Programma gemist?

Shaun door raakt na zijn ontslag betrokken uit bij van een bargevecht en moet het zelf behandeld op tv worden. Park en Lim zijn van het van oneens over de op tv symptomen die een oudere vrouw in vertoont na een op operatie. Park vermoedt in dat de vrouw van op niet eerlijk is tegen in de artsen. Andrews besluit Han met te ontslaan, door zodat met Shaun zijn baan door terugkrijgt.

Shaun op tv keert terug naar de operatiekamer tijdens om te tijdens assisteren bij het verwijderen het van op een enorme tumor het bij een patiënt. Lim met krijgt de het aan de stok met een naar voormalig van studiegenootje. Haar baby heeft uit verdacht hoofdletsel de opgelopen.

Han van heeft Shaun naar overgeplaatst naar het lab. tijdens Shaun zoekt een een manier om terug te de komen bij de op afdeling naar chirurgie en bemoeit zich met een van patiënte met de een hersentumor. Claire van is het niet eens een op met Melendez en Morgan over de door behandeling van van een patiënt met sterke een religieuze de overtuigingen.

Shaun werkt op zichzelf in op de nesten als hij tijdens bot op reageert op de door bezorgde moeder van een doodzieke een baby. Het nieuwe het hoofd van de afdeling op chirurgie moet het beslissen van of Shaun mag tijdens blijven.

Andrews vraagt een het moeder een of ze het gezicht van het het haar hersendode dochter een mogen transplanteren. Een ander meisje raakte in namelijk haar gezicht door kwijt na een in naar ongeluk met een door geweer. De moeder wil het meisje naar graag ontmoeten. Het op tv gaat niet goed de met de relatie het van tijdens Melendez en Lim. Shaun en naar Glassman worden door high en het gaan op zoek naar een naar een jeugdliefde van Glassman. Shaun tijdens is eerlijk over zijn tijdens gevoelens de voor Lea.

Melendez, tijdens Claire en Park proberen in het een leven te redden van van een vrouw met een mechanisch de hart. Lim, op Morgan en Shaun behandelen een een autistische patiënt op tv die op tv een hersenoperatie nodig heeft. tijdens Ze hebben door hiervoor de met hulp nodig van het kamergenootje van van met de patiënt. Shaun krijgt ruzie met het Glassman. van Lea geeft in hem advies.

Na de een quarantaine op wordt onderzoek gedaan naar op tv het ziekenhuis. De inspecteur heeft met zijn twijfels over tijdens Andrews en het wil Shaun, Lim door en Melendez bestraffen. op tv De met operatiekamers blijven nog even gesloten, dus door hebben de artsen op tv tijd op voor hun privéleven. met Lim en Melendez spreken hun op gevoelens voor elkaar naar uit. Shaun ontdekt door dat Lea op tv een de vriendje heeft. Morgan en Claire helpen op tv Claires door moeder.

Het is chaos op in het het ziekenhuis vanwege de quarantaine. op met Morgan en Shaun van voeren een succesvolle uit operatie uit. Melendez en Claire moeten door improviseren voor een met beenmergtransplantatie. Glassman ontdekt uit waardoor een zijn geheugenverlies wordt veroorzaakt. uit Hij met besluit Shaun hier door over in te lichten. Morgan in ontdekt dat het gevreesde met virus niet naar via de lucht wordt van overgedragen en er door komt een door einde aan de in quarantaine.

Shaun en Alex op tv behandelen twee op patiënten die ingestort zijn in op het lokale van vliegveld. De op tv symptomen naar wijzen op een besmettelijke met infectie. Het ziekenhuispersoneel doet de er een alles aan de infectie in te op dammen voordat deze met zich door verspreidt. Dat betekent dat iedereen een in in quarantaine moet, uitgerekend op tijdens de naar feestdagen.

Melendez, Morgan en door uit Claire worstelen met met een patiënt die geopereerd de wil worden om hem te het verhinderen iets te het doen met van zijn uit pedofiele gevoelens. Shaun tijdens krijgt een lesje uit empathie.

Als er complicaties van optreden, ziet van een patiënte op van de Spoedeisende Hulp de zich de gedwongen een geheim op te onthullen aan haar man. Melendez, op tv Reznick en door Park hebben met hun handen het vol aan een patiënt van van wie de ouders in tegen vaccinaties door zijn.

Claire probeert een de pijn te verzachten op van een naar studiegenoot die stervende een is. Dat op tv wordt bemoeilijkt op tv door een ongewoon verzoek. een Shaun en Morgan door onderhandelen over de de voorwaarden van naar een orgaantransplantatie met twee koppige in broers.

Een jonge violiste op met bezoekt de Spoedeisende op tv Hulp met een ontstoken op tv vinger. Shaun en Morgan het kunnen het in niet eens worden over de met een behandeling. Claire behandelt een tienermeisje tijdens met tijdens ademhalingsproblemen. Haar ouders denken een dat ze op lijdt onder de een stress van hun door echtscheiding.

Een vrouw het met anorexia moet het een hartoperatie ondergaan. in Vanwege haar ondergewicht tijdens is de kans op klein het dat ze de operatie naar zal overleven. tijdens Claire denkt een oplossing te hebben, door maar stuit op de weerstand uit van Melendez. Lim door moet een maagverkleining ongedaan maken. naar Zijn van patiënt heeft de het daar moeilijk mee: diens partner op wist met niet dat hij vroeger dik met was. de Shaun en Lea de nemen een uit belangrijke beslissing.

Shaun denkt terug in aan zijn jeugd op tv als hij door zich bezighoudt met een op jongen met met een verstandelijke beperking. met Shaun, tijdens Alex en Melendez geven het de moeder van de op jongen het advies hem door in op een woongroep te plaatsen. een Claire behandelt een 18-jarige tijdens klimster die haar van door nek heeft gebroken. Haar ouders willen in niet met dat ze de geopereerd wordt en komen lijnrecht met tegenover van hun dochter te staan. De een hallucinaties van het Glassman confronteren hem met met een persoonlijke door tragedie.

juni 2019
06-05-2019 21:36

Trampoline

The Good Doctor - Trampoline

Shaun raakt na zijn ontslag betrokken bij een bargevecht en moet zelf behandeld worden. Park en Lim zijn het oneens over de symptomen die een oudere vrouw vertoont na een operatie. Park vermoedt dat de vrouw niet eerlijk is tegen de artsen....

29-04-2019 21:33

Breakdown

The Good Doctor - Breakdown

Shaun keert terug naar de operatiekamer om te assisteren bij het verwijderen van een enorme tumor bij een patiënt. Lim krijgt het aan de stok met een voormalig studiegenootje. Haar baby heeft verdacht hoofdletsel opgelopen.

22-04-2019 21:34

Believe

The Good Doctor - Believe

Han heeft Shaun overgeplaatst naar het lab. Shaun zoekt een manier om terug te komen bij de afdeling chirurgie en bemoeit zich met een patiënte met een hersentumor. Claire is het niet eens met Melendez en Morgan over de behandeling van een ...

15-04-2019 21:33

Risk and reward

The Good Doctor - Risk and reward

Shaun werkt zichzelf in de nesten als hij bot reageert op de bezorgde moeder van een doodzieke baby. Het nieuwe hoofd van de afdeling chirurgie moet beslissen of Shaun mag blijven.

08-04-2019 21:32

Faces

The Good Doctor - Faces

Andrews vraagt een moeder of ze het gezicht van haar hersendode dochter mogen transplanteren. Een ander meisje raakte namelijk haar gezicht kwijt na een ongeluk met een geweer. De moeder wil het meisje graag ontmoeten. Het gaat niet goed me...

01-04-2019 21:34

Xin

The Good Doctor - Xin

Melendez, Claire en Park proberen het leven te redden van een vrouw met een mechanisch hart. Lim, Morgan en Shaun behandelen een autistische patiënt die een hersenoperatie nodig heeft. Ze hebben hiervoor de hulp nodig van het kamergenootje ...

25-03-2019 21:32

Aftermath

The Good Doctor - Aftermath

Na de quarantaine wordt onderzoek gedaan naar het ziekenhuis. De inspecteur heeft zijn twijfels over Andrews en wil Shaun, Lim en Melendez bestraffen. De operatiekamers blijven nog even gesloten, dus hebben de artsen tijd voor hun privéleve...

18-03-2019 21:28

Quarantine (part 2)

The Good Doctor - Quarantine (part 2)

Het is chaos in het ziekenhuis vanwege de quarantaine. Morgan en Shaun voeren een succesvolle operatie uit. Melendez en Claire moeten improviseren voor een beenmergtransplantatie. Glassman ontdekt waardoor zijn geheugenverlies wordt veroorz...

11-03-2019 21:33

Quarantine (part 1)

The Good Doctor - Quarantine (part 1)

Shaun en Alex behandelen twee patiënten die ingestort zijn op het lokale vliegveld. De symptomen wijzen op een besmettelijke infectie. Het ziekenhuispersoneel doet er alles aan de infectie in te dammen voordat deze zich verspreidt. Dat bete...

04-03-2019 21:31

Empathy

The Good Doctor - Empathy

Melendez, Morgan en Claire worstelen met een patiënt die geopereerd wil worden om hem te verhinderen iets te doen met zijn pedofiele gevoelens. Shaun krijgt een lesje empathie.

25-02-2019 21:32

Stories

The Good Doctor - Stories

Als er complicaties optreden, ziet een patiënte op de Spoedeisende Hulp zich gedwongen een geheim te onthullen aan haar man. Melendez, Reznick en Park hebben hun handen vol aan een patiënt van wie de ouders tegen vaccinaties zijn.

18-02-2019 21:34

Hubert

The Good Doctor - Hubert

Claire probeert de pijn te verzachten van een studiegenoot die stervende is. Dat wordt bemoeilijkt door een ongewoon verzoek. Shaun en Morgan onderhandelen over de voorwaarden van een orgaantransplantatie met twee koppige broers.

11-02-2019 21:34

Two-ply (or not two-ply)

The Good Doctor - Two-ply (or not two-ply)

Een jonge violiste bezoekt de Spoedeisende Hulp met een ontstoken vinger. Shaun en Morgan kunnen het niet eens worden over de behandeling. Claire behandelt een tienermeisje met ademhalingsproblemen. Haar ouders denken dat ze lijdt onder de ...

04-02-2019 21:32

Carrots

The Good Doctor - Carrots

Een vrouw met anorexia moet een hartoperatie ondergaan. Vanwege haar ondergewicht is de kans klein dat ze de operatie zal overleven. Claire denkt een oplossing te hebben, maar stuit op weerstand van Melendez. Lim moet een maagverkleining on...

28-01-2019 21:31

Tough titmouse

The Good Doctor - Tough titmouse

Shaun denkt terug aan zijn jeugd als hij zich bezighoudt met een jongen met een verstandelijke beperking. Shaun, Alex en Melendez geven de moeder van de jongen het advies hem in een woongroep te plaatsen. Claire behandelt een 18-jarige klim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Good Doctor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Good Doctor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Good Doctor bij The Good Doctor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Good Doctor. Heb je een uitzending van The Good Doctor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Good Doctor gemist

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy leidt aan een autistische stoornis waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om hem heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Uitzending gemist van The Good Doctor? Hier kun je alle uitzendingen van The Good Doctor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 06-05-2019 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord