Programma gemist?

Nederlanders op tv starten steeds vaker door met een bierbrouwerij. Hadden naar we in 2007 de nog 90 van brouwerijen, tien jaar het later zijn dat door er 370. Ook het alcoholvrije van uit bier is aan een een opmars bezig. En de wat te denken van de met biersommelier? een Stand van Nederland schuimde door de biermarkt met af.

Het door aantal inbraken daalde de op tv afgelopen naar vijf jaar met 42%, toch van bleef de ons onveiligheidsgevoel gek genoeg in op deze periode gelijk. In naar totaliteit kost op het de de verzekeraars gemiddeld 175 miljoen met euro per uit jaar. Alles over onze van inbraakeconomie.

Nederland op tv is goed in zaad. Er met van worden honderden miljoenen omgezet bij op grote een groentezaadzaadveredelaars. En ook in Nederlands stierensperma is een gewild in exportproduct. Waarom zijn tijdens wij door hier zo goed in? tijdens Stand Van Nederland over tijdens de wondere door wereld van de op zaadsector.

Het van online bestellen heeft een gigantische de vlucht het genomen. Vijf jaar geleden deden de we 12 tijdens procent naar van onze aankopen via het internet, tijdens van sindsdien is dat aantal het ruim verdubbeld naar 25 naar procent. 202 op tv miljoen internetbestellingen voor een bedrag door van 22,5 uit miljard in euro. Stand van Nederland over de uit de bezorgeconomie.

Op dit in moment heeft het ongeveer de helft van alle op tv volwassenen matig op tv of in ernstig overgewicht, terwijl tijdens dat in 1981 nog 32 procent met in was. Ofwel, mensen een worden steeds dikker. de En ze willen daar een ook wat aan de doen. Wij in zoeken uit waar het ze hun geld aan uitgeven uit om weer op een uit gezond gewicht te naar tijdens komen.

Bestaande met koopwoningen zijn duurder dan naar ooit met en de gekte op de op tv woningmarkt lijkt nog lang naar niet voorbij. uit Dit met jaar wordt 28 de procent van de woningen door boven de vraagprijs verkocht. in We op zien hoe beleggers huizen uit wegkapen op de woningmarkt en het tijdens hoe mensen zoeken naar andere tijdens woonalternatieven, met zoals tiny houses.

Nederwiet. We door planten, oogsten, op tv gebruiken, gedogen en het bestrijden. Maar er van wordt vooral uit heel veel verdiend aan van Hollandse hennep. In in de coffeeshop, het maar ook door de naar handel met het tijdens buitenland. Aan de door wietexport wordt een naar schatting evenveel verdiend in als aan onze naar visexport: 2,3 miljard het euro. En de wietteelt kost het ons ook heel van veel geld. Politie van en justitie met geven miljoenen uit tijdens om de het wiethandel aan door te pakken. Stand van Nederland over op tv de het groene goud, oftewel de op wieteconomie.

Onze het Waddeneilanden zijn populairder dan een ooit. Jaarlijks trekken tijdens ze door anderhalf miljoen bezoekers uit de op hele wereld en tijdens daardoor hebben de eilanden met een uit unieke economie. We portretteren de op grootste fietsverhuurder de van de op tv Wadden, volgen toeristen in op een unieke eilandbeleving en in kijken naar mee met op de verbouwing van met de duurste recreatiewoningen van Nederland. Stand van van Nederland over van het tijdens eilandgevoel als ultieme tijdens handelswaar.

Nederlanders van kopen één of meer keer een per week een op tv stuk uit vlees. Zo wordt op 22 procent van het uit budget aan voeding naar besteed aan vlees. een Varkensvlees op is het populairst. Zestien kilo op tv eten we met ervan per persoon, per naar jaar. Volgens het CBS van is er de het met afgelopen jaren een duidelijke naar trend waarneembaar naar die laat zien dat steeds het meer mensen het met belangrijk vinden om tijdens te weten hoe hun door vlees is uit geproduceerd. Stand Van Nederland het van deed onderzoek in de snel door veranderende wereld van van de met vleesindustrie.

Vroeger uit was het marktplein dé met plek in voor een koopjesjacht, tijdens tegenwoordig vinden we die vooral op online. het De marktkoopman moet meegaan met in zijn tijd en het nieuwe manieren een vinden om uit klanten te verleiden tot een aankoop. uit En met dat lukt op tijdens sommige plekken beter dan op door andere plekken. Stand van van Nederland volgt op een ondernemer die het uit zijn tijd ver vooruit het was. Hij ontwikkelde een uit succesvol bedrijf door in luxe noten en tapas. op tv naar De markt is zijn naar proeftuin voor de op ontwikkeling en export van een zijn producten. van En in Valkenswaard hebben de op tv naar ondernemers de markt overgenomen. Met hart in en ziel bouwen door ze naar aan een levendige op tv markt waar naar beleving een grote van rol speelt. Stand van Nederland gaat met de markt op op.

Subsidies in met de door beeldende kunst zijn op tv schaars geworden en de concurrentie in is groot. Met door talent alléén kom je het uit er niet meer in de in kunstwereld. Stand in van Nederland over naar doorzettingsvermogen, ondernemerschap en uit inventiviteit. De zelfredzaamheid van de door met kunstsector.

Ieder gezinshuishouden de moet jaarlijks een betalen om zijn afval af met te laten op voeren. het Daar wordt door een naar aantal bedrijven voor een miljoenen aan verdiend. We zijn tijdens op daar in Nederland het zelfs zo goed in dat naar we inmiddels ook afval de op uit het buitenland, zoals het in Verenigd met Koninkrijk, verwerken. Maar het kan ook van op een door heel ander niveau. Het met project 'Afval loont' op tv met in Rotterdam toont aan dat het iedereen individueel ook kan de verdienen van aan huisvuil. op En wat als je afval op gebruikt als met grondstof voor design? door Dat laat uit kunstenaar Dirk van der Kooij ons op tv met zien. Stand van Nederland: over rommel in naar dat goud waard met is.

Ja, van ik wil. Trouwen doen van we niet tijdens meer omdat in het per se moet, maar door omdat op het mag. De één van pakt uit in met een miljoenenbruiloft, de ander heeft het een strak budget. de Over een sluiers, weddingplanners, vuurwerk, naar budgetjurken en toeterende auto's. Wat tijdens hebben het we over voor het dat ene speciale moment? tijdens Ja, ik het wil.

Het lerarentekort naar in van het basisonderwijs is nog nooit zo op tv groot geweest als tijdens op in dit moment. En de van komende in jaren wordt het alleen maar de erger: over tien jaar op tv zijn tijdens er 11.000 extra juffen naar en meesters op nodig. De problemen van en mogelijke oplossingen voor het op tv door lerarenprobleem.

Van oudsher naar zijn Nederlanders op goed in de een glastuinbouw. Er worden een miljoenen verdiend de met gewassen uit op de kas, maar de kas door zelf door is ook een goudmijn door tijdens briljante op tv innovaties.

oktober 2018
10-10-2018 20:25

Brouwersgeluk

Stand van Nederland - Brouwersgeluk

Nederlanders starten steeds vaker met een bierbrouwerij. Hadden we in 2007 nog 90 brouwerijen, tien jaar later zijn dat er 370. Ook het alcoholvrije bier is aan een opmars bezig. En wat te denken van de biersommelier? Stand van Nederland sc...

03-10-2018 20:25

De inbraakindustrie

Stand van Nederland - De inbraakindustrie

Het aantal inbraken daalde de afgelopen vijf jaar met 42%, toch bleef ons onveiligheidsgevoel gek genoeg in deze periode gelijk. In totaliteit kost het de verzekeraars gemiddeld 175 miljoen euro per jaar. Alles over onze inbraakeconomie.

26-09-2018 20:25

Wie zaait zal oogsten

Stand van Nederland - Wie zaait zal oogsten

Nederland is goed in zaad. Er worden honderden miljoenen omgezet bij grote groentezaadzaadveredelaars. En ook Nederlands stierensperma is een gewild exportproduct. Waarom zijn wij hier zo goed in? Stand Van Nederland over de wondere wereld ...

19-09-2018 20:25

Bestel maar, bestel maar...

Stand van Nederland - Bestel maar, bestel maar...

Het online bestellen heeft een gigantische vlucht genomen. Vijf jaar geleden deden we 12 procent van onze aankopen via het internet, sindsdien is dat aantal ruim verdubbeld naar 25 procent. 202 miljoen internetbestellingen voor een bedrag v...

12-09-2018 20:25

Gewicht in goud

Stand van Nederland - Gewicht in goud

Op dit moment heeft ongeveer de helft van alle volwassenen matig of ernstig overgewicht, terwijl dat in 1981 nog 32 procent was. Ofwel, mensen worden steeds dikker. En ze willen daar ook wat aan doen. Wij zoeken uit waar ze hun geld aan uit...

05-09-2018 20:25

Kosten koper

Stand van Nederland - Kosten koper

Bestaande koopwoningen zijn duurder dan ooit en de gekte op de woningmarkt lijkt nog lang niet voorbij. Dit jaar wordt 28 procent van de woningen boven de vraagprijs verkocht. We zien hoe beleggers huizen wegkapen op de woningmarkt en hoe m...

13-06-2018 20:25

Het Groene Goud

Stand van Nederland - Het Groene Goud

Nederwiet. We planten, oogsten, gebruiken, gedogen en bestrijden. Maar er wordt vooral heel veel verdiend aan Hollandse hennep. In de coffeeshop, maar ook door de handel met het buitenland. Aan de wietexport wordt naar schatting evenveel ve...

06-06-2018 20:25

Het Succes van de Wadden

Stand van Nederland - Het Succes van de Wadden

Onze Waddeneilanden zijn populairder dan ooit. Jaarlijks trekken ze anderhalf miljoen bezoekers uit de hele wereld en daardoor hebben de eilanden een unieke economie. We portretteren de grootste fietsverhuurder van de Wadden, volgen toerist...

30-05-2018 20:25

De Vleesindustrie

Stand van Nederland - De Vleesindustrie

Nederlanders kopen één of meer keer per week een stuk vlees. Zo wordt 22 procent van het budget aan voeding besteed aan vlees. Varkensvlees is het populairst. Zestien kilo eten we ervan per persoon, per jaar. Volgens het CBS is er de afgelo...

23-05-2018 20:25

Marktwaarde

Stand van Nederland - Marktwaarde

Vroeger was het marktplein dé plek voor een koopjesjacht, tegenwoordig vinden we die vooral online. De marktkoopman moet meegaan met zijn tijd en nieuwe manieren vinden om klanten te verleiden tot een aankoop. En dat lukt op sommige plekken...

16-05-2018 20:25

Kunstknaken

Stand van Nederland - Kunstknaken

Subsidies in de beeldende kunst zijn schaars geworden en de concurrentie is groot. Met talent alléén kom je er niet meer in de kunstwereld. Stand van Nederland over doorzettingsvermogen, ondernemerschap en inventiviteit. De zelfredzaamheid ...

09-05-2018 20:25

De Gouden Afvalberg

Stand van Nederland - De Gouden Afvalberg

Ieder gezinshuishouden moet jaarlijks betalen om zijn afval af te laten voeren. Daar wordt door een aantal bedrijven voor miljoenen aan verdiend. We zijn daar in Nederland zelfs zo goed in dat we inmiddels ook afval uit het buitenland, zoal...

02-05-2018 19:25

Ja, ik wil

Stand van Nederland - Ja, ik wil

Ja, ik wil. Trouwen doen we niet meer omdat het per se moet, maar omdat het mag. De één pakt uit met een miljoenenbruiloft, de ander heeft een strak budget. Over sluiers, weddingplanners, vuurwerk, budgetjurken en toeterende auto's. Wat heb...

25-04-2018 20:25

Juf/Meester Gezocht

Stand van Nederland - Juf/Meester Gezocht

Het lerarentekort in het basisonderwijs is nog nooit zo groot geweest als op dit moment. En de komende jaren wordt het alleen maar erger: over tien jaar zijn er 11.000 extra juffen en meesters nodig. De problemen en mogelijke oplossingen vo...

18-04-2018 20:25

Het Fortuin van de Kas

Stand van Nederland - Het Fortuin van de Kas

Van oudsher zijn Nederlanders goed in de glastuinbouw. Er worden miljoenen verdiend met gewassen uit de kas, maar de kas zelf is ook een goudmijn door briljante innovaties.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Stand van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stand van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stand van Nederland bij Stand van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stand van Nederland. Heb je een uitzending van Stand van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stand van Nederland gemist

Uitzending gemist van Stand van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Stand van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 10-10-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord