Programma gemist?

Vanavond de zendt Omroep MAX de documentaire in op De onbekende slachtoffers met van de Watersnoodramp uit. Dit op jaar is naar het 65 uit jaar geleden dat de op Watersnoodramp plaatsvond, waarbij in op totaal 1.835 een mensen verdronken, waarvan 106 een personen nooit gevonden zijn. op Op verschillende op tv plaatsen in Zeeland de zijn in die onbekende slachtoffers begraven. In op de documentaire wordt een naar speciaal een project gevolgd, waarbij van door middel van DNA-onderzoek de alsnog de identiteit van van deze naar ongeïdentificeerde slachtoffers te achterhalen is. de in Kunnen de nabestaanden na het al die jaren hun de geliefden een waardig een graf geven? In 2013 een groef het Landelijk het Bureau het Vermiste Personen (LBVP) van de op tv politie met medewerking in van het Nederlands Forensisch door uit Instituut (NFI) onbekende slachtoffers van de de Watersnoodramp op de om een DNA-materiaal af te nemen. Nabestaanden kunnen tijdens uit hun DNA afgeven voor verwantschapsonderzoek tijdens en zo uit hun dierbaren wellicht terugvinden. Filmmaker uit Dennis Roelofs de maakte imponerende beelden uit van een de opgravingen. Het onderzoek leidde tijdens destijds tot het enkele matches, waaronder een man van van het 79 jaar uit van Wezep die zijn door moeder terugvond in Yerseke. door Zij lag op begraven als onbekend slachtoffer van de het Watersnoodramp. op De man was 15 jaar door een toen hij zijn moeder verloor en op kan haar nu, het na al die op tv tijd, door eindelijk een waardig graf door geven. met In de documentaire met vertelt hij zijn hartverscheurende verhaal. Het uit project door loopt nog altijd en vandaag uit de dag kunnen mensen een nog steeds hun van DNA afstaan. de In tijdens De onbekende slachtoffers van op de Watersnoodramp worden door families gevolgd die dit doen. met Levert met het verwantschapsonderzoek een uit match op? En komt de er een naar antwoord op die brandende vraag door die al 65 op jaar in de op familie voorkomt? Is door op één van de ongeïdentificeerde lichamen hun uit familielid de en kunnen ze hem of tijdens haar eindelijk een de waardig graf door geven?

september 2020
02-02-2018 19:30

Docu: De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp

De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp - Docu: De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp

Vanavond zendt Omroep MAX de documentaire De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp uit. Dit jaar is het 65 jaar geleden dat de Watersnoodramp plaatsvond, waarbij in totaal 1.835 mensen verdronken, waarvan 106 personen nooit gevonden ...

De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp bij De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp. Heb je een uitzending van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp gemist

Uitzending gemist van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp? Hier kun je alle uitzendingen van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-02-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!