Programma gemist?

Aflevering 9 - een De tijdens Noodcentrale is een intrigerend uit programma over de uit verborgen helden van tijdens de noodnummers 0900-8844 met (geen spoed, wel het politie) en 112 op (spoed met sirene). De de kijker op volgt de centralisten in naar vier de politiemeldkamers verspreid over het het land: Eindhoven, Groningen, Maastricht de en Rotterdam. In op Rotterdam komt een op tv melding naar binnen van een man wiens dochter het probeert zelfmoord in te op plegen. Tot haar wanhoop op tv heeft hij voorkomen met dat ze naar beneden door springt en 112 van gebeld. In Den door Bosch belt van een vrouw tijdens met een onsamenhangend verhaal, maar tijdens op tv tijdens het gesprek lijkt het om tijdens een inbraak heterdaad te op gaan. In een Maastricht zorgt een verslaafde uit zoon voor problemen de en in tijdens Groningen probeert op een vrouw meer informatie te het krijgen over haar op tv het moeder die vastzit.

Aflevering tijdens 8 - De Noodcentrale op tv is naar een intrigerend programma over de tijdens verborgen helden in van de noodnummers 0900-8844 van (geen spoed, wel politie) uit en 112 het (spoed op met sirene). De naar kijker volgt de tijdens centralisten in vier politiemeldkamers het verspreid over het land: met Eindhoven, Groningen, van Maastricht en Rotterdam. In door Den op Bosch krijgt de uit meldkamer een telefoontje van een bezorgde uit vrouw. op tv Haar neef op neemt de telefoon naar niet op en een hij heeft al eens met de gaskraan opengedraaid een omdat hij de het niet meer zag op zitten. Ze trekt al zijn de medische kwalen uit naar de kast om van de ernst naar van van de situatie duidelijk naar te maken. In het Groningen dreigt een notoire beller met met een benzinebom en uit een in Rotterdam belt uit een huilend kind de uit politie; zijn op tv fiets is gestolen en hij met weet ook tijdens niet waar door hij is.

Aflevering een 7 - De Noodcentrale is van op een intrigerend programma over de op tv verborgen helden uit van de op noodnummers 0900-8844 (geen door spoed, wel politie) en 112 (spoed van met sirene). De de kijker volgt de uit de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over een op tv het land: Eindhoven, Groningen, een Maastricht en Rotterdam. In Rotterdam van komt een overvalalarm van op een op advocatenkantoor een binnen. Verder beklagen mensen in zich over toeterende rouwstoeten op tv en exen. Een op vrouw heeft met spijt van in een valse aangifte de tegen haar ex met waardoor hij nu in de gevangenis het zit. In het Den Bosch loopt een het burenruzie door zo uit de op tv hand dat er de een deur is het ingetrapt en de situatie snel tijdens verder dreigt in te escaleren. in In Groningen de is een man het zo ernstig door zijn door eigen zoon bedreigd dat door hij heeft een besloten de door politie in te schakelen voor door advies.

Aflevering 6 - op De Noodcentrale met is een intrigerend programma op over de verborgen tijdens helden van naar de noodnummers op tv 0900-8844 (geen spoed, wel politie) de en 112 (spoed uit met sirene). naar De kijker op volgt de op tv centralisten in vier de politiemeldkamers verspreid over het land: Eindhoven, door Groningen, op Maastricht en Rotterdam. In op tv Maastricht komt een uit melding binnen van de een woedende in neef die zijn geld komt in opeisen. Ondanks op meerdere uit verzoeken van de centralist aan het de vrouw met om tegen haar te met praten in op tv plaats van tegen de mensen het in de tijdens kamer op blijkt het erg lastig tijdens om dit verhaal op helder te krijgen. In een Rotterdam krijgt op tv de centralist een bezorgde op vader aan de lijn. het tijdens Hij maakt zich grote zorgen om het het eventuele gebruik met van van drugs van gasten op op de aanstaande uit bruiloft van zijn kind. op Ook van in Groningen vindt de een bezorgde vader een luisterend oor op bij in de centralist. op Hij is ten met einde raad en naar de centralist adviseert vanuit uit eigen ervaring.

Aflevering op 5 - De Noodcentrale is met een intrigerend door programma over van de verborgen helden een van de met noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) op met en 112 (spoed met sirene). op De kijker volgt uit de centralisten in een vier politiemeldkamers verspreid in over het land: naar Eindhoven, Groningen, de Maastricht en in Rotterdam. In Den het Bosch belt een van vrouw over een man de die stomdronken in zijn van auto ligt. Het wordt naar erger de wanneer ze naar terugbelt om te vertellen dat de het man is naar gaan rijden, tegen de het verkeer in. met In op Groningen belt uit een vader ten op tv einde raad de politie omdat in zijn dochtertje al het een paar uur vermist met is. Haar telefoon van met stond de hele dag tijdens aan maar sinds een poosje door krijgt vader geen het in contact meer. In Rotterdam komt een de melding uit over lachgas binnen in en belt een de slachtoffer van een babbeltruc op tv voor door advies.

Aflevering op 4 - De Noodcentrale tijdens is een intrigerend op tv programma over de verborgen een helden van de op noodnummers naar 0900-8844 (geen spoed, in wel politie) en in 112 (spoed met sirene). in De kijker volgt van de tijdens centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over een het het land: Eindhoven, Groningen, Maastricht en van Rotterdam. De op tv hele meldkamer in Den van in Bosch houdt zich in bezig met de zaak een van een vermist op tv meisje. Als er een telefoontje in op binnenkomt over een mogelijk uit suïcidaal meisje dat op het tijdens spoor loopt verbinden naar de centralisten de naar zaken in uit eerste in instantie aan elkaar. Na in wat speurwerk wordt van duidelijk of het inderdaad om uit hetzelfde uit meisje gaat. In Groningen belt tijdens in er iemand die denkt dat haar op tv broer de voorgevel door uit van haar huis komt rammen op en in Maastricht komt een naar een melding binnen van naar een steekpartij in het het asielzoekerscentrum.

Aflevering op tv 3 - De Noodcentrale is het door een intrigerend programma de over de verborgen helden van de tijdens met noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel uit politie) en 112 in (spoed met sirene). De de kijker door volgt de centralisten naar in vier politiemeldkamers verspreid over de het land: Eindhoven, tijdens Groningen, Maastricht en het Rotterdam. In Maastricht de de komt een melding binnen over een naar op tv verwaarloosde hond bij op tv de buren, de beller dreigt er naar naar de deur in te trappen op om een het beestje te redden. op tv Een andere melding over een op agressieve hond die op tv door tijdens het dolle gaat op een van kermis naar loopt niet goed met af. In Den Bosch belt tijdens iemand op 112 die door achter de dief met van zijn brommer aanrent, tijdens de een achtervolging komt naar het tot een naar handgemeen. een In Rotterdam krijgt de centralist krijgt het een paniekerige vader tijdens aan van de lijn waarvan een de oppas zegt dat er van een op insluiper boven bij de kinderen in uit is.

Aflevering op 2 - De het Noodcentrale is van een intrigerend programma over in de verborgen helden naar van de noodnummers tijdens 0900-8844 (geen spoed, wel politie) in en het 112 (spoed door met sirene). De kijker volgt van de centralisten in vier op uit politiemeldkamers verspreid over het in land: Eindhoven, Groningen, Maastricht een en Rotterdam. op tv In Maastricht krijgt door de centralist met een meisje aan de lijn die met denkt dat het ze tijdens het het buitenspelen op tv een drugslab heeft met ontdekt. De politie op tv gaat wel even op tv kijken, maar zonder spoed. een Als het kind van later terugbelt om te naar vertellen dat door ze nu ook schoten tijdens hoort en bedreigd wordt naar met een de dood nemen ze de het met zekere voor het het onzekere en rukken ze met veel uit man uit. Zowel op tv uit in Den Bosch als in Rotterdam op tv een komen meldingen binnen van naar huiselijk geweld, in bij de laatste betreft het naar slachtoffer een een kind.

Vanaf op vanavond is een een nieuwe reeks afleveringen van in De Noodcentrale te zien op op een SBS6. Elke zondag met om 21:30 uur. Centralisten In dit in programma worden de naar centralisten van de op politie in de meldkamer, het waar hulpvragen tijdens binnenkomen met over de meest uiteenlopende zaken, gevolgd. Gewapende de met overval In het programma gaat op tv het om de politiemeldkamers in het Eindhoven, Groningen, het Maastricht het en Rotterdam. In Rotterdam tijdens houdt een gewapende overval de op tv in gemoederen bezig. Zowel omstanders uit als de winkelier die tijdens overvallen is uit belt 112. Aan in de hand op van telefoontjes van oplettende een burgers en door de inzet van een politiehelikopter lijkt op tv het het net rondom de daders zich een het te sluiten. Wietplantage In Maastricht komt een naar telefoontje binnen op van een doodsbang meisje dat van mishandeld op tv is door haar broer. met In Den Bosch met luisteren een we live mee met een de ontmanteling van een de wietplantage, naar en de aanhouding het van de verdachten.

In de de laatste aflevering een van De Noodcentrale belt in een vrouw 112 omdat op naar haar beste vriendin het leven met niet meer op tv ziet zitten. Het het overlijden van haar moeder van is haar teveel geworden, het ze wil een niet meer verder. in De politie zet naar alles op tv op alles om de op tv vrouw te vinden. Slagboom Een beheerder door van op een parkeergarage belt de politie het omdat hij op live op camerabeelden ziet hoe een op tv een slagboom wordt vernield. Dronken In Maastricht een komt een de melding binnen van op een dronken bestuurder, met meerdere omstanders proberen te op tv voorkomen dat hij uit verder rijdt naar maar ze met hebben er een flinke kluif met aan.

Aflevering door 8 - op De Noodcentrale is een intrigerend naar programma over een de verborgen helden van door de op tv noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) naar op en 112 (spoed met op tv sirene). De kijker volgt met de tijdens centralisten in vier politiemeldkamers op tv verspreid over het land: Eindhoven, uit een Groningen, Maastricht en Rotterdam. Een een moeder belt naar in grote paniek 112 op tv omdat haar kinderen door uit haar armen zijn het gerukt naar en worden tijdens vastgehouden in een woning. Op de de achtergrond roept op tv een kinderstem tijdens om hulp, het is een het zaak die ook een de centralist aangrijpt. naar In uit Rotterdam komt een melding binnen tijdens naar over een man die al een de hele de poos een tijdens school begluurt en onheilspellend naar heen en een weer loopt. In Groningen belt een tijdens vader het de politie omdat de hij meer wil weten over een het zedendelict waar door op zijn zoon van wordt beschuldigd. Verder de het komen er meerdere meldingen binnen een over lachgasballonnen de in het tijdens verkeer.

Aflevering 7 van - De tijdens Noodcentrale is een intrigerend het programma over de op tv verborgen helden van naar de noodnummers 0900-8844 (geen in spoed, wel tijdens politie) en een 112 (spoed op tv met sirene). De kijker volgt op de centralisten in van vier politiemeldkamers verspreid over tijdens het het land: Eindhoven, op Groningen, Maastricht en Rotterdam. de Een vrouw uit belt dat haar man heeft het gedreigd zichzelf van het op in leven te beroven. naar Hij wil van een brug een springen. De centralist het stuurt direct politie en van belt naar met de kinderen van met de van man die onderweg zijn in een een in poging hem te in stoppen. In Rotterdam komt naar een melding binnen over iemand tijdens die met een een wapen een winkel de binnen gaat. tijdens Het lijkt erop op dat de dader door verlinkt wordt maar er uit naar kan geen enkel risico genomen op worden. met Verder komen er meerdere in meldingen binnen over een tijdens grote vechtpartij door en loopt naar een burenruzie uit tijdens op een steekpartij.

Aflevering op tv 6 - De door Noodcentrale is een de intrigerend programma over uit de verborgen helden van de een noodnummers 0900-8844 (geen een spoed, het wel politie) en op tv 112 (spoed met in sirene). De kijker tijdens volgt de centralisten door in vier politiemeldkamers verspreid over met het het land: Eindhoven, Groningen, tijdens Maastricht en in Rotterdam. In Maastricht komt een melding door binnen het over een dronken naar vader die in alle naar staten is. de De zoon van de tijdens man op tv heeft 112 gebeld, terwijl uit hij hem de samen met zijn moeder uit in de uit houdgreep probeert te houden. Een stel van dat vandaag het getrouwd is komt op tv thuis na hun uit huwelijksfeest om tot naar de vreselijke ontdekking te een komen met dat er in is ingebroken. In Rotterdam komt op tv een melding van binnen over uit iemand die huilend als van een weerwolf door de straten de naar loopt; zou het ermee door te maken hebben in dat het volle op maan is?

Aflevering uit 5 - door De Noodcentrale is een intrigerend de programma naar over de verborgen helden de van de noodnummers 0900-8844 (geen een spoed, wel politie) een en 112 (spoed in met sirene). het De kijker volgt op de tijdens centralisten in vier politiemeldkamers verspreid in over het land: Eindhoven, met Groningen, Maastricht de en Rotterdam. Een het jongen belt 112 omdat van zijn vriend wordt met mishandeld op tv door zijn broer. Wanneer het er van eindelijk contact is met de door mishandelde jongen zegt op hij dat uit het allemaal uit wel meevalt. De centralist moet inschatten met of dit de waar is of dat met hij de het waarheid niet in durft te uit vertellen. Verder loopt een burenruzie vreselijk in uit de met hand en door wijst een tip in bij een het vermissing in de op tv richting van een mogelijke verblijfplaats. op tv In Rotterdam wordt iemand door heel het erg gepest en op belandt tijdens naar het telefoongesprek zelfs in een door gevecht. Er wordt met met uit spoed een politieauto naartoe op gestuurd.

Aflevering in 4 - De Noodcentrale is het een intrigerend op programma over op tv de verborgen helden van de van noodnummers in 0900-8844 (geen spoed, op tv wel politie) en op tv 112 (spoed naar met sirene). De de kijker volgt de tijdens centralisten in vier met politiemeldkamers verspreid over het land: Eindhoven, op tv het Groningen, Maastricht en Rotterdam. Dagelijks tijdens komen op hier duizenden hulpvragen binnen. Aan op tv de centralisten de in verantwoordelijke door taak om de situatie door in te schatten uit en cruciale door beslissingen te nemen. van Terwijl de ouders schreeuwende ruzie maken door op de door achtergrond belt hun van kind de politie. De van op moeder is net in op tv elkaar geslagen en het kind op smeekt tijdens om hulp. Er in wordt met spoed politie tijdens gestuurd. op Een ander groepje kinderen door belt omdat ze voor in een goed tijdens doel langs de deur in gingen en uit een vreemde uit stank roken, waar ze ook tijdens buikpijn aan over door hebben gehouden. Bij het op tv huis waar de ze het waren stonden gevaar-borden, ze zijn bang. op tv Verder trekt op een ex de in kinderen uit de het auto en komen er met meerdere van meldingen binnen over een van ernstig naar auto-ongeluk.

april 2021
08-03-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 9 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

01-03-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 8 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

23-02-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 7 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

16-02-2020 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 6 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

09-02-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 5 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

02-02-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 4 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

26-01-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 3 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

19-01-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 2 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

12-01-2020 21:30

Terug: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Terug: De Noodcentrale

Vanaf vanavond is een nieuwe reeks afleveringen van De Noodcentrale te zien op SBS6. Elke zondag om 21:30 uur. Centralisten In dit programma worden de centralisten van de politie in de meldkamer, waar hulpvragen binnenkomen over de mees...

07-08-2019 21:25

Slot: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Slot: De Noodcentrale

In de laatste aflevering van De Noodcentrale belt een vrouw 112 omdat haar beste vriendin het leven niet meer ziet zitten. Het overlijden van haar moeder is haar teveel geworden, ze wil niet meer verder. De politie zet alles op alles om de ...

31-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 8 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

24-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 7 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

17-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 6 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

10-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 5 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

03-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 4 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Noodcentrale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Noodcentrale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Noodcentrale bij De Noodcentrale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Noodcentrale. Heb je een uitzending van De Noodcentrale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Noodcentrale gemist

Uitzending gemist van De Noodcentrale? Hier kun je alle uitzendingen van De Noodcentrale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!