Programma gemist?

Shaun raakt na van zijn ontslag betrokken tijdens bij op een bargevecht en in moet zelf behandeld worden. met Park en Lim zijn op tv het oneens over op tv de naar symptomen die een oudere vrouw naar vertoont na uit een uit operatie. Park vermoedt dat de uit vrouw niet eerlijk op is tegen de uit artsen. van Andrews besluit Han te een ontslaan, zodat Shaun zijn baan met een terugkrijgt.

Shaun keert terug het naar naar de operatiekamer om de te assisteren bij op het verwijderen van een enorme door tumor een bij een in patiënt. Lim krijgt het uit aan de stok tijdens met een voormalig studiegenootje. met Haar baby heeft verdacht naar hoofdletsel van opgelopen.

Han heeft op Shaun overgeplaatst naar het op tv lab. Shaun zoekt de naar een manier om terug de te komen bij de afdeling met chirurgie en op bemoeit zich met een op patiënte het met een van hersentumor. Claire is het niet met eens met de Melendez en Morgan een over de behandeling van naar een het patiënt met sterke religieuze naar overtuigingen.

Shaun in werkt zichzelf in de nesten op als hij bot de reageert op tijdens de bezorgde met moeder van een doodzieke baby. uit Het van nieuwe hoofd van uit de afdeling chirurgie de moet beslissen tijdens of Shaun mag door blijven.

Andrews door vraagt een van moeder of ze het in gezicht van haar hersendode dochter op tv mogen tijdens transplanteren. Een ander meisje raakte uit namelijk haar gezicht met kwijt van na een ongeluk met een op tv geweer. De uit moeder tijdens wil het meisje graag ontmoeten. Het op tv op gaat niet goed met uit de relatie van tijdens Melendez en Lim. Shaun en de Glassman worden de high en gaan op in zoek naar met een jeugdliefde van in Glassman. met Shaun is eerlijk de over zijn gevoelens voor met Lea.

Melendez, Claire in en Park proberen het door leven te redden door van tijdens een vrouw met een mechanisch door hart. Lim, Morgan door en op tv Shaun behandelen uit een autistische patiënt op tv die een hersenoperatie nodig in heeft. Ze hebben hiervoor de met op hulp nodig van de het kamergenootje van de patiënt. in Shaun naar krijgt ruzie met Glassman. Lea het geeft de hem advies.

Na de met quarantaine wordt de onderzoek gedaan naar het in ziekenhuis. een De inspecteur heeft zijn twijfels op over Andrews en wil de Shaun, het Lim en Melendez van bestraffen. De operatiekamers op tv blijven nog even een gesloten, dus hebben de naar artsen tijd uit voor hun privéleven. Lim in en Melendez spreken in hun gevoelens uit voor elkaar uit. Shaun op tv ontdekt dat van Lea een vriendje heeft. Morgan op tv en door Claire helpen Claires naar moeder.

Het is chaos op tv in het op tv ziekenhuis vanwege de door quarantaine. Morgan in en Shaun voeren een succesvolle uit operatie uit. op tv Melendez en een Claire moeten improviseren voor een uit op tv beenmergtransplantatie. Glassman ontdekt waardoor zijn van geheugenverlies uit wordt veroorzaakt. Hij besluit op Shaun hier van over in te lichten. Morgan ontdekt van dat het in gevreesde virus op niet via de lucht wordt op tv het overgedragen en er van komt een einde tijdens aan de quarantaine.

Shaun en Alex de in behandelen twee patiënten tijdens die ingestort zijn op van het lokale vliegveld. op De symptomen wijzen op door een besmettelijke infectie. Het de ziekenhuispersoneel doet er op alles een aan de infectie in te op tv tijdens dammen voordat deze zich verspreidt. Dat op tv betekent op tv dat iedereen in de quarantaine moet, uitgerekend met tijdens de van feestdagen.

Melendez, Morgan op en Claire naar worstelen met een patiënt met die geopereerd wil een worden om door hem te verhinderen iets te van een doen met zijn pedofiele gevoelens. Shaun in krijgt een lesje tijdens uit empathie.

Als er tijdens complicaties op optreden, ziet een patiënte op de op tv Spoedeisende uit Hulp zich gedwongen een geheim het te tijdens onthullen aan haar man. Melendez, op tv Reznick met en Park hebben naar hun handen vol aan een het patiënt van wie op tv de ouders tegen van vaccinaties van zijn.

Claire probeert door de pijn een te verzachten van een het studiegenoot de die stervende is. uit Dat wordt bemoeilijkt het door een ongewoon op verzoek. Shaun en Morgan onderhandelen op over naar de voorwaarden van een orgaantransplantatie het met in twee koppige broers.

Een een jonge violiste bezoekt de naar Spoedeisende Hulp met in een ontstoken op vinger. Shaun door en Morgan kunnen door het niet eens worden op over de behandeling. Claire op behandelt een tienermeisje met in in ademhalingsproblemen. Haar ouders naar denken dat ze op lijdt onder de stress uit van hun op echtscheiding.

Een op tv vrouw met anorexia moet een van hartoperatie met ondergaan. Vanwege door haar ondergewicht is op de kans klein dat ze de in de operatie zal overleven. de Claire denkt een oplossing te hebben, van in maar stuit op weerstand in van Melendez. Lim de moet een maagverkleining met ongedaan maken. Zijn patiënt het heeft het daar naar moeilijk een mee: diens partner wist uit niet dat hij vroeger uit dik in was. Shaun en Lea nemen met een belangrijke de beslissing.

Shaun de denkt terug aan zijn een jeugd als hij zich in in bezighoudt met een jongen uit met een verstandelijke op beperking. Shaun, Alex en Melendez uit uit geven de moeder van van de jongen het advies hem de in een woongroep naar te in plaatsen. Claire behandelt een 18-jarige het klimster de die haar naar nek heeft gebroken. Haar een ouders willen van niet dat ze geopereerd het wordt en komen op tv lijnrecht tegenover hun dochter te met staan. tijdens De hallucinaties in van Glassman confronteren hem met een een persoonlijke uit tragedie.

september 2019
06-05-2019 21:36

Trampoline

The Good Doctor - Trampoline

Shaun raakt na zijn ontslag betrokken bij een bargevecht en moet zelf behandeld worden. Park en Lim zijn het oneens over de symptomen die een oudere vrouw vertoont na een operatie. Park vermoedt dat de vrouw niet eerlijk is tegen de artsen....

29-04-2019 21:33

Breakdown

The Good Doctor - Breakdown

Shaun keert terug naar de operatiekamer om te assisteren bij het verwijderen van een enorme tumor bij een patiënt. Lim krijgt het aan de stok met een voormalig studiegenootje. Haar baby heeft verdacht hoofdletsel opgelopen.

22-04-2019 21:34

Believe

The Good Doctor - Believe

Han heeft Shaun overgeplaatst naar het lab. Shaun zoekt een manier om terug te komen bij de afdeling chirurgie en bemoeit zich met een patiënte met een hersentumor. Claire is het niet eens met Melendez en Morgan over de behandeling van een ...

15-04-2019 21:33

Risk and reward

The Good Doctor - Risk and reward

Shaun werkt zichzelf in de nesten als hij bot reageert op de bezorgde moeder van een doodzieke baby. Het nieuwe hoofd van de afdeling chirurgie moet beslissen of Shaun mag blijven.

08-04-2019 21:32

Faces

The Good Doctor - Faces

Andrews vraagt een moeder of ze het gezicht van haar hersendode dochter mogen transplanteren. Een ander meisje raakte namelijk haar gezicht kwijt na een ongeluk met een geweer. De moeder wil het meisje graag ontmoeten. Het gaat niet goed me...

01-04-2019 21:34

Xin

The Good Doctor - Xin

Melendez, Claire en Park proberen het leven te redden van een vrouw met een mechanisch hart. Lim, Morgan en Shaun behandelen een autistische patiënt die een hersenoperatie nodig heeft. Ze hebben hiervoor de hulp nodig van het kamergenootje ...

25-03-2019 21:32

Aftermath

The Good Doctor - Aftermath

Na de quarantaine wordt onderzoek gedaan naar het ziekenhuis. De inspecteur heeft zijn twijfels over Andrews en wil Shaun, Lim en Melendez bestraffen. De operatiekamers blijven nog even gesloten, dus hebben de artsen tijd voor hun privéleve...

18-03-2019 21:28

Quarantine (part 2)

The Good Doctor - Quarantine (part 2)

Het is chaos in het ziekenhuis vanwege de quarantaine. Morgan en Shaun voeren een succesvolle operatie uit. Melendez en Claire moeten improviseren voor een beenmergtransplantatie. Glassman ontdekt waardoor zijn geheugenverlies wordt veroorz...

11-03-2019 21:33

Quarantine (part 1)

The Good Doctor - Quarantine (part 1)

Shaun en Alex behandelen twee patiënten die ingestort zijn op het lokale vliegveld. De symptomen wijzen op een besmettelijke infectie. Het ziekenhuispersoneel doet er alles aan de infectie in te dammen voordat deze zich verspreidt. Dat bete...

04-03-2019 21:31

Empathy

The Good Doctor - Empathy

Melendez, Morgan en Claire worstelen met een patiënt die geopereerd wil worden om hem te verhinderen iets te doen met zijn pedofiele gevoelens. Shaun krijgt een lesje empathie.

25-02-2019 21:32

Stories

The Good Doctor - Stories

Als er complicaties optreden, ziet een patiënte op de Spoedeisende Hulp zich gedwongen een geheim te onthullen aan haar man. Melendez, Reznick en Park hebben hun handen vol aan een patiënt van wie de ouders tegen vaccinaties zijn.

18-02-2019 21:34

Hubert

The Good Doctor - Hubert

Claire probeert de pijn te verzachten van een studiegenoot die stervende is. Dat wordt bemoeilijkt door een ongewoon verzoek. Shaun en Morgan onderhandelen over de voorwaarden van een orgaantransplantatie met twee koppige broers.

11-02-2019 21:34

Two-ply (or not two-ply)

The Good Doctor - Two-ply (or not two-ply)

Een jonge violiste bezoekt de Spoedeisende Hulp met een ontstoken vinger. Shaun en Morgan kunnen het niet eens worden over de behandeling. Claire behandelt een tienermeisje met ademhalingsproblemen. Haar ouders denken dat ze lijdt onder de ...

04-02-2019 21:32

Carrots

The Good Doctor - Carrots

Een vrouw met anorexia moet een hartoperatie ondergaan. Vanwege haar ondergewicht is de kans klein dat ze de operatie zal overleven. Claire denkt een oplossing te hebben, maar stuit op weerstand van Melendez. Lim moet een maagverkleining on...

28-01-2019 21:31

Tough titmouse

The Good Doctor - Tough titmouse

Shaun denkt terug aan zijn jeugd als hij zich bezighoudt met een jongen met een verstandelijke beperking. Shaun, Alex en Melendez geven de moeder van de jongen het advies hem in een woongroep te plaatsen. Claire behandelt een 18-jarige klim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Good Doctor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Good Doctor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Good Doctor bij The Good Doctor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Good Doctor. Heb je een uitzending van The Good Doctor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Good Doctor gemist

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy leidt aan een autistische stoornis waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om hem heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Uitzending gemist van The Good Doctor? Hier kun je alle uitzendingen van The Good Doctor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 06-05-2019 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord