Programma gemist?

Een dronken een student wordt tijdens binnengebracht met in een gebroken enkel. Tijdens op tv het zetten van een de enkel de neemt zijn hartslag op dramatisch toe. Als Melendez de van oorzaak daarvan probeert tijdens te achterhalen, krijgt uit hij te horen dat in de van jongen tijdens zijn ontgroening wasmiddel een heeft van binnengekregen. Shaun krijgt verontrustend uit nieuws over het dr. Glassman op tv te horen. Hij is daardoor in zo afgeleid dat uit hij een fout maakt naar die het einde van van zijn van carrière op tv kan betekenen.

De 15-jarige de Gretchen leidt in aan een door aandoening waarbij de spieren in met haar gezicht niet goed op werken. Andrews op tv is ervan overtuigd naar dat hij door middel een van op tv een spiertransplantatie het meisje voor op tv het eerst in door haar uit leven kan van laten lachen. Tot ieders verbazing raadt door Shaun van de operatie op het van meisje af na in een naar risicoanalyse. Claire en Morgan zijn een het oneens over de de op tv behandeling van een de ernstig zieke patiënt die gebruikmaakt op tv van een gestolen met zorgpas.

In het ziekenhuis naar wordt een man een opgenomen met op pijn in zijn rug. van een Tot grote verbazing naar van Melendez blijkt het om een in voormalige patiënt van naar hem door te gaan. De van man was destijds vanaf op tv zijn middel verlamd als de gevolg van van ruggenmergletsel. Andrews probeert een een vrouw ervan met te overtuigen op haar implantaten te een verwijderen om een mogelijk dodelijke de infectie een te bestrijden.

Lim, Shaun uit en Morgan bereiden zich met naar voor op de operatie van een de de 14-jarig meisje dat geboren is met in haar hart buiten uit haar borstkas. Gezien door haar leeftijd door zou er inmiddels genoeg een ruimte moeten van zijn om het tijdens hart terug te met kunnen naar plaatsen. Als uit de door CT-scan blijkt dat door dit toch een niet mogelijk is, stelt op tv Morgan een ingreep voor waar tijdens Shaun naar twijfels over op tv heeft. De 12-jarige Eric is de ernstig ziek en heeft de met spoed een op levertransplantatie nodig. met Een naar veroordeelde moordenaar heeft aangegeven orgaandonor de te willen tijdens zijn, maar op er is grote twijfel over zijn door de motieven.

De in 12-jarige Quinn is door haar uit oma naar het de ziekenhuis gebracht met van verschijnselen van een de acute blindedarmontsteking. in Tijdens de door operatie ontdekt het medische het team tijdens dat het meisje transgender in is. Terwijl Shaun probeert te tijdens begrijpen wat op tv dat precies met inhoudt, blijkt uit een echo met dat Quinn naar zieker is dan het gedacht.

Shaun onderzoekt in een op vrouw die op de Eerste Hulp van is beland met met een door verbrande hand en een longklachten. Hij ontdekt door dat haar verwondingen in mogelijk veroorzaakt zijn in door chemicaliën die van gebruikt worden voor het door fabriceren het van bommen. Claire gaat het naar gesprek aan met een uit vrouw op die weigert toestemming te naar geven voor een levensreddende van uit operatie van haar door echtgenoot.

Shaun keert terug naar door van zijn roadtrip de met Lea en uit heeft een verrassende naar aankondiging over zijn toekomst. De de risicovolle in operatie op de een Siamese tweeling verloopt niet zoals door gehoopt. Het in medische team en de moeder uit van van de tweeling komen daardoor op tv voor zware beslissingen te van een staan.

Shaun van verstopt zich in Lea's appartement met om tijdens Glassman te ontlopen. de Hij vertelt naar haar dat hij uit de druk in een San Jose niet meer aankan en op tv eigenlijk terug naar tijdens op tv huis wil. Lea adviseert hem door om de geen overhaaste beslissingen te nemen en een vraagt met hem mee de op een roadtrip in een door klassieke auto. op tv Melendez en Claire de storten zich met op een uiterst van riskante orgaantransplantatie bij een in Siamese tweeling.

Shaun naar assisteert Melendez bij de de operatie van in de professionele op tv gamer Bobby Ato. op Volgens Shaun is er uit meer met de patiënt aan door de hand dan naar Melendez de inziet, maar door zijn bevindingen worden compleet genegeerd. uit Bobby moedigt van Shaun aan uit om meer voor een zichzelf op te komen. in Claire krijgt op tv in de operatiekamer te maken met met ongewenste intimiteiten van met een tijdens zeer gerespecteerde een arts.

Als onderdeel van in in een internationaal humanitair programma wordt op een ernstig ziek 5-jarig door tijdens jongetje uit Congo geopereerd aan zijn naar hartaandoening. Melendez heeft van ernstige twijfels over de de door kans van slagen van de op tv ingreep, maar desondanks van wordt de operatie uit het doorgezet. Het ziekenhuis in is in rep een en roer als het weefsel zoekraakt met dat de bij een vrouw is een afgenomen in voor onderzoek naar kanker. Claire start op een grondige het zoektocht om het weefselmonster op tv op te sporen tijdens uit en daarmee een mogelijk onnodige operatie in het te voorkomen.

Op tijdens weg naar het het ziekenhuis belandt Shaun tijdens een het door supermarktbezoek in een gewapende overval. tijdens Als Shaun niet naar direct de reageert op de eisen van tijdens de overvaller, wordt de het man zo kwaad de dat hij op iemand neerschiet. Zowel het uit van slachtoffer als de eveneens gewonde schutter van belanden in het door ziekenhuis, de waar de een dader voorrang krijgt op naar een operatie. Claire doet er uit alles op aan om die beslissing terug een te tijdens draaien, maar dat werkt op tv tegen het haar.

Een 17-jarige patiënt de het wil maar niet in rustig worden, wat nodig op tv is om zijn op hoofdwond te het kunnen verzorgen. Als Shaun opmerkt uit dat de jongen in autistisch is, naar weet hij hem te kalmeren van en de zijn wond te hechten. Ondanks naar dat willen de de ouders van op de jongen het niet dat de autistische de Shaun hun zoon opereert. door Jared moet alles uit in uit de strijd gooien om een van stervende naar man ervan te overtuigen een op tv nieuwe pacemaker door te op tv accepteren.

Tijdens uit hun eerste op tv nachtdienst krijgen Shaun van en zijn collega's te maken met met uit een extreem chaotische situatie. Een bus het met met bruiloftsgasten is gecrasht naar en de gewonden worden achter op tv met elkaar binnengebracht bij de Spoedeisende Hulp. van Shaun probeert op naar ingenieuze wijze tijdens het uit been van een uit jonge bruidegom te redden, maar heeft op tv moeite zich te in focussen door alle op tv een prikkels die hij een krijgt.

Tijdens naar hun eerste nachtdienst krijgen Shaun op tv en zijn met collega's te op tv maken met een door extreem chaotische op situatie. Een bus met bruiloftsgasten het is gecrasht en de in gewonden worden achter een elkaar een binnengebracht bij de op Spoedeisende Hulp. Shaun probeert de op ingenieuze wijze het door de been van een jonge bruidegom te uit redden, maar heeft op tv moeite op tv zich te focussen een door alle prikkels die hij door tijdens krijgt.

Melendez, van Claire en op Jared proberen te tijdens achterhalen waardoor de hevige allergische tijdens reacties bij een 60-jarige tijdens patiënt het worden veroorzaakt. Shaun richt uit zich ondertussen op het de 12-jarige Evan de Gallico, een die is binnengebracht met met een gebroken door arm. De jongen lijkt sprekend naar over Shauns overleden het broertje, het Steve. Tijdens het naar onderzoek blijkt dat er meer met van Evan aan de van de hand is dan door gedacht.

juli 2018
28-05-2018 21:33

Afl. 18: More

The Good Doctor - Afl. 18: More

Een dronken student wordt binnengebracht met een gebroken enkel. Tijdens het zetten van de enkel neemt zijn hartslag dramatisch toe. Als Melendez de oorzaak daarvan probeert te achterhalen, krijgt hij te horen dat de jongen tijdens zijn ont...

21-05-2018 21:32

Afl. 17: Smile

The Good Doctor - Afl. 17: Smile

De 15-jarige Gretchen leidt aan een aandoening waarbij de spieren in haar gezicht niet goed werken. Andrews is ervan overtuigd dat hij door middel van een spiertransplantatie het meisje voor het eerst in haar leven kan laten lachen. Tot ied...

14-05-2018 21:32

Afl. 16: Pain

The Good Doctor - Afl. 16: Pain

In het ziekenhuis wordt een man opgenomen met pijn in zijn rug. Tot grote verbazing van Melendez blijkt het om een voormalige patiënt van hem te gaan. De man was destijds vanaf zijn middel verlamd als gevolg van ruggenmergletsel. Andrews pr...

07-05-2018 21:32

Afl. 15: Heartfelt

The Good Doctor - Afl. 15: Heartfelt

Lim, Shaun en Morgan bereiden zich voor op de operatie van een 14-jarig meisje dat geboren is met haar hart buiten haar borstkas. Gezien haar leeftijd zou er inmiddels genoeg ruimte moeten zijn om het hart terug te kunnen plaatsen. Als uit ...

30-04-2018 21:32

Afl. 14: She

The Good Doctor - Afl. 14: She

De 12-jarige Quinn is door haar oma naar het ziekenhuis gebracht met verschijnselen van een acute blindedarmontsteking. Tijdens de operatie ontdekt het medische team dat het meisje transgender is. Terwijl Shaun probeert te begrijpen wat dat...

23-04-2018 21:30

Afl. 13: Seven reasons

The Good Doctor - Afl. 13: Seven reasons

Shaun onderzoekt een vrouw die op de Eerste Hulp is beland met een verbrande hand en longklachten. Hij ontdekt dat haar verwondingen mogelijk veroorzaakt zijn door chemicaliën die gebruikt worden voor het fabriceren van bommen. Claire gaat ...

16-04-2018 21:32

Afl. 12: Islands (part 2)

The Good Doctor - Afl. 12: Islands (part 2)

Shaun keert terug van zijn roadtrip met Lea en heeft een verrassende aankondiging over zijn toekomst. De risicovolle operatie op de Siamese tweeling verloopt niet zoals gehoopt. Het medische team en de moeder van de tweeling komen daardoor ...

09-04-2018 21:30

Afl. 11: Islands (part 1)

The Good Doctor - Afl. 11: Islands (part 1)

Shaun verstopt zich in Lea's appartement om Glassman te ontlopen. Hij vertelt haar dat hij de druk in San Jose niet meer aankan en eigenlijk terug naar huis wil. Lea adviseert hem om geen overhaaste beslissingen te nemen en vraagt hem mee o...

02-04-2018 21:32

Afl. 10: Sacrifice

The Good Doctor - Afl. 10: Sacrifice

Shaun assisteert Melendez bij de operatie van de professionele gamer Bobby Ato. Volgens Shaun is er meer met de patiënt aan de hand dan Melendez inziet, maar zijn bevindingen worden compleet genegeerd. Bobby moedigt Shaun aan om meer voor z...

26-03-2018 21:31

Afl. 9: Intangibles

The Good Doctor - Afl. 9: Intangibles

Als onderdeel van een internationaal humanitair programma wordt een ernstig ziek 5-jarig jongetje uit Congo geopereerd aan zijn hartaandoening. Melendez heeft ernstige twijfels over de kans van slagen van de ingreep, maar desondanks wordt d...

19-03-2018 21:29

Afl. 8: Apple

The Good Doctor - Afl. 8: Apple

Op weg naar het ziekenhuis belandt Shaun tijdens een supermarktbezoek in een gewapende overval. Als Shaun niet direct reageert op de eisen van de overvaller, wordt de man zo kwaad dat hij iemand neerschiet. Zowel het slachtoffer als de even...

12-03-2018 21:31

Afl. 7: 22 steps

The Good Doctor - Afl. 7: 22 steps

Een 17-jarige patiënt wil maar niet rustig worden, wat nodig is om zijn hoofdwond te kunnen verzorgen. Als Shaun opmerkt dat de jongen autistisch is, weet hij hem te kalmeren en zijn wond te hechten. Ondanks dat willen de ouders van de jong...

11-03-2018 22:57

Afl. 6: Not fake

The Good Doctor - Afl. 6: Not fake

Tijdens hun eerste nachtdienst krijgen Shaun en zijn collega's te maken met een extreem chaotische situatie. Een bus met bruiloftsgasten is gecrasht en de gewonden worden achter elkaar binnengebracht bij de Spoedeisende Hulp. Shaun probeert...

05-03-2018 21:30

Afl. 6: Not fake

The Good Doctor - Afl. 6: Not fake

Tijdens hun eerste nachtdienst krijgen Shaun en zijn collega's te maken met een extreem chaotische situatie. Een bus met bruiloftsgasten is gecrasht en de gewonden worden achter elkaar binnengebracht bij de Spoedeisende Hulp. Shaun probeert...

04-03-2018 22:59

Afl. 5: Point three percent

The Good Doctor - Afl. 5: Point three percent

Melendez, Claire en Jared proberen te achterhalen waardoor de hevige allergische reacties bij een 60-jarige patiënt worden veroorzaakt. Shaun richt zich ondertussen op de 12-jarige Evan Gallico, die is binnengebracht met een gebroken arm. D...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Good Doctor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Good Doctor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Good Doctor bij The Good Doctor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Good Doctor. Heb je een uitzending van The Good Doctor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Good Doctor gemist

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy leidt aan een autistische stoornis waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om hem heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Uitzending gemist van The Good Doctor? Hier kun je alle uitzendingen van The Good Doctor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 28-05-2018 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord