Programma gemist?

Sterven omdat uit je naar op een te lange wachtlijst staat met op tv of illegaal een nier kopen in door een land door als van India of Bangladesh? Dat is door het duivelse dilemma waar van uit veel nierpatiënten mee worstelen. naar In de documentaire Donordrama tijdens duiken de in makers Joost in van der Valk en met Mags Gavan in het illegale naar circuit van de van orgaanhandel het door zich voor te op doen tijdens als potentiele kopers. Ze met dringen diep door op tv in de wereld van tijdens tussenhandelaren, malafide een artsen, advocaten en de zien met eigen ogen hoe op tv deze mensen op misbruik van maken van donoren die naar uit pure armoede bereid van zijn hun nier van af te staan. In van Nederland door is een groot van tekort aan donoren. Zo in wachten er ieder uit jaar zeshonderd mensen op een door nieuwe nier. Daarvan de sterven er een 75 doordat tijdens er voor hen niet op met tijd de een donornier beschikbaar is. Afgelopen naar jaar een stemde de tijdens Tweede Kamer met de kleinst de mogelijke uit meerderheid in met de nieuwe donorwet. naar In het uit wetsvoorstel van D66 wordt met iedere volwassen Nederlander tijdens donor, tenzij op tv hij of zij van aangeeft dat uit niet te willen. naar De nieuwe wet moet van meer donoren opleveren. Voorafgaand in aan door de stemming een debatteert de Eerste Kamer van hier op dinsdag met 30 januari over. In van Donordrama wordt de Nederlandse nierpatiënt van met Lammert gevolgd. Hij op wacht al jaren van tevergeefs op een nier en moet op tot die van tijd tien uur per met dag, zeven in dagen per week dialyseren. met het De geringe beschikbaarheid uit van donoren stellen het hem en andere nierpatiënten in voor een onmogelijk dilemma. de Indien zij ervoor kiezen een door om in India of Bangladesh het illegaal een nier op tv te op kopen belanden zij in door schimmige wereld van misbruik en met uitbuiting, uit waarbij de straatarme donoren altijd door het in onderspit delven. naar Ze blijven berooid, verminkt en uit beschimpt door achter.

oktober 2020
29-01-2018 20:35

Docu: Donordrama

2Doc: Donordrama - Docu: Donordrama

Sterven omdat je op een te lange wachtlijst staat of illegaal een nier kopen in een land als India of Bangladesh? Dat is het duivelse dilemma waar veel nierpatiënten mee worstelen. In de documentaire Donordrama duiken de makers Joost van de...

2Doc: Donordrama gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Donordrama de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Donordrama bij 2Doc: Donordrama liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Donordrama. Heb je een uitzending van 2Doc: Donordrama gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Donordrama gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Donordrama? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Donordrama kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-01-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!