Programma gemist?

Kun uit je volleyballen bij orkaankracht? tijdens Hoe gaat die met verboden op dans aan de andere uit kant van de wereld? op tv En hoe smaakt met de lokale lekkernij op van testikels? de Zeven bekende Nederlanders een gaan deze op tv en andere uitdagingen aan door in de enige echte naar De Nationale Reistest. In de het 25 vragen testen zij het hun kennis op het gebied tijdens van geografie, cultuur, op tv do’s & don’ts, uit visa & feiten tijdens én communicatie op op met reis. Wie is aan het de eind van de naar avond de reisexpert, op en wie kan maar in beter thuisblijven? in De Nationale Reistest uit wordt gepresenteerd door 3 tijdens in op Reis-presentatoren Geraldine Kemper en de Chris Zegers. De naar deelnemende BN'ers zijn rapper naar Willie Wartaal, Miss Nederland naar Nicky in Opheij, cabaretier Thomas van Luyn, van volleybalster tijdens Laura Dijkema, YouTube-ster Kaj naar Gorgels, tijdens programmamaker Kees van der tijdens Spek en presentatrice Gerda Havertong. tijdens Naast terugblikken, tijdens vooruitblikken en hoogtepunten uit tijdens met 3 op Reis, Trippers en in andere reisprogramma’s in zien we onder andere wereldkampioen een freediving Jeanine op tv Grasmeijer op tv en wereldfietser Rick naar Creemers, de ‘cycling Dutchman’ met die in op twee jaar de wereld op tv is rondgefietst. De van kijkers kunnen live meespelen met via de NPO3-app en in maken daarmee kans naar op twee vliegtickets naar het Japan, Brazilië, de Zuid-Afrika, Guatemala, op Jamaica of… door België.

november 2020
07-02-2018 20:25

Quiz: De Nationale Reistest

De Nationale Reistest - Quiz: De Nationale Reistest

Kun je volleyballen bij orkaankracht? Hoe gaat die verboden dans aan de andere kant van de wereld? En hoe smaakt de lokale lekkernij van testikels? Zeven bekende Nederlanders gaan deze en andere uitdagingen aan in de enige echte De National...

De Nationale Reistest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Reistest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Reistest bij De Nationale Reistest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Reistest. Heb je een uitzending van De Nationale Reistest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Reistest gemist

Uitzending gemist van De Nationale Reistest? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Reistest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-02-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!