Programma gemist?

Vanavond zendt Omroep het MAX de de documentaire De onbekende slachtoffers een van het de Watersnoodramp uit. Dit van jaar tijdens is het 65 jaar geleden in dat de een Watersnoodramp plaatsvond, waarbij in totaal naar 1.835 mensen op tv verdronken, waarvan 106 personen van nooit naar gevonden zijn. naar Op verschillende plaatsen in Zeeland van zijn die onbekende tijdens slachtoffers begraven. In de de documentaire wordt een tijdens speciaal project gevolgd, tijdens uit waarbij door middel een van DNA-onderzoek alsnog de identiteit van door deze ongeïdentificeerde slachtoffers op tv op te achterhalen is. een Kunnen de nabestaanden op tv na al die jaren hun van geliefden uit een waardig graf geven? In tijdens 2013 groef op tv het Landelijk Bureau tijdens Vermiste Personen (LBVP) van de politie naar met medewerking van in het Nederlands Forensisch tijdens het Instituut (NFI) onbekende tijdens slachtoffers van de de Watersnoodramp op om DNA-materiaal af het te nemen. op Nabestaanden kunnen hun DNA afgeven door voor verwantschapsonderzoek en van zo hun dierbaren het wellicht terugvinden. Filmmaker uit Dennis Roelofs maakte met imponerende met beelden van de opgravingen. Het onderzoek door leidde met destijds tot enkele matches, door waaronder een man van naar in 79 jaar uit op Wezep die zijn moeder terugvond in tijdens tijdens Yerseke. Zij lag begraven als met onbekend tijdens slachtoffer van de Watersnoodramp. met De man een was 15 jaar op toen hij zijn moeder tijdens verloor en kan op tv haar nu, na al die in op tv tijd, eindelijk een waardig graf op tv geven. In de de documentaire vertelt door hij zijn een hartverscheurende verhaal. Het project een loopt nog altijd en met vandaag de dag in kunnen mensen een nog steeds hun DNA het afstaan. In De onbekende op tv slachtoffers van de met Watersnoodramp worden families gevolgd het op tv die dit doen. Levert het verwantschapsonderzoek het in een match op? tijdens En komt er een tijdens antwoord op met die brandende vraag die al op tv 65 jaar in een de familie uit voorkomt? Is in één van de tijdens ongeïdentificeerde lichamen hun familielid in en kunnen ze het hem of haar het eindelijk een uit waardig graf geven?

januari 2021
02-02-2018 19:30

Docu: De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp

De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp - Docu: De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp

Vanavond zendt Omroep MAX de documentaire De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp uit. Dit jaar is het 65 jaar geleden dat de Watersnoodramp plaatsvond, waarbij in totaal 1.835 mensen verdronken, waarvan 106 personen nooit gevonden ...

De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp bij De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp. Heb je een uitzending van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp gemist

Uitzending gemist van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp? Hier kun je alle uitzendingen van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-02-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!