Programma gemist?

Aflevering uit 9 - De Noodcentrale is van een intrigerend tijdens programma over de verborgen de met helden van de noodnummers 0900-8844 (geen in spoed, wel in politie) en 112 (spoed op tv met het sirene). De kijker op tv volgt de centralisten in tijdens vier politiemeldkamers verspreid over een het land: Eindhoven, uit op Groningen, Maastricht en Rotterdam. In van Rotterdam komt in een melding tijdens binnen van een op tv man wiens dochter probeert zelfmoord te met plegen. Tot met haar wanhoop heeft hij een voorkomen in dat ze naar op beneden springt van en 112 gebeld. naar In Den Bosch belt in een vrouw in met een onsamenhangend verhaal, maar tijdens de tijdens het gesprek lijkt tijdens het om een inbraak heterdaad tijdens te gaan. door In Maastricht zorgt een een verslaafde zoon met voor problemen en in Groningen in op probeert een vrouw meer informatie te van krijgen over haar naar moeder die de vastzit.

Aflevering 8 - met De door Noodcentrale is tijdens een intrigerend programma over naar de verborgen de helden van de naar noodnummers 0900-8844 (geen spoed, met wel politie) en 112 (spoed naar met naar sirene). De kijker volgt de van centralisten met in vier politiemeldkamers in verspreid over het land: een Eindhoven, Groningen, Maastricht en in tijdens Rotterdam. In Den Bosch krijgt tijdens de meldkamer op een telefoontje van een een bezorgde met vrouw. Haar neef neemt uit de telefoon niet op met en hij heeft van al in eens de gaskraan het opengedraaid omdat hij op tv het niet meer zag op tv zitten. Ze trekt al zijn tijdens een medische kwalen uit de kast om tijdens de ernst met van de situatie duidelijk met te maken. In op Groningen dreigt uit een notoire beller tijdens met de een benzinebom en in Rotterdam het belt een huilend uit kind de politie; op zijn fiets is op gestolen en hij van weet ook niet waar door hij in is.

Aflevering 7 - naar naar De Noodcentrale is een de intrigerend programma over de op verborgen helden van van de noodnummers 0900-8844 (geen de spoed, wel politie) in uit en 112 (spoed met sirene). op De tijdens kijker volgt de centralisten in het vier naar politiemeldkamers verspreid over het op land: Eindhoven, Groningen, Maastricht met en Rotterdam. op In Rotterdam komt een overvalalarm de op een advocatenkantoor in de binnen. Verder beklagen mensen zich de over toeterende het rouwstoeten en exen. Een vrouw naar heeft spijt met van een een valse aangifte tegen haar tijdens ex waardoor naar hij nu in het de gevangenis zit. In Den een Bosch naar loopt een burenruzie zo met uit de hand naar dat er een tijdens deur is ingetrapt een en met de situatie snel verder dreigt uit te van escaleren. In Groningen is een een man uit zo ernstig door zijn op tv eigen zoon bedreigd dat van hij heeft van besloten de politie in te op schakelen het voor advies.

Aflevering uit 6 - uit De Noodcentrale is in een intrigerend programma over tijdens de verborgen helden van de uit noodnummers 0900-8844 (geen door spoed, wel met politie) en 112 (spoed door met sirene). in De kijker naar volgt de centralisten op in vier politiemeldkamers het verspreid over naar het land: Eindhoven, Groningen, in Maastricht en Rotterdam. In tijdens Maastricht een komt een melding in binnen van een van woedende neef die zijn geld komt uit opeisen. Ondanks meerdere tijdens verzoeken van de door het centralist aan de vrouw om tegen met haar van te praten in plaats van uit tegen de op tv mensen in in de kamer blijkt het erg van lastig om uit dit verhaal helder uit te krijgen. tijdens In Rotterdam krijgt de van centralist op een bezorgde vader in aan de lijn. in Hij maakt zich grote zorgen een om het in eventuele gebruik van drugs van door uit gasten op de aanstaande uit bruiloft van zijn uit kind. Ook in Groningen uit vindt een bezorgde vader een op tv een luisterend oor bij de centralist. door op tv Hij is ten uit einde raad en de centralist van adviseert vanuit op eigen ervaring.

Aflevering 5 de - De Noodcentrale een is een intrigerend met programma van over de verborgen helden van de tijdens noodnummers 0900-8844 (geen op tv naar spoed, wel politie) een en 112 (spoed met sirene). De de kijker volgt op de centralisten naar in vier een politiemeldkamers verspreid over het land: op tv Eindhoven, Groningen, Maastricht in en Rotterdam. In Den tijdens Bosch het belt een vrouw over een van man van die stomdronken door in zijn auto ligt. Het wordt het erger wanneer ze naar terugbelt uit om te vertellen uit dat de man met is gaan rijden, van tegen het verkeer in. tijdens naar In Groningen belt de een vader ten met einde raad de politie naar omdat zijn dochtertje al naar een paar uur vermist uit is. Haar telefoon met het stond de hele dag tijdens aan maar sinds een poosje het krijgt het vader geen contact op tv meer. In Rotterdam komt naar een melding over lachgas het van binnen en belt een het slachtoffer van een op tv babbeltruc voor op tv advies.

Aflevering op tv 4 - De uit Noodcentrale is een intrigerend programma met over de uit verborgen helden in van de noodnummers een 0900-8844 (geen spoed, door wel politie) en door 112 (spoed met sirene). De de kijker volgt door de centralisten een in vier politiemeldkamers een verspreid over op het land: Eindhoven, het Groningen, Maastricht en Rotterdam. De op hele meldkamer van in Den het Bosch houdt zich bezig met in de een zaak van een de vermist meisje. Als met er een telefoontje binnenkomt over een de mogelijk suïcidaal meisje tijdens dat op het de spoor de loopt verbinden door de centralisten de zaken het in eerste instantie op tv aan elkaar. door Na wat speurwerk wordt duidelijk of met het inderdaad een om een hetzelfde meisje gaat. In de Groningen belt er iemand die door denkt dat haar naar broer de de voorgevel van uit haar huis komt het rammen en op tv in Maastricht komt een melding binnen naar van van een steekpartij naar in het asielzoekerscentrum.

Aflevering 3 naar - De Noodcentrale is in een intrigerend de programma over op tv de verborgen helden van de met noodnummers 0900-8844 op tv (geen uit spoed, wel politie) en 112 (spoed met met sirene). het De kijker volgt de op tv centralisten in een vier politiemeldkamers verspreid over door het op land: Eindhoven, Groningen, Maastricht en in een Rotterdam. In Maastricht komt door een melding uit binnen over een naar verwaarloosde hond bij de buren, de van met beller dreigt er de deur in op tv te trappen in om het beestje door te redden. Een andere op tv van melding over een agressieve hond die de door op het dolle gaat op van een van kermis loopt niet goed af. in In Den uit Bosch belt iemand 112 die met tijdens achter de dief in van zijn brommer aanrent, tijdens de naar achtervolging het komt het tot van een handgemeen. op tv In Rotterdam krijgt een de centralist krijgt een paniekerige vader uit aan de een lijn waarvan naar de oppas zegt een dat er een een insluiper boven bij de in kinderen tijdens is.

Aflevering 2 de - De Noodcentrale het is een intrigerend de programma over van de verborgen helden van de uit tijdens noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) van de en 112 (spoed met sirene). De tijdens kijker volgt met de centralisten uit in vier politiemeldkamers verspreid over naar het land: een Eindhoven, Groningen, Maastricht uit en Rotterdam. In Maastricht op krijgt de centralist een een meisje aan uit de lijn die een van denkt dat ze tijdens uit het buitenspelen een drugslab heeft tijdens ontdekt. De van politie op tv gaat wel even tijdens kijken, maar zonder in spoed. Als het kind met later terugbelt met om te vertellen naar dat ze nu ook schoten hoort naar en bedreigd wordt het met de dood het nemen tijdens ze het zekere voor het van onzekere tijdens en rukken ze op met veel man de uit. Zowel in Den Bosch uit als in Rotterdam een komen in meldingen binnen van huiselijk met geweld, de bij de laatste naar betreft het slachtoffer door een kind.

Vanaf vanavond is op een nieuwe een reeks afleveringen naar van De Noodcentrale te in zien op in SBS6. Elke het zondag om 21:30 uur. Centralisten In dit naar programma worden de centralisten een van de het politie in een de meldkamer, waar in hulpvragen binnenkomen over door de meest uiteenlopende zaken, gevolgd. Gewapende met overval In het naar programma gaat het met om de politiemeldkamers in naar Eindhoven, Groningen, Maastricht naar en door Rotterdam. In Rotterdam houdt een op tv gewapende naar overval de gemoederen een bezig. Zowel omstanders als naar de winkelier die overvallen naar op tv is belt 112. Aan de hand een van een telefoontjes van het oplettende burgers en een de inzet van een politiehelikopter lijkt tijdens het net rondom in de daders zich het door te sluiten. Wietplantage In Maastricht komt een telefoontje van binnen uit van een doodsbang meisje uit dat mishandeld is van door haar broer. in In Den Bosch uit luisteren een we live mee met een de ontmanteling van op tv een wietplantage, en de aanhouding van uit van de verdachten.

In de laatste door een aflevering van De Noodcentrale belt een de vrouw 112 door omdat haar beste vriendin op tv het leven niet tijdens meer ziet zitten. met het Het overlijden van haar naar moeder is haar met teveel geworden, ze de wil niet meer verder. De uit politie zet alles het op alles om de de vrouw te een in vinden. Slagboom Een beheerder van een parkeergarage in belt de met politie omdat het hij live op camerabeelden ziet een hoe tijdens een slagboom wordt met vernield. Dronken In Maastricht komt een melding op binnen van een dronken met op tv bestuurder, meerdere omstanders proberen te tijdens voorkomen dat hij tijdens verder op rijdt maar ze het hebben er een flinke met kluif aan.

Aflevering 8 - op De Noodcentrale is door van een intrigerend programma over de op tv verborgen helden van de de noodnummers 0900-8844 van (geen spoed, met wel politie) en door 112 (spoed met sirene). De een kijker volgt naar de centralisten uit in vier politiemeldkamers verspreid de over het tijdens land: Eindhoven, Groningen, Maastricht in en Rotterdam. tijdens Een moeder belt in de grote paniek 112 met omdat haar in kinderen uit haar armen uit zijn uit gerukt en worden met vastgehouden in een woning. Op de op tv in achtergrond roept een kinderstem om de hulp, het is een tijdens zaak die ook naar het de centralist aangrijpt. In Rotterdam komt met het een melding binnen over een naar man een die al een hele poos van een school begluurt en op onheilspellend het heen en weer loopt. In van Groningen belt een tijdens vader door de politie omdat hij de meer wil weten de over het zedendelict waar in zijn op zoon van wordt het beschuldigd. Verder komen er uit meerdere door meldingen binnen over lachgasballonnen in het tijdens door verkeer.

Aflevering in 7 - De een Noodcentrale is door een intrigerend programma over de naar verborgen helden met van de noodnummers 0900-8844 uit (geen een spoed, wel politie) en 112 van (spoed met sirene). met De kijker met volgt de tijdens centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over van het land: Eindhoven, van Groningen, Maastricht en met Rotterdam. naar Een vrouw belt tijdens dat haar de man heeft gedreigd zichzelf van het door leven in te beroven. op tv Hij wil van een brug met springen. De centralist door stuurt direct politie en met belt tijdens met de kinderen van de tijdens van man die onderweg de zijn in een uit poging hem te stoppen. In Rotterdam het komt een de melding binnen over op iemand die met met een wapen een uit winkel binnen gaat. Het van naar lijkt erop dat de dader het verlinkt wordt maar in er kan geen enkel met risico genomen uit worden. Verder komen er naar meerdere meldingen binnen een het over een grote vechtpartij en in loopt een burenruzie naar uit op een door steekpartij.

Aflevering in 6 - De met Noodcentrale is met een intrigerend programma op over de verborgen helden van de van op noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) naar met en 112 (spoed met sirene). uit De kijker tijdens volgt de centralisten op tv in vier politiemeldkamers verspreid over naar naar het land: Eindhoven, Groningen, Maastricht op tv en Rotterdam. naar In Maastricht komt door een melding binnen een over een dronken vader naar die in alle het staten door is. De zoon van de uit man heeft 112 gebeld, op uit terwijl hij hem samen met met zijn op tv moeder in de houdgreep probeert te op met houden. Een stel van dat vandaag getrouwd is komt naar thuis na hun met huwelijksfeest om tot de de op tv vreselijke ontdekking te de komen dat er is ingebroken. In het Rotterdam komt een een melding binnen over in iemand die naar huilend als de een weerwolf een door de straten loopt; zou het uit ermee te maken door een hebben dat het volle maan in is?

Aflevering tijdens 5 - De Noodcentrale op is een intrigerend programma de over de verborgen op uit helden van de noodnummers 0900-8844 tijdens (geen spoed, wel op politie) en in 112 (spoed met in sirene). De kijker tijdens volgt de centralisten tijdens in vier politiemeldkamers op tv verspreid over op tv het land: Eindhoven, Groningen, Maastricht naar en Rotterdam. een Een jongen belt 112 naar omdat zijn vriend wordt het mishandeld door op tv zijn broer. Wanneer er tijdens eindelijk contact is een met de mishandelde op een jongen zegt hij dat tijdens het allemaal door wel meevalt. De centralist moet inschatten met of dit waar van is of dat de hij naar de waarheid niet op durft te vertellen. Verder loopt een een een burenruzie vreselijk uit de hand met op tv en wijst een tip bij met een de vermissing in de richting van een een mogelijke met verblijfplaats. In Rotterdam van wordt iemand heel erg gepest de en belandt tijdens een het telefoongesprek zelfs in in een gevecht. uit met Er wordt met spoed een een politieauto naartoe het gestuurd.

Aflevering de 4 - naar De Noodcentrale is een tijdens intrigerend programma over de door verborgen met helden van de noodnummers 0900-8844 (geen in spoed, tijdens wel politie) en van 112 (spoed met sirene). van De kijker op volgt de centralisten tijdens in vier politiemeldkamers naar verspreid over het van land: Eindhoven, met Groningen, Maastricht en Rotterdam. Dagelijks tijdens komen hier duizenden hulpvragen op binnen. Aan tijdens de centralisten de verantwoordelijke naar taak van om de situatie in het te schatten en cruciale tijdens op tv beslissingen te nemen. Terwijl de ouders naar schreeuwende ruzie op maken op in de achtergrond belt hun op kind het de politie. De moeder van is net in naar elkaar geslagen een en het kind smeekt om tijdens hulp. door Er wordt met de spoed politie gestuurd. Een het ander groepje kinderen belt in omdat ze in voor een goed doel langs uit de deur gingen een en een vreemde naar stank roken, de waar op ze ook buikpijn aan over de hebben gehouden. Bij het van huis het waar ze waren stonden een gevaar-borden, ze het zijn bang. van Verder trekt een het ex de kinderen uit de in auto en van komen er meerdere meldingen binnen een over een naar ernstig de auto-ongeluk.

januari 2021
08-03-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 9 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

01-03-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 8 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

23-02-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 7 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

16-02-2020 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 6 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

09-02-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 5 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

02-02-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 4 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

26-01-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 3 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

19-01-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 2 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

12-01-2020 21:30

Terug: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Terug: De Noodcentrale

Vanaf vanavond is een nieuwe reeks afleveringen van De Noodcentrale te zien op SBS6. Elke zondag om 21:30 uur. Centralisten In dit programma worden de centralisten van de politie in de meldkamer, waar hulpvragen binnenkomen over de mees...

07-08-2019 21:25

Slot: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Slot: De Noodcentrale

In de laatste aflevering van De Noodcentrale belt een vrouw 112 omdat haar beste vriendin het leven niet meer ziet zitten. Het overlijden van haar moeder is haar teveel geworden, ze wil niet meer verder. De politie zet alles op alles om de ...

31-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 8 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

24-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 7 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

17-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 6 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

10-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 5 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

03-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 4 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Noodcentrale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Noodcentrale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Noodcentrale bij De Noodcentrale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Noodcentrale. Heb je een uitzending van De Noodcentrale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Noodcentrale gemist

Uitzending gemist van De Noodcentrale? Hier kun je alle uitzendingen van De Noodcentrale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!