Programma gemist?

Het de is een periode waarin uit veel Nederlanders op vrij zijn en in die bol staat van de een naar rituelen. Er is op veel veranderd aan met de manier waarop Kerstmis en oud op tv en nieuw worden het een gevierd en dat is van terug te zien in de de een 8- en 16mm-films die we in door een onze eigen huiskamers maakten. Hoe werden een tijdens de feestdagen in de donkere oorlogstijd door gevierd? En op tv sneeuwde door het vroeger vaker dan nu? een Sommige dingen zijn van altijd gebleven, zoals het tijdens van gezamenlijk kopen en optuigen van met de kerstboom en tijdens oliebollen met een oudjaar. Dit is een herhaling van van 31 december van 2018.

januari 2021
02-01-2019 13:20

De feestdagen

Nederland op film - De feestdagen

Het is een periode waarin veel Nederlanders vrij zijn en die bol staat van de rituelen. Er is veel veranderd aan de manier waarop Kerstmis en oud en nieuw worden gevierd en dat is terug te zien in de 8- en 16mm-films die we in onze eigen hu...

Nederland op film gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland op film de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland op film bij Nederland op film liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland op film. Heb je een uitzending van Nederland op film gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland op film gemist

Uitzending gemist van Nederland op film? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland op film kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!