Programma gemist?

Een door dronken student wordt binnengebracht met tijdens een gebroken de enkel. door Tijdens het zetten van de enkel door van neemt zijn hartslag dramatisch de toe. Als Melendez de de oorzaak daarvan in probeert te achterhalen, krijgt hij naar te horen in dat de de jongen tijdens het zijn ontgroening wasmiddel door heeft binnengekregen. Shaun krijgt verontrustend van nieuws over tijdens dr. Glassman te op horen. Hij is daardoor in zo afgeleid dat naar hij een fout een maakt die door het einde van zijn carrière een kan door betekenen.

De een 15-jarige Gretchen met leidt aan een aandoening tijdens waarbij de spieren uit in haar gezicht het niet goed in werken. Andrews is ervan overtuigd het dat hij door middel naar van van een spiertransplantatie het op meisje voor het eerst op in haar leven kan op laten tijdens lachen. Tot ieders verbazing raadt op tv Shaun de tijdens operatie op het meisje van af na de een uit risicoanalyse. Claire en de Morgan zijn het oneens over de een behandeling van een een ernstig zieke patiënt op tv die gebruikmaakt van door een gestolen in zorgpas.

In de het ziekenhuis wordt een in man opgenomen op tv met pijn in uit zijn rug. Tot met grote verbazing van Melendez blijkt op op het om een van voormalige patiënt van hem te met gaan. De man was in destijds vanaf tijdens zijn middel verlamd tijdens als gevolg van van ruggenmergletsel. Andrews uit probeert een naar vrouw ervan te overtuigen haar op implantaten op te verwijderen om een door mogelijk dodelijke infectie te door bestrijden.

Lim, een Shaun en Morgan uit bereiden zich voor op tijdens de operatie van de een 14-jarig meisje dat tijdens geboren is met de op haar hart buiten haar borstkas. naar Gezien tijdens haar leeftijd zou er naar inmiddels genoeg ruimte uit moeten zijn het om het hart terug te op kunnen door plaatsen. Als uit de CT-scan blijkt door dat dit toch met uit niet mogelijk is, met stelt Morgan een op ingreep voor waar op Shaun twijfels over heeft. met De 12-jarige op Eric is ernstig een ziek en heeft met de spoed een levertransplantatie nodig. Een met met veroordeelde moordenaar heeft aangegeven van orgaandonor te willen zijn, op maar er met is grote een twijfel over zijn met motieven.

De door 12-jarige Quinn is door haar op oma naar het een ziekenhuis gebracht met in verschijnselen de van een met acute blindedarmontsteking. Tijdens de op operatie ontdekt het medische team de dat van het meisje transgender is. van Terwijl Shaun probeert in te begrijpen wat dat een tijdens precies inhoudt, blijkt uit op een echo dat Quinn tijdens zieker is dan de gedacht.

Shaun onderzoekt met een door vrouw die op in de Eerste Hulp is beland met de een met verbrande hand en longklachten. met Hij ontdekt een dat haar verwondingen tijdens mogelijk veroorzaakt zijn met door chemicaliën die gebruikt met worden een voor het fabriceren van bommen. van Claire gaat het gesprek een uit aan met een vrouw die de weigert in toestemming te geven voor een levensreddende door operatie van haar met van echtgenoot.

Shaun keert in terug op tv van zijn roadtrip met het Lea en heeft van een verrassende aankondiging over zijn tijdens toekomst. in De risicovolle operatie op uit de Siamese tweeling een verloopt niet zoals op tv gehoopt. Het medische de team en de moeder op een van de tweeling komen daardoor het voor zware naar beslissingen te in staan.

Shaun een verstopt zich door in Lea's appartement in om Glassman te ontlopen. van Hij vertelt haar dat uit hij de druk in de in San Jose niet meer aankan een en eigenlijk terug naar het de huis wil. Lea adviseert hem een om geen overhaaste beslissingen de de te nemen en uit vraagt hem mee een op een roadtrip in een een klassieke auto. Melendez en de het Claire storten zich op een door uiterst het riskante orgaantransplantatie bij een Siamese het tweeling.

Shaun het assisteert Melendez bij op de operatie van de naar professionele gamer in Bobby Ato. Volgens Shaun met is er de meer met een de patiënt aan de het hand dan Melendez inziet, maar met zijn bevindingen met worden compleet genegeerd. op Bobby moedigt in Shaun aan van om meer voor tijdens zichzelf op te komen. het Claire krijgt van in de operatiekamer met te maken met ongewenste intimiteiten van tijdens een de zeer gerespecteerde met arts.

Als de onderdeel van een internationaal het humanitair programma het wordt een ernstig ziek door 5-jarig jongetje uit tijdens Congo geopereerd aan tijdens zijn hartaandoening. een Melendez heeft een ernstige twijfels over de op kans van slagen tijdens van de ingreep, uit maar desondanks wordt in de operatie een doorgezet. Het ziekenhuis is in rep op tv en roer als in het weefsel uit zoekraakt tijdens dat bij een vrouw is afgenomen in voor onderzoek naar met van kanker. Claire start de een grondige zoektocht om het een weefselmonster op te uit sporen en naar daarmee een mogelijk onnodige operatie met te tijdens voorkomen.

Op weg naar tijdens het ziekenhuis belandt naar naar Shaun tijdens een supermarktbezoek uit in een gewapende overval. van Als Shaun niet direct naar reageert op het de eisen van een de overvaller, wordt door de op tv man zo kwaad dat de hij iemand op tv neerschiet. Zowel het slachtoffer als tijdens de eveneens gewonde door schutter belanden in het uit van ziekenhuis, waar de dader voorrang op krijgt in op een operatie. Claire een doet er alles aan om tijdens die beslissing terug van op tv te draaien, maar dat werkt in tegen op haar.

Een de 17-jarige patiënt wil maar de niet rustig worden, door wat nodig is in om zijn hoofdwond te tijdens kunnen verzorgen. Als uit Shaun opmerkt naar dat het de jongen autistisch is, weet hij naar hem te kalmeren het en zijn het wond met te hechten. Ondanks dat willen de op tv ouders van de in jongen door niet dat door de autistische Shaun hun met zoon opereert. Jared moet door alles in de op strijd van gooien om een stervende door man ervan te overtuigen het een nieuwe de pacemaker te tijdens accepteren.

Tijdens hun het eerste nachtdienst krijgen Shaun naar en tijdens zijn collega's te in maken met een met extreem chaotische situatie. Een het bus met bruiloftsgasten tijdens is gecrasht en uit de naar gewonden worden achter tijdens elkaar binnengebracht bij de Spoedeisende Hulp. uit Shaun probeert op tijdens ingenieuze wijze het van been van een op tv het jonge bruidegom te redden, met maar heeft moeite zich de te het focussen door alle prikkels die tijdens hij op krijgt.

Tijdens op tv hun eerste nachtdienst krijgen naar Shaun en zijn collega's op op te maken met een door extreem chaotische op tv situatie. Een bus tijdens met bruiloftsgasten is gecrasht en de een gewonden worden de achter elkaar binnengebracht bij tijdens met de Spoedeisende Hulp. Shaun de probeert op de ingenieuze wijze het been van een van jonge bruidegom van te redden, maar het heeft moeite met zich te focussen een door alle prikkels die van hij van krijgt.

Melendez, Claire en op tv Jared proberen te op met achterhalen waardoor de hevige allergische door reacties bij naar een 60-jarige patiënt worden veroorzaakt. naar Shaun richt op tv zich ondertussen op de de uit 12-jarige Evan Gallico, die is tijdens binnengebracht met de een gebroken arm. uit De jongen lijkt tijdens sprekend over Shauns door overleden broertje, Steve. tijdens Tijdens het onderzoek een blijkt dat er van meer met Evan van aan de hand is dan de de gedacht.

oktober 2018
28-05-2018 21:33

Afl. 18: More

The Good Doctor - Afl. 18: More

Een dronken student wordt binnengebracht met een gebroken enkel. Tijdens het zetten van de enkel neemt zijn hartslag dramatisch toe. Als Melendez de oorzaak daarvan probeert te achterhalen, krijgt hij te horen dat de jongen tijdens zijn ont...

21-05-2018 21:32

Afl. 17: Smile

The Good Doctor - Afl. 17: Smile

De 15-jarige Gretchen leidt aan een aandoening waarbij de spieren in haar gezicht niet goed werken. Andrews is ervan overtuigd dat hij door middel van een spiertransplantatie het meisje voor het eerst in haar leven kan laten lachen. Tot ied...

14-05-2018 21:32

Afl. 16: Pain

The Good Doctor - Afl. 16: Pain

In het ziekenhuis wordt een man opgenomen met pijn in zijn rug. Tot grote verbazing van Melendez blijkt het om een voormalige patiënt van hem te gaan. De man was destijds vanaf zijn middel verlamd als gevolg van ruggenmergletsel. Andrews pr...

07-05-2018 21:32

Afl. 15: Heartfelt

The Good Doctor - Afl. 15: Heartfelt

Lim, Shaun en Morgan bereiden zich voor op de operatie van een 14-jarig meisje dat geboren is met haar hart buiten haar borstkas. Gezien haar leeftijd zou er inmiddels genoeg ruimte moeten zijn om het hart terug te kunnen plaatsen. Als uit ...

30-04-2018 21:32

Afl. 14: She

The Good Doctor - Afl. 14: She

De 12-jarige Quinn is door haar oma naar het ziekenhuis gebracht met verschijnselen van een acute blindedarmontsteking. Tijdens de operatie ontdekt het medische team dat het meisje transgender is. Terwijl Shaun probeert te begrijpen wat dat...

23-04-2018 21:30

Afl. 13: Seven reasons

The Good Doctor - Afl. 13: Seven reasons

Shaun onderzoekt een vrouw die op de Eerste Hulp is beland met een verbrande hand en longklachten. Hij ontdekt dat haar verwondingen mogelijk veroorzaakt zijn door chemicaliën die gebruikt worden voor het fabriceren van bommen. Claire gaat ...

16-04-2018 21:32

Afl. 12: Islands (part 2)

The Good Doctor - Afl. 12: Islands (part 2)

Shaun keert terug van zijn roadtrip met Lea en heeft een verrassende aankondiging over zijn toekomst. De risicovolle operatie op de Siamese tweeling verloopt niet zoals gehoopt. Het medische team en de moeder van de tweeling komen daardoor ...

09-04-2018 21:30

Afl. 11: Islands (part 1)

The Good Doctor - Afl. 11: Islands (part 1)

Shaun verstopt zich in Lea's appartement om Glassman te ontlopen. Hij vertelt haar dat hij de druk in San Jose niet meer aankan en eigenlijk terug naar huis wil. Lea adviseert hem om geen overhaaste beslissingen te nemen en vraagt hem mee o...

02-04-2018 21:32

Afl. 10: Sacrifice

The Good Doctor - Afl. 10: Sacrifice

Shaun assisteert Melendez bij de operatie van de professionele gamer Bobby Ato. Volgens Shaun is er meer met de patiënt aan de hand dan Melendez inziet, maar zijn bevindingen worden compleet genegeerd. Bobby moedigt Shaun aan om meer voor z...

26-03-2018 21:31

Afl. 9: Intangibles

The Good Doctor - Afl. 9: Intangibles

Als onderdeel van een internationaal humanitair programma wordt een ernstig ziek 5-jarig jongetje uit Congo geopereerd aan zijn hartaandoening. Melendez heeft ernstige twijfels over de kans van slagen van de ingreep, maar desondanks wordt d...

19-03-2018 21:29

Afl. 8: Apple

The Good Doctor - Afl. 8: Apple

Op weg naar het ziekenhuis belandt Shaun tijdens een supermarktbezoek in een gewapende overval. Als Shaun niet direct reageert op de eisen van de overvaller, wordt de man zo kwaad dat hij iemand neerschiet. Zowel het slachtoffer als de even...

12-03-2018 21:31

Afl. 7: 22 steps

The Good Doctor - Afl. 7: 22 steps

Een 17-jarige patiënt wil maar niet rustig worden, wat nodig is om zijn hoofdwond te kunnen verzorgen. Als Shaun opmerkt dat de jongen autistisch is, weet hij hem te kalmeren en zijn wond te hechten. Ondanks dat willen de ouders van de jong...

11-03-2018 22:57

Afl. 6: Not fake

The Good Doctor - Afl. 6: Not fake

Tijdens hun eerste nachtdienst krijgen Shaun en zijn collega's te maken met een extreem chaotische situatie. Een bus met bruiloftsgasten is gecrasht en de gewonden worden achter elkaar binnengebracht bij de Spoedeisende Hulp. Shaun probeert...

05-03-2018 21:30

Afl. 6: Not fake

The Good Doctor - Afl. 6: Not fake

Tijdens hun eerste nachtdienst krijgen Shaun en zijn collega's te maken met een extreem chaotische situatie. Een bus met bruiloftsgasten is gecrasht en de gewonden worden achter elkaar binnengebracht bij de Spoedeisende Hulp. Shaun probeert...

04-03-2018 22:59

Afl. 5: Point three percent

The Good Doctor - Afl. 5: Point three percent

Melendez, Claire en Jared proberen te achterhalen waardoor de hevige allergische reacties bij een 60-jarige patiënt worden veroorzaakt. Shaun richt zich ondertussen op de 12-jarige Evan Gallico, die is binnengebracht met een gebroken arm. D...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Good Doctor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Good Doctor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Good Doctor bij The Good Doctor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Good Doctor. Heb je een uitzending van The Good Doctor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Good Doctor gemist

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy leidt aan een autistische stoornis waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om hem heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Uitzending gemist van The Good Doctor? Hier kun je alle uitzendingen van The Good Doctor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 28-05-2018 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord