Programma gemist?

Monica in Geuze & Kay Nambiar - tijdens Per aflevering gaan tijdens twee bekende Nederlanders tijdens in Tattoo uit Trippers op uit reis met als einddoel; het van laten zetten van de een betekenisvolle tattoo van door een lokale door in tattookunstenaar. Vlogger Monica door Geuze en presentator Kay Nambiar reizen op tv door het adembenemende uit het Japan. Tijdens hun met zoektocht naar de perfecte door tattoo-artist in de Tokio, vallen zij uit van de ene in de andere van verbazing. Ze reizen op van het hysterische op Tokio naar het het boerenplaatsje naar Kofu, de de hoofstad van Yamanashi. op tv In Monica's impulsiviteit laat op tv zij een op tv gewaagde tatoeage zetten, terwijl op Kay iets langer moet nadenken in op tv over zijn keuze.

Olcay Gulsen in & Dio - in Per aflevering uit gaan twee bekende Nederlanders met in naar Tattoo Trippers op met reis met als in einddoel; het laten zetten van de een betekenisvolle tattoo door uit een lokale een tattookunstenaar. Rapper Dio op en een fashiondesigner/ zakenvrouw Olcay op Gulsen reizen af op tv naar Bulgarije. Dio zal een op tv drempel de over moeten om zijn allereerste tatoeage op op tv te laten zetten, terwijl Olcay opnieuw in een de tattoo in het van buitenland aan het haar lichaam toevoegt. met Het duo start hun reis in in de een hoofdstad Sofia en door ze zullen eindigen naar in het wijngebied van naar Bulgarije, het Chirpan.

Fajah Lourens & op door Dennis Weening - met Per aflevering gaan in twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers van naar op reis met als einddoel; het het laten met zetten van een van betekenisvolle tattoo door uit een lokale tijdens tattookunstenaar. Presentator Dennis Weening en fitnessgoeroe op en dj Fajah in Lourens bezoeken Kaapstad van en uit duiken in in de wereld van de 'prison met style' tatoeages. Legendarische de tattoo-artiest Tyler Murphy neemt in ze met mee naar een naar township om een gangster te naar ontmoeten. Deze uit gangster vertelt met vanuit zijn eigen door ervaring over tatoeages en het het gevangenisleven. het Vervolgens gaan de van vier naar een bijzondere plek op tv om de op rituele wijze van getatoeëerd te worden. van Dennis en met Fajah halen het gekste in uit elkaar op tv naar boven.

Patty naar Brard & Eva van door de op tv Wijdeven - Per aflevering gaan op twee bekende Nederlanders een in Tattoo Trippers op de in reis met als einddoel; op tv het laten uit zetten van een uit betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. met op tv Patty Brard en actrice Eva het van de Wijdeven een gaan op zoek uit naar de naar beste tattoo-artiest in het naar duizend-en-een-nacht land, Marokko. in Eva reist het na de opnames van haar van film 'Dunya en het met Desie in Marokko' 12 jaar een geleden, opnieuw door af naar de plek met die haar met het dichtst bij het hart een licht, Marrakech. in Hier wordt dan een ook op de eerste tatoeage gezet. Patty is van vastbesloten tijdens om een authentieke tatoeage te naar laten in zetten door de berbervrouwen van in het op Atlasgebergte, maar uit dit lijkt minder van hygiënisch dan zij had een gedacht.

Thomas Berge & op Tim van den Besten - Per aflevering uit gaan twee bekende in Nederlanders uit in Tattoo de Trippers op reis met als naar einddoel; het laten zetten met van een betekenisvolle uit tattoo door een tijdens lokale op tattookunstenaar. Volkszanger Thomas in Berge en van journalist Tim den Besten reizen met af naar met het tropische Thailand. Thomas de is niet onbekend met in tatoeages van en weet tijdens precies waar hij zijn zoveelste exemplaar uit wil laten zetten. in tijdens Tim heeft nog geen uit enkele tatoeage. Zal zijn tattoo-ontgroening door in Thailand het plaatsvinden? Ze van beginnen hun reis in tijdens het massale Bangkok, maar op tv genieten later van met op de natuur en rust op tijdens het eiland tijdens Koh Chang.

In op tv Tattoo Trippers gaan elke naar week twee BN’ers naar gezamenlijk op reis uit met als doel in een op het op tv lijf met geschreven aandenken te uit scoren: een betekenisvolle tattoo gezet op door op tv een lokale tattoo artist. met Onder meer een de duo’s Patricia uit Paay & Christina Curry, Thomas een Berge tijdens & Tim den Besten en Monica in Geuze & het Kay Nambiar uit nemen de kijker uit mee in hun persoonlijke verhaal de achter de keuze tijdens door voor hún tattoo. Hiervoor maken met ze een de trip naar een land met tijdens een uit bijzondere traditie op het gebied met van tatoeages. Wat op tv zijn daar op de lokale in technieken om een tattoo uit te zetten? Hoe voelt door dat en op tv hoe ondergaan tijdens de sterren van dit? En wat naar is straks het van onuitwisbare eindresultaat? Tattoo naar Trippers is iedere het donderdag om 20:30 uur te zien van bij Veronica. uit Een authentieke tebori-tattoo uit van Japan of in een Thaise tribal tattoo; op alles is mogelijk. uit Zo gaat Nederlands’ door bekendste vlogger de Monica op Geuze samen met tijdens presentator Kay Nambiar tijdens naar Japan en op deelt zij haar het verhaal achter de in ietwat impulsieve keuze voor een een tattoo in naar haar hals. Volkszanger een Thomas Berge reist een samen met VPRO-gezicht op Tim den Besten uit af naar Thailand. in Zij leren naast de een Thaise in cultuur en tattootechnieken ook elkaar de beter op kennen. Zangeres en door mediapersoonlijkheid Patricia Paay en door de zelfbenoemde in ‘professional dork’ Christina Curry vertrekken uit in de eerste aflevering met samen naar Rusland. door Wat levert een deze opvallende op tv moeder-dochter trip op tv op als permanente van huidversiering?

juli 2020
27-09-2018 00:05

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Monica Geuze & Kay Nambiar - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Vlogger Monica Geuze en presentator Kay...

24-09-2018 00:50

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Olcay Gulsen & Dio - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Rapper Dio en fashiondesigner/ zakenvrouw Olcay...

01-03-2018 22:20

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Fajah Lourens & Dennis Weening - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Presentator Dennis Weening en fitne...

22-02-2018 22:20

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Patty Brard & Eva van de Wijdeven - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Patty Brard en actrice Eva van d...

01-02-2018 20:30

Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Tattoo Trippers

Thomas Berge & Tim den Besten - Per aflevering gaan twee bekende Nederlanders in Tattoo Trippers op reis met als einddoel; het laten zetten van een betekenisvolle tattoo door een lokale tattookunstenaar. Volkszanger Thomas Berge en journali...

25-01-2018 20:30

Nieuw: Tattoo Trippers

Tattoo Trippers - Nieuw: Tattoo Trippers

In Tattoo Trippers gaan elke week twee BN’ers gezamenlijk op reis met als doel een op het lijf geschreven aandenken te scoren: een betekenisvolle tattoo gezet door een lokale tattoo artist. Onder meer de duo’s Patricia Paay & Christina Curr...

Tattoo Trippers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tattoo Trippers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tattoo Trippers bij Tattoo Trippers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tattoo Trippers. Heb je een uitzending van Tattoo Trippers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tattoo Trippers gemist

Uitzending gemist van Tattoo Trippers? Hier kun je alle uitzendingen van Tattoo Trippers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 27-09-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!