Programma gemist?

Op in de dag dat op tv prinses Beatrix haar op tachtigste verjaardag viert, stelt door de NOS de vraag: uit op hoe is het nu met de het prinses, ruim vier met jaar nadat een ze afstand deed op tv van de troon? naar Historicus Geert op tv Mak (die de prinses door vele malen het heeft ontmoet) en journaliste Jutta een Chorus in (auteur van het boek het Beatrix - dwars door op in alle weerstand heen) geven uit hun kijk op Beatrix het als vorstin met en als prinses. naar Via interviews met uit het archief komt de een prinses ook zelf aan een het met woord.

Vandaag viert prinses uit Beatrix haar door tachtigste verjaardag. in Reden voor de NOS het om met twee door programma's op uitgebreid stil te het staan bij het leven met van de vroegere Koningin der uit uit Nederlanden. In Beatrix 80: met van koningin naar prinses (20:35 uur) in wordt de op vraag een gesteld: hoe is het nu in met de prinses, uit vier jaar nadat ze in afstand de deed van naar de troon? Met onder anderen bijdragen tijdens van historicus/schrijver uit Geert Mak op tv (die de prinses vele de malen heeft met ontmoet) en journaliste Jutta Chorus, tijdens van schrijfster van het boek Beatrix-dwars op door alle weerstand het heen. op tv Zij van geven hun kijk door op Beatrix als tijdens vorstin en als het prinses. Via interviews uit door het archief komt tijdens de de prinses ook zelf aan het woord. Daarna tijdens volgt een Wij zijn 80! (21:10 uur), op tv naar waarin bekende leeftijdsgenoten van op tv Beatrix vanaf een unieke op locatie terugblikken op de hun vormende tijdens jaren, ruwweg de met periode tussen met hun late pubertijd en het vroege volwassenheid. Zoals een dat hoogstwaarschijnlijk met voor prinses Beatrix ook in gold. Met in onder anderen Sjaak Swart, Aart uit Staartjes en Jan Fillekers. op op Presentatie: Herman van der op tv Zandt.

januari 2020
30-04-2018 16:25

NOS Beatrix 80

NOS Beatrix 80 - NOS Beatrix 80

Op de dag dat prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag viert, stelt de NOS de vraag: hoe is het nu met de prinses, ruim vier jaar nadat ze afstand deed van de troon? Historicus Geert Mak (die de prinses vele malen heeft ontmoet) en journa...

31-01-2018 20:35

Special: Beatrix 80

NOS Beatrix 80 - Special: Beatrix 80

Vandaag viert prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag. Reden voor de NOS om met twee programma's uitgebreid stil te staan bij het leven van de vroegere Koningin der Nederlanden. In Beatrix 80: van koningin naar prinses (20:35 uur) wordt...

NOS Beatrix 80 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Beatrix 80 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Beatrix 80 bij NOS Beatrix 80 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Beatrix 80. Heb je een uitzending van NOS Beatrix 80 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Beatrix 80 gemist

Uitzending gemist van NOS Beatrix 80? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Beatrix 80 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-04-2018 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!