Programma gemist?

Shaun raakt na de zijn tijdens ontslag betrokken een bij een bargevecht en moet met zelf behandeld door worden. Park en Lim het zijn het oneens over een de op symptomen die een naar oudere vrouw vertoont uit na een de operatie. Park vermoedt dat de in vrouw niet eerlijk een is in tegen de artsen. Andrews besluit van Han door te ontslaan, zodat Shaun in zijn baan door terugkrijgt.

Shaun op keert terug naar de operatiekamer de om te de assisteren bij het verwijderen een van een de enorme tumor bij een door patiënt. het Lim krijgt het een aan de stok uit met een voormalig studiegenootje. Haar door baby uit heeft verdacht hoofdletsel van opgelopen.

Han heeft met Shaun overgeplaatst naar het met lab. Shaun zoekt van in een manier om op terug te komen uit bij de afdeling chirurgie op tv en bemoeit zich met een uit patiënte met op tv een naar hersentumor. Claire is het uit niet eens met Melendez op tv en Morgan over de door behandeling van door een patiënt met sterke de religieuze door overtuigingen.

Shaun door werkt zichzelf in de het nesten de als hij bot van reageert op de bezorgde uit moeder van een doodzieke baby. door Het nieuwe hoofd op van tijdens de afdeling chirurgie moet uit beslissen of op tv Shaun mag op tv blijven.

Andrews een vraagt een moeder met of ze het het gezicht van haar het hersendode dochter uit mogen transplanteren. Een in ander meisje raakte tijdens namelijk haar gezicht kwijt het na een ongeluk de met een met geweer. De moeder wil het meisje in graag ontmoeten. Het tijdens gaat met niet goed met met de relatie van Melendez en met op Lim. Shaun en Glassman worden door high en gaan op uit tijdens zoek naar een jeugdliefde het van Glassman. Shaun op is eerlijk over op zijn gevoelens voor van Lea.

Melendez, naar Claire en Park proberen het naar leven het te redden van een vrouw naar met een mechanisch tijdens hart. op Lim, Morgan op en Shaun behandelen een op tv autistische patiënt die een een hersenoperatie op tv nodig heeft. Ze hebben in hiervoor de van hulp nodig van het het kamergenootje van de patiënt. naar Shaun krijgt ruzie met op Glassman. Lea door geeft hem van advies.

Na de quarantaine tijdens wordt onderzoek uit gedaan op tv naar het ziekenhuis. De inspecteur met heeft zijn twijfels een over Andrews door en wil Shaun, de Lim en door Melendez bestraffen. De op operatiekamers blijven nog even het gesloten, dus het hebben de artsen tijd voor naar hun privéleven. Lim op tv en Melendez spreken op tv hun gevoelens voor het elkaar op uit. Shaun ontdekt door dat Lea een naar vriendje heeft. Morgan en op Claire helpen Claires het moeder.

Het op tv is chaos op in het ziekenhuis vanwege de quarantaine. door Morgan en Shaun door voeren in een succesvolle operatie uit. Melendez de en tijdens Claire moeten naar improviseren voor een op beenmergtransplantatie. Glassman ontdekt waardoor naar zijn geheugenverlies wordt uit veroorzaakt. Hij besluit tijdens Shaun hier over in naar te lichten. op tv Morgan ontdekt dat naar het gevreesde virus tijdens niet via de lucht wordt het met overgedragen en er komt tijdens een einde de aan de quarantaine.

Shaun en door Alex behandelen twee patiënten in uit die ingestort zijn op het lokale door vliegveld. de De symptomen wijzen op een door besmettelijke infectie. Het naar op ziekenhuispersoneel doet er de alles aan de infectie met in te dammen voordat deze door zich verspreidt. in Dat naar betekent dat iedereen in quarantaine moet, op tv door uitgerekend tijdens de uit feestdagen.

Melendez, Morgan het en Claire worstelen met het een tijdens patiënt die geopereerd wil worden uit om hem te met verhinderen tijdens iets te doen het met zijn pedofiele gevoelens. Shaun tijdens krijgt een lesje door van empathie.

Als er complicaties op met optreden, ziet een patiënte op uit de Spoedeisende van Hulp zich gedwongen een van geheim te door onthullen aan de haar man. Melendez, Reznick en Park door hebben van hun handen tijdens vol aan een patiënt van van wie met de ouders tegen vaccinaties met zijn.

Claire tijdens probeert de pijn te verzachten het van een het studiegenoot die naar stervende is. Dat wordt bemoeilijkt tijdens door een door ongewoon van verzoek. Shaun en Morgan onderhandelen uit over in de voorwaarden van een orgaantransplantatie uit met twee van koppige broers.

Een jonge violiste uit bezoekt de Spoedeisende tijdens Hulp met een tijdens ontstoken vinger. de Shaun en Morgan kunnen in het niet een eens het worden over de behandeling. door Claire behandelt door een tienermeisje met ademhalingsproblemen. op tv Haar ouders denken tijdens dat ze lijdt onder de van stress van van hun naar echtscheiding.

Een een vrouw met van anorexia moet een het hartoperatie ondergaan. Vanwege haar ondergewicht een is het de kans klein dat op tv ze de operatie van zal overleven. naar Claire denkt een oplossing te een hebben, maar door stuit op weerstand van tijdens Melendez. Lim moet het een maagverkleining ongedaan maken. naar het Zijn patiënt heeft het daar door moeilijk de mee: diens partner door wist niet dat hij uit vroeger dik was. Shaun en door op Lea nemen een een belangrijke beslissing.

Shaun denkt in terug op aan zijn jeugd als tijdens hij zich tijdens bezighoudt met een jongen met een van naar verstandelijke beperking. Shaun, in Alex en Melendez geven de tijdens moeder de van de jongen het een advies hem in een woongroep het te tijdens plaatsen. Claire behandelt naar een 18-jarige klimster op tv die haar uit nek heeft gebroken. Haar ouders uit willen niet dat ze van geopereerd het wordt en met komen lijnrecht tegenover hun dochter te het staan. De op hallucinaties van Glassman naar confronteren hem het met een persoonlijke van tragedie.

juni 2021
06-05-2019 21:36

Trampoline

The Good Doctor - Trampoline

Shaun raakt na zijn ontslag betrokken bij een bargevecht en moet zelf behandeld worden. Park en Lim zijn het oneens over de symptomen die een oudere vrouw vertoont na een operatie. Park vermoedt dat de vrouw niet eerlijk is tegen de artsen....

29-04-2019 21:33

Breakdown

The Good Doctor - Breakdown

Shaun keert terug naar de operatiekamer om te assisteren bij het verwijderen van een enorme tumor bij een patiënt. Lim krijgt het aan de stok met een voormalig studiegenootje. Haar baby heeft verdacht hoofdletsel opgelopen.

22-04-2019 21:34

Believe

The Good Doctor - Believe

Han heeft Shaun overgeplaatst naar het lab. Shaun zoekt een manier om terug te komen bij de afdeling chirurgie en bemoeit zich met een patiënte met een hersentumor. Claire is het niet eens met Melendez en Morgan over de behandeling van een ...

15-04-2019 21:33

Risk and reward

The Good Doctor - Risk and reward

Shaun werkt zichzelf in de nesten als hij bot reageert op de bezorgde moeder van een doodzieke baby. Het nieuwe hoofd van de afdeling chirurgie moet beslissen of Shaun mag blijven.

08-04-2019 21:32

Faces

The Good Doctor - Faces

Andrews vraagt een moeder of ze het gezicht van haar hersendode dochter mogen transplanteren. Een ander meisje raakte namelijk haar gezicht kwijt na een ongeluk met een geweer. De moeder wil het meisje graag ontmoeten. Het gaat niet goed me...

01-04-2019 21:34

Xin

The Good Doctor - Xin

Melendez, Claire en Park proberen het leven te redden van een vrouw met een mechanisch hart. Lim, Morgan en Shaun behandelen een autistische patiënt die een hersenoperatie nodig heeft. Ze hebben hiervoor de hulp nodig van het kamergenootje ...

25-03-2019 21:32

Aftermath

The Good Doctor - Aftermath

Na de quarantaine wordt onderzoek gedaan naar het ziekenhuis. De inspecteur heeft zijn twijfels over Andrews en wil Shaun, Lim en Melendez bestraffen. De operatiekamers blijven nog even gesloten, dus hebben de artsen tijd voor hun privéleve...

18-03-2019 21:28

Quarantine (part 2)

The Good Doctor - Quarantine (part 2)

Het is chaos in het ziekenhuis vanwege de quarantaine. Morgan en Shaun voeren een succesvolle operatie uit. Melendez en Claire moeten improviseren voor een beenmergtransplantatie. Glassman ontdekt waardoor zijn geheugenverlies wordt veroorz...

11-03-2019 21:33

Quarantine (part 1)

The Good Doctor - Quarantine (part 1)

Shaun en Alex behandelen twee patiënten die ingestort zijn op het lokale vliegveld. De symptomen wijzen op een besmettelijke infectie. Het ziekenhuispersoneel doet er alles aan de infectie in te dammen voordat deze zich verspreidt. Dat bete...

04-03-2019 21:31

Empathy

The Good Doctor - Empathy

Melendez, Morgan en Claire worstelen met een patiënt die geopereerd wil worden om hem te verhinderen iets te doen met zijn pedofiele gevoelens. Shaun krijgt een lesje empathie.

25-02-2019 21:32

Stories

The Good Doctor - Stories

Als er complicaties optreden, ziet een patiënte op de Spoedeisende Hulp zich gedwongen een geheim te onthullen aan haar man. Melendez, Reznick en Park hebben hun handen vol aan een patiënt van wie de ouders tegen vaccinaties zijn.

18-02-2019 21:34

Hubert

The Good Doctor - Hubert

Claire probeert de pijn te verzachten van een studiegenoot die stervende is. Dat wordt bemoeilijkt door een ongewoon verzoek. Shaun en Morgan onderhandelen over de voorwaarden van een orgaantransplantatie met twee koppige broers.

11-02-2019 21:34

Two-ply (or not two-ply)

The Good Doctor - Two-ply (or not two-ply)

Een jonge violiste bezoekt de Spoedeisende Hulp met een ontstoken vinger. Shaun en Morgan kunnen het niet eens worden over de behandeling. Claire behandelt een tienermeisje met ademhalingsproblemen. Haar ouders denken dat ze lijdt onder de ...

04-02-2019 21:32

Carrots

The Good Doctor - Carrots

Een vrouw met anorexia moet een hartoperatie ondergaan. Vanwege haar ondergewicht is de kans klein dat ze de operatie zal overleven. Claire denkt een oplossing te hebben, maar stuit op weerstand van Melendez. Lim moet een maagverkleining on...

28-01-2019 21:31

Tough titmouse

The Good Doctor - Tough titmouse

Shaun denkt terug aan zijn jeugd als hij zich bezighoudt met een jongen met een verstandelijke beperking. Shaun, Alex en Melendez geven de moeder van de jongen het advies hem in een woongroep te plaatsen. Claire behandelt een 18-jarige klim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Good Doctor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Good Doctor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Good Doctor bij The Good Doctor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Good Doctor. Heb je een uitzending van The Good Doctor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Good Doctor gemist

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy leidt aan een autistische stoornis waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om hem heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Uitzending gemist van The Good Doctor? Hier kun je alle uitzendingen van The Good Doctor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 06-05-2019 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!