Programma gemist?

In het het nieuwe, met zesdelige programma De Noodcentrale in schetst de EO een van indringend beeld van tijdens de verborgen van helden achter van de noodnummers 112 (spoed met sirene) het en 0900-8844 (geen tijdens spoed, wel politie). door De naar kijker maakt kennis tijdens met enkele centralisten van van de politie, tijdens die alle inkomende telefoontjes op tv in een split-second moeten het inschatten. Is in de persoon aan de de op tv lijn verward of in levensgevaar? op tv De het Noodcentrale is een uniek programma naar vol echte met verhalen over een bijzonder en uit onmisbaar beroep. In het Nederland behandelen centralisten het van de politie miljoenen door het noodoproepen per jaar. De op tv kijker van De Noodcentrale luistert het in mee met een aantal van deze uit het gesprekken en wordt zo onderdeel van tijdens een pakkend hoorspel. naar naar "Centralisten zijn de in eerste hulpverleners die in mensen bijstaan op cruciale momenten in met van hun leven", zegt van eindredacteur Nanette Zonnenberg de namens de EO. "De politieman op naar straat krijgt uit veel aandacht, uit terwijl de achterwacht onderbelicht is. met Die onzichtbaarheid op werkt ook het agressie in de uit hand. Hoog tijd dat we tijdens tijdens kennismaken met de helden achter de de noodnummers." De meldkamer is tijdens het kloppend hart op tv van het de hulpverlening: alle verhalen van komen uit hier samen. Soms is de op centralist getuige een van dramatische gebeurtenissen, op tv op andere momenten van van ontroerende of zelfs grappige op tv verhalen. De van camera’s volgen centralisten in naar vier van politie meldkamers verspreid over met het land: Eindhoven, op Groningen, Maastricht uit en Rotterdam. in Zo ontstaat een uit indrukwekkend beeld van het het belangrijke werk uit dat centralisten op zich nemen, de naar grote op verantwoordelijkheid die zij dragen met en met de betekenis van de hun werk voor wie hen uit belt. Het meeslepende televisieprogramma stelt door tijdens de kijker voortdurend voor de keuze. tijdens tijdens Wat zou jij doen in een door soortgelijke in situatie? "Zo’n de fascinerende, spannende blik achter de uit schermen hebben we door in Nederland nog niet van eerder op in televisie gezien", zegt Zonnenberg. Bij van de totstandkoming naar van De Noodcentrale is op tv met de grote zorgvuldigheid omgegaan met in privacy. Alle mogelijke de manieren zijn gebruikt op om ervoor te zorgen uit dat een de bellers door een niemand herkend worden. door Persoonsgegevens zijn in het de montage weggelaten uit of veranderd tijdens en alle inkomende op tv oproepen zijn opnieuw het ingesproken.

januari 2021
15-03-2018 22:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

08-03-2018 22:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

01-03-2018 22:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

22-02-2018 22:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

15-02-2018 22:20

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

01-02-2018 22:20

Nieuw: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Nieuw: De Noodcentrale

In het nieuwe, zesdelige programma De Noodcentrale schetst de EO een indringend beeld van de verborgen helden achter de noodnummers 112 (spoed met sirene) en 0900-8844 (geen spoed, wel politie). De kijker maakt kennis met enkele centraliste...

De Noodcentrale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Noodcentrale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Noodcentrale bij De Noodcentrale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Noodcentrale. Heb je een uitzending van De Noodcentrale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Noodcentrale gemist

Uitzending gemist van De Noodcentrale? Hier kun je alle uitzendingen van De Noodcentrale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!