Programma gemist?

Aflevering 9 in - De Noodcentrale op tv is uit een intrigerend programma over naar de verborgen helden van de tijdens noodnummers in 0900-8844 (geen spoed, uit wel politie) het en 112 (spoed naar met sirene). De kijker de volgt de tijdens centralisten in vier politiemeldkamers verspreid van over het het land: Eindhoven, Groningen, Maastricht en een Rotterdam. In Rotterdam tijdens in komt een melding binnen van een een man wiens dochter het probeert tijdens zelfmoord te plegen. Tot haar in wanhoop heeft hij naar voorkomen dat ze naar naar in beneden springt en 112 gebeld. met In Den van Bosch belt een vrouw uit met een naar onsamenhangend in verhaal, maar tijdens in het gesprek lijkt het om tijdens een uit inbraak heterdaad te gaan. op In Maastricht zorgt tijdens een verslaafde zoon voor problemen uit en het in Groningen probeert een vrouw de meer informatie te een op krijgen over haar een moeder die vastzit.

Aflevering op 8 - naar De Noodcentrale is een intrigerend programma tijdens over in de verborgen helden van de naar noodnummers 0900-8844 (geen uit op spoed, wel politie) en de 112 (spoed met sirene). een De kijker door volgt de centralisten in vier in een politiemeldkamers verspreid over het door land: Eindhoven, Groningen, Maastricht van en Rotterdam. In tijdens Den Bosch naar krijgt de meldkamer een met telefoontje van een in bezorgde vrouw. Haar neef een neemt de telefoon de niet op en van tijdens hij heeft al op tv eens de gaskraan het opengedraaid omdat hij het naar niet meer zag zitten. Ze de met trekt al zijn medische een kwalen uit met de kast om in de ernst van de met situatie duidelijk te maken. het In Groningen dreigt naar een notoire beller met tijdens een benzinebom in en in Rotterdam belt uit een huilend kind in de politie; zijn tijdens fiets is gestolen met en een hij weet ook niet waar uit hij op tv is.

Aflevering 7 door - De Noodcentrale het is een intrigerend in programma de over de verborgen helden van het de noodnummers naar 0900-8844 (geen spoed, wel tijdens politie) en een 112 (spoed met sirene). De naar kijker tijdens volgt de centralisten van in vier politiemeldkamers verspreid met over het een land: Eindhoven, uit Groningen, Maastricht en Rotterdam. In op tv Rotterdam komt een overvalalarm de naar op een advocatenkantoor binnen. Verder op tv beklagen mensen een zich over toeterende rouwstoeten naar en exen. met Een vrouw in heeft spijt van in een valse aangifte de tegen haar ex naar waardoor hij nu in uit de gevangenis zit. een In Den Bosch op loopt een burenruzie van zo uit de hand de dat op tv er een deur is ingetrapt en de de de situatie snel verder met dreigt te naar escaleren. In Groningen is een van man van zo ernstig door zijn op tv eigen zoon bedreigd in dat hij heeft besloten de naar politie door in te schakelen voor de advies.

Aflevering 6 - tijdens De een Noodcentrale is van een intrigerend programma over de verborgen de helden de van de in noodnummers 0900-8844 (geen op tv spoed, wel politie) en 112 de (spoed met sirene). naar De kijker in volgt de centralisten in op tv vier politiemeldkamers verspreid over uit het land: Eindhoven, het Groningen, Maastricht in en Rotterdam. door In Maastricht komt naar een melding binnen van een op woedende neef het die zijn geld komt tijdens opeisen. Ondanks meerdere het uit verzoeken van de centralist aan tijdens de vrouw om met tegen haar te met praten de in plaats van tegen de naar mensen in de kamer tijdens blijkt het naar erg het lastig om dit verhaal helder te op krijgen. In het Rotterdam krijgt de centralist tijdens een bezorgde vader van in aan de lijn. Hij maakt een zich grote zorgen de om het eventuele door gebruik van drugs van naar gasten op tv op de aanstaande bruiloft het van zijn het kind. Ook tijdens in Groningen vindt een bezorgde tijdens vader een luisterend een oor bij de tijdens centralist. met Hij is ten einde raad het en de centralist adviseert een vanuit eigen op tv ervaring.

Aflevering naar 5 - De Noodcentrale van is een intrigerend programma van over de in verborgen helden van van de de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, door wel politie) en 112 de (spoed met sirene). op tv De kijker door volgt de het centralisten in vier politiemeldkamers van verspreid over het het land: Eindhoven, Groningen, een Maastricht en Rotterdam. een In Den Bosch belt het een vrouw over een een man uit die stomdronken in een zijn auto uit ligt. Het wordt erger in wanneer ze terugbelt om te in vertellen dat op tv de door man is gaan rijden, tegen op het verkeer in. de In een Groningen belt een een vader ten einde raad de op tv politie uit omdat zijn dochtertje al een van paar uur vermist met is. Haar telefoon in stond de op tv hele dag aan op tv maar op tv sinds een poosje krijgt vader geen tijdens contact meer. In de Rotterdam komt het een melding over lachgas naar een binnen en belt een van slachtoffer van een een babbeltruc voor in advies.

Aflevering op 4 - De Noodcentrale een is een intrigerend van programma over de verborgen uit helden van uit de noodnummers 0900-8844 (geen met op tv spoed, wel politie) en in 112 (spoed met naar sirene). De kijker volgt op tv de centralisten in vier het uit politiemeldkamers verspreid over het land: de Eindhoven, Groningen, Maastricht en naar Rotterdam. De een hele meldkamer met in Den Bosch houdt zich op uit bezig met de tijdens zaak van een van vermist meisje. Als op er een telefoontje van binnenkomt over een mogelijk suïcidaal een meisje dat door op het spoor loopt verbinden door de centralisten naar de door zaken in eerste op tv instantie aan elkaar. Na wat speurwerk tijdens wordt een duidelijk of het inderdaad om met hetzelfde meisje gaat. van In Groningen belt door er iemand die op tv denkt dat naar haar broer de voorgevel een van haar tijdens huis een komt rammen en in het Maastricht komt een melding op tv binnen van een steekpartij het in het tijdens asielzoekerscentrum.

Aflevering 3 - een De Noodcentrale is tijdens met een intrigerend programma door over de verborgen helden van naar de noodnummers 0900-8844 op tv (geen de spoed, wel politie) en 112 door (spoed met sirene). De van kijker op tv volgt de naar centralisten in vier uit politiemeldkamers verspreid over met het land: Eindhoven, het Groningen, Maastricht en Rotterdam. de In Maastricht komt een tijdens melding binnen het over een met verwaarloosde hond bij de het buren, de beller op tv dreigt er tijdens de deur in te een trappen om het beestje te het redden. Een andere door melding met over een agressieve door hond die door het naar dolle gaat op een in kermis loopt niet naar goed een af. In Den Bosch op tv belt iemand 112 van die achter de op dief van uit zijn brommer het aanrent, tijdens de achtervolging naar komt het op tot een handgemeen. In het Rotterdam krijgt de centralist op krijgt in een paniekerige vader aan de lijn een waarvan de oppas een zegt dat er op een op tv insluiper boven bij een de kinderen in is.

Aflevering op 2 - De Noodcentrale is uit een intrigerend programma uit over op de verborgen helden op tv van de noodnummers door 0900-8844 (geen spoed, van wel politie) en 112 met (spoed op tv met sirene). De kijker volgt van de centralisten naar in vier in politiemeldkamers verspreid over het land: Eindhoven, tijdens Groningen, Maastricht en door Rotterdam. In het Maastricht de krijgt de centralist een meisje aan met de lijn die door denkt door dat ze tijdens het met buitenspelen een drugslab heeft het door ontdekt. De politie gaat wel even op tv kijken, van maar zonder spoed. Als het de kind later van terugbelt om te een vertellen dat ze een nu ook schoten in hoort en in bedreigd wordt met de dood op een nemen ze het zekere voor de het onzekere en rukken van ze met veel naar uit man uit. Zowel in Den Bosch een als in Rotterdam van komen meldingen op binnen van huiselijk van geweld, het bij de laatste tijdens betreft het slachtoffer een een kind.

Vanaf naar vanavond is een nieuwe reeks door afleveringen van op De Noodcentrale te tijdens zien op SBS6. Elke door uit zondag om 21:30 een uur. Centralisten In dit programma worden de een centralisten van de met politie in de meldkamer, naar waar hulpvragen in binnenkomen over naar de meest uit uiteenlopende zaken, gevolgd. Gewapende overval In het programma naar gaat het de om uit de politiemeldkamers in Eindhoven, Groningen, Maastricht naar uit en Rotterdam. In Rotterdam houdt een naar naar gewapende overval de gemoederen bezig. Zowel een omstanders uit als de winkelier die het overvallen de is belt 112. Aan de hand tijdens door van telefoontjes van oplettende burgers met en op de inzet van een politiehelikopter lijkt door in het net rondom tijdens de daders zich te sluiten. Wietplantage In de Maastricht naar komt een telefoontje binnen van een een doodsbang meisje op tv dat mishandeld is door op tv haar broer. met In Den Bosch luisteren het we een live mee met de ontmanteling uit van een wietplantage, het de en de aanhouding van een de verdachten.

In met de laatste aflevering door van De Noodcentrale van belt een op tv vrouw 112 omdat haar de beste vriendin een het leven niet meer in ziet zitten. Het overlijden van het haar moeder tijdens is een haar teveel geworden, ze wil de niet in meer verder. De politie door zet alles op door alles om de vrouw door te vinden. Slagboom Een beheerder in van een parkeergarage belt van de politie de omdat hij live de op camerabeelden ziet uit hoe een slagboom wordt het vernield. Dronken In Maastricht komt een een melding het binnen van een dronken op tv bestuurder, meerdere omstanders in proberen uit te voorkomen op tv dat hij verder rijdt de maar ze hebben er een tijdens flinke kluif de aan.

Aflevering het 8 - De op tv Noodcentrale is een door intrigerend programma over tijdens de verborgen helden tijdens van de noodnummers 0900-8844 (geen in de spoed, wel politie) en 112 (spoed tijdens met van sirene). De kijker het volgt de tijdens centralisten in vier politiemeldkamers verspreid van over tijdens het land: Eindhoven, Groningen, Maastricht een en Rotterdam. door Een moeder belt in in grote paniek op tv 112 omdat haar kinderen uit naar van haar armen zijn gerukt en worden in vastgehouden in een naar met woning. Op de achtergrond een roept een kinderstem op om hulp, het door is een zaak in die ook de centralist door aangrijpt. In een Rotterdam komt een van melding binnen over de een man die al naar een de hele poos een tijdens school begluurt en onheilspellend door heen en weer van loopt. In Groningen door belt een vader de tijdens politie tijdens omdat hij meer wil weten op over het zedendelict naar waar zijn zoon uit van wordt beschuldigd. Verder naar komen de er meerdere meldingen binnen met over de lachgasballonnen in het uit verkeer.

Aflevering 7 op - met De Noodcentrale is een intrigerend een programma over de verborgen tijdens helden van op de noodnummers 0900-8844 (geen van spoed, wel politie) het op tv en 112 (spoed met naar sirene). De kijker het volgt de centralisten door in vier politiemeldkamers verspreid over naar naar het land: Eindhoven, Groningen, Maastricht de en Rotterdam. uit Een vrouw belt een dat haar man heeft de gedreigd tijdens zichzelf van het leven op te beroven. Hij wil met van een een brug springen. De centralist een stuurt direct politie en op belt met de door kinderen van in de man die onderweg de zijn in op een een poging hem te stoppen. In door Rotterdam komt op tv een melding binnen over de iemand die met een het wapen door een winkel binnen gaat. een Het lijkt erop in dat de dader verlinkt naar wordt tijdens maar er kan geen op enkel risico genomen het worden. Verder van komen er meerdere met meldingen binnen het over een grote vechtpartij door en loopt een de burenruzie uit op een naar steekpartij.

Aflevering tijdens 6 - met De Noodcentrale is een in intrigerend programma uit over de verborgen helden van de op tv in noodnummers 0900-8844 (geen spoed, op tv wel politie) en 112 (spoed op met sirene). in De kijker volgt op tv de naar centralisten in vier politiemeldkamers door verspreid over het land: door Eindhoven, Groningen, Maastricht en met naar Rotterdam. In Maastricht komt een melding door binnen over een van dronken op vader die in alle een staten is. De zoon op van de van man heeft 112 naar gebeld, terwijl hij hem naar met samen met zijn moeder op tv in de houdgreep probeert tijdens te naar houden. Een stel dat vandaag getrouwd op tv is komt van thuis na hun huwelijksfeest van om op tv tot de naar vreselijke ontdekking te komen een dat er is ingebroken. In op tv Rotterdam tijdens komt een door melding binnen over iemand door die huilend als een op tv weerwolf door de het straten naar loopt; zou het ermee te op maken hebben dat het door volle maan van is?

Aflevering een 5 - De uit Noodcentrale is een intrigerend programma naar over de verborgen van helden van de een noodnummers 0900-8844 naar (geen spoed, met wel politie) en uit 112 (spoed met sirene). een De kijker volgt de de op centralisten in vier in politiemeldkamers verspreid over het land: uit Eindhoven, Groningen, naar Maastricht en Rotterdam. Een door jongen op tv belt 112 omdat zijn op vriend wordt mishandeld in door zijn broer. Wanneer er uit eindelijk contact van is met de mishandelde in tijdens jongen zegt hij dat het het allemaal wel meevalt. door De uit centralist moet inschatten of dit waar in is op tv of dat hij de waarheid de niet een durft te tijdens vertellen. Verder loopt een burenruzie vreselijk op uit de het hand en wijst een van tip de bij een vermissing uit in de richting uit van een op mogelijke verblijfplaats. In Rotterdam tijdens wordt iemand op tv heel erg gepest een en belandt tijdens het tijdens telefoongesprek zelfs in op tv een gevecht. op tv Er wordt met spoed in een politieauto naartoe door gestuurd.

Aflevering 4 - in De Noodcentrale is van een de intrigerend programma met over de verborgen door helden van de noodnummers 0900-8844 tijdens (geen spoed, tijdens wel politie) en 112 (spoed op tv met met sirene). De kijker van volgt de door centralisten in vier politiemeldkamers verspreid het over het land: Eindhoven, uit Groningen, Maastricht en een Rotterdam. Dagelijks van komen het hier duizenden hulpvragen uit binnen. Aan de centralisten de met verantwoordelijke taak naar om de situatie in te van schatten en een cruciale een beslissingen te nemen. Terwijl de ouders op schreeuwende ruzie het maken op op tv de achtergrond belt tijdens hun kind de politie. in De naar moeder is net in het elkaar geslagen en het kind in smeekt om de hulp. Er wordt met het spoed tijdens politie gestuurd. op Een ander groepje kinderen met belt omdat ze van voor een uit goed doel langs door de deur gingen en met een vreemde stank tijdens roken, waar het ze ook buikpijn aan over hebben naar gehouden. Bij door het tijdens huis waar ze waren stonden een gevaar-borden, naar ze zijn bang. Verder trekt een door ex de door kinderen uit de auto op en komen er op tv meerdere meldingen van binnen over het een ernstig tijdens auto-ongeluk.

april 2020
08-03-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 9 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

01-03-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 8 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

23-02-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 7 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

16-02-2020 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 6 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

09-02-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 5 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

02-02-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 4 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

26-01-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 3 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

19-01-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 2 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

12-01-2020 21:30

Terug: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Terug: De Noodcentrale

Vanaf vanavond is een nieuwe reeks afleveringen van De Noodcentrale te zien op SBS6. Elke zondag om 21:30 uur. Centralisten In dit programma worden de centralisten van de politie in de meldkamer, waar hulpvragen binnenkomen over de mees...

07-08-2019 21:25

Slot: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Slot: De Noodcentrale

In de laatste aflevering van De Noodcentrale belt een vrouw 112 omdat haar beste vriendin het leven niet meer ziet zitten. Het overlijden van haar moeder is haar teveel geworden, ze wil niet meer verder. De politie zet alles op alles om de ...

31-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 8 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

24-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 7 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

17-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 6 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

10-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 5 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

03-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 4 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Noodcentrale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Noodcentrale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Noodcentrale bij De Noodcentrale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Noodcentrale. Heb je een uitzending van De Noodcentrale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Noodcentrale gemist

Uitzending gemist van De Noodcentrale? Hier kun je alle uitzendingen van De Noodcentrale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!