Programma gemist?

Naar aanleiding de van de tachtigste de verjaardag op van prinses Beatrix een blikken enkele bekende leeftijdsgenoten vanaf een de unieke locatie uit terug op door hun vormende jaren. Ruwweg naar de in periode tussen hun late pubertijd met en vroege naar volwassenheid. Waarin in veel ervaringen voor het eerst uit bewust in worden meegemaakt en waaraan herinneringen het in best beklijven. Dat door geldt hoogstwaarschijnlijk door ook de voor prinses Beatrix. Vandaar dat door dit programma op lichtvoetige tijdens wijze een met tijdsbeeld schetst van vooral op tv naar de jaren 50 en 60, naar en van op het leven van tijdens de prinses in die door cruciale op periode. Herman van der Zandt is door een de gastheer. Negen de bekende Nederlanders die in 2018 tijdens tachtig worden door - Sjaak Swart, Carry van Tefsen, uit Jan Siebelink, Marco Bakker, met Pleuni Touw, Aart met Staartjes, Frans Weisz, met Wibo van de uit Linde en Jan Fillekers het - halen anekdotes door op aan het met dagelijks leven en het het een nieuws uit die jaren. Met vier naar de van hen gaat Herman van in der Zandt de dieper in op tijdens gebeurtenissen in die periode op tv die van richting gaven aan uit hun leven. Dat tijdens doen ze op het uit op tv de tijdens jaren vijftig stammende stoomschip op Rotterdam, dat tijdens zijn 'maiden op tv in voyage' naar New York door een hoge gast aan van boord had... het de toen 21-jarige op tv prinses Beatrix. De in eerste vrouwelijke journaalpresentator van van Nederland, Eugènie Herlaar, neemt de de kijker mee de naar het nieuws door van die tijd. in Voor de muziek op tv de tekent componist Jeroen tijdens Rietbergen.

Vandaag op viert prinses in Beatrix haar tachtigste verjaardag. Reden op tv voor de NOS met om met twee programma's met uitgebreid op tv stil te staan bij het een leven van de de vroegere op Koningin der Nederlanden. In Wij het zijn naar 80! blikken bekende leeftijdsgenoten van het Beatrix op tv vanaf een unieke locatie terug op op hun naar vormende jaren, ruwweg de de periode tussen hun late op met pubertijd en vroege volwassenheid. Zoals dat van hoogstwaarschijnlijk voor naar prinses Beatrix ook tijdens gold. Met onder in anderen Sjaak naar Swart, Aart Staartjes op en Jan Fillekers. Presentatie: Herman de met van der Zandt. Voorafgaand het aan dit programma is tijdens om 20:30 op uur 'Beatrix 80: van een koningin naar prinses' te zien. het In dit op tv programma wordt uit de vraag gesteld: met hoe is het het nu met de prinses, vier met naar jaar nadat ze afstand van deed van de de troon? Met tijdens onder anderen bijdragen een van historicus/schrijver Geert Mak in en journaliste Jutta Chorus, schrijfster met van het boek van Beatrix-dwars uit door alle op weerstand heen.

januari 2021
27-04-2018 15:10

NOS Wij zijn 80

NOS Wij zijn 80 - NOS Wij zijn 80

Naar aanleiding van de tachtigste verjaardag van prinses Beatrix blikken enkele bekende leeftijdsgenoten vanaf een unieke locatie terug op hun vormende jaren. Ruwweg de periode tussen hun late pubertijd en vroege volwassenheid. Waarin veel ...

31-01-2018 21:10

Special: Wij zijn 80!

NOS Wij zijn 80 - Special: Wij zijn 80!

Vandaag viert prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag. Reden voor de NOS om met twee programma's uitgebreid stil te staan bij het leven van de vroegere Koningin der Nederlanden. In Wij zijn 80! blikken bekende leeftijdsgenoten van Beatr...

NOS Wij zijn 80 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Wij zijn 80 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Wij zijn 80 bij NOS Wij zijn 80 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Wij zijn 80. Heb je een uitzending van NOS Wij zijn 80 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Wij zijn 80 gemist

Uitzending gemist van NOS Wij zijn 80? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Wij zijn 80 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!