Programma gemist?

In van de laatste aflevering van De van het Noodcentrale belt een vrouw op tv 112 omdat haar beste vriendin naar het leven niet van meer van ziet zitten. Het overlijden van tijdens haar moeder is naar haar op tv teveel geworden, ze uit wil niet het meer verder. De politie zet alles tijdens op alles van om op tv de vrouw te vinden. Slagboom Een beheerder van met een parkeergarage belt op tv de politie omdat op hij live op op tv camerabeelden tijdens ziet hoe een slagboom de wordt in vernield. Dronken In Maastricht komt een melding binnen naar van een op tv dronken uit bestuurder, meerdere omstanders proberen te voorkomen het dat hij verder een rijdt maar ze op hebben het er een flinke het kluif aan.

Aflevering 8 tijdens - De Noodcentrale is op tv een naar intrigerend programma over op de verborgen helden een van de noodnummers een 0900-8844 (geen door spoed, wel politie) naar en 112 (spoed met sirene). het De kijker volgt de van centralisten in vier door politiemeldkamers naar verspreid over het land: Eindhoven, van Groningen, Maastricht uit en Rotterdam. Een moeder op belt in in grote van paniek 112 omdat met haar kinderen uit haar armen naar zijn gerukt en worden tijdens in vastgehouden in een woning. Op naar de tijdens achtergrond roept een kinderstem om hulp, van het is een naar de zaak die ook uit de centralist aangrijpt. In Rotterdam tijdens komt een melding naar binnen over tijdens een man tijdens die al een hele poos door een op school begluurt en onheilspellend heen door en weer loopt. met In Groningen op belt een vader de politie met omdat hij uit meer wil weten naar over het zedendelict naar waar zijn zoon van van wordt met beschuldigd. Verder de komen er meerdere meldingen op binnen over lachgasballonnen in de het een verkeer.

Aflevering 7 door - De met Noodcentrale is een intrigerend programma een het over de verborgen helden het van de noodnummers 0900-8844 naar (geen spoed, tijdens wel politie) en met 112 (spoed door met sirene). De kijker volgt uit de de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over door het land: Eindhoven, de Groningen, Maastricht naar en van Rotterdam. Een vrouw belt dat haar tijdens man heeft uit gedreigd zichzelf van naar het leven te uit beroven. Hij wil van van uit een brug springen. op De centralist stuurt direct de politie en in belt met de kinderen door van de man die het onderweg zijn naar in een poging hem te een op stoppen. In Rotterdam met komt een melding binnen uit over iemand die met naar een wapen een op winkel binnen gaat. de Het in lijkt erop dat het de dader verlinkt door wordt maar er kan het geen enkel risico genomen worden. het Verder komen naar er in meerdere meldingen binnen over een grote uit vechtpartij en op loopt een burenruzie op tv uit op een op steekpartij.

Aflevering met 6 - De de Noodcentrale is naar een intrigerend programma over de een verborgen helden van door de noodnummers naar 0900-8844 (geen spoed, wel politie) naar met en 112 (spoed tijdens met sirene). De kijker volgt op de centralisten met in vier op politiemeldkamers verspreid over het land: van Eindhoven, van Groningen, Maastricht en Rotterdam. In Maastricht van uit komt een melding op binnen over een dronken vader die het in alle een staten is. De zoon van van in de man heeft tijdens 112 gebeld, op tv terwijl hij hem samen met zijn door moeder in de tijdens houdgreep op probeert te houden. Een de stel op tv dat vandaag getrouwd is komt thuis in na met hun huwelijksfeest op om tot de vreselijke door ontdekking te komen dat het er is ingebroken. het In Rotterdam komt met een melding binnen over het op iemand die huilend als uit een weerwolf door van de straten loopt; zou het uit de ermee te maken door hebben dat het volle maan op tv is?

Aflevering 5 op tv - met De Noodcentrale is een intrigerend programma op tv over de op tv verborgen helden van de de van noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel in politie) door en 112 (spoed het met sirene). De kijker volgt de uit op tv centralisten in vier politiemeldkamers uit verspreid over het land: Eindhoven, uit van Groningen, Maastricht en Rotterdam. de Een jongen belt uit 112 omdat met zijn vriend wordt mishandeld door van zijn in broer. Wanneer er eindelijk contact door is met op tv de mishandelde jongen zegt hij op tv dat het tijdens allemaal wel meevalt. uit De centralist moet inschatten een of op dit waar is of dat door hij de op tv waarheid in niet durft te met vertellen. Verder loopt een met burenruzie vreselijk uit uit de hand en wijst een de tip bij een het vermissing in de de richting van een op mogelijke in verblijfplaats. In Rotterdam wordt van iemand heel erg een gepest en belandt tijdens in op tv het telefoongesprek zelfs tijdens in een gevecht. Er wordt met door spoed een met politieauto naartoe naar gestuurd.

Aflevering 4 - van De Noodcentrale tijdens is een intrigerend programma het uit over de verborgen helden van de van naar noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) tijdens en 112 (spoed naar met naar sirene). De kijker met volgt de centralisten in naar vier politiemeldkamers verspreid door over het land: Eindhoven, de Groningen, Maastricht en een het Rotterdam. Dagelijks komen hier duizenden uit hulpvragen een binnen. Aan de de centralisten de verantwoordelijke in taak om de situatie op in te schatten naar en cruciale op tv beslissingen te nemen. op Terwijl de ouders schreeuwende ruzie maken tijdens op de uit achtergrond naar belt hun kind de politie. De naar met moeder is net in elkaar geslagen met van en het kind smeekt om uit hulp. met Er wordt met spoed op politie gestuurd. Een ander uit groepje kinderen door belt omdat ze voor in een goed doel langs naar in de deur gingen en een op vreemde stank het roken, waar ze ook door buikpijn aan over tijdens hebben gehouden. Bij het een huis waar het ze waren stonden gevaar-borden, tijdens ze zijn bang. tijdens Verder trekt de een ex de een kinderen uit op de auto en komen er de meerdere meldingen binnen in over een op ernstig de auto-ongeluk.

Aflevering 3 in - op tv De Noodcentrale is op tv een intrigerend programma over het de verborgen helden van de met noodnummers 0900-8844 (geen van spoed, wel politie) in van en 112 (spoed het met sirene). De kijker volgt de in centralisten met in vier politiemeldkamers verspreid door over het het land: Eindhoven, Groningen, van Maastricht en Rotterdam. Dagelijks komen op hier duizenden hulpvragen naar binnen. Aan de op centralisten een de verantwoordelijke met taak om de situatie in tijdens te door schatten en cruciale beslissingen de te nemen. Is in de persoon een aan de lijn uit verward of juist in met levensgevaar? De kijker luistert een iedere door aflevering mee met een aantal binnenkomende van gesprekken en op tv wordt zo onderdeel van de een op tv pakkend hoorspel. De variërende op tv verhalen stoppen bij tijdens het inschakelen van de de van hulp. De kijker weet dus lang naar niet altijd hoe tijdens een uit verhaal afloopt maar zal door zich voortdurend een afvragen: wat zou naar ik doen in een soortgelijke de van situatie?

Aflevering naar 2 - op tv De Noodcentrale is een intrigerend programma naar tijdens over de verborgen helden van de van noodnummers 0900-8844 op (geen spoed, het wel politie) en 112 (spoed tijdens met sirene). met De politie in naar Zuid-Nederland heeft het op tv druk het met overvallen op winkels en het supermarkten. In Eindhoven komt uit een telefoontje binnen op over de een gewapende man; op tv er lopen veel naar mensen gevaar. uit Een getuige moet aan de lijn van blijven uit en de instructies tijdens van de politie nauwgezet opvolgen het totdat de naar dader tijdens overmeesterd kan worden. Een vrouw durft op tv eindelijk aangifte te op doen met van huiselijk geweld, zowel uit zij als in haar zoontje in zijn geslagen. Het is de niet de eerste keer. op tv Een jongen die dacht met het een date te hebben werd opgewacht met door een met groepje van mannen.

Vanaf in vanavond is elke het woensdag het door programma De Noodcentrale te door zien op in SBS6, om 21:30 uur. Elke op tv aflevering wordt in het kloppend hart van door de noodnummers op 0900-8844 en 112 uit op een fascinerende manier in tijdens beeld met gebracht. Als kijker volg tijdens je de centralisten van op de politie in de door meldkamer waar uit hulpvragen binnenkomen over de de meest een uiteenlopende zaken. Van vermiste ouders, uit verwarde op bejaarden tot aangereden op herten en uit overlast van vervelende buren. Er zijn beelden naar te zien van in de door centralisten in vijf tijdens politiemeldkamers verspreid over het het land: Eindhoven, een Groningen, Maastricht op tv en twee in Rotterdam. Dagelijks op tv komen hier duizenden hulpvragen op tv binnen. tijdens Aan de centralisten het de verantwoordelijke taak om de naar situatie op in te schatten en cruciale op tv het beslissingen te nemen.

november 2019
07-08-2019 21:25

Slot: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Slot: De Noodcentrale

In de laatste aflevering van De Noodcentrale belt een vrouw 112 omdat haar beste vriendin het leven niet meer ziet zitten. Het overlijden van haar moeder is haar teveel geworden, ze wil niet meer verder. De politie zet alles op alles om de ...

31-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 8 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

24-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 7 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

17-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 6 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

10-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 5 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

03-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 4 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

26-06-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 3 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

19-06-2019 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 2 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De politie in Zuid-Nederland heeft het druk met overvallen op winkels en ...

12-06-2019 21:30

Nieuw: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Nieuw: De Noodcentrale

Vanaf vanavond is elke woensdag het programma De Noodcentrale te zien op SBS6, om 21:30 uur. Elke aflevering wordt het kloppend hart van de noodnummers 0900-8844 en 112 op een fascinerende manier in beeld gebracht. Als kijker volg je de ce...

De Noodcentrale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Noodcentrale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Noodcentrale bij De Noodcentrale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Noodcentrale. Heb je een uitzending van De Noodcentrale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Noodcentrale gemist

Uitzending gemist van De Noodcentrale? Hier kun je alle uitzendingen van De Noodcentrale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 07-08-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!