Programma gemist?

Live de vanuit Leeuwarden presenteert Frits Sissing op op tv de opening van Leeuwarden-Fryslân als naar Culturele naar Hoofdstad van Europa 2018. naar AVROTROS doet met verslag van dit unieke een openingsspektakel en schakelt regelmatig over een de naar drie pleinen in van de stad waar van reporters Foppe de Haan, tijdens Tim Douwsma en de Nynke de in Jong een impressie geven van door op een bijzonder theaterspektakel met als het speciale gasten Koning het Willem-Alexander en Koningin Máxima. met Prominente Nederlanders, waaronder door in Angela Schijf, Peter Tuinman, tijdens Wilfred Genee en door Erik Hulzebosch, in vertellen over de typische Friese cultuur de en de op tv historie waar ze uit zo trots tijdens op zijn. Naast op tv verslag van in de hoogtepunten van dit grootse evenement, van bevat het de uitzending tijdens reportages over de het Friese dubbelspion en met danseres Mata Hari, kunstenaar M.C. Escher tijdens (geboren in op tv Leeuwarden) en door een unieke terugblik op het de uit Elfstedentocht. Alles wat Friesland met zo mooi maakt, verpakt uit in een spectaculaire naar openingsshow.

mei 2021
27-01-2018 21:35

Live: Leeuwarden culturele hoofdstad 2018

Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 - Live: Leeuwarden culturele hoofdstad 2018

Live vanuit Leeuwarden presenteert Frits Sissing de opening van Leeuwarden-Fryslân als Culturele Hoofdstad van Europa 2018. AVROTROS doet verslag van dit unieke openingsspektakel en schakelt regelmatig over naar drie pleinen in de stad waar...

Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 bij Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018. Heb je een uitzending van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 gemist

Uitzending gemist van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-01-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!