Programma gemist?

Live naar vanuit Leeuwarden presenteert Frits Sissing door de opening van de Leeuwarden-Fryslân als naar Culturele Hoofdstad van Europa de 2018. AVROTROS doet naar uit verslag van dit unieke openingsspektakel en naar schakelt in regelmatig over naar van drie pleinen in een de stad waar reporters Foppe in naar de Haan, Tim Douwsma en door Nynke de Jong een van impressie door geven van een uit bijzonder theaterspektakel op tv met als speciale gasten Koning naar Willem-Alexander en Koningin uit Máxima. Prominente naar Nederlanders, waaronder Angela Schijf, de Peter op Tuinman, Wilfred Genee en op tv Erik Hulzebosch, vertellen over tijdens de typische in Friese cultuur en de van historie waar door ze zo in trots op zijn. Naast in verslag van de hoogtepunten in van dit met grootse evenement, uit bevat de uitzending een reportages over de Friese dubbelspion en uit danseres de Mata Hari, kunstenaar M.C. naar Escher (geboren in Leeuwarden) op tijdens en een unieke terugblik op de naar Elfstedentocht. Alles het wat Friesland zo van mooi op tv maakt, verpakt in een spectaculaire de openingsshow.

januari 2021
27-01-2018 21:35

Live: Leeuwarden culturele hoofdstad 2018

Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 - Live: Leeuwarden culturele hoofdstad 2018

Live vanuit Leeuwarden presenteert Frits Sissing de opening van Leeuwarden-Fryslân als Culturele Hoofdstad van Europa 2018. AVROTROS doet verslag van dit unieke openingsspektakel en schakelt regelmatig over naar drie pleinen in de stad waar...

Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 bij Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018. Heb je een uitzending van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 gemist

Uitzending gemist van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-01-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!