Programma gemist?

Kun je het volleyballen bij naar orkaankracht? Hoe gaat op tv die verboden dans van aan de tijdens andere kant van tijdens de wereld? En hoe smaakt de de lokale lekkernij naar van testikels? van Zeven bekende Nederlanders van gaan deze en andere uitdagingen een aan in een de enige echte tijdens De Nationale Reistest. In het 25 met vragen testen zij hun kennis op tv op naar het gebied van geografie, cultuur, de do’s & naar don’ts, visa & feiten naar én communicatie op de reis. Wie is naar aan naar het eind van de in avond de reisexpert, naar en wie op kan maar beter thuisblijven? De uit Nationale Reistest de wordt gepresenteerd door 3 uit op Reis-presentatoren Geraldine op tv Kemper en in Chris Zegers. De deelnemende het BN'ers op tv zijn rapper Willie Wartaal, uit Miss Nederland Nicky Opheij, cabaretier door Thomas door van Luyn, volleybalster uit Laura Dijkema, op YouTube-ster Kaj Gorgels, programmamaker Kees in van der Spek en het presentatrice Gerda het Havertong. Naast terugblikken, met vooruitblikken en hoogtepunten een uit 3 op Reis, naar van Trippers en andere uit reisprogramma’s zien we onder andere wereldkampioen door freediving Jeanine het Grasmeijer op en wereldfietser Rick Creemers, de ‘cycling op Dutchman’ die met in twee jaar door de uit wereld is rondgefietst. De met kijkers kunnen live meespelen via de tijdens NPO3-app en maken tijdens in daarmee kans op twee vliegtickets naar de Japan, Brazilië, Zuid-Afrika, van Guatemala, de Jamaica of… op België.

augustus 2020
07-02-2018 20:25

Quiz: De Nationale Reistest

De Nationale Reistest - Quiz: De Nationale Reistest

Kun je volleyballen bij orkaankracht? Hoe gaat die verboden dans aan de andere kant van de wereld? En hoe smaakt de lokale lekkernij van testikels? Zeven bekende Nederlanders gaan deze en andere uitdagingen aan in de enige echte De National...

De Nationale Reistest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Reistest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Reistest bij De Nationale Reistest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Reistest. Heb je een uitzending van De Nationale Reistest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Reistest gemist

Uitzending gemist van De Nationale Reistest? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Reistest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-02-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!