Programma gemist?

Naar een aanleiding van op de tachtigste verjaardag de van prinses Beatrix blikken enkele van bekende uit leeftijdsgenoten vanaf een unieke locatie op terug op tijdens hun vormende jaren. een Ruwweg de periode tussen met hun late pubertijd een en naar vroege volwassenheid. Waarin veel een ervaringen voor het tijdens eerst bewust op worden meegemaakt en waaraan herinneringen het door best beklijven. in Dat in geldt hoogstwaarschijnlijk ook voor prinses Beatrix. op in Vandaar dat dit programma op lichtvoetige tijdens wijze een tijdsbeeld van schetst van de vooral de jaren 50 op en de 60, en van tijdens het leven de van de prinses het in die cruciale periode. Herman met van der Zandt is naar de gastheer. het Negen bekende Nederlanders die op in uit 2018 tachtig worden - Sjaak een Swart, Carry van Tefsen, Jan een Siebelink, Marco het Bakker, Pleuni Touw, een Aart Staartjes, Frans uit Weisz, Wibo van naar de Linde en Jan Fillekers - tijdens halen anekdotes op met aan naar het dagelijks leven naar en het op tv nieuws uit die jaren. Met vier van het van hen gaat Herman van op der met Zandt dieper in een op gebeurtenissen in die tijdens periode die richting gaven de aan hun een leven. Dat uit doen ze op het uit de het jaren vijftig stammende een stoomschip Rotterdam, in dat tijdens zijn een 'maiden voyage' naar New van York een de hoge gast aan uit boord had... de op tv toen 21-jarige prinses Beatrix. een De eerste vrouwelijke tijdens naar journaalpresentator van Nederland, Eugènie Herlaar, tijdens neemt de tijdens kijker mee naar op het nieuws de van die tijd. een Voor de muziek tekent naar componist Jeroen tijdens Rietbergen.

Vandaag viert prinses uit Beatrix het haar tachtigste verjaardag. Reden een voor de NOS een om door met twee programma's uitgebreid tijdens stil te staan tijdens bij het leven van de de vroegere Koningin der op tv van Nederlanden. In Wij zijn 80! blikken naar bekende leeftijdsgenoten van Beatrix van de vanaf een unieke op locatie terug op hun vormende jaren, naar tijdens ruwweg de periode de tussen hun late pubertijd en uit vroege volwassenheid. Zoals dat tijdens hoogstwaarschijnlijk naar voor prinses Beatrix ook uit gold. Met de onder anderen Sjaak Swart, naar Aart Staartjes en Jan tijdens Fillekers. naar Presentatie: Herman uit van der Zandt. Voorafgaand aan dit programma uit is om 20:30 een uur 'Beatrix 80: op tv van van koningin naar prinses' te het zien. in In dit programma wordt de op tv vraag gesteld: hoe is naar het nu met met de prinses, vier op jaar van nadat ze afstand deed van van de de troon? Met onder anderen bijdragen het van historicus/schrijver Geert een Mak en journaliste tijdens Jutta Chorus, schrijfster een van de het boek Beatrix-dwars door alle de weerstand tijdens heen.

april 2021
27-04-2018 15:10

NOS Wij zijn 80

NOS Wij zijn 80 - NOS Wij zijn 80

Naar aanleiding van de tachtigste verjaardag van prinses Beatrix blikken enkele bekende leeftijdsgenoten vanaf een unieke locatie terug op hun vormende jaren. Ruwweg de periode tussen hun late pubertijd en vroege volwassenheid. Waarin veel ...

31-01-2018 21:10

Special: Wij zijn 80!

NOS Wij zijn 80 - Special: Wij zijn 80!

Vandaag viert prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag. Reden voor de NOS om met twee programma's uitgebreid stil te staan bij het leven van de vroegere Koningin der Nederlanden. In Wij zijn 80! blikken bekende leeftijdsgenoten van Beatr...

NOS Wij zijn 80 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Wij zijn 80 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Wij zijn 80 bij NOS Wij zijn 80 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Wij zijn 80. Heb je een uitzending van NOS Wij zijn 80 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Wij zijn 80 gemist

Uitzending gemist van NOS Wij zijn 80? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Wij zijn 80 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!