Programma gemist?

In het van nieuwe, zesdelige programma De op Noodcentrale op schetst de het EO een indringend beeld van op de verborgen helden achter de de noodnummers 112 van de (spoed met sirene) en 0900-8844 uit (geen spoed, wel een politie). De met kijker maakt kennis op tv met enkele op tv centralisten van de politie, een die alle inkomende tijdens telefoontjes in een split-second uit moeten inschatten. Is een de uit persoon aan de lijn verward of in in in levensgevaar? De Noodcentrale is een tijdens uniek programma op tv vol echte verhalen uit over een het bijzonder en in onmisbaar beroep. In Nederland behandelen centralisten op tv van een de politie miljoenen noodoproepen per jaar. met De kijker de van De Noodcentrale de luistert mee met van een aantal van deze de gesprekken en wordt in zo onderdeel van de een van pakkend hoorspel. in "Centralisten zijn de eerste op tv hulpverleners die uit mensen bijstaan op cruciale momenten in in hun leven", zegt van op tv eindredacteur Nanette Zonnenberg namens een de EO. "De van politieman op straat uit krijgt veel aandacht, door terwijl de achterwacht in onderbelicht is. Die onzichtbaarheid in werkt ook agressie in op de hand. Hoog een tijd dat we op tv kennismaken het met de helden van achter de het noodnummers." De meldkamer is tijdens het kloppend hart van door de hulpverlening: alle verhalen komen een hier samen. Soms uit is de door centralist getuige van het dramatische gebeurtenissen, op naar andere door momenten van ontroerende op of zelfs grappige verhalen. De naar camera’s volgen centralisten de in vier op politie meldkamers verspreid over het in de land: Eindhoven, Groningen, Maastricht en Rotterdam. naar Zo ontstaat een tijdens indrukwekkend op beeld van het belangrijke werk tijdens dat van centralisten op zich nemen, de op tv grote de verantwoordelijkheid die zij dragen op tv en de door betekenis van hun een werk voor wie het hen belt. Het op meeslepende televisieprogramma stelt de in kijker voortdurend tijdens voor de keuze. Wat met zou jij doen in op een soortgelijke situatie? "Zo’n een fascinerende, spannende het blik achter de de schermen hebben de we in Nederland nog niet uit tijdens eerder op televisie gezien", de zegt Zonnenberg. Bij het de totstandkoming van de De Noodcentrale is met grote zorgvuldigheid door omgegaan met privacy. tijdens Alle mogelijke manieren tijdens met zijn gebruikt om op tv ervoor te zorgen in dat de bellers door van niemand herkend worden. Persoonsgegevens zijn in in de montage een weggelaten van of veranderd en een alle inkomende oproepen zijn opnieuw op tv op ingesproken.

juni 2020
15-03-2018 22:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

08-03-2018 22:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

01-03-2018 22:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

22-02-2018 22:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

15-02-2018 22:20

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

01-02-2018 22:20

Nieuw: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Nieuw: De Noodcentrale

In het nieuwe, zesdelige programma De Noodcentrale schetst de EO een indringend beeld van de verborgen helden achter de noodnummers 112 (spoed met sirene) en 0900-8844 (geen spoed, wel politie). De kijker maakt kennis met enkele centraliste...

De Noodcentrale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Noodcentrale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Noodcentrale bij De Noodcentrale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Noodcentrale. Heb je een uitzending van De Noodcentrale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Noodcentrale gemist

Uitzending gemist van De Noodcentrale? Hier kun je alle uitzendingen van De Noodcentrale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!