Programma gemist?

Het is een het periode waarin veel het Nederlanders tijdens vrij zijn en het die bol staat van een de de rituelen. Er is veel veranderd aan op de manier waarop de Kerstmis in en oud en nieuw worden door tijdens gevierd en dat op is terug te zien het in de 8- en door 16mm-films die we in uit in onze eigen huiskamers maakten. een Hoe werden de feestdagen in naar de donkere oorlogstijd de gevierd? En de sneeuwde op het vroeger vaker dan nu? Sommige een dingen zijn altijd door gebleven, zoals het het door gezamenlijk kopen en met optuigen van de kerstboom en door oliebollen met oudjaar. Dit is tijdens een herhaling van op tv 31 op december 2018.

december 2019
02-01-2019 13:20

De feestdagen

Nederland op film - De feestdagen

Het is een periode waarin veel Nederlanders vrij zijn en die bol staat van de rituelen. Er is veel veranderd aan de manier waarop Kerstmis en oud en nieuw worden gevierd en dat is terug te zien in de 8- en 16mm-films die we in onze eigen hu...

Nederland op film gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland op film de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland op film bij Nederland op film liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland op film. Heb je een uitzending van Nederland op film gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland op film gemist

Uitzending gemist van Nederland op film? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland op film kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!