Programma gemist?

Monica Geuze & de Kay Nambiar naar - een Per aflevering gaan twee het bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op op reis met het het als einddoel; het laten zetten van tijdens een van betekenisvolle tattoo door een lokale door tattookunstenaar. Vlogger Monica door een Geuze en presentator Kay Nambiar reizen een uit door het adembenemende Japan. Tijdens door hun zoektocht de naar de met perfecte tattoo-artist in Tokio, vallen naar zij door van de ene in de het andere verbazing. uit Ze reizen van het op hysterische Tokio naar op het boerenplaatsje tijdens Kofu, de hoofstad van Yamanashi. in met In Monica's impulsiviteit laat zij op een gewaagde tatoeage op tv zetten, terwijl Kay iets de langer moet nadenken tijdens over zijn naar keuze.

Olcay Gulsen op tv & Dio - Per naar aflevering in gaan twee bekende Nederlanders in met Tattoo Trippers in op van reis met als einddoel; tijdens het laten zetten tijdens van een betekenisvolle tattoo door in een lokale tattookunstenaar. uit Rapper op Dio en fashiondesigner/ zakenvrouw Olcay het Gulsen reizen af een naar Bulgarije. naar Dio zal een tijdens drempel over een moeten om zijn de allereerste tatoeage te laten tijdens zetten, naar terwijl Olcay opnieuw op tv een tattoo in het buitenland aan met haar lichaam van toevoegt. Het van duo start hun reis in van de hoofdstad door Sofia en ze van zullen eindigen op tv in het wijngebied van Bulgarije, van de Chirpan.

Fajah Lourens op tv & door Dennis Weening - Per aflevering door gaan twee het bekende Nederlanders met in Tattoo Trippers op op tv reis met met als einddoel; het laten een zetten van uit een betekenisvolle tattoo door een lokale het naar tattookunstenaar. Presentator Dennis met Weening en fitnessgoeroe en dj op tv Fajah Lourens bezoeken Kaapstad met en duiken door in de wereld de van de 'prison style' van door tatoeages. Legendarische tattoo-artiest Tyler het Murphy neemt ze een mee naar een township in om een door gangster te ontmoeten. Deze met gangster vertelt vanuit zijn op tv door eigen ervaring over tatoeages en het het gevangenisleven. Vervolgens de gaan de het vier naar een bijzondere plek tijdens om op rituele naar wijze getatoeëerd te op worden. Dennis en in van Fajah halen het gekste in de elkaar op tv naar boven.

Patty Brard & in Eva van uit de Wijdeven tijdens - Per uit aflevering gaan twee bekende Nederlanders uit in Tattoo met Trippers op reis het met als einddoel; het laten door zetten van van een het betekenisvolle tattoo door met een lokale tattookunstenaar. Patty op Brard en actrice Eva met van de Wijdeven een gaan op zoek naar de de beste tattoo-artiest op tv in het duizend-en-een-nacht uit land, tijdens Marokko. Eva van reist na de opnames van haar het film uit 'Dunya en Desie tijdens in Marokko' 12 jaar door geleden, opnieuw een af naar de van plek die haar het dichtst op bij uit het hart in licht, Marrakech. Hier wordt dan tijdens ook de eerste tatoeage door gezet. Patty door is vastbesloten om een naar authentieke uit tatoeage te laten zetten het door de berbervrouwen in in het Atlasgebergte, de maar dit lijkt minder het hygiënisch dan zij het had door gedacht.

Thomas Berge & in Tim den door Besten - Per van aflevering gaan twee bekende op op tv Nederlanders in Tattoo op Trippers op reis met als uit einddoel; het laten in zetten van een betekenisvolle met tattoo door de een lokale op tv tattookunstenaar. Volkszanger op tv Thomas Berge en journalist Tim de den Besten reizen af het naar het tropische op Thailand. Thomas is de niet in onbekend met tijdens tatoeages en weet precies het waar hij zijn uit zoveelste exemplaar wil de laten zetten. de Tim heeft nog geen enkele op tatoeage. Zal een zijn tattoo-ontgroening in tijdens Thailand plaatsvinden? Ze naar beginnen hun reis in van het van massale Bangkok, maar naar genieten later van de natuur tijdens en rust op het door eiland Koh naar Chang.

In Tattoo naar Trippers met gaan elke week twee de BN’ers gezamenlijk op reis door met als doel naar een op het het lijf geschreven aandenken op te met scoren: een betekenisvolle tattoo gezet in door een lokale van tattoo artist. op Onder meer de duo’s Patricia het Paay & de Christina Curry, van Thomas Berge naar & Tim den Besten uit en Monica Geuze & Kay uit Nambiar nemen in de kijker een mee in hun persoonlijke van verhaal achter de keuze uit voor hún tattoo. naar Hiervoor maken ze het tijdens een trip naar naar een land met een bijzondere traditie in op het gebied door van een tatoeages. Wat zijn daar de door lokale technieken om tijdens een tattoo te op tv naar zetten? Hoe voelt dat op tv en hoe ondergaan de sterren op dit? in En wat is door straks het op tv onuitwisbare eindresultaat? Tattoo Trippers is uit iedere donderdag om 20:30 op op uur te zien bij het Veronica. Een authentieke op tv tebori-tattoo uit Japan of tijdens een Thaise uit tribal tattoo; alles met is mogelijk. Zo gaat op Nederlands’ bekendste vlogger Monica naar Geuze een samen met presentator Kay Nambiar het naar Japan met en deelt zij haar naar naar verhaal achter de een ietwat impulsieve keuze naar voor een tattoo in haar hals. de Volkszanger Thomas Berge de uit reist samen met VPRO-gezicht uit Tim den Besten af naar het Thailand. door Zij leren naast de Thaise uit cultuur en tattootechnieken met ook elkaar beter in kennen. door Zangeres en het mediapersoonlijkheid Patricia Paay en de zelfbenoemde door ‘professional het dork’ Christina Curry vertrekken op tv in de eerste aflevering de samen in naar Rusland. Wat levert deze tijdens opvallende moeder-dochter trip het op als tijdens permanente op huidversiering?

december 2021
27-09-2018 00:05

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Monica Geuze & Kay Nambiar - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Vlogger Monica Geuze en presentator Kay...

24-09-2018 00:50

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Olcay Gulsen & Dio - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Rapper Dio en fashiondesigner/ zakenvrouw Olcay...

01-03-2018 22:20

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Fajah Lourens & Dennis Weening - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Presentator Dennis Weening en fitne...

22-02-2018 22:20

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Patty Brard & Eva van de Wijdeven - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Patty Brard en actrice Eva van d...

01-02-2018 20:30

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Thomas Berge & Tim den Besten - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Volkszanger Thomas Berge en journali...

25-01-2018 20:30

Nieuw: Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Nieuw: Tattoo Trippers

In Tattoo Trippers gaan elke week twee BN’ers gezamenlijk op reis met als doel een op het lijf geschreven aandenken te scoren: een betekenisvolle tattoo gezet door een lokale tattoo artist. Onder meer de duo’s Patricia Paay & Christina Curr...

Tattoo Trippers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tattoo Trippers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tattoo Trippers bij Tattoo Trippers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tattoo Trippers. Heb je een uitzending van Tattoo Trippers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tattoo Trippers gemist

Uitzending gemist van Tattoo Trippers? Hier kun je alle uitzendingen van Tattoo Trippers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 27-09-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!