Programma gemist?

Naar aanleiding van het de naar tachtigste verjaardag van prinses de Beatrix op blikken enkele bekende leeftijdsgenoten vanaf een uit unieke uit locatie terug op van hun vormende in jaren. Ruwweg de periode tussen uit hun late pubertijd en met vroege op volwassenheid. Waarin veel ervaringen voor de het eerst bewust in worden naar meegemaakt en waaraan herinneringen het op tv op best beklijven. Dat geldt hoogstwaarschijnlijk de ook voor prinses op tv Beatrix. het Vandaar dat dit programma door op lichtvoetige wijze een tijdsbeeld een schetst van vooral de de uit jaren 50 en 60, op en van het leven tijdens tijdens van de prinses in in die cruciale periode. Herman een van der Zandt is door de gastheer. Negen op tv uit bekende Nederlanders die op tv in 2018 tachtig op worden - Sjaak Swart, Carry op tv Tefsen, Jan een Siebelink, Marco Bakker, Pleuni in Touw, Aart Staartjes, Frans naar Weisz, Wibo van het de Linde en uit Jan Fillekers tijdens - op halen anekdotes op van aan het dagelijks leven in en het het nieuws uit die in jaren. Met vier van op hen gaat Herman van op tv der Zandt dieper in met op gebeurtenissen in op tv die periode die door met richting gaven aan hun op tv leven. Dat doen een ze op het uit op de op jaren vijftig stammende tijdens stoomschip Rotterdam, dat tijdens naar zijn 'maiden op voyage' naar New York een door hoge gast tijdens aan boord had... de toen op 21-jarige de prinses Beatrix. De tijdens eerste vrouwelijke journaalpresentator op tv van Nederland, in Eugènie Herlaar, neemt de tijdens kijker mee door naar het nieuws van die op tijd. Voor tijdens de muziek tekent in componist Jeroen met Rietbergen.

Vandaag op viert prinses door Beatrix haar tachtigste uit verjaardag. Reden voor uit de NOS om met twee door programma's uitgebreid op stil te staan in bij het leven van de naar vroegere met Koningin der naar Nederlanden. In Wij zijn 80! blikken met bekende leeftijdsgenoten van op tv Beatrix vanaf tijdens een unieke locatie terug door op hun vormende het jaren, een ruwweg de periode van tussen hun late pubertijd en in vroege volwassenheid. op Zoals dat van hoogstwaarschijnlijk voor prinses Beatrix uit ook gold. Met onder van anderen Sjaak Swart, Aart uit Staartjes tijdens en Jan Fillekers. van Presentatie: Herman van der Zandt. Voorafgaand op aan dit programma op is om 20:30 met uur 'Beatrix naar 80: van koningin naar van prinses' te naar zien. met In dit programma wordt de naar vraag gesteld: hoe is uit het nu op tv met op de prinses, vier jaar nadat ze door afstand deed van op tv de troon? de Met van onder anderen bijdragen het van historicus/schrijver Geert Mak op tv en journaliste Jutta Chorus, op tv schrijfster van het het boek Beatrix-dwars door alle naar van weerstand heen.

maart 2021
27-04-2018 15:10

NOS Wij zijn 80

NOS Wij zijn 80 - NOS Wij zijn 80

Naar aanleiding van de tachtigste verjaardag van prinses Beatrix blikken enkele bekende leeftijdsgenoten vanaf een unieke locatie terug op hun vormende jaren. Ruwweg de periode tussen hun late pubertijd en vroege volwassenheid. Waarin veel ...

31-01-2018 21:10

Special: Wij zijn 80!

NOS Wij zijn 80 - Special: Wij zijn 80!

Vandaag viert prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag. Reden voor de NOS om met twee programma's uitgebreid stil te staan bij het leven van de vroegere Koningin der Nederlanden. In Wij zijn 80! blikken bekende leeftijdsgenoten van Beatr...

NOS Wij zijn 80 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Wij zijn 80 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Wij zijn 80 bij NOS Wij zijn 80 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Wij zijn 80. Heb je een uitzending van NOS Wij zijn 80 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Wij zijn 80 gemist

Uitzending gemist van NOS Wij zijn 80? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Wij zijn 80 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!