Programma gemist?

In de door laatste op tv aflevering van De een Noodcentrale belt een tijdens vrouw 112 omdat een haar beste vriendin in het leven niet tijdens meer ziet zitten. Het overlijden van op tv haar moeder op is haar teveel naar geworden, een ze wil niet meer verder. De naar politie zet van alles op alles het om door de vrouw te het vinden. Slagboom Een beheerder van een naar parkeergarage belt de het politie omdat hij live op de camerabeelden de ziet hoe een slagboom door wordt vernield. Dronken In Maastricht het komt uit een melding binnen van een een dronken bestuurder, uit meerdere omstanders het proberen te voorkomen dat op tv hij verder rijdt maar op tv ze hebben er een een flinke naar kluif aan.

Aflevering 8 - op tijdens De Noodcentrale is een intrigerend programma door over de op tv verborgen helden van de de noodnummers tijdens 0900-8844 (geen spoed, wel een politie) en 112 (spoed met met sirene). De in uit kijker volgt de centralisten in van vier politiemeldkamers de verspreid over het de land: Eindhoven, Groningen, een Maastricht en een Rotterdam. Een moeder belt in grote naar van paniek 112 omdat in haar kinderen uit haar armen zijn uit tijdens gerukt en worden een vastgehouden in een woning. Op op tv de achtergrond roept door een kinderstem om hulp, een uit het is een naar zaak die ook de centralist aangrijpt. in In in Rotterdam komt een melding binnen een over een een man die al in een hele poos een door school begluurt en in op onheilspellend heen en weer door loopt. In Groningen belt tijdens een vader de van politie omdat hij door meer wil in weten over het zedendelict waar uit zijn zoon van het wordt een beschuldigd. Verder komen naar er meerdere meldingen binnen over op tv lachgasballonnen in het het uit verkeer.

Aflevering door 7 - De Noodcentrale is het een intrigerend van programma over de van verborgen helden tijdens van de noodnummers naar 0900-8844 (geen spoed, wel op tv politie) op tv en 112 (spoed met de sirene). De van kijker volgt de centralisten in vier van politiemeldkamers verspreid over in het land: de Eindhoven, Groningen, Maastricht en een Rotterdam. Een vrouw in belt dat haar van man heeft naar gedreigd naar zichzelf van het leven op tv te beroven. naar Hij wil van een tijdens brug springen. De uit centralist stuurt direct politie en de van belt met de kinderen door van de man die het onderweg zijn met in een naar poging hem te stoppen. In met Rotterdam komt door een melding in binnen over iemand die met tijdens een met wapen een winkel binnen door gaat. Het lijkt van erop dat door de dader verlinkt tijdens wordt maar er kan geen van enkel risico genomen van worden. Verder komen er van meerdere meldingen op binnen over een op grote vechtpartij en in loopt een burenruzie op uit op een op tv steekpartij.

Aflevering 6 - op tv op De Noodcentrale is een intrigerend van programma het over de verborgen in helden van de noodnummers 0900-8844 uit (geen spoed, wel politie) op tv uit en 112 (spoed met sirene). De tijdens kijker tijdens volgt de tijdens centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over uit het land: Eindhoven, van Groningen, Maastricht en op tv Rotterdam. in In Maastricht komt een melding in binnen over een de dronken vader die een in alle op staten is. De tijdens zoon van de man in met heeft 112 gebeld, door terwijl hij hem samen naar met zijn moeder in de door houdgreep de probeert te houden. Een stel uit dat tijdens vandaag getrouwd is met komt thuis in na hun huwelijksfeest om tot de met door vreselijke ontdekking te komen dat er van is de ingebroken. In de Rotterdam komt een melding binnen op tv over iemand die van huilend als op tv een weerwolf door de straten uit loopt; door zou het ermee te maken door hebben van dat het volle een maan is?

Aflevering 5 in - De Noodcentrale door is de een intrigerend programma over de verborgen een helden van de met noodnummers door 0900-8844 (geen naar spoed, wel politie) en 112 met (spoed uit met sirene). De kijker volgt in de centralisten in op vier politiemeldkamers op tv verspreid over het land: Eindhoven, het in Groningen, Maastricht en Rotterdam. Een jongen op belt 112 omdat uit de zijn vriend wordt mishandeld door een zijn broer. Wanneer er in eindelijk contact is in met de op mishandelde tijdens jongen zegt hij dat het door allemaal wel meevalt. op De door centralist moet inschatten een of dit waar is op of dat hij naar de waarheid niet van durft te vertellen. een Verder loopt van een burenruzie vreselijk uit door de hand en wijst een een met tip bij een van vermissing in de richting een van een mogelijke in verblijfplaats. In Rotterdam wordt naar iemand heel erg gepest op tv en op tv belandt tijdens het telefoongesprek het zelfs uit in een gevecht. Er wordt op tv met spoed een het politieauto naartoe het gestuurd.

Aflevering 4 - op tv De tijdens Noodcentrale is een uit intrigerend programma van over de verborgen helden op van de uit noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) van en 112 (spoed in met met sirene). De kijker in volgt de centralisten in vier de politiemeldkamers verspreid over naar het land: met Eindhoven, Groningen, Maastricht met en Rotterdam. een Dagelijks komen hier duizenden hulpvragen de met binnen. Aan de centralisten door de verantwoordelijke met taak om de de situatie in te schatten een en cruciale beslissingen te tijdens nemen. Terwijl de tijdens ouders schreeuwende ruzie door maken op uit de achtergrond belt van hun kind de van politie. De moeder is naar net in elkaar op tv geslagen een en het kind smeekt om hulp. op tv Er tijdens wordt met spoed politie een gestuurd. uit Een ander groepje kinderen belt omdat tijdens ze voor op tv een goed doel de langs de op tv deur gingen en een op tv vreemde tijdens stank roken, waar in ze ook buikpijn aan over in hebben tijdens gehouden. Bij het huis in waar ze waren door stonden gevaar-borden, ze zijn door bang. in Verder trekt een ex de op kinderen uit de auto door tijdens en komen er meerdere meldingen binnen op tv over op een ernstig een auto-ongeluk.

Aflevering op 3 - De door Noodcentrale is een intrigerend het programma over de door verborgen helden het van de noodnummers 0900-8844 (geen de spoed, wel het politie) en 112 het (spoed uit met sirene). De kijker volgt de in een centralisten in vier politiemeldkamers de verspreid over het land: Eindhoven, een de Groningen, Maastricht en Rotterdam. Dagelijks komen tijdens op tv hier duizenden hulpvragen binnen. Aan de op tv centralisten door de verantwoordelijke het taak om de situatie in te van schatten en cruciale uit beslissingen te nemen. op tv Is de persoon op aan de de lijn verward of uit juist een in levensgevaar? De kijker op tv luistert iedere op aflevering mee met een aantal op binnenkomende gesprekken en het wordt zo onderdeel van in een pakkend hoorspel. uit een De variërende verhalen op stoppen bij het inschakelen van de een hulp. De kijker tijdens op weet dus lang niet uit altijd hoe een verhaal in afloopt in maar zal zich voortdurend afvragen: uit wat zou uit ik doen in in een soortgelijke met situatie?

Aflevering naar 2 - De Noodcentrale is op tv een door intrigerend programma over de verborgen door helden een van de noodnummers 0900-8844 (geen tijdens spoed, wel politie) door en 112 het (spoed met op tv sirene). De in politie in Zuid-Nederland heeft het op tv druk met op tv overvallen op winkels tijdens en supermarkten. In op tv Eindhoven komt een tijdens telefoontje binnen over naar een gewapende man; er lopen een een veel mensen gevaar. Een getuige moet op tv op aan de lijn in blijven en de instructies van de de politie nauwgezet de opvolgen totdat de dader op overmeesterd op kan worden. Een in vrouw durft eindelijk door aangifte te doen van huiselijk het geweld, door zowel zij als haar zoontje het zijn een geslagen. Het is niet de tijdens eerste in keer. Een het jongen die dacht een van date te hebben werd opgewacht door met door een groepje de mannen.

Vanaf vanavond is een uit elke woensdag het programma De Noodcentrale door te zien op door SBS6, op tv om 21:30 uur. Elke aflevering wordt door het kloppend hart uit van de naar noodnummers 0900-8844 de en 112 op in een fascinerende manier in beeld naar gebracht. Als uit kijker volg op tv je de met centralisten van de politie het in de meldkamer waar hulpvragen door met binnenkomen over de meest het uiteenlopende zaken. Van vermiste met ouders, verwarde bejaarden met tot aangereden herten de en overlast van vervelende het buren. Er zijn door beelden te zien tijdens van de centralisten in in vijf politiemeldkamers verspreid het de over het land: het Eindhoven, Groningen, Maastricht door en twee in Rotterdam. naar Dagelijks komen hier duizenden in hulpvragen binnen. Aan uit de centralisten in de verantwoordelijke taak om naar de uit situatie in te schatten en op tv cruciale beslissingen tijdens te nemen.

augustus 2019
07-08-2019 21:25

Slot: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Slot: De Noodcentrale

In de laatste aflevering van De Noodcentrale belt een vrouw 112 omdat haar beste vriendin het leven niet meer ziet zitten. Het overlijden van haar moeder is haar teveel geworden, ze wil niet meer verder. De politie zet alles op alles om de ...

31-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 8 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

24-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 7 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

17-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 6 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

10-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 5 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

03-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 4 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

26-06-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 3 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

19-06-2019 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 2 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De politie in Zuid-Nederland heeft het druk met overvallen op winkels en ...

12-06-2019 21:30

Nieuw: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Nieuw: De Noodcentrale

Vanaf vanavond is elke woensdag het programma De Noodcentrale te zien op SBS6, om 21:30 uur. Elke aflevering wordt het kloppend hart van de noodnummers 0900-8844 en 112 op een fascinerende manier in beeld gebracht. Als kijker volg je de ce...

De Noodcentrale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Noodcentrale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Noodcentrale bij De Noodcentrale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Noodcentrale. Heb je een uitzending van De Noodcentrale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Noodcentrale gemist

Uitzending gemist van De Noodcentrale? Hier kun je alle uitzendingen van De Noodcentrale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 07-08-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord