Programma gemist?

Shaun uit raakt na zijn ontslag betrokken in bij een op bargevecht en moet van zelf behandeld worden. met Park met en Lim zijn met het oneens over de tijdens symptomen die een oudere van vrouw vertoont van na een operatie. Park vermoedt op tv dat van de vrouw niet eerlijk het is tegen de in artsen. Andrews besluit Han de te ontslaan, zodat naar naar Shaun zijn baan de terugkrijgt.

Shaun uit keert terug naar het de operatiekamer om van te assisteren bij het van verwijderen van een enorme een tumor een bij een patiënt. Lim krijgt met het het aan de een stok met een voormalig naar studiegenootje. Haar baby door heeft verdacht op tv hoofdletsel opgelopen.

Han heeft Shaun van naar overgeplaatst naar het lab. Shaun in zoekt een uit manier om terug een te komen bij de naar afdeling chirurgie en met bemoeit met zich met een op patiënte met een hersentumor. Claire is op het niet eens tijdens met het Melendez en Morgan over met de het behandeling van een patiënt tijdens met sterke op religieuze overtuigingen.

Shaun werkt op tv zichzelf in de de nesten als hij de bot door reageert op de bezorgde naar moeder van met een doodzieke baby. Het nieuwe hoofd een van de op tv afdeling chirurgie uit moet beslissen of Shaun de mag door blijven.

Andrews vraagt een in moeder of ze van het naar gezicht van haar hersendode dochter de tijdens mogen transplanteren. Een ander meisje raakte tijdens uit namelijk haar gezicht kwijt uit na een met ongeluk met een geweer. De moeder door wil het meisje tijdens graag ontmoeten. door Het een gaat niet goed met de relatie met op tv van Melendez en Lim. Shaun en een uit Glassman worden high en gaan tijdens op zoek naar van een jeugdliefde op tv van Glassman. Shaun is eerlijk uit over zijn een gevoelens het voor Lea.

Melendez, Claire en naar Park proberen van het leven te van redden van van een vrouw met in een mechanisch hart. de Lim, Morgan door en Shaun behandelen in een autistische patiënt die een uit hersenoperatie nodig een heeft. Ze naar hebben hiervoor de hulp nodig van naar van het kamergenootje van de in patiënt. Shaun krijgt op tv ruzie met Glassman. Lea geeft door hem uit advies.

Na het de quarantaine door wordt onderzoek gedaan de naar het ziekenhuis. een De inspecteur heeft zijn twijfels over de het Andrews en wil van Shaun, Lim en met Melendez bestraffen. De operatiekamers blijven de nog even naar gesloten, dus hebben de artsen in tijd voor hun het privéleven. Lim en uit Melendez in spreken hun gevoelens voor elkaar tijdens het uit. Shaun ontdekt dat Lea een naar vriendje heeft. Morgan tijdens en Claire helpen op van Claires moeder.

Het de is chaos in het ziekenhuis op vanwege de naar quarantaine. Morgan en met Shaun voeren uit een succesvolle operatie uit. op tv Melendez en Claire op tv moeten improviseren door voor een beenmergtransplantatie. tijdens Glassman ontdekt waardoor zijn geheugenverlies uit wordt veroorzaakt. Hij een besluit Shaun op hier door over in te lichten. Morgan uit ontdekt dat op tv het gevreesde virus naar niet via de het lucht wordt overgedragen en er tijdens komt een op einde aan naar de quarantaine.

Shaun en Alex tijdens met behandelen twee patiënten die ingestort met zijn op het lokale een vliegveld. naar De symptomen de wijzen op een besmettelijke infectie. Het op tv op ziekenhuispersoneel doet er alles aan de de infectie in in te dammen voordat deze uit zich door verspreidt. Dat betekent dat iedereen door in quarantaine moet, door het uitgerekend tijdens de in feestdagen.

Melendez, Morgan en met Claire worstelen op met een met patiënt die geopereerd in wil worden in om hem te verhinderen met iets te doen met zijn in pedofiele gevoelens. Shaun op naar krijgt een lesje de empathie.

Als er complicaties op tv optreden, ziet tijdens een patiënte op naar de Spoedeisende Hulp het zich gedwongen een uit geheim te onthullen uit aan op tv haar man. Melendez, Reznick tijdens en Park uit hebben hun handen vol aan het een patiënt op van wie de ouders tegen op naar vaccinaties zijn.

Claire een probeert de pijn op tv te verzachten van een in studiegenoot die op stervende is. Dat wordt bemoeilijkt in in door een ongewoon verzoek. Shaun en naar met Morgan onderhandelen over de voorwaarden het van een naar orgaantransplantatie met twee koppige van broers.

Een een jonge violiste bezoekt de in Spoedeisende tijdens Hulp met een uit ontstoken vinger. Shaun en Morgan de kunnen van het niet eens worden van over de behandeling. Claire behandelt tijdens een tienermeisje met uit ademhalingsproblemen. Haar door ouders met denken dat ze lijdt onder de door stress op tv van hun het echtscheiding.

Een vrouw op tv met anorexia moet een door hartoperatie ondergaan. in Vanwege haar ondergewicht is tijdens de kans klein de dat ze het de operatie zal door overleven. Claire denkt een naar oplossing van te hebben, maar stuit op van weerstand een van Melendez. Lim moet door een maagverkleining ongedaan door maken. Zijn patiënt heeft met het daar op moeilijk mee: diens partner door op wist niet dat hij vroeger dik op naar was. Shaun en Lea nemen een het belangrijke tijdens beslissing.

Shaun naar denkt terug aan zijn jeugd uit als hij in zich bezighoudt uit met een jongen met met een het verstandelijke beperking. Shaun, Alex op en Melendez op geven de moeder van de jongen op tv in het advies hem in een woongroep op te door plaatsen. Claire behandelt een door 18-jarige klimster die haar door van nek heeft gebroken. Haar ouders willen de in niet dat ze geopereerd wordt van en tijdens komen lijnrecht tegenover hun dochter een te staan. De hallucinaties op van Glassman confronteren de hem met een een persoonlijke op tv tragedie.

oktober 2020
06-05-2019 21:36

Trampoline

The Good Doctor - Trampoline

Shaun raakt na zijn ontslag betrokken bij een bargevecht en moet zelf behandeld worden. Park en Lim zijn het oneens over de symptomen die een oudere vrouw vertoont na een operatie. Park vermoedt dat de vrouw niet eerlijk is tegen de artsen....

29-04-2019 21:33

Breakdown

The Good Doctor - Breakdown

Shaun keert terug naar de operatiekamer om te assisteren bij het verwijderen van een enorme tumor bij een patiënt. Lim krijgt het aan de stok met een voormalig studiegenootje. Haar baby heeft verdacht hoofdletsel opgelopen.

22-04-2019 21:34

Believe

The Good Doctor - Believe

Han heeft Shaun overgeplaatst naar het lab. Shaun zoekt een manier om terug te komen bij de afdeling chirurgie en bemoeit zich met een patiënte met een hersentumor. Claire is het niet eens met Melendez en Morgan over de behandeling van een ...

15-04-2019 21:33

Risk and reward

The Good Doctor - Risk and reward

Shaun werkt zichzelf in de nesten als hij bot reageert op de bezorgde moeder van een doodzieke baby. Het nieuwe hoofd van de afdeling chirurgie moet beslissen of Shaun mag blijven.

08-04-2019 21:32

Faces

The Good Doctor - Faces

Andrews vraagt een moeder of ze het gezicht van haar hersendode dochter mogen transplanteren. Een ander meisje raakte namelijk haar gezicht kwijt na een ongeluk met een geweer. De moeder wil het meisje graag ontmoeten. Het gaat niet goed me...

01-04-2019 21:34

Xin

The Good Doctor - Xin

Melendez, Claire en Park proberen het leven te redden van een vrouw met een mechanisch hart. Lim, Morgan en Shaun behandelen een autistische patiënt die een hersenoperatie nodig heeft. Ze hebben hiervoor de hulp nodig van het kamergenootje ...

25-03-2019 21:32

Aftermath

The Good Doctor - Aftermath

Na de quarantaine wordt onderzoek gedaan naar het ziekenhuis. De inspecteur heeft zijn twijfels over Andrews en wil Shaun, Lim en Melendez bestraffen. De operatiekamers blijven nog even gesloten, dus hebben de artsen tijd voor hun privéleve...

18-03-2019 21:28

Quarantine (part 2)

The Good Doctor - Quarantine (part 2)

Het is chaos in het ziekenhuis vanwege de quarantaine. Morgan en Shaun voeren een succesvolle operatie uit. Melendez en Claire moeten improviseren voor een beenmergtransplantatie. Glassman ontdekt waardoor zijn geheugenverlies wordt veroorz...

11-03-2019 21:33

Quarantine (part 1)

The Good Doctor - Quarantine (part 1)

Shaun en Alex behandelen twee patiënten die ingestort zijn op het lokale vliegveld. De symptomen wijzen op een besmettelijke infectie. Het ziekenhuispersoneel doet er alles aan de infectie in te dammen voordat deze zich verspreidt. Dat bete...

04-03-2019 21:31

Empathy

The Good Doctor - Empathy

Melendez, Morgan en Claire worstelen met een patiënt die geopereerd wil worden om hem te verhinderen iets te doen met zijn pedofiele gevoelens. Shaun krijgt een lesje empathie.

25-02-2019 21:32

Stories

The Good Doctor - Stories

Als er complicaties optreden, ziet een patiënte op de Spoedeisende Hulp zich gedwongen een geheim te onthullen aan haar man. Melendez, Reznick en Park hebben hun handen vol aan een patiënt van wie de ouders tegen vaccinaties zijn.

18-02-2019 21:34

Hubert

The Good Doctor - Hubert

Claire probeert de pijn te verzachten van een studiegenoot die stervende is. Dat wordt bemoeilijkt door een ongewoon verzoek. Shaun en Morgan onderhandelen over de voorwaarden van een orgaantransplantatie met twee koppige broers.

11-02-2019 21:34

Two-ply (or not two-ply)

The Good Doctor - Two-ply (or not two-ply)

Een jonge violiste bezoekt de Spoedeisende Hulp met een ontstoken vinger. Shaun en Morgan kunnen het niet eens worden over de behandeling. Claire behandelt een tienermeisje met ademhalingsproblemen. Haar ouders denken dat ze lijdt onder de ...

04-02-2019 21:32

Carrots

The Good Doctor - Carrots

Een vrouw met anorexia moet een hartoperatie ondergaan. Vanwege haar ondergewicht is de kans klein dat ze de operatie zal overleven. Claire denkt een oplossing te hebben, maar stuit op weerstand van Melendez. Lim moet een maagverkleining on...

28-01-2019 21:31

Tough titmouse

The Good Doctor - Tough titmouse

Shaun denkt terug aan zijn jeugd als hij zich bezighoudt met een jongen met een verstandelijke beperking. Shaun, Alex en Melendez geven de moeder van de jongen het advies hem in een woongroep te plaatsen. Claire behandelt een 18-jarige klim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Good Doctor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Good Doctor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Good Doctor bij The Good Doctor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Good Doctor. Heb je een uitzending van The Good Doctor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Good Doctor gemist

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy leidt aan een autistische stoornis waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om hem heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Uitzending gemist van The Good Doctor? Hier kun je alle uitzendingen van The Good Doctor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 06-05-2019 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!