Programma gemist?

Vanavond van zendt Omroep het MAX de documentaire De onbekende op tv slachtoffers van de Watersnoodramp op een uit. Dit jaar is het 65 op jaar geleden dat naar het de Watersnoodramp plaatsvond, waarbij in totaal tijdens 1.835 mensen verdronken, op uit waarvan 106 personen nooit gevonden van zijn. Op naar verschillende plaatsen in Zeeland zijn door die op onbekende slachtoffers een begraven. In de documentaire met wordt een speciaal project met gevolgd, waarbij door tijdens middel van DNA-onderzoek alsnog de de tijdens identiteit van een deze ongeïdentificeerde slachtoffers een te achterhalen is. Kunnen op tv de nabestaanden na op al die jaren hun het geliefden door een waardig graf door geven? In 2013 groef het Landelijk in Bureau Vermiste Personen (LBVP) uit van de politie door met van medewerking van het een Nederlands Forensisch Instituut (NFI) onbekende op slachtoffers in van de Watersnoodramp tijdens op om op DNA-materiaal af te met nemen. Nabestaanden kunnen een hun DNA afgeven voor verwantschapsonderzoek en het zo een hun dierbaren wellicht terugvinden. Filmmaker van Dennis Roelofs maakte met imponerende beelden van in de opgravingen. Het een onderzoek leidde destijds de tot enkele matches, uit waaronder een man door van 79 jaar uit tijdens Wezep die zijn uit moeder uit terugvond in Yerseke. Zij lag de begraven als in onbekend slachtoffer van de het Watersnoodramp. De van man was 15 in jaar toen met hij zijn moeder verloor en van met kan haar nu, het na al die tijd, eindelijk een op tv waardig met graf geven. In de de documentaire naar vertelt hij zijn hartverscheurende verhaal. Het de project loopt op tv nog altijd en met vandaag de dag kunnen met mensen nog steeds naar hun DNA tijdens afstaan. In tijdens De onbekende slachtoffers van een de Watersnoodramp worden op tv families gevolgd de die dit doen. het Levert het verwantschapsonderzoek een match op? door op En komt er een door antwoord op die brandende vraag het die al 65 uit jaar in de de familie voorkomt? het Is één van de op ongeïdentificeerde lichamen hun op familielid en naar kunnen ze op tv hem of de haar eindelijk een een waardig graf geven?

november 2019
02-02-2018 19:30

Docu: De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp

De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp - Docu: De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp

Vanavond zendt Omroep MAX de documentaire De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp uit. Dit jaar is het 65 jaar geleden dat de Watersnoodramp plaatsvond, waarbij in totaal 1.835 mensen verdronken, waarvan 106 personen nooit gevonden ...

De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp bij De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp. Heb je een uitzending van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp gemist

Uitzending gemist van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp? Hier kun je alle uitzendingen van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-02-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!