Programma gemist?

Op naar de dag dat prinses van Beatrix haar tachtigste verjaardag op op viert, stelt de een NOS de vraag: hoe van is het nu met op tv de prinses, ruim de vier van jaar nadat ze tijdens afstand deed van de troon? uit Historicus uit Geert Mak (die de prinses op tv vele het malen heeft ontmoet) en journaliste het Jutta op Chorus (auteur van het tijdens boek Beatrix - dwars in door alle weerstand van heen) van geven hun kijk op op tv Beatrix als vorstin en als met prinses. op tv Via interviews met uit het archief door komt de prinses ook een zelf aan het van woord.

Vandaag viert een prinses Beatrix haar tachtigste van verjaardag. Reden uit voor de NOS tijdens om de met twee programma's uitgebreid op stil te staan bij het tijdens leven van de uit vroegere Koningin der door op tv Nederlanden. In Beatrix 80: van de koningin naar een prinses (20:35 uur) wordt de vraag op tv gesteld: hoe van is van het nu met de prinses, in vier uit jaar nadat ze afstand in deed van van de troon? Met onder anderen op tv bijdragen van historicus/schrijver Geert door met Mak (die de prinses vele met malen door heeft ontmoet) en journaliste Jutta Chorus, door schrijfster van het tijdens het boek Beatrix-dwars door tijdens alle weerstand heen. in in Zij geven hun uit kijk op Beatrix het als vorstin en als prinses. Via met interviews uit het door archief komt uit de prinses ook in zelf aan het woord. Daarna uit volgt Wij zijn op 80! (21:10 in uur), waarin bekende uit leeftijdsgenoten het van Beatrix vanaf de een unieke locatie in terugblikken op hun op vormende jaren, ruwweg de periode tussen de hun tijdens late pubertijd en vroege tijdens volwassenheid. Zoals de dat hoogstwaarschijnlijk voor prinses Beatrix door ook gold. op tv Met onder op tv anderen Sjaak Swart, Aart van Staartjes en naar Jan Fillekers. Presentatie: Herman met van der door Zandt.

juni 2021
30-04-2018 16:25

NOS Beatrix 80

NOS Beatrix 80 - NOS Beatrix 80

Op de dag dat prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag viert, stelt de NOS de vraag: hoe is het nu met de prinses, ruim vier jaar nadat ze afstand deed van de troon? Historicus Geert Mak (die de prinses vele malen heeft ontmoet) en journa...

31-01-2018 20:35

Special: Beatrix 80

NOS Beatrix 80 - Special: Beatrix 80

Vandaag viert prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag. Reden voor de NOS om met twee programma's uitgebreid stil te staan bij het leven van de vroegere Koningin der Nederlanden. In Beatrix 80: van koningin naar prinses (20:35 uur) wordt...

NOS Beatrix 80 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Beatrix 80 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Beatrix 80 bij NOS Beatrix 80 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Beatrix 80. Heb je een uitzending van NOS Beatrix 80 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Beatrix 80 gemist

Uitzending gemist van NOS Beatrix 80? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Beatrix 80 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-04-2018 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!