Programma gemist?

Shaun op tv raakt na zijn ontslag betrokken uit tijdens bij een bargevecht en moet tijdens zelf behandeld worden. Park door en Lim zijn uit het oneens over in het de symptomen die een oudere vrouw naar vertoont na van een operatie. op Park vermoedt dat de vrouw in niet met eerlijk is tegen de artsen. op tv Andrews besluit op Han in te ontslaan, zodat Shaun zijn baan een uit terugkrijgt.

Shaun keert in terug naar de operatiekamer tijdens om te het assisteren op bij het verwijderen van een in enorme tumor een bij een patiënt. Lim van krijgt het aan op de stok in met een voormalig studiegenootje. Haar tijdens baby heeft verdacht in hoofdletsel een opgelopen.

Han van heeft Shaun overgeplaatst naar het van lab. Shaun zoekt met een manier om het terug op te komen bij de afdeling door chirurgie op tv en bemoeit zich met een de door patiënte met een hersentumor. Claire is met het op niet eens met Melendez in en Morgan over de uit behandeling in van een patiënt een met sterke religieuze in overtuigingen.

Shaun een werkt zichzelf in de het nesten als naar hij bot reageert op de de bezorgde moeder van door een doodzieke baby. de met Het nieuwe hoofd op tv van de afdeling chirurgie moet door beslissen of door Shaun mag met blijven.

Andrews met vraagt een tijdens moeder of ze het gezicht tijdens van haar uit hersendode dochter mogen transplanteren. Een van op ander meisje raakte uit namelijk haar gezicht tijdens kwijt na een van ongeluk met een tijdens geweer. De moeder wil het een meisje graag ontmoeten. Het van gaat niet goed met met de op relatie de van Melendez en Lim. Shaun en in Glassman worden high naar het en gaan op zoek de naar een jeugdliefde van Glassman. de in Shaun is eerlijk over zijn uit gevoelens voor een Lea.

Melendez, Claire op en Park van proberen het uit leven te redden uit van een vrouw met een de mechanisch hart. Lim, door Morgan de en Shaun behandelen een autistische patiënt met die een hersenoperatie tijdens nodig heeft. Ze op tv hebben hiervoor met de hulp nodig van door het kamergenootje van van de patiënt. Shaun in krijgt het ruzie met Glassman. Lea op geeft hem uit advies.

Na een de quarantaine door wordt onderzoek gedaan naar het ziekenhuis. door De een inspecteur heeft zijn van twijfels over Andrews en tijdens wil door Shaun, Lim en Melendez bestraffen. van De operatiekamers blijven nog met even gesloten, in dus van hebben de artsen tijd met voor hun privéleven. Lim en tijdens Melendez spreken hun de gevoelens de voor elkaar uit. Shaun op tv ontdekt dat door Lea een vriendje heeft. een Morgan naar en Claire helpen tijdens Claires moeder.

Het van is chaos in het het ziekenhuis het vanwege de quarantaine. Morgan de en Shaun de voeren een succesvolle operatie een uit. Melendez en Claire het moeten improviseren voor een naar beenmergtransplantatie. het Glassman ontdekt door waardoor zijn geheugenverlies wordt op veroorzaakt. Hij besluit Shaun met hier door over in te lichten. tijdens Morgan ontdekt van dat het gevreesde virus met niet via de lucht wordt van overgedragen en met er op tv komt een einde aan de tijdens quarantaine.

Shaun met en Alex behandelen twee patiënten uit die op ingestort zijn op uit het lokale het vliegveld. De symptomen wijzen op een het op besmettelijke infectie. Het ziekenhuispersoneel doet in er alles de aan de infectie in te van dammen voordat deze op tv zich verspreidt. door Dat van betekent dat iedereen in quarantaine moet, tijdens uitgerekend tijdens de in tijdens feestdagen.

Melendez, Morgan op en Claire worstelen op tv met een patiënt die uit op tv geopereerd wil worden om tijdens hem te verhinderen iets te op tv doen met de zijn pedofiele gevoelens. het Shaun de krijgt een lesje in empathie.

Als er uit complicaties optreden, ziet de een op patiënte op de Spoedeisende Hulp zich in gedwongen door een geheim te onthullen aan uit haar man. met Melendez, Reznick en Park een hebben een hun handen vol aan op een patiënt een van wie uit de ouders tegen de vaccinaties zijn.

Claire probeert het de pijn te het verzachten van een tijdens studiegenoot die stervende is. uit Dat wordt bemoeilijkt op tv door een de ongewoon verzoek. in Shaun en tijdens Morgan onderhandelen over de voorwaarden op tv van een orgaantransplantatie met uit twee met koppige broers.

Een op tv jonge violiste bezoekt de een Spoedeisende Hulp met een een ontstoken vinger. Shaun op met en Morgan kunnen het niet naar eens worden over door de behandeling. een Claire behandelt tijdens een tienermeisje met van ademhalingsproblemen. Haar ouders denken dat ze met lijdt naar onder de stress met van hun het echtscheiding.

Een op tv vrouw met anorexia moet tijdens een hartoperatie ondergaan. in Vanwege uit haar ondergewicht is de kans klein van naar dat ze de van operatie zal overleven. het Claire denkt een oplossing te hebben, uit in maar stuit op weerstand van het Melendez. Lim in moet een maagverkleining ongedaan maken. een op Zijn patiënt heeft het daar tijdens moeilijk van mee: diens partner wist niet naar dat hij vroeger tijdens dik het was. Shaun en Lea nemen tijdens een belangrijke op beslissing.

Shaun denkt terug uit aan zijn jeugd op als hij zich een uit bezighoudt met een tijdens jongen met een verstandelijke beperking. Shaun, in uit Alex en Melendez naar geven de moeder van de op jongen het advies hem uit in een woongroep uit te met plaatsen. Claire behandelt een in 18-jarige klimster die haar tijdens nek heeft met gebroken. Haar door ouders willen niet dat ze met geopereerd wordt tijdens en tijdens komen lijnrecht tegenover hun het dochter te staan. De uit hallucinaties van Glassman op confronteren hem een met een persoonlijke de tragedie.

december 2021
06-05-2019 21:36

Trampoline

The Good Doctor - Trampoline

Shaun raakt na zijn ontslag betrokken bij een bargevecht en moet zelf behandeld worden. Park en Lim zijn het oneens over de symptomen die een oudere vrouw vertoont na een operatie. Park vermoedt dat de vrouw niet eerlijk is tegen de artsen....

29-04-2019 21:33

Breakdown

The Good Doctor - Breakdown

Shaun keert terug naar de operatiekamer om te assisteren bij het verwijderen van een enorme tumor bij een patiënt. Lim krijgt het aan de stok met een voormalig studiegenootje. Haar baby heeft verdacht hoofdletsel opgelopen.

22-04-2019 21:34

Believe

The Good Doctor - Believe

Han heeft Shaun overgeplaatst naar het lab. Shaun zoekt een manier om terug te komen bij de afdeling chirurgie en bemoeit zich met een patiënte met een hersentumor. Claire is het niet eens met Melendez en Morgan over de behandeling van een ...

15-04-2019 21:33

Risk and reward

The Good Doctor - Risk and reward

Shaun werkt zichzelf in de nesten als hij bot reageert op de bezorgde moeder van een doodzieke baby. Het nieuwe hoofd van de afdeling chirurgie moet beslissen of Shaun mag blijven.

08-04-2019 21:32

Faces

The Good Doctor - Faces

Andrews vraagt een moeder of ze het gezicht van haar hersendode dochter mogen transplanteren. Een ander meisje raakte namelijk haar gezicht kwijt na een ongeluk met een geweer. De moeder wil het meisje graag ontmoeten. Het gaat niet goed me...

01-04-2019 21:34

Xin

The Good Doctor - Xin

Melendez, Claire en Park proberen het leven te redden van een vrouw met een mechanisch hart. Lim, Morgan en Shaun behandelen een autistische patiënt die een hersenoperatie nodig heeft. Ze hebben hiervoor de hulp nodig van het kamergenootje ...

25-03-2019 21:32

Aftermath

The Good Doctor - Aftermath

Na de quarantaine wordt onderzoek gedaan naar het ziekenhuis. De inspecteur heeft zijn twijfels over Andrews en wil Shaun, Lim en Melendez bestraffen. De operatiekamers blijven nog even gesloten, dus hebben de artsen tijd voor hun privéleve...

18-03-2019 21:28

Quarantine (part 2)

The Good Doctor - Quarantine (part 2)

Het is chaos in het ziekenhuis vanwege de quarantaine. Morgan en Shaun voeren een succesvolle operatie uit. Melendez en Claire moeten improviseren voor een beenmergtransplantatie. Glassman ontdekt waardoor zijn geheugenverlies wordt veroorz...

11-03-2019 21:33

Quarantine (part 1)

The Good Doctor - Quarantine (part 1)

Shaun en Alex behandelen twee patiënten die ingestort zijn op het lokale vliegveld. De symptomen wijzen op een besmettelijke infectie. Het ziekenhuispersoneel doet er alles aan de infectie in te dammen voordat deze zich verspreidt. Dat bete...

04-03-2019 21:31

Empathy

The Good Doctor - Empathy

Melendez, Morgan en Claire worstelen met een patiënt die geopereerd wil worden om hem te verhinderen iets te doen met zijn pedofiele gevoelens. Shaun krijgt een lesje empathie.

25-02-2019 21:32

Stories

The Good Doctor - Stories

Als er complicaties optreden, ziet een patiënte op de Spoedeisende Hulp zich gedwongen een geheim te onthullen aan haar man. Melendez, Reznick en Park hebben hun handen vol aan een patiënt van wie de ouders tegen vaccinaties zijn.

18-02-2019 21:34

Hubert

The Good Doctor - Hubert

Claire probeert de pijn te verzachten van een studiegenoot die stervende is. Dat wordt bemoeilijkt door een ongewoon verzoek. Shaun en Morgan onderhandelen over de voorwaarden van een orgaantransplantatie met twee koppige broers.

11-02-2019 21:34

Two-ply (or not two-ply)

The Good Doctor - Two-ply (or not two-ply)

Een jonge violiste bezoekt de Spoedeisende Hulp met een ontstoken vinger. Shaun en Morgan kunnen het niet eens worden over de behandeling. Claire behandelt een tienermeisje met ademhalingsproblemen. Haar ouders denken dat ze lijdt onder de ...

04-02-2019 21:32

Carrots

The Good Doctor - Carrots

Een vrouw met anorexia moet een hartoperatie ondergaan. Vanwege haar ondergewicht is de kans klein dat ze de operatie zal overleven. Claire denkt een oplossing te hebben, maar stuit op weerstand van Melendez. Lim moet een maagverkleining on...

28-01-2019 21:31

Tough titmouse

The Good Doctor - Tough titmouse

Shaun denkt terug aan zijn jeugd als hij zich bezighoudt met een jongen met een verstandelijke beperking. Shaun, Alex en Melendez geven de moeder van de jongen het advies hem in een woongroep te plaatsen. Claire behandelt een 18-jarige klim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Good Doctor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Good Doctor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Good Doctor bij The Good Doctor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Good Doctor. Heb je een uitzending van The Good Doctor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Good Doctor gemist

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy leidt aan een autistische stoornis waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om hem heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Uitzending gemist van The Good Doctor? Hier kun je alle uitzendingen van The Good Doctor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 06-05-2019 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!