Programma gemist?

Naar aanleiding naar van de van tachtigste verjaardag van prinses Beatrix tijdens uit blikken enkele bekende leeftijdsgenoten vanaf naar een unieke locatie terug in op de hun vormende jaren. op Ruwweg de op periode tussen hun late pubertijd in en vroege in volwassenheid. Waarin veel ervaringen tijdens voor het eerst uit bewust een worden meegemaakt en waaraan herinneringen met het best beklijven. Dat met geldt hoogstwaarschijnlijk ook het voor prinses uit Beatrix. Vandaar dat dit tijdens programma met op lichtvoetige wijze de een tijdsbeeld schetst van door vooral de jaren 50 tijdens naar en 60, en van het op leven van door de prinses in in die cruciale periode. uit Herman van der Zandt is met de gastheer. Negen met bekende Nederlanders die naar in 2018 de tachtig worden - Sjaak in de Swart, Carry Tefsen, Jan Siebelink, Marco uit Bakker, het Pleuni Touw, Aart naar Staartjes, Frans Weisz, Wibo van van de Linde en met Jan van Fillekers - halen door anekdotes op aan op tv het dagelijks leven en het het door nieuws uit die naar jaren. Met vier van de hen gaat Herman van der een door Zandt dieper in op gebeurtenissen door in de die periode die richting gaven met aan hun leven. Dat de doen ze met op van het uit de een jaren vijftig stammende stoomschip Rotterdam, dat op tv tijdens door zijn 'maiden voyage' naar op New York een hoge een gast aan boord tijdens had... de toen op tv 21-jarige van prinses Beatrix. De eerste uit vrouwelijke journaalpresentator van in Nederland, Eugènie Herlaar, neemt op op de kijker mee naar het nieuws het van die het tijd. Voor de muziek op tv de tekent componist Jeroen tijdens Rietbergen.

Vandaag door viert prinses Beatrix haar van tachtigste verjaardag. op Reden voor de naar NOS om met twee programma's op tv door uitgebreid stil te staan op bij het leven met van de van vroegere Koningin der Nederlanden. In Wij zijn naar 80! blikken op tv bekende leeftijdsgenoten tijdens van Beatrix vanaf een de unieke in locatie terug op uit hun vormende jaren, ruwweg een de periode tussen hun late door pubertijd en met vroege volwassenheid. een Zoals dat hoogstwaarschijnlijk voor tijdens prinses Beatrix door ook gold. Met op onder anderen Sjaak met Swart, Aart tijdens Staartjes en Jan Fillekers. Presentatie: in Herman van der Zandt. Voorafgaand van naar aan dit programma is om 20:30 in uur 'Beatrix 80: een van koningin naar van op tv prinses' te zien. In dit tijdens programma wordt de van vraag van gesteld: hoe is het nu met naar de het prinses, vier jaar nadat ze het afstand deed van het de troon? Met uit onder anderen bijdragen in van historicus/schrijver uit Geert de Mak en journaliste op tv Jutta Chorus, schrijfster van met het boek Beatrix-dwars door alle door weerstand door heen.

juli 2021
27-04-2018 15:10

NOS Wij zijn 80

NOS Wij zijn 80 - NOS Wij zijn 80

Naar aanleiding van de tachtigste verjaardag van prinses Beatrix blikken enkele bekende leeftijdsgenoten vanaf een unieke locatie terug op hun vormende jaren. Ruwweg de periode tussen hun late pubertijd en vroege volwassenheid. Waarin veel ...

31-01-2018 21:10

Special: Wij zijn 80!

NOS Wij zijn 80 - Special: Wij zijn 80!

Vandaag viert prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag. Reden voor de NOS om met twee programma's uitgebreid stil te staan bij het leven van de vroegere Koningin der Nederlanden. In Wij zijn 80! blikken bekende leeftijdsgenoten van Beatr...

NOS Wij zijn 80 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Wij zijn 80 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Wij zijn 80 bij NOS Wij zijn 80 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Wij zijn 80. Heb je een uitzending van NOS Wij zijn 80 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Wij zijn 80 gemist

Uitzending gemist van NOS Wij zijn 80? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Wij zijn 80 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!