Programma gemist?

Live vanuit Leeuwarden van presenteert Frits van Sissing de opening van door Leeuwarden-Fryslân als in Culturele in Hoofdstad van Europa met 2018. AVROTROS doet verslag van door dit unieke openingsspektakel met en schakelt naar regelmatig over naar naar drie pleinen in de stad op waar op tv reporters Foppe naar de Haan, Tim Douwsma een en Nynke de op Jong een impressie geven van de een van bijzonder theaterspektakel met als het speciale op gasten Koning Willem-Alexander en Koningin naar Máxima. in Prominente Nederlanders, waaronder een Angela Schijf, Peter Tuinman, op tv Wilfred Genee en Erik het Hulzebosch, vertellen over de naar typische in Friese cultuur en uit de historie waar ze van zo met trots op zijn. Naast verslag naar van de hoogtepunten van een dit grootse evenement, op de bevat de uitzending reportages over uit de door Friese dubbelspion en uit danseres Mata Hari, kunstenaar M.C. van Escher (geboren op tv in Leeuwarden) en het een unieke terugblik een op de Elfstedentocht. met Alles wat met Friesland zo mooi een maakt, verpakt in de een spectaculaire openingsshow.

september 2020
27-01-2018 21:35

Live: Leeuwarden culturele hoofdstad 2018

Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 - Live: Leeuwarden culturele hoofdstad 2018

Live vanuit Leeuwarden presenteert Frits Sissing de opening van Leeuwarden-Fryslân als Culturele Hoofdstad van Europa 2018. AVROTROS doet verslag van dit unieke openingsspektakel en schakelt regelmatig over naar drie pleinen in de stad waar...

Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 bij Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018. Heb je een uitzending van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 gemist

Uitzending gemist van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-01-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!