Programma gemist?

Op de dag door het dat prinses Beatrix uit haar tachtigste verjaardag uit viert, stelt de NOS de vraag: uit hoe met is het nu met de van prinses, op tv ruim vier jaar het nadat ze afstand deed uit van de op troon? Historicus Geert Mak (die een de prinses op vele malen van heeft ontmoet) het en journaliste Jutta Chorus (auteur van van het boek het Beatrix - dwars op door alle weerstand heen) in tijdens geven hun kijk op uit Beatrix als vorstin en naar als prinses. Via interviews op uit het archief op naar komt de prinses ook zelf aan op het op woord.

Vandaag viert met prinses Beatrix haar door tachtigste verjaardag. Reden voor in op tv de NOS om met twee programma's op tv uitgebreid stil te het staan bij het door leven op tv van de vroegere Koningin der een Nederlanden. In Beatrix de 80: van koningin naar op prinses (20:35 naar uur) wordt van de vraag gesteld: tijdens hoe is het nu het met een de prinses, vier jaar naar nadat ze afstand deed tijdens van op de troon? Met onder anderen bijdragen uit van historicus/schrijver Geert met Mak (die de met prinses op vele malen heeft het ontmoet) en het journaliste Jutta Chorus, schrijfster van het naar met boek Beatrix-dwars door alle in weerstand heen. met Zij geven de hun kijk op met Beatrix als vorstin het en als prinses. Via een interviews uit het een uit archief komt de prinses door ook zelf aan een het woord. Daarna volgt Wij van zijn de 80! (21:10 uur), waarin bekende leeftijdsgenoten met van op Beatrix vanaf een unieke locatie op terugblikken op door hun vormende in jaren, ruwweg de periode tussen een naar hun late pubertijd en vroege op volwassenheid. Zoals in dat hoogstwaarschijnlijk voor prinses in Beatrix ook gold. uit Met de onder anderen Sjaak met Swart, Aart Staartjes en Jan in Fillekers. Presentatie: naar Herman van der in Zandt.

oktober 2020
30-04-2018 16:25

NOS Beatrix 80

NOS Beatrix 80 - NOS Beatrix 80

Op de dag dat prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag viert, stelt de NOS de vraag: hoe is het nu met de prinses, ruim vier jaar nadat ze afstand deed van de troon? Historicus Geert Mak (die de prinses vele malen heeft ontmoet) en journa...

31-01-2018 20:35

Special: Beatrix 80

NOS Beatrix 80 - Special: Beatrix 80

Vandaag viert prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag. Reden voor de NOS om met twee programma's uitgebreid stil te staan bij het leven van de vroegere Koningin der Nederlanden. In Beatrix 80: van koningin naar prinses (20:35 uur) wordt...

NOS Beatrix 80 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Beatrix 80 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Beatrix 80 bij NOS Beatrix 80 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Beatrix 80. Heb je een uitzending van NOS Beatrix 80 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Beatrix 80 gemist

Uitzending gemist van NOS Beatrix 80? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Beatrix 80 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-04-2018 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!