Programma gemist?

Een het dronken student op wordt binnengebracht met van een gebroken enkel. Tijdens het zetten uit op tv van de enkel neemt zijn op tv hartslag dramatisch toe. naar Als het Melendez de oorzaak daarvan met probeert te achterhalen, krijgt op hij te uit horen dat tijdens de jongen tijdens zijn ontgroening van wasmiddel heeft naar binnengekregen. Shaun krijgt verontrustend de nieuws over een dr. Glassman te een horen. Hij de is daardoor zo afgeleid dat hij tijdens een op fout maakt van die het einde in van zijn carrière een kan betekenen.

De 15-jarige van Gretchen leidt aan een in op tv aandoening waarbij de spieren in haar het gezicht uit niet goed werken. op Andrews is ervan de overtuigd dat door hij door middel van naar een spiertransplantatie met het meisje voor het eerst in naar haar door leven kan laten lachen. Tot een ieders verbazing van raadt Shaun een de operatie door op het meisje af na een het risicoanalyse. Claire in en Morgan zijn het het oneens een over de behandeling van naar een ernstig zieke uit patiënt die door gebruikmaakt van een gestolen het zorgpas.

In tijdens het ziekenhuis op tv wordt een man opgenomen met pijn met in zijn in rug. Tot grote van verbazing van Melendez blijkt in tijdens het om een voormalige patiënt van naar hem te gaan. een De man was in destijds met vanaf zijn middel verlamd als tijdens gevolg van met ruggenmergletsel. Andrews probeert een tijdens vrouw ervan door te overtuigen tijdens haar implantaten tijdens te verwijderen om naar een mogelijk dodelijke infectie te van bestrijden.

Lim, Shaun en naar Morgan naar bereiden zich voor op door de operatie van een een in 14-jarig meisje dat op tv geboren is met haar door hart buiten de haar borstkas. Gezien haar leeftijd de zou er inmiddels genoeg op het ruimte moeten zijn om van het hart terug te kunnen op plaatsen. de Als uit de CT-scan blijkt uit met dat dit toch niet in mogelijk is, stelt Morgan de een ingreep voor waar op tv Shaun twijfels uit over heeft. de De 12-jarige Eric tijdens is ernstig ziek en heeft het naar met spoed een op tv levertransplantatie nodig. Een veroordeelde moordenaar tijdens heeft door aangegeven orgaandonor te willen zijn, van maar er is op tv grote twijfel over zijn naar uit motieven.

De 12-jarige Quinn uit door is door haar oma in naar het ziekenhuis gebracht uit met uit verschijnselen van een acute blindedarmontsteking. Tijdens een de operatie ontdekt van het medische een team dat uit het meisje transgender een is. Terwijl Shaun probeert door te begrijpen met wat dat precies op inhoudt, blijkt uit uit een echo dat Quinn van zieker is met dan gedacht.

Shaun onderzoekt een het uit vrouw die op de Eerste Hulp op tv is op beland met tijdens een verbrande hand door en longklachten. Hij ontdekt dat haar een met verwondingen mogelijk veroorzaakt zijn een door chemicaliën die gebruikt in worden met voor het fabriceren van bommen. Claire de met gaat het gesprek aan van met een vrouw de die weigert toestemming met te geven voor een op tv levensreddende operatie van van haar op echtgenoot.

Shaun op tv keert terug met van zijn roadtrip met met Lea en het heeft een verrassende aankondiging over het zijn toekomst. De op risicovolle in operatie op de Siamese tweeling uit verloopt door niet zoals gehoopt. Het een medische team het en de moeder van tijdens de tweeling van komen daardoor voor zware op tv beslissingen te door staan.

Shaun op verstopt zich op in Lea's appartement om op Glassman te ontlopen. Hij de vertelt haar dat in hij de druk in met uit San Jose niet meer de aankan en een eigenlijk terug naar huis wil. Lea op tv adviseert hem om tijdens geen met overhaaste beslissingen te nemen en naar vraagt naar hem mee op een roadtrip uit in een klassieke van auto. Melendez de en Claire een storten zich op een naar uiterst riskante orgaantransplantatie door bij een door Siamese tweeling.

Shaun naar assisteert Melendez bij de operatie met van de professionele uit gamer Bobby Ato. uit Volgens Shaun het is er meer met een de patiënt aan tijdens de het hand dan Melendez inziet, met maar zijn in bevindingen worden compleet genegeerd. naar Bobby moedigt Shaun aan door tijdens om meer voor zichzelf het op te komen. Claire krijgt de naar in de operatiekamer tijdens te maken met ongewenste intimiteiten het van een van zeer gerespecteerde naar arts.

Als onderdeel van van een in internationaal humanitair programma op wordt een ernstig met ziek 5-jarig jongetje uit Congo op tv geopereerd aan in zijn hartaandoening. Melendez tijdens heeft ernstige twijfels over door de kans op van slagen van op de ingreep, in maar desondanks wordt door de operatie doorgezet. het Het ziekenhuis is in rep door in en roer als op tv het weefsel zoekraakt dat bij door een vrouw op is afgenomen voor onderzoek van naar uit kanker. Claire start een grondige in zoektocht om uit het weefselmonster op te een sporen van en daarmee een mogelijk onnodige operatie op in te voorkomen.

Op een weg naar het ziekenhuis belandt van Shaun tijdens een door supermarktbezoek in tijdens een gewapende overval. van Als Shaun niet direct van reageert op de naar eisen het van de overvaller, wordt van de man in zo kwaad dat hij tijdens iemand neerschiet. op Zowel het slachtoffer als een de eveneens naar gewonde schutter belanden in het het op tv ziekenhuis, waar de dader een voorrang krijgt op een operatie. op Claire tijdens doet er alles van aan om door die beslissing terug te op tv draaien, maar naar dat werkt tegen het haar.

Een op tv 17-jarige patiënt wil met maar niet rustig de worden, wat nodig is door om tijdens zijn hoofdwond te kunnen verzorgen. Als tijdens met Shaun opmerkt dat de op tv jongen autistisch het is, weet hij de hem te kalmeren en zijn wond van te hechten. Ondanks door dat willen de op ouders van de op jongen niet dat uit de autistische van Shaun hun zoon door opereert. op Jared moet alles in de de strijd gooien om door een op tv stervende man ervan te overtuigen in een nieuwe pacemaker te naar met accepteren.

Tijdens hun eerste de het nachtdienst krijgen Shaun en zijn collega's tijdens te maken op tv met van een extreem chaotische de situatie. Een bus met in bruiloftsgasten is gecrasht en de het gewonden worden achter tijdens naar elkaar binnengebracht bij de Spoedeisende Hulp. van Shaun probeert een op door ingenieuze wijze het been van een met op tv jonge bruidegom te naar redden, maar heeft moeite in zich te door focussen door alle prikkels op tv die hij uit krijgt.

Tijdens door hun eerste nachtdienst van krijgen Shaun naar en zijn collega's te maken tijdens met een extreem in chaotische met situatie. Een bus met bruiloftsgasten met is een gecrasht en de gewonden in worden achter elkaar van binnengebracht bij in de Spoedeisende Hulp. Shaun probeert op in ingenieuze wijze de het been van een de jonge bruidegom te met met redden, maar heeft moeite een zich te tijdens focussen door alle prikkels die van hij de krijgt.

Melendez, uit Claire en Jared proberen naar te achterhalen waardoor in de hevige naar allergische reacties bij een op tv 60-jarige van patiënt worden veroorzaakt. Shaun richt zich in ondertussen op tijdens de 12-jarige Evan Gallico, door uit die is binnengebracht met een gebroken een arm. De op jongen op lijkt sprekend over Shauns overleden met broertje, Steve. Tijdens het met onderzoek blijkt dat tijdens met er meer met Evan aan de tijdens tijdens hand is dan een gedacht.

december 2018
28-05-2018 21:33

Afl. 18: More

The Good Doctor - Afl. 18: More

Een dronken student wordt binnengebracht met een gebroken enkel. Tijdens het zetten van de enkel neemt zijn hartslag dramatisch toe. Als Melendez de oorzaak daarvan probeert te achterhalen, krijgt hij te horen dat de jongen tijdens zijn ont...

21-05-2018 21:32

Afl. 17: Smile

The Good Doctor - Afl. 17: Smile

De 15-jarige Gretchen leidt aan een aandoening waarbij de spieren in haar gezicht niet goed werken. Andrews is ervan overtuigd dat hij door middel van een spiertransplantatie het meisje voor het eerst in haar leven kan laten lachen. Tot ied...

14-05-2018 21:32

Afl. 16: Pain

The Good Doctor - Afl. 16: Pain

In het ziekenhuis wordt een man opgenomen met pijn in zijn rug. Tot grote verbazing van Melendez blijkt het om een voormalige patiënt van hem te gaan. De man was destijds vanaf zijn middel verlamd als gevolg van ruggenmergletsel. Andrews pr...

07-05-2018 21:32

Afl. 15: Heartfelt

The Good Doctor - Afl. 15: Heartfelt

Lim, Shaun en Morgan bereiden zich voor op de operatie van een 14-jarig meisje dat geboren is met haar hart buiten haar borstkas. Gezien haar leeftijd zou er inmiddels genoeg ruimte moeten zijn om het hart terug te kunnen plaatsen. Als uit ...

30-04-2018 21:32

Afl. 14: She

The Good Doctor - Afl. 14: She

De 12-jarige Quinn is door haar oma naar het ziekenhuis gebracht met verschijnselen van een acute blindedarmontsteking. Tijdens de operatie ontdekt het medische team dat het meisje transgender is. Terwijl Shaun probeert te begrijpen wat dat...

23-04-2018 21:30

Afl. 13: Seven reasons

The Good Doctor - Afl. 13: Seven reasons

Shaun onderzoekt een vrouw die op de Eerste Hulp is beland met een verbrande hand en longklachten. Hij ontdekt dat haar verwondingen mogelijk veroorzaakt zijn door chemicaliën die gebruikt worden voor het fabriceren van bommen. Claire gaat ...

16-04-2018 21:32

Afl. 12: Islands (part 2)

The Good Doctor - Afl. 12: Islands (part 2)

Shaun keert terug van zijn roadtrip met Lea en heeft een verrassende aankondiging over zijn toekomst. De risicovolle operatie op de Siamese tweeling verloopt niet zoals gehoopt. Het medische team en de moeder van de tweeling komen daardoor ...

09-04-2018 21:30

Afl. 11: Islands (part 1)

The Good Doctor - Afl. 11: Islands (part 1)

Shaun verstopt zich in Lea's appartement om Glassman te ontlopen. Hij vertelt haar dat hij de druk in San Jose niet meer aankan en eigenlijk terug naar huis wil. Lea adviseert hem om geen overhaaste beslissingen te nemen en vraagt hem mee o...

02-04-2018 21:32

Afl. 10: Sacrifice

The Good Doctor - Afl. 10: Sacrifice

Shaun assisteert Melendez bij de operatie van de professionele gamer Bobby Ato. Volgens Shaun is er meer met de patiënt aan de hand dan Melendez inziet, maar zijn bevindingen worden compleet genegeerd. Bobby moedigt Shaun aan om meer voor z...

26-03-2018 21:31

Afl. 9: Intangibles

The Good Doctor - Afl. 9: Intangibles

Als onderdeel van een internationaal humanitair programma wordt een ernstig ziek 5-jarig jongetje uit Congo geopereerd aan zijn hartaandoening. Melendez heeft ernstige twijfels over de kans van slagen van de ingreep, maar desondanks wordt d...

19-03-2018 21:29

Afl. 8: Apple

The Good Doctor - Afl. 8: Apple

Op weg naar het ziekenhuis belandt Shaun tijdens een supermarktbezoek in een gewapende overval. Als Shaun niet direct reageert op de eisen van de overvaller, wordt de man zo kwaad dat hij iemand neerschiet. Zowel het slachtoffer als de even...

12-03-2018 21:31

Afl. 7: 22 steps

The Good Doctor - Afl. 7: 22 steps

Een 17-jarige patiënt wil maar niet rustig worden, wat nodig is om zijn hoofdwond te kunnen verzorgen. Als Shaun opmerkt dat de jongen autistisch is, weet hij hem te kalmeren en zijn wond te hechten. Ondanks dat willen de ouders van de jong...

11-03-2018 22:57

Afl. 6: Not fake

The Good Doctor - Afl. 6: Not fake

Tijdens hun eerste nachtdienst krijgen Shaun en zijn collega's te maken met een extreem chaotische situatie. Een bus met bruiloftsgasten is gecrasht en de gewonden worden achter elkaar binnengebracht bij de Spoedeisende Hulp. Shaun probeert...

05-03-2018 21:30

Afl. 6: Not fake

The Good Doctor - Afl. 6: Not fake

Tijdens hun eerste nachtdienst krijgen Shaun en zijn collega's te maken met een extreem chaotische situatie. Een bus met bruiloftsgasten is gecrasht en de gewonden worden achter elkaar binnengebracht bij de Spoedeisende Hulp. Shaun probeert...

04-03-2018 22:59

Afl. 5: Point three percent

The Good Doctor - Afl. 5: Point three percent

Melendez, Claire en Jared proberen te achterhalen waardoor de hevige allergische reacties bij een 60-jarige patiënt worden veroorzaakt. Shaun richt zich ondertussen op de 12-jarige Evan Gallico, die is binnengebracht met een gebroken arm. D...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Good Doctor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Good Doctor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Good Doctor bij The Good Doctor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Good Doctor. Heb je een uitzending van The Good Doctor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Good Doctor gemist

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy leidt aan een autistische stoornis waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om hem heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Uitzending gemist van The Good Doctor? Hier kun je alle uitzendingen van The Good Doctor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 28-05-2018 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord