te scoren: een uit betekenisvolle tattoo tijdens gezet door een de lokale tattoo artist. op tv Onder meer de op duo’s Patricia Paay op tv & Christina Curry, op tv Thomas Berge & Tim den de Besten en Monica naar Geuze & Kay de Nambiar nemen de in kijker mee in naar hun in persoonlijke verhaal achter de keuze tijdens voor hún een tattoo. door Hiervoor maken ze een trip van naar een land met het een bijzondere traditie een op de het gebied van het tatoeages. Wat zijn daar in de lokale technieken het om een met tattoo te zetten? Hoe de voelt dat en hoe het ondergaan op tv de sterren dit? tijdens En wat is uit straks het de onuitwisbare eindresultaat? Tattoo Trippers is iedere uit donderdag om 20:30 uit uur te een zien bij een Veronica. Een authentieke tebori-tattoo in uit Japan of een van Thaise een tribal tattoo; alles op tv is mogelijk. uit Zo gaat Nederlands’ bekendste tijdens vlogger Monica Geuze uit samen met presentator Kay een Nambiar naar uit Japan en deelt zij in haar verhaal achter in de de ietwat impulsieve keuze voor een op tv tattoo in haar hals. tijdens Volkszanger Thomas een Berge reist uit samen met van VPRO-gezicht Tim den het Besten af naar Thailand. een Zij leren naast de Thaise naar cultuur en in tattootechnieken ook een elkaar beter kennen. Zangeres uit en mediapersoonlijkheid Patricia Paay uit met en de zelfbenoemde met ‘professional dork’ Christina op Curry vertrekken in de eerste aflevering de op samen naar Rusland. in Wat levert deze opvallende moeder-dochter trip in op op als permanente met huidversiering?

juni 2021
27-09-2018 00:05

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Monica Geuze & Kay Nambiar - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Vlogger Monica Geuze en presentator Kay...

24-09-2018 00:50

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Olcay Gulsen & Dio - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Rapper Dio en fashiondesigner/ zakenvrouw Olcay...

01-03-2018 22:20

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Fajah Lourens & Dennis Weening - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Presentator Dennis Weening en fitne...

22-02-2018 22:20

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Patty Brard & Eva van de Wijdeven - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Patty Brard en actrice Eva van d...

01-02-2018 20:30

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Thomas Berge & Tim den Besten - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Volkszanger Thomas Berge en journali...

25-01-2018 20:30

Nieuw: Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Nieuw: Tattoo Trippers

In Tattoo Trippers gaan elke week twee BN’ers gezamenlijk op reis met als doel een op het lijf geschreven aandenken te scoren: een betekenisvolle tattoo gezet door een lokale tattoo artist. Onder meer de duo’s Patricia Paay & Christina Curr...

Tattoo Trippers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tattoo Trippers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tattoo Trippers bij Tattoo Trippers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tattoo Trippers. Heb je een uitzending van Tattoo Trippers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tattoo Trippers gemist

Uitzending gemist van Tattoo Trippers? Hier kun je alle uitzendingen van Tattoo Trippers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 27-09-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!