Programma gemist?

Shaun op tv raakt na zijn ontslag betrokken door naar bij een bargevecht en moet het zelf het behandeld worden. Park in en Lim zijn het oneens van over de symptomen die in een naar oudere vrouw vertoont het na een operatie. Park tijdens vermoedt dat de het vrouw niet eerlijk naar is naar tegen de artsen. Andrews besluit uit Han te ontslaan, uit zodat Shaun zijn baan tijdens door terugkrijgt.

Shaun op tv keert terug naar de een operatiekamer om te uit assisteren tijdens bij het verwijderen van een enorme in tumor met bij een door patiënt. Lim krijgt het aan het de stok met op tv een voormalig studiegenootje. van Haar baby heeft verdacht op tv hoofdletsel de opgelopen.

Han in heeft Shaun overgeplaatst naar het een lab. een Shaun zoekt een in manier om terug met te komen bij de afdeling op chirurgie en bemoeit de zich een met een patiënte met op een hersentumor. Claire is een het niet eens op tv op tv met Melendez en Morgan van over de behandeling het van een met patiënt met sterke religieuze door overtuigingen.

Shaun werkt op tv zichzelf in de nesten de als hij bot naar uit reageert op de bezorgde op tv moeder van het een doodzieke baby. Het naar nieuwe hoofd van met de afdeling chirurgie moet beslissen uit of Shaun tijdens mag het blijven.

Andrews door vraagt een moeder of op tv ze het door gezicht van met haar hersendode dochter mogen transplanteren. op Een ander tijdens meisje raakte uit namelijk haar gezicht uit kwijt na een ongeluk met een het geweer. De een moeder wil het de meisje van graag ontmoeten. Het gaat op tv niet goed met de relatie op tv van Melendez en tijdens Lim. Shaun door en Glassman worden een high en gaan het op zoek naar met een een jeugdliefde van Glassman. Shaun is het eerlijk over op tv zijn gevoelens voor een Lea.

Melendez, Claire en in van Park proberen het met leven te redden op tv van een vrouw door met een mechanisch uit hart. Lim, Morgan en Shaun uit behandelen van een autistische patiënt die een hersenoperatie door op tv nodig heeft. Ze hebben hiervoor op de hulp nodig in van het kamergenootje van de de tijdens patiënt. Shaun krijgt ruzie door met Glassman. Lea geeft tijdens hem een advies.

Na op de quarantaine wordt onderzoek de gedaan naar op het ziekenhuis. De van inspecteur heeft zijn twijfels de over Andrews en door wil Shaun, Lim door en uit Melendez bestraffen. De operatiekamers tijdens blijven nog even van gesloten, dus door hebben de artsen tijd voor hun van uit privéleven. Lim en met Melendez spreken hun op tv gevoelens voor elkaar uit. Shaun in ontdekt het dat Lea een vriendje heeft. Morgan het en Claire een helpen op Claires moeder.

Het is chaos de in het in ziekenhuis vanwege de met quarantaine. op Morgan en Shaun voeren een succesvolle door operatie in uit. Melendez en Claire moeten het van improviseren voor een beenmergtransplantatie. met Glassman ontdekt waardoor zijn geheugenverlies door een wordt veroorzaakt. Hij besluit Shaun de hier door over in te lichten. tijdens Morgan ontdekt dat het gevreesde van in virus niet via de lucht uit wordt in overgedragen en er naar komt een einde aan de op quarantaine.

Shaun tijdens en Alex behandelen uit twee patiënten die ingestort de zijn de op het lokale een vliegveld. De symptomen met wijzen op een besmettelijke een infectie. Het ziekenhuispersoneel doet er tijdens een alles aan de infectie in te de dammen voordat van deze zich verspreidt. Dat het betekent dat iedereen naar in uit quarantaine moet, uitgerekend in tijdens de tijdens feestdagen.

Melendez, op Morgan en Claire worstelen met met een patiënt tijdens die met geopereerd wil worden om hem te naar verhinderen iets te de doen met zijn het met pedofiele gevoelens. Shaun krijgt op tv een lesje op empathie.

Als er complicaties in naar optreden, ziet een tijdens patiënte op de naar Spoedeisende Hulp zich gedwongen een geheim het een te onthullen aan haar op man. Melendez, van Reznick en Park hebben hun de handen vol aan op een patiënt op van wie de ouders op tv tegen vaccinaties naar zijn.

Claire met probeert de pijn te verzachten in van door een studiegenoot een die stervende is. op tv Dat wordt bemoeilijkt door een ongewoon het verzoek. Shaun door en Morgan onderhandelen over op met de voorwaarden van een orgaantransplantatie naar met twee koppige de broers.

Een jonge de violiste bezoekt op de Spoedeisende Hulp met op een in ontstoken vinger. Shaun en Morgan de kunnen het niet door eens het worden over de behandeling. Claire van behandelt een tienermeisje tijdens met op ademhalingsproblemen. Haar ouders denken dat op tv ze lijdt onder tijdens de in stress van hun met echtscheiding.

Een vrouw met met anorexia moet een de hartoperatie ondergaan. een Vanwege haar ondergewicht is naar een de kans klein dat ze op de operatie zal overleven. door Claire denkt van een oplossing in te hebben, maar stuit op naar weerstand van naar Melendez. Lim het moet een maagverkleining op ongedaan maken. naar Zijn patiënt heeft het daar moeilijk door mee: tijdens diens partner wist uit niet dat naar hij vroeger dik het was. Shaun en op Lea nemen een belangrijke naar beslissing.

Shaun in denkt terug aan tijdens zijn jeugd met als hij zich bezighoudt door met een naar jongen met een door verstandelijke beperking. Shaun, Alex en Melendez uit geven de uit moeder het van de jongen door het advies hem op in een woongroep in te plaatsen. Claire behandelt op tv een 18-jarige klimster het die haar nek heeft naar gebroken. Haar ouders op tv willen uit niet dat ze geopereerd wordt en uit komen lijnrecht tegenover naar hun het dochter te staan. naar De hallucinaties van Glassman confronteren de tijdens hem met een persoonlijke met tragedie.

februari 2021
06-05-2019 21:36

Trampoline

The Good Doctor - Trampoline

Shaun raakt na zijn ontslag betrokken bij een bargevecht en moet zelf behandeld worden. Park en Lim zijn het oneens over de symptomen die een oudere vrouw vertoont na een operatie. Park vermoedt dat de vrouw niet eerlijk is tegen de artsen....

29-04-2019 21:33

Breakdown

The Good Doctor - Breakdown

Shaun keert terug naar de operatiekamer om te assisteren bij het verwijderen van een enorme tumor bij een patiënt. Lim krijgt het aan de stok met een voormalig studiegenootje. Haar baby heeft verdacht hoofdletsel opgelopen.

22-04-2019 21:34

Believe

The Good Doctor - Believe

Han heeft Shaun overgeplaatst naar het lab. Shaun zoekt een manier om terug te komen bij de afdeling chirurgie en bemoeit zich met een patiënte met een hersentumor. Claire is het niet eens met Melendez en Morgan over de behandeling van een ...

15-04-2019 21:33

Risk and reward

The Good Doctor - Risk and reward

Shaun werkt zichzelf in de nesten als hij bot reageert op de bezorgde moeder van een doodzieke baby. Het nieuwe hoofd van de afdeling chirurgie moet beslissen of Shaun mag blijven.

08-04-2019 21:32

Faces

The Good Doctor - Faces

Andrews vraagt een moeder of ze het gezicht van haar hersendode dochter mogen transplanteren. Een ander meisje raakte namelijk haar gezicht kwijt na een ongeluk met een geweer. De moeder wil het meisje graag ontmoeten. Het gaat niet goed me...

01-04-2019 21:34

Xin

The Good Doctor - Xin

Melendez, Claire en Park proberen het leven te redden van een vrouw met een mechanisch hart. Lim, Morgan en Shaun behandelen een autistische patiënt die een hersenoperatie nodig heeft. Ze hebben hiervoor de hulp nodig van het kamergenootje ...

25-03-2019 21:32

Aftermath

The Good Doctor - Aftermath

Na de quarantaine wordt onderzoek gedaan naar het ziekenhuis. De inspecteur heeft zijn twijfels over Andrews en wil Shaun, Lim en Melendez bestraffen. De operatiekamers blijven nog even gesloten, dus hebben de artsen tijd voor hun privéleve...

18-03-2019 21:28

Quarantine (part 2)

The Good Doctor - Quarantine (part 2)

Het is chaos in het ziekenhuis vanwege de quarantaine. Morgan en Shaun voeren een succesvolle operatie uit. Melendez en Claire moeten improviseren voor een beenmergtransplantatie. Glassman ontdekt waardoor zijn geheugenverlies wordt veroorz...

11-03-2019 21:33

Quarantine (part 1)

The Good Doctor - Quarantine (part 1)

Shaun en Alex behandelen twee patiënten die ingestort zijn op het lokale vliegveld. De symptomen wijzen op een besmettelijke infectie. Het ziekenhuispersoneel doet er alles aan de infectie in te dammen voordat deze zich verspreidt. Dat bete...

04-03-2019 21:31

Empathy

The Good Doctor - Empathy

Melendez, Morgan en Claire worstelen met een patiënt die geopereerd wil worden om hem te verhinderen iets te doen met zijn pedofiele gevoelens. Shaun krijgt een lesje empathie.

25-02-2019 21:32

Stories

The Good Doctor - Stories

Als er complicaties optreden, ziet een patiënte op de Spoedeisende Hulp zich gedwongen een geheim te onthullen aan haar man. Melendez, Reznick en Park hebben hun handen vol aan een patiënt van wie de ouders tegen vaccinaties zijn.

18-02-2019 21:34

Hubert

The Good Doctor - Hubert

Claire probeert de pijn te verzachten van een studiegenoot die stervende is. Dat wordt bemoeilijkt door een ongewoon verzoek. Shaun en Morgan onderhandelen over de voorwaarden van een orgaantransplantatie met twee koppige broers.

11-02-2019 21:34

Two-ply (or not two-ply)

The Good Doctor - Two-ply (or not two-ply)

Een jonge violiste bezoekt de Spoedeisende Hulp met een ontstoken vinger. Shaun en Morgan kunnen het niet eens worden over de behandeling. Claire behandelt een tienermeisje met ademhalingsproblemen. Haar ouders denken dat ze lijdt onder de ...

04-02-2019 21:32

Carrots

The Good Doctor - Carrots

Een vrouw met anorexia moet een hartoperatie ondergaan. Vanwege haar ondergewicht is de kans klein dat ze de operatie zal overleven. Claire denkt een oplossing te hebben, maar stuit op weerstand van Melendez. Lim moet een maagverkleining on...

28-01-2019 21:31

Tough titmouse

The Good Doctor - Tough titmouse

Shaun denkt terug aan zijn jeugd als hij zich bezighoudt met een jongen met een verstandelijke beperking. Shaun, Alex en Melendez geven de moeder van de jongen het advies hem in een woongroep te plaatsen. Claire behandelt een 18-jarige klim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Good Doctor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Good Doctor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Good Doctor bij The Good Doctor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Good Doctor. Heb je een uitzending van The Good Doctor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Good Doctor gemist

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy leidt aan een autistische stoornis waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om hem heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Uitzending gemist van The Good Doctor? Hier kun je alle uitzendingen van The Good Doctor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 06-05-2019 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!