Programma gemist?

In op het nieuwe, zesdelige programma De tijdens het Noodcentrale schetst de EO een indringend tijdens beeld van het de verborgen helden achter een de van noodnummers 112 (spoed met op tv sirene) de en 0900-8844 (geen in spoed, wel politie). De kijker naar maakt kennis met een enkele centralisten op tv van de met politie, die alle inkomende telefoontjes op in een het split-second moeten inschatten. Is de het persoon tijdens aan de lijn uit verward of op tv in levensgevaar? De Noodcentrale door is een uniek programma op tv vol echte in verhalen over op tv een bijzonder en onmisbaar het beroep. In Nederland tijdens behandelen centralisten van de met politie miljoenen noodoproepen per jaar. met op De kijker van De Noodcentrale met luistert mee met in een aantal van deze op door gesprekken en wordt zo de onderdeel van door een pakkend hoorspel. "Centralisten in zijn de eerste van hulpverleners die op mensen bijstaan op cruciale momenten een in tijdens hun leven", zegt tijdens eindredacteur Nanette Zonnenberg namens de uit EO. in "De politieman op straat van krijgt veel aandacht, terwijl de de achterwacht onderbelicht is. met met Die onzichtbaarheid werkt ook van agressie in uit de hand. Hoog tijd dat op tv we het kennismaken met de helden achter de de noodnummers." De meldkamer met is het op kloppend hart het van de hulpverlening: het alle verhalen komen hier op tv samen. Soms is de het centralist getuige van dramatische op tv gebeurtenissen, op naar andere momenten van in ontroerende of in zelfs grappige verhalen. De camera’s het volgen centralisten in het vier politie meldkamers tijdens verspreid over op het land: Eindhoven, de Groningen, Maastricht het en Rotterdam. Zo door ontstaat een indrukwekkend beeld uit van het op tv belangrijke werk door dat centralisten op zich nemen, op tv de grote op tv verantwoordelijkheid die met zij dragen en de naar betekenis van hun naar werk voor wie hen belt. Het met meeslepende televisieprogramma stelt in de kijker voortdurend uit voor de de keuze. Wat zou jij met doen in een uit soortgelijke situatie? door "Zo’n fascinerende, van spannende blik achter de schermen uit hebben we in in Nederland nog niet op tv eerder op in televisie op gezien", zegt Zonnenberg. Bij de totstandkoming naar van in De Noodcentrale is met grote zorgvuldigheid op tv omgegaan met privacy. tijdens Alle mogelijke de manieren zijn gebruikt om tijdens een ervoor te zorgen tijdens dat de bellers door in niemand herkend worden. Persoonsgegevens in zijn in in de montage op weggelaten of veranderd tijdens en alle inkomende het oproepen zijn opnieuw op tv ingesproken.

mei 2021
15-03-2018 22:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

08-03-2018 22:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

01-03-2018 22:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

22-02-2018 22:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

15-02-2018 22:20

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

01-02-2018 22:20

Nieuw: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Nieuw: De Noodcentrale

In het nieuwe, zesdelige programma De Noodcentrale schetst de EO een indringend beeld van de verborgen helden achter de noodnummers 112 (spoed met sirene) en 0900-8844 (geen spoed, wel politie). De kijker maakt kennis met enkele centraliste...

De Noodcentrale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Noodcentrale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Noodcentrale bij De Noodcentrale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Noodcentrale. Heb je een uitzending van De Noodcentrale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Noodcentrale gemist

Uitzending gemist van De Noodcentrale? Hier kun je alle uitzendingen van De Noodcentrale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!