Programma gemist?

In het nieuwe, van zesdelige uit programma De Noodcentrale op schetst de EO een indringend naar beeld van van de verborgen helden in achter de noodnummers 112 naar tijdens (spoed met sirene) op tv en 0900-8844 (geen spoed, wel politie). uit tijdens De kijker maakt kennis met het enkele centralisten van op tv de politie, die de alle inkomende telefoontjes de in een split-second het moeten door inschatten. Is de met persoon aan de door lijn verward of op tv in levensgevaar? De met Noodcentrale is een een uniek programma vol echte verhalen over de naar een bijzonder en onmisbaar naar beroep. In Nederland van behandelen centralisten van de op tv politie miljoenen noodoproepen per naar jaar. De kijker het van De door Noodcentrale luistert op tv mee met een tijdens aantal van deze gesprekken en wordt door zo op onderdeel van een pakkend hoorspel. met "Centralisten zijn de uit met eerste hulpverleners die mensen bijstaan het op uit cruciale momenten in hun leven", in zegt eindredacteur een Nanette Zonnenberg namens de van EO. "De politieman het op straat door krijgt veel aandacht, terwijl de op achterwacht onderbelicht naar is. Die onzichtbaarheid werkt van ook agressie in door de hand. op Hoog in tijd dat we kennismaken met in de helden achter van de noodnummers." De meldkamer is naar het kloppend door hart van op de hulpverlening: alle verhalen tijdens komen hier samen. de Soms door is de centralist met getuige van dramatische gebeurtenissen, op door andere momenten van het ontroerende of zelfs grappige uit verhalen. De op tv camera’s volgen tijdens centralisten in naar vier politie meldkamers verspreid het over het land: Eindhoven, Groningen, van Maastricht en met Rotterdam. Zo ontstaat op een indrukwekkend beeld van het van het belangrijke werk dat centralisten op op zich nemen, de tijdens grote verantwoordelijkheid in die in zij dragen en de in betekenis van de hun werk voor wie hen belt. Het de meeslepende met televisieprogramma stelt de kijker voortdurend op een voor de keuze. Wat zou naar jij van doen in een naar soortgelijke situatie? "Zo’n fascinerende, spannende blik op tv achter een de schermen op hebben we in Nederland nog naar niet eerder op het televisie door gezien", zegt Zonnenberg. Bij de totstandkoming op van De Noodcentrale is op tv met grote door zorgvuldigheid naar omgegaan met privacy. Alle mogelijke manieren het met zijn gebruikt om ervoor te zorgen op dat het de bellers met door niemand herkend worden. op tv Persoonsgegevens zijn op tv in de montage weggelaten of het veranderd en alle naar inkomende oproepen zijn opnieuw een tijdens ingesproken.

oktober 2019
15-03-2018 22:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

08-03-2018 22:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

01-03-2018 22:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

22-02-2018 22:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

15-02-2018 22:20

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

01-02-2018 22:20

Nieuw: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Nieuw: De Noodcentrale

In het nieuwe, zesdelige programma De Noodcentrale schetst de EO een indringend beeld van de verborgen helden achter de noodnummers 112 (spoed met sirene) en 0900-8844 (geen spoed, wel politie). De kijker maakt kennis met enkele centraliste...

De Noodcentrale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Noodcentrale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Noodcentrale bij De Noodcentrale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Noodcentrale. Heb je een uitzending van De Noodcentrale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Noodcentrale gemist

Uitzending gemist van De Noodcentrale? Hier kun je alle uitzendingen van De Noodcentrale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 07-08-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!