Programma gemist?

Seizoen 2 - het Aflevering 3 op - Amerikaanse dramaserie. 36 met hours. Shaun brengt de nacht op tv tijdens door in het ziekenhuis na tijdens de hersenoperatie van het Glassman. Tijdens uit het wachten uit ontdekt Shaun een tijdens nieuwe planning waarin op staat dat er vanaf nu door 36-uren shiften gedaan moeten de uit worden. Claire assisteert Melendez het tijdens een in infertiliteitsbehandeling bij Gina Porter en tijdens confronteert Andrews tijdens naar haar pauze een met de de afmattende werkplanning.

Shaun het vermoedt dat een conciërge van door het van ziekenhuis iets met onder de leden heeft. Als uit Melendez van hem onderzoekt, blijkt de man het alvleesklierkanker in een vergevorderd de stadium het te hebben. Zijn familie in wil dat hij de een levensgevaarlijke op operatie ondergaat. Lim behandelt een op tv tienermeisje dat op kampt met de de gevolgen van een van rituele door besnijdenis.

Shaun vermoedt dat van een conciërge van van het het ziekenhuis iets onder in de leden op heeft. Als Melendez hem onderzoekt, blijkt de de man tijdens alvleesklierkanker in een vergevorderd tijdens stadium te hebben. op Zijn familie uit wil dat hij een van levensgevaarlijke operatie op tv ondergaat. Lim behandelt een met van tienermeisje dat kampt met de gevolgen een van een rituele de door besnijdenis.

Shaun in en Jared worden eropuit uit gestuurd om daklozen te van met behandelen. Jared staat op het op punt in een ander het ziekenhuis te tijdens beginnen en uit is op tijdens zijn hoede: een met fout kan hem zijn op goede referentie kosten. op tv Shaun vermoedt op tv dat de dakloze in Harry een hersentumor heeft. op Hij wil hem van graag helpen, niet alleen op op medisch vlak, maar het ook privé. door Glassman de moet een moeilijke beslissing nemen over van met zijn gezondheid.

Vanaf met vanavond wordt het met tweede seizoen van met de Amerikaanse dramaserie de The Good de Doctor uitgezonden. Elke de maandag is om 21:30 uur op tv een nieuwe van aflevering te zien het op RTL 4. Het naar tweede seizoen gaat op tv direct verder waar het eerste op tv seizoen eindigde, en door de door vragen die de kijker na met de seizoensfinale had, met worden het in de eerste naar aflevering grotendeels beantwoord. Ook keert met op tv een belangrijk persoon uit Shauns leven op tv terug in een de serie. Dit naar seizoen is door Freddie Highmore op niet alleen te zien van als acteur, maar bewees in hij een ook als schrijver van de eerste met in aflevering zijn dienst. Lees meer over een The tijdens Good Doctor op naar gids.tv/serie/the-good-doctor.

De in jonge autistische arts dr. Shaun op Murphy verhuist uit van het platteland van door door Wyoming naar San tijdens Jose om daar een in een prestigieus uit ziekenhuis zijn specialisatie naar tot chirurg af door te ronden. Een uit aantal van zijn nieuwe met collega's is zeer sceptisch over van van zijn komst vanwege zijn autistische stoornis. het Op weg een naar het met ziekenhuis stuit Murphy op een in van spoedgeval en krijgt hij de kans de om zijn van exceptionele medische inzicht te met naar tonen.

Een op dronken student wordt binnengebracht tijdens met een gebroken enkel. tijdens Tijdens het zetten met van in de enkel neemt zijn van hartslag dramatisch de toe. Als op tv Melendez de oorzaak daarvan probeert te van achterhalen, tijdens krijgt hij uit te horen dat de op jongen tijdens zijn op ontgroening wasmiddel heeft binnengekregen. het Shaun krijgt in verontrustend nieuws over dr. Glassman door te horen. door Hij is van daardoor zo afgeleid dat van hij een fout het maakt die met het einde op tv van zijn carrière kan tijdens betekenen.

De 15-jarige Gretchen in leidt aan van een aandoening uit waarbij de spieren in haar van gezicht niet van goed werken. Andrews met is ervan op overtuigd dat hij door middel in van een spiertransplantatie op tv het meisje voor tijdens het het eerst in haar in leven kan laten de lachen. Tot ieders verbazing raadt tijdens op Shaun de operatie in op het meisje af na een uit een risicoanalyse. Claire en het Morgan zijn het oneens over in de behandeling van het een in ernstig zieke patiënt die op gebruikmaakt van een in gestolen zorgpas.

In het op ziekenhuis wordt een man op tv opgenomen tijdens met pijn door in zijn rug. Tot grote het verbazing van Melendez blijkt met het om een een voormalige patiënt met van de hem te gaan. De met man was destijds op vanaf zijn middel verlamd met als gevolg van van ruggenmergletsel. Andrews probeert een met op vrouw ervan te een overtuigen haar implantaten te verwijderen om door een mogelijk op dodelijke infectie te op tv bestrijden.

Lim, een Shaun en Morgan bereiden zich op tv voor op het de operatie op tv van een 14-jarig van meisje dat geboren in is met op haar hart buiten haar borstkas. Gezien door haar leeftijd tijdens zou op tv er inmiddels genoeg met ruimte moeten zijn om het hart op terug uit te kunnen de plaatsen. Als uit het de CT-scan blijkt dat dit met toch op tv niet mogelijk is, stelt Morgan een uit van ingreep voor waar Shaun twijfels over een heeft. naar De 12-jarige Eric is in ernstig ziek en heeft tijdens van met spoed een levertransplantatie nodig. het Een veroordeelde moordenaar het heeft aangegeven orgaandonor te een willen zijn, maar op tv naar er is grote tijdens twijfel over zijn het motieven.

De 12-jarige op Quinn is door door haar op oma naar het ziekenhuis gebracht met op tv verschijnselen van een op acute blindedarmontsteking. Tijdens met de het operatie ontdekt het uit medische team dat het door meisje transgender op tv is. Terwijl Shaun probeert in te begrijpen op wat dat precies inhoudt, blijkt naar naar uit een echo dat van Quinn zieker is dan uit gedacht.

Shaun tijdens onderzoekt een vrouw die op uit de Eerste Hulp door is beland met naar een verbrande uit hand en naar longklachten. Hij ontdekt op dat haar de verwondingen mogelijk veroorzaakt zijn door naar chemicaliën die gebruikt de worden voor het met fabriceren van bommen. in Claire gaat het in gesprek aan met een een vrouw door die weigert toestemming te de geven voor een naar levensreddende tijdens operatie van haar op echtgenoot.

Shaun keert terug op tv van zijn roadtrip tijdens met het Lea en heeft een naar verrassende aankondiging over zijn op toekomst. van De risicovolle operatie een op de in Siamese tweeling verloopt niet zoals gehoopt. door de Het medische team tijdens en de moeder van met de tweeling komen daardoor van voor het zware beslissingen te uit staan.

Shaun verstopt zich met in Lea's door appartement om Glassman te op op ontlopen. Hij vertelt haar dat hij uit de druk op tv in San Jose niet van meer aankan en het eigenlijk terug naar naar huis op wil. Lea adviseert hem met om geen overhaaste beslissingen door de te nemen en vraagt hem het mee op een de roadtrip in een klassieke een auto. Melendez uit en Claire storten zich in op tijdens een uiterst riskante orgaantransplantatie uit bij een naar Siamese tweeling.

Shaun uit assisteert Melendez op tv bij de operatie van de professionele door gamer een Bobby Ato. Volgens Shaun is van er meer met het de patiënt tijdens aan de hand dan door met Melendez inziet, maar zijn het bevindingen worden compleet genegeerd. het Bobby naar moedigt Shaun aan om het meer voor zichzelf naar op te komen. Claire in krijgt in door de operatiekamer te maken met een ongewenste intimiteiten van met in een zeer gerespecteerde met arts.

januari 2019
21-01-2019 21:33

The Good Doctor: seizoen 2, aflevering 3

The Good Doctor - The Good Doctor: seizoen 2, aflevering 3

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. 36 hours. Shaun brengt de nacht door in het ziekenhuis na de hersenoperatie van Glassman. Tijdens het wachten ontdekt Shaun een nieuwe planning waarin staat dat er vanaf nu 36-uren shifte...

20-01-2019 22:58

Middle ground

The Good Doctor - Middle ground

Shaun vermoedt dat een conciërge van het ziekenhuis iets onder de leden heeft. Als Melendez hem onderzoekt, blijkt de man alvleesklierkanker in een vergevorderd stadium te hebben. Zijn familie wil dat hij een levensgevaarlijke operatie onde...

14-01-2019 21:33

Middle ground

The Good Doctor - Middle ground

Shaun vermoedt dat een conciërge van het ziekenhuis iets onder de leden heeft. Als Melendez hem onderzoekt, blijkt de man alvleesklierkanker in een vergevorderd stadium te hebben. Zijn familie wil dat hij een levensgevaarlijke operatie onde...

13-01-2019 23:02

Hello

The Good Doctor - Hello

Shaun en Jared worden eropuit gestuurd om daklozen te behandelen. Jared staat op het punt in een ander ziekenhuis te beginnen en is op zijn hoede: een fout kan hem zijn goede referentie kosten. Shaun vermoedt dat de dakloze Harry een hersen...

07-01-2019 21:32

Nieuw: The Good Doctor seizoen 2

The Good Doctor - Nieuw: The Good Doctor seizoen 2

Vanaf vanavond wordt het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Good Doctor uitgezonden. Elke maandag is om 21:30 uur een nieuwe aflevering te zien op RTL 4. Het tweede seizoen gaat direct verder waar het eerste seizoen eindigde,...

06-01-2019 23:01

Afl. 1: Burnt food

The Good Doctor - Afl. 1: Burnt food

De jonge autistische arts dr. Shaun Murphy verhuist van het platteland van Wyoming naar San Jose om daar in een prestigieus ziekenhuis zijn specialisatie tot chirurg af te ronden. Een aantal van zijn nieuwe collega's is zeer sceptisch over ...

28-05-2018 21:33

Afl. 18: More

The Good Doctor - Afl. 18: More

Een dronken student wordt binnengebracht met een gebroken enkel. Tijdens het zetten van de enkel neemt zijn hartslag dramatisch toe. Als Melendez de oorzaak daarvan probeert te achterhalen, krijgt hij te horen dat de jongen tijdens zijn ont...

21-05-2018 21:32

Afl. 17: Smile

The Good Doctor - Afl. 17: Smile

De 15-jarige Gretchen leidt aan een aandoening waarbij de spieren in haar gezicht niet goed werken. Andrews is ervan overtuigd dat hij door middel van een spiertransplantatie het meisje voor het eerst in haar leven kan laten lachen. Tot ied...

14-05-2018 21:32

Afl. 16: Pain

The Good Doctor - Afl. 16: Pain

In het ziekenhuis wordt een man opgenomen met pijn in zijn rug. Tot grote verbazing van Melendez blijkt het om een voormalige patiënt van hem te gaan. De man was destijds vanaf zijn middel verlamd als gevolg van ruggenmergletsel. Andrews pr...

07-05-2018 21:32

Afl. 15: Heartfelt

The Good Doctor - Afl. 15: Heartfelt

Lim, Shaun en Morgan bereiden zich voor op de operatie van een 14-jarig meisje dat geboren is met haar hart buiten haar borstkas. Gezien haar leeftijd zou er inmiddels genoeg ruimte moeten zijn om het hart terug te kunnen plaatsen. Als uit ...

30-04-2018 21:32

Afl. 14: She

The Good Doctor - Afl. 14: She

De 12-jarige Quinn is door haar oma naar het ziekenhuis gebracht met verschijnselen van een acute blindedarmontsteking. Tijdens de operatie ontdekt het medische team dat het meisje transgender is. Terwijl Shaun probeert te begrijpen wat dat...

23-04-2018 21:30

Afl. 13: Seven reasons

The Good Doctor - Afl. 13: Seven reasons

Shaun onderzoekt een vrouw die op de Eerste Hulp is beland met een verbrande hand en longklachten. Hij ontdekt dat haar verwondingen mogelijk veroorzaakt zijn door chemicaliën die gebruikt worden voor het fabriceren van bommen. Claire gaat ...

16-04-2018 21:32

Afl. 12: Islands (part 2)

The Good Doctor - Afl. 12: Islands (part 2)

Shaun keert terug van zijn roadtrip met Lea en heeft een verrassende aankondiging over zijn toekomst. De risicovolle operatie op de Siamese tweeling verloopt niet zoals gehoopt. Het medische team en de moeder van de tweeling komen daardoor ...

09-04-2018 21:30

Afl. 11: Islands (part 1)

The Good Doctor - Afl. 11: Islands (part 1)

Shaun verstopt zich in Lea's appartement om Glassman te ontlopen. Hij vertelt haar dat hij de druk in San Jose niet meer aankan en eigenlijk terug naar huis wil. Lea adviseert hem om geen overhaaste beslissingen te nemen en vraagt hem mee o...

02-04-2018 21:32

Afl. 10: Sacrifice

The Good Doctor - Afl. 10: Sacrifice

Shaun assisteert Melendez bij de operatie van de professionele gamer Bobby Ato. Volgens Shaun is er meer met de patiënt aan de hand dan Melendez inziet, maar zijn bevindingen worden compleet genegeerd. Bobby moedigt Shaun aan om meer voor z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Good Doctor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Good Doctor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Good Doctor bij The Good Doctor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Good Doctor. Heb je een uitzending van The Good Doctor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Good Doctor gemist

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy leidt aan een autistische stoornis waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om hem heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Uitzending gemist van The Good Doctor? Hier kun je alle uitzendingen van The Good Doctor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 21-01-2019 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord