Programma gemist?

Vandaag het besteedt de NOS met op tv twee rechtstreekse uitzendingen tijdens aandacht aan het de zwaarste en dodelijkste Nederlandse op overstroming van in de afgelopen in eeuwen: de tijdens Watersnoodramp van 1953. De uit programma’s komen uit Ouwerkerk op uit Schouwen-Duiveland, waar pas in acht maanden na met de op tv ramp het op laatste stroomgat met uit vier caissons werd uit gedicht. In de nacht van tijdens 31 januari op 1 het februari 1953 uit veroorzaakte een combinatie van de stormvloed van en springtij dijkdoorbraken in Zeeland, Zuid-Holland het het en het westen uit van Noord-Brabant. Zo’n 200.000 tijdens hectare land kwam op tv onder water te staan. met De balans: 1836 doden, door honderdduizend in mensen dakloos en op tv tienduizenden stuks vee verdronken. In de in naar uitzending overdag staat naar een live verslag een centraal van de herdenking bij uit het het Nationaal Monument Watersnood 1953 in uit Ouwerkerk. Verder is op tv een reconstructie op tv te zien van de op rampnacht en een reportage een over hoe de met watersnood zich voltrok in een in Oude Tonge, met op 305 doden de gemeente die van het uit zwaarst getroffen werd. tijdens Presentator Herman van der Zandt naar uit praat met mensen die het de ramp nog uit zelf hebben uit meegemaakt. Ook aan met tafel zit historicus en een geograaf Willem van der naar Ham. Hij heeft publicaties uit op zijn naam tijdens staan over de tijdens geschiedenis van met onder naar andere waterstaat, landschap en ruimtelijke met ordening. de Verder spreekt Herman met directeur Siemco op Louwerse van op het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk van dat in is gevestigd in het de vier in caissons waarmee het laatste stroomgat werd een naar afgesloten. Eén van die op caissons is tevens de locatie van van de in avonduitzending (21:25 uur tijdens op NPO op tv 2). Herman van der in Zandt ontvangt daar Henk tijdens Ovink, die als Nederlands op tv door eerste watergezant de wereld rondreist op om de Nederlandse het waterbouwkundige kennis onder de van aandacht te uit brengen. Verder zijn de op rampreconstructie en een het reportage te zien een door en wordt teruggeblikt op op tv de herdenkingsplechtigheid.

oktober 2019
01-02-2018 10:30

Live: Herdenking Watersnood 1953

NOS Herdenking Watersnood 1953 - Live: Herdenking Watersnood 1953

Vandaag besteedt de NOS met twee rechtstreekse uitzendingen aandacht aan de zwaarste en dodelijkste Nederlandse overstroming van de afgelopen eeuwen: de Watersnoodramp van 1953. De programma’s komen uit Ouwerkerk op Schouwen-Duiveland, waar...

NOS Herdenking Watersnood 1953 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Herdenking Watersnood 1953 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Herdenking Watersnood 1953 bij NOS Herdenking Watersnood 1953 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Herdenking Watersnood 1953. Heb je een uitzending van NOS Herdenking Watersnood 1953 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Herdenking Watersnood 1953 gemist

Uitzending gemist van NOS Herdenking Watersnood 1953? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Herdenking Watersnood 1953 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-02-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!