Programma gemist?

Aflevering 9 - op De Noodcentrale is tijdens naar een intrigerend programma over op tv de verborgen helden van de door noodnummers 0900-8844 (geen naar spoed, door wel politie) en uit 112 (spoed met sirene). uit De kijker volgt de de centralisten in vier een politiemeldkamers van verspreid over het uit land: Eindhoven, Groningen, Maastricht naar en Rotterdam. van In Rotterdam komt met een melding binnen op van een uit man wiens dochter probeert zelfmoord te op tv plegen. Tot een haar wanhoop heeft hij in op voorkomen dat ze door naar beneden springt en 112 gebeld. naar In Den met Bosch belt een met vrouw met uit een onsamenhangend tijdens verhaal, maar tijdens het gesprek een lijkt het in om een inbraak heterdaad op tv te naar gaan. In Maastricht zorgt een in verslaafde zoon voor op tv problemen en in op tv Groningen probeert een naar vrouw meer informatie te met krijgen over haar een moeder die de vastzit.

Aflevering 8 het - De Noodcentrale naar is een uit intrigerend programma door over de verborgen helden van de op tv noodnummers 0900-8844 (geen het in spoed, wel politie) en 112 van (spoed met sirene). De van kijker volgt de door centralisten in vier de politiemeldkamers verspreid in over uit het land: Eindhoven, Groningen, Maastricht en het een Rotterdam. In Den Bosch krijgt met de meldkamer op tv een telefoontje uit van een bezorgde vrouw. van Haar neef door neemt de telefoon naar niet op en hij heeft op al eens in de gaskraan opengedraaid omdat met hij het naar niet meer zag zitten. door Ze trekt al door zijn medische met kwalen uit de kast van om de door ernst van de een situatie duidelijk de te maken. In Groningen met dreigt een notoire beller met de een met benzinebom en naar in Rotterdam belt een huilend in kind de politie; op tv zijn van fiets is gestolen en op tv hij weet ook niet door waar hij tijdens is.

Aflevering een 7 - in De Noodcentrale is uit een intrigerend programma over de naar verborgen helden van naar de noodnummers 0900-8844 (geen met spoed, op tv wel politie) en tijdens 112 (spoed door met sirene). De van kijker volgt de centralisten in vier de politiemeldkamers verspreid over de het het land: Eindhoven, Groningen, naar Maastricht en Rotterdam. In naar Rotterdam in komt een overvalalarm op een naar advocatenkantoor binnen. Verder beklagen van mensen het zich over toeterende rouwstoeten de en tijdens exen. Een vrouw door heeft spijt van naar een valse aangifte tegen haar ex naar de waardoor hij nu met in de gevangenis uit zit. In Den Bosch loopt een in burenruzie zo naar uit de hand tijdens dat er een deur in is ingetrapt en uit de door situatie snel de verder dreigt te escaleren. In met Groningen is een op tv man zo door ernstig door zijn eigen door zoon op bedreigd dat hij heeft besloten de in politie in tijdens te schakelen voor in advies.

Aflevering 6 van - De Noodcentrale is op uit een intrigerend programma van over de verborgen helden van van de noodnummers 0900-8844 op tv (geen tijdens spoed, wel politie) met en 112 (spoed op tv met sirene). De het kijker volgt de centralisten in door vier politiemeldkamers verspreid uit over met het land: Eindhoven, in Groningen, Maastricht en met Rotterdam. In Maastricht komt een melding met de binnen van een in woedende neef die zijn op tv geld komt opeisen. Ondanks van meerdere naar verzoeken van de centralist met aan de vrouw om tegen uit haar te uit praten in plaats van de de tegen de mensen het in de kamer blijkt een het erg lastig om tijdens dit verhaal van helder te krijgen. van In Rotterdam krijgt de het centralist tijdens een bezorgde vader tijdens aan de lijn. Hij maakt op zich uit grote zorgen om door het eventuele gebruik van het drugs van gasten op de op tv uit aanstaande bruiloft van door zijn kind. Ook in Groningen tijdens vindt een in bezorgde vader een luisterend oor uit bij de centralist. door van Hij is ten einde raad en in de centralist met adviseert vanuit eigen op tv ervaring.

Aflevering het 5 - De Noodcentrale met is een intrigerend van programma over met de verborgen helden van naar de noodnummers 0900-8844 (geen met spoed, een wel politie) en 112 uit (spoed met uit sirene). De door kijker volgt de centralisten in van vier politiemeldkamers verspreid over op tv het land: Eindhoven, naar Groningen, Maastricht naar en Rotterdam. In Den in Bosch belt in een vrouw een over een tijdens man die stomdronken in met zijn auto ligt. Het wordt met uit erger wanneer ze terugbelt om te met vertellen met dat de man op is gaan rijden, tegen het het verkeer in. het de In Groningen belt de een vader ten de einde raad de politie omdat zijn een op dochtertje al een paar uur de vermist is. Haar telefoon met in stond de hele dag aan uit maar sinds de een poosje van krijgt vader geen van contact meer. In Rotterdam komt een op tv melding over het lachgas het binnen en belt een slachtoffer de van een van babbeltruc voor op advies.

Aflevering een 4 - De Noodcentrale naar is een intrigerend uit programma over de in verborgen helden van de het noodnummers 0900-8844 tijdens (geen spoed, wel politie) het een en 112 (spoed met door sirene). De kijker volgt de door centralisten in door vier politiemeldkamers verspreid over een door het land: Eindhoven, door Groningen, Maastricht en Rotterdam. De hele de meldkamer in Den in op Bosch houdt zich bezig met het de zaak de van een vermist meisje. met Als er een telefoontje tijdens binnenkomt door over een mogelijk de suïcidaal meisje dat met op het spoor loopt verbinden op tv de centralisten de van tijdens zaken in eerste uit instantie aan elkaar. Na wat uit speurwerk op tv wordt duidelijk of het inderdaad om op tv tijdens hetzelfde meisje gaat. tijdens In Groningen belt er iemand die van denkt dat haar door broer de voorgevel in van haar huis tijdens komt rammen naar en in Maastricht het komt het een melding binnen van een steekpartij de in het door asielzoekerscentrum.

Aflevering een 3 - De Noodcentrale is het een intrigerend van programma over door de verborgen het helden van de noodnummers 0900-8844 met (geen uit spoed, wel politie) en 112 (spoed de met sirene). op De kijker het volgt de de centralisten in vier politiemeldkamers een verspreid over het een land: Eindhoven, Groningen, Maastricht een en Rotterdam. In Maastricht tijdens komt een met melding binnen door over een verwaarloosde hond bij met de buren, de van beller dreigt tijdens er de deur in uit te trappen een om het beestje te van redden. op Een andere melding over uit een agressieve hond met die met door het dolle gaat op een met kermis loopt tijdens niet door goed af. In Den Bosch uit belt iemand 112 tijdens die achter de de dief van zijn brommer naar aanrent, tijdens op de achtervolging van komt het tijdens tot een handgemeen. In Rotterdam krijgt van het de centralist krijgt een in paniekerige vader door aan de lijn tijdens waarvan de oppas zegt dat op er een insluiper boven door met bij de kinderen een is.

Aflevering met 2 - tijdens De Noodcentrale is een intrigerend op programma over de verborgen met helden van de met noodnummers 0900-8844 (geen op tv spoed, het wel politie) en een 112 (spoed naar met sirene). De kijker volgt de naar centralisten in in vier politiemeldkamers verspreid over een het de land: Eindhoven, Groningen, in Maastricht en Rotterdam. In Maastricht op tv krijgt de door centralist tijdens een meisje aan de lijn op tv die op tv denkt dat ze tijdens het tijdens buitenspelen een tijdens drugslab heeft ontdekt. De politie met gaat met wel even kijken, maar op zonder spoed. Als het de kind later uit terugbelt uit om te vertellen dat ze een nu door ook schoten hoort en bedreigd uit wordt met de dood een nemen ze het op zekere voor op tv het onzekere door en rukken ze met veel tijdens man uit. Zowel op tv in Den de Bosch als in Rotterdam de komen met meldingen binnen van met huiselijk geweld, bij de laatste met betreft met het slachtoffer een de kind.

Vanaf in vanavond is een nieuwe door reeks afleveringen van De naar Noodcentrale te zien de de op SBS6. Elke zondag op tv om 21:30 uur. Centralisten In dit programma op tv worden met de centralisten van de de politie in de een meldkamer, waar hulpvragen binnenkomen van de over de meest uiteenlopende een zaken, gevolgd. Gewapende naar overval In het programma met gaat het om de met politiemeldkamers in Eindhoven, Groningen, Maastricht door en Rotterdam. door In het Rotterdam houdt een gewapende het overval de gemoederen bezig. Zowel op omstanders als de van winkelier die het overvallen uit is belt 112. Aan de de hand van telefoontjes van naar oplettende burgers tijdens en op de inzet van een politiehelikopter door lijkt het net rondom uit de het daders zich de te sluiten. Wietplantage In Maastricht komt in een telefoontje binnen uit van een doodsbang meisje van dat mishandeld is door op haar broer. In van Den Bosch luisteren een we op live mee op tv met de ontmanteling van een wietplantage, een en de het aanhouding van de op verdachten.

In de uit laatste in aflevering van De Noodcentrale in belt een vrouw 112 omdat door haar beste vriendin een het leven van niet meer het ziet zitten. Het tijdens overlijden van haar moeder op tv is tijdens haar teveel geworden, ze wil niet uit meer verder. door De politie zet door alles op alles om door door de vrouw te vinden. Slagboom Een beheerder op tv van een parkeergarage naar belt de politie omdat van hij live een op camerabeelden ziet een hoe een slagboom wordt uit vernield. Dronken In op tv Maastricht komt een melding een binnen van van een dronken op bestuurder, meerdere omstanders op proberen te voorkomen dat hij verder het rijdt een maar ze op hebben er een flinke tijdens kluif aan.

Aflevering 8 - naar De Noodcentrale op is een intrigerend de programma over de verborgen op helden van van de de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel van politie) en naar 112 (spoed op tv met sirene). De kijker naar volgt de centralisten in vier uit politiemeldkamers verspreid in over het op tv land: Eindhoven, Groningen, Maastricht en tijdens Rotterdam. Een van moeder belt op tv in grote paniek 112 uit omdat door haar kinderen uit haar armen door zijn op tv gerukt en worden vastgehouden in in een van woning. Op de achtergrond tijdens roept een met kinderstem om hulp, het van is een met zaak die ook in de centralist aangrijpt. In Rotterdam de komt een melding een binnen over op een man die al met een hele poos met een school begluurt naar en onheilspellend een heen en weer loopt. In een Groningen belt op tv een vader naar de politie omdat een hij meer wil weten over een het in zedendelict waar zijn zoon van in wordt beschuldigd. het Verder komen er meerdere met meldingen binnen naar over op tv lachgasballonnen in het met verkeer.

Aflevering naar 7 - de De Noodcentrale is een intrigerend programma een op over de verborgen helden van de de noodnummers op 0900-8844 (geen spoed, door wel politie) en 112 (spoed de door met sirene). De kijker volgt de tijdens centralisten in vier de politiemeldkamers met verspreid over het land: Eindhoven, tijdens Groningen, Maastricht een en Rotterdam. Een vrouw het belt dat een haar met man heeft gedreigd zichzelf van het van op tv leven te beroven. Hij met wil van uit een brug springen. De centralist met stuurt het direct politie en het belt met de kinderen van de de het man die onderweg zijn in van een poging het hem te stoppen. In Rotterdam met komt het een melding naar binnen over iemand die met op een wapen een uit winkel met binnen gaat. Het lijkt erop dat de de de dader verlinkt van wordt maar er door kan geen enkel risico uit genomen worden. Verder komen op er meerdere meldingen de binnen de over een grote door vechtpartij en loopt een burenruzie uit op tv op tv op een steekpartij.

Aflevering 6 uit - in De Noodcentrale is een intrigerend programma op tv over de van verborgen helden tijdens van de uit noodnummers 0900-8844 (geen de spoed, wel politie) en 112 in (spoed met sirene). in De kijker volgt in de centralisten in op vier politiemeldkamers met verspreid over het land: Eindhoven, de Groningen, Maastricht van en Rotterdam. door In Maastricht komt een melding op binnen een over een dronken in vader die uit in alle staten is. De uit zoon van van de man heeft 112 uit gebeld, terwijl naar hij hem samen met zijn naar moeder in door de met houdgreep probeert te houden. uit Een stel dat vandaag getrouwd het op is komt thuis na hun huwelijksfeest met om door tot de vreselijke ontdekking tijdens te komen dat er op is met ingebroken. In Rotterdam door komt een melding binnen met over naar iemand die huilend als een weerwolf het door op tv de straten loopt; zou het het ermee te maken in hebben dat het op tv volle het maan is?

Aflevering de 5 - De Noodcentrale is naar in een intrigerend programma tijdens over de verborgen helden van door de noodnummers 0900-8844 naar (geen uit spoed, wel politie) uit en 112 (spoed met met sirene). De kijker volgt de naar door centralisten in vier een politiemeldkamers verspreid over het land: Eindhoven, door Groningen, Maastricht en een Rotterdam. Een jongen een belt 112 omdat uit zijn vriend in wordt mishandeld door zijn op tijdens broer. Wanneer er eindelijk contact met is met op de mishandelde jongen tijdens zegt hij dat het naar allemaal wel meevalt. De naar centralist moet naar inschatten op of dit waar is of dat de hij in de waarheid niet van durft te een vertellen. Verder loopt door een burenruzie vreselijk tijdens uit de hand en een wijst een tip bij uit een vermissing in het de richting op van een naar mogelijke verblijfplaats. In Rotterdam met wordt iemand heel een erg gepest en belandt op tv tijdens naar het telefoongesprek zelfs in een uit gevecht. Er wordt naar met spoed een op politieauto naartoe op gestuurd.

Aflevering door 4 - De Noodcentrale tijdens is naar een intrigerend programma over door de verborgen helden het van de noodnummers 0900-8844 tijdens (geen uit spoed, wel politie) en 112 naar (spoed met een sirene). De kijker volgt de de centralisten in het vier politiemeldkamers verspreid over op het land: door Eindhoven, Groningen, Maastricht het en Rotterdam. Dagelijks op komen in hier duizenden hulpvragen binnen. Aan op de in centralisten de verantwoordelijke op tv taak om de tijdens situatie in te schatten en naar cruciale beslissingen op te nemen. Terwijl de naar ouders schreeuwende ruzie op maken op tv op de achtergrond op belt hun kind de politie. in De moeder is net in in elkaar geslagen door en tijdens het kind smeekt om hulp. het door Er wordt met spoed een politie gestuurd. Een ander groepje naar de kinderen belt omdat ze voor een uit goed doel langs van de deur naar gingen en een vreemde in stank roken, waar een ze ook buikpijn de aan over hebben van gehouden. Bij het uit met huis waar ze waren stonden gevaar-borden, door ze zijn bang. het Verder trekt een door ex de kinderen tijdens uit de auto op en komen de er meerdere op meldingen binnen op over een ernstig het auto-ongeluk.

augustus 2020
08-03-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 9 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

01-03-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 8 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

23-02-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 7 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

16-02-2020 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 6 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

09-02-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 5 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

02-02-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 4 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

26-01-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 3 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

19-01-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 2 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

12-01-2020 21:30

Terug: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Terug: De Noodcentrale

Vanaf vanavond is een nieuwe reeks afleveringen van De Noodcentrale te zien op SBS6. Elke zondag om 21:30 uur. Centralisten In dit programma worden de centralisten van de politie in de meldkamer, waar hulpvragen binnenkomen over de mees...

07-08-2019 21:25

Slot: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Slot: De Noodcentrale

In de laatste aflevering van De Noodcentrale belt een vrouw 112 omdat haar beste vriendin het leven niet meer ziet zitten. Het overlijden van haar moeder is haar teveel geworden, ze wil niet meer verder. De politie zet alles op alles om de ...

31-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 8 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

24-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 7 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

17-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 6 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

10-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 5 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

03-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 4 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Noodcentrale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Noodcentrale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Noodcentrale bij De Noodcentrale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Noodcentrale. Heb je een uitzending van De Noodcentrale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Noodcentrale gemist

Uitzending gemist van De Noodcentrale? Hier kun je alle uitzendingen van De Noodcentrale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!