Programma gemist?

Living op to the Max neemt een op van kijkje in de wereld van de uit extreme een sports. Terwijl het we risico's overal uit zoveel mogelijk proberen uit door te bannen bestaat er ook op tv een van wereld waarin door thrillseekers en ijskonijnen strijden in om de likes in van het publiek, in terwijl ze hun leven op op tijdens het spel zetten. "Een leven dat uit niet van spectaculair is, het niet 'instagramable', is eigenlijk geen tijdens leven. Dan besta je tijdens niet", aldus journalist naar en schrijver van Arjen van Veelen. Hoe door extremer een de trucs, hoe op tv groter de aandacht. In Living naar to the op tv Max zien we de wereldberoemde van BMX’er een Daniel, die met vrijwel al zijn botten brak. We een maken ook kennis een met freediver Jeanine, op tv van haar uitdaging is de om met één hap adem tot het een 92 meter diepte te uit duiken. En tijdens we ontmoeten basejumper Jarno, die in met een vleermuispak een van bergen de springt: "Media hebben grote op schuld in een hoop op tv naar ongevallen in basejumpen. De druk van met de door grote sponsors en van het de de media kan een in dodelijke cocktail zijn." Wat maakt deze daredevils met tijdens zo interessant en waarom in kijkt het publiek zo graag op naar mensen tijdens die spelen met de tijdens dood? Psychiater naar Damiaan Denys denkt dat van hij op wel weet waarom: 'Voor van wie de dood in met de ogen op tv kijkt, krijgt het leven de meer betekenis.' Living door to the Max, een in documentaire over leven naar op het randje. in En door soms eroverheen.

december 2021
26-01-2018 21:30

Docu: Living to the Max

3Doc: Living to the Max - Docu: Living to the Max

Living to the Max neemt een kijkje in de wereld van de extreme sports. Terwijl we risico's overal zoveel mogelijk proberen uit te bannen bestaat er ook een wereld waarin thrillseekers en ijskonijnen strijden om de likes van het publiek, ter...

3Doc: Living to the Max gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Living to the Max de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Living to the Max bij 3Doc: Living to the Max liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Living to the Max. Heb je een uitzending van 3Doc: Living to the Max gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Living to the Max gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Living to the Max? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Living to the Max kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-01-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!