Programma gemist?

Shaun raakt in na zijn ontslag betrokken met bij een naar bargevecht en moet zelf op behandeld worden. op tv Park en Lim zijn door het het oneens over de naar symptomen die een oudere vrouw de vertoont na een een met operatie. Park vermoedt dat de in vrouw niet eerlijk is uit tegen de op artsen. Andrews uit besluit Han uit te ontslaan, zodat Shaun zijn op tv baan de terugkrijgt.

Shaun keert terug de met naar de operatiekamer om te assisteren uit door bij het verwijderen van een van enorme tumor bij met een patiënt. in Lim krijgt het aan met de stok op tv met een de voormalig studiegenootje. Haar baby heeft verdacht op tv hoofdletsel tijdens opgelopen.

Han de heeft Shaun overgeplaatst naar de het lab. Shaun zoekt in een manier tijdens om terug te van komen door bij de afdeling chirurgie door en bemoeit met zich met een door patiënte met een hersentumor. Claire is het het een niet eens met Melendez en op Morgan over door de behandeling van een het patiënt uit met sterke religieuze het overtuigingen.

Shaun het werkt zichzelf in de een nesten op als hij bot reageert op de naar met bezorgde moeder van een een doodzieke baby. Het naar nieuwe hoofd van de afdeling uit chirurgie met moet beslissen of Shaun mag op tv in blijven.

Andrews van vraagt een op moeder of ze het gezicht van uit door haar hersendode dochter mogen transplanteren. Een van ander meisje tijdens raakte door namelijk haar gezicht kwijt het na een ongeluk met een tijdens geweer. De moeder op tv op wil het meisje graag ontmoeten. het Het van gaat niet goed met de de relatie van Melendez en in Lim. in Shaun en Glassman een worden high en gaan op tv op zoek naar een naar jeugdliefde met van Glassman. in Shaun is eerlijk over door zijn gevoelens voor uit Lea.

Melendez, Claire van en door Park proberen het leven te een redden van in een vrouw in met een mechanisch hart. tijdens Lim, Morgan en Shaun behandelen het een met autistische patiënt die een hersenoperatie de nodig op heeft. Ze uit hebben hiervoor de hulp nodig uit van het kamergenootje op van uit de patiënt. Shaun krijgt ruzie met met Glassman. Lea geeft met hem tijdens advies.

Na de naar quarantaine wordt onderzoek gedaan uit naar het ziekenhuis. uit in De inspecteur heeft zijn twijfels het over Andrews en in wil Shaun, van Lim en uit Melendez bestraffen. De operatiekamers blijven nog op tijdens even gesloten, dus hebben de de artsen tijd voor hun naar privéleven. Lim en de Melendez spreken hun van gevoelens met voor elkaar uit. tijdens Shaun ontdekt dat Lea een uit vriendje naar heeft. Morgan en Claire in helpen Claires door moeder.

Het het is chaos in het van ziekenhuis vanwege de quarantaine. op tv Morgan en de Shaun voeren een succesvolle een uit operatie uit. Melendez en de Claire moeten improviseren op tv voor een beenmergtransplantatie. Glassman tijdens ontdekt waardoor zijn van geheugenverlies van wordt veroorzaakt. Hij besluit Shaun hier met over in tijdens te lichten. een Morgan ontdekt dat het het gevreesde virus niet tijdens via de lucht wordt in overgedragen en er naar komt naar een einde tijdens aan de quarantaine.

Shaun de en Alex behandelen door twee patiënten een die ingestort zijn op uit het lokale vliegveld. op De symptomen wijzen op een door besmettelijke infectie. de Het ziekenhuispersoneel doet er van op tv alles aan de in infectie in te dammen voordat de deze zich verspreidt. Dat van betekent uit dat iedereen in quarantaine tijdens moet, uitgerekend tijdens de een een feestdagen.

Melendez, Morgan naar en Claire uit worstelen met een een patiënt die geopereerd wil een worden om hem te tijdens verhinderen iets op te doen van met zijn pedofiele een gevoelens. Shaun naar krijgt een lesje met empathie.

Als er naar complicaties de optreden, ziet een patiënte op in de uit Spoedeisende Hulp zich gedwongen uit een geheim te onthullen aan uit haar man. Melendez, uit op tv Reznick en Park hebben hun handen een vol met aan een patiënt van wie met de de ouders tegen met vaccinaties zijn.

Claire in probeert de pijn te uit verzachten van een studiegenoot met die van stervende is. Dat wordt door bemoeilijkt het door een ongewoon verzoek. Shaun op en van Morgan onderhandelen over de voorwaarden van de een orgaantransplantatie met op door twee koppige broers.

Een jonge violiste door bezoekt naar de Spoedeisende Hulp met een op tv ontstoken vinger. een Shaun en Morgan van kunnen het niet eens naar worden over op de behandeling. Claire behandelt naar een tienermeisje met naar ademhalingsproblemen. Haar op ouders het denken dat ze lijdt onder op tv de stress van hun van naar echtscheiding.

Een op vrouw met anorexia moet een de hartoperatie de ondergaan. Vanwege haar een ondergewicht is naar de kans klein dat ze door de op tv operatie zal overleven. op tv Claire denkt een oplossing te hebben, van op tv maar stuit op weerstand van uit Melendez. op tv Lim moet een maagverkleining naar ongedaan maken. Zijn patiënt heeft op in het daar moeilijk mee: diens op tv partner wist niet met dat uit hij vroeger dik was. Shaun tijdens en uit Lea nemen een belangrijke met beslissing.

Shaun het denkt terug aan zijn jeugd in als hij de zich bezighoudt met uit een jongen met naar een verstandelijke beperking. door Shaun, Alex van en Melendez geven door de moeder van van de jongen het advies hem in in een woongroep op tv te op tv plaatsen. Claire behandelt een 18-jarige een klimster die haar tijdens de nek heeft gebroken. Haar ouders willen op niet in dat ze van geopereerd wordt en komen lijnrecht tegenover een hun dochter op tv te staan. De hallucinaties de in van Glassman confronteren hem de met een op persoonlijke tragedie.

december 2019
06-05-2019 21:36

Trampoline

The Good Doctor - Trampoline

Shaun raakt na zijn ontslag betrokken bij een bargevecht en moet zelf behandeld worden. Park en Lim zijn het oneens over de symptomen die een oudere vrouw vertoont na een operatie. Park vermoedt dat de vrouw niet eerlijk is tegen de artsen....

29-04-2019 21:33

Breakdown

The Good Doctor - Breakdown

Shaun keert terug naar de operatiekamer om te assisteren bij het verwijderen van een enorme tumor bij een patiënt. Lim krijgt het aan de stok met een voormalig studiegenootje. Haar baby heeft verdacht hoofdletsel opgelopen.

22-04-2019 21:34

Believe

The Good Doctor - Believe

Han heeft Shaun overgeplaatst naar het lab. Shaun zoekt een manier om terug te komen bij de afdeling chirurgie en bemoeit zich met een patiënte met een hersentumor. Claire is het niet eens met Melendez en Morgan over de behandeling van een ...

15-04-2019 21:33

Risk and reward

The Good Doctor - Risk and reward

Shaun werkt zichzelf in de nesten als hij bot reageert op de bezorgde moeder van een doodzieke baby. Het nieuwe hoofd van de afdeling chirurgie moet beslissen of Shaun mag blijven.

08-04-2019 21:32

Faces

The Good Doctor - Faces

Andrews vraagt een moeder of ze het gezicht van haar hersendode dochter mogen transplanteren. Een ander meisje raakte namelijk haar gezicht kwijt na een ongeluk met een geweer. De moeder wil het meisje graag ontmoeten. Het gaat niet goed me...

01-04-2019 21:34

Xin

The Good Doctor - Xin

Melendez, Claire en Park proberen het leven te redden van een vrouw met een mechanisch hart. Lim, Morgan en Shaun behandelen een autistische patiënt die een hersenoperatie nodig heeft. Ze hebben hiervoor de hulp nodig van het kamergenootje ...

25-03-2019 21:32

Aftermath

The Good Doctor - Aftermath

Na de quarantaine wordt onderzoek gedaan naar het ziekenhuis. De inspecteur heeft zijn twijfels over Andrews en wil Shaun, Lim en Melendez bestraffen. De operatiekamers blijven nog even gesloten, dus hebben de artsen tijd voor hun privéleve...

18-03-2019 21:28

Quarantine (part 2)

The Good Doctor - Quarantine (part 2)

Het is chaos in het ziekenhuis vanwege de quarantaine. Morgan en Shaun voeren een succesvolle operatie uit. Melendez en Claire moeten improviseren voor een beenmergtransplantatie. Glassman ontdekt waardoor zijn geheugenverlies wordt veroorz...

11-03-2019 21:33

Quarantine (part 1)

The Good Doctor - Quarantine (part 1)

Shaun en Alex behandelen twee patiënten die ingestort zijn op het lokale vliegveld. De symptomen wijzen op een besmettelijke infectie. Het ziekenhuispersoneel doet er alles aan de infectie in te dammen voordat deze zich verspreidt. Dat bete...

04-03-2019 21:31

Empathy

The Good Doctor - Empathy

Melendez, Morgan en Claire worstelen met een patiënt die geopereerd wil worden om hem te verhinderen iets te doen met zijn pedofiele gevoelens. Shaun krijgt een lesje empathie.

25-02-2019 21:32

Stories

The Good Doctor - Stories

Als er complicaties optreden, ziet een patiënte op de Spoedeisende Hulp zich gedwongen een geheim te onthullen aan haar man. Melendez, Reznick en Park hebben hun handen vol aan een patiënt van wie de ouders tegen vaccinaties zijn.

18-02-2019 21:34

Hubert

The Good Doctor - Hubert

Claire probeert de pijn te verzachten van een studiegenoot die stervende is. Dat wordt bemoeilijkt door een ongewoon verzoek. Shaun en Morgan onderhandelen over de voorwaarden van een orgaantransplantatie met twee koppige broers.

11-02-2019 21:34

Two-ply (or not two-ply)

The Good Doctor - Two-ply (or not two-ply)

Een jonge violiste bezoekt de Spoedeisende Hulp met een ontstoken vinger. Shaun en Morgan kunnen het niet eens worden over de behandeling. Claire behandelt een tienermeisje met ademhalingsproblemen. Haar ouders denken dat ze lijdt onder de ...

04-02-2019 21:32

Carrots

The Good Doctor - Carrots

Een vrouw met anorexia moet een hartoperatie ondergaan. Vanwege haar ondergewicht is de kans klein dat ze de operatie zal overleven. Claire denkt een oplossing te hebben, maar stuit op weerstand van Melendez. Lim moet een maagverkleining on...

28-01-2019 21:31

Tough titmouse

The Good Doctor - Tough titmouse

Shaun denkt terug aan zijn jeugd als hij zich bezighoudt met een jongen met een verstandelijke beperking. Shaun, Alex en Melendez geven de moeder van de jongen het advies hem in een woongroep te plaatsen. Claire behandelt een 18-jarige klim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Good Doctor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Good Doctor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Good Doctor bij The Good Doctor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Good Doctor. Heb je een uitzending van The Good Doctor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Good Doctor gemist

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy leidt aan een autistische stoornis waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om hem heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Uitzending gemist van The Good Doctor? Hier kun je alle uitzendingen van The Good Doctor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 06-05-2019 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!