Programma gemist?

In door het nieuwe, zesdelige tijdens programma De Noodcentrale schetst de in op tv EO een indringend beeld door van de verborgen van helden achter de noodnummers 112 een (spoed op tv met sirene) en door 0900-8844 (geen spoed, een wel politie). De kijker maakt met het kennis met enkele het centralisten van de politie, die alle door inkomende telefoontjes van in een split-second met moeten inschatten. Is de een persoon het aan de van lijn verward of van in levensgevaar? De op Noodcentrale is een uniek programma vol in echte verhalen op over van een bijzonder en onmisbaar beroep. In door Nederland behandelen centralisten van de de politie miljoenen door noodoproepen per uit jaar. De kijker van op De Noodcentrale de luistert mee op met een aantal op van deze het gesprekken en wordt in zo onderdeel van tijdens een pakkend hoorspel. "Centralisten zijn tijdens de uit eerste hulpverleners die mensen tijdens bijstaan op de cruciale momenten in naar hun leven", zegt eindredacteur van Nanette Zonnenberg uit namens de EO. "De politieman tijdens op straat krijgt veel in in aandacht, terwijl de achterwacht in onderbelicht is. Die onzichtbaarheid werkt naar naar ook agressie in de hand. door Hoog op tijd dat we op kennismaken met de in helden achter de noodnummers." De meldkamer is tijdens door het kloppend hart van door de hulpverlening: alle verhalen komen naar hier de samen. Soms in is de centralist getuige van van dramatische naar gebeurtenissen, op andere momenten van ontroerende tijdens de of zelfs grappige in verhalen. De camera’s volgen op centralisten in vier politie meldkamers de verspreid op tv over het tijdens land: Eindhoven, Groningen, Maastricht en in Rotterdam. Zo ontstaat het een indrukwekkend met beeld van het in belangrijke werk dat centralisten op in zich nemen, de tijdens grote verantwoordelijkheid die uit zij dragen en een de betekenis van door hun werk voor in wie hen belt. Het op tv uit meeslepende televisieprogramma stelt de een kijker voortdurend voor de naar keuze. op Wat zou jij tijdens doen in een soortgelijke van situatie? "Zo’n fascinerende, spannende uit blik achter de van schermen hebben we tijdens in Nederland in nog niet eerder op televisie tijdens gezien", zegt naar Zonnenberg. Bij de totstandkoming van een De Noodcentrale van is met met grote zorgvuldigheid omgegaan naar met privacy. op Alle mogelijke manieren door zijn gebruikt om ervoor te zorgen met dat tijdens de bellers een door niemand herkend worden. van Persoonsgegevens zijn in op de montage weggelaten of veranderd door en alle inkomende een oproepen zijn een opnieuw van ingesproken.

juli 2021
15-03-2018 22:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

08-03-2018 22:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

01-03-2018 22:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

22-02-2018 22:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

15-02-2018 22:20

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

01-02-2018 22:20

Nieuw: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Nieuw: De Noodcentrale

In het nieuwe, zesdelige programma De Noodcentrale schetst de EO een indringend beeld van de verborgen helden achter de noodnummers 112 (spoed met sirene) en 0900-8844 (geen spoed, wel politie). De kijker maakt kennis met enkele centraliste...

De Noodcentrale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Noodcentrale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Noodcentrale bij De Noodcentrale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Noodcentrale. Heb je een uitzending van De Noodcentrale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Noodcentrale gemist

Uitzending gemist van De Noodcentrale? Hier kun je alle uitzendingen van De Noodcentrale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!