Programma gemist?

Het de is een periode waarin veel met Nederlanders uit vrij zijn en door die bol staat in van de rituelen. Er op tv is veel veranderd aan uit de manier waarop op tv Kerstmis en met oud het en nieuw worden uit gevierd en dat is een terug te zien uit in de 8- en met 16mm-films die op tv we in onze eigen huiskamers naar maakten. Hoe uit werden naar de feestdagen in de donkere van oorlogstijd gevierd? En op sneeuwde uit het vroeger vaker dan op tv nu? Sommige een dingen zijn altijd gebleven, van zoals het in gezamenlijk kopen en op tv optuigen van de kerstboom en van oliebollen uit met oudjaar. Dit is een met herhaling van 31 op december 2018.

september 2020
02-01-2019 13:20

De feestdagen

Nederland op film - De feestdagen

Het is een periode waarin veel Nederlanders vrij zijn en die bol staat van de rituelen. Er is veel veranderd aan de manier waarop Kerstmis en oud en nieuw worden gevierd en dat is terug te zien in de 8- en 16mm-films die we in onze eigen hu...

Nederland op film gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland op film de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland op film bij Nederland op film liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland op film. Heb je een uitzending van Nederland op film gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland op film gemist

Uitzending gemist van Nederland op film? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland op film kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!