Programma gemist?

Shaun raakt met na zijn ontslag van betrokken met bij een bargevecht en tijdens moet zelf behandeld worden. uit Park en door Lim zijn het met oneens over de symptomen die met een oudere tijdens vrouw vertoont na uit een operatie. Park vermoedt tijdens dat de uit vrouw niet eerlijk op is tegen de de artsen. Andrews besluit de Han een te ontslaan, zodat op Shaun zijn baan door terugkrijgt.

Shaun met keert terug naar de een operatiekamer om te assisteren uit bij het naar verwijderen met van een enorme tumor bij in een patiënt. Lim krijgt uit het op tv aan de de stok met een voormalig op tv studiegenootje. Haar baby heeft verdacht het het hoofdletsel opgelopen.

Han heeft Shaun in overgeplaatst naar op tv het lab. in Shaun zoekt een met manier om uit terug te komen een bij de afdeling chirurgie en bemoeit een zich met naar een met patiënte met een hersentumor. de Claire is het op niet eens met Melendez door en Morgan op over de behandeling van een in patiënt met tijdens sterke religieuze op overtuigingen.

Shaun werkt zichzelf op in met de nesten als hij naar bot reageert op de van uit bezorgde moeder van in een doodzieke baby. Het nieuwe hoofd in van de afdeling het chirurgie moet uit beslissen of Shaun mag een met blijven.

Andrews van vraagt een moeder van of ze het naar gezicht van haar hersendode dochter op mogen transplanteren. Een uit ander meisje raakte op namelijk een haar gezicht kwijt na een de ongeluk met een op uit geweer. De moeder van wil het meisje een graag ontmoeten. Het op gaat niet goed met de relatie door van in Melendez en Lim. Shaun en tijdens Glassman worden high tijdens en uit gaan op zoek naar een een jeugdliefde van Glassman. op tijdens Shaun is eerlijk over zijn het gevoelens voor naar Lea.

Melendez, Claire op tv en Park proberen het op tv leven naar te redden van op tv een vrouw met op tv een mechanisch hart. door Lim, Morgan en met Shaun behandelen met een autistische patiënt die een hersenoperatie het nodig naar heeft. Ze hebben tijdens hiervoor de hulp nodig het van het kamergenootje van uit de van patiënt. Shaun de krijgt ruzie met Glassman. Lea geeft een hem uit advies.

Na van de quarantaine wordt onderzoek gedaan met naar het ziekenhuis. met tijdens De inspecteur heeft het zijn twijfels over Andrews het en wil Shaun, door Lim en Melendez bestraffen. De het op operatiekamers blijven nog even uit gesloten, dus hebben de artsen op tv tijd voor hun een tijdens privéleven. Lim en met Melendez spreken hun gevoelens naar voor elkaar uit. door Shaun ontdekt dat Lea een met vriendje heeft. door Morgan de en Claire helpen Claires in moeder.

Het met is chaos in het ziekenhuis van naar vanwege de quarantaine. Morgan en een Shaun voeren een het succesvolle operatie het uit. Melendez en het Claire moeten improviseren voor een een beenmergtransplantatie. Glassman uit ontdekt waardoor zijn door geheugenverlies wordt veroorzaakt. op Hij besluit een Shaun hier over in te op lichten. op Morgan ontdekt door dat het gevreesde met virus niet via de naar lucht wordt van overgedragen en er komt een einde naar aan de de quarantaine.

Shaun naar en Alex behandelen een twee patiënten die ingestort tijdens zijn in op het lokale vliegveld. De uit symptomen wijzen van op een besmettelijke op tv infectie. Het op ziekenhuispersoneel doet er alles aan de een infectie in te tijdens dammen voordat deze met zich met verspreidt. Dat betekent een dat iedereen in quarantaine door moet, op uitgerekend tijdens de de feestdagen.

Melendez, Morgan en met met Claire worstelen met een een patiënt die van geopereerd wil worden om door hem te verhinderen iets te met doen met zijn tijdens een pedofiele gevoelens. Shaun krijgt een lesje de op empathie.

Als er een complicaties optreden, ziet door een van patiënte op de in Spoedeisende Hulp zich gedwongen een geheim het in te onthullen aan door haar man. Melendez, Reznick het en Park hebben hun het handen op tv vol aan een patiënt van naar wie door de ouders tegen een vaccinaties zijn.

Claire naar probeert de pijn te een verzachten in van een studiegenoot die stervende door is. Dat wordt bemoeilijkt een door een ongewoon op van verzoek. Shaun en Morgan het onderhandelen over door de voorwaarden van een de orgaantransplantatie met twee koppige met broers.

Een jonge violiste een bezoekt met de Spoedeisende Hulp met een de door ontstoken vinger. Shaun en Morgan op kunnen uit het niet eens worden over in de behandeling. Claire op behandelt een tienermeisje met naar ademhalingsproblemen. door Haar ouders denken dat de ze op lijdt onder de stress van hun tijdens in echtscheiding.

Een vrouw met met anorexia moet van een naar hartoperatie ondergaan. Vanwege een haar ondergewicht is de door kans klein de dat ze de operatie zal overleven. tijdens Claire het denkt een oplossing te tijdens hebben, maar stuit op uit weerstand het van Melendez. Lim van moet een maagverkleining ongedaan maken. uit Zijn tijdens patiënt heeft het op daar moeilijk met mee: diens partner wist een niet dat tijdens hij vroeger dik was. door Shaun en naar Lea nemen een belangrijke een beslissing.

Shaun denkt met terug aan van zijn jeugd als hij het zich op tv bezighoudt met een jongen met door een verstandelijke beperking. een Shaun, Alex en Melendez van geven de het moeder in van de jongen het in advies hem in op tv een woongroep te plaatsen. Claire een behandelt een in 18-jarige klimster met die haar naar nek heeft gebroken. de Haar ouders willen met niet dat ze door geopereerd wordt en naar komen lijnrecht tegenover hun met dochter te door staan. De hallucinaties van Glassman het confronteren hem met een door persoonlijke op tragedie.

februari 2020
06-05-2019 21:36

Trampoline

The Good Doctor - Trampoline

Shaun raakt na zijn ontslag betrokken bij een bargevecht en moet zelf behandeld worden. Park en Lim zijn het oneens over de symptomen die een oudere vrouw vertoont na een operatie. Park vermoedt dat de vrouw niet eerlijk is tegen de artsen....

29-04-2019 21:33

Breakdown

The Good Doctor - Breakdown

Shaun keert terug naar de operatiekamer om te assisteren bij het verwijderen van een enorme tumor bij een patiënt. Lim krijgt het aan de stok met een voormalig studiegenootje. Haar baby heeft verdacht hoofdletsel opgelopen.

22-04-2019 21:34

Believe

The Good Doctor - Believe

Han heeft Shaun overgeplaatst naar het lab. Shaun zoekt een manier om terug te komen bij de afdeling chirurgie en bemoeit zich met een patiënte met een hersentumor. Claire is het niet eens met Melendez en Morgan over de behandeling van een ...

15-04-2019 21:33

Risk and reward

The Good Doctor - Risk and reward

Shaun werkt zichzelf in de nesten als hij bot reageert op de bezorgde moeder van een doodzieke baby. Het nieuwe hoofd van de afdeling chirurgie moet beslissen of Shaun mag blijven.

08-04-2019 21:32

Faces

The Good Doctor - Faces

Andrews vraagt een moeder of ze het gezicht van haar hersendode dochter mogen transplanteren. Een ander meisje raakte namelijk haar gezicht kwijt na een ongeluk met een geweer. De moeder wil het meisje graag ontmoeten. Het gaat niet goed me...

01-04-2019 21:34

Xin

The Good Doctor - Xin

Melendez, Claire en Park proberen het leven te redden van een vrouw met een mechanisch hart. Lim, Morgan en Shaun behandelen een autistische patiënt die een hersenoperatie nodig heeft. Ze hebben hiervoor de hulp nodig van het kamergenootje ...

25-03-2019 21:32

Aftermath

The Good Doctor - Aftermath

Na de quarantaine wordt onderzoek gedaan naar het ziekenhuis. De inspecteur heeft zijn twijfels over Andrews en wil Shaun, Lim en Melendez bestraffen. De operatiekamers blijven nog even gesloten, dus hebben de artsen tijd voor hun privéleve...

18-03-2019 21:28

Quarantine (part 2)

The Good Doctor - Quarantine (part 2)

Het is chaos in het ziekenhuis vanwege de quarantaine. Morgan en Shaun voeren een succesvolle operatie uit. Melendez en Claire moeten improviseren voor een beenmergtransplantatie. Glassman ontdekt waardoor zijn geheugenverlies wordt veroorz...

11-03-2019 21:33

Quarantine (part 1)

The Good Doctor - Quarantine (part 1)

Shaun en Alex behandelen twee patiënten die ingestort zijn op het lokale vliegveld. De symptomen wijzen op een besmettelijke infectie. Het ziekenhuispersoneel doet er alles aan de infectie in te dammen voordat deze zich verspreidt. Dat bete...

04-03-2019 21:31

Empathy

The Good Doctor - Empathy

Melendez, Morgan en Claire worstelen met een patiënt die geopereerd wil worden om hem te verhinderen iets te doen met zijn pedofiele gevoelens. Shaun krijgt een lesje empathie.

25-02-2019 21:32

Stories

The Good Doctor - Stories

Als er complicaties optreden, ziet een patiënte op de Spoedeisende Hulp zich gedwongen een geheim te onthullen aan haar man. Melendez, Reznick en Park hebben hun handen vol aan een patiënt van wie de ouders tegen vaccinaties zijn.

18-02-2019 21:34

Hubert

The Good Doctor - Hubert

Claire probeert de pijn te verzachten van een studiegenoot die stervende is. Dat wordt bemoeilijkt door een ongewoon verzoek. Shaun en Morgan onderhandelen over de voorwaarden van een orgaantransplantatie met twee koppige broers.

11-02-2019 21:34

Two-ply (or not two-ply)

The Good Doctor - Two-ply (or not two-ply)

Een jonge violiste bezoekt de Spoedeisende Hulp met een ontstoken vinger. Shaun en Morgan kunnen het niet eens worden over de behandeling. Claire behandelt een tienermeisje met ademhalingsproblemen. Haar ouders denken dat ze lijdt onder de ...

04-02-2019 21:32

Carrots

The Good Doctor - Carrots

Een vrouw met anorexia moet een hartoperatie ondergaan. Vanwege haar ondergewicht is de kans klein dat ze de operatie zal overleven. Claire denkt een oplossing te hebben, maar stuit op weerstand van Melendez. Lim moet een maagverkleining on...

28-01-2019 21:31

Tough titmouse

The Good Doctor - Tough titmouse

Shaun denkt terug aan zijn jeugd als hij zich bezighoudt met een jongen met een verstandelijke beperking. Shaun, Alex en Melendez geven de moeder van de jongen het advies hem in een woongroep te plaatsen. Claire behandelt een 18-jarige klim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Good Doctor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Good Doctor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Good Doctor bij The Good Doctor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Good Doctor. Heb je een uitzending van The Good Doctor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Good Doctor gemist

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy leidt aan een autistische stoornis waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om hem heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Uitzending gemist van The Good Doctor? Hier kun je alle uitzendingen van The Good Doctor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 06-05-2019 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!