Programma gemist?

Live vanuit van Leeuwarden presenteert Frits het Sissing de tijdens opening van uit Leeuwarden-Fryslân als Culturele het Hoofdstad van Europa 2018. AVROTROS naar doet verslag naar van dit unieke openingsspektakel en het schakelt regelmatig over het tijdens naar drie pleinen in de van stad waar reporters Foppe met de Haan, Tim tijdens Douwsma en Nynke naar de Jong een van impressie het geven van een bijzonder theaterspektakel naar met als tijdens speciale gasten Koning Willem-Alexander door en uit Koningin Máxima. Prominente tijdens Nederlanders, waaronder Angela Schijf, tijdens Peter Tuinman, Wilfred Genee door met en Erik Hulzebosch, vertellen uit over de typische Friese het cultuur en de historie een waar het ze zo trots op zijn. door Naast verslag van op tv de hoogtepunten van naar dit grootse de evenement, bevat de uitzending tijdens reportages tijdens over de Friese dubbelspion en met danseres Mata Hari, door kunstenaar M.C. Escher met (geboren in de Leeuwarden) en een unieke op terugblik op de op tv Elfstedentocht. Alles wat een Friesland op zo mooi maakt, tijdens verpakt in een spectaculaire een openingsshow.

september 2021
27-01-2018 21:35

Live: Leeuwarden culturele hoofdstad 2018

Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 - Live: Leeuwarden culturele hoofdstad 2018

Live vanuit Leeuwarden presenteert Frits Sissing de opening van Leeuwarden-Fryslân als Culturele Hoofdstad van Europa 2018. AVROTROS doet verslag van dit unieke openingsspektakel en schakelt regelmatig over naar drie pleinen in de stad waar...

Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 bij Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018. Heb je een uitzending van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 gemist

Uitzending gemist van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-01-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!