Programma gemist?

Live vanuit Leeuwarden door presenteert Frits Sissing door de opening van het een Leeuwarden-Fryslân als Culturele Hoofdstad van in Europa naar 2018. AVROTROS doet verslag van van dit unieke op openingsspektakel en schakelt regelmatig over op naar drie pleinen het in de stad door waar reporters tijdens Foppe de Haan, de Tim Douwsma en uit Nynke op tv de Jong een impressie op tv geven van een bijzonder door theaterspektakel de met als speciale gasten Koning Willem-Alexander de en op tv Koningin Máxima. Prominente in Nederlanders, waaronder met Angela Schijf, Peter Tuinman, Wilfred Genee op en Erik uit Hulzebosch, een vertellen over de typische Friese door cultuur en de historie in waar ze een zo trots de op zijn. Naast op tv verslag van de de hoogtepunten van dit tijdens grootse evenement, bevat met de uitzending reportages over door de Friese dubbelspion een en danseres Mata Hari, op tv kunstenaar in M.C. Escher (geboren de in Leeuwarden) naar en een unieke terugblik op op de Elfstedentocht. Alles van wat Friesland uit zo mooi maakt, op tv verpakt in een van spectaculaire openingsshow.

mei 2020
27-01-2018 21:35

Live: Leeuwarden culturele hoofdstad 2018

Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 - Live: Leeuwarden culturele hoofdstad 2018

Live vanuit Leeuwarden presenteert Frits Sissing de opening van Leeuwarden-Fryslân als Culturele Hoofdstad van Europa 2018. AVROTROS doet verslag van dit unieke openingsspektakel en schakelt regelmatig over naar drie pleinen in de stad waar...

Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 bij Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018. Heb je een uitzending van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 gemist

Uitzending gemist van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-01-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!