Programma gemist?

Claire de probeert de pijn te met verzachten naar van een studiegenoot naar die stervende is. Dat naar wordt bemoeilijkt door een door ongewoon verzoek. Shaun naar en door Morgan onderhandelen over de voorwaarden van het een orgaantransplantatie in met twee koppige de broers.

Een jonge violiste het bezoekt de Spoedeisende in een Hulp met een ontstoken op tv vinger. Shaun en Morgan door kunnen in het niet eens in worden over de in behandeling. Claire behandelt een tienermeisje met in de ademhalingsproblemen. Haar ouders denken dat ze op tv lijdt de onder de stress het van hun een echtscheiding.

Een op vrouw met anorexia moet de een hartoperatie ondergaan. Vanwege de haar ondergewicht is door de kans in klein dat ze de de de operatie zal overleven. tijdens Claire denkt een oplossing te de hebben, maar stuit op de weerstand van van Melendez. Lim moet een een maagverkleining ongedaan naar maken. Zijn patiënt heeft het het daar een moeilijk mee: diens door partner het wist niet dat op tv hij vroeger dik was. Shaun op tv en Lea naar nemen een met belangrijke beslissing.

Shaun naar denkt terug een aan zijn jeugd een als hij zich van bezighoudt met een van jongen met een van verstandelijke beperking. Shaun, Alex op en Melendez een geven de moeder van de door jongen het advies in hem op tv in een woongroep te in plaatsen. Claire behandelt een 18-jarige de klimster die het haar de nek heeft gebroken. Haar op tv ouders willen niet dat op tv ze geopereerd wordt op tv en komen lijnrecht tegenover de hun dochter te de staan. naar De hallucinaties de van Glassman confronteren hem met een van persoonlijke van tragedie.

Door de een slechte de planning moeten Shaun uit en Morgan een shift van 36 in uur op tv werken. Melendez voert een op tv riskante operatie uit. De door echtgenoot een van zijn patiënt laat naar een moeilijke beslissing aan naar hem in over. Glassman heeft op tv een hersenoperatie ondergaan op tv en beeldt zich het een bezoek van met zijn overleden dochter in. op tv Shaun negeert tijdens Lea.

Shaun van vermoedt dat een conciërge van naar het van ziekenhuis iets op onder de leden heeft. Als het Melendez hem onderzoekt, blijkt op de de man alvleesklierkanker in een de vergevorderd stadium van te hebben. uit Zijn familie wil dat hij een het levensgevaarlijke operatie de ondergaat. Lim de behandelt een tienermeisje dat van kampt in met de gevolgen van in een rituele tijdens besnijdenis.

Shaun vermoedt dat tijdens een een conciërge van het ziekenhuis iets op onder de de leden heeft. Als Melendez van in hem onderzoekt, blijkt de man alvleesklierkanker naar in een vergevorderd uit uit stadium te hebben. Zijn een familie wil dat hij een met de levensgevaarlijke operatie ondergaat. Lim behandelt een van tienermeisje dat in kampt met de naar gevolgen van een de rituele door besnijdenis.

Shaun en door Jared worden eropuit gestuurd op om daklozen te in behandelen. Jared op tv staat op op het punt in een met ander ziekenhuis uit te beginnen en naar is op zijn uit hoede: een fout tijdens kan hem op tv zijn goede referentie kosten. Shaun door vermoedt op dat de dakloze Harry een uit hersentumor heeft. Hij wil de hem graag helpen, van op niet alleen op medisch de vlak, maar naar ook privé. Glassman moet een op moeilijke beslissing nemen door over door zijn gezondheid.

Vanaf vanavond wordt op tv op tv het tweede seizoen van de tijdens Amerikaanse dramaserie met The Good de Doctor uitgezonden. Elke maandag is om tijdens tijdens 21:30 uur een nieuwe aflevering te een zien op een RTL 4. Het de tweede seizoen gaat met direct verder waar het in eerste seizoen eindigde, de en de vragen die uit met de kijker na de op tv seizoensfinale had, het worden in de eerste aflevering grotendeels op beantwoord. uit Ook keert een van belangrijk persoon uit Shauns leven van een terug in de serie. van Dit seizoen is Freddie door Highmore niet alleen naar te zien als op acteur, maar bewees hij in ook als het schrijver van de eerste naar aflevering zijn dienst. Lees het meer het over The Good Doctor op op het gids.tv/serie/the-good-doctor.

De naar jonge autistische door arts dr. Shaun Murphy verhuist van een het platteland op tv van Wyoming uit naar San Jose om uit daar de in een prestigieus op tv ziekenhuis zijn specialisatie op tv tot chirurg af te het ronden. Een aantal van van zijn nieuwe uit collega's is met zeer sceptisch over een zijn komst vanwege zijn autistische naar stoornis. op tv Op weg naar van het ziekenhuis stuit Murphy op naar een spoedgeval en krijgt tijdens hij op de kans om zijn exceptionele tijdens medische inzicht door te in tonen.

Een op dronken student wordt binnengebracht met van een gebroken de enkel. Tijdens het zetten naar van de tijdens enkel neemt zijn van hartslag dramatisch toe. Als de Melendez de oorzaak in door daarvan probeert te achterhalen, van krijgt hij te horen dat tijdens op tv de jongen tijdens zijn ontgroening wasmiddel een in heeft binnengekregen. Shaun krijgt een verontrustend nieuws over dr. Glassman uit te in horen. Hij is daardoor zo tijdens afgeleid van dat hij op tv een fout maakt die het op tv einde van zijn carrière op naar kan betekenen.

De 15-jarige Gretchen naar leidt aan een een aandoening waarbij de het spieren in op haar gezicht een niet goed werken. het Andrews is ervan met overtuigd dat door hij door middel een van een spiertransplantatie het van meisje voor het in eerst in de haar leven kan van laten lachen. Tot naar ieders verbazing raadt Shaun de operatie naar op het met meisje af van na een risicoanalyse. Claire en uit de Morgan zijn het oneens over door de behandeling op tv van een ernstig zieke patiënt de die gebruikmaakt van van een gestolen naar zorgpas.

In op het ziekenhuis wordt door een man opgenomen een met pijn in van zijn rug. Tot grote verbazing met van Melendez blijkt uit het door om een voormalige het patiënt van hem een te gaan. De man was met destijds vanaf een zijn middel verlamd op tv als gevolg van ruggenmergletsel. naar Andrews probeert op tv een vrouw naar ervan te overtuigen van haar implantaten te verwijderen op tv om een op mogelijk dodelijke naar infectie te bestrijden.

Lim, Shaun door en Morgan bereiden naar zich een voor op de operatie van een in 14-jarig het meisje dat tijdens geboren is met haar hart buiten de met haar borstkas. Gezien haar uit leeftijd zou er inmiddels een genoeg uit ruimte moeten zijn om het hart een naar terug te kunnen plaatsen. Als tijdens uit een de CT-scan blijkt dat dit toch op niet het mogelijk is, stelt Morgan een tijdens ingreep voor door waar Shaun twijfels uit over door heeft. De 12-jarige het Eric is ernstig tijdens ziek en heeft met spoed op tv een levertransplantatie nodig. Een met veroordeelde moordenaar heeft op tv aangegeven orgaandonor te van willen zijn, op tv maar tijdens er is grote van twijfel over zijn op tv motieven.

De naar 12-jarige Quinn is door haar op tv oma naar uit het ziekenhuis gebracht door met verschijnselen van een op door acute blindedarmontsteking. Tijdens de op operatie ontdekt in het medische team dat het tijdens meisje transgender is. een Terwijl Shaun probeert te door begrijpen het wat dat precies naar inhoudt, blijkt uit een echo op tv een dat Quinn zieker is dan de gedacht.

februari 2019
18-02-2019 21:34

Hubert

The Good Doctor - Hubert

Claire probeert de pijn te verzachten van een studiegenoot die stervende is. Dat wordt bemoeilijkt door een ongewoon verzoek. Shaun en Morgan onderhandelen over de voorwaarden van een orgaantransplantatie met twee koppige broers.

11-02-2019 21:34

Two-ply (or not two-ply)

The Good Doctor - Two-ply (or not two-ply)

Een jonge violiste bezoekt de Spoedeisende Hulp met een ontstoken vinger. Shaun en Morgan kunnen het niet eens worden over de behandeling. Claire behandelt een tienermeisje met ademhalingsproblemen. Haar ouders denken dat ze lijdt onder de ...

04-02-2019 21:32

Carrots

The Good Doctor - Carrots

Een vrouw met anorexia moet een hartoperatie ondergaan. Vanwege haar ondergewicht is de kans klein dat ze de operatie zal overleven. Claire denkt een oplossing te hebben, maar stuit op weerstand van Melendez. Lim moet een maagverkleining on...

28-01-2019 21:31

Tough titmouse

The Good Doctor - Tough titmouse

Shaun denkt terug aan zijn jeugd als hij zich bezighoudt met een jongen met een verstandelijke beperking. Shaun, Alex en Melendez geven de moeder van de jongen het advies hem in een woongroep te plaatsen. Claire behandelt een 18-jarige klim...

21-01-2019 21:34

36 hours

The Good Doctor - 36 hours

Door een slechte planning moeten Shaun en Morgan een shift van 36 uur werken. Melendez voert een riskante operatie uit. De echtgenoot van zijn patiënt laat een moeilijke beslissing aan hem over. Glassman heeft een hersenoperatie ondergaan e...

20-01-2019 22:58

Middle ground

The Good Doctor - Middle ground

Shaun vermoedt dat een conciërge van het ziekenhuis iets onder de leden heeft. Als Melendez hem onderzoekt, blijkt de man alvleesklierkanker in een vergevorderd stadium te hebben. Zijn familie wil dat hij een levensgevaarlijke operatie onde...

14-01-2019 21:33

Middle ground

The Good Doctor - Middle ground

Shaun vermoedt dat een conciërge van het ziekenhuis iets onder de leden heeft. Als Melendez hem onderzoekt, blijkt de man alvleesklierkanker in een vergevorderd stadium te hebben. Zijn familie wil dat hij een levensgevaarlijke operatie onde...

13-01-2019 23:02

Hello

The Good Doctor - Hello

Shaun en Jared worden eropuit gestuurd om daklozen te behandelen. Jared staat op het punt in een ander ziekenhuis te beginnen en is op zijn hoede: een fout kan hem zijn goede referentie kosten. Shaun vermoedt dat de dakloze Harry een hersen...

07-01-2019 21:32

Nieuw: The Good Doctor seizoen 2

The Good Doctor - Nieuw: The Good Doctor seizoen 2

Vanaf vanavond wordt het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Good Doctor uitgezonden. Elke maandag is om 21:30 uur een nieuwe aflevering te zien op RTL 4. Het tweede seizoen gaat direct verder waar het eerste seizoen eindigde,...

06-01-2019 23:01

Afl. 1: Burnt food

The Good Doctor - Afl. 1: Burnt food

De jonge autistische arts dr. Shaun Murphy verhuist van het platteland van Wyoming naar San Jose om daar in een prestigieus ziekenhuis zijn specialisatie tot chirurg af te ronden. Een aantal van zijn nieuwe collega's is zeer sceptisch over ...

28-05-2018 21:33

Afl. 18: More

The Good Doctor - Afl. 18: More

Een dronken student wordt binnengebracht met een gebroken enkel. Tijdens het zetten van de enkel neemt zijn hartslag dramatisch toe. Als Melendez de oorzaak daarvan probeert te achterhalen, krijgt hij te horen dat de jongen tijdens zijn ont...

21-05-2018 21:32

Afl. 17: Smile

The Good Doctor - Afl. 17: Smile

De 15-jarige Gretchen leidt aan een aandoening waarbij de spieren in haar gezicht niet goed werken. Andrews is ervan overtuigd dat hij door middel van een spiertransplantatie het meisje voor het eerst in haar leven kan laten lachen. Tot ied...

14-05-2018 21:32

Afl. 16: Pain

The Good Doctor - Afl. 16: Pain

In het ziekenhuis wordt een man opgenomen met pijn in zijn rug. Tot grote verbazing van Melendez blijkt het om een voormalige patiënt van hem te gaan. De man was destijds vanaf zijn middel verlamd als gevolg van ruggenmergletsel. Andrews pr...

07-05-2018 21:32

Afl. 15: Heartfelt

The Good Doctor - Afl. 15: Heartfelt

Lim, Shaun en Morgan bereiden zich voor op de operatie van een 14-jarig meisje dat geboren is met haar hart buiten haar borstkas. Gezien haar leeftijd zou er inmiddels genoeg ruimte moeten zijn om het hart terug te kunnen plaatsen. Als uit ...

30-04-2018 21:32

Afl. 14: She

The Good Doctor - Afl. 14: She

De 12-jarige Quinn is door haar oma naar het ziekenhuis gebracht met verschijnselen van een acute blindedarmontsteking. Tijdens de operatie ontdekt het medische team dat het meisje transgender is. Terwijl Shaun probeert te begrijpen wat dat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Good Doctor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Good Doctor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Good Doctor bij The Good Doctor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Good Doctor. Heb je een uitzending van The Good Doctor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Good Doctor gemist

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy leidt aan een autistische stoornis waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om hem heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Uitzending gemist van The Good Doctor? Hier kun je alle uitzendingen van The Good Doctor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 18-02-2019 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord