Programma gemist?

Op de tijdens dag dat van prinses Beatrix haar op tv tachtigste verjaardag van viert, stelt de NOS op de vraag: hoe tijdens is het nu een met de van prinses, ruim vier jaar nadat op tv ze afstand een deed van tijdens de troon? Historicus Geert de Mak (die het de prinses vele malen tijdens heeft ontmoet) en journaliste door Jutta Chorus met (auteur van het boek op tv Beatrix - een dwars door het alle weerstand heen) met geven hun kijk op Beatrix de als vorstin door en als prinses. Via uit interviews uit het archief de komt de tijdens prinses het ook zelf aan het naar woord.

Vandaag viert uit prinses Beatrix haar naar tachtigste verjaardag. Reden van voor de tijdens NOS om met tijdens twee programma's uitgebreid stil te in een staan bij het leven op van de vroegere Koningin der een Nederlanden. In Beatrix naar 80: van koningin naar op prinses (20:35 in uur) wordt de vraag tijdens gesteld: een hoe is het nu met op tv de prinses, op vier van jaar nadat ze afstand een deed van de troon? de Met onder anderen van bijdragen naar van historicus/schrijver Geert Mak (die de van prinses vele malen op tv heeft ontmoet) tijdens en met journaliste Jutta Chorus, schrijfster van het het boek Beatrix-dwars uit door van alle weerstand heen. uit met Zij geven hun kijk op Beatrix de als vorstin en door als prinses. tijdens Via interviews uit het naar archief komt tijdens de prinses ook zelf op tv aan het de woord. Daarna met volgt Wij zijn 80! (21:10 met uur), waarin bekende leeftijdsgenoten van van op tv Beatrix vanaf een unieke locatie op terugblikken het op hun vormende jaren, de ruwweg naar de periode tussen op hun late pubertijd en vroege volwassenheid. een Zoals dat de hoogstwaarschijnlijk voor uit prinses Beatrix ook uit gold. Met onder anderen Sjaak uit Swart, Aart het Staartjes en met Jan Fillekers. Presentatie: Herman van naar der tijdens Zandt.

maart 2021
30-04-2018 16:25

NOS Beatrix 80

NOS Beatrix 80 - NOS Beatrix 80

Op de dag dat prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag viert, stelt de NOS de vraag: hoe is het nu met de prinses, ruim vier jaar nadat ze afstand deed van de troon? Historicus Geert Mak (die de prinses vele malen heeft ontmoet) en journa...

31-01-2018 20:35

Special: Beatrix 80

NOS Beatrix 80 - Special: Beatrix 80

Vandaag viert prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag. Reden voor de NOS om met twee programma's uitgebreid stil te staan bij het leven van de vroegere Koningin der Nederlanden. In Beatrix 80: van koningin naar prinses (20:35 uur) wordt...

NOS Beatrix 80 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Beatrix 80 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Beatrix 80 bij NOS Beatrix 80 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Beatrix 80. Heb je een uitzending van NOS Beatrix 80 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Beatrix 80 gemist

Uitzending gemist van NOS Beatrix 80? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Beatrix 80 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-04-2018 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!