Programma gemist?

Er door gaat ongeveer 1,7 de miljard euro om de in de kappersbrache. De omzet uit stijgt jaarlijks tijdens iets, maar opvallender is met dat er in het in de afgelopen tien jaar 10.000 op kappers zijn bijgekomen tijdens en dat op is niet altijd zuivere koffie. een Hoe dat kan? naar in Stand van Nederland over de knipknaken van in de door kapsalons.

Sinterklaas, van kerst, oud en nieuw, door vuurwerk! De van decembermaand staat op tv weer voor de deur. De afgelopen de twee jaar de zorgden de feestmaanden op in de periode tijdens november het en december voor ruim 14 uit procent extra op tv omzet in de het detailhandel. Een record dat op tv steeds weer op tv wordt verbroken. Over de miljarden van die door onze door op tv handen gaan in de het feestmaand.

In op tv Nederland is steeds meer vraag op naar halalproducten. uit In 2015 werd er tijdens bijvoorbeeld tijdens nog voor 2,9 tijdens miljoen aan van halalvlees omgezet, dit jaar op is dat al 6,7 op miljoen. de Ook trendy kleding, door voor met name moslimvrouwen, wordt met steeds meer tijdens verkocht. Stand van Nederland over op tv met de waarde van uit de halalindustrie.

Voor een Nederlandse vrouwen is deeltijdwerken uit de norm. Alleen bij de naar alleenstaande vrouwen onder de 45 jaar de op tv en vrouwen met uit partner onder de 35 jaar door werkt iets in meer dan de helft een voltijd. Toch verandert dat tijdens uit nu langzaam en uit krijgen we steeds de meer vrouwen op in topposities. Stand van Nederland over naar de emancipatie op van onze de arbeidsmarkt.

Ze uit worden menselijker en kunnen op tv ook steeds tijdens meer. En we naar verdienen er inmiddels met ook flink aan: robots. met Nederlandse landbouw- en zorgrobots met worden wereldwijd het ingezet. op tv Alles over robotica waar miljarden tijdens in in omgaan.

Via de met prostitutie wordt naar er jaarlijks zo'n 393 een miljoen euro in tijdens onze economie gepompt. op Dat zien we het in de bekende rosse van buurten een en bordelen. op Maar vergunningen worden steeds in minder afgegeven. En sinds de uit komst van in internet is er ook door een flinke illegale tijdens het economie in de prostitutie gaande van in een dames die zich door online aanbieden. Ook daar wordt flink de verdiend. uit In stand van Nederland: de uit handel op in de betaalde naar liefde.

De Hollandse kottervissers met van op de Noordzee staan de de komende naar jaren voor flink wat uitdagingen. Haalde op men tijdens in 2017 nog een van recordwinst van met 73 miljoen euro, de tijdens grote vraag uit is of deze op goede tijden kunnen worden uit voortgezet, want er de drijven een donkere wolken boven de een Noordzee. Wat de zijn de gevolgen van de op tv brexit, de uitbreiding van op tv de windmolenparken, het in mogelijk verbod met op pulsvissen en door de stijgende in brandstofprijzen?

Nederlanders het starten steeds vaker uit met een bierbrouwerij. Hadden in we in 2007 door nog op tv 90 brouwerijen, tien jaar later zijn met dat er 370. op tv Ook op tv het alcoholvrije het bier is aan een opmars bezig. naar het En wat te denken van met de biersommelier? een Stand van door Nederland schuimde de biermarkt de af.

Het aantal inbraken door naar daalde de afgelopen vijf jaar op tv met op 42%, toch bleef ons onveiligheidsgevoel gek uit genoeg de in deze periode gelijk. In een totaliteit de kost het op de verzekeraars gemiddeld 175 miljoen euro het uit per jaar. Alles op over onze inbraakeconomie.

Nederland is goed op in met zaad. Er in worden honderden miljoenen omgezet bij grote met tijdens groentezaadzaadveredelaars. En ook Nederlands met stierensperma is een het gewild exportproduct. Waarom zijn een wij hier naar zo goed in? Stand Van door naar Nederland over de wondere wereld van in de in zaadsector.

Het op tv online bestellen heeft een door gigantische naar vlucht genomen. Vijf jaar geleden deden het we 12 procent in van onze aankopen tijdens door via het internet, sindsdien de is dat aantal van ruim verdubbeld op tv naar 25 procent. 202 de miljoen internetbestellingen voor een bedrag van van 22,5 miljard van euro. Stand van door naar Nederland over de naar bezorgeconomie.

Op op dit moment heeft ongeveer tijdens de op tv helft van alle volwassenen matig of tijdens ernstig overgewicht, terwijl naar tijdens dat in 1981 nog 32 de procent op was. Ofwel, mensen worden steeds dikker. uit En ze willen het een daar ook wat aan doen. naar Wij zoeken met uit waar naar ze hun geld aan een uitgeven om uit weer op een gezond gewicht te van van komen.

Bestaande in koopwoningen zijn duurder de dan ooit en de een gekte door op de woningmarkt lijkt nog het lang niet voorbij. met Dit jaar van wordt 28 procent de van de woningen boven de door vraagprijs verkocht. We met zien hoe van beleggers huizen wegkapen op een de woningmarkt en in het hoe mensen zoeken naar van andere woonalternatieven, door zoals tiny houses.

Nederwiet. We planten, op oogsten, gebruiken, een gedogen en bestrijden. Maar in de er wordt vooral heel op veel verdiend aan naar Hollandse hennep. op In de coffeeshop, maar tijdens ook door een de handel met het in buitenland. Aan de tijdens wietexport wordt naar schatting met evenveel verdiend tijdens als aan onze visexport: tijdens 2,3 miljard euro. En op de wietteelt uit kost op ons ook heel veel geld. naar Politie op tv en justitie geven miljoenen uit door om de wiethandel aan de te pakken. het Stand van Nederland over naar in het groene goud, oftewel met de wieteconomie.

Onze Waddeneilanden op zijn populairder naar dan ooit. Jaarlijks trekken naar ze anderhalf miljoen bezoekers tijdens met uit de hele wereld door en daardoor hebben de naar eilanden een unieke tijdens economie. We met portretteren de grootste fietsverhuurder van met tijdens de Wadden, volgen toeristen op de een unieke eilandbeleving op tv en kijken mee in met de op tv verbouwing van de een duurste recreatiewoningen van door Nederland. Stand van Nederland over in het eilandgevoel tijdens als ultieme met handelswaar.

december 2018
05-12-2018 20:25

Knipcowboys

Stand van Nederland - Knipcowboys

Er gaat ongeveer 1,7 miljard euro om in de kappersbrache. De omzet stijgt jaarlijks iets, maar opvallender is dat er in de afgelopen tien jaar 10.000 kappers zijn bijgekomen en dat is niet altijd zuivere koffie. Hoe dat kan? Stand van Neder...

28-11-2018 20:25

Feestdagenindustrie

Stand van Nederland - Feestdagenindustrie

Sinterklaas, kerst, oud en nieuw, vuurwerk! De decembermaand staat weer voor de deur. De afgelopen twee jaar zorgden de feestmaanden in de periode november en december voor ruim 14 procent extra omzet in de detailhandel. Een record dat stee...

14-11-2018 20:25

De halalindustrie

Stand van Nederland - De halalindustrie

In Nederland is steeds meer vraag naar halalproducten. In 2015 werd er bijvoorbeeld nog voor 2,9 miljoen aan halalvlees omgezet, dit jaar is dat al 6,7 miljoen. Ook trendy kleding, voor met name moslimvrouwen, wordt steeds meer verkocht. St...

07-11-2018 20:25

Vrouwen aan de top

Stand van Nederland - Vrouwen aan de top

Voor Nederlandse vrouwen is deeltijdwerken de norm. Alleen bij alleenstaande vrouwen onder de 45 jaar en vrouwen met partner onder de 35 jaar werkt iets meer dan de helft voltijd. Toch verandert dat nu langzaam en krijgen we steeds meer vro...

31-10-2018 21:25

De nieuwe werknemer

Stand van Nederland - De nieuwe werknemer

Ze worden menselijker en kunnen ook steeds meer. En we verdienen er inmiddels ook flink aan: robots. Nederlandse landbouw- en zorgrobots worden wereldwijd ingezet. Alles over robotica waar miljarden in omgaan.

24-10-2018 20:25

Betaalde liefde

Stand van Nederland - Betaalde liefde

Via de prostitutie wordt er jaarlijks zo'n 393 miljoen euro in onze economie gepompt. Dat zien we in de bekende rosse buurten en bordelen. Maar vergunningen worden steeds minder afgegeven. En sinds de komst van internet is er ook een flinke...

17-10-2018 20:25

Boter bij de vis

Stand van Nederland - Boter bij de vis

De Hollandse kottervissers op de Noordzee staan de komende jaren voor flink wat uitdagingen. Haalde men in 2017 nog een recordwinst van 73 miljoen euro, de grote vraag is of deze goede tijden kunnen worden voortgezet, want er drijven donker...

10-10-2018 20:25

Brouwersgeluk

Stand van Nederland - Brouwersgeluk

Nederlanders starten steeds vaker met een bierbrouwerij. Hadden we in 2007 nog 90 brouwerijen, tien jaar later zijn dat er 370. Ook het alcoholvrije bier is aan een opmars bezig. En wat te denken van de biersommelier? Stand van Nederland sc...

03-10-2018 20:25

De inbraakindustrie

Stand van Nederland - De inbraakindustrie

Het aantal inbraken daalde de afgelopen vijf jaar met 42%, toch bleef ons onveiligheidsgevoel gek genoeg in deze periode gelijk. In totaliteit kost het de verzekeraars gemiddeld 175 miljoen euro per jaar. Alles over onze inbraakeconomie.

26-09-2018 20:25

Wie zaait zal oogsten

Stand van Nederland - Wie zaait zal oogsten

Nederland is goed in zaad. Er worden honderden miljoenen omgezet bij grote groentezaadzaadveredelaars. En ook Nederlands stierensperma is een gewild exportproduct. Waarom zijn wij hier zo goed in? Stand Van Nederland over de wondere wereld ...

19-09-2018 20:25

Bestel maar, bestel maar...

Stand van Nederland - Bestel maar, bestel maar...

Het online bestellen heeft een gigantische vlucht genomen. Vijf jaar geleden deden we 12 procent van onze aankopen via het internet, sindsdien is dat aantal ruim verdubbeld naar 25 procent. 202 miljoen internetbestellingen voor een bedrag v...

12-09-2018 20:25

Gewicht in goud

Stand van Nederland - Gewicht in goud

Op dit moment heeft ongeveer de helft van alle volwassenen matig of ernstig overgewicht, terwijl dat in 1981 nog 32 procent was. Ofwel, mensen worden steeds dikker. En ze willen daar ook wat aan doen. Wij zoeken uit waar ze hun geld aan uit...

05-09-2018 20:25

Kosten koper

Stand van Nederland - Kosten koper

Bestaande koopwoningen zijn duurder dan ooit en de gekte op de woningmarkt lijkt nog lang niet voorbij. Dit jaar wordt 28 procent van de woningen boven de vraagprijs verkocht. We zien hoe beleggers huizen wegkapen op de woningmarkt en hoe m...

13-06-2018 20:25

Het Groene Goud

Stand van Nederland - Het Groene Goud

Nederwiet. We planten, oogsten, gebruiken, gedogen en bestrijden. Maar er wordt vooral heel veel verdiend aan Hollandse hennep. In de coffeeshop, maar ook door de handel met het buitenland. Aan de wietexport wordt naar schatting evenveel ve...

06-06-2018 20:25

Het Succes van de Wadden

Stand van Nederland - Het Succes van de Wadden

Onze Waddeneilanden zijn populairder dan ooit. Jaarlijks trekken ze anderhalf miljoen bezoekers uit de hele wereld en daardoor hebben de eilanden een unieke economie. We portretteren de grootste fietsverhuurder van de Wadden, volgen toerist...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Stand van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stand van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stand van Nederland bij Stand van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stand van Nederland. Heb je een uitzending van Stand van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stand van Nederland gemist

Uitzending gemist van Stand van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Stand van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 05-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord