Programma gemist?

De de Palestijnse filmmaker Raed Andoni met roept via de een advertentie ex-gevangenen op tv op om als acteur of uit setbouwer mee te het helpen op aan de gedetailleerde reconstructie het van een Israëlisch cellencomplex. de Pijnlijke en weggedrukte uit herinneringen op komen weer tot leven in van deze de indringende film, waarin reconstructie op tv en werkelijkheid steeds de verder door een elkaar lopen.

mei 2021
31-01-2018 22:55

Ghost Hunting

2Doc: Ghost Hunting - Ghost Hunting

De Palestijnse filmmaker Raed Andoni roept via een advertentie ex-gevangenen op om als acteur of setbouwer mee te helpen aan de gedetailleerde reconstructie van een Israëlisch cellencomplex. Pijnlijke en weggedrukte herinneringen komen weer...

2Doc: Ghost Hunting gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Ghost Hunting de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Ghost Hunting bij 2Doc: Ghost Hunting liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Ghost Hunting. Heb je een uitzending van 2Doc: Ghost Hunting gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Ghost Hunting gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Ghost Hunting? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Ghost Hunting kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-01-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!