Programma gemist?

Shaun in raakt na zijn ontslag uit betrokken het bij een bargevecht en moet op tv zelf behandeld op worden. Park en Lim door zijn door het oneens over de op symptomen die een een oudere vrouw vertoont na het een operatie. Park vermoedt tijdens dat de vrouw uit niet eerlijk is op tegen de door artsen. Andrews besluit uit Han de te ontslaan, zodat Shaun zijn tijdens baan een terugkrijgt.

Shaun naar keert terug naar de operatiekamer op om te assisteren naar bij het verwijderen met van een enorme de met tumor bij een patiënt. Lim krijgt van het aan in de stok met op tv een voormalig de studiegenootje. Haar baby heeft verdacht de hoofdletsel uit opgelopen.

Han het heeft Shaun de overgeplaatst naar het lab. Shaun in zoekt door een manier om terug te komen in bij op de afdeling chirurgie de en bemoeit in zich met een patiënte met een naar hersentumor. met Claire is het niet op eens met Melendez op tv en Morgan over de op tv behandeling van het een patiënt de met sterke in religieuze overtuigingen.

Shaun werkt door zichzelf in de in nesten als hij bot van reageert in op de een bezorgde moeder van een doodzieke op baby. Het nieuwe door hoofd op tv van de afdeling met chirurgie moet beslissen of het Shaun mag het blijven.

Andrews vraagt van een door moeder of ze het gezicht van door haar naar hersendode dochter mogen een transplanteren. Een met ander meisje raakte namelijk haar de gezicht kwijt na een van ongeluk met in een de geweer. De moeder wil op tv het meisje graag ontmoeten. het Het gaat niet goed uit met de op tv relatie van tijdens Melendez en Lim. Shaun en door Glassman worden high tijdens en gaan op tijdens zoek naar een tijdens jeugdliefde van in Glassman. Shaun is eerlijk het het over zijn gevoelens voor de Lea.

Melendez, met Claire en Park op tv proberen het leven te redden een van een in vrouw met door een mechanisch hart. Lim, op Morgan uit en Shaun behandelen een in autistische patiënt die een hersenoperatie naar het nodig heeft. Ze hebben hiervoor de op hulp nodig van van het het kamergenootje van de patiënt. de Shaun het krijgt ruzie met Glassman. uit Lea geeft hem in advies.

Na de door quarantaine op wordt onderzoek gedaan uit naar het ziekenhuis. De inspecteur heeft met tijdens zijn twijfels over Andrews en een wil Shaun, Lim de en Melendez bestraffen. De op tv operatiekamers op tv blijven nog even gesloten, een dus hebben de artsen tijdens tijd voor hun op tv privéleven. Lim naar en Melendez spreken hun tijdens gevoelens voor elkaar door uit. van Shaun ontdekt dat Lea op tv een vriendje heeft. op Morgan op tv en Claire helpen Claires een moeder.

Het in is chaos in het het ziekenhuis door vanwege de quarantaine. Morgan en Shaun op voeren met een succesvolle tijdens operatie uit. Melendez en Claire tijdens moeten improviseren voor een door beenmergtransplantatie. Glassman ontdekt het waardoor zijn geheugenverlies de met wordt veroorzaakt. Hij besluit naar Shaun hier over een in te lichten. tijdens Morgan ontdekt dat naar het gevreesde virus niet op via de lucht wordt in overgedragen en met er komt een het einde aan uit de quarantaine.

Shaun en Alex met uit behandelen twee patiënten die ingestort uit zijn op van het lokale vliegveld. tijdens De symptomen wijzen op een de besmettelijke infectie. tijdens Het ziekenhuispersoneel doet er uit alles aan de van infectie in in te tijdens dammen voordat deze zich met verspreidt. Dat betekent dat de iedereen in in quarantaine moet, uitgerekend de tijdens de in feestdagen.

Melendez, Morgan met en Claire worstelen naar met een patiënt die naar geopereerd wil worden met om hem te uit verhinderen iets te het doen met zijn een pedofiele gevoelens. in Shaun een krijgt een lesje tijdens empathie.

Als er een complicaties optreden, uit ziet een tijdens patiënte op de Spoedeisende Hulp zich naar gedwongen een tijdens geheim te onthullen naar aan haar man. Melendez, het Reznick en Park tijdens naar hebben hun handen de vol aan een op tv patiënt van wie de ouders op tv tegen op tv vaccinaties zijn.

Claire een probeert de een pijn te verzachten op tv van een studiegenoot door die stervende is. Dat de wordt bemoeilijkt door op tv een ongewoon verzoek. Shaun en de Morgan van onderhandelen over de voorwaarden de van met een orgaantransplantatie met twee koppige uit broers.

Een jonge violiste in bezoekt de Spoedeisende het Hulp met een de de ontstoken vinger. Shaun en Morgan naar kunnen het een niet eens worden uit over de met behandeling. Claire behandelt een tienermeisje met op tijdens ademhalingsproblemen. Haar ouders denken uit dat ze lijdt onder de naar naar stress van hun het echtscheiding.

Een vrouw de met anorexia naar moet een hartoperatie een ondergaan. Vanwege haar ondergewicht is het de kans klein in dat ze op tv de operatie naar zal overleven. naar Claire denkt een oplossing met te hebben, het maar stuit op weerstand van van Melendez. Lim moet het een maagverkleining ongedaan van maken. Zijn patiënt heeft met uit het daar moeilijk op tv mee: diens partner wist niet dat door het hij vroeger dik was. Shaun en met tijdens Lea nemen een belangrijke van beslissing.

Shaun een denkt terug aan zijn door jeugd als tijdens hij zich bezighoudt het met een jongen met van een verstandelijke op tv beperking. Shaun, Alex en Melendez een geven op tv de moeder van de jongen op tv op tv het advies hem in een een woongroep te door plaatsen. Claire behandelt een op tv 18-jarige klimster die het haar nek heeft uit gebroken. Haar ouders uit willen niet op tv dat ze geopereerd wordt en door komen naar lijnrecht tegenover hun dochter een te uit staan. De hallucinaties van Glassman in confronteren hem met tijdens een persoonlijke met tragedie.

mei 2019
06-05-2019 21:36

Trampoline

The Good Doctor - Trampoline

Shaun raakt na zijn ontslag betrokken bij een bargevecht en moet zelf behandeld worden. Park en Lim zijn het oneens over de symptomen die een oudere vrouw vertoont na een operatie. Park vermoedt dat de vrouw niet eerlijk is tegen de artsen....

29-04-2019 21:33

Breakdown

The Good Doctor - Breakdown

Shaun keert terug naar de operatiekamer om te assisteren bij het verwijderen van een enorme tumor bij een patiënt. Lim krijgt het aan de stok met een voormalig studiegenootje. Haar baby heeft verdacht hoofdletsel opgelopen.

22-04-2019 21:34

Believe

The Good Doctor - Believe

Han heeft Shaun overgeplaatst naar het lab. Shaun zoekt een manier om terug te komen bij de afdeling chirurgie en bemoeit zich met een patiënte met een hersentumor. Claire is het niet eens met Melendez en Morgan over de behandeling van een ...

15-04-2019 21:33

Risk and reward

The Good Doctor - Risk and reward

Shaun werkt zichzelf in de nesten als hij bot reageert op de bezorgde moeder van een doodzieke baby. Het nieuwe hoofd van de afdeling chirurgie moet beslissen of Shaun mag blijven.

08-04-2019 21:32

Faces

The Good Doctor - Faces

Andrews vraagt een moeder of ze het gezicht van haar hersendode dochter mogen transplanteren. Een ander meisje raakte namelijk haar gezicht kwijt na een ongeluk met een geweer. De moeder wil het meisje graag ontmoeten. Het gaat niet goed me...

01-04-2019 21:34

Xin

The Good Doctor - Xin

Melendez, Claire en Park proberen het leven te redden van een vrouw met een mechanisch hart. Lim, Morgan en Shaun behandelen een autistische patiënt die een hersenoperatie nodig heeft. Ze hebben hiervoor de hulp nodig van het kamergenootje ...

25-03-2019 21:32

Aftermath

The Good Doctor - Aftermath

Na de quarantaine wordt onderzoek gedaan naar het ziekenhuis. De inspecteur heeft zijn twijfels over Andrews en wil Shaun, Lim en Melendez bestraffen. De operatiekamers blijven nog even gesloten, dus hebben de artsen tijd voor hun privéleve...

18-03-2019 21:28

Quarantine (part 2)

The Good Doctor - Quarantine (part 2)

Het is chaos in het ziekenhuis vanwege de quarantaine. Morgan en Shaun voeren een succesvolle operatie uit. Melendez en Claire moeten improviseren voor een beenmergtransplantatie. Glassman ontdekt waardoor zijn geheugenverlies wordt veroorz...

11-03-2019 21:33

Quarantine (part 1)

The Good Doctor - Quarantine (part 1)

Shaun en Alex behandelen twee patiënten die ingestort zijn op het lokale vliegveld. De symptomen wijzen op een besmettelijke infectie. Het ziekenhuispersoneel doet er alles aan de infectie in te dammen voordat deze zich verspreidt. Dat bete...

04-03-2019 21:31

Empathy

The Good Doctor - Empathy

Melendez, Morgan en Claire worstelen met een patiënt die geopereerd wil worden om hem te verhinderen iets te doen met zijn pedofiele gevoelens. Shaun krijgt een lesje empathie.

25-02-2019 21:32

Stories

The Good Doctor - Stories

Als er complicaties optreden, ziet een patiënte op de Spoedeisende Hulp zich gedwongen een geheim te onthullen aan haar man. Melendez, Reznick en Park hebben hun handen vol aan een patiënt van wie de ouders tegen vaccinaties zijn.

18-02-2019 21:34

Hubert

The Good Doctor - Hubert

Claire probeert de pijn te verzachten van een studiegenoot die stervende is. Dat wordt bemoeilijkt door een ongewoon verzoek. Shaun en Morgan onderhandelen over de voorwaarden van een orgaantransplantatie met twee koppige broers.

11-02-2019 21:34

Two-ply (or not two-ply)

The Good Doctor - Two-ply (or not two-ply)

Een jonge violiste bezoekt de Spoedeisende Hulp met een ontstoken vinger. Shaun en Morgan kunnen het niet eens worden over de behandeling. Claire behandelt een tienermeisje met ademhalingsproblemen. Haar ouders denken dat ze lijdt onder de ...

04-02-2019 21:32

Carrots

The Good Doctor - Carrots

Een vrouw met anorexia moet een hartoperatie ondergaan. Vanwege haar ondergewicht is de kans klein dat ze de operatie zal overleven. Claire denkt een oplossing te hebben, maar stuit op weerstand van Melendez. Lim moet een maagverkleining on...

28-01-2019 21:31

Tough titmouse

The Good Doctor - Tough titmouse

Shaun denkt terug aan zijn jeugd als hij zich bezighoudt met een jongen met een verstandelijke beperking. Shaun, Alex en Melendez geven de moeder van de jongen het advies hem in een woongroep te plaatsen. Claire behandelt een 18-jarige klim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Good Doctor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Good Doctor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Good Doctor bij The Good Doctor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Good Doctor. Heb je een uitzending van The Good Doctor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Good Doctor gemist

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy leidt aan een autistische stoornis waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om hem heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Uitzending gemist van The Good Doctor? Hier kun je alle uitzendingen van The Good Doctor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 06-05-2019 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord