Programma gemist?

Naar met aanleiding van met de tachtigste verjaardag van prinses Beatrix naar blikken naar enkele bekende leeftijdsgenoten uit vanaf een unieke locatie terug door in op hun vormende jaren. Ruwweg de het periode tussen een hun van late pubertijd en vroege tijdens volwassenheid. Waarin veel ervaringen voor naar het eerst bewust op tv worden meegemaakt en op waaraan herinneringen het door best op tv beklijven. Dat geldt hoogstwaarschijnlijk ook het voor prinses met Beatrix. een Vandaar dat dit door programma op lichtvoetige wijze een tijdsbeeld door naar schetst van vooral de uit jaren 50 en 60, en van van het op leven van naar de prinses in met die cruciale periode. door Herman van de der Zandt is de gastheer. op tv Negen uit bekende Nederlanders die in van 2018 tachtig op tv worden - Sjaak Swart, op tv Carry Tefsen, tijdens Jan Siebelink, Marco Bakker, Pleuni Touw, tijdens een Aart Staartjes, Frans Weisz, uit Wibo van de Linde en uit Jan Fillekers - het halen uit anekdotes op aan het een dagelijks naar leven en het nieuws uit op die jaren. van Met vier van in hen gaat Herman van tijdens der Zandt tijdens dieper in op gebeurtenissen in op tv die periode die door richting gaven aan met uit hun leven. Dat doen ze met op het uit de de jaren tijdens vijftig stammende stoomschip Rotterdam, het dat een tijdens zijn 'maiden voyage' naar van New York een in hoge gast aan naar boord had... de toen tijdens 21-jarige prinses in Beatrix. De eerste naar vrouwelijke journaalpresentator van Nederland, het een Eugènie Herlaar, neemt de kijker op mee naar een het nieuws van in die tijd. Voor de op muziek tekent componist Jeroen een het Rietbergen.

Vandaag viert met prinses Beatrix haar op tv tachtigste verjaardag. naar Reden voor naar de NOS om met uit twee programma's uitgebreid stil door te staan tijdens bij het leven op van de vroegere op Koningin der Nederlanden. In een Wij zijn 80! blikken bekende op tv leeftijdsgenoten van in Beatrix tijdens vanaf een unieke door locatie terug op tijdens hun vormende jaren, ruwweg de periode naar tussen hun late een pubertijd en vroege naar volwassenheid. Zoals dat op tv hoogstwaarschijnlijk voor prinses het Beatrix op ook gold. op tv Met onder anderen Sjaak Swart, Aart op Staartjes en met Jan in Fillekers. Presentatie: Herman van der naar Zandt. Voorafgaand aan dit programma op tv is om uit 20:30 uur tijdens 'Beatrix 80: van koningin door naar prinses' te op zien. In dit met programma wordt de vraag op een gesteld: hoe is door het nu met de prinses, vier tijdens jaar nadat op tv ze van afstand deed van met de troon? Met onder op anderen bijdragen van historicus/schrijver uit Geert Mak op en journaliste naar Jutta Chorus, schrijfster van het boek in Beatrix-dwars de door alle weerstand van heen.

juli 2020
27-04-2018 15:10

NOS Wij zijn 80

NOS Wij zijn 80 - NOS Wij zijn 80

Naar aanleiding van de tachtigste verjaardag van prinses Beatrix blikken enkele bekende leeftijdsgenoten vanaf een unieke locatie terug op hun vormende jaren. Ruwweg de periode tussen hun late pubertijd en vroege volwassenheid. Waarin veel ...

31-01-2018 21:10

Special: Wij zijn 80!

NOS Wij zijn 80 - Special: Wij zijn 80!

Vandaag viert prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag. Reden voor de NOS om met twee programma's uitgebreid stil te staan bij het leven van de vroegere Koningin der Nederlanden. In Wij zijn 80! blikken bekende leeftijdsgenoten van Beatr...

NOS Wij zijn 80 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Wij zijn 80 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Wij zijn 80 bij NOS Wij zijn 80 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Wij zijn 80. Heb je een uitzending van NOS Wij zijn 80 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Wij zijn 80 gemist

Uitzending gemist van NOS Wij zijn 80? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Wij zijn 80 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!