Programma gemist?

Shaun raakt het na zijn ontslag door betrokken bij de een bargevecht en moet uit zelf behandeld worden. Park naar en Lim zijn door het met oneens over de symptomen die een een de oudere vrouw vertoont na een de operatie. met Park vermoedt de dat de vrouw van niet eerlijk is uit tegen de artsen. Andrews van besluit Han te ontslaan, de zodat van Shaun zijn baan op tv terugkrijgt.

Shaun keert door terug naar de operatiekamer naar om te assisteren tijdens bij het verwijderen in op van een enorme tumor bij een de patiënt. Lim op tv krijgt het aan de tijdens het stok met een voormalig uit studiegenootje. Haar baby heeft verdacht naar hoofdletsel in opgelopen.

Han heeft Shaun een overgeplaatst door naar het lab. Shaun op tv zoekt een manier op om door terug te komen bij de afdeling tijdens chirurgie en naar bemoeit door zich met een patiënte met een een hersentumor. Claire is op tv het niet eens tijdens met Melendez tijdens en Morgan over de op een behandeling van een patiënt naar met sterke religieuze naar overtuigingen.

Shaun uit werkt zichzelf met in de nesten als naar hij bot reageert op het de bezorgde moeder in van een doodzieke naar baby. Het het nieuwe hoofd van de in afdeling chirurgie de moet beslissen of Shaun mag met in blijven.

Andrews vraagt in een moeder of ze tijdens het gezicht van uit haar hersendode tijdens dochter mogen transplanteren. uit Een ander de meisje raakte namelijk uit haar gezicht kwijt na het een met ongeluk met een in geweer. De moeder wil het op tv meisje graag ontmoeten. Het door het gaat niet goed met naar de relatie van de Melendez en de Lim. Shaun en Glassman worden de high en gaan in op zoek naar een van op tv jeugdliefde van Glassman. Shaun is in eerlijk over zijn gevoelens van uit voor Lea.

Melendez, Claire door en Park het proberen het leven te redden de van met een vrouw de met een mechanisch uit hart. Lim, Morgan en Shaun op tv behandelen een autistische van patiënt die een op hersenoperatie nodig heeft. Ze in door hebben hiervoor de hulp op tv nodig van het het kamergenootje van met de patiënt. Shaun krijgt ruzie met in Glassman. Lea geeft het door hem advies.

Na met de quarantaine wordt de onderzoek gedaan naar met het ziekenhuis. De door inspecteur heeft zijn twijfels met over Andrews op en wil Shaun, in Lim en het Melendez bestraffen. De operatiekamers blijven naar nog even gesloten, dus door hebben de uit artsen tijd naar voor hun privéleven. Lim en op door Melendez spreken hun gevoelens voor elkaar uit een uit. Shaun ontdekt op dat Lea een vriendje heeft. Morgan uit en Claire op helpen Claires in moeder.

Het met is chaos in het ziekenhuis uit op vanwege de quarantaine. Morgan en op Shaun voeren een succesvolle van van operatie uit. Melendez en tijdens Claire moeten op improviseren voor een in beenmergtransplantatie. Glassman ontdekt waardoor met zijn geheugenverlies wordt naar veroorzaakt. Hij besluit Shaun uit hier over een in te lichten. Morgan op tv ontdekt dat de het gevreesde virus niet in via de tijdens lucht wordt overgedragen de en er komt een einde op aan de de quarantaine.

Shaun en uit Alex de behandelen twee patiënten die ingestort zijn de tijdens op het lokale vliegveld. tijdens De symptomen wijzen op op tv een besmettelijke in infectie. Het ziekenhuispersoneel doet op tv er alles tijdens aan de infectie in te de dammen het voordat deze zich verspreidt. Dat de betekent dat door iedereen in op tv quarantaine moet, uit uitgerekend tijdens de een feestdagen.

Melendez, door Morgan en Claire worstelen naar met een patiënt die in geopereerd wil het worden van om hem te verhinderen iets het te de doen met zijn naar pedofiele gevoelens. Shaun uit krijgt een lesje het empathie.

Als er door complicaties met optreden, ziet een naar patiënte op de naar Spoedeisende Hulp zich gedwongen een met geheim te onthullen door aan van haar man. Melendez, Reznick een en Park tijdens hebben hun handen vol naar aan een patiënt van wie naar de ouders op tegen vaccinaties de zijn.

Claire probeert de de pijn te het verzachten van het een studiegenoot tijdens die stervende is. Dat een wordt bemoeilijkt een door een ongewoon verzoek. Shaun en tijdens Morgan onderhandelen over de de voorwaarden uit van een orgaantransplantatie uit met twee op tv koppige broers.

Een jonge de violiste bezoekt de Spoedeisende uit Hulp met een in ontstoken op vinger. Shaun en Morgan kunnen het het niet eens uit worden over de de in behandeling. Claire behandelt een op tv tienermeisje met ademhalingsproblemen. Haar ouders een op denken dat ze door lijdt onder de stress van hun de met echtscheiding.

Een vrouw in met anorexia moet een op tv hartoperatie naar ondergaan. Vanwege uit haar ondergewicht is op de kans klein dat ze een de operatie zal het overleven. Claire denkt een tijdens naar oplossing te hebben, van maar stuit op weerstand van Melendez. tijdens Lim het moet een maagverkleining een ongedaan maken. Zijn patiënt naar heeft het daar door moeilijk mee: diens tijdens partner wist met niet dat hij met vroeger dik was. Shaun het en Lea nemen een met belangrijke uit beslissing.

Shaun tijdens denkt terug aan zijn jeugd naar als hij van zich bezighoudt door met een jongen naar met een verstandelijke beperking. met Shaun, Alex en uit Melendez geven de moeder het van de het jongen het een advies hem de in een woongroep naar te plaatsen. Claire uit behandelt een 18-jarige klimster die een haar van nek heeft gebroken. Haar met ouders willen de niet dat ze geopereerd door wordt en komen lijnrecht in tegenover het hun dochter te staan. De hallucinaties op tv van Glassman confronteren tijdens hem met een de persoonlijke het tragedie.

september 2019
06-05-2019 21:36

Trampoline

The Good Doctor - Trampoline

Shaun raakt na zijn ontslag betrokken bij een bargevecht en moet zelf behandeld worden. Park en Lim zijn het oneens over de symptomen die een oudere vrouw vertoont na een operatie. Park vermoedt dat de vrouw niet eerlijk is tegen de artsen....

29-04-2019 21:33

Breakdown

The Good Doctor - Breakdown

Shaun keert terug naar de operatiekamer om te assisteren bij het verwijderen van een enorme tumor bij een patiënt. Lim krijgt het aan de stok met een voormalig studiegenootje. Haar baby heeft verdacht hoofdletsel opgelopen.

22-04-2019 21:34

Believe

The Good Doctor - Believe

Han heeft Shaun overgeplaatst naar het lab. Shaun zoekt een manier om terug te komen bij de afdeling chirurgie en bemoeit zich met een patiënte met een hersentumor. Claire is het niet eens met Melendez en Morgan over de behandeling van een ...

15-04-2019 21:33

Risk and reward

The Good Doctor - Risk and reward

Shaun werkt zichzelf in de nesten als hij bot reageert op de bezorgde moeder van een doodzieke baby. Het nieuwe hoofd van de afdeling chirurgie moet beslissen of Shaun mag blijven.

08-04-2019 21:32

Faces

The Good Doctor - Faces

Andrews vraagt een moeder of ze het gezicht van haar hersendode dochter mogen transplanteren. Een ander meisje raakte namelijk haar gezicht kwijt na een ongeluk met een geweer. De moeder wil het meisje graag ontmoeten. Het gaat niet goed me...

01-04-2019 21:34

Xin

The Good Doctor - Xin

Melendez, Claire en Park proberen het leven te redden van een vrouw met een mechanisch hart. Lim, Morgan en Shaun behandelen een autistische patiënt die een hersenoperatie nodig heeft. Ze hebben hiervoor de hulp nodig van het kamergenootje ...

25-03-2019 21:32

Aftermath

The Good Doctor - Aftermath

Na de quarantaine wordt onderzoek gedaan naar het ziekenhuis. De inspecteur heeft zijn twijfels over Andrews en wil Shaun, Lim en Melendez bestraffen. De operatiekamers blijven nog even gesloten, dus hebben de artsen tijd voor hun privéleve...

18-03-2019 21:28

Quarantine (part 2)

The Good Doctor - Quarantine (part 2)

Het is chaos in het ziekenhuis vanwege de quarantaine. Morgan en Shaun voeren een succesvolle operatie uit. Melendez en Claire moeten improviseren voor een beenmergtransplantatie. Glassman ontdekt waardoor zijn geheugenverlies wordt veroorz...

11-03-2019 21:33

Quarantine (part 1)

The Good Doctor - Quarantine (part 1)

Shaun en Alex behandelen twee patiënten die ingestort zijn op het lokale vliegveld. De symptomen wijzen op een besmettelijke infectie. Het ziekenhuispersoneel doet er alles aan de infectie in te dammen voordat deze zich verspreidt. Dat bete...

04-03-2019 21:31

Empathy

The Good Doctor - Empathy

Melendez, Morgan en Claire worstelen met een patiënt die geopereerd wil worden om hem te verhinderen iets te doen met zijn pedofiele gevoelens. Shaun krijgt een lesje empathie.

25-02-2019 21:32

Stories

The Good Doctor - Stories

Als er complicaties optreden, ziet een patiënte op de Spoedeisende Hulp zich gedwongen een geheim te onthullen aan haar man. Melendez, Reznick en Park hebben hun handen vol aan een patiënt van wie de ouders tegen vaccinaties zijn.

18-02-2019 21:34

Hubert

The Good Doctor - Hubert

Claire probeert de pijn te verzachten van een studiegenoot die stervende is. Dat wordt bemoeilijkt door een ongewoon verzoek. Shaun en Morgan onderhandelen over de voorwaarden van een orgaantransplantatie met twee koppige broers.

11-02-2019 21:34

Two-ply (or not two-ply)

The Good Doctor - Two-ply (or not two-ply)

Een jonge violiste bezoekt de Spoedeisende Hulp met een ontstoken vinger. Shaun en Morgan kunnen het niet eens worden over de behandeling. Claire behandelt een tienermeisje met ademhalingsproblemen. Haar ouders denken dat ze lijdt onder de ...

04-02-2019 21:32

Carrots

The Good Doctor - Carrots

Een vrouw met anorexia moet een hartoperatie ondergaan. Vanwege haar ondergewicht is de kans klein dat ze de operatie zal overleven. Claire denkt een oplossing te hebben, maar stuit op weerstand van Melendez. Lim moet een maagverkleining on...

28-01-2019 21:31

Tough titmouse

The Good Doctor - Tough titmouse

Shaun denkt terug aan zijn jeugd als hij zich bezighoudt met een jongen met een verstandelijke beperking. Shaun, Alex en Melendez geven de moeder van de jongen het advies hem in een woongroep te plaatsen. Claire behandelt een 18-jarige klim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Good Doctor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Good Doctor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Good Doctor bij The Good Doctor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Good Doctor. Heb je een uitzending van The Good Doctor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Good Doctor gemist

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy leidt aan een autistische stoornis waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om hem heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Uitzending gemist van The Good Doctor? Hier kun je alle uitzendingen van The Good Doctor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 06-05-2019 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord