Programma gemist?

Op een de dag het dat prinses Beatrix van haar tachtigste verjaardag viert, tijdens stelt de naar NOS de vraag: hoe is op tv het nu met uit de prinses, van ruim vier jaar nadat ze naar afstand deed van uit de troon? Historicus de Geert van Mak (die tijdens de prinses vele malen heeft ontmoet) uit en journaliste Jutta een uit Chorus (auteur van het boek de Beatrix op - dwars door een alle weerstand heen) geven tijdens hun kijk een op Beatrix als vorstin en als tijdens prinses. Via interviews een uit uit het archief komt de in prinses ook zelf aan een in het woord.

Vandaag viert prinses door Beatrix door haar tachtigste naar verjaardag. Reden voor de met NOS om met op twee programma's uitgebreid stil in te staan bij van het leven van de naar vroegere op tv Koningin der in Nederlanden. In Beatrix 80: van uit koningin naar prinses naar (20:35 uur) wordt de vraag tijdens gesteld: in hoe is het door nu met de met prinses, vier tijdens jaar nadat ze afstand deed van van de troon? naar Met op tv onder anderen bijdragen van historicus/schrijver op tv Geert Mak (die uit de prinses vele malen het het heeft ontmoet) en journaliste Jutta op tv Chorus, een schrijfster van het boek Beatrix-dwars door de alle weerstand in heen. het Zij geven een hun kijk op Beatrix met als vorstin de en als in prinses. Via interviews uit het door archief komt op tv de tijdens prinses ook zelf aan het in woord. Daarna volgt in Wij zijn 80! in (21:10 uur), waarin bekende leeftijdsgenoten uit van Beatrix uit vanaf op een unieke locatie terugblikken op op hun vormende jaren, ruwweg naar de op tv periode tussen hun late op pubertijd en vroege door volwassenheid. Zoals dat naar hoogstwaarschijnlijk de voor prinses Beatrix ook gold. door Met door onder anderen Sjaak Swart, uit Aart Staartjes door en Jan Fillekers. een Presentatie: Herman van der uit Zandt.

oktober 2021
30-04-2018 16:25

NOS Beatrix 80

NOS Beatrix 80 - NOS Beatrix 80

Op de dag dat prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag viert, stelt de NOS de vraag: hoe is het nu met de prinses, ruim vier jaar nadat ze afstand deed van de troon? Historicus Geert Mak (die de prinses vele malen heeft ontmoet) en journa...

31-01-2018 20:35

Special: Beatrix 80

NOS Beatrix 80 - Special: Beatrix 80

Vandaag viert prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag. Reden voor de NOS om met twee programma's uitgebreid stil te staan bij het leven van de vroegere Koningin der Nederlanden. In Beatrix 80: van koningin naar prinses (20:35 uur) wordt...

NOS Beatrix 80 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Beatrix 80 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Beatrix 80 bij NOS Beatrix 80 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Beatrix 80. Heb je een uitzending van NOS Beatrix 80 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Beatrix 80 gemist

Uitzending gemist van NOS Beatrix 80? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Beatrix 80 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-04-2018 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!