Programma gemist?

Sterven op omdat je op uit een te van lange wachtlijst staat of in illegaal een nier kopen de in een land als op India of Bangladesh? de Dat is het in duivelse dilemma waar uit veel nierpatiënten het mee worstelen. In op de documentaire Donordrama tijdens duiken de makers tijdens Joost van op der Valk en Mags Gavan op in het illegale uit circuit van de tijdens orgaanhandel door zich de voor te tijdens doen als potentiele op tv kopers. Ze dringen de diep door in een de wereld van van tussenhandelaren, malafide artsen, advocaten van uit en zien met eigen ogen op hoe deze mensen misbruik met het maken van donoren die uit pure op tv armoede bereid zijn de hun het nier af te staan. In Nederland tijdens is een groot door in tekort aan donoren. Zo wachten er naar ieder jaar zeshonderd uit mensen op met een nieuwe nier. Daarvan naar naar sterven er 75 doordat er naar voor op tv hen niet op tijd een donornier met beschikbaar is. met Afgelopen jaar stemde de met Tweede door Kamer met de kleinst van mogelijke meerderheid in een met de nieuwe naar donorwet. met In het wetsvoorstel van D66 op tv wordt iedere volwassen Nederlander tijdens in donor, tenzij hij of zij op tv aangeeft dat op tv niet te de willen. De nieuwe wet moet op meer donoren opleveren. Voorafgaand op tv aan de stemming met van debatteert de Eerste met Kamer hier op dinsdag de 30 januari over. In de Donordrama wordt de Nederlandse in nierpatiënt Lammert gevolgd. Hij naar wacht al jaren op tv naar tevergeefs op een met nier en moet tot die een tijd tien uur van per dag, met zeven dagen tijdens per week dialyseren. De met geringe beschikbaarheid van donoren stellen de hem en andere de nierpatiënten voor het een onmogelijk dilemma. op tv Indien van zij ervoor kiezen om in het India uit of Bangladesh illegaal een nier het te kopen op tv belanden zij naar in schimmige wereld van het misbruik en uitbuiting, waarbij met de straatarme van donoren altijd het naar onderspit delven. van Ze blijven berooid, verminkt en beschimpt uit door achter.

februari 2020
29-01-2018 20:35

Docu: Donordrama

2Doc: Donordrama - Docu: Donordrama

Sterven omdat je op een te lange wachtlijst staat of illegaal een nier kopen in een land als India of Bangladesh? Dat is het duivelse dilemma waar veel nierpatiënten mee worstelen. In de documentaire Donordrama duiken de makers Joost van de...

2Doc: Donordrama gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Donordrama de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Donordrama bij 2Doc: Donordrama liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Donordrama. Heb je een uitzending van 2Doc: Donordrama gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Donordrama gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Donordrama? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Donordrama kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-01-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!