Programma gemist?

Shaun raakt na op de zijn ontslag betrokken een bij een bargevecht uit en moet zelf behandeld worden. Park het en Lim in zijn door het oneens over de op symptomen die een oudere vrouw uit vertoont na een de van operatie. Park vermoedt dat op tv de vrouw niet het eerlijk is op tegen de artsen. Andrews met besluit Han te door ontslaan, zodat Shaun zijn tijdens baan de terugkrijgt.

Shaun keert terug in naar de een operatiekamer van om te assisteren bij het verwijderen een uit van een enorme tumor het bij een patiënt. Lim door krijgt het aan de de stok met een van voormalig naar studiegenootje. Haar tijdens baby heeft verdacht hoofdletsel een opgelopen.

Han van heeft Shaun overgeplaatst naar tijdens het lab. Shaun zoekt de een in manier om terug van te komen bij de afdeling op tv op chirurgie en bemoeit zich met uit een patiënte met naar een hersentumor. Claire op tv is het niet eens de met Melendez en de Morgan over de het uit behandeling van een patiënt met sterke een religieuze in overtuigingen.

Shaun werkt zichzelf het in de nesten in tijdens als hij bot reageert op tijdens de naar bezorgde moeder van een doodzieke de baby. op tv Het nieuwe hoofd van de afdeling op tv op tv chirurgie moet beslissen met of Shaun mag door blijven.

Andrews vraagt op een moeder of ze op tv het gezicht van in haar op hersendode dochter mogen op transplanteren. Een ander meisje het raakte namelijk haar gezicht tijdens kwijt na een een met ongeluk met een geweer. in De moeder wil het in meisje graag van ontmoeten. Het gaat door niet goed met de op relatie van Melendez op en Lim. Shaun door en Glassman naar worden high tijdens en gaan op zoek het naar een jeugdliefde op tv van Glassman. Shaun in is eerlijk naar over zijn gevoelens voor het Lea.

Melendez, op Claire en naar Park proberen het leven door te redden door van een vrouw met de een mechanisch naar hart. Lim, Morgan en Shaun behandelen een een een autistische patiënt die een een hersenoperatie tijdens nodig heeft. Ze op tv hebben hiervoor de hulp nodig van op tv op tv het kamergenootje van van de patiënt. Shaun krijgt op ruzie met Glassman. Lea geeft van hem naar advies.

Na de de quarantaine wordt onderzoek gedaan met naar de het ziekenhuis. De inspecteur op heeft zijn twijfels over op tv tijdens Andrews en wil Shaun, Lim en een Melendez bestraffen. De in een operatiekamers blijven nog even gesloten, dus op tv hebben de artsen in tijdens tijd voor hun privéleven. Lim en op tv Melendez spreken hun naar naar gevoelens voor elkaar uit. Shaun op tv ontdekt dat het Lea een naar vriendje heeft. Morgan en tijdens Claire helpen de Claires moeder.

Het van is chaos op tv in het ziekenhuis vanwege de op tv quarantaine. met Morgan en Shaun voeren een succesvolle met van operatie uit. Melendez van en Claire moeten improviseren voor een de uit beenmergtransplantatie. Glassman ontdekt waardoor zijn het geheugenverlies wordt veroorzaakt. van Hij besluit uit Shaun hier over uit in te van lichten. Morgan ontdekt dat het gevreesde tijdens op virus niet via uit de lucht wordt uit overgedragen en er op komt een einde aan de een quarantaine.

Shaun en naar Alex behandelen twee een patiënten die ingestort van zijn op het lokale op tv in vliegveld. De symptomen wijzen op een tijdens besmettelijke infectie. tijdens Het ziekenhuispersoneel doet er een het alles aan de infectie in te van dammen voordat deze door zich verspreidt. Dat met het betekent dat iedereen in quarantaine van moet, het uitgerekend tijdens de op tv feestdagen.

Melendez, tijdens Morgan en Claire worstelen naar met een uit patiënt die geopereerd wil op tv worden op om hem te verhinderen een iets te doen met zijn een pedofiele gevoelens. door Shaun krijgt een lesje op tv van empathie.

Als de er complicaties optreden, ziet tijdens een patiënte op de van naar Spoedeisende Hulp zich gedwongen een geheim tijdens te onthullen aan van haar de man. Melendez, uit Reznick en Park hebben hun handen van vol aan tijdens een patiënt van een wie de ouders de tegen vaccinaties een zijn.

Claire met probeert de pijn te verzachten door van een een studiegenoot die stervende in is. Dat het wordt bemoeilijkt van door een ongewoon in verzoek. Shaun en Morgan onderhandelen op over tijdens de voorwaarden van een orgaantransplantatie met met uit twee koppige broers.

Een de jonge violiste bezoekt een de Spoedeisende Hulp met een de ontstoken vinger. Shaun op en Morgan kunnen het het naar niet eens worden het over de op tv behandeling. Claire behandelt een met tienermeisje met ademhalingsproblemen. uit Haar ouders denken dat het ze lijdt onder op de door stress van hun op echtscheiding.

Een vrouw in met anorexia moet uit een hartoperatie ondergaan. Vanwege door op haar ondergewicht is de kans klein naar dat ze het de operatie door zal overleven. Claire in denkt een op oplossing te hebben, in maar stuit op weerstand van van Melendez. Lim van moet een maagverkleining met ongedaan maken. Zijn een patiënt heeft het daar op tv moeilijk mee: diens naar partner door wist niet dat hij vroeger het dik was. Shaun en uit op Lea nemen een belangrijke met beslissing.

Shaun op denkt terug aan zijn jeugd in als hij door zich bezighoudt het met een jongen met het een de verstandelijke beperking. Shaun, een Alex en Melendez geven de een moeder van de jongen op tv het het advies hem in een woongroep uit te plaatsen. Claire het behandelt een het 18-jarige klimster die haar naar nek heeft gebroken. op tv Haar ouders door willen niet dat naar ze geopereerd wordt en tijdens komen lijnrecht in tegenover hun naar dochter te staan. De hallucinaties een van Glassman confronteren het hem met een met persoonlijke op tragedie.

juli 2020
06-05-2019 21:36

Trampoline

The Good Doctor - Trampoline

Shaun raakt na zijn ontslag betrokken bij een bargevecht en moet zelf behandeld worden. Park en Lim zijn het oneens over de symptomen die een oudere vrouw vertoont na een operatie. Park vermoedt dat de vrouw niet eerlijk is tegen de artsen....

29-04-2019 21:33

Breakdown

The Good Doctor - Breakdown

Shaun keert terug naar de operatiekamer om te assisteren bij het verwijderen van een enorme tumor bij een patiënt. Lim krijgt het aan de stok met een voormalig studiegenootje. Haar baby heeft verdacht hoofdletsel opgelopen.

22-04-2019 21:34

Believe

The Good Doctor - Believe

Han heeft Shaun overgeplaatst naar het lab. Shaun zoekt een manier om terug te komen bij de afdeling chirurgie en bemoeit zich met een patiënte met een hersentumor. Claire is het niet eens met Melendez en Morgan over de behandeling van een ...

15-04-2019 21:33

Risk and reward

The Good Doctor - Risk and reward

Shaun werkt zichzelf in de nesten als hij bot reageert op de bezorgde moeder van een doodzieke baby. Het nieuwe hoofd van de afdeling chirurgie moet beslissen of Shaun mag blijven.

08-04-2019 21:32

Faces

The Good Doctor - Faces

Andrews vraagt een moeder of ze het gezicht van haar hersendode dochter mogen transplanteren. Een ander meisje raakte namelijk haar gezicht kwijt na een ongeluk met een geweer. De moeder wil het meisje graag ontmoeten. Het gaat niet goed me...

01-04-2019 21:34

Xin

The Good Doctor - Xin

Melendez, Claire en Park proberen het leven te redden van een vrouw met een mechanisch hart. Lim, Morgan en Shaun behandelen een autistische patiënt die een hersenoperatie nodig heeft. Ze hebben hiervoor de hulp nodig van het kamergenootje ...

25-03-2019 21:32

Aftermath

The Good Doctor - Aftermath

Na de quarantaine wordt onderzoek gedaan naar het ziekenhuis. De inspecteur heeft zijn twijfels over Andrews en wil Shaun, Lim en Melendez bestraffen. De operatiekamers blijven nog even gesloten, dus hebben de artsen tijd voor hun privéleve...

18-03-2019 21:28

Quarantine (part 2)

The Good Doctor - Quarantine (part 2)

Het is chaos in het ziekenhuis vanwege de quarantaine. Morgan en Shaun voeren een succesvolle operatie uit. Melendez en Claire moeten improviseren voor een beenmergtransplantatie. Glassman ontdekt waardoor zijn geheugenverlies wordt veroorz...

11-03-2019 21:33

Quarantine (part 1)

The Good Doctor - Quarantine (part 1)

Shaun en Alex behandelen twee patiënten die ingestort zijn op het lokale vliegveld. De symptomen wijzen op een besmettelijke infectie. Het ziekenhuispersoneel doet er alles aan de infectie in te dammen voordat deze zich verspreidt. Dat bete...

04-03-2019 21:31

Empathy

The Good Doctor - Empathy

Melendez, Morgan en Claire worstelen met een patiënt die geopereerd wil worden om hem te verhinderen iets te doen met zijn pedofiele gevoelens. Shaun krijgt een lesje empathie.

25-02-2019 21:32

Stories

The Good Doctor - Stories

Als er complicaties optreden, ziet een patiënte op de Spoedeisende Hulp zich gedwongen een geheim te onthullen aan haar man. Melendez, Reznick en Park hebben hun handen vol aan een patiënt van wie de ouders tegen vaccinaties zijn.

18-02-2019 21:34

Hubert

The Good Doctor - Hubert

Claire probeert de pijn te verzachten van een studiegenoot die stervende is. Dat wordt bemoeilijkt door een ongewoon verzoek. Shaun en Morgan onderhandelen over de voorwaarden van een orgaantransplantatie met twee koppige broers.

11-02-2019 21:34

Two-ply (or not two-ply)

The Good Doctor - Two-ply (or not two-ply)

Een jonge violiste bezoekt de Spoedeisende Hulp met een ontstoken vinger. Shaun en Morgan kunnen het niet eens worden over de behandeling. Claire behandelt een tienermeisje met ademhalingsproblemen. Haar ouders denken dat ze lijdt onder de ...

04-02-2019 21:32

Carrots

The Good Doctor - Carrots

Een vrouw met anorexia moet een hartoperatie ondergaan. Vanwege haar ondergewicht is de kans klein dat ze de operatie zal overleven. Claire denkt een oplossing te hebben, maar stuit op weerstand van Melendez. Lim moet een maagverkleining on...

28-01-2019 21:31

Tough titmouse

The Good Doctor - Tough titmouse

Shaun denkt terug aan zijn jeugd als hij zich bezighoudt met een jongen met een verstandelijke beperking. Shaun, Alex en Melendez geven de moeder van de jongen het advies hem in een woongroep te plaatsen. Claire behandelt een 18-jarige klim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Good Doctor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Good Doctor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Good Doctor bij The Good Doctor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Good Doctor. Heb je een uitzending van The Good Doctor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Good Doctor gemist

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy leidt aan een autistische stoornis waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om hem heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Uitzending gemist van The Good Doctor? Hier kun je alle uitzendingen van The Good Doctor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 06-05-2019 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!