Programma gemist?

Living door to the Max neemt een op tv kijkje in een de wereld van de op tv het extreme sports. Terwijl we van risico's overal zoveel mogelijk proberen op uit een te bannen bestaat er ook uit op tv een wereld waarin thrillseekers en ijskonijnen in strijden om de met tijdens likes van het publiek, het terwijl ze met hun leven op het spel het zetten. "Een leven dat de niet spectaculair met is, op tv niet 'instagramable', is eigenlijk het geen leven. een Dan besta je niet", aldus journalist door en uit schrijver Arjen uit van Veelen. Hoe extremer naar de trucs, hoe groter de aandacht. in een In Living to the Max uit zien in we de wereldberoemde BMX’er naar Daniel, die naar vrijwel al zijn botten brak. We de maken ook het kennis met freediver Jeanine, op haar uitdaging is op de om met één uit hap adem tot 92 door meter diepte uit te duiken. En we ontmoeten uit basejumper Jarno, die door met een vleermuispak in van het bergen springt: "Media hebben grote op schuld in een met hoop met ongevallen in basejumpen. De druk van met uit de grote sponsors op tv en van de media het kan een dodelijke door cocktail zijn." Wat maakt deze met daredevils zo interessant naar en waarom kijkt het het publiek in zo graag naar mensen tijdens die spelen met de op dood? Psychiater Damiaan uit Denys denkt in dat in hij wel weet waarom: 'Voor wie het de dood in de de het ogen kijkt, krijgt het een leven met meer betekenis.' Living to the Max, op een een documentaire over leven het op het randje. En soms tijdens eroverheen.

oktober 2020
26-01-2018 21:30

Docu: Living to the Max

3Doc: Living to the Max - Docu: Living to the Max

Living to the Max neemt een kijkje in de wereld van de extreme sports. Terwijl we risico's overal zoveel mogelijk proberen uit te bannen bestaat er ook een wereld waarin thrillseekers en ijskonijnen strijden om de likes van het publiek, ter...

3Doc: Living to the Max gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Living to the Max de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Living to the Max bij 3Doc: Living to the Max liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Living to the Max. Heb je een uitzending van 3Doc: Living to the Max gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Living to the Max gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Living to the Max? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Living to the Max kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-01-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!