Programma gemist?

Live vanuit een Leeuwarden presenteert Frits Sissing naar de in opening van uit Leeuwarden-Fryslân als Culturele Hoofdstad de van Europa 2018. AVROTROS op doet verslag in van dit unieke op openingsspektakel en schakelt in regelmatig over naar naar drie pleinen in de stad met waar tijdens reporters Foppe de de Haan, Tim Douwsma door en Nynke de Jong het een impressie geven in van een bijzonder op tv theaterspektakel met als speciale de gasten Koning op Willem-Alexander en Koningin het Máxima. Prominente het Nederlanders, waaronder Angela Schijf, Peter tijdens uit Tuinman, Wilfred Genee op en Erik Hulzebosch, in vertellen over de typische Friese cultuur de en op tv de historie waar uit ze zo in trots op zijn. Naast verslag van een de met hoogtepunten van dit grootse evenement, met bevat de door uitzending reportages over een de Friese dubbelspion in en danseres op tv Mata Hari, kunstenaar door M.C. Escher (geboren in Leeuwarden) het het en een unieke tijdens terugblik op de het Elfstedentocht. Alles wat Friesland met zo mooi maakt, verpakt naar in een van spectaculaire openingsshow.

oktober 2019
27-01-2018 21:35

Live: Leeuwarden culturele hoofdstad 2018

Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 - Live: Leeuwarden culturele hoofdstad 2018

Live vanuit Leeuwarden presenteert Frits Sissing de opening van Leeuwarden-Fryslân als Culturele Hoofdstad van Europa 2018. AVROTROS doet verslag van dit unieke openingsspektakel en schakelt regelmatig over naar drie pleinen in de stad waar...

Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 bij Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018. Heb je een uitzending van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 gemist

Uitzending gemist van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-01-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!