Programma gemist?

Aflevering in 9 - De door Noodcentrale is een intrigerend tijdens programma over de verborgen door helden van op de op noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel van politie) en 112 (spoed tijdens met sirene). een De kijker volgt de tijdens centralisten op in vier politiemeldkamers verspreid over van het op tv land: Eindhoven, Groningen, Maastricht en naar met Rotterdam. In Rotterdam komt een melding in binnen op tv van een man wiens dochter door probeert zelfmoord te in plegen. Tot met haar de wanhoop heeft hij voorkomen dat naar ze naar beneden springt in en 112 het gebeld. In op Den Bosch op belt een vrouw het met een onsamenhangend het verhaal, maar tijdens door het gesprek lijkt in het om een inbraak een heterdaad te gaan. In Maastricht tijdens zorgt een verslaafde op tv zoon op tv voor problemen en in tijdens Groningen met probeert een vrouw meer informatie het te van krijgen over haar moeder die uit vastzit.

Aflevering door 8 - De van Noodcentrale is een een intrigerend programma op tv over de verborgen helden op tv van de noodnummers 0900-8844 (geen tijdens een spoed, wel politie) en 112 (spoed van met van sirene). De kijker volgt de de centralisten in vier uit politiemeldkamers verspreid op tv over op tv het land: Eindhoven, Groningen, Maastricht tijdens en met Rotterdam. In Den een Bosch krijgt de meldkamer een telefoontje op van een bezorgde uit vrouw. Haar het neef neemt de uit telefoon niet op uit en hij heeft het al eens de met gaskraan opengedraaid omdat het hij het niet meer van zag zitten. op tv Ze trekt op tv al zijn medische uit kwalen uit de kast om door uit de ernst van de naar situatie duidelijk te maken. door In Groningen dreigt het een notoire beller met de door een benzinebom en in Rotterdam belt een een uit huilend kind de politie; een zijn fiets is gestolen in en hij door weet ook door niet waar hij tijdens is.

Aflevering naar 7 - uit De Noodcentrale is een intrigerend programma van over de verborgen tijdens helden van de de noodnummers 0900-8844 op (geen met spoed, wel politie) uit en 112 (spoed met sirene). De tijdens kijker volgt de van centralisten in vier van politiemeldkamers verspreid over de het land: naar Eindhoven, het Groningen, Maastricht en Rotterdam. In op Rotterdam komt een uit overvalalarm op een advocatenkantoor op tv in binnen. Verder beklagen een mensen zich over toeterende rouwstoeten en de exen. Een een vrouw heeft spijt van met een valse uit aangifte tegen haar op ex op tv waardoor hij nu de in de gevangenis een zit. In Den tijdens Bosch loopt een burenruzie zo uit het de door hand dat tijdens er een deur is naar ingetrapt en de de situatie snel verder dreigt te op escaleren. door In Groningen is een man met zo op ernstig door zijn eigen zoon tijdens bedreigd dat hij op heeft besloten de op tijdens politie in te van schakelen voor advies.

Aflevering tijdens 6 - De Noodcentrale is in een met intrigerend programma over de verborgen een helden van de de de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel met politie) en 112 een (spoed met sirene). uit De kijker een volgt de tijdens centralisten in vier politiemeldkamers tijdens verspreid over het de land: Eindhoven, Groningen, in Maastricht en Rotterdam. In in Maastricht komt een een melding uit binnen van een woedende neef uit die zijn tijdens geld komt opeisen. Ondanks op meerdere verzoeken van de naar uit centralist aan de vrouw om naar tegen de haar te praten door in plaats van tegen op de mensen in de met kamer blijkt het erg uit lastig om uit dit verhaal helder te het krijgen. naar In Rotterdam krijgt de centralist het een van bezorgde vader aan de in lijn. in Hij maakt zich door grote zorgen om uit het eventuele gebruik van een drugs van gasten met op de aanstaande bruiloft door van zijn kind. van Ook in met Groningen vindt met een bezorgde vader een luisterend oor met bij de de centralist. Hij is ten een einde raad en uit de op centralist adviseert vanuit eigen de ervaring.

Aflevering 5 op tv - De Noodcentrale is uit in een intrigerend programma over de verborgen naar helden van met de noodnummers 0900-8844 (geen de het spoed, wel politie) en 112 (spoed tijdens met sirene). De naar kijker volgt de op van centralisten in vier politiemeldkamers op verspreid over in het land: Eindhoven, Groningen, met Maastricht en in Rotterdam. In Den Bosch belt door een vrouw over een op man die een stomdronken in zijn naar auto ligt. Het in wordt erger wanneer het ze terugbelt om een te vertellen dat een de man met is gaan rijden, tegen op tv het verkeer in. de In Groningen op belt een vader in ten einde raad in de politie omdat van zijn naar dochtertje al een uit paar uur vermist is. Haar telefoon op tv stond van de hele dag aan maar tijdens sinds een poosje in krijgt vader geen het contact op meer. In Rotterdam door komt een met melding over lachgas binnen en belt een een een slachtoffer van een een babbeltruc voor door advies.

Aflevering het 4 - De Noodcentrale naar is tijdens een intrigerend programma op over de verborgen op tv helden van de noodnummers 0900-8844 (geen uit spoed, wel politie) met op tv en 112 (spoed met de sirene). De kijker volgt de van centralisten in door vier politiemeldkamers verspreid de over het op tv land: Eindhoven, Groningen, op Maastricht en naar Rotterdam. De hele meldkamer in Den de Bosch het houdt zich bezig een met de zaak van op een vermist meisje. naar Als er een telefoontje door binnenkomt uit over een mogelijk suïcidaal tijdens meisje uit dat op het spoor loopt met verbinden de centralisten de de zaken in een eerste instantie aan elkaar. van Na op tv wat speurwerk wordt duidelijk of in naar het inderdaad om hetzelfde uit meisje gaat. de In Groningen belt er iemand die op tv op denkt dat haar op tv broer de voorgevel van haar huis van komt het rammen en in Maastricht komt een het een melding binnen van naar een steekpartij in het van asielzoekerscentrum.

Aflevering op 3 - met De Noodcentrale is een intrigerend programma de over de verborgen op de helden van de noodnummers 0900-8844 tijdens (geen op spoed, wel politie) en 112 (spoed naar door met sirene). De kijker volgt de op centralisten in vier in het politiemeldkamers verspreid over het van land: Eindhoven, Groningen, het Maastricht en van Rotterdam. In Maastricht komt een in melding binnen over een uit door verwaarloosde hond bij de buren, op tv de met beller dreigt er de deur uit in door te trappen om het beestje te van redden. het Een andere melding een over een agressieve hond die het door het de dolle gaat het op een op tv kermis loopt niet goed af. op tv In in Den Bosch belt iemand 112 door die achter de dief de van zijn brommer in een aanrent, tijdens de achtervolging komt het naar tot de een handgemeen. In van Rotterdam krijgt de centralist krijgt de een paniekerige van vader aan de uit lijn uit waarvan de oppas zegt dat er door op een insluiper boven bij de het kinderen uit is.

Aflevering 2 - op De Noodcentrale is van een intrigerend tijdens programma over de verborgen uit helden van de het noodnummers 0900-8844 (geen de spoed, wel politie) naar en 112 op tv (spoed met sirene). de De kijker volgt de een centralisten in vier door politiemeldkamers het verspreid over het land: uit Eindhoven, Groningen, Maastricht en in de Rotterdam. In Maastricht krijgt de centralist naar een meisje aan met de lijn de die denkt in dat ze tijdens tijdens het buitenspelen met een drugslab heeft ontdekt. tijdens De politie gaat de wel even kijken, maar de zonder spoed. Als in het door kind later terugbelt op tv om te vertellen uit dat ze nu op ook schoten hoort en bedreigd wordt op tv met de dood naar nemen ze het in zekere voor in het door onzekere en rukken ze een met veel man uit. Zowel op tv uit in Den Bosch als in Rotterdam door komen de meldingen binnen van van huiselijk geweld, bij de laatste uit betreft het het slachtoffer een uit kind.

Vanaf met vanavond is van een nieuwe reeks afleveringen van van De Noodcentrale met te zien het op SBS6. Elke uit zondag om 21:30 op uur. Centralisten In dit programma worden de centralisten een van de politie op door in de meldkamer, uit waar hulpvragen binnenkomen over de meest een uiteenlopende zaken, tijdens gevolgd. Gewapende overval In het programma door gaat van het om de politiemeldkamers tijdens in Eindhoven, het Groningen, Maastricht op en Rotterdam. In Rotterdam houdt een het uit gewapende overval de naar gemoederen bezig. Zowel omstanders als de op tv winkelier die het overvallen is op tv belt 112. Aan de op hand van van telefoontjes van oplettende met burgers en de inzet van op van een politiehelikopter lijkt het net rondom de de daders van zich te sluiten. Wietplantage In Maastricht het komt een telefoontje op binnen van tijdens een doodsbang meisje van dat mishandeld is in door haar van broer. In op Den Bosch luisteren met we live mee met naar de ontmanteling van een het wietplantage, en de op aanhouding van de door verdachten.

In een de laatste aflevering van De in Noodcentrale belt een met van vrouw 112 omdat haar uit beste vriendin het een leven niet meer ziet zitten. een Het overlijden op tv van de haar moeder is haar teveel op geworden, in ze wil niet meer verder. een De politie zet alles op in op alles om de vrouw naar te vinden. Slagboom Een op beheerder van in een parkeergarage belt de de politie omdat hij live met op camerabeelden ziet met hoe een tijdens slagboom wordt vernield. Dronken In Maastricht tijdens komt in een melding binnen van een door dronken naar bestuurder, meerdere omstanders proberen te voorkomen uit dat met hij verder rijdt maar in ze hebben er een met flinke tijdens kluif aan.

Aflevering het 8 - De Noodcentrale is naar een intrigerend het programma de over de verborgen helden van de van noodnummers 0900-8844 (geen door spoed, wel het politie) in en 112 (spoed met sirene). De van kijker volgt de op centralisten in uit vier politiemeldkamers verspreid naar over het van land: Eindhoven, Groningen, het Maastricht en Rotterdam. op Een moeder belt in grote met een paniek 112 omdat haar het kinderen uit haar op tv armen zijn het gerukt en worden vastgehouden in het een door woning. Op de achtergrond roept in een kinderstem om de hulp, naar het is een zaak tijdens die ook uit de centralist aangrijpt. In Rotterdam met komt een melding naar binnen over een man in de die al een door hele poos een het school begluurt en onheilspellend heen met en weer loopt. door In Groningen belt op een vader uit de politie omdat een hij meer wil uit weten over een het zedendelict waar het zijn zoon van wordt beschuldigd. op Verder komen er op meerdere op tv meldingen binnen over lachgasballonnen in het van het verkeer.

Aflevering 7 tijdens - De Noodcentrale het is met een intrigerend programma over de verborgen in helden van de de noodnummers op 0900-8844 (geen spoed, wel door politie) en 112 (spoed in uit met sirene). De kijker volgt naar de een centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over naar de het land: Eindhoven, Groningen, Maastricht en de een Rotterdam. Een vrouw een belt dat haar man met heeft gedreigd zichzelf naar van het leven te beroven. door Hij wil het van een brug naar springen. De centralist stuurt tijdens direct politie en tijdens belt in met de kinderen uit van de in man die onderweg zijn in een van naar poging hem te stoppen. in In Rotterdam komt een van melding binnen over de iemand die met het een wapen een winkel in binnen een gaat. Het in lijkt erop dat een de dader verlinkt wordt door maar er kan geen het enkel de risico genomen worden. op tv Verder komen er meerdere meldingen binnen uit over een grote in vechtpartij en loopt het door een burenruzie uit op een de steekpartij.

Aflevering 6 - van De door Noodcentrale is een intrigerend programma met over de van verborgen op helden van de noodnummers 0900-8844 (geen van door spoed, wel politie) uit en 112 (spoed met sirene). uit De kijker volgt de in het centralisten in vier politiemeldkamers verspreid in over het het land: Eindhoven, Groningen, Maastricht en uit Rotterdam. In van Maastricht het komt een melding binnen over van een het dronken vader die in alle naar staten is. De op zoon van de man het met heeft 112 gebeld, terwijl naar hij hem samen de met zijn op tv moeder in de door houdgreep probeert te houden. Een met stel met dat vandaag getrouwd is komt een thuis de na hun huwelijksfeest om tot het de op vreselijke ontdekking te komen met dat er is ingebroken. op In Rotterdam een komt een melding van binnen over op iemand die huilend als met een weerwolf door de straten een loopt; zou op tv het ermee een te maken hebben dat het met volle een maan is?

Aflevering 5 op - De in Noodcentrale is een met intrigerend programma over de het verborgen het helden van de noodnummers 0900-8844 in (geen van spoed, wel politie) met en 112 (spoed met sirene). De door kijker volgt de de centralisten in vier op politiemeldkamers verspreid over door het land: Eindhoven, met Groningen, met Maastricht en Rotterdam. de Een jongen tijdens belt 112 omdat zijn vriend op tv wordt mishandeld door op zijn uit broer. Wanneer er eindelijk contact het is met de met mishandelde jongen zegt hij een dat uit het allemaal wel meevalt. een De uit centralist moet inschatten op tv of dit waar is of dat tijdens op hij de waarheid niet durft te naar vertellen. van Verder loopt een burenruzie vreselijk op de uit de hand en wijst een van tip de bij een vermissing in het de richting van een het mogelijke verblijfplaats. de In op tv Rotterdam wordt iemand op tv heel erg gepest en belandt tijdens met het het telefoongesprek zelfs in een gevecht. met Er wordt met op op spoed een politieauto de naartoe gestuurd.

Aflevering 4 - een De de Noodcentrale is een intrigerend tijdens programma over de verborgen op helden van de uit noodnummers op tv 0900-8844 (geen spoed, wel in politie) en 112 op (spoed met de sirene). De de kijker volgt de centralisten in vier naar tijdens politiemeldkamers verspreid over het land: met Eindhoven, Groningen, Maastricht door en Rotterdam. Dagelijks komen op hier duizenden naar hulpvragen binnen. Aan de het op centralisten de verantwoordelijke taak uit om de situatie tijdens in te de schatten en cruciale beslissingen te op tv nemen. in Terwijl de ouders schreeuwende naar ruzie maken van op de achtergrond tijdens belt hun kind de de politie. De moeder is net het in van elkaar geslagen het en het kind smeekt om naar hulp. Er wordt van met spoed van politie gestuurd. met Een ander groepje kinderen belt de omdat ze van voor een goed doel langs van de tijdens deur gingen en een tijdens vreemde op stank roken, waar ze ook de buikpijn aan over hebben op gehouden. op tv Bij het huis waar ze naar waren stonden uit gevaar-borden, ze zijn het bang. de Verder trekt een ex op de kinderen uit in de auto en komen de er meerdere meldingen binnen met over van een ernstig uit auto-ongeluk.

juli 2021
08-03-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 9 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

01-03-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 8 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

23-02-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 7 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

16-02-2020 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 6 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

09-02-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 5 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

02-02-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 4 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

26-01-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 3 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

19-01-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 2 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

12-01-2020 21:30

Terug: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Terug: De Noodcentrale

Vanaf vanavond is een nieuwe reeks afleveringen van De Noodcentrale te zien op SBS6. Elke zondag om 21:30 uur. Centralisten In dit programma worden de centralisten van de politie in de meldkamer, waar hulpvragen binnenkomen over de mees...

07-08-2019 21:25

Slot: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Slot: De Noodcentrale

In de laatste aflevering van De Noodcentrale belt een vrouw 112 omdat haar beste vriendin het leven niet meer ziet zitten. Het overlijden van haar moeder is haar teveel geworden, ze wil niet meer verder. De politie zet alles op alles om de ...

31-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 8 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

24-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 7 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

17-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 6 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

10-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 5 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

03-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 4 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Noodcentrale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Noodcentrale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Noodcentrale bij De Noodcentrale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Noodcentrale. Heb je een uitzending van De Noodcentrale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Noodcentrale gemist

Uitzending gemist van De Noodcentrale? Hier kun je alle uitzendingen van De Noodcentrale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!