Programma gemist?

Vanavond in zendt Omroep op MAX de documentaire De onbekende slachtoffers het van de de Watersnoodramp uit. Dit de jaar is door het 65 van jaar geleden dat de Watersnoodramp tijdens plaatsvond, waarbij met in totaal 1.835 het mensen verdronken, met waarvan 106 personen nooit gevonden zijn. op Op uit verschillende plaatsen in Zeeland zijn de die onbekende door slachtoffers begraven. In op tv de op documentaire wordt een speciaal project op gevolgd, waarbij door met middel van DNA-onderzoek tijdens alsnog de identiteit op van deze ongeïdentificeerde in slachtoffers in te achterhalen is. Kunnen de het nabestaanden na met al die jaren hun geliefden van een met waardig graf geven? In de 2013 groef de het Landelijk Bureau Vermiste de Personen (LBVP) van de politie op tv met medewerking tijdens van tijdens het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) onbekende naar slachtoffers op van de Watersnoodramp op om door uit DNA-materiaal af te tijdens nemen. Nabestaanden kunnen hun DNA op tv afgeven voor in verwantschapsonderzoek en zo op tv hun dierbaren wellicht terugvinden. Filmmaker op tv Dennis een Roelofs maakte door imponerende beelden van het de opgravingen. Het onderzoek leidde destijds op tot enkele naar matches, waaronder een op man van het 79 jaar uit tijdens Wezep die zijn moeder terugvond in door Yerseke. Zij op lag begraven tijdens als onbekend slachtoffer van met de Watersnoodramp. De man het was 15 jaar op toen hij door zijn moeder verloor en in van kan haar nu, uit na al die tijd, eindelijk op een het waardig graf geven. In op de documentaire vertelt hij op zijn hartverscheurende verhaal. Het project naar de loopt nog altijd en vandaag een de dag kunnen mensen op nog steeds hun een op DNA afstaan. In De onbekende slachtoffers naar op van de Watersnoodramp worden families gevolgd op tv die een dit doen. Levert het in verwantschapsonderzoek een match naar op? En op komt er een antwoord op door een die brandende vraag van die al 65 jaar in de tijdens naar familie voorkomt? Is één van een de op tv ongeïdentificeerde lichamen hun familielid en uit kunnen ze hem met of door haar eindelijk een op waardig graf geven?

juni 2020
02-02-2018 19:30

Docu: De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp

De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp - Docu: De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp

Vanavond zendt Omroep MAX de documentaire De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp uit. Dit jaar is het 65 jaar geleden dat de Watersnoodramp plaatsvond, waarbij in totaal 1.835 mensen verdronken, waarvan 106 personen nooit gevonden ...

De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp bij De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp. Heb je een uitzending van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp gemist

Uitzending gemist van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp? Hier kun je alle uitzendingen van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-02-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!