Programma gemist?

Sterven met omdat je op een te tijdens lange naar wachtlijst staat of met illegaal een tijdens nier kopen in een land een als India of door Bangladesh? de Dat is het het duivelse dilemma waar veel nierpatiënten met mee worstelen. In de op documentaire Donordrama het duiken de tijdens makers Joost van der Valk op tv en Mags in Gavan in op tv het illegale het circuit van de orgaanhandel door zich een het voor te doen als op tv potentiele kopers. Ze dringen diep een door de in de wereld door van tussenhandelaren, malafide naar artsen, advocaten op en zien met eigen ogen naar hoe deze mensen naar misbruik maken van het donoren die uit pure de armoede naar bereid zijn op tv hun nier af te op tv staan. In Nederland is een op tv groot tekort naar aan donoren. Zo in wachten er ieder jaar zeshonderd tijdens met mensen op een nieuwe in nier. Daarvan sterven de er 75 doordat er voor op door hen niet op tijd naar een donornier beschikbaar is. uit Afgelopen jaar stemde op tv de op Tweede Kamer met de kleinst mogelijke naar meerderheid in met het de nieuwe tijdens donorwet. In het op wetsvoorstel met van D66 wordt iedere uit volwassen Nederlander donor, tenzij hij het of door zij aangeeft dat niet op te willen. De nieuwe het wet moet op meer tijdens donoren opleveren. Voorafgaand aan de stemming met debatteert de tijdens Eerste door Kamer hier op dinsdag naar 30 januari over. In Donordrama wordt uit de Nederlandse met nierpatiënt tijdens Lammert gevolgd. Hij wacht al van jaren tevergeefs op met een nier op tv en moet tot die tijd door van tien uur per dag, zeven tijdens dagen het per week dialyseren. op tv De geringe beschikbaarheid van donoren stellen een hem en een andere nierpatiënten tijdens voor een onmogelijk dilemma. Indien het zij uit ervoor kiezen om van in India of Bangladesh uit illegaal een door nier te kopen belanden de zij door in schimmige wereld door van misbruik en de uitbuiting, waarbij de straatarme donoren een altijd het onderspit delven. de Ze door blijven berooid, op tv verminkt en beschimpt op achter.

maart 2021
29-01-2018 20:35

Docu: Donordrama

2Doc: Donordrama - Docu: Donordrama

Sterven omdat je op een te lange wachtlijst staat of illegaal een nier kopen in een land als India of Bangladesh? Dat is het duivelse dilemma waar veel nierpatiënten mee worstelen. In de documentaire Donordrama duiken de makers Joost van de...

2Doc: Donordrama gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Donordrama de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Donordrama bij 2Doc: Donordrama liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Donordrama. Heb je een uitzending van 2Doc: Donordrama gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Donordrama gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Donordrama? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Donordrama kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-01-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!