Programma gemist?

Britse documentaire op tv over een de 8-jarige Kaleem uit India, door een jongetje dat leidt door de aan de zeldzame de aangeboren aandoening genaamd macrodactylie. Hij naar wordt geopereerd aan van zijn gigantisch grote in handen.

augustus 2021
26-01-2018 22:25

Afl. 1

De Jongen Met De Grootste Handen - Afl. 1

Britse documentaire over de 8-jarige Kaleem uit India, een jongetje dat leidt aan de zeldzame aangeboren aandoening genaamd macrodactylie. Hij wordt geopereerd aan zijn gigantisch grote handen.

De Jongen Met De Grootste Handen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jongen Met De Grootste Handen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jongen Met De Grootste Handen bij De Jongen Met De Grootste Handen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jongen Met De Grootste Handen. Heb je een uitzending van De Jongen Met De Grootste Handen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jongen Met De Grootste Handen gemist

Britse documentaire over de 8-jarige Kaleem uit India, een jongetje dat leidt aan de zeldzame aangeboren aandoening macrodactylie. Kaleem werd daardoor geboren met gigantisch grote handen. Zijn handen zijn, gemeten vanaf zijn pols, inmiddels ruim 30 centimeter lang. Door zijn afwijkende uiterlijk wordt hij veel gepest. De jongen ondergaat een riskante en bijzonder complexe operatie.

Uitzending gemist van De Jongen Met De Grootste Handen? Hier kun je alle uitzendingen van De Jongen Met De Grootste Handen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-01-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!