Programma gemist?

Op uit de dag met dat prinses Beatrix haar tachtigste op verjaardag tijdens viert, stelt de NOS de het vraag: naar hoe is het nu met de met prinses, op ruim vier jaar nadat de ze afstand deed van een de het troon? Historicus Geert een Mak (die de prinses vele de uit malen heeft ontmoet) en in journaliste Jutta door Chorus (auteur van uit het boek Beatrix door - dwars door van alle weerstand heen) geven op tv hun kijk op Beatrix als uit vorstin een en als prinses. uit Via interviews op uit het archief komt op tv de prinses ook zelf op aan op het woord.

Vandaag tijdens viert prinses Beatrix haar tachtigste van verjaardag. Reden voor door de een NOS om met twee een programma's uitgebreid in stil te staan bij het in leven van een de vroegere op Koningin der in Nederlanden. In Beatrix 80: van van koningin naar prinses in (20:35 uur) wordt de met vraag van gesteld: hoe is tijdens het nu met de op prinses, vier in jaar nadat ze afstand het deed van de troon? Met het onder anderen uit bijdragen van op historicus/schrijver Geert Mak (die door de prinses vele malen door met heeft ontmoet) en journaliste Jutta Chorus, een schrijfster van op tv het boek het Beatrix-dwars door alle weerstand de heen. de naar Zij geven hun kijk op de Beatrix als vorstin en op als het prinses. Via het interviews uit het archief komt de in prinses ook op zelf op tv aan het woord. Daarna de volgt Wij zijn van 80! (21:10 uur), waarin bekende in leeftijdsgenoten van Beatrix op vanaf een met unieke locatie terugblikken in op hun vormende door jaren, ruwweg de periode tussen op op hun late pubertijd en vroege volwassenheid. de Zoals dat hoogstwaarschijnlijk de voor prinses Beatrix met in ook gold. Met onder anderen Sjaak met door Swart, Aart Staartjes en op tv Jan Fillekers. Presentatie: Herman van op tv in der Zandt.

december 2020
30-04-2018 16:25

NOS Beatrix 80

NOS Beatrix 80 - NOS Beatrix 80

Op de dag dat prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag viert, stelt de NOS de vraag: hoe is het nu met de prinses, ruim vier jaar nadat ze afstand deed van de troon? Historicus Geert Mak (die de prinses vele malen heeft ontmoet) en journa...

31-01-2018 20:35

Special: Beatrix 80

NOS Beatrix 80 - Special: Beatrix 80

Vandaag viert prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag. Reden voor de NOS om met twee programma's uitgebreid stil te staan bij het leven van de vroegere Koningin der Nederlanden. In Beatrix 80: van koningin naar prinses (20:35 uur) wordt...

NOS Beatrix 80 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Beatrix 80 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Beatrix 80 bij NOS Beatrix 80 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Beatrix 80. Heb je een uitzending van NOS Beatrix 80 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Beatrix 80 gemist

Uitzending gemist van NOS Beatrix 80? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Beatrix 80 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-04-2018 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!