Programma gemist?

Naar tijdens aanleiding van de tachtigste verjaardag van in van prinses Beatrix blikken enkele bekende van leeftijdsgenoten vanaf de een unieke locatie de terug op hun vormende de van jaren. Ruwweg de periode tussen hun het late pubertijd in en vroege van volwassenheid. Waarin veel in ervaringen voor het eerst door bewust worden meegemaakt de en op waaraan herinneringen het best met beklijven. Dat geldt het hoogstwaarschijnlijk ook voor prinses Beatrix. in op tv Vandaar dat dit programma het op lichtvoetige het wijze een tijdsbeeld de schetst van vooral naar de jaren 50 tijdens en 60, en van het op tv leven van de prinses op tv het in die cruciale periode. op tv Herman van der Zandt is de op de gastheer. Negen bekende Nederlanders het die in 2018 op tachtig van worden - Sjaak Swart, Carry de Tefsen, Jan Siebelink, het Marco Bakker, Pleuni door Touw, Aart van Staartjes, Frans Weisz, Wibo naar van de de Linde en Jan Fillekers van - halen anekdotes op op aan het dagelijks met met leven en het nieuws uit die naar jaren. Met de vier van hen gaat uit Herman de van der Zandt dieper op tv in op op gebeurtenissen in die periode het die richting gaven aan de hun in leven. Dat op doen ze op het uit met de jaren van vijftig stammende stoomschip Rotterdam, door dat naar tijdens zijn 'maiden voyage' tijdens naar New het York een hoge gast aan tijdens boord had... de door toen door 21-jarige prinses Beatrix. De op tv eerste vrouwelijke journaalpresentator van Nederland, een Eugènie op Herlaar, neemt de uit kijker mee naar het nieuws door van die van tijd. uit Voor de muziek uit tekent componist Jeroen met Rietbergen.

Vandaag viert prinses naar Beatrix haar tachtigste het verjaardag. Reden de voor de NOS tijdens om met twee op programma's tijdens uitgebreid stil te staan bij van het leven van tijdens de vroegere Koningin op tv der Nederlanden. In tijdens Wij zijn 80! blikken bekende naar leeftijdsgenoten van tijdens Beatrix vanaf tijdens een unieke locatie terug op in hun van vormende jaren, ruwweg de periode van tussen hun late naar pubertijd en op vroege volwassenheid. Zoals dat de uit hoogstwaarschijnlijk voor prinses Beatrix met ook gold. Met in onder anderen met Sjaak Swart, Aart Staartjes op en Jan Fillekers. van Presentatie: Herman van der Zandt. Voorafgaand op aan dit het programma is om 20:30 uit uur 'Beatrix op 80: van op koningin naar prinses' te zien. door naar In dit programma wordt op de vraag gesteld: hoe is tijdens met het nu met de prinses, de vier jaar tijdens nadat ze afstand op deed van de troon? Met in een onder anderen bijdragen van historicus/schrijver Geert op de Mak en journaliste de Jutta Chorus, schrijfster van het boek in Beatrix-dwars door alle op tv weerstand door heen.

september 2020
27-04-2018 15:10

NOS Wij zijn 80

NOS Wij zijn 80 - NOS Wij zijn 80

Naar aanleiding van de tachtigste verjaardag van prinses Beatrix blikken enkele bekende leeftijdsgenoten vanaf een unieke locatie terug op hun vormende jaren. Ruwweg de periode tussen hun late pubertijd en vroege volwassenheid. Waarin veel ...

31-01-2018 21:10

Special: Wij zijn 80!

NOS Wij zijn 80 - Special: Wij zijn 80!

Vandaag viert prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag. Reden voor de NOS om met twee programma's uitgebreid stil te staan bij het leven van de vroegere Koningin der Nederlanden. In Wij zijn 80! blikken bekende leeftijdsgenoten van Beatr...

NOS Wij zijn 80 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Wij zijn 80 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Wij zijn 80 bij NOS Wij zijn 80 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Wij zijn 80. Heb je een uitzending van NOS Wij zijn 80 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Wij zijn 80 gemist

Uitzending gemist van NOS Wij zijn 80? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Wij zijn 80 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!