Programma gemist?

Aflevering in 9 - De het Noodcentrale is een intrigerend programma tijdens in over de verborgen helden van de uit noodnummers 0900-8844 (geen op spoed, een wel politie) en 112 (spoed de met van sirene). De kijker volgt naar de centralisten door in vier uit politiemeldkamers verspreid over het land: van Eindhoven, Groningen, Maastricht en de Rotterdam. een In Rotterdam komt een naar melding binnen van een het man een wiens dochter probeert zelfmoord te van plegen. Tot met haar met wanhoop heeft hij voorkomen dat ze op naar beneden springt in en 112 van gebeld. In Den Bosch het in belt een vrouw met van een onsamenhangend verhaal, de maar tijdens het gesprek lijkt naar op het om een inbraak heterdaad te uit gaan. tijdens In Maastricht zorgt een verslaafde van zoon de voor problemen en in in Groningen probeert naar een vrouw van meer informatie te krijgen over op haar moeder die tijdens vastzit.

Aflevering een 8 - de De Noodcentrale is een intrigerend op tv programma uit over de verborgen helden in van de noodnummers het 0900-8844 (geen spoed, een wel politie) en met 112 (spoed met een sirene). De het kijker volgt de centralisten in in vier op politiemeldkamers verspreid over op het land: Eindhoven, Groningen, Maastricht en uit door Rotterdam. In Den Bosch krijgt de uit het meldkamer een telefoontje van op een bezorgde vrouw. Haar met neef neemt de naar telefoon niet op op tv en hij heeft al op tv eens met de gaskraan opengedraaid omdat door hij het door niet meer zag de zitten. Ze op tv trekt al zijn medische op kwalen uit de kast een om met de ernst van uit de situatie duidelijk te tijdens maken. In Groningen dreigt een van notoire tijdens beller met een op tv benzinebom en in Rotterdam een belt een huilend kind met de politie; zijn een fiets tijdens is gestolen en hij weet uit ook niet de waar hij het is.

Aflevering door 7 - De Noodcentrale in is een met intrigerend programma uit over de verborgen helden van van de op noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel door politie) en 112 (spoed de met sirene). door De kijker naar volgt de centralisten uit in vier naar politiemeldkamers verspreid over door het land: Eindhoven, Groningen, Maastricht en naar de Rotterdam. In Rotterdam komt een overvalalarm in op met een advocatenkantoor binnen. Verder door beklagen mensen zich over uit toeterende rouwstoeten tijdens en exen. van Een vrouw heeft spijt naar van een tijdens valse aangifte tegen de haar ex waardoor hij de nu in de gevangenis van zit. In de Den Bosch loopt een het het burenruzie zo uit de hand dat uit er een deur het is ingetrapt en de de situatie op tv snel verder dreigt te tijdens naar escaleren. In Groningen tijdens is een man zo ernstig op tv door zijn eigen zoon een op tv bedreigd dat hij tijdens heeft besloten de politie in te tijdens schakelen voor op tv advies.

Aflevering 6 in - De naar Noodcentrale is een intrigerend door programma het over de verborgen helden van de in noodnummers 0900-8844 (geen naar op spoed, wel politie) van en 112 (spoed met sirene). de De kijker volgt de uit naar centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over tijdens het tijdens land: Eindhoven, Groningen, Maastricht op tv en naar Rotterdam. In Maastricht komt een melding met binnen van op tv een van woedende neef die zijn geld uit komt opeisen. Ondanks van meerdere verzoeken op tv van de centralist aan een de vrouw naar om tegen haar naar te praten in plaats van op tv tegen de mensen naar in de kamer een blijkt het tijdens erg lastig van om dit verhaal in helder te krijgen. In van Rotterdam krijgt naar de centralist een bezorgde vader tijdens aan de lijn. in Hij maakt in zich grote de zorgen om het eventuele gebruik een in van drugs van gasten op de het aanstaande door bruiloft van zijn kind. Ook met in Groningen vindt op een bezorgde van vader een luisterend oor naar bij de op centralist. Hij is ten tijdens uit einde raad en de centralist op tv adviseert vanuit eigen op ervaring.

Aflevering 5 - het De een Noodcentrale is een intrigerend programma door over de tijdens verborgen het helden van de noodnummers 0900-8844 (geen met spoed, wel de politie) op tv en 112 (spoed uit met sirene). De kijker volgt de door centralisten in vier tijdens op tv politiemeldkamers verspreid over het op tv land: Eindhoven, door Groningen, Maastricht en Rotterdam. In tijdens Den Bosch met belt een vrouw naar over een op man die stomdronken in zijn auto op tv ligt. Het met wordt erger uit wanneer ze terugbelt om naar te vertellen dat uit de man is in gaan tijdens rijden, tegen het met verkeer in. In Groningen naar belt een een vader ten einde het raad de politie omdat zijn op tv dochtertje al een een paar een uur vermist het is. Haar telefoon stond de hele op tv in dag aan maar sinds op tv een poosje een krijgt vader geen de contact meer. In in Rotterdam komt een melding naar over lachgas op tv binnen en belt van een slachtoffer van een met babbeltruc voor een advies.

Aflevering uit 4 - De Noodcentrale is op tv het een intrigerend programma over uit de verborgen naar helden van de een noodnummers 0900-8844 (geen spoed, een wel politie) en 112 tijdens (spoed uit met sirene). De kijker volgt met de centralisten in op vier politiemeldkamers verspreid met over het in land: Eindhoven, Groningen, door Maastricht en Rotterdam. De hele op tv meldkamer uit in Den Bosch houdt in zich bezig met een de zaak van een een vermist meisje. Als het door er een telefoontje binnenkomt over uit een mogelijk suïcidaal meisje uit dat op van het door spoor loopt verbinden de centralisten de op tv zaken in eerste tijdens instantie de aan elkaar. Na wat speurwerk op tv wordt duidelijk of door op het inderdaad om hetzelfde meisje gaat. tijdens In Groningen uit belt er in iemand die denkt dat uit haar broer een de voorgevel van haar een huis komt rammen door en in Maastricht op komt van een melding binnen van een in steekpartij in van het asielzoekerscentrum.

Aflevering van 3 - De Noodcentrale is tijdens een tijdens intrigerend programma tijdens over de verborgen helden van naar de noodnummers 0900-8844 de (geen spoed, door wel politie) met en 112 (spoed met met sirene). De kijker volgt de op tv centralisten naar in vier politiemeldkamers tijdens verspreid over het van land: Eindhoven, Groningen, Maastricht en in Rotterdam. in In Maastricht komt op een melding met binnen over een naar verwaarloosde hond bij de buren, met de beller dreigt er uit door de deur in te trappen om op tv het van beestje te van redden. Een andere melding een over een agressieve op hond die tijdens door het dolle gaat op door een kermis loopt op tv niet goed af. naar In Den Bosch uit belt tijdens iemand 112 die achter naar de dief van zijn brommer de aanrent, tijdens een de achtervolging uit komt het tot een handgemeen. op In Rotterdam krijgt uit de centralist krijgt op tv een paniekerige van vader aan in de lijn waarvan de een oppas zegt op dat er een insluiper in boven een bij de kinderen de is.

Aflevering naar 2 - uit De Noodcentrale is een intrigerend een programma over de verborgen door door helden van de van noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel met politie) en 112 (spoed op tv met sirene). op De kijker volgt van de van centralisten in vier in politiemeldkamers verspreid over het land: van Eindhoven, Groningen, Maastricht tijdens en Rotterdam. In een Maastricht met krijgt de centralist een meisje door aan door de lijn die denkt dat de ze tijdens het in buitenspelen een op tv drugslab heeft ontdekt. De een politie gaat de wel even uit kijken, maar zonder spoed. op Als het kind op later terugbelt om te vertellen een dat naar ze nu ook schoten hoort in met en bedreigd wordt met de dood naar nemen ze het met zekere uit voor het onzekere en naar rukken ze met de veel man met uit. Zowel in Den in Bosch met als in Rotterdam komen meldingen van binnen van huiselijk tijdens geweld, bij tijdens de laatste in betreft het slachtoffer de een kind.

Vanaf het vanavond is een nieuwe reeks op afleveringen in van De Noodcentrale het te zien op SBS6. een Elke zondag door om 21:30 uur. Centralisten In dit programma op worden de een centralisten van het de politie in tijdens de meldkamer, waar hulpvragen binnenkomen van over tijdens de meest uiteenlopende zaken, gevolgd. Gewapende tijdens op overval In het programma gaat naar het om op tv de politiemeldkamers in Eindhoven, door Groningen, Maastricht op en Rotterdam. In Rotterdam houdt een een gewapende overval de op tv gemoederen bezig. Zowel op tv de omstanders als de winkelier uit die overvallen is belt 112. uit Aan de naar hand het van telefoontjes van tijdens oplettende burgers en de naar inzet van uit een politiehelikopter lijkt het net het rondom de daders zich door uit te sluiten. Wietplantage In Maastricht komt een telefoontje van binnen een van een doodsbang meisje in dat naar mishandeld is door haar broer. In de uit Den Bosch luisteren we live mee met op tv met de ontmanteling van een wietplantage, door en naar de aanhouding van uit de verdachten.

In de op laatste aflevering van van De van Noodcentrale belt een het vrouw 112 omdat haar van beste vriendin het een leven niet meer ziet naar zitten. van Het overlijden van haar een moeder is haar teveel naar geworden, ze wil niet op tv op meer verder. De politie op tv zet alles op in alles om op tv de vrouw te uit vinden. Slagboom Een beheerder van een het parkeergarage belt tijdens de politie omdat met hij live op in camerabeelden ziet hoe een het slagboom wordt vernield. Dronken In op tv Maastricht komt een tijdens melding binnen uit van een dronken bestuurder, meerdere op tv omstanders proberen op tv te voorkomen tijdens dat hij verder rijdt maar ze tijdens hebben er door een flinke in kluif aan.

Aflevering in 8 - De Noodcentrale is van een intrigerend programma een over in de verborgen helden van de uit noodnummers 0900-8844 met (geen spoed, wel uit politie) en op 112 (spoed met sirene). op De kijker volgt de uit uit centralisten in vier politiemeldkamers uit verspreid over het land: Eindhoven, het Groningen, Maastricht en op tv Rotterdam. Een van moeder het belt in grote met paniek 112 omdat haar kinderen uit een haar uit armen zijn gerukt en met worden vastgehouden op tv in een woning. Op de naar achtergrond het roept een kinderstem naar om hulp, het is van een van zaak die ook van de centralist aangrijpt. In naar Rotterdam komt de een melding binnen over een man uit die uit al een naar hele poos een van school begluurt en onheilspellend een heen en door weer loopt. In met Groningen belt een vader de op tv politie omdat hij uit meer wil weten tijdens over het zedendelict waar tijdens op zijn zoon van wordt beschuldigd. de Verder op tv komen er meerdere meldingen binnen van over lachgasballonnen in naar het van verkeer.

Aflevering tijdens 7 - De Noodcentrale met is een intrigerend uit programma over in de verborgen het helden van de noodnummers de 0900-8844 (geen spoed, wel een politie) en tijdens 112 (spoed in met sirene). De kijker uit volgt de centralisten een in vier politiemeldkamers verspreid over de het land: Eindhoven, een Groningen, de Maastricht en Rotterdam. Een van vrouw belt dat haar tijdens man het heeft gedreigd in zichzelf van het leven te beroven. in Hij wil van tijdens een brug met springen. De centralist stuurt een in direct politie en een belt met de kinderen van van de de man die onderweg zijn in in een poging hem naar te stoppen. In op tv Rotterdam komt een de melding binnen door over iemand die naar met een een wapen een winkel binnen gaat. Het door lijkt erop dat tijdens de de dader verlinkt wordt door maar er kan de geen enkel naar risico genomen worden. Verder komen in er met meerdere meldingen binnen over in een grote vechtpartij en een loopt op tv een burenruzie uit op op een steekpartij.

Aflevering naar 6 - De in Noodcentrale is een intrigerend programma met in over de verborgen tijdens helden van de noodnummers 0900-8844 (geen de spoed, wel politie) op en 112 naar (spoed uit met sirene). De kijker van volgt de op centralisten in vier politiemeldkamers verspreid uit over het land: uit Eindhoven, een Groningen, Maastricht en Rotterdam. het In Maastricht komt uit een melding binnen over uit een dronken een vader die in alle naar staten is. tijdens De zoon van de een man tijdens heeft 112 gebeld, terwijl hij op tv hem van samen met zijn een moeder in de houdgreep probeert de te houden. Een een stel dat vandaag uit getrouwd is een komt thuis na hun in huwelijksfeest om tot een de vreselijke ontdekking op te komen op tv dat er is uit ingebroken. In het Rotterdam komt een melding binnen over op tv iemand die op huilend de als een weerwolf door de uit straten loopt; het zou het door ermee te maken hebben door dat het in volle maan is?

Aflevering 5 de - De Noodcentrale op tv is met een intrigerend programma over de op verborgen helden van in de noodnummers 0900-8844 door (geen de spoed, wel politie) en 112 (spoed naar met sirene). naar De kijker volgt de de met centralisten in vier politiemeldkamers de verspreid over de het land: Eindhoven, Groningen, op Maastricht en Rotterdam. Een jongen tijdens belt 112 omdat naar zijn door vriend wordt mishandeld door zijn het in broer. Wanneer er eindelijk contact is op tv met van de mishandelde jongen zegt op hij dat tijdens het allemaal wel meevalt. De het centralist in moet inschatten naar of dit waar is of in dat hij de met waarheid niet durft uit te vertellen. Verder uit loopt een burenruzie vreselijk door uit door de hand en het wijst een tip bij op een vermissing in op de richting van een de mogelijke verblijfplaats. In met Rotterdam wordt een iemand heel erg naar gepest en belandt tijdens in een het telefoongesprek zelfs op in een gevecht. Er tijdens wordt met spoed de een politieauto met naartoe gestuurd.

Aflevering met 4 - met De Noodcentrale is een intrigerend programma in over de verborgen de helden van de de op noodnummers 0900-8844 (geen spoed, in wel politie) het en 112 (spoed met sirene). door De kijker tijdens volgt de centralisten in tijdens vier op tv politiemeldkamers verspreid over het land: met Eindhoven, Groningen, op Maastricht en Rotterdam. Dagelijks met komen hier duizenden door hulpvragen binnen. Aan de op tv centralisten de met verantwoordelijke taak om een de situatie in naar te schatten met en cruciale beslissingen uit te nemen. van Terwijl de ouders schreeuwende van ruzie maken op de uit achtergrond belt in hun kind de politie. De door moeder is net op tv een in elkaar geslagen op tv en het kind smeekt het om hulp. van Er wordt met spoed op politie gestuurd. Een ander groepje uit kinderen belt omdat het ze voor een een goed doel langs naar de deur gingen uit en door een vreemde stank door roken, waar van ze ook buikpijn naar aan over hebben naar gehouden. Bij het huis waar in ze waren uit stonden gevaar-borden, ze zijn door bang. Verder trekt een uit ex de de kinderen uit op tv de auto door en komen er de meerdere meldingen binnen over een het ernstig op tv auto-ongeluk.

augustus 2020
08-03-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 9 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

01-03-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 8 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

23-02-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 7 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

16-02-2020 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 6 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

09-02-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 5 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

02-02-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 4 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

26-01-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 3 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

19-01-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 2 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

12-01-2020 21:30

Terug: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Terug: De Noodcentrale

Vanaf vanavond is een nieuwe reeks afleveringen van De Noodcentrale te zien op SBS6. Elke zondag om 21:30 uur. Centralisten In dit programma worden de centralisten van de politie in de meldkamer, waar hulpvragen binnenkomen over de mees...

07-08-2019 21:25

Slot: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Slot: De Noodcentrale

In de laatste aflevering van De Noodcentrale belt een vrouw 112 omdat haar beste vriendin het leven niet meer ziet zitten. Het overlijden van haar moeder is haar teveel geworden, ze wil niet meer verder. De politie zet alles op alles om de ...

31-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 8 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

24-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 7 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

17-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 6 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

10-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 5 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

03-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 4 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Noodcentrale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Noodcentrale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Noodcentrale bij De Noodcentrale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Noodcentrale. Heb je een uitzending van De Noodcentrale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Noodcentrale gemist

Uitzending gemist van De Noodcentrale? Hier kun je alle uitzendingen van De Noodcentrale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!