Programma gemist?

Aflevering 6 het - in De Noodcentrale is een intrigerend in programma over de tijdens verborgen helden van de uit noodnummers door 0900-8844 (geen spoed, met wel politie) en 112 (spoed het met sirene). De tijdens kijker een volgt de centralisten naar in vier politiemeldkamers tijdens verspreid over het land: tijdens Eindhoven, Groningen, naar Maastricht en Rotterdam. op In Maastricht op tv komt een melding binnen in van een van woedende neef die zijn de geld komt met opeisen. Ondanks meerdere verzoeken van het de centralist naar aan de vrouw om tegen naar haar door te praten in in plaats van tegen de op tv mensen in de door kamer naar blijkt het erg lastig om het dit verhaal helder op te het krijgen. In Rotterdam krijgt de centralist door een bezorgde vader op aan de lijn. op tv Hij maakt zich op grote op tv zorgen om het eventuele gebruik de van drugs uit van gasten op de een het aanstaande bruiloft van zijn kind. naar Ook in Groningen vindt tijdens een naar bezorgde vader tijdens een luisterend oor bij de centralist. op tv Hij is ten de einde tijdens raad en de centralist adviseert de in vanuit eigen ervaring.

Aflevering 5 het - De op tv Noodcentrale is een intrigerend in programma over de verborgen door helden van het de noodnummers 0900-8844 (geen met uit spoed, wel politie) en van 112 (spoed met sirene). het De kijker volgt uit de centralisten met in vier politiemeldkamers met verspreid over het land: door Eindhoven, naar Groningen, Maastricht en een Rotterdam. In Den Bosch op belt een vrouw op over een de man die stomdronken in zijn het auto ligt. de Het wordt erger wanneer een ze terugbelt om te op tv vertellen de dat de man is gaan een uit rijden, tegen het verkeer in. op tv In Groningen belt in een vader ten het einde raad de door in politie omdat zijn op dochtertje al een paar uur de vermist van is. Haar telefoon stond de hele op tv dag tijdens aan maar sinds met een poosje krijgt vader geen op tv contact met meer. In Rotterdam komt een van melding de over lachgas een binnen en belt een op slachtoffer van een babbeltruc voor het het advies.

Aflevering op 4 - De Noodcentrale is het een intrigerend met programma over tijdens de verborgen helden een van de noodnummers 0900-8844 op (geen spoed, de wel politie) en 112 (spoed door met sirene). De op kijker volgt de door centralisten in tijdens vier politiemeldkamers in verspreid over het land: Eindhoven, uit Groningen, Maastricht en tijdens Rotterdam. De hele op tv op meldkamer in Den in Bosch houdt zich bezig een met de zaak van in een vermist meisje. van Als er een telefoontje de binnenkomt over een naar mogelijk suïcidaal meisje in dat op tv op het spoor loopt verbinden het naar de centralisten de zaken door in eerste instantie door aan elkaar. van Na wat speurwerk een wordt duidelijk of het inderdaad naar om hetzelfde meisje gaat. naar In Groningen belt tijdens het er iemand die denkt dat haar van broer op tv de voorgevel van het haar huis komt rammen en door in Maastricht door komt een melding in binnen van een steekpartij op een in het asielzoekerscentrum.

Aflevering van 3 - De Noodcentrale op is een intrigerend op programma in over de verborgen helden door van de noodnummers 0900-8844 (geen het spoed, op wel politie) en 112 (spoed met met sirene). tijdens De kijker naar volgt de centralisten in vier op politiemeldkamers verspreid de over het land: met Eindhoven, Groningen, Maastricht en op uit Rotterdam. In Maastricht komt een in melding binnen over een door verwaarloosde hond bij uit het de buren, de beller dreigt in er de de deur in te trappen om op op tv het beestje te uit redden. Een andere melding een over een agressieve op tv hond die op tv door het dolle gaat op een met op kermis loopt niet het goed af. In Den Bosch belt tijdens iemand 112 naar die achter de dief de van zijn uit brommer op aanrent, tijdens de achtervolging komt een het tot een handgemeen. in In op tv Rotterdam krijgt de centralist een krijgt een op paniekerige vader aan de lijn een waarvan de oppas uit zegt op tv dat er een insluiper boven van bij naar de kinderen naar is.

Aflevering 2 een - uit De Noodcentrale is een een intrigerend programma over een de verborgen helden uit van de noodnummers 0900-8844 (geen op tv op spoed, wel politie) het en 112 (spoed met sirene). naar De kijker volgt in de centralisten in van vier politiemeldkamers verspreid tijdens over van het land: Eindhoven, Groningen, Maastricht in en Rotterdam. In op tv Maastricht krijgt de naar centralist een meisje aan uit de lijn die uit het denkt dat ze met tijdens het buitenspelen een drugslab van heeft ontdekt. op tv De politie gaat uit wel even van kijken, maar zonder spoed. Als op het kind later de terugbelt naar om te vertellen dat uit ze nu ook schoten hoort uit en bedreigd naar wordt op met de dood nemen ze het door zekere voor het naar onzekere door en rukken ze de met veel van man uit. Zowel in naar Den Bosch als in Rotterdam op tv komen meldingen binnen een van van huiselijk geweld, op bij de laatste betreft met het slachtoffer naar een kind.

Vanaf een vanavond is een het nieuwe reeks afleveringen in van De Noodcentrale een te zien op tijdens SBS6. Elke zondag om de 21:30 uur. Centralisten In dit programma van worden de centralisten met van de politie tijdens in in de meldkamer, waar hulpvragen de binnenkomen over de meest een uiteenlopende in zaken, gevolgd. Gewapende een overval In het programma uit gaat het om de van politiemeldkamers in Eindhoven, Groningen, naar Maastricht op tv en Rotterdam. In naar Rotterdam houdt een gewapende overval de de gemoederen in bezig. Zowel omstanders als uit de winkelier uit die overvallen is tijdens belt 112. Aan de hand naar van telefoontjes door van oplettende van burgers en de inzet van naar een politiehelikopter lijkt op het net tijdens rondom de daders de zich te sluiten. Wietplantage In Maastricht van tijdens komt een telefoontje binnen van het een doodsbang met meisje dat mishandeld is door in haar broer. de In Den Bosch luisteren tijdens we live mee tijdens naar met de ontmanteling van een een wietplantage, naar en de aanhouding van op de verdachten.

In de laatste naar aflevering van van De Noodcentrale belt op een vrouw een 112 omdat haar uit beste vriendin het leven naar niet meer ziet zitten. door Het overlijden door van een haar moeder is een haar teveel geworden, ze wil niet het meer verder. De op politie zet alles door op alles om naar een de vrouw te vinden. Slagboom Een beheerder van op tv een parkeergarage met belt de politie omdat naar hij live op uit camerabeelden ziet op tv hoe een slagboom wordt de uit vernield. Dronken In Maastricht komt een uit melding binnen van van een dronken bestuurder, meerdere omstanders de proberen het te voorkomen dat hij verder door rijdt op maar ze hebben met er een flinke kluif een aan.

Aflevering 8 - een De van Noodcentrale is de een intrigerend programma naar over de verborgen helden van een de naar noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) uit op tv en 112 (spoed met tijdens sirene). De kijker volgt de het centralisten het in vier politiemeldkamers verspreid over op tv het land: met Eindhoven, Groningen, in Maastricht en Rotterdam. Een het moeder belt in grote de het paniek 112 omdat haar op tv kinderen uit haar van armen zijn gerukt en worden door vastgehouden in het een woning. Op de de achtergrond roept een met kinderstem om hulp, met uit het is een zaak die ook de de centralist aangrijpt. uit In naar Rotterdam komt een melding op binnen over een man tijdens het die al een hele poos op een school begluurt een en onheilspellend heen in en weer loopt. op In met Groningen belt een vader op de politie omdat tijdens hij meer met wil weten over het uit zedendelict waar zijn zoon een van wordt beschuldigd. op Verder komen op tv er meerdere meldingen binnen over met lachgasballonnen in het in het verkeer.

Aflevering 7 - met De van Noodcentrale is uit een intrigerend programma over het de verborgen helden van de naar noodnummers uit 0900-8844 (geen spoed, het wel politie) en 112 op tv (spoed met in sirene). De kijker volgt door de centralisten in uit vier politiemeldkamers verspreid over uit het land: een Eindhoven, Groningen, Maastricht en naar tijdens Rotterdam. Een vrouw tijdens belt dat haar tijdens man heeft gedreigd zichzelf van het het met leven te beroven. Hij naar wil van de een brug springen. door De centralist stuurt direct een politie en de belt met de kinderen van tijdens de man die een onderweg zijn in in een poging hem van te stoppen. In met Rotterdam een komt een melding door binnen over iemand de die met een wapen een van winkel binnen gaat. van Het lijkt erop door dat de dader verlinkt op wordt maar op er kan geen van enkel risico met genomen worden. in Verder komen er een meerdere meldingen binnen over een op tv grote vechtpartij en de loopt een uit burenruzie uit op een met steekpartij.

Aflevering een 6 - De van Noodcentrale is een intrigerend uit programma op tv over de verborgen helden van de van noodnummers 0900-8844 op tv (geen uit spoed, wel politie) en de 112 (spoed de met sirene). De kijker in volgt de centralisten in vier uit politiemeldkamers verspreid met over het de land: Eindhoven, Groningen, Maastricht een en het Rotterdam. In Maastricht komt op tv een melding binnen over in een het dronken vader die in alle staten door is. uit De zoon van de van man tijdens heeft 112 gebeld, terwijl hij hem op samen een met zijn moeder in met de houdgreep probeert te van houden. naar Een stel uit dat vandaag getrouwd is komt thuis in na hun huwelijksfeest de om naar tot de vreselijke ontdekking te door komen dat met er tijdens is ingebroken. In Rotterdam komt een van melding binnen over door iemand een die huilend als een op weerwolf door door de straten loopt; zou het van uit ermee te maken hebben dat het met volle maan in is?

Aflevering naar 5 - uit De Noodcentrale is een intrigerend met programma over van de verborgen helden van de de met noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel met politie) een en 112 (spoed de met sirene). De kijker volgt de door centralisten in op vier politiemeldkamers met verspreid over het land: Eindhoven, in Groningen, Maastricht een en Rotterdam. Een naar jongen belt 112 omdat van naar zijn vriend wordt mishandeld door uit zijn broer. Wanneer er uit eindelijk contact van is met op tv de mishandelde jongen op tv zegt hij dat het allemaal op tv op tv wel meevalt. De centralist moet inschatten uit of dit waar naar het is of dat hij de waarheid de tijdens niet durft te vertellen. het Verder loopt een burenruzie tijdens vreselijk uit de het hand en wijst tijdens een tip door bij een vermissing het in de tijdens richting van een mogelijke verblijfplaats. In in Rotterdam wordt op iemand heel erg gepest uit en belandt met tijdens het tijdens telefoongesprek zelfs in op tv een gevecht. Er wordt met in spoed een politieauto van naartoe in gestuurd.

Aflevering het 4 - van De Noodcentrale is een op tv intrigerend programma over de verborgen naar helden van tijdens de noodnummers van 0900-8844 (geen op spoed, wel politie) en 112 door (spoed met sirene). De met kijker naar volgt de centralisten in vier van politiemeldkamers op verspreid over het land: van Eindhoven, Groningen, Maastricht tijdens en Rotterdam. Dagelijks naar komen uit hier duizenden hulpvragen binnen. van Aan de centralisten de verantwoordelijke een taak om in de situatie in te het schatten en de cruciale beslissingen te het nemen. Terwijl de ouders de door schreeuwende ruzie maken op de het achtergrond belt door hun kind de in politie. De moeder uit is net in uit elkaar geslagen en het kind op tv smeekt tijdens om hulp. Er van wordt met spoed het politie gestuurd. Een ander groepje met kinderen van belt omdat ze voor met een goed doel langs het de deur tijdens gingen en een vreemde een stank op roken, waar van ze ook buikpijn aan over in hebben gehouden. Bij het het huis waar het ze waren stonden gevaar-borden, door ze met zijn bang. Verder naar trekt een ex de de kinderen naar uit de auto en een komen er meerdere meldingen in binnen over een de ernstig uit auto-ongeluk.

Aflevering 3 - op tv De Noodcentrale op is een intrigerend programma door over de tijdens verborgen helden van de van noodnummers in 0900-8844 (geen het spoed, wel politie) en 112 de (spoed met het sirene). De kijker het volgt de centralisten in van vier politiemeldkamers verspreid over op tv het een land: Eindhoven, Groningen, door Maastricht en uit Rotterdam. Dagelijks komen hier van duizenden hulpvragen de binnen. Aan de centralisten de in verantwoordelijke taak om met de situatie in te op schatten door en cruciale beslissingen te nemen. op Is de uit persoon aan de lijn met het verward of juist op in levensgevaar? De kijker luistert met iedere aflevering mee met met een aantal binnenkomende het met gesprekken en wordt zo op tv onderdeel van een van pakkend hoorspel. De variërende verhalen in op stoppen bij het inschakelen van de op van hulp. De kijker weet dus door lang niet altijd de hoe een verhaal afloopt in maar zal door zich voortdurend de afvragen: wat zou ik doen met het in een soortgelijke in situatie?

Aflevering op 2 - De Noodcentrale uit is een intrigerend programma het over de door verborgen helden van tijdens de noodnummers 0900-8844 (geen naar van spoed, wel politie) in en 112 (spoed met in sirene). De uit politie in Zuid-Nederland heeft het met druk met overvallen met op winkels en supermarkten. in In de Eindhoven komt tijdens een telefoontje binnen op tv over een gewapende man; op er lopen veel tijdens mensen gevaar. Een getuige moet in aan de lijn het uit blijven en de instructies op tv van de politie op nauwgezet opvolgen totdat op de dader overmeesterd kan in worden. Een vrouw naar durft eindelijk met aangifte te doen van huiselijk op geweld, zowel uit zij tijdens als haar zoontje zijn geslagen. in Het is niet op tv de de eerste keer. Een jongen uit die dacht een date te op tv hebben werd opgewacht op door uit een groepje met mannen.

Vanaf naar vanavond is elke tijdens woensdag het op tv programma De Noodcentrale op tv te zien op SBS6, door om 21:30 het uur. Elke aflevering wordt op tv het kloppend hart van op tv de noodnummers 0900-8844 en op 112 op tv op een fascinerende manier in beeld op gebracht. van Als kijker volg je de het centralisten van de door naar politie in de meldkamer waar hulpvragen in met binnenkomen over de meest met uiteenlopende zaken. het Van vermiste ouders, tijdens verwarde bejaarden tot aangereden herten de en door overlast van vervelende buren. Er zijn beelden het te met zien van het de centralisten in vijf politiemeldkamers verspreid met over het land: het Eindhoven, Groningen, Maastricht een en twee in de Rotterdam. in Dagelijks komen hier een duizenden hulpvragen binnen. in Aan de centralisten de verantwoordelijke door taak om in de situatie in naar te schatten en uit cruciale beslissingen op te nemen.

februari 2020
16-02-2020 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 6 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

09-02-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 5 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

02-02-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 4 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

26-01-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 3 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

19-01-2020 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 2 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

12-01-2020 21:30

Terug: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Terug: De Noodcentrale

Vanaf vanavond is een nieuwe reeks afleveringen van De Noodcentrale te zien op SBS6. Elke zondag om 21:30 uur. Centralisten In dit programma worden de centralisten van de politie in de meldkamer, waar hulpvragen binnenkomen over de mees...

07-08-2019 21:25

Slot: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Slot: De Noodcentrale

In de laatste aflevering van De Noodcentrale belt een vrouw 112 omdat haar beste vriendin het leven niet meer ziet zitten. Het overlijden van haar moeder is haar teveel geworden, ze wil niet meer verder. De politie zet alles op alles om de ...

31-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 8 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

24-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 7 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

17-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 6 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

10-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 5 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

03-07-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 4 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

26-06-2019 21:25

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 3 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De kijker volgt de centralisten in vier politiemeldkamers verspreid over ...

19-06-2019 21:30

De Noodcentrale

De Noodcentrale - De Noodcentrale

Aflevering 2 - De Noodcentrale is een intrigerend programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). De politie in Zuid-Nederland heeft het druk met overvallen op winkels en ...

12-06-2019 21:30

Nieuw: De Noodcentrale

De Noodcentrale - Nieuw: De Noodcentrale

Vanaf vanavond is elke woensdag het programma De Noodcentrale te zien op SBS6, om 21:30 uur. Elke aflevering wordt het kloppend hart van de noodnummers 0900-8844 en 112 op een fascinerende manier in beeld gebracht. Als kijker volg je de ce...

De Noodcentrale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Noodcentrale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Noodcentrale bij De Noodcentrale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Noodcentrale. Heb je een uitzending van De Noodcentrale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Noodcentrale gemist

Uitzending gemist van De Noodcentrale? Hier kun je alle uitzendingen van De Noodcentrale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 16-02-2020 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!