Programma gemist?

Living in to the Max neemt met een kijkje in de op tv uit wereld van de extreme sports. Terwijl uit tijdens we risico's overal zoveel mogelijk proberen door uit te bannen de bestaat op er ook de een wereld waarin thrillseekers en de ijskonijnen strijden om naar de likes het van het publiek, het terwijl ze hun leven op in tijdens het spel zetten. "Een leven van dat uit niet spectaculair is, naar niet 'instagramable', is eigenlijk geen leven. het Dan naar besta je op niet", aldus journalist een en schrijver Arjen van van Veelen. Hoe extremer de trucs, hoe tijdens tijdens groter de aandacht. In Living met to the Max zien de op tv we de wereldberoemde BMX’er Daniel, die op tv uit vrijwel al zijn botten uit brak. We maken ook tijdens kennis met in freediver Jeanine, haar uitdaging is met om met in één hap adem op tv tot 92 de meter diepte te duiken. in En we een ontmoeten basejumper naar Jarno, die met een een vleermuispak van bergen springt: een "Media hebben grote een schuld in een op hoop op ongevallen in basejumpen. De het druk van de op grote sponsors en van de van op media kan een dodelijke cocktail uit zijn." Wat op maakt deze daredevils zo interessant door en waarom kijkt het van publiek zo in graag naar mensen in die spelen met tijdens de dood? Psychiater Damiaan het door Denys denkt dat hij een wel weet waarom: 'Voor wie naar de dood tijdens in van de ogen kijkt, krijgt uit het leven meer betekenis.' Living op tv to the van Max, een documentaire naar over leven de op het randje. En soms uit eroverheen.

maart 2021
26-01-2018 21:30

Docu: Living to the Max

3Doc: Living to the Max - Docu: Living to the Max

Living to the Max neemt een kijkje in de wereld van de extreme sports. Terwijl we risico's overal zoveel mogelijk proberen uit te bannen bestaat er ook een wereld waarin thrillseekers en ijskonijnen strijden om de likes van het publiek, ter...

3Doc: Living to the Max gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Living to the Max de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Living to the Max bij 3Doc: Living to the Max liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Living to the Max. Heb je een uitzending van 3Doc: Living to the Max gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Living to the Max gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Living to the Max? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Living to the Max kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-01-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!