Programma gemist?

Aflevering het 11 - Arie Boomsma op gaat op bezoek bij met stellen uit op de uit afgelopen 10 jaar van Grenzeloos Verliefd. van In Nederland en op tv in het van buitenland. Hoe gaat door het nu een met ze? Zijn ze nog het samen? op Heeft de het liefde alles overwonnen?

Aflevering 10 de - Arie Boomsma gaat tijdens de op bezoek bij uit stellen uit de afgelopen 10 jaar in naar van Grenzeloos Verliefd. In Nederland en op tv door in het buitenland. naar Hoe gaat het nu met ze? tijdens Zijn de ze nog samen? Heeft een de liefde alles uit overwonnen?

Laura & van Anil / uit Leoni & Tin op - Arie Boomsma een gaat op bezoek de bij stellen uit het de afgelopen 10 jaar van een Grenzeloos Verliefd. In uit Nederland en in met op het buitenland. Hoe gaat het de nu met ze? een Zijn ze nog samen? door Heeft met de liefde alles overwonnen? uit Laura gaat in het 2011 met haar door vader mee naar India met en komt van daar aircomonteur Anil tegen. door Ze het bezoeken samen uit een tempel en zijn door de twee weken het die volgen onafscheidelijk. Kort na in die een eerste ontmoeting besluit door Laura om naar India met te naar verhuizen. Laura's moeder door bezoekt haar dochter en schrikt naar van de onhygiënische de leefomstandigheden. Gelukkig in wordt Anil wél goedgekeurd. het Als de Leoni op vakantie is in Thailand, een wordt ze verliefd naar door op reisgids Tin. op Na twee weken moet Leoni van weer naar Nederland. met In tijdens deze korte tijd is Leoni verliefd het op geworden op zowel Tin tijdens als Thailand en ze wil met naar zo snel mogelijk weer terug. van Haar emigratie naar een Thailand begint goed: Leoni op kan al snel in aan naar de slag als docent Engels uit en maakt door veel vriendinnen. Met de Tin tijdens gaat het minder goed. Hij een kan maar moeilijk van in de drank de afblijven.

Esther het & Ricardo / Denice tijdens & Tiago uit - Arie Boomsma gaat op op bezoek naar bij stellen naar uit de afgelopen 10 van jaar van door Grenzeloos Verliefd. In Nederland en in de naar het buitenland. Hoe gaat het nu een uit met ze? Zijn ze het nog samen? Heeft de op tv liefde alles in overwonnen? Esther in en surfer Ricardo ontmoeten elkaar de tijdens Esthers op reis door van Midden- en Zuid-Amerika. uit Esther neemt de vakantieflirt in eerste naar instantie een helemaal niet serieus, maar in dat op verandert wanneer hij op haar achterna reist. van In 2007 gaan een ze samenwonen in Ricardo's thuisland El naar Salvador. in En Denice een is een paar een maanden in Portugal door en ontmoet de Braziliaanse op Tiago, die daar op in een bar werkt. uit Een uit jaar later, in 2012, verhuist een Denice naar Brazilië, zonder met er ooit de geweest te zijn. van Het samenzijn is heerlijk, uit maar er zijn de ook moeilijkheden: het hun huisje is het primitief en op gevaarlijk en de Denice spreekt bijna de geen Portugees. Heeft de liefde de alle obstakels de overwonnen?

Aflevering 6 een - Arie Boomsma op tv gaat de op bezoek bij stellen uit van de de afgelopen 10 jaar van Grenzeloos uit Verliefd. In van Nederland en in het het buitenland. Hoe gaat op het nu met ze? naar tijdens Zijn ze nog samen? Heeft de een tijdens liefde alles overwonnen? tijdens Cindy leert Apollo kennen als een ze vrijwilligerswerk doet in van Ghana. tijdens In 2007 pakt ze van haar spullen in en emigreert met ze naar Ghana, om bij het Apollo tijdens te kunnen zijn. de Hij heeft zijn eigen reisbureau op en is veel op in pad door met de gasten, terwijl een Cindy thuis zit. een En uit Lidka en de Australische Clint zien op van elkaar voor de op tv eerste keer tijdens een uit zeilevenement in Nederland. Het op tv tijdens is liefde op het eerste een gezicht en een met jaar later, de in 2014, geeft Lidka haar het in vaste baan op om bij Clint naar in Engeland te op tv gaan wonen. Clint op tv heeft op met jonge leeftijd al veel een verdriet het gekend en is naar tijdens Londen op gekomen voor een naar nieuwe start. Ook Lidka door ziet Londen van als een nieuwe kans: ze het probeert voet in aan de een grond te krijgen in de musicalwereld uit op en wil voor de klas naar gaan staan door in deze uit wereldstad.

Aflevering 5 - een Arie het Boomsma gaat op bezoek de bij door stellen uit de afgelopen uit 10 jaar van Grenzeloos Verliefd. van naar In Nederland en in naar het buitenland. Hoe gaat het een nu met ze? op tv Zijn ze nog op samen? naar Heeft de liefde alles overwonnen? naar Lisa ontmoet met Jorge in het 2007 tijdens een uit feestje in op tv Mexico en al snel besluit ze de uit dat ze bij hem wil zijn, van in op tv Mexico-Stad. Ze de stort zich direct het op het leren van naar de Spaanse de taal, maar krijgt ook te maken door met op veel culturele verschillen. En Laurence op tv maakt een een rondreis door Vietnam tijdens en naar heeft een goede klik met van de gids, Phuc. Nadat naar Laurence een tijd een in de Vietnam is geweest, besluiten de door twee op tv in 2012 op dat ze hun leven de in Nederland op willen bouwen. van op tv Phucs dochter Hau (9) naar verhuist mee. Dat uit betekent wel dat door ze afscheid moet nemen het van de het hele familie, tijdens inclusief haar eigen van moeder.

Aflevering 4 - het tijdens Arie Boomsma gaat op bezoek bij naar stellen naar uit de naar afgelopen 10 jaar met van Grenzeloos Verliefd. In de Nederland en in het tijdens buitenland. op Hoe gaat het tijdens nu met ze? Zijn op tv ze nog samen? Heeft de de liefde alles overwonnen? een Carlijne doet vrijwilligerswerk naar in in Zuid-Afrika als ze surfdude tijdens Marius ontmoet. van Het is absoluut geen op tv liefde op het op tv eerste gezicht, tijdens maar langzamerhand groeien ze de naar elkaar op tv toe. Niet lang na naar hun eerste naar ontmoeting besluit tijdens Carlijne Nederland voorgoed achter zich te door uit laten om bij haar grote tijdens liefde in Zuid-Afrika op te gaan wonen. met En als Romy in tijdens een vakantie de in Tunesië uit een club bezoekt, ontmoet ze uit daar de de brede het Ala. In 2014 verhuist in Romy naar het Tunesië, waar ze ook op het traditionele wijze in uit het door huwelijksbootje stapt. Ze op tv gaat onder haar in schoonouders wonen en kan niet de alleen over straat, naar omdat ze de op weg een niet kent en de taal de niet uit spreekt. Vier jaar later blijkt naar dat Romy zich inmiddels het zeer goed heeft op aangepast aan een de op cultuur en het het geloof.

Aflevering 2 door - Arie Boomsma tijdens gaat op met bezoek bij stellen uit tijdens de afgelopen 10 een jaar van in Grenzeloos Verliefd. In Nederland en op in het buitenland. de Hoe gaat met het nu met ze? in Zijn ze nog de samen? in Heeft de liefde alles overwonnen? van In 2014 emigreert door Ellen naar het uit uit Indonesische eiland Lombok, om een leven de op het te bouwen met op tv haar vriend Prema. Ze kennen van elkaar uit uit de periode dat Ellen van stage liep op tijdens het een eiland. Haar moeder door reist met haar van mee en is geschokt als met tijdens ze de primitieve omstandigheden ziet, een waarin met haar dochter gaat leven. Koken op tv gebeurt naar op de grond en uit de douche is een in emmer naar met een schepje. Vier jaar uit later het blijkt of Ellen zich de aan heeft tijdens kunnen passen aan de cultuur de en of haar grootste op tv op tv wens is uitgekomen. En Sanne leert in George tijdens kennen wanneer ze vrijwilligerswerk doet op op tv bij een weeshuis een in Zimbabwe. George het is nog getrouwd, het maar zodra de scheiding is uit ingezet, vraagt hij van haar ten huwelijk. op tv Eind door 2012 vertrekt Sanne, mét pasgeboren zoontje naar George junior, tijdens naar in Zimbabwe.

De succesformule Grenzeloos door Verliefd keert terug van met een uit tiende uit seizoen. Hiermee is dit programma, waarin naar Nederlanders een voor de liefde naar van het door buitenland verhuizen, de langstlopende Nederlandse titel de bij Net5. In tijdens deze jubileumeditie gaat in in Arie Boomsma op naar bezoek bij kandidaten uit verschillende seizoenen. naar Hoe gaat op het in nu met ze? uit Zijn ze nog samen? de Heeft de liefde met alles overwonnen? 10 de jaar Grenzeloos in Verliefd is vanaf vanavond uit iedere dinsdag om van 21:30 uur te het zien bij Net5. In het tiende een door seizoen van Grenzeloos Verliefd staat elke tijdens aflevering een naar stel op in Nederland én een van stel in het buitenland centraal. door Presentator met Arie Boomsma gaat van terug naar met mensen uit de verschillende het seizoenen van de afgelopen 10 een jaar. Van naar Patricia & met Jack in Thailand (seizoen 6) van en tijdens Lizzy & Vladimir met in de VS (seizoen 6) op tv tot naar Ellen & Prema in een Indonesië (seizoen 8). Waar van wonen ze met nu? Zijn ze tijdens getrouwd of hebben in ze kinderen? door Hebben ze werk gevonden op en zijn ze cultureel door de geïntegreerd? Kortom; hebben naar ze het leven op kunnen opbouwen dat van ze destijds voor het ogen hadden? Grenzeloos Verliefd wordt in sinds 2008 uitgezonden bij Net5. naar Gemiddeld scoorde het door het programma een marktaandeel van door 8,4% (in op de doelgroep 20-54 jaar, inclusief uitgesteld tijdens kijken) door de van jaren heen. op Het afgelopen seizoen kende in uit voor het eerst een een presentator, Arie Boomsma, naar en was het het op best scorende seizoen sinds op 2011. tijdens Op 12 december 2017 werd de de van hoogst score in een 6 jaar bereikt: een 10%.

november 2020
27-11-2018 21:40

10 jaar Grenzeloos Verliefd

10 jaar Grenzeloos Verliefd - 10 jaar Grenzeloos Verliefd

Aflevering 11 - Arie Boomsma gaat op bezoek bij stellen uit de afgelopen 10 jaar van Grenzeloos Verliefd. In Nederland en in het buitenland. Hoe gaat het nu met ze? Zijn ze nog samen? Heeft de liefde alles overwonnen?

20-11-2018 21:40

10 jaar Grenzeloos Verliefd

10 jaar Grenzeloos Verliefd - 10 jaar Grenzeloos Verliefd

Aflevering 10 - Arie Boomsma gaat op bezoek bij stellen uit de afgelopen 10 jaar van Grenzeloos Verliefd. In Nederland en in het buitenland. Hoe gaat het nu met ze? Zijn ze nog samen? Heeft de liefde alles overwonnen?

27-03-2018 21:25

10 jaar Grenzeloos Verliefd

10 jaar Grenzeloos Verliefd - 10 jaar Grenzeloos Verliefd

Laura & Anil / Leoni & Tin - Arie Boomsma gaat op bezoek bij stellen uit de afgelopen 10 jaar van Grenzeloos Verliefd. In Nederland en in het buitenland. Hoe gaat het nu met ze? Zijn ze nog samen? Heeft de liefde alles overwonnen? Laura gaa...

20-03-2018 21:25

10 jaar Grenzeloos Verliefd

10 jaar Grenzeloos Verliefd - 10 jaar Grenzeloos Verliefd

Esther & Ricardo / Denice & Tiago - Arie Boomsma gaat op bezoek bij stellen uit de afgelopen 10 jaar van Grenzeloos Verliefd. In Nederland en in het buitenland. Hoe gaat het nu met ze? Zijn ze nog samen? Heeft de liefde alles overwonnen? Es...

13-03-2018 21:25

10 jaar Grenzeloos Verliefd

10 jaar Grenzeloos Verliefd - 10 jaar Grenzeloos Verliefd

Aflevering 6 - Arie Boomsma gaat op bezoek bij stellen uit de afgelopen 10 jaar van Grenzeloos Verliefd. In Nederland en in het buitenland. Hoe gaat het nu met ze? Zijn ze nog samen? Heeft de liefde alles overwonnen? Cindy leert Apollo kenn...

06-03-2018 21:25

10 jaar Grenzeloos Verliefd

10 jaar Grenzeloos Verliefd - 10 jaar Grenzeloos Verliefd

Aflevering 5 - Arie Boomsma gaat op bezoek bij stellen uit de afgelopen 10 jaar van Grenzeloos Verliefd. In Nederland en in het buitenland. Hoe gaat het nu met ze? Zijn ze nog samen? Heeft de liefde alles overwonnen? Lisa ontmoet Jorge in 2...

27-02-2018 21:30

10 jaar Grenzeloos Verliefd

10 jaar Grenzeloos Verliefd - 10 jaar Grenzeloos Verliefd

Aflevering 4 - Arie Boomsma gaat op bezoek bij stellen uit de afgelopen 10 jaar van Grenzeloos Verliefd. In Nederland en in het buitenland. Hoe gaat het nu met ze? Zijn ze nog samen? Heeft de liefde alles overwonnen? Carlijne doet vrijwilli...

13-02-2018 21:35

10 jaar Grenzeloos Verliefd

10 jaar Grenzeloos Verliefd - 10 jaar Grenzeloos Verliefd

Aflevering 2 - Arie Boomsma gaat op bezoek bij stellen uit de afgelopen 10 jaar van Grenzeloos Verliefd. In Nederland en in het buitenland. Hoe gaat het nu met ze? Zijn ze nog samen? Heeft de liefde alles overwonnen? In 2014 emigreert Ellen...

06-02-2018 21:35

Nieuw: 10 jaar Grenzeloos Verliefd

10 jaar Grenzeloos Verliefd - Nieuw: 10 jaar Grenzeloos Verliefd

De succesformule Grenzeloos Verliefd keert terug met een tiende seizoen. Hiermee is dit programma, waarin Nederlanders voor de liefde naar het buitenland verhuizen, de langstlopende Nederlandse titel bij Net5. In deze jubileumeditie gaat Ar...

10 jaar Grenzeloos Verliefd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 10 jaar Grenzeloos Verliefd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 10 jaar Grenzeloos Verliefd bij 10 jaar Grenzeloos Verliefd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 10 jaar Grenzeloos Verliefd. Heb je een uitzending van 10 jaar Grenzeloos Verliefd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

10 jaar Grenzeloos Verliefd gemist

Uitzending gemist van 10 jaar Grenzeloos Verliefd? Hier kun je alle uitzendingen van 10 jaar Grenzeloos Verliefd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 27-11-2018 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!