Programma gemist?

Sterven omdat tijdens je op een van te lange tijdens wachtlijst staat of illegaal een een nier tijdens kopen in een land het als India of op Bangladesh? Dat is door het duivelse dilemma waar in op tv veel nierpatiënten mee worstelen. In door de documentaire Donordrama duiken met de makers een Joost van de der Valk en Mags het Gavan in het op illegale circuit op van de orgaanhandel naar door zich tijdens voor te doen als potentiele van kopers. naar Ze dringen diep door het in de wereld van tussenhandelaren, in malafide artsen, advocaten uit en zien met van eigen ogen op hoe deze een mensen misbruik een maken van donoren die uit pure in armoede bereid zijn op tv hun door nier af een te staan. In Nederland is met een groot tekort aan naar donoren. Zo van wachten er ieder door jaar zeshonderd mensen op een uit nieuwe nier. op tv Daarvan sterven het er 75 doordat er tijdens voor hen door niet op een tijd een donornier beschikbaar is. het Afgelopen jaar stemde de door Tweede in Kamer met van de kleinst mogelijke meerderheid uit in met uit de nieuwe donorwet. In het met wetsvoorstel van tijdens D66 wordt iedere volwassen van Nederlander uit donor, tenzij hij met of zij aangeeft dat niet op tv te willen. De nieuwe door wet moet door meer donoren van opleveren. Voorafgaand aan de stemming van het debatteert de Eerste Kamer hier op op dinsdag 30 een januari over. In Donordrama wordt tijdens de Nederlandse nierpatiënt in Lammert een gevolgd. Hij wacht al jaren het tevergeefs op een uit nier en van moet de tot die tijd tien uur per de dag, door zeven dagen per week naar dialyseren. met De geringe beschikbaarheid van donoren stellen op tijdens hem en andere nierpatiënten voor een op tv onmogelijk dilemma. Indien uit zij tijdens ervoor kiezen om in India een of Bangladesh illegaal naar een een nier te kopen belanden door zij in schimmige in wereld van misbruik en het uitbuiting, uit waarbij de straatarme op tv donoren altijd het onderspit delven. uit Ze blijven berooid, op tv een verminkt en beschimpt met achter.

juni 2021
29-01-2018 20:35

Docu: Donordrama

2Doc: Donordrama - Docu: Donordrama

Sterven omdat je op een te lange wachtlijst staat of illegaal een nier kopen in een land als India of Bangladesh? Dat is het duivelse dilemma waar veel nierpatiënten mee worstelen. In de documentaire Donordrama duiken de makers Joost van de...

2Doc: Donordrama gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Donordrama de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Donordrama bij 2Doc: Donordrama liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Donordrama. Heb je een uitzending van 2Doc: Donordrama gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Donordrama gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Donordrama? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Donordrama kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-01-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!