Programma gemist?

Living door to the Max neemt een naar het kijkje in de wereld met van de uit extreme sports. Terwijl we risico's overal op tv het zoveel mogelijk proberen op uit te bannen bestaat er in ook een wereld de waarin thrillseekers en van ijskonijnen strijden om de door likes van een het publiek, tijdens terwijl ze hun leven op tv op het met spel zetten. "Een leven met dat niet spectaculair een is, niet 'instagramable', is in eigenlijk geen leven. van tijdens Dan besta je niet", aldus op journalist en schrijver met Arjen van Veelen. Hoe extremer op met de trucs, hoe groter de aandacht. van In met Living to the naar Max zien we de in wereldberoemde BMX’er tijdens Daniel, die een vrijwel al zijn botten brak. het We maken ook met kennis met freediver Jeanine, uit naar haar uitdaging is op om met één hap uit adem tot van 92 meter diepte te door duiken. En we het ontmoeten basejumper Jarno, die met op een door vleermuispak van bergen springt: de "Media hebben het grote schuld in een hoop een op ongevallen in basejumpen. uit De druk van de op grote sponsors en de van de tijdens media kan een dodelijke cocktail zijn." Wat het maakt in deze daredevils zo interessant uit en het waarom kijkt het publiek zo graag op tv naar door mensen die spelen met de de tijdens dood? Psychiater Damiaan uit Denys denkt dat de hij wel weet waarom: 'Voor tijdens wie de op tv dood in de op ogen kijkt, krijgt van het leven meer op betekenis.' Living to the de Max, een documentaire door over leven op het randje. een in En soms eroverheen.

januari 2020
26-01-2018 21:30

Docu: Living to the Max

3Doc: Living to the Max - Docu: Living to the Max

Living to the Max neemt een kijkje in de wereld van de extreme sports. Terwijl we risico's overal zoveel mogelijk proberen uit te bannen bestaat er ook een wereld waarin thrillseekers en ijskonijnen strijden om de likes van het publiek, ter...

3Doc: Living to the Max gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Living to the Max de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Living to the Max bij 3Doc: Living to the Max liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Living to the Max. Heb je een uitzending van 3Doc: Living to the Max gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Living to the Max gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Living to the Max? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Living to the Max kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-01-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!