Programma gemist?

Shaun raakt in na op tv zijn ontslag betrokken bij een bargevecht uit de en moet zelf behandeld het worden. Park met en Lim zijn het oneens over op met de symptomen die naar een oudere vrouw op vertoont na een op tv operatie. Park vermoedt dat door de vrouw niet eerlijk is het tegen de artsen. uit Andrews besluit Han met te ontslaan, naar zodat Shaun zijn baan door met terugkrijgt.

Shaun keert terug met naar op de operatiekamer om naar te assisteren bij het door verwijderen van een enorme het tumor met bij een patiënt. van Lim krijgt het aan de van stok met van een het voormalig studiegenootje. Haar baby door heeft verdacht op tv hoofdletsel opgelopen.

Han met heeft Shaun overgeplaatst met naar het naar lab. Shaun zoekt naar een manier om uit terug te komen bij de afdeling met op chirurgie en bemoeit zich een met een patiënte met een in hersentumor. de Claire is op het niet eens met van Melendez en Morgan over in de behandeling van een de patiënt met sterke door religieuze de overtuigingen.

Shaun het werkt zichzelf in de met nesten als hij met bot reageert op met de bezorgde moeder van op tv een een doodzieke baby. Het een nieuwe hoofd uit van de afdeling chirurgie moet beslissen een of Shaun mag door door blijven.

Andrews vraagt van een moeder of door ze het gezicht op tv van haar op tv hersendode dochter mogen transplanteren. Een naar ander meisje van raakte namelijk haar gezicht uit kwijt na het een ongeluk van met een naar geweer. De moeder wil het meisje met het graag ontmoeten. Het gaat met niet goed met naar de relatie van Melendez met en uit Lim. Shaun en Glassman op worden high tijdens en gaan op zoek naar een de jeugdliefde van tijdens Glassman. een Shaun is eerlijk over zijn het gevoelens voor op Lea.

Melendez, Claire en tijdens op tv Park proberen het leven te redden naar van tijdens een vrouw met een mechanisch een hart. Lim, tijdens Morgan en Shaun het behandelen een autistische het patiënt die een op tv hersenoperatie nodig heeft. Ze op tv hebben hiervoor de naar hulp nodig van het het kamergenootje van op het de patiënt. Shaun krijgt ruzie met van Glassman. uit Lea geeft hem het advies.

Na tijdens de quarantaine in wordt onderzoek gedaan naar het met ziekenhuis. door De inspecteur heeft zijn twijfels over de Andrews en van wil Shaun, tijdens Lim en de Melendez bestraffen. De het operatiekamers blijven nog even gesloten, dus van op hebben de artsen tijd tijdens voor hun privéleven. op Lim en Melendez spreken hun uit gevoelens voor uit elkaar uit. door Shaun ontdekt door dat Lea een vriendje heeft. Morgan in en Claire op tv helpen het Claires moeder.

Het naar is chaos de in het ziekenhuis vanwege op tv de quarantaine. Morgan en in Shaun voeren het een succesvolle op tv operatie uit. Melendez en Claire moeten uit tijdens improviseren voor een de beenmergtransplantatie. Glassman ontdekt op waardoor zijn geheugenverlies naar wordt veroorzaakt. Hij besluit Shaun met hier met over in te lichten. het Morgan ontdekt dat het gevreesde van virus naar niet via de lucht het wordt met overgedragen en er met komt een einde aan de op tv quarantaine.

Shaun op tv en Alex behandelen een twee patiënten de die ingestort zijn op op tv het lokale vliegveld. De uit symptomen tijdens wijzen op een besmettelijke infectie. Het naar ziekenhuispersoneel doet er het alles de aan de infectie in uit te dammen voordat op tv deze zich verspreidt. in Dat betekent dat tijdens iedereen in quarantaine in moet, uitgerekend van tijdens de uit feestdagen.

Melendez, Morgan op tv en Claire worstelen met het de een patiënt die geopereerd het wil worden op om hem te verhinderen iets te door doen met zijn uit pedofiele gevoelens. met Shaun krijgt een lesje een door empathie.

Als er van complicaties optreden, ziet een een patiënte op met de Spoedeisende met Hulp zich van gedwongen een geheim te onthullen door aan haar door man. Melendez, Reznick en het Park hebben hun met handen vol aan met een patiënt van wie naar met de ouders tegen vaccinaties in zijn.

Claire probeert de het pijn te verzachten van in van een studiegenoot op die stervende is. Dat wordt bemoeilijkt door door een in ongewoon verzoek. van Shaun en Morgan onderhandelen de over de het voorwaarden van een orgaantransplantatie met een twee tijdens koppige broers.

Een jonge violiste het bezoekt de de Spoedeisende Hulp een met een ontstoken vinger. Shaun van en Morgan kunnen een het niet op tv eens worden over de op tv behandeling. Claire behandelt op tv een in tienermeisje met een ademhalingsproblemen. Haar ouders denken met dat ze lijdt onder de naar stress van hun met op tv echtscheiding.

Een de vrouw met anorexia een moet een met hartoperatie ondergaan. Vanwege tijdens haar ondergewicht is de kans op klein dat naar ze de met operatie zal overleven. Claire denkt naar een oplossing naar te hebben, een maar stuit op weerstand van Melendez. een Lim uit moet een maagverkleining met ongedaan maken. in Zijn patiënt heeft het door daar moeilijk mee: diens partner op wist op tv niet dat de hij vroeger dik naar was. Shaun en Lea in nemen een tijdens belangrijke beslissing.

Shaun denkt met terug aan zijn op tv jeugd als hij met zich bezighoudt in met een jongen tijdens met een het verstandelijke beperking. Shaun, Alex door en Melendez naar geven de moeder van de het jongen het advies de hem in uit een woongroep te plaatsen. Claire met tijdens behandelt een 18-jarige tijdens klimster die haar nek op tv heeft gebroken. Haar ouders van willen naar niet dat ze geopereerd wordt uit en op tv komen lijnrecht tegenover hun met dochter te op tv staan. De hallucinaties van Glassman confronteren door hem met een uit persoonlijke naar tragedie.

september 2020
06-05-2019 21:36

Trampoline

The Good Doctor - Trampoline

Shaun raakt na zijn ontslag betrokken bij een bargevecht en moet zelf behandeld worden. Park en Lim zijn het oneens over de symptomen die een oudere vrouw vertoont na een operatie. Park vermoedt dat de vrouw niet eerlijk is tegen de artsen....

29-04-2019 21:33

Breakdown

The Good Doctor - Breakdown

Shaun keert terug naar de operatiekamer om te assisteren bij het verwijderen van een enorme tumor bij een patiënt. Lim krijgt het aan de stok met een voormalig studiegenootje. Haar baby heeft verdacht hoofdletsel opgelopen.

22-04-2019 21:34

Believe

The Good Doctor - Believe

Han heeft Shaun overgeplaatst naar het lab. Shaun zoekt een manier om terug te komen bij de afdeling chirurgie en bemoeit zich met een patiënte met een hersentumor. Claire is het niet eens met Melendez en Morgan over de behandeling van een ...

15-04-2019 21:33

Risk and reward

The Good Doctor - Risk and reward

Shaun werkt zichzelf in de nesten als hij bot reageert op de bezorgde moeder van een doodzieke baby. Het nieuwe hoofd van de afdeling chirurgie moet beslissen of Shaun mag blijven.

08-04-2019 21:32

Faces

The Good Doctor - Faces

Andrews vraagt een moeder of ze het gezicht van haar hersendode dochter mogen transplanteren. Een ander meisje raakte namelijk haar gezicht kwijt na een ongeluk met een geweer. De moeder wil het meisje graag ontmoeten. Het gaat niet goed me...

01-04-2019 21:34

Xin

The Good Doctor - Xin

Melendez, Claire en Park proberen het leven te redden van een vrouw met een mechanisch hart. Lim, Morgan en Shaun behandelen een autistische patiënt die een hersenoperatie nodig heeft. Ze hebben hiervoor de hulp nodig van het kamergenootje ...

25-03-2019 21:32

Aftermath

The Good Doctor - Aftermath

Na de quarantaine wordt onderzoek gedaan naar het ziekenhuis. De inspecteur heeft zijn twijfels over Andrews en wil Shaun, Lim en Melendez bestraffen. De operatiekamers blijven nog even gesloten, dus hebben de artsen tijd voor hun privéleve...

18-03-2019 21:28

Quarantine (part 2)

The Good Doctor - Quarantine (part 2)

Het is chaos in het ziekenhuis vanwege de quarantaine. Morgan en Shaun voeren een succesvolle operatie uit. Melendez en Claire moeten improviseren voor een beenmergtransplantatie. Glassman ontdekt waardoor zijn geheugenverlies wordt veroorz...

11-03-2019 21:33

Quarantine (part 1)

The Good Doctor - Quarantine (part 1)

Shaun en Alex behandelen twee patiënten die ingestort zijn op het lokale vliegveld. De symptomen wijzen op een besmettelijke infectie. Het ziekenhuispersoneel doet er alles aan de infectie in te dammen voordat deze zich verspreidt. Dat bete...

04-03-2019 21:31

Empathy

The Good Doctor - Empathy

Melendez, Morgan en Claire worstelen met een patiënt die geopereerd wil worden om hem te verhinderen iets te doen met zijn pedofiele gevoelens. Shaun krijgt een lesje empathie.

25-02-2019 21:32

Stories

The Good Doctor - Stories

Als er complicaties optreden, ziet een patiënte op de Spoedeisende Hulp zich gedwongen een geheim te onthullen aan haar man. Melendez, Reznick en Park hebben hun handen vol aan een patiënt van wie de ouders tegen vaccinaties zijn.

18-02-2019 21:34

Hubert

The Good Doctor - Hubert

Claire probeert de pijn te verzachten van een studiegenoot die stervende is. Dat wordt bemoeilijkt door een ongewoon verzoek. Shaun en Morgan onderhandelen over de voorwaarden van een orgaantransplantatie met twee koppige broers.

11-02-2019 21:34

Two-ply (or not two-ply)

The Good Doctor - Two-ply (or not two-ply)

Een jonge violiste bezoekt de Spoedeisende Hulp met een ontstoken vinger. Shaun en Morgan kunnen het niet eens worden over de behandeling. Claire behandelt een tienermeisje met ademhalingsproblemen. Haar ouders denken dat ze lijdt onder de ...

04-02-2019 21:32

Carrots

The Good Doctor - Carrots

Een vrouw met anorexia moet een hartoperatie ondergaan. Vanwege haar ondergewicht is de kans klein dat ze de operatie zal overleven. Claire denkt een oplossing te hebben, maar stuit op weerstand van Melendez. Lim moet een maagverkleining on...

28-01-2019 21:31

Tough titmouse

The Good Doctor - Tough titmouse

Shaun denkt terug aan zijn jeugd als hij zich bezighoudt met een jongen met een verstandelijke beperking. Shaun, Alex en Melendez geven de moeder van de jongen het advies hem in een woongroep te plaatsen. Claire behandelt een 18-jarige klim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Good Doctor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Good Doctor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Good Doctor bij The Good Doctor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Good Doctor. Heb je een uitzending van The Good Doctor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Good Doctor gemist

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy leidt aan een autistische stoornis waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om hem heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Uitzending gemist van The Good Doctor? Hier kun je alle uitzendingen van The Good Doctor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 06-05-2019 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!