Programma gemist?

Sterven de omdat je op de een te lange het wachtlijst staat of illegaal een naar nier kopen met in een een land als India of Bangladesh? tijdens Dat van is het duivelse de dilemma waar veel uit nierpatiënten mee worstelen. In de op tv documentaire Donordrama duiken op de makers uit Joost van met der Valk en Mags op tv Gavan in een het illegale uit circuit van de orgaanhandel door op tv zich voor te door doen als naar potentiele kopers. Ze dringen van diep door het in de met wereld van tussenhandelaren, malafide artsen, de advocaten en zien met een eigen ogen tijdens hoe een deze mensen misbruik maken van donoren op tv die uit het pure op tv armoede bereid zijn hun nier af naar te staan. In Nederland op tijdens is een groot tekort op tv aan donoren. Zo wachten er naar ieder jaar zeshonderd een mensen met op een nieuwe nier. Daarvan de een sterven er 75 tijdens doordat er voor hen niet van op tijd een donornier een beschikbaar is. de Afgelopen jaar stemde naar de Tweede Kamer in met het de kleinst mogelijke meerderheid in door met de naar nieuwe donorwet. In het wetsvoorstel een van D66 wordt uit iedere volwassen Nederlander tijdens door donor, tenzij hij door of zij aangeeft dat niet te een willen. De op tv nieuwe wet moet meer de donoren opleveren. op tv Voorafgaand in aan de stemming debatteert de de Eerste op tv Kamer hier op dinsdag tijdens 30 januari over. In Donordrama door wordt de Nederlandse nierpatiënt op de Lammert gevolgd. Hij uit wacht al jaren in tevergeefs op een nier en moet in tot die tijd uit tien uur op per met dag, zeven dagen per week naar dialyseren. De op geringe beschikbaarheid van donoren stellen met hem en een andere nierpatiënten voor een op tijdens onmogelijk dilemma. Indien van zij ervoor kiezen om in India door of met Bangladesh illegaal een de nier te kopen op tv belanden zij in schimmige op wereld van misbruik met en uitbuiting, waarbij de tijdens straatarme donoren altijd naar het in onderspit delven. Ze blijven op berooid, verminkt en beschimpt van het achter.

oktober 2019
29-01-2018 20:35

Docu: Donordrama

2Doc: Donordrama - Docu: Donordrama

Sterven omdat je op een te lange wachtlijst staat of illegaal een nier kopen in een land als India of Bangladesh? Dat is het duivelse dilemma waar veel nierpatiënten mee worstelen. In de documentaire Donordrama duiken de makers Joost van de...

2Doc: Donordrama gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Donordrama de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Donordrama bij 2Doc: Donordrama liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Donordrama. Heb je een uitzending van 2Doc: Donordrama gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Donordrama gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Donordrama? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Donordrama kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-01-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!