Programma gemist?

Living to het the Max neemt een op door kijkje in de wereld van de de extreme sports. de Terwijl we risico's op overal zoveel mogelijk uit proberen uit naar te bannen bestaat er ook op naar een wereld waarin thrillseekers en het ijskonijnen met strijden om de van likes van het van publiek, terwijl ze een hun leven op het spel naar zetten. "Een leven naar dat niet spectaculair het is, niet 'instagramable', op tv is eigenlijk geen leven. een van Dan besta je niet", aldus op tv journalist en in schrijver Arjen tijdens van Veelen. Hoe extremer de trucs, hoe het groter de aandacht. het In in Living to the Max zien de we de wereldberoemde uit BMX’er met Daniel, die vrijwel de al zijn de botten brak. We maken tijdens ook kennis met freediver Jeanine, tijdens haar uitdaging de is de om met één hap adem van tot 92 een meter diepte te duiken. En uit we ontmoeten basejumper van Jarno, die uit met door een vleermuispak van bergen springt: "Media uit met hebben grote schuld in een op hoop ongevallen in basejumpen. in een De druk van de grote sponsors uit en uit van de media met kan een het dodelijke cocktail zijn." Wat maakt deze in daredevils zo in interessant en waarom met kijkt het publiek zo graag met naar op tv mensen die spelen met de op tv dood? Psychiater tijdens Damiaan Denys denkt op dat tijdens hij wel weet waarom: 'Voor in wie de dood in de de het ogen kijkt, krijgt het leven uit meer op tv betekenis.' Living to the Max, een het in documentaire over leven op het een randje. En door soms eroverheen.

juli 2020
26-01-2018 21:30

Docu: Living to the Max

3Doc: Living to the Max - Docu: Living to the Max

Living to the Max neemt een kijkje in de wereld van de extreme sports. Terwijl we risico's overal zoveel mogelijk proberen uit te bannen bestaat er ook een wereld waarin thrillseekers en ijskonijnen strijden om de likes van het publiek, ter...

3Doc: Living to the Max gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Living to the Max de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Living to the Max bij 3Doc: Living to the Max liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Living to the Max. Heb je een uitzending van 3Doc: Living to the Max gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Living to the Max gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Living to the Max? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Living to the Max kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-01-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!