Programma gemist?

Op de in dag dat uit prinses Beatrix haar tachtigste tijdens verjaardag viert, stelt van de NOS de vraag: met hoe met is het nu een met de prinses, tijdens ruim vier jaar uit nadat ze afstand deed van in de troon? Historicus van Geert van Mak (die in de prinses vele malen heeft ontmoet) het en journaliste Jutta naar Chorus (auteur van door het boek Beatrix door - een dwars door alle weerstand uit heen) geven hun op kijk op Beatrix als een met vorstin en als prinses. Via interviews in uit van het archief komt de prinses een ook op zelf aan door het woord.

Vandaag viert een prinses Beatrix een haar tachtigste verjaardag. Reden voor naar de NOS het om met de twee programma's uitgebreid tijdens stil te staan bij het het leven tijdens van de vroegere Koningin naar der naar Nederlanden. In Beatrix 80: van koningin naar de prinses (20:35 uur) met met wordt de vraag gesteld: hoe tijdens is het het nu met naar de prinses, vier jaar het nadat ze afstand op tv deed van de troon? tijdens Met onder anderen bijdragen tijdens van historicus/schrijver van Geert Mak (die een de prinses vele malen uit heeft ontmoet) en in journaliste Jutta Chorus, het schrijfster van op het boek Beatrix-dwars door tijdens alle weerstand heen. op tv met Zij geven hun de kijk op Beatrix naar tijdens als vorstin en als prinses. Via tijdens interviews uit door het archief komt naar de het prinses ook zelf tijdens aan het woord. Daarna volgt in Wij zijn 80! (21:10 uur), in in waarin bekende leeftijdsgenoten van Beatrix vanaf een een unieke locatie op het terugblikken op hun vormende naar jaren, ruwweg de de periode tussen hun late naar pubertijd en vroege van volwassenheid. tijdens Zoals dat hoogstwaarschijnlijk op tv voor prinses Beatrix ook in gold. Met onder anderen Sjaak van Swart, Aart in Staartjes in en Jan Fillekers. Presentatie: Herman van uit der een Zandt.

juli 2020
30-04-2018 16:25

NOS Beatrix 80

NOS Beatrix 80 - NOS Beatrix 80

Op de dag dat prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag viert, stelt de NOS de vraag: hoe is het nu met de prinses, ruim vier jaar nadat ze afstand deed van de troon? Historicus Geert Mak (die de prinses vele malen heeft ontmoet) en journa...

31-01-2018 20:35

Special: Beatrix 80

NOS Beatrix 80 - Special: Beatrix 80

Vandaag viert prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag. Reden voor de NOS om met twee programma's uitgebreid stil te staan bij het leven van de vroegere Koningin der Nederlanden. In Beatrix 80: van koningin naar prinses (20:35 uur) wordt...

NOS Beatrix 80 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Beatrix 80 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Beatrix 80 bij NOS Beatrix 80 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Beatrix 80. Heb je een uitzending van NOS Beatrix 80 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Beatrix 80 gemist

Uitzending gemist van NOS Beatrix 80? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Beatrix 80 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-04-2018 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!