Programma gemist?

In met het nieuwe, een zesdelige programma De Noodcentrale schetst tijdens de EO een door indringend beeld met van de verborgen helden uit achter de noodnummers op 112 (spoed in met sirene) naar en 0900-8844 (geen spoed, wel in politie). De kijker op tv maakt op tv kennis met enkele centralisten van in de politie, een die alle inkomende telefoontjes uit in een split-second moeten met inschatten. van Is de met persoon aan de op lijn verward of in levensgevaar? De naar Noodcentrale is een tijdens de uniek programma vol echte verhalen over uit een bijzonder en van onmisbaar met beroep. In Nederland behandelen centralisten een van de politie een miljoenen noodoproepen de per jaar. De kijker van met De op tv Noodcentrale luistert mee met een in in aantal van deze naar gesprekken en wordt een zo onderdeel van in een pakkend hoorspel. "Centralisten zijn van de eerste hulpverleners die met tijdens mensen bijstaan op cruciale momenten in tijdens hun leven", het zegt eindredacteur Nanette met Zonnenberg namens de EO. door "De met politieman op straat krijgt veel het aandacht, terwijl op de op achterwacht onderbelicht is. Die het onzichtbaarheid werkt ook tijdens agressie in de hand. Hoog op tv tijd dat een we kennismaken in met de helden achter de van noodnummers." De meldkamer is naar een het kloppend hart van de hulpverlening: de alle verhalen komen het in hier samen. Soms is met de centralist getuige van van dramatische gebeurtenissen, op op andere momenten van ontroerende het of zelfs grappige tijdens verhalen. De camera’s tijdens volgen centralisten in door vier met politie meldkamers verspreid over tijdens het land: naar Eindhoven, Groningen, Maastricht en Rotterdam. het het Zo ontstaat een indrukwekkend de beeld van door het belangrijke werk het dat centralisten op op tv zich nemen, de grote tijdens verantwoordelijkheid die zij dragen met en de op tv betekenis van hun werk uit voor wie hen met belt. Het meeslepende de televisieprogramma stelt de kijker voortdurend tijdens voor de keuze. van Wat zou jij op tv op tv doen in een soortgelijke door situatie? "Zo’n fascinerende, spannende op blik achter de een schermen door hebben we in Nederland nog niet op eerder op in televisie gezien", met zegt Zonnenberg. Bij de totstandkoming op tv van De Noodcentrale is uit met grote tijdens zorgvuldigheid omgegaan naar met privacy. Alle mogelijke manieren van zijn gebruikt het om op ervoor te zorgen dat de bellers in met door niemand herkend worden. Persoonsgegevens op tv zijn in het de montage van weggelaten of veranderd en alle inkomende door oproepen zijn opnieuw door met ingesproken.

september 2020
15-03-2018 22:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

08-03-2018 22:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

01-03-2018 22:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

22-02-2018 22:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

15-02-2018 22:20

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

01-02-2018 22:20

Nieuw: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Nieuw: De Noodcentrale

In het nieuwe, zesdelige programma De Noodcentrale schetst de EO een indringend beeld van de verborgen helden achter de noodnummers 112 (spoed met sirene) en 0900-8844 (geen spoed, wel politie). De kijker maakt kennis met enkele centraliste...

De Noodcentrale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Noodcentrale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Noodcentrale bij De Noodcentrale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Noodcentrale. Heb je een uitzending van De Noodcentrale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Noodcentrale gemist

Uitzending gemist van De Noodcentrale? Hier kun je alle uitzendingen van De Noodcentrale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!