Programma gemist?

Vanavond zendt het Omroep MAX de het documentaire naar De onbekende slachtoffers door van de Watersnoodramp op tv uit. Dit jaar is in het 65 jaar geleden dat het de Watersnoodramp van plaatsvond, waarbij in in totaal 1.835 mensen verdronken, de waarvan het 106 personen op nooit gevonden zijn. op tv Op verschillende plaatsen uit in Zeeland zijn naar die onbekende slachtoffers begraven. In de uit documentaire wordt door een speciaal project gevolgd, een waarbij door middel met tijdens van DNA-onderzoek alsnog de identiteit op tv van het deze ongeïdentificeerde slachtoffers te achterhalen een is. Kunnen de met nabestaanden na al die op tv jaren de hun geliefden een waardig graf tijdens geven? In 2013 groef de het een Landelijk Bureau Vermiste Personen (LBVP) uit van de de politie met medewerking van de het Nederlands op Forensisch de Instituut (NFI) onbekende slachtoffers van de op Watersnoodramp op om met het DNA-materiaal af te nemen. de Nabestaanden kunnen hun naar DNA afgeven voor uit verwantschapsonderzoek en zo hun dierbaren naar wellicht de terugvinden. Filmmaker Dennis Roelofs met maakte imponerende naar beelden van de opgravingen. Het een onderzoek de leidde destijds tot naar enkele matches, waaronder een man van het naar 79 jaar uit Wezep die zijn met moeder op tv terugvond in een Yerseke. Zij lag begraven tijdens als onbekend slachtoffer tijdens van de Watersnoodramp. De man door was 15 jaar op toen hij uit zijn moeder met verloor en kan haar nu, het na al in die tijd, uit eindelijk een waardig de graf geven. op tv In de documentaire vertelt hij zijn tijdens hartverscheurende uit verhaal. Het project op tv loopt nog altijd en vandaag de een dag op kunnen mensen naar nog steeds hun DNA van afstaan. In De onbekende slachtoffers de naar van de Watersnoodramp op tv worden families gevolgd die dit de doen. Levert het verwantschapsonderzoek van een match op? op En komt er een een antwoord door op op die brandende vraag die al 65 door jaar in door de familie tijdens voorkomt? Is één van naar de ongeïdentificeerde lichamen hun tijdens familielid op tv en kunnen ze hem of de haar de eindelijk een op waardig graf geven?

mei 2021
02-02-2018 19:30

Docu: De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp

De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp - Docu: De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp

Vanavond zendt Omroep MAX de documentaire De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp uit. Dit jaar is het 65 jaar geleden dat de Watersnoodramp plaatsvond, waarbij in totaal 1.835 mensen verdronken, waarvan 106 personen nooit gevonden ...

De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp bij De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp. Heb je een uitzending van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp gemist

Uitzending gemist van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp? Hier kun je alle uitzendingen van De onbekende slachtoffers van de Watersnoodramp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-02-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!