Programma gemist?

Het is tijdens een periode met waarin veel Nederlanders een vrij zijn en op tv die bol op staat van de naar rituelen. Er is veel veranderd aan met de de manier waarop Kerstmis en uit oud en nieuw het worden gevierd en van dat is terug tijdens te het zien in de 8- en 16mm-films door die uit we in onze een eigen huiskamers maakten. Hoe werden op tv het de feestdagen in de van donkere oorlogstijd gevierd? En in sneeuwde het uit vroeger vaker dan nu? Sommige de dingen zijn altijd naar gebleven, op zoals het gezamenlijk kopen het en optuigen van de van door kerstboom en oliebollen met oudjaar. Dit door is een herhaling van de 31 december het 2018.

juni 2020
02-01-2019 13:20

De feestdagen

Nederland op film - De feestdagen

Het is een periode waarin veel Nederlanders vrij zijn en die bol staat van de rituelen. Er is veel veranderd aan de manier waarop Kerstmis en oud en nieuw worden gevierd en dat is terug te zien in de 8- en 16mm-films die we in onze eigen hu...

Nederland op film gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland op film de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland op film bij Nederland op film liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland op film. Heb je een uitzending van Nederland op film gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland op film gemist

Uitzending gemist van Nederland op film? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland op film kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!