Programma gemist?

Aflevering 9 - in De Noodcentrale is uit van een intrigerend programma over de verborgen in helden van de van het noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) met uit en 112 (spoed met met sirene). De kijker volgt door de centralisten in op tv vier met politiemeldkamers verspreid over naar het land: Eindhoven, tijdens Groningen, Maastricht en Rotterdam. In van Rotterdam komt op een melding binnen van het een man wiens dochter de probeert zelfmoord te tijdens plegen. de Tot haar wanhoop heeft door hij voorkomen dat door ze naar beneden in springt en 112 gebeld. door In Den op Bosch belt naar een vrouw met een onsamenhangend uit verhaal, van maar tijdens door het gesprek lijkt het om op een met inbraak heterdaad te gaan. In het Maastricht zorgt een met verslaafde zoon voor op problemen en met in Groningen probeert een op vrouw meer op tv informatie te krijgen over een haar tijdens moeder die vastzit.

Aflevering de 8 - De Noodcentrale van is een naar intrigerend programma over de verborgen met helden van de uit noodnummers op tv 0900-8844 (geen spoed, wel politie) door uit en 112 (spoed met tijdens sirene). De kijker tijdens volgt de centralisten in vier de politiemeldkamers verspreid naar over het land: Eindhoven, op tv Groningen, op tv Maastricht en Rotterdam. een In Den Bosch uit krijgt de uit meldkamer een telefoontje van een een bezorgde vrouw. op Haar neef neemt de telefoon van niet op een en het hij heeft al eens uit de gaskraan opengedraaid de omdat hij het op niet meer zag naar zitten. Ze trekt op tv al zijn medische kwalen op tv uit de kast een om de een ernst van de situatie uit duidelijk met te maken. In Groningen met dreigt een notoire door beller met een benzinebom en een in Rotterdam belt door een een huilend kind de politie; door zijn fiets is tijdens gestolen en hij weet in ook tijdens niet waar hij met is.

Aflevering 7 van - De Noodcentrale is de een intrigerend programma met over de verborgen op helden van een de noodnummers 0900-8844 uit (geen spoed, wel politie) tijdens en 112 (spoed op met met sirene). De kijker volgt tijdens de uit centralisten in vier politiemeldkamers door verspreid over het naar land: Eindhoven, Groningen, Maastricht op en Rotterdam. In Rotterdam door komt een overvalalarm de op een tijdens advocatenkantoor binnen. op Verder beklagen mensen zich met over toeterende de rouwstoeten en van exen. Een vrouw op heeft spijt van een valse de aangifte op tv tegen haar ex waardoor uit hij nu in op de gevangenis zit. op tv In Den Bosch loopt een van burenruzie op tv zo uit van de hand dat er een deur uit is de ingetrapt en de situatie door snel verder dreigt op tv te escaleren. In Groningen uit de is een man zo ernstig door door op tv zijn eigen zoon bedreigd met dat hij naar heeft besloten de politie het in te schakelen het voor advies.

Aflevering 6 - op naar De Noodcentrale is een op intrigerend programma over de verborgen naar helden van tijdens de noodnummers uit 0900-8844 (geen spoed, wel een politie) en naar 112 (spoed met sirene). De van kijker volgt de met centralisten in naar vier politiemeldkamers verspreid het over het land: Eindhoven, de Groningen, Maastricht op tv en Rotterdam. In uit Maastricht de komt een melding binnen op tv van een woedende neef die in op tv zijn geld komt opeisen. Ondanks het meerdere verzoeken van de met centralist aan naar de vrouw uit om tegen naar haar te praten in plaats van tijdens de tegen de mensen in de kamer een blijkt het tijdens erg lastig op om dit verhaal helder uit te tijdens krijgen. In Rotterdam krijgt een de centralist een de bezorgde vader op aan de lijn. Hij door maakt zich grote met zorgen om het eventuele gebruik het van drugs met van gasten tijdens op de aanstaande van bruiloft van op tv zijn kind. Ook in door Groningen vindt een bezorgde op vader een luisterend met oor bij de op centralist. Hij is naar ten een einde raad en op de centralist adviseert uit vanuit eigen ervaring.

Aflevering 5 - op tv de De Noodcentrale is een een intrigerend programma over op tv de verborgen helden het van de naar noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) met met en 112 (spoed met sirene). uit De met kijker volgt de centralisten op in vier politiemeldkamers verspreid over naar uit het land: Eindhoven, Groningen, Maastricht van en Rotterdam. In op tv Den Bosch belt de een vrouw over een een man uit die stomdronken in de zijn auto ligt. op tv Het wordt op tv erger wanneer ze terugbelt om door te de vertellen dat de man is naar gaan rijden, tegen het het verkeer in. in In op tv Groningen belt een vader ten met de einde raad de politie omdat met zijn door dochtertje al een paar uur van vermist tijdens is. Haar telefoon stond de hele tijdens het dag aan maar sinds het een poosje krijgt vader geen het op contact meer. In door Rotterdam komt een melding over lachgas de binnen en van belt een slachtoffer door van een babbeltruc op voor door advies.

Aflevering 4 - in De Noodcentrale is op tv een intrigerend programma een over uit de verborgen helden een van de noodnummers 0900-8844 in (geen spoed, wel door politie) en 112 op tv (spoed met sirene). De naar kijker volgt de in uit centralisten in vier tijdens politiemeldkamers verspreid over het land: naar Eindhoven, Groningen, Maastricht en naar Rotterdam. De het hele meldkamer in Den het de Bosch houdt zich bezig met de door zaak van met een vermist meisje. op Als er een telefoontje naar naar binnenkomt over een mogelijk suïcidaal het meisje dat tijdens op het spoor in loopt verbinden de centralisten een de zaken in door eerste op instantie aan elkaar. Na wat op speurwerk wordt uit duidelijk of op het inderdaad om op tv hetzelfde meisje gaat. In Groningen het belt er iemand tijdens die denkt dat haar door broer door de voorgevel naar van haar huis komt in rammen en in Maastricht komt in een melding naar binnen de van een steekpartij in de het asielzoekerscentrum.

Aflevering 3 - tijdens De Noodcentrale is met het een intrigerend programma over de uit verborgen helden van het de noodnummers 0900-8844 naar (geen spoed, een wel politie) en 112 op (spoed met sirene). De uit kijker volgt het de centralisten in vier op tv politiemeldkamers verspreid over naar het het land: Eindhoven, uit Groningen, Maastricht en met Rotterdam. In Maastricht komt een naar melding binnen over naar een verwaarloosde hond bij uit op tv de buren, de beller dreigt er uit de deur in op tv te trappen in om het beestje te de uit redden. Een andere melding over de een agressieve uit hond die door het naar dolle gaat op een tijdens kermis loopt niet naar goed af. In op Den Bosch het belt iemand 112 die door achter uit de dief tijdens van zijn brommer aanrent, tijdens de van achtervolging tijdens komt het tot een handgemeen. een In van Rotterdam krijgt op tv de centralist krijgt een paniekerige vader op tv aan het de lijn waarvan de oppas het zegt dat op er een insluiper boven tijdens bij de tijdens kinderen een is.

Aflevering met 2 - De Noodcentrale uit is een intrigerend programma met over de het verborgen helden van de van noodnummers 0900-8844 een (geen spoed, wel politie) de uit en 112 (spoed met sirene). naar De kijker volgt met de centralisten in vier door politiemeldkamers verspreid over in het land: Eindhoven, op tv uit Groningen, Maastricht en Rotterdam. In Maastricht op uit krijgt de centralist een meisje in aan de in lijn die denkt met dat ze op tv tijdens het buitenspelen een drugslab op tv heeft door ontdekt. De politie gaat op wel even kijken, maar zonder de spoed. Als het in kind later terugbelt op om te vertellen door met dat ze nu ook een schoten hoort de en bedreigd wordt met de in dood nemen in ze het in zekere voor het onzekere het en rukken ze met tijdens veel het man uit. Zowel in in Den Bosch als op tv in Rotterdam komen meldingen de binnen van tijdens huiselijk geweld, het bij de laatste betreft het van slachtoffer een het kind.

Vanaf vanavond een is een nieuwe reeks een door afleveringen van De Noodcentrale te zien op tv op SBS6. naar Elke zondag om 21:30 een uur. Centralisten In dit door programma op tv worden de centralisten van naar de politie in op tv de meldkamer, waar met hulpvragen binnenkomen over de met meest naar uiteenlopende zaken, gevolgd. Gewapende met overval In het programma gaat in het om de politiemeldkamers een in Eindhoven, Groningen, Maastricht een en Rotterdam. In uit Rotterdam houdt uit een tijdens gewapende overval de de gemoederen bezig. Zowel op tv omstanders als de winkelier die overvallen op is de belt 112. Aan de hand uit van door telefoontjes van oplettende burgers van en de inzet van met een politiehelikopter uit lijkt het net rondom met van de daders zich te uit sluiten. Wietplantage In Maastricht komt een telefoontje het binnen een van een doodsbang op tv meisje dat mishandeld in is door haar broer. van In van Den Bosch luisteren we live op tv mee met de door ontmanteling van een wietplantage, met en de aanhouding door op tv van de verdachten.

In de de laatste op tv aflevering van De in Noodcentrale belt een vrouw 112 omdat in van haar beste vriendin op tv het leven niet meer van ziet zitten. Het met overlijden van tijdens haar moeder is het haar teveel geworden, uit ze wil niet meer verder. De in een politie zet alles op alles in om de het vrouw te vinden. Slagboom Een beheerder van op een op parkeergarage belt de politie omdat uit een hij live op in camerabeelden ziet hoe een slagboom op tv wordt vernield. Dronken In Maastricht komt het een melding binnen op tv van een dronken naar bestuurder, meerdere omstanders een proberen te door voorkomen dat hij verder het rijdt het maar ze hebben er op een flinke tijdens kluif aan.

Aflevering een 8 - De Noodcentrale is door een het intrigerend programma over de uit verborgen helden van de in noodnummers 0900-8844 (geen naar spoed, wel politie) tijdens en van 112 (spoed met door sirene). De kijker volgt de uit centralisten met in vier politiemeldkamers uit verspreid over het land: het Eindhoven, Groningen, Maastricht en op tv op tv Rotterdam. Een moeder belt op tv in grote paniek tijdens 112 omdat op tv haar kinderen uit haar armen uit zijn gerukt op tv en worden vastgehouden het in een woning. met Op de door achtergrond roept een kinderstem op om hulp, met het is een zaak die een ook met de centralist aangrijpt. In Rotterdam komt met een naar melding binnen over een man uit die uit al een op hele poos een school het begluurt en onheilspellend heen tijdens en weer loopt. door In Groningen belt de een vader een de politie omdat hij meer van wil het weten over het zedendelict het waar op zijn zoon van wordt op beschuldigd. Verder komen er op tv meerdere het meldingen binnen over lachgasballonnen de in het door verkeer.

Aflevering uit 7 - De Noodcentrale is het een intrigerend in programma over de verborgen in helden van op tv de noodnummers 0900-8844 tijdens (geen tijdens spoed, wel politie) en op 112 (spoed met sirene). in De kijker volgt de van centralisten in naar vier politiemeldkamers verspreid over tijdens het uit land: Eindhoven, Groningen, Maastricht en uit Rotterdam. Een in vrouw belt dat haar een man heeft gedreigd op tv zichzelf van het het leven van te beroven. Hij uit wil van een de brug springen. het De centralist stuurt direct van politie en van belt met de kinderen van de uit man het die onderweg zijn in uit een poging hem te in stoppen. In naar Rotterdam komt een melding met binnen een over iemand die uit met een wapen een winkel op binnen gaat. uit Het lijkt erop uit dat de dader de verlinkt op wordt maar er kan het geen enkel risico op tv genomen worden. Verder van komen er meerdere meldingen het binnen over tijdens een grote het vechtpartij en loopt van een burenruzie uit op een van steekpartij.

Aflevering 6 een - De een Noodcentrale is een intrigerend uit programma uit over de verborgen op tv helden van de noodnummers 0900-8844 (geen uit spoed, wel politie) uit en 112 (spoed een een met sirene). De kijker met volgt de centralisten naar in vier politiemeldkamers verspreid over op het land: Eindhoven, tijdens Groningen, Maastricht een en Rotterdam. In Maastricht door komt naar een melding binnen over een naar dronken naar vader die in alle in staten is. de De zoon van tijdens de man heeft 112 gebeld, met terwijl hij van hem naar samen met zijn het moeder in de houdgreep probeert met te houden. Een op tv stel dat met vandaag getrouwd is komt thuis op tv na hun een huwelijksfeest om tot met de vreselijke ontdekking te in in komen dat er van is ingebroken. In Rotterdam komt een een melding tijdens binnen over iemand met die huilend als een weerwolf naar een door de straten loopt; zou in het ermee te door maken hebben dat het door volle maan een is?

Aflevering op 5 - De tijdens Noodcentrale is een op tv intrigerend programma over de door verborgen een helden van de een noodnummers 0900-8844 (geen op tv spoed, wel politie) in en 112 (spoed met op sirene). De kijker volgt de van centralisten door in vier politiemeldkamers verspreid over uit het land: door Eindhoven, Groningen, Maastricht uit en Rotterdam. een Een jongen belt 112 van omdat zijn vriend wordt een mishandeld door door zijn broer. een Wanneer er eindelijk door contact is met de met mishandelde jongen zegt in hij door dat het allemaal tijdens wel meevalt. De centralist moet van inschatten of dit waar een op tv is of dat hij van de waarheid niet durft het te op vertellen. Verder loopt een tijdens burenruzie vreselijk uit de van hand en wijst een het tip bij een in op tv vermissing in de richting van een een mogelijke een verblijfplaats. In Rotterdam wordt iemand van heel erg gepest met en belandt het tijdens het telefoongesprek zelfs een in een een gevecht. Er tijdens wordt met spoed een politieauto op tv naartoe een gestuurd.

Aflevering 4 door - De het Noodcentrale is een intrigerend programma naar over de een verborgen helden van met de naar noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel op tv politie) en 112 met (spoed met sirene). De op kijker met volgt de centralisten in vier van politiemeldkamers verspreid over in het land: uit Eindhoven, Groningen, het Maastricht en Rotterdam. Dagelijks door komen hier met duizenden hulpvragen binnen. Aan op de centralisten de de verantwoordelijke taak om uit de de situatie in te schatten van en cruciale op tv beslissingen te nemen. Terwijl de ouders door schreeuwende ruzie maken van op een de achtergrond naar belt hun kind op de politie. De op moeder is net een in elkaar geslagen van en het kind de smeekt om hulp. naar Er wordt met de spoed politie gestuurd. Een ander groepje door kinderen belt met omdat in ze voor een goed doel op langs de deur op tv gingen en uit een vreemde stank roken, waar in ze ook buikpijn naar aan over hebben in de gehouden. Bij het huis waar ze door op waren stonden gevaar-borden, ze zijn in bang. naar Verder trekt een een ex de kinderen uit de door auto met en komen er meerdere meldingen tijdens binnen over op een ernstig de auto-ongeluk.

november 2020
08-03-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 9 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

01-03-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 8 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

23-02-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 7 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

16-02-2020 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 6 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

09-02-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 5 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

02-02-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 4 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

26-01-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 3 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

19-01-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 2 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

12-01-2020 21:30

Terug: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Terug: De Noodcentrale

Vanaf vanavond is een nieuwe reeks afleveringen van De Noodcentrale te zien op SBS6. Elke zondag om 21:30 uur. Centralisten In dit programma worden de centralisten van de politie in de meldkamer, waar hulpvragen binnenkomen over de mees...

07-08-2019 21:25

Slot: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Slot: De Noodcentrale

In de laatste aflevering van De Noodcentrale belt een vrouw 112 omdat haar beste vriendin het leven niet meer ziet zitten. Het overlijden van haar moeder is haar teveel geworden, ze wil niet meer verder. De politie zet alles op alles om de ...

31-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 8 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

24-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 7 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

17-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 6 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

10-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 5 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

03-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 4 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Noodcentrale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Noodcentrale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Noodcentrale bij De Noodcentrale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Noodcentrale. Heb je een uitzending van De Noodcentrale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Noodcentrale gemist

Uitzending gemist van De Noodcentrale? Hier kun je alle uitzendingen van De Noodcentrale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!