Programma gemist?

Kun je volleyballen naar bij uit orkaankracht? Hoe gaat die tijdens verboden uit dans aan de andere kant van tijdens de wereld? En de hoe smaakt een de lokale op tv lekkernij van de testikels? Zeven bekende op tv Nederlanders gaan deze en het andere uitdagingen aan in de door enige echte met De op Nationale Reistest. In 25 vragen het testen van zij hun kennis op het het gebied van geografie, met cultuur, do’s & de don’ts, visa & feiten de een én communicatie op uit reis. Wie is een aan het eind van de tijdens avond de tijdens reisexpert, en wie kan maar door beter thuisblijven? in De in Nationale Reistest wordt gepresenteerd de door 3 op Reis-presentatoren Geraldine met Kemper met en Chris Zegers. De deelnemende BN'ers het zijn rapper Willie het de Wartaal, Miss Nederland naar Nicky Opheij, cabaretier Thomas naar van Luyn, volleybalster Laura Dijkema, van de YouTube-ster Kaj Gorgels, programmamaker Kees uit van der Spek en op presentatrice Gerda met Havertong. Naast terugblikken, vooruitblikken de en hoogtepunten uit uit met 3 op Reis, Trippers en in andere het reisprogramma’s zien we onder op tv andere wereldkampioen freediving Jeanine Grasmeijer de en wereldfietser de Rick in Creemers, de ‘cycling een Dutchman’ die in twee naar jaar de op tv wereld is rondgefietst. De kijkers tijdens kunnen live met meespelen via de NPO3-app het en maken de daarmee kans op twee door vliegtickets naar naar Japan, Brazilië, Zuid-Afrika, Guatemala, Jamaica door of… in België.

augustus 2021
07-02-2018 20:25

Quiz: De Nationale Reistest

De Nationale Reistest - Quiz: De Nationale Reistest

Kun je volleyballen bij orkaankracht? Hoe gaat die verboden dans aan de andere kant van de wereld? En hoe smaakt de lokale lekkernij van testikels? Zeven bekende Nederlanders gaan deze en andere uitdagingen aan in de enige echte De National...

De Nationale Reistest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Reistest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Reistest bij De Nationale Reistest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Reistest. Heb je een uitzending van De Nationale Reistest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Reistest gemist

Uitzending gemist van De Nationale Reistest? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Reistest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-02-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!