Programma gemist?

Living met to the het Max neemt een een kijkje in de wereld van naar de met extreme sports. Terwijl we risico's overal van met zoveel mogelijk proberen uit te met bannen bestaat er ook het een een wereld waarin thrillseekers en tijdens ijskonijnen strijden op tv om de likes van het op op tv publiek, terwijl ze hun met leven op het spel zetten. het "Een leven dat op niet naar spectaculair is, niet tijdens 'instagramable', is eigenlijk geen leven. naar Dan besta een je niet", aldus het journalist en met schrijver Arjen van Veelen. Hoe extremer op naar de trucs, hoe met groter de aandacht. In Living to tijdens the Max op tv zien we door de wereldberoemde BMX’er Daniel, die in vrijwel al zijn met botten brak. op We maken ook kennis een met freediver de Jeanine, haar uitdaging is tijdens om met één het hap van adem tot 92 meter tijdens diepte te duiken. van En we ontmoeten basejumper door op tv Jarno, die met in een vleermuispak van bergen springt: "Media de hebben grote schuld uit in een een hoop ongevallen in basejumpen. op tijdens De druk van de op grote sponsors en van de uit media kan een een dodelijke cocktail een zijn." Wat maakt het deze daredevils de zo interessant en waarom kijkt het naar publiek zo in graag naar mensen die een spelen van met de dood? Psychiater Damiaan met Denys naar denkt dat hij een wel weet waarom: 'Voor wie uit de dood uit in de de ogen kijkt, krijgt op tv het leven meer betekenis.' Living to uit the op tv Max, een documentaire over leven uit op het met randje. een En soms eroverheen.

oktober 2021
26-01-2018 21:30

Docu: Living to the Max

3Doc: Living to the Max - Docu: Living to the Max

Living to the Max neemt een kijkje in de wereld van de extreme sports. Terwijl we risico's overal zoveel mogelijk proberen uit te bannen bestaat er ook een wereld waarin thrillseekers en ijskonijnen strijden om de likes van het publiek, ter...

3Doc: Living to the Max gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Living to the Max de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Living to the Max bij 3Doc: Living to the Max liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Living to the Max. Heb je een uitzending van 3Doc: Living to the Max gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Living to the Max gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Living to the Max? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Living to the Max kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-01-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!