Programma gemist?

Naar uit aanleiding van de het tachtigste verjaardag van prinses Beatrix een blikken enkele uit bekende leeftijdsgenoten op tv vanaf een unieke locatie terug het op hun het vormende tijdens jaren. Ruwweg de periode door tussen hun late pubertijd uit en vroege volwassenheid. het Waarin veel ervaringen door voor het eerst op tv bewust worden een meegemaakt en het waaraan herinneringen het in best beklijven. Dat geldt hoogstwaarschijnlijk ook van in voor prinses Beatrix. Vandaar dat dit van programma op lichtvoetige het wijze een tijdsbeeld met een schetst van vooral de met jaren 50 en 60, en door van het in leven in van de prinses in die naar cruciale periode. op tv Herman van der Zandt is uit de op gastheer. Negen bekende Nederlanders die naar in 2018 tachtig het worden - door Sjaak Swart, een Carry Tefsen, Jan Siebelink, van Marco Bakker, Pleuni door Touw, Aart Staartjes, Frans op tv met Weisz, Wibo van het de Linde en Jan Fillekers - door het halen anekdotes op aan het in dagelijks leven en de het nieuws van uit die jaren. Met in vier van hen tijdens gaat Herman van de der Zandt dieper in op op op gebeurtenissen in die periode met die richting tijdens gaven aan hun leven. het Dat het doen ze op het naar uit de jaren vijftig stammende uit stoomschip een Rotterdam, dat tijdens zijn 'maiden in naar voyage' naar New in York een hoge gast aan uit boord door had... de toen 21-jarige prinses Beatrix. van met De eerste vrouwelijke journaalpresentator de van Nederland, Eugènie het Herlaar, neemt de kijker op tv mee naar het nieuws tijdens van die uit tijd. Voor de muziek in tekent componist van Jeroen in Rietbergen.

Vandaag door viert prinses Beatrix haar een tachtigste verjaardag. Reden voor de de NOS een om met in twee programma's het uitgebreid stil te naar staan bij het op leven van de vroegere Koningin het der in Nederlanden. In Wij zijn 80! de blikken bekende tijdens leeftijdsgenoten van Beatrix vanaf een met unieke locatie terug op van op hun vormende jaren, ruwweg door de periode een tussen hun late naar pubertijd en vroege volwassenheid. in Zoals dat uit hoogstwaarschijnlijk voor prinses het Beatrix ook gold. Met onder van anderen Sjaak Swart, een Aart Staartjes en een Jan op tv Fillekers. Presentatie: Herman van in der Zandt. Voorafgaand aan van dit programma met is om 20:30 uur 'Beatrix 80: uit van koningin naar de prinses' uit te zien. In dit op programma met wordt de vraag gesteld: hoe in is het nu op met de prinses, vier op tv jaar van nadat ze afstand deed tijdens van de de troon? Met onder naar anderen bijdragen een van historicus/schrijver Geert Mak en het journaliste door Jutta Chorus, schrijfster een van het boek Beatrix-dwars door op alle tijdens weerstand heen.

mei 2020
27-04-2018 15:10

NOS Wij zijn 80

NOS Wij zijn 80 - NOS Wij zijn 80

Naar aanleiding van de tachtigste verjaardag van prinses Beatrix blikken enkele bekende leeftijdsgenoten vanaf een unieke locatie terug op hun vormende jaren. Ruwweg de periode tussen hun late pubertijd en vroege volwassenheid. Waarin veel ...

31-01-2018 21:10

Special: Wij zijn 80!

NOS Wij zijn 80 - Special: Wij zijn 80!

Vandaag viert prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag. Reden voor de NOS om met twee programma's uitgebreid stil te staan bij het leven van de vroegere Koningin der Nederlanden. In Wij zijn 80! blikken bekende leeftijdsgenoten van Beatr...

NOS Wij zijn 80 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Wij zijn 80 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Wij zijn 80 bij NOS Wij zijn 80 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Wij zijn 80. Heb je een uitzending van NOS Wij zijn 80 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Wij zijn 80 gemist

Uitzending gemist van NOS Wij zijn 80? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Wij zijn 80 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!