Programma gemist?

Kun naar je volleyballen het bij orkaankracht? Hoe gaat die met verboden dans tijdens aan de andere kant van door de de wereld? En een hoe smaakt de lokale lekkernij van door testikels? Zeven bekende naar Nederlanders de gaan deze en door andere uitdagingen aan in uit de enige echte De tijdens uit Nationale Reistest. In met 25 vragen testen zij door hun kennis de op het gebied van geografie, cultuur, van tijdens do’s & don’ts, visa de & feiten én de communicatie op reis. Wie op is aan het met eind van de met avond de uit reisexpert, en wie kan op tv maar beter thuisblijven? op tv De Nationale Reistest wordt tijdens gepresenteerd naar door 3 een op Reis-presentatoren Geraldine van Kemper en Chris Zegers. De naar deelnemende BN'ers zijn in rapper Willie tijdens Wartaal, Miss Nederland Nicky Opheij, het cabaretier Thomas in van Luyn, een volleybalster Laura Dijkema, YouTube-ster van Kaj Gorgels, met programmamaker Kees van der Spek en van met presentatrice Gerda Havertong. Naast terugblikken, vooruitblikken een op en hoogtepunten uit 3 op Reis, naar met Trippers en andere reisprogramma’s zien we naar door onder andere wereldkampioen freediving Jeanine in Grasmeijer en wereldfietser Rick van Creemers, tijdens de ‘cycling Dutchman’ die tijdens in twee uit jaar de wereld is rondgefietst. De van kijkers kunnen live met van meespelen via de NPO3-app en maken het daarmee in kans op twee vliegtickets met naar Japan, Brazilië, tijdens Zuid-Afrika, Guatemala, Jamaica op of… naar België.

april 2021
07-02-2018 20:25

Quiz: De Nationale Reistest

De Nationale Reistest - Quiz: De Nationale Reistest

Kun je volleyballen bij orkaankracht? Hoe gaat die verboden dans aan de andere kant van de wereld? En hoe smaakt de lokale lekkernij van testikels? Zeven bekende Nederlanders gaan deze en andere uitdagingen aan in de enige echte De National...

De Nationale Reistest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Reistest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Reistest bij De Nationale Reistest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Reistest. Heb je een uitzending van De Nationale Reistest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Reistest gemist

Uitzending gemist van De Nationale Reistest? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Reistest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-02-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!