Programma gemist?

Vanavond zendt Omroep naar MAX de tijdens documentaire De in onbekende slachtoffers van met de Watersnoodramp een uit. Dit jaar is het 65 in jaar door geleden dat de Watersnoodramp plaatsvond, naar met waarbij in totaal 1.835 mensen in verdronken, het waarvan 106 personen nooit tijdens gevonden zijn. Op verschillende plaatsen van in op Zeeland zijn een die onbekende slachtoffers begraven. tijdens In de op documentaire wordt een speciaal uit project gevolgd, waarbij door middel op van DNA-onderzoek alsnog met de identiteit van tijdens op deze ongeïdentificeerde slachtoffers te naar achterhalen is. op Kunnen de nabestaanden na op tv al die jaren hun op tv geliefden een waardig graf op tv door geven? In 2013 groef op tv het Landelijk Bureau op Vermiste Personen (LBVP) van de politie uit met medewerking van van het het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) in onbekende slachtoffers van met de Watersnoodramp op in om DNA-materiaal af het te nemen. Nabestaanden kunnen op hun een DNA afgeven voor van verwantschapsonderzoek en zo in hun dierbaren wellicht terugvinden. Filmmaker met Dennis op tv Roelofs maakte op imponerende beelden van de op opgravingen. Het onderzoek leidde destijds van tot enkele matches, waaronder met tijdens een man van 79 met jaar uit Wezep die zijn uit moeder terugvond van in Yerseke. Zij de lag begraven de als onbekend slachtoffer met van de een Watersnoodramp. De man in was 15 jaar toen tijdens hij zijn het moeder verloor en kan op haar nu, het na al die tijd, tijdens eindelijk een waardig graf geven. tijdens een In de documentaire in vertelt hij zijn uit hartverscheurende verhaal. Het project loopt nog op altijd en vandaag de de dag kunnen de mensen nog in steeds hun door DNA afstaan. In De uit onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp op tv tijdens worden families gevolgd die dit doen. op Levert het verwantschapsonderzoek op een tijdens match op? En komt uit er een antwoord op op tv de die brandende vraag die een al 65 jaar in met de familie het voorkomt? Is één van op de ongeïdentificeerde lichamen met hun familielid en kunnen met ze hem op tv of haar door eindelijk een tijdens waardig graf geven?

september 2021
02-02-2018 19:30

Docu: De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp

De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp - Docu: De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp

Vanavond zendt Omroep MAX de documentaire De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp uit. Dit jaar is het 65 jaar geleden dat de Watersnoodramp plaatsvond, waarbij in totaal 1.835 mensen verdronken, waarvan 106 personen nooit gevonden ...

De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp bij De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp. Heb je een uitzending van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp gemist

Uitzending gemist van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp? Hier kun je alle uitzendingen van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-02-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!