Programma gemist?

Living to uit the Max neemt in een van kijkje in de wereld door van de extreme sports. een Terwijl we risico's tijdens overal zoveel mogelijk proberen van in uit te bannen bestaat er een ook uit een wereld waarin door thrillseekers en ijskonijnen op strijden om de likes uit van het in publiek, terwijl ze hun leven op het het spel zetten. het "Een leven dat naar niet spectaculair met is, niet met 'instagramable', is op eigenlijk geen leven. Dan besta je de niet", aldus naar journalist en schrijver Arjen tijdens van Veelen. Hoe tijdens extremer de op trucs, hoe groter de aandacht. van In Living in to the met Max zien we tijdens de wereldberoemde BMX’er Daniel, die met vrijwel met al zijn botten brak. door We maken ook een kennis met freediver Jeanine, van haar van uitdaging is om door met één het hap adem tot 92 meter naar diepte te duiken. van En we door ontmoeten basejumper Jarno, op die met een vleermuispak op van in bergen springt: "Media hebben grote op tv schuld naar in een hoop ongevallen uit in basejumpen. De van druk van de grote de sponsors en van de in media door kan een dodelijke op cocktail zijn." Wat maakt deze op daredevils zo interessant en van waarom de kijkt het een publiek zo graag met naar mensen die spelen op met de dood? een Psychiater Damiaan Denys denkt met dat tijdens hij wel weet waarom: uit 'Voor wie de dood op tv in de uit ogen kijkt, krijgt het het leven meer de betekenis.' Living to the Max, een het een documentaire over leven op een het randje. En soms een eroverheen.

juni 2021
26-01-2018 21:30

Docu: Living to the Max

3Doc: Living to the Max - Docu: Living to the Max

Living to the Max neemt een kijkje in de wereld van de extreme sports. Terwijl we risico's overal zoveel mogelijk proberen uit te bannen bestaat er ook een wereld waarin thrillseekers en ijskonijnen strijden om de likes van het publiek, ter...

3Doc: Living to the Max gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Living to the Max de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Living to the Max bij 3Doc: Living to the Max liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Living to the Max. Heb je een uitzending van 3Doc: Living to the Max gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Living to the Max gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Living to the Max? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Living to the Max kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-01-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!